.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 9:58 pm

Καθός φτάσαμε με τον Βοney στο νησί , οπου ταξιδέψαμε μαζί , δέν υπήρχε ούτε ένα άτομο... Ήταν εγκαταλελημένο... Υπήρχαν ξύλα σπασμένα , πράγματα παρατημένα και πολλά άλλα.... Δέν υπήρχε ούτε ένα άτομο... Τότε εγώ είχα μία απορία... Έτσι , λέω στον Boney :
Πάμε να φύγουμε... Σε λάθος νησί ήρθαμε...
Όχι... Δέν φτασαμε σε λάθος... Ο Buggy , το νησί το έκανε βάση του και έτσι όλοι το παρατήσανε.. Κανείς δεν μένει πιά εδώ... Μόνο ο Buggy και το Crew του..
Χαχαχαχα... Ωστε έτσι εε? Τότε καιρός να πάρουμε σοβαρα μέτρα... Έτσι , ο Βοney έκατσε να προσέχει τα πράγματα στο ράφτ , και εγώ πήγα να βρώ τους "πειρατές" αυτούς... Προχωρούσα απο εδώ , προχορούσα απο εκεί , αλλα δεν βρήκα κανέναν... Μετά απο ώρες , είδα ένα μαγαζί με ένα σκύλο σαν φρουρό... Το σφύριξα και λέω :
Πσ... Έλα εδώ... Που είναι ο ιδιοκτήτης σου? Εκείνο δέν μιλούσε , δέν λαλούσε και καθόταν με όλη την περιφάνεια , λές και ήθελε να προστατέψει το μαγαζί... Όταν πήγα κοντά του , άρχισε να γαβγίζει και να με δαγκώνει... Τότε πετάχτηκε ένας άνθρωπος απο μέσα και είπε :
ΦΥΓΕ Buggy! ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Εε.. Συγνώμη.. Δέν είμαι ο Buggy ... Είμαι αυτός που θα σκωτόσει τον Buggy... Αυτός ο ανθρωπος , ήταν γεμάτος πληγές , και εκείνη την στιγμή έτρεξε μέσα και έφερε τον σκύλο να φάει... Ο σκύλος ξεκίνησε να τρώει , και μόλις τελείωσε , σήκωσε θυμομένα το κεφάλι και ξαναέγινε φρουρός...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Πεμ Απρ 07, 2011 9:55 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:10 pm

Μα τί στο καλό ... Αυτό το νησί είναι νησί φάντασμα? Πού είναι όλοι οι άνθρωποι? Εσύ γιατί είσαι ακόμα εδώ και δέν έφυγες?
Αυτό το νησί... Πρίν πολλά χρόνια , εγκατέληψε επειδή ο Buggy ήρθε στο χωριό... Όλοι φύγαμε αλλα ο σκύλος , ο Chu-Chu , έμεινε εδώ και προστάτευε το μαγαζί του αφεντικού του , επειδή πέθανε απο βαρυά και άγνωστη αρρώστια... Έτσι , γύρισα και εγώ με όλη την περιφάνεια μου πίσω , να προστατέψω τον σκύλο και το μαγαζί.. Αυτός ο σκύλος , ήταν ο μικρός "αδερφος" του πολύ καλού φίλου μου , του Ηocker.. Τότε μου έδωσε το χέρι του και είπε :
Με λένε Boodle...
Χάρικα.. Ryo D. Amidamaru.. Τότε , κοίταξα τον σκύλο , και στεκόταν ακόμα όρθιος στην πόρτα...
Μα πόσο πολύ αντέχει?
Αχαχαχα.. Είναι εδω πέρα , εδώ και 40 χρόνια..
40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΥΡΟΣ!?????? ΤΙΙΙΙΙ?
Ναι... Κάθησε με όλη την περιφάνειά του , για τον ιδιοκτήτη του... Δέν τα παρατάει ποτέ... Είναι πολύ γενναίος και έχει μεγάλη περιφάνεια..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:20 pm

Στο μεταξύ , ο Buggy , βλέπει το ράφτ και πέρνει τον Boney ώς αιχμάλοτο... Καθός βλέπει το τατουάζ του με το Jolly Roger του , είπε :
Ιχιιχχιχι... Baka...Δέν έπρεπε να έρθεις εδώ... Θα πιαστείς και εσύ αιχμάλοτος με το υπόλοιπο Crew σου... Ιχιιχιχιιχχι... Τότε , τον έδεσαν και τον έβαλαν σε ένα υπόγειο , οπου όσους πειρατές έβρισκε ο Buggy , τους φυλάκιζε εκεί για να σκάψουν.. Εκεί μέσα είχε πολύ ζέστη και κοντευαν να πάθουν ασφυξία ... Όταν μπήκε μέσα ο Boney , είδε τον καπετάνιο του... Με δάκρυα , συκγινίθηκε και φώναξε :
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕ!!!!
Εε? BONEYYYYYYYY! τότε αγκαλιαστήκαν και άρχισαν να κλαίνε και οι 2 τους.. Το Crew τους κοιτούσε και όλοι χέρονταν που ο Boney γύρισε... Ο καπετάνιος όμως λυπήθικε επειδή θα σκωτονόταν μαζί του...
Πού είναι ο Yoze? Ο Ron ? Πού πήγαν?
Ξες... Αυτοί... ΠΕΘΑΝΑΝ! τότε το φώναξε δυνατά καθώς άρχισε να κλαίει...
Μήν στεναχωριέσαι.. Δέν ήρθα μόνος μου... Ήρθα με έναν πειρατή , που σκώτοσε τον Higuma και τον Morgan... Eιναι πολύ δυνατός... Μόνος του προχωράει τόσο καιρό...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:44 pm

(Συνέχια συζήτησής τους ...)
Μ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ Μorgan!?!?!?!?
Ολομόναχος.. Έχει ένα φρούτο του διαβόλου..Είναι αρκετά δυνατός πιστεύω και νομίζω οτι θα νικήσει τον Buggy... Είναι πάρα πολύ δυνατός... Στο μεταξύ εγώ φεύγω να πάω να πώ στον Βoney να του πώ οτι θα αποβιβαστούμε και θα κάτσουμε λίγες μέρες.. Mόλις πήγα στο ράφτ , δέν ήταν κανείς... Μόνο τα πράγματα και ο Boney έλειπε... Τότε έτρεξα να τον βρώ... Δέν έβρισκα τίποτα σε αυτην τον πόλη-φάντασμα.. Μέχρι που πήγα σε ένα σπίτι , έσπασ ατην πόρτα κια μπήκα μέσα... Κοιμήθηκα λίγο , έφαγα ένα μήλο που είχε εκεί και ξανα σηκώθηκα για να τον ψάξω... δέν έβρισκα ούτε ένα άτομο... Φώναζα , τσίριζα , έψαχνα αλλα τίποτα... Είχε πλέον βραδυάσει... Πήγα να πώ ένα καληνύχτα στον Boodle και να φύγω...
Έι... Έι Boodle... Ήρθα να πώ καληνύχτα και φεύγω
Εντάξη.. Καληνύχτα.. Βασικα.. Έλα εδώ.. Είναι ποιο ασφαλής... Έχω 2 κρεβάτια και πολύ τροφή ωστε να μπορούμε να φάμε αύριο.. Που είναι ο φίλος σου?
Δέν ξέρω.. Λές και τον κατάπιε η γή... Έψαξα παντού αλλα δέν τον βρήκα.. Που λές να είνε...
Οχ.... Θα τα πούμε αύριο.. Έλα να κοιμηθούμε... πήγα μέσα , στρώσαμε και κοιμηθήκαμε..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:50 pm

Το επόμενο πρωί ξύπνισα και άνοιξα το ψυγείο.. Πήρα ότι είχε , έψησα και τα έβαλα σε πιάτα... Εκείνη την στιγμή σικώθηκε ο Boοdle...
Ξύπνησες? Ετοίμασα να φάμε...
Ααααχ.. Ωραία... είπε καθώς χασμουργήθηκε... Τότε πήγε , πλύθηκε και είρθε... Μεσα σε 1 λεπτό , είχα ετοιμάσει το φαϊ και το τραπέζι ... Τότε ήρθε ο Boodle , αφού πλύθηκε...
Μ..Μα πώς!!!!!
Υπάρχει κάτι κακό? α περίμενε να βάλω λίγο.. Εκείνη την στιγμή με διέκοψε ο Boodle και είπε :
Όχι όχι...! Δέν είναι κάτι κακό! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΕ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ?
Χεχεχε... Είμαι Chef... Δέν αποκαλύπτω τα μυστικά μου... χεχεχε... Τότε κάθισε στο τραπέζι και αρχίσαμε να τρώμε και οι 2 μαζί.. Μόλις τελειώσαμε , ήπιαμε λίγο νερό και σηκωθήκαμε να ντυθούμε... O Βοodle , σηκώθηκε , πήρε σκυλοτροφή και έβαλε στον σκύλο να φάει.. Εγώ ετοιμάστηκα και πήγα για την έρευνά μου...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 10:59 pm

Έψαχνα παντού... Πήγα μεσα σε ένα σπίτι που είχε κάτι μπέλι.. Τα πήρα και έφυγα... Αργότερα μπήκα σε ένα άλλο... Ξαφνικά ακούστηκε μία φωνή.. Κρυφοκοίταξα απο το παράθυρο , μπάς και είναι κάποιος εχθρός... Ήταν ένας θυριοδαμαστής με ένα "λιονταρι-σκύλο" , που το καβαλούσε... Είχε μαστίγιο και φώναζε...
Ποιό γρήγορα Richie! Τρέχα... Μας περιμένει ο κ. Buggy! Τώρα που έχει και τον χάρτη για την Grand Line... Τρέχα.. Εκείνη την στιγμή , έμεινα άφωνος... Ψιθήριζα :
κ. Buggy!!!? Χάρτης για την Grand Line!?!!??!?!?! Θα τρελαθώ!!! Sugoooooooooooooi! (Tεεεεεεεεελαια!!!!!) τότε κατέβηκα βιαστικά απο τις σκάλες , για να πάω να πιάσω αυτόν τον Richie ή πώς τον έλεγαν , αλλα έτρεξε πολύ γρήγορα το σκυλί του και τον έχασα.... Εκείνη την στιγμή απογοητεύτικα... άρχισα να ξαναψάχνω... Σκεφτόμουν πως άν έβρισκα τον Buggy , θα τον σκώτονα αυτόν και το Crew του , θα έπερνα τον χάρτη και θα έφευγα... Έψαχνα παντού και αυτό που μου την έδινε , ήταν που γινόταν το ίδιο... Τίποτα , τίποτα και τίποτα!!! Μία στιγμή είδα έναν ξιφομάχο που έκανε ακροβατικά πάνω σε μία ρόδα... Έτρεξα προς αυτόν.. Τον πιάνω και πέφτει απο το ποδήλατο..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 11:05 pm

Όι εσύ ... Ξές μήπως που είναι ο Buggy? Τον ψάχνω εδώ και ώρες..
Όι ΗΛΙΘΙΕ! ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ! ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΕΥΘΕΙΑ!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!?
Ευχαριστώ... όχι δέν τον ξέρω... Τότε έφυγα προς το μέρος που μου είπε ...
Δεξιά και.. Απο αυτό το στενο.. Α... Ευθεία αλλα... Έκανα ένα λαθος... έλεγα.. πίγα προς τα πίσω και είπα :
Χμμ... Απο εδώ ειναι.. Ή απο εδώ... μήπως αν πάω απο πίσω? Αλλα πού... Απο πίσω που θα με βγάλει?
Στην κόλαση.. Δέν είσαι απο το Crew μας ε? Τώρα θα δείς! τότε μου όρμηξε αυτός ο ξιφομάχος...
Είμαι ο Cabaji.. Κανένας ξιφομάχος δεν με νικά... Ααααααχαχαχα.. Τότε γύρισα κάπως έτσι : 97897 και του είπα :
Όι.. Είσαι πολύ Βaka για να τα βάζεις μαζί μου... Δέν νομίζω να θές μάχη..
Για να τρέχω σε εσένα τι θέλω? Να σε παντρευτώ μήπως? Αααα! τότε έτρεξα και εγώ κατα πάνω του..
(* Η μάχη θα γίνει στο μπός)
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 05, 2011 11:13 pm

Στο μεταξύ : Ο Boney συνεχίζει να σκάβει και ο Buggy , ανοίγει την πόρτα , τους πετάει κάτι σάπιες τροφές και την κλείνει απότομα κλειδώνοντας την... Εκείνη την στιγμή ο Boney φωνάζει στον Buggy :
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΘΑ ΔΕΙΣ!!!
Όι Baka αυτά είναι και αν θες μην τρώς.. Θα πεθάνεις έτσι και αλλιώς χωρίς τροφή.... Φάε αυτά και ας ψοφήσεις... τότε έτρεξε απο τις σκάλες και πήγε πάνω και άρχισε να χτυπά την πόρτα..
ΑΝΟΙΞΕ ΡΕ Baka !!!! Παλιο BAKA! ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΙΩΣ!
Δέν νομίζω να θές να βάλω φωτιά την πόρτα ε? Ή να κρεμάσω κάποιος απο εσάς... Έτσι δεν είναι? Αν δεν θές σταμάτα να παραπωνιέσαι και να χτυπάς! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? Τοσο καιρό δεν ειχαμε φασαρία μέχρι να έρθεις..
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΡΕ Baka!!!!!!!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 6:00 am

Μετά απο λίγα λεπτά της μάχης : Ο Cabaji έπεσε νεκρός κάτω , χωρίς να πεί ούτε τελευταία κουβέντα.. Τον είχα πεί πως του έδεινα ευκαιρία αλλα διάλεξε τον λάθος δρόμο... Αυτός είχε επιλέξει να με αντιμετωπίσει... Τότε έτρεξα , παρά τις λίγες πληγές που είχα , να βρώ τον Boney... Πήγα απο εκεί που είχε πάει ο τύπος με το λιοντάρι-σκύλο , αλλα ξαναβγήκα στο σπίτι του Boodle...
Οι... Γύρισ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ?
Χεχεχεχε... Δέν είναι τίποτα σοβαρό.. Μήν στεναχωριέσαι... Απλά σκώτοσα έναν "δυνατο" υποτίθεται nakama του Buggy... Toν Cabaji... Τι φλοράκια... Τολμάν να με προκαλέσουν και σε μάχη? χαχα.. Έλεος.. Τότε ο δήμαρχος αναστέναξε.. Μετά απο 5 λεπτά μπήκα μέσα να κάνω κάτι να φάω... Άρχισα να ψήνω και ο σκύλος άρχισε να γαβγήζει.. Βγήκα να δώ τι γίνεται αλλα τίποτα.. Ο Boodle , καθόταν και διάβαζε μία εφημερίδα.. Τον είδα να είναι τρομαγμένος .. Γούρλοσε τα μάτια και του λέω :
Τί έγεινε? Υπάρχει κάνα κακό νέο?
Ε..ΕΧ..ΕΧΕΙΣ 7.000.000 BOUNTY!! ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΗΤΕ ΓΙΑ 7.000.000 BOUNTY
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 6:09 am

T..TI TI TI TI TI!?
AYTO ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ! 7.000.000 beli...
S..S..SUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEER!!!!!! Τότε με κοίταξε ακόμα ποιο τρομαγμένος απο πρίν , λές και είχα πολύ μεγάλο ποσό..
Εισ..ΕΙΣΑΙ .. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣ?!!!!!! ΘΑ ΣΕ γ*********** ΟΙ ΜΑΡΙΝ!! ΘΑ ΣΕ ΚΗΝΥΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ Bounty Hunters...
Τότε όλοι θα πεθάνουν... Εξάλλου , δέν είμαι μόνο εγώ.. Υπάρχει και ο διαβολικός πειρατής Messi D. Teo με το υπερβολικό Bounty.... Νίκησε τον Rikkido Metaru , τον καλύτερο Bounty Hunter ... Υπάρχει ο Admiral Destro... Eίναι ο μόνος που πιθανόν να μπορεί να τον πιάσει... Όλοι αυτόν θα κηνυγούν για τα 900.000.000 περίπου Belli... είπα στον γέρο με πολύ σοβαρότητα εκείνη την στιγμή που του μιλούσα...
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ!! ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!
Αχαχαχα... Είσαι πολύ αστείος.. Νομίζεις οτι εμένα θα κυνηγίσουν? Όλοι οι Bounty Hunters ψάχνουν τον Teo...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Πεμ Απρ 07, 2011 6:33 am, 1 φορά
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 6:16 am

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ!!! Γιά σκέψου... Ο Νέος Bounty Hunter απο το Dawn Island , ο Zangetsu... Αν σε βρεί μπροστά του.. Δεν θα θελήσει τα 7.000.000 Belli!? ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΕΙ!
Ηρέμησε Boodler... Το Dawn Island είναι το μέρος που κατάγομαι... Ακόμα και να μου επιτεθεί , δέν νομίζω να με νικήσει... Μπορεί και ναί.. Ποτέ δεν ξές... Στην πορεία θα φανεί αυτό...
ΚΑΛΑ!!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ! τότε πήγα μέσα να συνεχίσω αυτό που μαγείρευα.. Άκουγα τον Boodler να ψυθιρίζει...
Τρέχει κάτι Boodler?
Εε... ΟΧΙ ΟΧΙ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!! Στο μεταξύ ο Mohji και ο Richie , δηλαδή ο τύπος με το λιοντάρι-σκύλο , είχαν έρθει και απειλούσαν τον δήμαρχο...
Φύγε !!! Θέλω το καλό σου δέν θέλω να πεθάνεις.. Φύγε όσο προλαβένεις!! Ο Ryo D. Amidamaru με τα 7.000.000 belli για bounty , είναι μέσα... ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΕΙ! ψυθίριζε στον τύπο...
Δέν με νοιάζει ποιος είναι μέσα... Δέν πα νά'νε και ο Μessi D. Teo... Θα τους σκωτόσω όλους...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 6:24 am

Τότε άκουσα μία διαφορετική φωνή.. Πήγα να δόσω στον γέρο το πιάτο του και απο την σκιά του , τον είδα όρθιο αυτόν τον τύπο (Mohji) και έτρεξα μέσα... Ακούμησα το πιάτο πάνω στο τραπεζάκι που βρισκόταν στην γωνία απο το μαγαζί και είπα :
Βρε καλός τα μας... Ο Τύπος με το σκυλάκι..
Ήρεμα Richie... Mην ταράζεσαι ... Θα τον σκωτόσουμε... Δέν είναι τίποτα παρα ένας βρωμιάρης πειρατής που θεωρεί πως είναι πειρατής... Και με λένε Mohji... Ωστε θές μία μάχη ε? Σε λίγω φεύγουμε Grand Line ... Θα έχω έναν επιπλέον φόνο στην East Blue... Θα σε σκωτόσω Ryo D. Amidamaru!!!
Αχαχαχα.. Κανείς δεν θα φύγει Grand Line... Θα ελευθερώσω το νησί απο'σας και θα έρθουν να ξαναμείνουν οι παλιοί κάτικοι εδώ... Θα πεθάνετε όλοι σας σήμερα!!!
ΧΑΧΑΧα... Είσαι αστείος.. Θές μία μάχη ε? Τώρα θα δείς... όρμηξε κατα πάνω μου... Τότε στάθηκα στο μέρος μου και ξαφνικά γύρισα και πήγα να τον χτυπίσω... Θα γινόταν άλλη μου μία μάχη στο Organ Island ... Θα τους σκώτονα όλους...
Δέν έχεις ελπίδα μαζί μου...
Έτσι έλεγε και ο Cabaji... Αλλα πέθανε...
ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΕΣ Ε? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 7:38 am

Η μάχη τελείωσε.. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμένα.. Έχασα και έπεσα κάτω στο πάτωμα... Ο Mohji νώμιζε πως πέθανα... Τότε ο σκύλος του όρμησε...
Chu-Chu! ΜΗ!!!!!! ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! Μετά λυποθήμησα.. Επειδή ο Μοhji νόμιζε οτι είμαι νεκρός , άφησε το πτώμα μου εκεί.. Ώρες πολλές αργότερα , σηκώθηκα και ανήμπορος μπήκα μέσα στο μαγαζί του Hocker... Είδα τον Boodler δεμένο.. Τον έλυσα και κατευθίαν προσπάθησα να φύγω για να πάω να βρώ τον Mohji ... Με τράβηξε και είπε :
Μήν πάς πουθενά! ΘΑ πεθάνεις!!!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΕΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ! Τότε εγώ έσπροξα τον Boodler και έφυγα.. Μόλις βγήκα απο την πόρτα είδα τον Chu-Chu , πεσμένο στο πάτωμα , τραυματισμένο και ανήμπορο... Τον πήρα στην αγκαλιά μου και του ψυθίρισα :
Μην φοβάσε... ΘΑ ... Θα .. Θα τους σκοτόσω... εγώ απο τις πολλές πληγές , έτρεμα και είχα χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.. προσπάθησα να πιάσω τα κάγκελα και ξαναέπεσα... Σηκώθηκα και με τράβηξε ο Boodler...
ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!! τότε με σήκωσε εμένα και τον Chu-Chu και μας πήγε μέσα... Στα 2 κρεβάτια... Είμασταν καλυμένοι με γάζες... Ο Boodler μας φρόντισε αλλα αυτό δέν θα με σταματούσε να σκοτόσω τον νάκαμα του Buggy , τον Mohji...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 7:46 am

Ο Boodler , δέν κοιμήθηκε όλο το βράδυ και έτσι εγώ πήγα να σηκωθώ.. Με σκούντηξε εκείνη την ώρα στο κρεβάτι μου και είπε :
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ! Ήταν βράδυ έξω και δέν ακουγώνταν τίποτα , παρά μόνο τα ζωήφια ... Το βράδυ , τον έπιασε ο ύπνος τον Boodler και έτσι σηκώθηκα και έφυγα... Άνοιξα την πόρτα.. Κούτσενα απο τις πολλές πληγές.. Με το ζόρι περπατούσα... Προχώρησα... Βρήκα το Crew του Buggy , που κοιμόντουσταν.. Όλοι εκτός του Richie... Δέν εμφανίστηκα γιατί ήταν όλοι τους μαζί...
Χμμ.. Όλοι μαζί ε? κρύφτηκα πίσω απο έναν θάμνο και παρακολουθούσα.. Αυτά θυμόμουν... Έπεσα σε ύπνο.. Το πρωί ξανασηκώθηκα.. πήγα να βγώ απο τον θάμνο και αμέσως θυμήθηκα τι έγεινε το περασμένο βράδυ... συνέχισα να παρακολουθώ κρυφά.. Στο μεταξύ ο Boodler , έχει φάει τον τόπο να με βρεί... Εκείνη την στιγμή , εγώ βλέπω , να βγένουν δεμένοι ο Boney , ο καπετάνιος του και οι νάκαμά του... Τους έδεσε απο τον λαιμό και τους σήκωσε ψηλά..
Λοιπόον! Ηρεμία.. Θα διαλέξω ένα απο τα σκοινιά σας στην τύχη.. Όποιο διαλέξω , αυτός κρεμιέται..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 7:59 am

Κοιτούσα μέχρι που είχα τρομάξει.. όλοι κοιτούσαν και γελούσαν πίνοντας μπουκάλια ρούμι.. Τότε διαλέγει ένα σκοινί.. Το τραβάει και βγήκε ένας ψηλόσωμος τύπος.. Αμέσως , ο Boney φώναξε με δάκρυα γεμάτος :
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕΕ! Τότε αμέσως , χωρίς να προλάβει να πεί κουβέντα , τον τράβιξε γρήγορα το σκοινί και τον κρέμασε.. Δέν πρόλαβε να πεί έστο ένα αντίο... όλοι φώναξαν "ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕΕΕ!!!!!" και με δάκρυα , κατέβηκαν... Ήταν εξωφρενικό.. Ο Buggy , βασάνιζε τους ανθρώπους , τους κρεμούσε , τους σκώτονε.. Κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί...Εκείνη την στιγμή , ένας , με ένα μικρό μαχεράκι , έκοψε τα σκοινιά που ήταν δεμένα τα χέρια του και άρπαξε ένα σπαθί... Με δάκρυα αμέσως είπε :
TΩΡΑ Buggy ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! του έκοψε τον λαιμό.. Ο Buggy έκλαιγε αλλα όχι απο τον πόνο.. Απο τα γέλια.. Το σώμα του χωριζόταν συνεχός... Τον στοχεύει τότε με το δάχτυλο και το χέρι του φεύγει κατα πάνω του , και πιάνοντας τον απο τον λαιμό τον έπνιξε.. Ο Λαιμός του Buggy , ξανα μπήκε στο σημείο το κανονικό , όπως και το χέρι του.. Ο τολμηρός άντρας , έπεσε κάτω νεκρός...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 8:15 am

Αμέσως πήραν ξανά και τους έβαλαν πάνω εκεί , στο ξύλο για να τους κρεμάσουν , στο ίδιο ξύλο που ήταν και πρίν και είπε :
Θα σκωτοθεί ένας ακόμα επειδή παραβασε τους κανόνες ένας απο εσάς... Διαλέγει τότε σκοινί και ήταν του Boney... Αμέσως τρόμαξε και φώναξε :
ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΔΙΑ! όταν πήγε ο Buggy να τον σηκώσει ψηλα , ωστε να πεθάνει , πέταξα μία κοφτερή λεπίδα και έκοψα το σκοινί...
Kama Kama No Strike!!!!! Γύρισε τότε ο Buggy και είπε :
Κama Kama No Mi? Strike? Χαχα.. Κι'άλλος παραβάτης... Θα πεθάνετε όλοι.. Δέν πρέπει οι φυλακισμένοι να προσπαθούν να μου επιτεθούν....
Γεια την ακρίβεια... Δέν προσπάθησα να σου επιτεθω... Και δέν είμαι φυλακισμένος.. Έσωσα τον φίλο μου... Τον Boney...
R..RYO! αμέσως δάκρυα άρχισαν να στάζουν απο τα μάτια του , γιατί εκείνη την στιγμή είμουν ανίμπορος.. Είμουν μές τις γάζες και θα έχανα με την παραμικρή επίθεση του αντιπάλου... Πετάγεται ο Mohji εκείνη την ώρα :
Όι! Αυτόν τον είχα σκωτόσει!!! ΠΩΣ ΖΕΙ!?
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 8:22 am

Χαχα... Τώρα θα δείς πως ζ... αμέσως , γονάτισα.. Ένιωσα κάτι να με καρφώνει στην κοιλιά.. Εκεί είχα μία τεράστια πληγή απο τον Higuma και είχε ανοίξει απο την μάχη μου με τον Mohji... Μόλις αντίκρισα το χέρι , ήταν του Buggy και με κάρφωσε με 4 μαχαίρια.. Έπεσα κάτω και άρχισε να τρέχει αίμα απο το στόμα μου... Είμουν σχεδόν ήδη νεκρός μέχρι που όλοι λύθηκαν.. Έτρεξαν στον Βuggy όλοι τους... Μόλις αντίκρησα ποιός τους έλυσε , είδα το πρόσωπο του Boodle , λαχανιασμένος , επειδή έτρεχε και όσο ποιο πολύ γρήγορα μπορούσε , έλυσε τους πειρατές.. έπεσα κάτω χωρίς να μπορώ να τους αντιμετοπίσω...
Oi!! Boodle!!!!! Τρέχα να.. Τρεχα να σωθείς... αμέσως λυποθήμησα.. Μόλις ξύπνησα είμουν δεμένος , μαζί με τους άλλους πειρατές και τον Boodle , σε ένα υπόγειο..
Τ..Τ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!? Τότε αντίκρησα την πληγή μου.. Είχε πολύ αίμα αλλα ο Boodle μου έβαλε γάζες...
ΠΑΛΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΥΤΗ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ Buggy!
Όι Baka! Eγώ είμαι ο Buggy! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! σε 5 λεπτά είχε βάλει φωτιά την πόρτα.. Κάτω , σε εκείνο το υπόγειο , υπήρχαν πολλά λάδια και έτσι θα καιγόμασταν ζωντανοί... Αμέσως σκέφτηκα μία πολύ γρήγορη λύση..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 8:36 am

ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΩ! ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ!!! με τα νύχια μου , έκοψα τα σκοινιά που με είχε δέσει τα χέρια.. Το ίδιο έκανα σε όλους.. Η φωτιά κατευθήνονταν προς τα πάνω μας... Παρατήρησα οτι εκτός απο λάδια , είχε και πολύ μπαρούτι εκει μέσα... Τότε τους φώναξα όλους :
ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΥΝΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ - ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ Buggy!
Κάντε οτι σας λέει !!! Τότε στόχεψα με τα νύχια μου την πόρτα , που ήταν κλειδωμένη.. Σε 10 δευτερολεπτα , θα είχαμε ανατυναχτεί..
Κama Kama No ChaooooooooS!!!!!! Τότε έσπασε η πόρτα , και λόγο της φόρας του αέρα που έφυγε η κοφτερή λεπίδα , έσβησε η φωτιά και έτσι τρέξαμε προς την πόρτα.. Ο Buggy έμεινε με ανοιχτα τα μάτια κοιτώντας την πόρτα.. Ανεβέναμε τα σκαλιά όλοι μαζί.. Σιγά σιγά , μέσα απο τον καπνό , φανήκε η σκιά μας..
Σπόιλερ:
Χεχεχε... Buggy.. Σωθήκαμε απ'όσο βλέπεις... Ααααααααχαχα....
Τ..Τ...ΤΙΙΙΙΙ!?
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 8:44 am

Αυτό που άκουσες.. Σωθήκαμε.. και εκείνη την ώρα φάνηκαν τα πρόσωπά μας.. Σταθήκαμε σε ένα σημείο... Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο , απο απέναντη... Τότε λέω εγώ εκείνη την στιγμή :
Για πόσο θα κρατήσει αυτό ? ε?
Ιιχιχιιχιχι! Σιγά μην μας νικήσετε...
Buggy κλόουν.. Θα σε σκωτόσω και θα πάρω τον χάρτη για την Grand Line... Θα πεθάνεις κοκκινο-μύτη
Τ..ΤΙ !?!?!?!?? ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑΑΑ!? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΠΩ ΑΠΟ ΣΠΑΘΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ!
Αχαχα.. Μόνο που εγώ δέν έχω σπαθί... Φτιάχνω κοφτερές λεπίδες απο αέρα.. Και τώρα ετοιμάσου για τον θάνατό σου.. Με τράβηξε πίσω ο Βoodler και είπε
Μήν κάνεις τίποτα.. Τουλάχιστον μέχρι να γίνεις καλά... Τότε γύρισα και του είπα εγώ απότομα :
Και γιά πές μου μία λύση...
Χμμ.. Χτύπα τον Buggy και τρέχουμε...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 8:52 am

Δεκτό.. ψυθίρισα... Τότε σηκώνοντας το χέρι μου ψηλά , με κοίταξε ο Buggy και κατάλαβε οτι κάτι σκαρώναμε...
Kama Kama NO Chaotic Strike!!! του έκανα μία μικρή πληγή και αρχίσαμε να τρέχουμε.. Εγώ είμουν τελευταίος γιατί δέν ένιωθα καλά... Τότε , ξαφνικά , λόγο της πίεσης έπεσα κάτω... Είχα βαρύ πυρετό... Δέν ένιωθα καλά... Δέν μπόρεσα να σηκωθώ και έτσι όταν μας κυνήγισαν , έπιασαν μόνο εμένα... Οι άλλοι κρύφτηκαν στο μαγαζί του Hocker... Εμένα με έδεσαν σε ένα δέντρο απο τον λαιμό , και έβαλαν φωτιά στις ρίζες.. Αν κουνιόμουν , θα έσπαγε το κλαδί και θα πνιγόμουν.. Αν δέν έκανα τίποτα , θα καιγόμουν ζωντανός... Τα χέρια μου , ήταν πολύ σφυχτά δεμένα και τα δάχτυλά μου επίσης ωστε να μήν μπορέσω να σοθώ...
ΑΧΑχα.. 2 επιλογές το πώς θα πεθάνεις... Δέν υπάρχει ελπίδα για να ζήσεις.. Άχρηστε Ryo D. Amidamaru! Στο μεταξύ : Στο μαγαζί , παρατηρούν μετά απο ώρα πως λείπω και έρχονται να με σώσουν... Φτάνοντας εκεί μου φωνάζει ο Boney :
Ryo.. Μήν κουνηθείς.. Άστα όλα πάνω μου... Κάνοντας λοιπόν όλοι τους μάχη με τους Buggy Pirates , προσπαθούσαν να έρθουν στο μέρος οπου είμουν δεμένος... Μπροστά , καθόταν οκλαδόν ο Βuggy ωστε άν έφτανε κάποιος κοντά μου , να τον σκώτονε..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 9:00 am

Επείσης , ο Richie , o Mohji και 5 ακόμα νάκαμα του Buggy , έλυπαν , γιατί μας έψαχναν ενώ είμασταν εκεί... Όλοι βάζαν όλο τους το είναι για να με σώσουν... Μετά απο ώρες έφτασε εκεί ο Boney... Ήταν ο πρώτος που έφτασε και ήταν μόνος του... σηκώνοντας το κατάνα του στον όμο του , είπε :
Όι.. Buggy... Φύγε απο την μέση..
Δεν πάω πουθενά ηλίθιε... Τότε ο Boney , ετοίμασε το σπαθί του για να κόψει... γυρνόντας γρήγορα το σπαθί του είπε :
Ittoryu... Slice Cut τότε ο Buggy χωρίστηκε και απέφυγε την κίνισή του.. Ήταν πλέον μπροστά απο το δέντρο ο Boney...
Ryo...Aν Σε χτυπίσω συγνώμη... Θα βάλω τις ποιό πολλές ικανότητες που μπορώ για να κόψω αυτό το σκοινί! Εγώ εντομεταξύ , δέν είχα καταλάβει οτι έφτασε... Και του λέω εκείνη την στιγμή :
ΌΙ BAKA! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ BAKA! MHHH! Πηδώντας τότε στον αέρα ο Boney είπε :
Ittoryu... Demonic Slash!!!!!! έκοψε τότε το σκοινι και εγώ στηριζόμουν στο κλαδί , που ήταν έτοιμο να σπάσει...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 9:06 am

Τότε ο Buggy , έστειλε τα χέρια του... Το ένα με σκούντηξε και το άλλο έσπασε το κλαδί... Εγώ έπεφτα στην φωτιά... Θα καιγόμουν ολόκληρως μέχρι που ο Boney , πήρε την προτοβουλία και είπε :
Ιttoryu : Helix Wind Cut!!! κουνόντας πολύ γρήγορα το σπαθί του , το κουνούσε σαν να είναι έλικας και έστελνε αέρα στην φωτιά... Πετούσε όμως και κοφτερό αντικείμενο... Το αποτέλεσμα ήταν να σβήσει την φωτιά , να κοπώ λίγο απο το κοφτερό αντικείμενο και να χτυπίσω την πλάτη μου στο κάρβουνο-δέντρο... Τότε γυρνάω και λέω στον Boney πολύ νευριασμένος :
ΌΙ ΡΕ ΒΑΚΑ!! ΧΑΖΕΨΕΣ! ? ΚΟΠΗΚΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ!!!! ΒΑΑΑΚΑ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΚΑS!!! ΒΑΚΑ ΒΑΚΑ ΒΑΚΑ!
Σταμάτα... Σου έσωσα τη ζωή βρε Baka!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ! ΣΧΕΔΙΟ Α2 εικοσπέντε Boney! είπε ο Boodle , την ώρα που πολεμούσε...
Πέστο και έγεινε...
Εε? Άλφα δύο εικοσπέντε? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?!! είδα τότε τον Βoney να τρέχει κατα πάνω μου..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 9:12 am

ΟΧ ! ΟΧΙ ΟΧΙ ΡΕ ΒΑΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΟΧ ΟΧ ΟΧ !!!!!! ΒΑΚΑΑΑΑΑΑ!!! τότε με έπιασε στα χέρια του , με πήρε στου ώμους του και έτρεχε προς την έξοδο.... Τότε του φώναζα εγώ :
ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΡΕ!! ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Τότε ο Boney , μου απάντησε φωνάζοντας και τρέχοντας ταυτόχρονα εκείνη την στιγμή :
Ρε baka! Δέν είπα οτι δέν είσαι δυνατός! Αντιθέτος! Εγώ πιστεύω οτι είσαι υπερδύναμος αλλα δέν πρέπει να πολεμήσεις με αυτές τις πληγές που έχεις... τότε πήγε και με άφησε στο μαγαζί , μαζί με τον σκύλο , στο διπλανό κρεβάτι... Μου έβαλε τις γάζες και μετά απο 5 λεπτα , έφτασαν και οι άλλοι στο μαγαζί.. Λαχανιασμένοι όλοι τους , πολέμησαν με όλη τους την ανδρεία και αργότερα , το έσκασαν όταν ο Buggy έφυγε να φέρει τις ενισχύσεις... Ο Buggy , παρόλο που ήταν πολύ καιρό εκεί , δέν ήξερε που είναι το μαηαζί του Hocker... Τότε λέει ο Boodle , φωνάζοντας :
Ryo D. Amidamaru!!! Σε σώσαμε.. ΚΑΝΠΑΙ!!!!!!! ήπιανε τότε όλοι ρούμι , αλλα εγώ όχι , επειδή έλεγαν πως δέν πρέπει στην κατάσταση που είμαι...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 9:21 am

Εγώ ξάπλωνα και ησύχαζα...Πλέον , οι πειρατές , δέν καθόντουσταν εκεί μόνο για εμένα , αλλα για την απελευθέρωση του νησιού... Όλοι περίμεναν πώς και πώς την μέρα αυτήν.. Που θα ξανα "άνθιζε" το νησί... Ο Boodle , τόσα χρόνια προσπαθούσε γι'αυτό αλλα όλοι εγκατέληψαν.. Κανείς δεν έμεινε εκεί , παρά τον Boodle και τον σκύλο... Τον Chu-Chu... Περίμενα εγώ τότε να γίνω καλά και να φύγω , να πάω να βρώ τον Mohji για να τον σκοτόσω...
Όι... Boodle-Ossan...Με ακούς?
Σ..Σε ακούω.. Πές μου τί θές..
Εσύ και όλοι οι άλλοι... ακούστε καλά... σηκώθηκα τώτε απο το κρεβάτι και προχώρησα προς την πόρτα...
Ξέρετε.. Θέλω και εγώ να πολεμήσω για το χωριό.. Πώς θα γίνει αυτό αν.. Αν δεν πολεμήσω τους δυνατότερους , ώς ο ποιό δυνατός απο εδω μέσα?
Δεν κατάλαβα.. Που θές να καταλήξεις?
Θέλω να καταλήξω στο.. Στο να κάντε στην άκρη.. Θα πάω να σκοτόσω τον Mohji , τον Richie και τον κοκκινο-μύτη ... Τον Buggy...
Αχαχα... Σιγά μην φύγουμε..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Απρ 07, 2011 9:28 am

Είσαι καλυμμένος απο πληγές... Δέν πρέπει να βγείς απο εδω μέσα... Τότε κλειδόνοντας την πόρτα ο Boney , είπε :
Κάντε στην άκρη όπως σας είπε .... Κλειδωμένα είναι.. Δέν πρόκειτε να βγεί... Βαρόντας τότε μία δυνατή κλοτσιά , την έσπασα και προχώρησα προς την έξοδο... Ο σκύλος μου δάγκωσε το πόδι , επειδή έσπασα την πόρτα... Δέν έδωσα σημασία μέχρι που σταμάτησε.. Όλοι με κοιτούσαν με γουρλωμένα τα μάτια... Είχαν μήνει κόκαλα... Τότε μπήκε μπροστά μου ένας χοντρός πειρατής... Του έδωσα μία δυνατή μπουνιά και έκανε στην άκρη... Κανείς δεν μπήκε μετά στον δρόμο μου... Εισέβαλα σε ένα σπίτι , εγκαταλελημένο που είχε πολλά φρούτα... Πήρα ένα μήλο και έφυγα... Ψάχνοντας ώρες , δίψασα και ξανα εισέβαλα σε ένα άλλο ... Πήρα ένα μπουκάλι νερό και έφυγα..
Που να πήγαν ? Χμμ.. Την πρώτη φορά συνάντησα τον Mohji στο... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! έτρεξα τότε στο μέρος εκείνο.. Είχε πολύ ησυχία και αυτό με έκανε να φοβάμαι λίγο γιατί με το παραμικρό , μπορεί κάποιος να μου επιτεθόταν... κοιτούσα προσεκτικά παντου... Μόλις έφτασα στο μέρος που τον είδα πρώτη φορά , δέν ήταν κανείς...
ΜΑ τί στο..!?

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the last island before grang line part1 [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the first look skypea part1 [Τελως]
» Heavshin Pirate and the baratie part1 [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: