.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Guest
Επισκέπτης

[Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 5:41 am

Παιρνοντας ανασες επειδη ειμουν κουρασμενος απο τις συνεχεις μαχες με τους Marine αρχισα
να θυμαμαι...
Τρεξε Axel...οπααα..γιοκα μου...Μια μερα θα γινεις δυνατος...Θα μεγαλωσεις και θα
γινεις ο καλυτερος Marine που υπηρχε ποτε...

Yasokaki...Ασε το παιδι...Οταν μεγαλωσει θα γινει Επαναστατης.Ο Καλυτερος.
Minahora.Μην Επεμβαινεις.
Τον μπαμπα...την μαμα...θυμαμαι και την εξασκηση...
Για να δουμε απο τι εισαι φτιαγμενος.
ΑΑΑΑΑ.Παρε αυτην...και αυτην...και ΑΥΤΗΝ...
Χτυπαγα τον πατερα μου με ολη μου την δυναμη αλλα τιποτα..ηταν πολυ δυνατος για μενα.
Οχι αρκετα δυνατος...
Αμεσως με επιανε και με εριχνε στον τοιχο.με χτυπαγε με δυναμη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Τρι Μάης 17, 2011 11:42 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 5:49 am

Εγω ουρλιαζα απο τον πονο..Αλλα θυμαμαι που τον εβλεπα και εβλεπα τον πονο στα ματια του
που με εβλεπε να ποναω...οταν εβγαζε τα σπαθια απο τα χερια μου.μου ελεγε.
Με συγχωρεις.ειναι μονο για να γινεις δυνατος...Ο Ποιος δυνατος...
Εγω επεφτα κατω..λιποθυμουσα απο τον πονο αλλα ξυπναγα σε ενα μπανιο γεματος κερι...
Απο οτι μου ειχε πει ο πατερας μου και η μητερα μου βοηθουσε τα λευκα αιμοσφαιρια να επουλωσουν
ποιο γρηγορα τις πληγες και αντι να επουλωνονται σε μερες επουλωνονταν σε ωρες.
Ξυπνουσα απο κει και ντυνομουν για να παω με την μητερα μου για να συνεχισω την εξασκιση
μονο που η μητερα μου εκανε αλλου ειδους εξασκησης.Μου μαθαινε να ειμαι Assassin...πηδαγαμε
απο δεντρο σε δεντρο ενω μας χτυπαγαν παγιδες που ειχε βαλει η μητερα μου..ενα ξυλο πεταχτηκε κατα
πανω μου και με εριξε κατω...
Οταν ξυπνησα αναρωτηθηκα γιατι ζω ακομα αφου η επιθεση που δεχθηκα ηταν σχεδον θανατηφορα..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Τρι Μάης 17, 2011 11:22 am, 1 φορά
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 5:56 am

Αμεσως πηγα να παιξω με την κολλητη μου φιλη την Hinamori..Ζουσε απεναντι μας και οι γονεις
μας ηταν πολυ στενοι φιλοι...οποτε παιζαμε ολοι την ωρα μαζι και καναμε εξασκηση μαζι...Και οι δυο
θελαμε να γινουμε Μαρινε οταν μεγαλωσουμε εφοσον και οι δυο πατεραδες μας ηταν Μαρινς...
Γεια σου Hinamori...τι κανεις!?εισαι καλα?
Γεια σου Axel....ειμαι πολυ καλα...
Καθε φορα που η Hinamori μου χαμογελαγε εγω κοκκινιζα...δεν την κοιταγα ποτε στα ματια..
Καποια μερα θα σκοτωθεις απο την εξασκιση που κανεις...ειναι πολυ σκληρη...
χτυπησες πολυ ασχημα στον λαιμο και εισαι τυχερος που δεν πεθανες....

Δεν θα πεθανω ποτε...δεν γινεται να πεθανω και να αφησω μια τοσο αδυναμη
σαν και εσενα πισω...

Δεν ειμαι αδυναμη...ειμαι πολυ δυνατη.
Η Hinamori αρχισε να με κυνηγαει και εγω ετρεχα να σωθω...στο χωριουδακι μας
μας εβλεπαν πολλα ατομα και γελαγαν...την στιγμη που τρεχαμε ομως επεσα πανω σε εναν κυριο
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 6:07 am

Μικρε θελεις να πεθανεις?Θελεις τοσο πολυ να χασεις την ζωη σου?
Η Hinamori αμεσως πηδηξε μπροστα μου για να με προστατεψει αλλα αυτος ο κυριος την κλωτσησε.
Εγω σηκωθηκα και τον κοιταξα νευριασμενος...Αν την ξανακουμπησεις θα σε σκοτωσω!
Θα σου συστησω να προσεχεις τα λογια που χρησμιοποιεις...
Αμεσως πηγε να με χτυπησει...εγω απο την εξασκηση με την μαμα εκανα μια τεχνικη νιντζα πηγα απο πισω του και τον χτυπησα στο ποδι..αυτος γονατισε...και με γρηγορη ταχυτητα του εχωσα δυνατη κλωτσια στο
προσωπο.Αμεσως σηκωσα την Hinamori που ειχε λιποθυμησει και αρχισα να τρεχω προς το σπιτι....
Εβαλα να κοιμηθει την Hinamori στο δωματιο μου και πηγα κατω στην κουζινα να πιω λιγο νερο..
Βιαστηκα ηρθε η μητερα μου και μου ειπε να παω σε μια σπηλια και να φαω ενα φρουτο που υπηρχε
εκει...Εγω δεν ηθελα να μην την υπακουσω και αρχισα αστραπιαια να πηγαινω προς την μονη σπηλια
που υπαρχει κοντα στο χωριο μας...Θυμαμαι τον δρομο απο οταν ειχα παει οταν ειμουν πολυ μικρος...
Το Νησι ηταν μεγαλο αλλα εμεις ζουσαμε σε ενα απομωνομενο χωριο αν και ποτε δεν ειχαμε προβλημα
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 6:13 am

Με τροφη και νερο..Μετα απο δυο ωρες εφτασα στην σπηλια..Μπηκα μεσα και πηρα εναν δαυλο
ο οποιος ηταν στην αρχη της σπηλιας..Σιγα Σιγα προχωρουσα ενω εβαζα τον δαυλο δεξια και
αριστερα για να εχω πληρη οραση που παταγα.Εφτασα σε ενα σημειο οπου υπηρχε ενα αγαλμα
που δοξαζε το φρουτο...Το φρουτο ηταν πανω σε ενα ξυλο που το στηριζε...απο κατω ειχε μια περιγραφη.
"Οποιος παρει το φρουτο θα δει τον θανατο απο πανω,θα δει τον θανατο τον αγαπημενον του αλλα το
ονομα του θα χαραχθει στην ιστορια"Δεν εδωσα πολυ σημασια απο οτι εγραφε και τραβηξα το φρουτο..
αμεσως αρχισε να κουνιετε το εδαφος και να πεφτει το ταβανι.Εγω αρχισα να τρεχω πετωντας τον δαυλο
αλλα δεν προλαβα..ειδα ενα το ταβανι που θα μου "εκλεβε" την ζωη...Εβαλα τα χερια μου μπροστα απο το
προσωπο μου και εκλεισα τα ματια μου σφιχτα αλλα μετα απο δεκα δευτερολεπτα καταλαβα οτι σταματησε
να κουνιεται το εδαφος...Ανοιξα τα ματια μου και ειδα οτι βρισκομουν σε ενα τεραστιο κελυφος φτιαγμενο απο κερι.
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 19, 2011 6:21 am

Μαζεψα τα χερια μου και το κερι αρχισε να υποχωρει..μεσα στα χερια μου.Αρχισα να τρεχω προς το χωριο μου..Μετα απο δυο ωρες οπου ειχε σκοτινιασει εφτασα σε ενα σημειο οπου εβλεπα το χωριο..Το χωριο
ηταν πνιγμενο στις φλογες.Συνεχισα να τρεχω με ολη μου την δυναμη ωσπου εφτασα στο σπιτι μου.
Ανοιξα την πορτα και ειδα τον πατερα μου νεκρο στο πατωμα και εναν αντρα να σημαδευει με
ενα οπλο την μητερα μου...και να την πυροβολαει..Η Μητερα μου να πεφτει στο πατωμα ενω το αιμα εβγαινε απο το πισω μερος του κεφαλιου της.Ο Δολοφονος γυρισε το κεφαλι του και με κοιταξε.
Εγω τον ειδα και παρατηρησα την στολη του...Ηταν στολη Μαριν...Μαριν σκοτωσε τους γονεις μου...Μα γιατι?Ο Πατερας μου ηταν Μαριν...
Μικρε,με συγχωρεις αλλα πρεπει να πεθανεις..
Αμεσως τον ειδα να πεθαινει...ειδα δυο σφαιρες να περνανε απο μεσα του..η μια στο κεφαλι του και η αλλη στην καρδια του..Οταν γυρισα να δω ποιος τον πυροβολησε ειδα εναν αντρα να καθεται πανω σε ενα
δεντρο...παρατηρησα και οτι το σπιτι ειχε καταστραφει και οτι ελειπε το πανω μερος...
Ποιος εισαι εσυ!?
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤετ Μαρ 23, 2011 12:43 pm

Εγω ειμαι ο Dragon.Ειμαι Επαναστατης....Ειμαι εδω μετα απο χαρη στην μητερα σου.
Παρε αυτα...
Μου πεταξε δυο οπλα...παραλιγο να τα ριξω αλλα τα επιασα....Τα σηκωσα..τα ειδα και ηταν πολυ ωραια οπλα.με πολυ ωραια σχεδια...
Τα οπλα της μητερας σου οταν ηταν Επαναστατης...Μοναδικα...Μπορεις να τα γεμιζεις με την νεα δυναμη σου...Μπορεις να φτιαχνεις σφαιρες απο κερι..Ναι!Εφαγες το Doru Doru No Mi..Μπορεις να παραγεις και να ελενγχεις το κερι...αλλα απο οτι βλεπω δεν εισαι τοσο γνωριμος στα φρουτα του διαβολου...
Ευχαριστω για τα οπλα...τα λεμε...
Που πας..?
Δεν ξερω...θα δω στον δρομο...
Ελα να γινεις Επαναστατης...να γινεις σαν την μητερα σου...
Μπορεις να μου πεις γιατι σκοτωσαν οι Marines ενα δικο τους!?
Θα σου πω...αν πρωτα ερθεις στους επαναστατες...
Αμεσως νευριασμενος εστρεψα τα οπλα του προς το μερος του...τα ειχα γεμισει με σφαιρες απο κερι..
Πριν το καταλαβω ειχε φτασει διπλα μου και εβαλε το χερι του στον ωμο μου...
Δεν εισαι αρκετα δυνατος για να με νικησεις αλλα μπορω να σε κανω αρκετα δυνατος για να καταστρεψεις τους Μαριν που σκοτωσαν την οικογενεια σου και την Hinamori...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Τρι Μάης 17, 2011 11:42 am, 1 φορά
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 4:34 am

Εμεινα αναυδος.δεν περιμενα να εχει τοση ταχυτητα.Συνεχισε να λεει.
Ελα μαζι μου...εχεις ενα ποιο λαμπρο μελλον αν ερθεις μαζι μου...αν ομως κατσεις εδω
εκατο μαρινες θα ερθουν να καθαρισουν το μερος απο αποδειξεις και θα σε σκοτωσουν και εσενα..

Δεν φοβαμαι!Ας ερθουν...θα τους σκοτωσω ολους.
Σταματα να κανεις τον ατρομητο...τα ποδια σου τρεμουν..
Δεν το ειχα καταλαβει απο τα νευρα μου αλλα τα ποδια μου ετρεμαν..Πηγα να του ριξω μπουνια και ακριβως δυο δευτερολεπτα πριν το κανω μου ειπε
Εισαι σιγουρος οτι θες να με χτυπησεις..?
Δεν πιστευα οτι διαβασε την σκεψη μου...Ομως πηγα να του ριξω μπουνια αλλα οπως ηταν αναμενομενο
την αποφυγε και με κινηση καρατε με χτυπησε στον λαιμο και επεσα κατω αναισθητος.
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 4:38 am

Αρχισα να ακουω κανονιες και ανθρωπους να φωναζουν.Σηκωθηκα και κοιταξα γυρω
μου και αμεσως καταλαβα οτι ειμαι σε αμπαρι...ετρεξα γρηγορα πανω και ειδα αντρες οι
οποιοι ηταν ψηλοι και τουμπανα.Σηκωσα το κεφαλι μου και ειδα μπροστα απο το πηδαλιο
να καθετε ο Shishinto να χαμογελαει και να με βλεπει..
Γιατι δεν βοηθας καθολου?Οι αντρες σου ειναι σε κινδυνο!
Εχω πιστη στους ανδρες μου οποτε δεν πιστευω οτι θα χασουν...
μου ειπε ενω συνεχιζε να μου χαμογελαει!Εγω ομως δεν θα καθομουνα απραγος...Πηγα αμεσως στα κανονια και αρχισα να κανω μπαλες απο κερι...
Εχουμε μπαλες δεν χρειαζομαστε..Ευχαριστω..
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 4:42 am

Χρησμιοποιησε αυτες..ειναι ποιο αποτελεσματικες...θα κανουν διπλη ζημια
Αφου τελειωσα ετρεξα παλι πισω και εβγαλα τα οπλα της μητερας μου και
εβαλα σφαιρες απο κερι...σημαδεψα προς το αντιπαλο πλοιο και αρχισα να πυροβολω..
αν και σε μικρη ηλικια ειχα μαθει να ειμαι δυνατος και δεν φοβομουν...και απο πονο ειχα συνηθισει
..Πετυχα σε ακυρα μερη αλλα καταφερα και σκοτωσα εναν...Καναμε αρκετη ζημια αλλα η ζημια
που δεχτηκαμε ηταν περισσοτερη ετσι επρεπε να ξεφυγουμε...Χωρις να το περιμενω το πλοιο
αρχισε να επουλωνετε!
Τι στο καλο?Μα πως ειναι δυνατον να γινει αυτο*Φρουτο το διαβολου?*
Γιατι αργησες τοσο καπετανιε..
Χαχααχαχ ηθελα απλως να δειξω στον νεο τον φοβο του πολεμου αλλα δεν τον
φοβισαειναι σκληρος!Τον εχει μαθει η Minahora...
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 10:10 am

Ωραια! Του ειπα...Τωρα μπορω να παλεψω χωρις να ανησυχω για το πλοιο και τους αλλους...
Εβγαλα τα οπλα της μητερας μου και αρχισα να χτυπαω...η σφαιρες δεν τελειωναν επειδη
οπως κραταγα τα οπλα μπορουσα να τα γεμιζω με κερι χωρις πολυ δουλεια...
Τα οπλα καναν πολυ λιγη ζημια στο πλοιο οποτε αποφασισα να χρησμιοποισω κατι ποιο..Αποτελεσματικο..
Εκανα ενα δορυ...η αλλοι με κοιτουσαν και μου ειπε ο DragonΤι στο καλο θα το κανεις τοσο μικρο δορυ.....τον κοιταξα και του απαντησα κοιτα να μαθαινεις "μικρε" με κοιταξε οταν τον ειπα μικρο και γελασε...Εγω αρχισα να βγαζω απο το χερι μου κερι και να κανω ολο και μεγαλυτερο και ποιο ωραιο το δορυ...εφτασε σε ενα σημειο το οποιο ζυγιζε 50 κιλα...
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 10:20 am

Κοιταξα το εχθρικο πλοιο και του ειπα Cya Later Marines επειτα με δυναμη
και συγκεντρωση πεταξα το δορυ με ολη μου την δυναμη ακριβως στην μεση του πλοιου...Το πλοιο σιγα σιγα αρχισε να σπαει...δεν εσπασε ολο αλλα μεχρι την μεση...Ολα τα ατομα στο πληρωμα με κοιτουσαν εκπλαγη απο τι καταφερα να κανω...Ο Dragon αρχισε να γελαει...Μου αρεσεις...εισαι δυνατος...Τον κοιταξα χαμογελασα και επεσα λιποθυμος κατω...Τα μονα λογια πριν χασω εντελως τις αισθησεις μου ειναι...Ενταξει παιδια...ειδαμε τον μικρο να κανει την δουλεια...παμε να φυγουμε... Επειτα εχασα ολες μου τις αισθησεις...
*Πρωι*
Τι εγινε?που βρισκομαι... Καλημερα!!!Βρισκεσαι στο Revolutionaires HQ φυσικα...εδω ειναι τα μεγαλυτερα μυαλα και οι μεγαλυτεροι και ποιο δυνατοι επαναστατες στο κοσμο...Σηκωθηκα και αρχισα να προχωραω μαζι με τον Dragon που μου εδειχνε το ΗQ...Περνουσα και εβλεπα ατομα να μιλανε μεταξυ τους ενω δειχνοντας εμενα.
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 10:31 am

Γιατι ολοι μιλανε μεταξυ τους και με δειχνουν? Χαρη στην μητερα σου φυσικα...για να καταλαβεις η Minahora ειναι...ηταν πολυ γνωστη Επαναστατης...μια απο της καλυτερες..Εγω απλως κοιτουσα με ενθουσιασμο οταν ακουγα οτι η μητερα μου ηταν πολυ γνωστη...Εκεινη την στιγμη περναγαμε και ειδα ενα Τρα***ι διπλα απο εναν με αφρο να φωναζει Heeehawwwww και να φοραει ακριβως το μαγιο του Borat μονο σε διαφορετικο χρωμα...Ποιο ειναι αυτο το "Λουλουδι" εκει περα?ΑΑ και αυτος ειναι πολυ γνωστος επαναστατης ονοματι Ivankov...Emporio Ivankov...
Σοβαρα ειναι δυνατος...και δεν του φαινεται...Τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω ενα γιο στην ηλικια σου Axel...Τον λενε Luffy...μου λειπει ο γιος μου αλλα εχω φυγει για εναν ανωτερο σκοπο...Ομως δεν ανησυχω γιατι τον εχω αφησει με τον παππου του και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο καλυτερος βασικα ο μονος που μπορει να τον προσεχει...
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 11:31 am

καθως προχωραγαμε ειδα ενα παιδι μπροστα και εμεις να κατευθηνομαστε προς το μερος του...
Axel αυτος ειναι ο Theo...Theo αυτος ειναι ο Αxel...
Και μενα τι με νοιαζει?ποιο ειναι αυτο το μυξιαρικο...
Μυξιαρικο εισαι και φαινεσαι χωριατη...τραβα πλυσου γιατι βρωμας...
Σταματησαμε και οι δυο κοιταξαμε ο ενας τον αλλον και πεταχτηκε ο Theo βαζοντας το χερι του στον ωμο μου και να μου λεει...Εμεις οι δυο θα τα παμε καλα...Πως και ηρθες στο μερος...ο πατερας σου η μητερα σου επαναστατες? Μονο η μητερα μου...εσυ γιατι εισαι εδω...με αυτον που ηρθες...ειμαι ο Ανηψιος του...
Πως λεγανε την μητερα σου? Minahora..γιατι?
Mi..Mi..Minahoraaaaa?εννοεις την γνωστη Minahora?Την ποιο ομορφη επαναστατρια του κοσμου?ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΟΟΟΣ...εμενα μια φορα μου εδωσε το χερι της..
Guest
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΤρι Μάης 17, 2011 11:41 am

ελα να σου συστησω το crew μου...Απο δω ο Josh,Hainato,Biscalow..
Ειμαστε οι....Lightning Crewwww...
ενω εβλεπα τον Theo να μου εξηγει για το crew και πως φτιαχτηκε ηρθε ο Dragon και με πηρε απο το χερι...πηγαμε μεχρι ενα σημειο και επειτα μου ειπε...Εισαι ετοιμος? Ετοιμος γιατι? Ετοιμος για να γινεις ο ποιο δυνατος Επαναστατης να ταξιδεψεις σε ολο τον κοσμο...να ανακαλυψεις καινουργιες εμπειριες και να γινεις το προτυπο ολου του κοσμου?
Γινεσαι ολα αυτα με το να εισαι επαναστατης? Οχιιιιιι απλα σου εκανα πλακα...ηθελα να μιμιθω τις ταινιες...τωρα σοβαρα...το εργο σου δεν θα ειναι ευκολο..θα εισαι συνεχως σε αντιπαραθεση με τους Marines,θα προσπαθεις να τους καταστρεψεις τα σχεδια και να υπαρχει ελευθερια και οχι μοναρχια...εισαι ετοιμος να παρεις το πρωτο σου bounty και να σε κυνηγανε εκατονταδες Marines
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ...
Τοτε δεν μου μενει να σου που...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
Ειπε ενω ανοιξε τα χερια και εδειξε το HQ!!!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started   [Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started I_icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 4:03 pm

Όνομα:Black Surfer
Haki Points:-
Player of the Week Points:5
Beli:12.000
Bounty/Fame Points:-

Υ.Γ Βελτιώθηκες από ότι είδα...κάποια πόστ ήταν πάρα πολύ καλά και κάποια όχι..έκανες ανοησία βάζοντας το όνομα του Luffy...θα μπορούσες να αναφερθείς απλά στο παιδί του....και επίσης θέλω λίγη καλύτερη περιγραφή απο σένα....δεν χρειάζεται να βιαστείς για να τελειώσεις μια ιστορία...
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τελος-Παρελθον]Do you remember?When Everything Started
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Back to where all started: Battle in Gecko Island
» [Τέλος] Remember the past
» [Αρχή-Παρελθόν] A feeling deep inside [Τέλος-Παρελθόν]
» [Τελος-παρελθον] Ενα παρελθον διχως μελλον η μηπως οχι?
» Το παρελθόν μου και το πως έγινα Marine [Τέλος-Παρελθόν]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: