[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ]
2 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 08, 2011 9:46 pm
Χεχε... Ωστε θες να με σκωτόσεις αυτήν την φορά ε? είπα στον Mohji και τον Richie , που καθόντουσταν απέναντί μου , και επειδή δέν με είχαν σκωτόσει στην προηγούμενή μας μάχη , θέλαν να με σκωτόσουν εκείνη την φορά.... Ναι.. Ναι θέλω να σε σκοτόσω.... Τώρα θα πεθάνεις.. Δέν θα σε αφήσω ζωντανό αυτήν την φορά... Βρωμο πειρατή θα πεθάνεις...... Richie!! Τρέχα πάνω του... εκείνη την στιγμή , καθός το σκυλάκι του έτρεχε κατα πάνω μου , απέφυγα την επίθεσή τυο... Δέν είναι καλό αυτό.. ΧΑχαχα... Απο τώρα κατάλαβες οτι δεν είναι καλό να στέκεσαι και να με πολεμάς ε? Είμαι ο ποιο δύσκολος αντίπαλός σου ε? Τώρα θα πεθάνεις σου το είπα ... Όχι αυτό.. Δέν είναι καλό που βαράς με το γατάκι σου... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ Richie? Τώρα θα δείς! Richie σε κορόιδεψε όρμα του... Τότε ο Richie , έτρεχε κατα πάνω μου και εγώ πήδηξα στον αέρα αποφεύγοντας την επίθεσή του.. Γενικά.. Δέν είναι καλό να με αντιμετωπίσεις.. Είτε μόνος σου , είτε με παρέα.... Γιατί... Γιατί παρά τις πληγές που έχω.. Θα πεθάνεις... Μήν νομίζεις οτι είμαι τόσο εύκολος... ΧΑχαχα... Δέν είσαι εύκολος? τι είδους αστείο ήταν αυτό? Το είχα δοκιμάσει την προηγούμενη φορά και θα ακολουθίσω την ίδια τακτική για να σε σκοτόσω.. Εντάξη λοιπόν... Αυτό θεωρείτε πρόκληση... ΑΤην προηγόυμενη φορά , είμουν κουρασμένος... Αυτή τη φορά εσύ θα είσαι πεθαμένος... Κάνεις λάθος να ακολουθίσεις αυτήν την τακτική... Την έμαθα και δέν είναι αποτελεσματική καθόλου.. Τώρα θα δείς.!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Δευ Απρ 11, 2011 9:59 am, 1 φορά
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 6:48 am
Εκείνη την στιγμή , λίγο πρίν σκοτόσω τον Mohji , σήκωσα ψηλά τα χέρια μου και πέρνοντας φόρα , λέω : Kama Kama No...WindCut! τότε άκουσα μία τσιρίδα , και μετά απο πέντε λεπτά είδα τον Richie , να πιδάει για να σώσει το αφεντικό του... Ήταν μάταιο να το προσπαθήσει αυτό , αφού στο τέλος πέθανε... R..R..RICHIEEE!! τότε έσταζε δάκρυα , που αναμειγνίονταν με το αίμα... Έβηξε και έπεσε κι άλλο αίμα... Kαιρός φίλε μου να σε αποτελειώσω.. Kama Kama No Whirlwind!!! τότε φτιάχνοντας έναν μικρό ανεμοστρόβυλο με κοφτερές λεπίδες , τον έκοψα και τον πέταξα ψηλά στον αέρα... Το αίμα έπεφτε σαν βροχή... Αργότερα απο λίγο , επειδή είμουν πολύ κουρασμένος , έπεσα και κοιμήθηκα στη μέση του δρόμου... Μετά απο λίγο , όταν ξύπνησα , άκουσα την φωνή του Buggy , οπου με ξύπνησε κιόλας... ΠΟΙΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΜΠ********ΔΟΣ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΕ!!! Richie ΚΑΙ Mohji....ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! μόλις το άκουσα , έτρεξα σε κάτι βαρέλια που είχε μπροστά μου και κρύφτηκα μέσα , ωστε να μήν μερ δεί ο Βuggy...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 6:58 am
Μετά απο πέντε λεπτά έφευγε... Είμουν πολύ τυχερός γιατί αν έκανα μάχη μετά την μάχη θα είμουν ίδι νεκρός... Το βαρέλι είχε μία μικρή τρύπα και κοιτούσα απο εκει μέσα... ΕΣΥ! ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ! Είπε σε έναν nakama του crew του... Τότε σηκώσαν το βαρέλι και λέει τότε εκείνος : Μα....Μα κύριε... Μα κύριε είναι πολύ βαρύ... τότε είδα τον Buggy με ένα πονειρό χαμόγελο να γυρνα με ένα σπίρτο και να λέει : Κάντε στην άκρη.... Αφήστε το εκεί.. Tοτε είμουν έτοιμος να σπάσω το βαρέλι αλλα μετά δέν θα ήξερα τι να κάνω... Έτσι σήκωσα τα χέρια μου ... Μόλις ο Buggy άναψε το σπύρτο είπε : Χεχε... Τώρα θα... ΜΑ ΤΙ!? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!? είχα πετάξει μία μικρή κοφτερή λεπίδα που έκοψε το σπίρτο στα δύο και η φωτιά δεν πρόλαβε να με ακουμπίσει... Καθός κοίταξε την τρύπα του βαρελιού , είδε οτι ήταν λίγο ραγισμένη , λές και την είχαν κόψει... Αργα αργά ερχόταν κατα πάνω μου... Ήταν πλέον πάνω απο το βαρέλι.. Xεχε... Για να δούμε τι έχει μέσα λοιπόν.... Καθός έκανε την κίνιση και το άνοιξε είπα ....
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 7:05 am
Kama Kama No Chaos! πετώντας μία κοφτερή λεπίδα προς το καπάκι του βαρελιού... ΑΑΑΑ! ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΜΟΥ! ΚΟΠΗΚΑ! ΠΑΛΙΟ ΜΠ******ΔΕ Ryo!!!!!! Τότε είπα καθός τον αντίκρισα : Δέν έχω ώρα για χάσιμο Bogu... Κama Kama No Strike! είπα ξαναπετώντας του άλλη μία κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά... ΑΑΑΟΥΤΣ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ Bogu! ME ΛΕΝΕ Buggy! ΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ! Τότε άρχισα να τρέχω... Αφού με έχασε ο Buggy , ξαφνικά δέν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου... Γούρλοσα τα μάτια μου και είπα "Τι στο..." ... Είχα μίνει σαν άγαλμα... Δέν μπορούσα να κουνιθώ απο έναν πόνο στην κοιλιά... Μόλις τον αντίκρησα , ήταν το σημείο που με είχε δαγκώσει ο Richie... Είχε μίνει ένα μικρό κομμάτι απο το δόντι του εκει πάνω.... έπεσα κάτω και άρχισα να ουρλιάζω σαν τρελός απο τον πόνο.... Μετά λυποθήμησα και είχε γεμίσει κάτω αίμα... Μετα απο πολλές ώρες , εγώ είμουν ακόμα λυπόθυμος αλλα ο Boodler με τον Boney με πήραν στο μαγαζί , οπου δέν ήξερε ο Buggy που ακριβώς είναι.... Είμουν με χιλιάδες γάζες , ορούς και όλα τα γιατρικά που χρειαζόντουσταν στην περίπτωση εκείνη...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 7:30 am
Όλοι οι nakama του Boney , φυλούσαν "τσίλιες" μπάς και έρθει ο Buggy... Κανείς δεν ερχόταν όμως... Εγώ ακόμα δεν είχα ξυπνήσει και όλοι ανυσηχούσαν γιατί ήταν πολύ σοβαρή πληγή... Μου έκαναν και ράματα και μου έβγαλαν τα σπασμένα κομμάτια του δοντιού του Richie... Είχα γίνει γεμάτος αίματα... Μετά απο πέντε λεπτά ακούστηκε η φωνή μου..... E...Eiμ..ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ!!!!!! γύρισαν όλοι ξαφνιασμένοι και φώναξαν μαζί τότε ταυτόχρονα κοιτώντας με : ΚΑΑΑΝΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! τότε σηκώθηκα και πήγαινα κουτσά κουτσά... Δέν μπορούσα να περπατήσω λόγο της πληγής μου... Προχώρησα προς την πόρτα και 2 σπαθιά με σταμάτησαν.. Δέν νομίζω να ... Να θέλετε να πεθάνετε.... Αν χρειαστεί... Ας πεθάνουμε... Αρκεί να είσαι εσύ καλά... πιάνοντας τα κατάνα , με τον τρόπο μου τα έσπασα (χάρη στα νύχια μου)..... Ένας σωματόδεις άντρας μπήκε μπροστά μου.. Συγνώμη αλλα δέν μπορείς να πάς... Διάβασε αυτήν την εφημερίδα... είπε δίνοντάς μου μία εφημερίδα... Τότε την πήρα και διαβάζοντας έμεινα έκπληκτος.... όλοι νόμιζαν οτι τρόμαξα...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 7:46 am
Κοιτόντας την εφημερίδα , παρατήρησα στο κάτω δεξιά σημείο τί έγραφε : Περισσότερα νέα για τον διαβολικό πειρατή Ryo D. Amidamaru : Το Bounty αυτού του πειρατή ανέβηκε στα 10.000.000 και απ'ότι γνωρίζουμε χάθηκε 1 απο τα 4 κλειδιά των αποθηκών του Buggy , οπου πιθανόν είναι κρυμμένος εκεί ο χάρτης για την Μεγάλη γραμμή.... Περισσότερα νέα στην εφημερίδα BlueSea WhitePapper T..T..TEΛ...ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και 10.000.000 Bounty καιιι.. GrrrrrrrrAND LIiiiiiiinEeeee!!! (Sugoi Sugoi Sugoi!!!!!!) Είπα φωνάζοντας , λές και όλος ο πόνος μου έφυγε εκείνη την στιγμή... Άρχισα να τρέχω και σπάζοντας την πόρτα έφυγα προς τα εκεί που άφησα το πτώμα του Mohji.... Με ακολούθησε ο Boodler και είπε : Περίμενε! ΠΟΥ ΠΑΣ!? Φτάνοντας λοιπόν στο πτώμα του , έβαλα το χέρι μου στην τσέπη του και πήρα το κλειδή... Yosh! Επιτέλους θα πάρω τον χάρτη της Grand Line... Στο μεταξύ : Ο Buggy θυμάτε οτι έδωσε στον Mohji το κλειδί και λέει : ΩΧ! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ! ΤΟ ΕΧΕΙ Ο Mohji! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ! εγώ όμως έτρεξα προς την βάση του Buggy... Ήταν εκεί οι nakama του.... Eίχα εκείνη την στιγμή ένα σκοτεινό βλέμμα... Καθός με κοίταξαν και με έδειξαν με τα δάχτυλά τους είπαν : ΝΑ ΤΟΣ! Ο Ryo D. Amidamaru! Σηκώνοντας το κεφαλι μου , το βλέμμα μου φάνηκε που μερικοί τρόμαξαν... Τότε είπα : Ωστε θέλετε να με πιάσετε εΕΕ?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 7:54 am
ΝΑΙ Ryo...ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ? Για πόσο θα πολεμάω ε? Θα πολεμάω... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!! (Until The Day I Die!!) Tότε σήκωσα το ένα χέρι μου στον αέρα και είπα... Εσείς... Για πείτε μου... Για πόσο ακόμα θα ζήτε? Θα ζούμε για πάντα... Έχουμε φυσικά τον κ. Buggy για αρχηγό μας..... Θα σε σκωτόσουμε και θα σε κάψουμε... Λάθος απάντηση... Μείων έναν! είπα σκωτόνοντας έναν ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!? Μία λάθος απάντηση είναι ένας σκωτομένος nakama σας.... Ξανα ρωτάω... Πόσο ακόμα θα ζείτε ? Είπε... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑ!!! τότε σκώτοσα και εκείνον και όλοι πήγαν κοντά του για να τον πιάσουν την ώρα που έπεφτε.... Εγώ εκείνη την ώρα είπα : 2-0.... Νικάω ε? Σειρά σας... ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Βuggy?! Ναι... Φυσικά και ναί... Σωστή απάντηση... Οπότε -1.... είπα σκωτόνοντας έναν ακόμα...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 7:59 am
ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΣΚΩΤΟΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΩΤΟΣΕΣ ΕΝΑΝ ? Α σωστά... Οπότε 4-0.... Bingo... Headshot είπα πετυχένοντάς τον στο κεφάλι.... Τότε έπεσε κάτω νεκρός... Σειρά μου τώρα.... Είπα βγάζοντας το κλειδί.... Ξέρετε τι είδους κλειδί είναι αυτό....? είπα για να δώ μπας και ξέρουν τίποτα , που φάνηκε οτι το ήξεραν αλλα δεν λέγαν τίποτα : εΕ?Ε Τι είναι αυτό το κλειδί? Δόστο εδώ.. Είναι ασήμαντο!... Λάθος απάντηση... 5-0... είπα σκωτόνοντας έναν ακόμα... Σειρά σας... ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ε? ΠΑΡΕ ΑΥΤΗΝ! είπε πηγένοντας να με πυροβολήσει.. Σκήψαμε εγώ και ο Boodler και αποφύγαμε την επίθεσή του... Τότε εγώ είπα : Ναι είμαι... Σωστή απάντηση ... Οπότε 6-0.... ΧΑχαχα..... Χάνετε βλέπω εε? είπα σκοτώνοντας έναν ακόμα... Boodler...Κάτσε λίγο πίσω... ψυθήρισα...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 8:07 am
Ε..ΕΕ... Εντάξη!.... Απάντηση για σκωτομό ολονών... Αν απαντήσετε λάθος , σας σκοτώνω όλους... Αν απαντήσετε σωστά , σκωτόνετε εμένα και τον Boodler , τον κύριο απο εδώ... ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!? Σκάσε... Άστο πάνω μου...Μήν ανησυχείς.... ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΩ! Κάτσε κάτω είπα... Λοιπόν... Η ερώτησή μας.... Για ποιά πόρτα είναι αυτό το κλειδί...? Μάλλον... Για ποιά αποθήκη... Γ..ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΙΣΩ ΣΟΥ! Τότε γύρισα και πήγα προς την αποθήκη που με έδειξε... Πήγα και άκουσα να οπλίζει ένα όπλο... Μετά ακούστηκε πυροβολισμός.... Τότε είχε γεμίσει καπνό ... Η σφαίρα δέν με πέτυχε αφου μόλις άκουσα να οπλίζει έφυγα... ΧΑχα... ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ Π****ΣΤΗ!!!! RRRYYYYYYYYYYO!!! Ξαφνικά μέσα απο τον καπνό εμφανήστικε κάτι ... Ήταν μία κοφτερή λεπίδα.... Αργότερα εμφανήστικα και εγώ.... Λάθος απάντηση... Kama Kama No.... WindCut!!!! είπα σκωτόνοντάς τους όλους μαζί...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 8:23 am
Χεχεχε... 17-0... Τί έχετε να πείτε? Σχεδόν όλο το crew του Buggy... Καταστράφηκε.... Αχαχα.... Θάνατος... Εσείς το επιλέξατε... Πάμε Boodler.. Άφωνος τότε ο Boodler είπε : Π...Πάμε λοιπόν!... Μετά απο λίγα λεπτά , φτάσαμε σε μία τεράστια και σε μία μικρή αποθήκη... Χεχε... Πάμε στην μικρή... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ? ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΘΗΚΗ! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Κοίτα... Δέν είναι οτι δέν μ'αρέσουν τα μπέλι... Απλά θέλω τον χάρτη της Μεγάλης Γραμμής και μόνο... Αργότερα θα φύγω... Θα πάω κατευθείαν στην μεγάλη γραμμή... XAXA.. EIΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! Σίγουρα? Έπρεπε να σου πώ τον στόχο μου... Α ΝΑΙ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? Χεχε... Είμαι ο Ryo D. Amidamaru... O ανθρωπος που θα γίνει βασηλιάς των πειρατών.... Αχαχα..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 8:31 am
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!! ΧΑΧΑ! ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΣ Grand Line! Δέν με ενδιαφέρει... Έβαλα έναν στόχο και θα τον κάνω... Ξέρω πως μπορεί να πεθάνω στην διάρκεια άλλα.... Αλλα δέν με ενδιαφέρει... Θα πεθάνω αφού γίνω βασηλιάς των πειρατών... Τότε ακούγοντας τα λόγια μου έμεινε άφωνος... Πάμε τώρα.. ανοίγοντας την μικρή , μπήκα και ήταν ένα υπόγειο... Για να προχορίσεις , έπρεπε να μπουσουλίσεις... Μπουσούλισα και τέλος έφτασα σε ένα τεράστιο μέρος , με χρυσαφικά και κοσμήματα... Είδα πάνω σε ένα τραπέζι , ένα μαχαίρι και τον χάρτη της μεγάλης γραμμής (Grand Line).... Τον άρπαξα και έφυγα... Ο δήμαρχος δέν μπήκε μαζί μου και πήγε στην μεγάλη αποθήκη... Ήταν γεμάτη παγείδες και όταν πήγα να τον πάρω , τον είδα δεμένο με ένα μαχαίρι καρφομένο στην κοιλιά του... Τον έλυσα , τον πήρα στην πλάτη μου και άρχισα να τρέχω... Τίποτα δεν με σταματούσε... Είχα τον χάρτη της Grand Line στα χέρια μου εκείνη την στιγμή... Στο μεταξύ : Ο Buggy φτάνει και δέν βρίσκει το κλειδί... Μετά απο ώρα εγώ φτάνω στο μαγαζί και ο Buggy στην αποθήκη... Την βλέπει ανοιχτή και λέει : Μ..ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΑΑΑΑΡΤΗ!!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΟΣΩ~!!!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 9:35 am
Φτάνοντας λοιπόν στο μαγαζί , άφησα στο κρεβάτι τον Boodler και ο μεγαλόσωμος , που ήταν γιατρός τον περιποιήθηκε... Τότε εγώ πήρα τον χάρτη και τον έκρυψα μέσα στην θήκη του κατάνα μου.... Συνέχια αναρωτιόμουν τι να ήταν αυτός ο δράκος πάνω στο κατάνα και το νησί με το ηφαίστιο... Στο κατάνα που είχα βρεί στο παρελθόν.... Μετά απο ώρες ξύπνησε ο Boodler... Tότε του λέω : Επιτέλους... Ξύπνησες? Μ..Μα φυσικά και ναι.. Όι.. Boodler... Πεινάμε κάνε κάτι να φάμε... Τότε σηκώθηκα εγώ και είπα φωνάζοντας σε εκείνον που το είπε αυτό : Σκάσε! Εγώ είμαι ο μάγειρας εδώ... Περίμενε 1 λεπτό και.... πηγένοντας στην κουζίνα , μέσα σε 1 λεπτό έφτιαξα 10 πιάτα γεμάτα με τέλειο φαγητό... Τα σέρβιρα και είπα : Ωρίστε.... Τί έχετε να πείτε ? Όλοι είχαν μίνει με το στόμα τους ανοιχτό και κοιτούσαν μία εμένα , μία το φαγητό... Πώς το έκανες αυτό? Χαχα... Χάρη στις μαγειρικές μου ικανότητες..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 9:44 am
ΧΑχα είσαι άπαιχτος Ryo... Αυτό έχω να πώ μόνο.. Τότε πετάγετε ένας τύπος , ντυμένος μές τα άσπρα , με ένα τσιγάρο , πορτοκαλί μαλλιά και φράντζα και λέει : Τα θεωρείς αυτά μαγειρικές ικανότητες?Χαχα... Είμαι ο Runny .. Ο Καλύτερος μάγειρας στον κόσμο...
Σπόιλερ:
Eίσαι 100% σίγουρος? Δέν νομίζω να θές να το δοκιμάσουμε.... Τότε βγάζοντας το τσιγάρο του και φυσώντας τον καπνό είπε : Χμμ... Τί λές για έναν διαγωνισμό? Σύμφωνοι... Χαχα... Διαγωνισμός μαγειρικής ... Ryo Vs Runny.... Έχετε 1 ώρα μπροστά σας για να φτιάξετε φαγητά που θα μας ικανοποιίσουν κατα την γνώμη μας.. Πολύ βάζεις... Τουλάχιστον 30 λεπτά.. Χαχα... 25 λεπτά μου αρκούν.. Τί λές για 10 λεπτά? Είσαι σίγουρος?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 9:50 am
Είμαι 100% σίγουρος και για την ώρα και για την νίκη... Θα σε ξεσκίσω... Καλα λοιπόν... 10 λεπτά... Κλείσαμε... ΧΑχα.... Ο χρόνος ξεκινά αποο.. Τώρα... τότε μάζεψα μαχέρια και τα κατάληλα υλικά που χρειαζόμουν και κοιτούσα στα μάτια τον Runny... Με κοίταξε και αυτός , και χωρίς καν να ρίξουμε ματία κάτω , αρχίσαμε να κόβουμε κρεμμύδια κτλπ... Μπορώ να το κάνω χωρίς καν να κοιτάω... Μπορώ ακόμα και τυγφλός... Α ναι..? Τί λες για αυτό? είπε επιταχύνοντας... Τότε επιτάξυνα ακόμα ποιο πολύ και του λέω καθώς δεν έριξα βλέμμα κάτω : ΧΑχα.... Νομίζω πως είσαι αργός... άρχισε να δακρύζει απο τα κρεμμύδια... Σε 5 λεπτά είχε φτιάξει ένα ποτάμι και του λέω εγώ : Χεχε.... Ωστε είσαι καλύτερος ε? Λοιπόν ένα σου λέω... Οι σέφ δεν κλένε απο κρεμμύδια.. Δεν κλένε κάν για την ακρίβεια.... Α ναι? Για δοκίμασε αυτό! Τότε έκοβε πολύ ποιο γρήγορα απο εμένα τα κρεμμύδια και μία στιγμή κόπηκε... Σταμάτησα και είπα : Δέν είσαι άξιος ούτε για αυτήν την τεχνική? Κανόνας 17. Ποτέ μην κοπείς απο μαχαίρι ....
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 11, 2011 9:57 am
Σκάσε δεν ξές απο αυτά... είπε αρχίζοντας να κόβει με τον ίδιο τρόπο... Ήταν μία τεχνική που όλοι την γνώριζαν... Κανόνας 4. Ποτέ δεν κλαίς απο κρεμμύδια... Φυσικά κανόνας 124. .... Ποτέ μην χρησιμοποιείς την εικανότητα : Ranku Cook.... τότε κοιτώντας με στα μάτια , έχοντας γουρλομένα τα μάτια είπε : ΤΙ? ΤΗΝ ΞΕΣ? Τώρα θα δείς ! Ranku Cook : Speed Level 5 εγώ έχοντας την ίδια "αργή" σε σχέση με αυτόν ταχύτητα είπα : Ωστε θές παιχνιδάκια ε? Ranku Cook... : Speed Level 20 Αυτήν την τεχνική την ήξεραν πολύ λίγα άτομα... Το μέγιστο ήταν μέχρι 25 Speed Level... Ο φυσιολογικός σέφ χρησιμοποιούσε μέχρι 5... Εγώ χρησιμοποίησα Level 20 και είχα κόψει τα κρεμμύδια σε 5 δευτερόλεπτα.... Τα έβαλα στην φωτιά μαζί με το κρέας , τα μυρωδικά και ότι άλλο έψηνα... Τότε ακούω την φωνή του Boney : Μένει μόνο 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα... Χεχε... Σε έσκισα.... Ranku Cook : Fire Level 5 είπα ανάβοντας την φωτιά σε παραπάνω ποσοστά... Το "Ranku Cook Skill" , έχει τα πάντα για το φαγητό... Είχε και το επίπεδο της φωτιάς... Εγώ είχα μάθει μόνο μεχρι το 5 επειδή ήταν πολύ επικύνδηνο...
ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ! !
Y.Γ. τα υπόλοιπα στο πάρτ 3
lalios Civilian
Posts : 1797 Join date : 28/11/2010 Age : 35 Location : Eveywhere and nowhere
Θέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 4:50 am
Όνομα: Ryo D. Amidamaru Haki Points: - Player of the Week Points: 2 Beli: 7.000 Bounty/Fame Points:-
[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ]