| Stories!!![Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 7:58 am | |
| Οι τελευταίες "συλλήψεις" που είχα κάνει μου είχαν ανεβάσει κατακόρυφα το ήθικο κ έτσι αποφάσισα να το γλεντήσω κάπως. Έτσι αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία και να μιας κ βρισκόμουν κοντά στο νησί των πυροτεχνημάτων αποφάσισα να πάω σ'ένα απ'τα τοπικά μπαράκια για να χαλαρώσω. Φυσικά κ δεν πήγα ως ένας άντμιραλ γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλούσε μια αναταραχή όσο να'ναι!! Έτσι μεταμφιέστηκα φορώντας μια καμπαρντίνα κ μια κουκούλα για να κρύβει το πρόσωπό μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Απρ 10, 2011 8:24 am, 1 φορά | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:00 am | |
| Άρχισα να περπατάω στα δρομάκια του νησιού ψάχνοντας για το κατάλληλο μπαρ. Ενώ βρισκόμουν σε αναζήτησε, είδα σε μια σκοτεινή γωνιά ένα υπόγειο καταγώγι που ονομαζόταν 'Πέταλο". η ονομασία αυτού του μαγαζιού μου τράβηξε την προσοχή κ έτσι αποφάσισα να το επισκεφτώ κ έτσι να περάσω ευχάριστα το βράδυ μου πίνοντας κ γλεντώντας με μέτρο πάντα. Δεν ήθελα να ξεφύγω πολύ κ να χάσω τον έλεγχο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:04 am | |
| Μπήκα λοιπόν στο μαγαζί αυτό κ κάθισα σε μια γωνιά στο μπαρ. Μέσα σ'αυτό το μέρος δεν είδα κανένα αξιόλογο πρόσωπο. Όλοι οι θαμώνες ήταν μεθύστακες, αποτυχημένοι κ βρομεροί νυν κ τέως πειρατές. Αλλά αυτό δεν με πείραζε πολύ. Ήμουν αποφασισμένος να μην δώσω σημασία σε κανέναν από δαύτους κ να απολαύσω το ποτάκι μου με ηρεμία. Έτσι κάθισα κ άκουγε τις διάφορες ιστορίες που διηγούνταν ο ένας στον άλλο πειρατή περιμένοντας να ακούσω κάτι ενδιαφέρον. Οι ιστορίες που άκουσα αυτό το βράδυ ήταν αρκετές. Κάποιες καλές κάποιες λιγότερο καλές. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:08 am | |
| Ενώ καθόμουν στο μπαρ κ άκουγε τις ιστορίες των πειρατών, έριχνε συχνά κλεφτές ματιές στα πλούσια κάλη της μπαργούμαν που σέρβιρε πίσω απ'την μπάρα. Σε κάποια φάση ένας πειρατής μπαίνει μέσα στο μπαρ και κάθεται να πιει ένα ρούμι. -Τι σου συνέβη; τον ρωτά η σέξυ μπαργούμαν. Δείχνεις διαφορετικός. -Τι εννοείς; λέει εκείνος. Απλά έχεις καιρό να με δεις. -Ε, ναι αλλά... -Είμαι καλά. Είμαι μια χαρά, ξαναλέει ο πειρατής. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:09 am | |
| -Παλιά δεν είχες όμως ξύλινο πόδι, παρατηρεί εκείνη γεμίζοντάς του το ποτήρι. -Ααα, δεν είναι τίποτα. Σε μια ναυμαχία, μου το πήρε μια οβίδα από κανόνι και έβαλα ξύλινο. Είμαι πολύ καλά όμως. -Και ο γάντζος στο χέρι; -Ψιλοπράγματα, λέει ο πειρατής χτυπώντας το άλλο χέρι του στον πάγκο. Βάλε μου να πιω. Σε ένα ρεσάλτο, μου το έκοψε ένας μαρινμε το χατζάρι. Αλλά είμαι μια χαρά κι έτσι, αλήθεια. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:11 am | |
| -Και το μάτι σου τι έχει; Γιατί το έχεις καλυμμένο με μαύρο πανί; -Ωχουυυυ. Δεν είναι τίποτα μωρέ. Μια μέρα με μπουνάτσα που ήμουν στην κουβέρτα, σήκωσα το βλέμμα προς τον ουρανό και με κουτσούλησε ένας γλάρος. -Αστειεύεσαι; λέει η μπαργούμαν που έχει αρχίσει να εκνευρίζεται. Δεν χάνεις το μάτι σου από κουτσουλιά γλάρου! Κι ο πειρατής: -Ε, ναι... αλλά ήταν η πρώτη μου μέρα με το γάντζο. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:15 am | |
| Αυτή η ιστορία μ'έκανε να γελάσω πραγματικά πάρα πολύ. Ο πειρατής αυτός πρέπει να ήταν πολύ βλάκας!! Τότε σηκώθηκα απ'το μπαρ κ αφού π[λήρωσα βγήκα κ έκανα ακόμα μια βόλτα στα δρομάκια του νησιού συλλογιζόμενος την μέχρι τώρα πορεία μου. Απ'την αρχή της καριέρας μου έως σήμερα. Τελικά είχα πετύχει πάρα πολλά!! Αυτό ήταν κάτι μου με ικανοποιούσε αλλά δεν με χόρταινε. θέλω να πετύχω πολλά περισσότερα!! Έχω μπροστά μου μεγάλο δρόμο ακόμα!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:18 am | |
| Ο δρόμος με οδήγησε σ'ένα μικρό λιμανάκι. Κάθισα σ'ένα παγκάκι κ άρχισα να αγναντεύω τη θάλασσα. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφή. Όλη αυτή η γαλήνη κ ηρεμία με είχε κυριέψει!! Ένιωθα θαυμάσια. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγω απ'αυτό το μέρος. Κάθισα αρκέτες ώρες σ'αυτό το παγκάκι μέχρι που έφτασε το πρωί. Ο ήλιος έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση του. Ήξερε πως τώρα πρέπει να ετοιμάζομαι για την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή η σκέψη δεν μ'άρεσε!! | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:21 am | |
| Σηκώνω το βλέμμα μου ψηλά κ βλέπω έναν γλάρο ο οποίος μοιράζει εφημερίδες. Πετάει μια προς το μέρος μου. Σηκώνω το χέρι μου κ την πιάνω. Αρχίζω να την ξεφυλλίζω αφού πρώτα διαβάζω το εξώφυλλο. Δεν λέει κάτι το συνταρακτικό. Όλο τα ίδια και τα ίδια!! Πετάω την εφημερίδα στα σκουπίδια κ συνεχίζω την πορεία μου προς το πλοίο μου. Εκεί το πλήρωμα με περιμένει για να σαλπάρουμε κ να συνεχίσουμε την πορεία μας σε κάποιο άλλο νησί. | |
|
| |
Destro Civilian
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Κυρ Απρ 10, 2011 8:24 am | |
| Ανεβαίνω στο πλοίο μου κ βγάζω την κουκούλα κ την καπαρντίνα. Ενημερώνομαι για ότι συνέβει στο πλοίο κατά την διάρκεια της απουσίας μου. Δεν σημειώθηκε τίποτα το ενδιαφέρον. Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πήγα στην καμπίνα μου αφού πρώτα διέταξα τον απόπλου το πλοίου μου. Ξεχυθήκαμε κ πάλι στη θάλασσα, ζητώντας νέες συγκινήσεις κ περιπέτειες!! | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Stories!!![Τέλος] Τρι Απρ 12, 2011 8:20 am | |
| Όνομα: Destro Haki Points: - Player of the Week Points: 8 Beli: 20.000 Bounty/Fame Points:- | |
|
| |
| Stories!!![Τέλος] | |
|