| Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 5:35 am | |
| Δεν απαντησα ουτε αλλαξα την εκφραση του προσωπου μου..Ειχα ηδη καταλαβει τι ενοουσε.. Η Sakura και η Maya με κοιταζανε περιεργες για το τι μπορει να ενοουσε ο Barry… Chris.. Τι ενοει? Ποιος εισαι εσυ? Τι λεει? με ρωταγε πανικοβλητη από την περιεργεια της η Sakura.. το ιδιο και η Maya… Εγω ειχα σκαλωσει στο να κοιταζω τον Barry και εκεινος εμενα.. Ένα βλεμμα χιλιες λεξεις.. Εσυ ησουν που κατεστρεψες την ζωη αυτου του νησιου.. την ζωη ολων μας… Καταραμενος να εισαι,γιατι γυρισες εδώ ?!μου ειπε και πεταξε το μπουκαλι πανω μου.. Εγω το επιασα πριν με χτυπησει και το αφησα κατω.. H Sakura και Maya ειχανε σταματησει να μιλανε και μας κοιταζανε απλα.. Γυρισα για να δω τους συγγενεις μου.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΣΥ !! ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ???!!!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 5:36 am | |
| Όπως πριν… Το ιδιο αταραχτος…. Τι ειπες?!φωναξε ο barry… ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ !!! Βγηκα εξω από την κουτα και ακολουθησε ο Barry… Εξαιτειας σου εχασα τα παιδια και την γυναικα μου !! Εξαιτειας σου ολοι οι κατοικοι αυτου του νησιου υποφερουν μεσα στην σκλαβια !! Εξαιτειας σου οι συγγενεις σου και η ιδια σου η οικογενειας υποφερει !!! ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ?!??!!?φωναξε και ορμηξε πανω μου.. Με μια κινηση στα πλαγια απεφυγα την μπουνια του και τον αρπαξα από τους ωμους.. Ηρεμησε πρωτα από όλα… ΠΩ΅ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ?!!?και ελευθερωθηκε από τα χερια μου.. Συνεχισα να προσπαθει να με γρονθοκοπησει,να κλωτσισει και ότι μπορουσε να κανει ενώ εγω διατηρησα την ψυχραιμια μου.. Εισαι χαζος πρωτα από όλα για τα πιστευω σου.. Μπορει να σκοτωσα εγω ολους αυτους τους μαριν αλλα δεν μπορει αυτή να είναι η αιτια οπου η ιδια η κυβερνηση ηρθε εδώ και αρχισε να χτιζει.. Αυτό το πιο πιθανον ηταν να γινοταν και με τους μαριν εδώ.. Τι? Νομιζες ότι θα εμποδιζανε την παγκοσμια κυβερνηση από το να εκτελεσει τα σχεδια της… Σκεψου λογικα ανθρωπε μου διοτι με αυτό το κεφαλι σε λιγο καιρο θα πεθανεις… Όχι από τα χερια της κυβερνησης αλλα από τα δικα σου..του ειπα και τον εριξα στο πατωμα..
| |
|
| |
Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 5:37 am | |
| με την maya είχαμε μείνει να κοιτάμε σαν χάνοι!!!ήταν όντως υπεύθυνος ο κρις για αυτά που τον κατηγορούσε ο περίεργος άστεγος γέρος ή ήταν απλά ένα παραλήρημα? απο την έκφραση και την αντίδραση του κρις φάνηκε πως έλεγε την αλήθεια ο γέρος. πώς ήταν δυνατόν να είναι τόσο αναίσθητος? να μην νιώθει τίποτα απολύτως?! είχα μείνει άναυδη. λίγα λεπτά μετά αφού ξεσκάλωσα αποφάσισα να ρωτήσω τον κρις... <κρις?! τι λέει αυτός? έχει δίκιο? εσυ ευθύνεσαι για όλα αυτά?>το έλεγα...μα ακόμη δεν το πίστευα....εκείνος με κοίταξε και μου είπε: <στην πραγματικότητα απλά σκότωσα κάποιους μαρινς....τι σε κάνει να πιστεύεις πως είμαι υπεύθυνος για αυτο? πιστεύεις ειλικρινά πως θα εμπόδιζε το σχέδιο της κυβέρνησης ένα τσούρμο μαρινς?>το ύφος του ήταν σοβαρότατο και πραγματικά αυτό που έλεγε έστεκε... έτσι λοιπόν αποφάσισα να επιφέρω την ειρήνη ανάμεσα σε αυτούς τους 2 για να μην κλαίμε θύματα και μαζί και τη πόλη. <λοιπόν αρκετά!!!!καθίστε εσείς οι 2 και μιλήστε σαν πολιτισμένοι μην σας σπάσω όλους στο ξύλο!!!! >είπα και οι 2 τους είχαν πάρει κάτι ηλίθιες φάτσες. μου ερχόταν να τους κοπανήσω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 5:54 am | |
| λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και οι δυο τους είχαν ηρεμήσει και με κοίταζαν. η maya από την άλλη είχε μείνει λίγο, ήταν αναμενόμενο άλλωστε, καθώς είχα μία τέτοιου είδους έκρηξη που δεν παθαίνω και πολύ συχνά. <ωραία...τώρα που ηρεμήσαμε θα κάτσουμε να συζητήσουμε..>είπα χαμογελαστά αλλά ο Barry με κάρφωσε με ένα βλέμμα. τότε σαν αναλαμπή μου πέρασε απο το μυαλό το ότι ίσως δεν ήθελε να μιλήσει με τον κρις...ίσως ήθελε απλά να του 'αδειάσουμε την γωνιά' ή ακόμα χειρότερα να κάνει κακό στον κρις... στην πραγματικότητα κάτι δεν μου κολλούσε στον αγαπητό άστεγο γέρο....ήταν πολύ καθαρός για άστεγος.έτσι έστρεψα το βλέμμα μου προς αυτόν και του είπα <κατανοώ το ότι δεν θα θέλετε να μιλήσετε...(έκανα μία παύση) ίσως θα ήταν καλύτερα να φύγουμε...> είπα και άρχισα να περπατώ προς μία άγνωστη κατεύθυνση μαζί με την maya. o chris απο την άλλη μαζί με τον Barry στέκονταν και κοιτούσαν. γύρισα το κεφάλι μου προς τα πίσω: <κρις? δεν θα έρθεις...?>του είπα με ένα βλέμμα γεμάτο νόημα. ήξερα την απάντηση που θα μου έδινε...απλά αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να τον κάνω να ηρεμήσει και να σκεφτεί λογικά τόσο αυτός όσο και ο Barry | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 6:04 am | |
| Η Sakura εκανε λαθος νομιζωντας οτι απλα θα αφησω αυτον τον γερο να νομιζει οτι θελει.. Ασε και αφου ηξερε ποιος ειμουνα δεν θα δισταζε να με ανεφερε η οτιδηποτε τετοιο... Οχι στους κυβερνιτικους αλλα στους κατοικους του νησιου... Ολοι τους ειχανε μια νοοτροπια χωριου οπου αμα τον ακουγανε θα ειχανε ακριβως την ιδια γνωμη.. Το φταιξιμο οτι η κυβερνηση μ***ζεται δεν σημαινει οτι θα πεσει σε εμενα .... Ο Barry συνεχισε να με κοιταζει με μισος... Δεν αντεπεδηδα το μισος διοτι δεν το ενοιωθα.. Ουτε θυμο.. ηξερα μεσα μου οτι εχω δικιο και οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ηταν δικο μου φταιξιμο.. Απλα επιδη ειναι τοσο χαζος πιστευει οτι ριχνοντας αλλου το φταιξιμο θα νοιωσει ο ιδιος καλυτερα... Σηκωθηκα ετοιμος να ακουλουθησω την Sakura και Maya... Συνεχισα να τον κοιταζω καθως σηκωνομουν και εκεινος γελασε... Που βλεπεις το αστειο? | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 6:15 am | |
| Χαχαχα... Τιποτα τιποτα... απλα σκεφτομουνα κατι... Χωρις να του δωσω σημασια κατευθηνθηκα προς το μερος της Sakura και Maya... Καθως βαδηζα προς τα εκει του λεω... Εγω θα δω τους δικους μου τι κανουν και αν μπορω θα τους ελευθερωσω... Εσεις καντε οτι νομιζεται για τους υπολοιπους κατοικους.. Ποτε αλλωστε δεν νοιαζομουν για ολους αυτους του βλαχοχωριου... Δεν γυρισα να κοιταξω αλλα ακουσω τον Barry να σηκωνεται απο την θεση του και τα δοντια του να τριζουν απο τα νευρα... Η Sakura ειχε παρει το βλεμμα οπου περιμενα..."Παλι τα ιδια?...." Αντε παλι τα ιδια... Εεε οχι κυριε barry,δεν το ενοουσε αυτο που ειπε !!τοτε γυρισε παλι σε εμαν και μου ψιθυρισε..κοψε τις μ***ιες !!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 6:35 am | |
| έλεος αυτός ο chris!δεν ήξερε να δρα ανάλογα με το συμφέρον του...και αφου δεν το έκανε αυτός αποφάσισα να το κάνω εγώ. κάρφωσα τα μάτια μου στον barry και τον πλησίασα... <γερο...αρκετα.! με το να κατηγορείς τον κρις δεν σώζεις την κατάσταση...οπότε αντί να αποδίδεις ευθύνες καλό θα ήταν να κοιτάξεις να βρεις έναν τρόπο να βοηθήσεις. εμείς πάντως είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και μέσα σε οτιδήποτε!> του είπα με ήρεμη και σοβαρή φωνή. προς έκπληξήν μου το βλέμμα του ηρέμησε και φάνηκε να το σκέφτεται.. παράλληλα ο κρις και η μάγια κούνησαν καταφατικά το κεφάλι στην ερώτησή μου. <λοιπόν περιμένω μιαν απάντηση...θα θέλατε να μας βοηθήσετε?και να μας προτείνετε κάποιο σχέδιο? ή θα προτιμήσετε να καθίσετε μέσα στο ασφαλές καβούκι σας να έρθουν να σας σώσουν?! > του ξαναείπα και είδα πως τα λόγια μου όντως τον επηρέαζαν!!!τέλεια....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 6:46 am | |
| εκείνος κοντοστάθηκε λίγο και τελικά μου είπε αφού το σκέφτηκε λίγο <οκ...θα σας βοηθήσω...αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συγχωρήσω τον κρις για το κακό που προκάλεσε...!περάστε μέσα....καλύτερα να μιλήσουμε κάπου που δεν θα φαινόμαστε..>είπε αυτός...βασικά με τσάτιζε που δεν έβαζε μυαλό αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβαινε πως ο κρις δεν ήταν υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση...και το 'μεσα' που είπε να μην το σχολιάσω...αλλά τέλος πάντων...περι ορέξεως...ευτυχώς δηλαδή που υπήρχε και το χαρτόκουτο!! χα έτσι λοιπόν τον ξανακολουθήσαμε μέσα στο τεράστιο χαρτόκουτο που έμενε. καθίσαμε λίγο χωρίς να βγάλουμε μιλιά...αλλά τελικά αποφάσισα να σπάσω τον πάγο... <τι έχετε λοιπόν να μας προτείνετε?> των ρώτησα εγώ με ενδιαφέρον... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 6:59 am | |
| στην αρχή έτριψε το πηγούνι του και φάνηκε σκεπτικός..μετά όμως άρχισε να μιλάει... <η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη...θα προσπαθήσω να σας την εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται..>είπε αυτός και εγώ ένιωσα ένα παράξενο συναίσθημα...σαν να επρόκειτο να ακούσουμε κάτι που δεν το είχαμε καν φανταστεί. <σας ακούμε> του απάντησα και οι τρεις μας τον κοιτάζαμε με προσοχή. <λοιπόν...σε όλο το νησί υπάρχουν επαναστάτες όπως ξέρετε και οι ίδιοι φαντάζομαι...αλλά εδώ είναι ακόμα πιο πολλοί, εδώ κυβερνητικοί δεν μπορούνε να πατήσουν...αυτό συμβαίνει διότι εδώ είναι οι βάσεις των 10 δράκων...>είπε και πήρε μια ανάσα <ε? ποιοι δράκοι? τι εννοείτε?>ρώτησε έκπληκτος ο κρις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 7:14 am | |
| αυτός ξεφύσησε και συνέχισε. <οι 10 δράκοι είναι ουσιαστικά οι 10 ομάδες επαναστατών που υπάρχουν πάνω σε αυτό το νησί. αυτές οι ομάδες υπήρχαν απο παλιά αλλά πάντα παρέμεναν κρυφές γιαυτό δεν ξέρεις και τίποτα για αυτές κρις... κάθε ομάδα έχει και από έναν αρχηγό ο οποίος καταγόταν απο μία απο τις 10 παλαιότερες οικογένειες επαναστατών... εν ολίγοις κάθε οικογένεια έχει και απο μία ομάδα. οι ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αναμεταξύ τους και μάλιστα σε κάποιες επικρατεί και έχθρα. αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κίνηση όσον αφορά τους κυβερνητικούς..αν ενώνονταν οι 10 δράκοι θα μπορούσαν να διώξουν τους κυβερνητικούς....αλλά νοιάζονται μόνο για το ποιος θα υπερισχύσει ανάμεσά τους...εγώ είμαι ο αρχηγός μίας απο τις 10 ομάδες.η ομάδα μου λέγεται Antharas.. εμείς γενικά δεν έχουμε διαμάχες με τις άλλες ομάδες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας κάτι.> είπε και κατέβασε κάτω το κεφάλι εγώ τον κοίταζα αποσβολωμένη.
<δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τους μιλήσουμε?> τον ρώτησα εγώ και εκείνος με κοίταξε στα μάτια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 7:30 am | |
| <κοίταξε...υπάρχει το συμβούλιο.> είπε εκείνος <ποιο συμβούλιο?> των ρώτησα εγώ όλο απορία. <κοίτα, οι αρχηγοί έχουν το δικαίωμα να καλέσουν συμβούλιο...εκεί όλοι οι αρχηγοί απο τις ομάδες μαζεύονται και αυτός που κάλεσε το συμβούλιο δίνει το θέμα. όμως αυτό συμβαίνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο για πολύ σοβαρά θέματα....έχει πολλά χρόνια να γίνει ένα τέτοιο συμβούλιο.> είπε και πραγματικά φάνηκε ο πόνος στα μάτια του. <δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος για συμβούλιο!!????> φώναξα εγώ και ήμουν πραγματικά έξω φρενών <ναι όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη καθώς υπάρχει αυτή η έχθρα...τέλος πάντων άσε με να τελειώσω....οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι εξής:oι Vorosh που έχουν αρχηγό τον Hayato ,οι Teneb με αρχηγό τον Eisaku, οι Oros με αρχηγό τον Takashi , οι Numot με αρχηγό τον Masaru, οι Intet με αρχηγό τον Shingo, οι Onixia με αρχηγό τον Ryuuji, οι Nepharion με αρχηγό τον Naoto, οι Tezzeret με αρχηγό τον Daigorou και οι Sindragosa με αρχηγό την Emiko την μόνη γυναίκα...τα ονόματα των ομάδων προήλθαν απο ονόματα δράκων...> | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 7:46 am | |
| Ηξερα χρονια για τους επαναστατες του νησιου και οτι ητανε πολυ.. Μου τα ελεγε και ο πατερας μου οταν ημουνα μικρος... Αλλα δεν μου ειχε πει ποτε κανενας για ολοκληρες ομαδες οικογενειων μεσα στον επαναστατικο στρατο.... Κατι ομως δεν μου εστεκε... Γιατι μας τα λες ολα αυτα? Βοηθεια και πληροφοριες περιμενα απλα.. Οχι να μας πεις ολα τα μυστικα για τον υπογειο κοσμο αυτου του μερους.... Ο Barry γυρισε το βλεμμα του πανω μου.. Φαινοτανε παλι νευριασμενος,πιθανον απο τα προηγουμενα συμβαντα και εξαιτιας αυτο δεν περιμενα να μας εκμυστηρευοταν κατι τοσο μεγαλο.... Νομιζω οτι δεν με ακουγες καλα οταν ελεγα τα ονοματα των αρχηγων... Συγνωμη αλλα δεν συγκρατ.....και τοτε ενα απο τα ονοματα που ανεφερε αναπηδησε στην μνημη μου... Ακριβως αυτο...
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 7:53 am | |
| Οχι.. Δεν μπορει.... Chris? Ο τελυταιος αρχηγος που ανεφερε... Η Emiko.... Ναι,τι με αυτην? Τοτε γυρισα να κοιταξω και τις 2 τους στα ματια... Το επιθετο της Emiko ειναι Label... Και ειναι η πρωτη ξαδερφη του Chris Label.... Και η Sakura και η Maya ειχανε μεινει με το στομα ανοιχτο να με κοιτανε... Τι ?! Και για εμενα το ιδιο ξαφνηκο ειναι !! Δεν τελειωνει ομως ολη αυτη η συζητηση εδω ομως... Γιατι τι αλλο υπαρχει... Ο Barry βγηκε για λιγο εξω απο την κουτα και κοιταξε τριγυρω... Λογικο οι επομενες πληροφοριες οπου εμπροκειτο να ακουσουμε ειναι παραπανω απο απλα ζωτικης σημασιας της οργανωσης τους... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:03 am | |
| Αφου ελεγξε καθε σπιθαμι του δρομου και ολα τα στενα γυρω μας,γυρισε στην κουτα και εκλεισε την εισοδο με κατι χαρτονια.. Μολις βολευτηκε στην θεση του πηρε ενα σοβαρο υφος,ανασταξε και μας κοιταξε αλλα περισσοτερο κοιταζε εμενα.... Το μεγαλυτερος μερος του λογου μου δεν ηταν λογο οτι εσυ Chris σκοτωσες τους μαρινς... Απλα εδωσες μια αφορμη η καλυτερα μια δικαιολογια στην κυβερνηση να ερθει στο νησι μας... Στην αρχη νομιζα οτι ημουνα θυμωμενος για αυτο τον λογο.. Οταν το σκεφτηκα λιγο καλυτερα και λογικα η αληθεια εμφανηστηκε μπροστα μου... Ητανε πραγματικα γελοιος ο λογος,ο αληθινος λογος.....σταματησε για λιγο και αρχισε να γελαει χαμηλοφωνα... Ειχα μπερδευτει απο ολα αυτα που μου ελεγε.. Δεν εβγαζα καμοια λογικη... Πες αυτο που θες να πεις ξεκαθα! Ωραια λοιπον... Πες τι ξερεις για τον πατερα σου? Ο πατερας μου που κολαει μεσα σε ολα αυτο? Κολαει και πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζες μαλιστα...ειπε και χαμογελασε... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:11 am | |
| Θες να μου πεις λοιπον η θα συνεχισει αυτο το βιολι για πολυ ακομα ?!του ειπα θυμωμενος... Ηρεμησε Chris... Θα σου πει.. Σου εκανα μια ερωτηση και ακομα δεν μου απαντησες... Αυτο που ηξερα για τον πατερα μου ηταν οτι το μεγαλυτερο μερος της ζωης του το περασε ως πειρατης,ταξιδευωντας στην Grand Line... Μου ανεφερε οτι εχει γεννηθει σε αυτο το νησι.. Οτι περασε μεχρι χρονια,ισα ισα μεχρι να ενηληκιωθει και να ταξιδεψει στις θαλασσες ολου του κοσμου... Μαλιστα... Τι ξερεις για τον πατερα της Emiko? Τιποτα... Μονο οτι ηταν αδερφος του πατερα μου... Ααα επισης οτι ηταν αγαπητοι ως αδερφια αλλα ο αδερφος του ειχε επηλεξει την ζωη του οικογενειαρχη... Μαλιστα... Κοψε το μαλιστα και πες μου που θες να καταληξουμε με ολα αυτα !! Ενταξη λοιπον.. Αφου ετσι το θες....Ο πατερας σου σου ειπε ψεματα... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:16 am | |
| Ελα μου?! Ο πατερας σου σου ειπε ψεματα... Για τον ιδο και για τον αδερφο του.. Σηκωθηκα ορθιος με αποτελεσμα να σκισω την κουτα.. Ενοιωθα σιγα σιγα να χανω το ελεγχο πανω μου... Κοψε τις μ****ιες.... Ο πατερας μου μπορει να ηταν περιατης,μπορει να λεηλατουσε αλλα σε εμενα δεν θα ελεγε ποτε ψεματα !!! Chris,ηρεμησε !! Ναι,μωρο μου... Κατσε κτω... ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ !!τους φωναξα ριχνοντας κατω την Sakura που με ειχε πιασει απο το μπρατσο.. Παρτα πισω αυτα που ειπες !! Οχι.. Και αντιθετως απλα θα σου πω ολη την αληθεια.. Υστερα την πιστευεις αμα θελεις η οχι... Μολις στα πω μπορεις να κανεις οτι θελεις,αλλα πρωτα κατσε κατω και ακου γιατι ολα αυτα ειναι πολυ σημαντικα που θα ακουσεις... Με νευρα,χωρις λογικη και χωρις αλλες επιλογες εκατσα κατω ενω τα δοντια μου ετριζαν απο το σφιξιμο των νευρων μου.. Καθε μυης του σωματος μου επισης... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:28 am | |
| Λοιπον,περνοντας τα ολα απο την αρχη... Ο πατερας σου γενηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε μια οικογενεια επαναστατων.. Ανηκανε στην ομαδα Sindragosa... Ο πατερας του Mark,o παππους σου, ητανε αρχηγος της ομαδας... Με τα χρονια οπου περασανε ειρηνη επιρατουσε στο νησι και η κυβερνηση μας αφηνε ανενοχλητους.. Το χωριο ητανε σχεδον ετοιμο να ανεπτηχθει σε πολη και ο kakumeika εστελνε ολο και περισσοτερους επαναστατες απο τον στρατο του εδω οπου σιγα σιγα ειχε αρχισει να δημιουργητε μια βαση... Φυσικα αυτα ως νεα δεν αρχισαν να φτανουν στα αυτια της παγκοσμιας κυβερνησης απο τους κατασκοπους τους και στειλανε στρατευματα στο νησι... Ο παππους σου πεθανε μεσα σε αυτο τον πολεμο αφηνωντας τον πατερα σου αρχηγος σε ηλικια μολις 17 χρονων... ο αδερφος του πατερα σου,οπου ηταν και μικροτερος υποστηριζε ενεργα τον Mark .. Μονο που ο πατερας σου δεν την ηθελε αυτην την θεση... Μεσα στον πολεμο οι υπολοιπες ομαδες ειχανε αρχησει να εξασθενουνε ενω οι Sindragosa παραμενανε ανεπαφοι στους αριθμους τους αφου ο θειος σου,αν και μικροτερος ητανε αψογος στην στρατιγηκη και στις μαχες... Ο Mark απο την αλλη,πολαμαγε αλλα οχι με την καρδια του... Δεν τον ενδιεφερε η επανασταση,δεν τον ενδιεφερε το χωριο,δεν τον ενδιεφερε η οικογενεια του... Ξαφνηκα,την ημερα των γενεθλιων του ο Mark εξαφανηστηκε απο το νησι.... Εφυγε εγκαταληπωντας μας ολους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:38 am | |
| άκουγα με προσοχή την ιστορία που διηγούταν ο barry και πραγματικά είχα συγκλονιστεί , δεν φανταζόμουν ούτε στο ελάχιστο ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή.ο barry όμως συνέχισε. <παρόλα αυτά όμως παρέμενε αρχηγός της ομάδας έως ότου χάθηκαν τα ίχνη του...τότε ο διάδοχός του έπρεπε να αναλάβει την θέση. αυτός ήσουν εσύ.>είπε κοιτάζοντας τον κρις.. <όμως και εσύ ήσουν εξαφανισμένος οπότε τελικά μετά τον θάνατο του θείου σου, που τελούσε καθήκοντα αρχηγού καθ όλη την διάρκεια που λείπατε εσύ και ο πατέρας σου, ανέλαβε η κόρη του....μπορείς όμως να διεκδικήσεις ακόμα την θέση ως νόμιμος κληρονόμος.> έτσι έκλεισε την ιστορία του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 8:51 am | |
| έβλεπα τον κρις και φαινόταν πολύ σκεπτικός.. μέσα μου δεν ήθελα ούτε και στο ελάχιστο να μείνει εδώ...τον ένιωθα πραγματικά κοντά μου και δεν ήθελα να τον χάσω..ήταν το μόνο άτομο που είχα αυτή την περίοδο....καθώς άκουγα τα λόγια του γέρου η μητέρα μου ήρθε στο μυαλό μου...που να βρισκόταν άραγε? θα την έβρισκα ποτε? πραγματικά το ήλπιζα...ξεροκατάπια και μίλησα στον γέρο <ναι όμως...πρέπει να μάθετε και εσείς κάτι για εμάς....το όνομά μου είναι sakura γνωστή και ως..the dark assassin....και απο εδώ ο chris label...ή αλλιώς poison blade...είμαστε και οι 2 επικηρυγμένοι πειρατές...και απο εδώ η maya...αυτή δεν είναι πειρατίνα όμως...:Ρ> του είπα εγώ και με ξάφνιασε που το πρόσωπό του παρέμεινε ανέκφραστο.. <χμμμ ναι σας ξερω....και τον κρις ιδικά όπως κατάλαβες...αλλά ξέχασες να πεις πως δεν είστε απλά επικηρυγμένοι....είστε supernova...>είπε εκείνος και εγώ έμεινα άναυδη! όχι όμως γιατί μας ήξερε αλλά γιατί είπε πως είμαστε... supernova?!πότε είχε ανέβει τόσο του Bounty μας?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:03 am | |
| παραμέρισα για λίγο αυτή του την αναφορά και μπήκα στο ψητό <λοιπόν έχω ένα σχέδιο...> είπα και όλοι με κοίταξαν με ένα βλέμμα γεμάτο έκπληξη <σε ακούμε..> είπε ο κρις <λοιπόν καταρχήν barry...είσαι αρχηγός είπες...οπότε μπορείς να συγκαλέσεις το συμβούλιο...εκεί θα είμαστε και εμείς...θα θέσεις ως θέμα την απελευθέρωση του νησιού...εκεί θα καταστρώσουμε ένα σχέδιο...>του είπα αλλά εκείνος με κοίταξε με ένα βλ'εμμα γεμάτο απογοήτευση <κοίτα σάκουρα...η κατάσταση ανάμεσα στους δράκους είναι τόσο άσχημη που μια συνάντηση μπορεί να αποβεί ακαριαία...> είπε εκείνος και για άλλη μια φορά διέκρινα μια πίκρα στη φωνή του <κοίτα αυτός είναι και ένας απο τους λόγους που θα είμαστε και εμείς παρόντες...για να αποτρέψουμε κάθε είδους απρόσμενες διαμάχες...> του απάντησα και αυτός έσκασε ένα χαμόγελο και το πρόσωπό του φωτήστηκε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:13 am | |
| < σύμφωνοι!!! όμως πρέπει κάπως να επικυρώσουμε την συμφωνία...> είπε αυτός με ένα πονηρό βλέμμα...εγω υποψιαζόμουν τι εννοούσε αλλά το έπαιξα ανήξερη < χεχε...δηλαδή σαν τί επικύρωση εννοείς?!> τον ρώτησα και ήλπιζα να μην το πει...τότε πετάχτηκε ο κρις. < σακουρα....βγάλε ένα άλλο μπουκάλι απο την τσάντα σου!!> είπε ο κρις και εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας.....ΟΧΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΜΟΥ αααα :( < εμμμ χεχε...δεν εχω άλλο...τελείωσε...χεχε!!> προσπάθησα να τ παίξω πως και καλά είχε τελειώσει...δεν ήθελα να τους δώσω το ρούμι μου...δικό μου ήταν!:( < σακουρα....άστα αυτά τώρα..ξέρω οτι έχεις και άλλο...> μου είπε ο κρις και με κοίταξε πονυρά < μα σου είπα πως τελείωσε....> είπα εγώ και πάλι καθώς το έπαιζα ανήξερη. τότε ο κρις πήδηξε επάνω μου και μ άρπαξε την τσάντα. έβγαλε απο μέσα ένα μπουκάλι ρουμι...όχι ρε γα%$#^!!!!!!! σηκώθηκα και του έχωσα μία στο κεφάλι κανοντάς τον να πέσει κάτω... < μην αγγίζεις το ρούμι μου!!!!> του είπα με ένα θυμωμένο και παράλληλα κλαψιάρικο ύφος καθώς αγκάλιαζα στοργικά το μπουκάλι με το ρούμι... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:22 am | |
| Ενταξη λοιπον... Η προταση να τον πισουμε να καλεσει το συμβουλιο και να ειμαστε παροντες ητανε δικια σου ιδεα... Αν δεν θελεις να γινει εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.. Αφου η ξαδερφη μου ειναι μια χαρα,συνεπως και η οικογενεια της δεν βλεπω να εχω πολους λογους να κατσω στο νησι πολυ ακομα...Chris,τι λες?!μου ψιθυρησε η Maya... Ασε,εχω σχεδιο.. Μην ανυσηχεις .. Σε λιγο θα την δεις να το δινει το μπουκαλι..Οπως το σκεφτηκα ακριβως μετα τα λογια μου η Sakura κοιταζε το μπουκαλι της και εμενα ιδιαιτερος πολυ σκεπτικη... Τα ματια της πηγαινανε περα δωθε κοιταζοντας εμενα,τον Barry και το μπουκαλι της.. Μετα σκαλωσε για λιγο πανω στο μπουκαλι αρχισε να μυξοκλαιει.... Χαλαρωσε την αγκαλια της και με το ενα χερι το παρεδωσε στον Barry... Θα μου λυψεις... την ακουσα να λεει μεσα απο τα δοντια της.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:33 am | |
| ο βλάκας μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο για να πάρει το ρούμι μου.... <θα μου το πληρώσεις αυτο!> είπα στον κρις μέσα από τα δόντια μου κα8ώς τον κοίταξα με ένα δολοφονικό βλέμμα.ο barry έβγαλε 4 μικρά πλαστικά ποτυράκια και τα γέμισε με το ρούμι μου, μετά σήκωσε το δικό του στον αέρα και εμείς ακολουθήσαμε <στην επιτυχία του σχεδίου μας!!! kampaaaai!!!!> είπε και το κατεβάσαμε με την μια εκτός απο την Maya που το έπινε σιγά-σιγά ως συνήθως... <λοιπόν...για αρχή θα πάμε να βρούμε 2 άνδρες μου οι οποίοι θα αναλάβουν να προωθήσουν το μήνυμα για την συνάντηση....θα γίνει στο συνηθισμένο μέρος, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας πω που είναι για ευνόητους λόγους, την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος...> μας είπε και εμείς γνέψαμε καταφατικά και τον ακολουθήσαμε εκτός κουτιού. δεν είχα ιδέα που πηγαίναμε και γενικά κρατούσα μια πισινή και βρισκόμουν σε ετοιμότητα σε αντίθεση με τον κρις που σαλιάριζε με την μαγια. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:45 am | |
| Σου πανε τα χακι χρωματα μωρο μου ... Chris... Δεν ειναι ωρα τωρα...Ειχε δικιο... Απλα προσπαθουσα να ξεχασω λιγο την κατασταση μου.. Το να παθενει κανενας οτι οι οικογενεια του ηταν μερος της επαναστασης ηταν.. οχι,απαραηταν εντονο και δυσκολο να το χωνεψω μονομιας... Γιατι ο ιδιος μου ο πατερας να μην μου το ελεγε? Γιατι να μου ελεγε ψεματα.... Νομιζα οτι ειχα γενηθει στην θαλασσα... Αλλα τελικως σε αυτο το σαπιοχωρι γεννηθηκα... Γιατι ομως τετοια μυστικοτητα,τοσο πολυ ντραπηκε και μετανοιωσε μετα την λυποταχτιση του?.... Ακομα και οταν γυρισαμε στο νησι... Πριν δολοφονηθει.... Οιχ... Τωρα ολα βγαζουνε νοημα... Καθοτανε στο χωριο αλλα κανενας δεν του μιλουσε εκτος απο τους φιλους του απο το πληρωμα... Στην αρχη οταν ηρθαμε ακομα και η ξαδερφη μου δεν του μιλαγε αλλα στην πορεια ... Κουνησα το κεφαλι μου αποτομα να φυγουν ολες αυτες οι σκεψεις απο το κεφαλι μου.. Δεν αντεχα να σκεφτομαι τον θανατο του πατερα μου,ποσο μαλλον το παρελθον του.. Και μονο που το σκεφτομαι ποναω.. Προσπαθωντας να καλυτερεψω την κατασταση μου συνεχισα να πειραζω την Maya αλλα απο οτι φαινοταν εκεινη δεν ειχε καθουλου ορεξι... Υστερα ρωτησα τον Barry γιατι αφου ειναι αρχηγος ομαδας επαναστατων ειχε ντυθει σαν ζητιανος.. Φυσικα η απαντηση του ηταν κατι το εμφανεστατο αφου ειναι και αυτος επικυρηγμενος απο την κυβερνηση οπου το κυνηγαει.. Ακομα και οι μαρινς να ειχαν το θαρρος να μπουν σε αυτα τα σκοτεινα σοκακια δυσκολα θα υποψιαζοντουσαν εναν ζητιανο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 9:58 am | |
| περπατούσαμε μέσα στα βρόμικα στενά προς μια άγνωστη κατεύθυνση αλλά δεν με ένοιαζε τόσο αυτό...στην πραγματικότητα όσο και αν προσπαθούσε να το παίξει πως είναι καλά οκρις φαινότανε πως δεν ήτανε... σίγουρα θα τον απασχολούσαν αυτά που του είχε πει ο γέρος πριν λόγο...λογικό άλλωστε...σκέφτηκα προς στιγμήν να του μιλήσω, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή...συνεχίσαμε να προχωράμε ώσπου στρίψαμε σε ένα στενάκι που μετα βίας χωρούσαν 2 άτομα δίπλα-δίπλα..ο γέρος χτύπησε μια πόρτα με τέτοιο τρόπο που με έκανε να πιστέψω πως ίσως ήταν συνθηματικό..η πόρτα άνοιξε και μια μορφή αχνοφάνηκε. ο γέρος μας έγνεψε να περάσουμε μέσα έτσι εμείς μπήκαμε. ήταν ένα σπίτι με όλα τα έπιπλα καλυμμένα και σκοτεινό...οι περίεργοι οικοδεσπότες μας οδήγησαν σε ένα δωμάτιο που ήταν ερημικά κλειστό. <κύριε έχουμε κανένα νέο?> είπε ο ένας απο τους δύο νεαρούς άνδρες <ναι....πηγαίνετε να ειδοποιήσετε όλους τους δράκους πως συγκαλώ συμβούλιο. το ραντεβού είναι στο συνηθισμένο μέρος την ανατολή.> απάντησε αυτός και εμείς μείναμε να κοιτάμε αμίλητοι τις εξελίξεις. | |
|
| |
| Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ] | |
|