Παρόντες χρήστες | 16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Μαρ 26, 2011 5:52 am | |
| Εγινα καπνος για να ξεφυγω και σχηματιστηκα ακριβως μπροστα του.Τοτε σχηματησα μια μπουνια κανπου και τον χτυπησα με αρκετη δυναμη ριχνοντας τον πανω σε ενα δεντρο.Δεν μπορουσα ομως να τον αφησω ζωντανο γιατι ειχε δει και οτι ημουν στο νησι και τις δυναμεις μου που στην παρουσα φαση ηταν το κλειδι της νικης μου.Του γυρησα τον λαιμο αποτομα και του αφαιρεσα την ζωη.Ειχα δωσει τα σημαδια δολοφονου που ηξερε καλα να χτυπαει αθορυβα και συγουρα δεν θα υποπτευονταν εμενα.Οταν συγουρευτικα οτι εκρυψα καλα και τους 2 καθησα σε ενα δεντρο για να ξεκουραστω.Χρειαζομουν ξεκουραση αμεσα γιατι δεν θα μπορουσα να συνεχησω.Επιπλεον θα ηταν εξυπνο να σταματησω για λιγο τις επιθεσεις για να διασκορπιστουν οι κυνηγοι σε ολο το νησι.Ετσι θα μπορουσα να τελειωσω ευκολοτερα αυτο που ειχα ηδη αρχησει.... | |
| | | Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Μαρ 26, 2011 10:39 am | |
| Καθησα στο ιδιο σημειο για περιπου 15 λεπτα.Ηταν αυτο που ακριβως χρειαζομουν για να ξεκουραστω.Η μερα ειχε κυλησει πολυ γρηγορα και διχως να εχω την ευκαιρια για διαλλημα.Συγουρα θα συνεχιζα την δουλεια αυτη αργοτερα γιατι πλεον οι κυνηγοι ηταν καλυτερα οργανωμενοι απο πριν.Αρχησα να ψαχνω οσο μπορουσα μεσα στο σκοταδι καποιο μεγαλο δεντρο για να καταφερω κοιμηθω. Οταν βρηκα ενα καταλληλο για να καταφερω να κρυφτω για αποψε ανεβηκα πανω με μορφη καπνου και προσπαθησα να βολευτω οσο περισσοτερο μπορουσα. Δεν ηταν ευκολο αλλα δυστυχως δεν ειχα και πολλες πολυτελειες.Αν πραγματι πετυχαινε το σχεδιο μου θα εφευγα απο αυτο το μερος πολυ ανετα.Ηταν ευκαιρια να βρω και αρχεια για την οργανωση και να δω τι περιπου γινοταν σε αυτο το μερος.... | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 27, 2011 3:31 am | |
| Ειχα βγαλει τοτε απο την τσεπη μου το σημειωμα που ειχε μεσα το κλειδι για αν βγω απο το Impel Down.Δεν μπορουσα να το διαβασω φυσικα, αλλα θυμομουν τι εγραφε, τοσες φορες που το ειχα διαβασει....
Black Luster.....ένας πειρατής με Bounty 450.000.000 ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές τις ικανότητες του ενάντια της απόλυτης ''δικαιοσύνης'' των Marines μου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον θέλοντας τον να τον εντάξω στο δυναμικό των επαναστατών!ΠειρατήBlack Luster είσαι ικανός να γίνεις ένας Commander των επαναστατών δείχνοντας έτσι σε όλο τον κόσμο για το ποιά είναι η αληθινή δικαιοσύνη σε σχέση με αυτή των Marines...Οι ικανότητες σου θα δυναμώσουν τους επαναστάτες και σαν δύναμη αλλά και σαν όνομα!Η πρόταση μου είναι ξεκάθαρη......ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!Δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία Supernova Black Luster.....
Το νοημα του γραμματος ηταν κατανοητο.Οι επαναστατες με ηθελαν με το μερος τους και αυτο ηταν κατι διαφορετικο.Ειχα συνεργαστει στο παρελθον με επαναστατες και μαλιστα αρκετα καλα.Τωρα ομως τα πραγματα ηταν διαφορετικα... | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 27, 2011 3:37 am | |
| Οποτε η επιθεση μου στο νησι σε συνδιασμο με αυτο πιστευα οτι θα μου εδινε την δυνατητα να κανω μια καλη αρχη μεσα στην διοργανωση.Δεν επρεπε ομως να βιαστω γιατι ηθελα να μαθω περισσοτερα για αυτους.Τον τροπο που σκεφτονται, το πως συνεργαζονται μεταξυ τους, τι σκοπο εχουν.Φυσικα ο εχθρος ηταν και θα ειναι ιδιος αφου και οι 2 παραταξεις εχουν επικυρηγμενα ατομα.Δεν διεφερε τελικα πολυ ο πειρατης απο τον επαναστατη.Απλα ο επαναστατης εψαχνε να βρει τροπους για να χτυπησει και αλλο την κυβερνηση ενω ο πειρατης ηθελε να της κανει την ζωη δυσκολη.Φυσικα και στις 2 περιπτωσεις οι επικυρηξεις ανεβαιναν με το κιλο αλλα δυστυχως σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειχαμε και πολλες επιλογες.Βεβαια αν γινομουν επαναστατης, αυτο σημαινε ταυτοχρονα οτι εχανα το Τεο εν μερη και τους υπολοιπους, αλλα σκεφτηκα οτι λογικα σε δυσκολες ωρες θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι τους..... | |
| | | Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 27, 2011 3:41 am | |
| Προσπαθησα να διωξω ολες τις σκεψεις απο το μυαλο μου οσο δυσκολο και αν ηταν γιατι χρειαζομουν τουλαχιστον 3 ωρες ξεκουραση.Θα συνεχιζα το επομενο πρωι αλλα πριν ξημερωσει.Δεν ηταν ευκολο φυσικα να κοιμηθω λογο υπερεντασης αλλα δεν αργησε ευτυχως να με παρει ο υπνος, ο οποιος ηταν βαθυς.Οταν κοιμηθηκα μου ερχονταν στο μυαλο εικονες πονου οι οποιες με εκαναν να εχω εναν πολυ ανησυχο υπνο.Ο πονος τελικα ηταν αυτος που εκανε να συνεχησω? Ξυπνησα υδρωμενος και σχεδον πεταχτηκα για να κοιταξω τι γινοταν γυρο μου.Δεν ειχε ξημερωσει ευτυχως αλλα ουτε ειχα ξεκουραστει και ιδιαιτερα.Επιασα τα σπαθια μου και με ενα σαλτο απο το δεντρο βρεθηκα στο εδαφος.Η ωρα του κυνηγιου....συνεχιζοταν..... | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] Τρι Μαρ 29, 2011 7:42 am | |
| Όνομα: Black_Luster Haki Points: - Player of the Week Points: 9 Beli: 48.000 Bounty/Fame Points:- | |
| | | | Only time knows....[ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|