Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Πεμ Απρ 07, 2011 9:33 am | |
| Σκαρφάλωσα χάρη στα νύχια μου στο ψηλότερο σημείο απο εκεί.. Είδα τον Buggy , Τον Richie και τον Mohjie... Ο πόλεμος τώρα ξεκηνά ... Αχαχα.. Παρόλο που ήταν πολύ μακρυά , κατέβηκα και άρχισα να τρέχω... Ήταν κοντά στο λιμάνι... Πήγα εκεί και το μόνο που βρήκα ήταν σπασμένο ένα ξύλο απο το Raft μου... ΓΚΡΡΡΡΡ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ Black Sun!!!!!!ΓΚΡΡΡ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!Για εμάς λές? ΑΧΑχαχαχαχα ΧΑχα... Επιτέλους σας βρήκα .. Κοκκινομύτη , λιονταρόσκυλο και αδερφάρα.... Θα πεθάνετε... ΧΑχαχα.. Τολμάς και το λές αυτό μπροστά μας? κ. Buggy... Τι να τον κάνουμε?Δρόμο εσείς... Πάντε στην βάση μας.. Εγώ τακτοποιώ αυτό ... Φεύγοντας λοιπόν ο Mohji απο εκεί , καθίσαμε εγώ και ο Buggy... ΧΕχε... Θα είσαι εύκολος αντίπαλος.. | |
|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Πεμ Απρ 07, 2011 9:39 am | |
| Αυτό θα το δούμε.. ΟΧ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?Εε? Ποιός λες? είπε γυρνώντας για να δεί εκεί που έδειχνα... Kama Kama No Strike! AOΥΤΣ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΨΙΑ!!!! ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ! στέλνοντας τα χέρια του , πήγε να με δέσει αλλα εγώ περιστράφηκα και είπα : Kama Kama No Chaotic Strike!Bara Bara Nooo Punch! είπε στέλνοντας το χέρι του να με δώσει μπουνιά... τον είχα κόψει όμως επειδή περιστρεφόμουν πετώντας κοφτερές λεπίδες... Τελικά είσαι 0.001% ποιό δύσκολος απο ότι νόμιζα.. Bara Bara Nooooo Kane! είπε πετόντας το κεφάλι του για να μου δώσει κουτουλιά ... Εγώ έβαλα τα νύχια μου μπροστά ωστε να καρφοθεί : ΑΑ~! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΘΑ ΜΕ ΣΚΩΤΟΣΕΙΣ!Ποιός είπε οτι δέν θέλω αυτό ε? ΕΙσαι τελείως τρελος! Τώρα θα δείς παλιο Ryo ! | |
|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Πεμ Απρ 07, 2011 9:45 am | |
| Τότε ο Mohji φώναξε : Κ. Buggy! Επίγον περιστατικό! ΤΡέξτε! Επιτέθηκαν πάλι αυτοί οι πειρατές! τρέξτε σας λέω.. Πάνε και έρχομαι .. Τελειώνω με αυτόν σε 2 λεπτά.... ΧΑχαχα.. Bara BAra No Knife Cut! είπε πετόντας το χέρι του που κρατούσε ένα μαχαίρι... Όι... Αυτό είναι επικύνδινο! Kama Kama no Chaos!!! είπα αποφεύγοντας την επίθεσή του και βαρόντας τον με την καλύτερη που είχα εκείνη την στιγμή.. Κύριε αφήστε αυτόν σε εμένα... Πάντε εσείς... Αφού βλέπετε οτι είναι λίγο δύσκολος ... Τώρα θα τον σκοτόσω μία και καλή... Καλα.. Σε εμπιστεύομαι!!! Τρέχω.. Τότε οι πειρατές (σύμμαχοί μου) έφυγαν αφού είχαν φύγει για μιά ακόμα φορά ο Richie , ο Buggy και ο Mohji... Εγώ καθόμουν απέναντι απο τον Mohji και τον Richie... Χμμ.. Ωστε θές κι άλλη μία μάχη ε? Τότε θα την έχεις... Kama Kama No Strike!!!!!! είπα πετώντας του μία κοφτερή λεπίδα... Στο μεταξύ ο Buggy μαθένει οτι ξαναφύγαν οι σύμμαχοί μου και λέει : ΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ! 2 ΦΟΡΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ! | |
|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Πεμ Απρ 07, 2011 9:50 am | |
| (Στο μεταξύ) ΓΚΡ!! ΓΚΡΡΡ ! ΓΚΡΡ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!?!!?!?!?!? Μα κύριε αν εγκατελήπαμε την βάση θα μας σκωτόνατε... Έτσι μας είχατε πεί.. Μάλλον έμαθαν απο κάπου τον νόμο μας... ΓΚΡ! ΑΝ ΞΑΝΑΟΡΜΗΣΟΥΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ Η ΝΕΚΡΟ!! ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΚΩΤΟΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ!! ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Cabaji ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ? Ξέρετε κύριε.... ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΑΘΛΙΕ ΜΙΛΑ!!!! Βρήκαμε το πτώμα του κύριε.. Τον σκώτοσε ο Ryo.... TIIIII!? Έτσι ε? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΩ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΖΟΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! | |
|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Πεμ Απρ 07, 2011 9:54 am | |
| Εκείνη την ώρα : Εγώ στέκομαι απέναντι απο τον Mohji... Του λέω τότε : Θές μία μάχη ε? Παρά τις πληγές που έχω θα σε αντιμετοπίσω.. Θα πεθάνεις αυτήν την φορά Mohji! και εσύ και το γατάκι σου.. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ!? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ! Είπα "και εσύ και το γατάκι σου"... Θα πεθάνετε και τα δυό σας... Δέν θα μείνετε ζωντανοί μετά απο αυτό που πήγατε να μου κάνετε... Αα.. Ξέχασα να σου πώ... Και ο κλόουν σας θα πεθάνει... Πολύ αέρα πήρε και αυτός και εσέις και όλο σας το Crew... Ποιός είσαι εσύ που θα μας το πείς αυτο? Χεχεχε.. Εγώ? Εγώ... Εγώ είμαι αυτός που θα σας σκωτόσει όλους.. Είμαι ο Ryo D. Amidamaru... O άνθρωπος που θα γίνει βασηλιάς των πειρατών..
ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Υ.Γ. Τα υπόλοιπα στο Part 2 | |
|
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ] Κυρ Μάης 01, 2011 6:49 am | |
| Όνομα: Ryo Haki Points: - Player of the Week Points: 5 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points:- | |
|