.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 10:08 am

Στην προηγούμενη ιστορία : Έκανα μαγειρική "μάχη" με τον Runny , έναν nakama του Boney και είχα σχεδόν νικήσει.. Επείσης , εξηγύσα το Ranku Cook Skill .... Η συνέχεια πλέον είναι εδώ :

Ranku Cook : Fire Level 5
ΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Ranku Cook Skill?
Χεχε... Δέν αποκαλύπτω τις πηγές μου....
Τώρα θα δείς... Αν γνωρίζεις αυτήν την τεχνική πάει να πεί οτι.... Τότε ο Boney τον διέκοψε....
Έχετε 52 δευτερόλεπτα... Το φαϊ μου σχεδόν είχε ετοιμαστεί... Τότε ο Runny , είπε :
Ranku Cook : AIO(All In One) Packet Level 2 τότε χρησιμοποίησε την ποιό δύσκολη τεχνική του Ranku Cook... Του είπα εγώ τότε :
Δέν είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που μπορώ να κάνω... Ranku Cook : AIO Packet Level 5!!!! μέσα σε δευτερόλεπτα , εκτός απο το φαϊ που ετοίμαζα , είχα ετοιμάσει και το 2ο φαγητό...
ΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ? είχαμε ετοιμάσει τα πιάτα μας... Εγώ γύρο στα 10 πιάτα και ο Runny γύρο στα 7.... Τότε πετάγετε ο Boney :
2 Δευτερόλεπτα και... Φέρτε τα πιάτα σας...! πήγαμε τα πιάτα μας , και απο τους 5 κριτές που μιλούσαν ένας ένας είπαν :
Λοιπόν... Εγώ ψιφίζω τον.... Ryo!
1 πόντος για τον Ryo... 1-0 προκρείνετε ο Ryo μέχρι στιγμής...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Τρι Απρ 12, 2011 5:24 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 10:14 am

Εγώ λέω να ψιφίσω , λόγο του οτι μου άρεσε ο αστακός με την μίξη που έκανε , ψιφίζω Runny!!! τότε ο Βoney ξαναπετάχτηκε και είπε :
1-1... Είναι ισόπαλοι και οι 2... Τί έχει να πεί ο 3ος κριτής?
Χμμ.. Πολύ ενδιαφέρον τα φαγητά του Ryo ... Είχαν πάρα πολύ ωραία μίξη και πολύ ωραία υλικά.... Λόγο του οτι το αγαπημένο μου φαγητό , είναι αυτό που έκανε ο Ronny , αν και θέλω να ψιφίσω Ryo , ψιφίζω Runny γιατί μου άρεσε περισσότερο...
Και ναι ... Ο Runny προκρείνετε καθός το σκόρ είναι 1-2... Ο 4ος κριτής παρακαλώ?
Ένα θα πώ... Απίστευτη η γεύση των φαγητών του Runny... Δέν νομίζω να κάνω λάθος.. Κι όμως... Ο Ryo καταφέρνει και με ρίχνει... Ψιφίζω τον Ryo , γιατί παρά του οτι ο Runny έκανε απίστευτα φαγητά , δέν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με του Ryo!!!!! τότε ο Boney πετάχτηκε για άλλη μία φορα :
ΚΑΙ ΝΑΙ!! 2-2!!! Ο Ryo ή ο Runny? ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΤΑ ΜΠΕΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Runny ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟΝ Ryo... Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΚΡΙΤΗ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΥΤΗΝΗΣ? Τί έχετε να πείτε κ. 5ε κριτή..?
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 10:20 am

Χμμ... Έχω πάααααρα πολυ καιρό να γευστώ τόσο ωραία φαγητά.. Που έχουν μέσα τους όλο το "είναι" του μάγειρα... Ένα όμως ξεχώρισε... Ryo , συυγχαριτίρια για τα πιάτα σου.. Ήταν πολύ γευστικά! Ήταν απίθανα... Runny... Επείσης το ίδιο μόνο που το 3ο πιάτο με έστειλε... Πιστεύω ήταν το καλύτερο που είχες κάνει απο τα 7... Ryo εσύ δεν είχες κάποιο ιδιαίτερο πιάτο... Ήταν .... Ήταν φυσικά 10/10 τέλεια πιάτα!!!! Πρώτη φορά βλέπω έναν μάγειρα .... Έναν μάγειρα που μαγειρεύει με ... Που μαγειρεύει με ψυχή....!!!!
Λοιπόν... Ο τελευταίος ψηφος είναιιιιιιι για τοοοοοον!:
Ryooooooooo!!!
Και ναιιιιιιι! 3-2 ΛΟΙΠΟΝ!! Ο Ryo , φάνηκε ώς πολύ καλύτερος μάγειρας απο τα λόγια του 5ου κριτή , του ποιό έμπιρου κριτή.... Συγχαρητίρια Ryo...!!!! Είσαι ένας άξιος μάγειρας!!!!! Αυτό έχω να σου πώ.... Τα belli που ποντάρατε στον Runny τα πέρνω εγώ... Χαχαχα....
ΑΧαχα.χα...Boney σκάσε λίγο... Εσύ μόνο μιλούσες και πήρες Belli... Δέν νομίζω να μπορείς να κρίνεις κιόλας... Αχα... Πάντος ευχαριστώ ....
Μπράβο σου Ryo.... Τέλεια δουλιά... είπε ο Boodler...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Απρ 11, 2011 10:27 am

Παλιο Baka Ryo!! Τώρα θα δείς!! Ααααα! τότε αρχίσαμε να πλακωνόμαστε... Όλοι γελούσαν και απολάμβαναν τα φαγητά που έμειναν... ο Runny ήταν κάπως έτσι : 041 Τότε εγώ έφυγα στο λιμάνι , να επισκευάσω το Raft μου.... Τίποτα δεν θα με σταματούσε να πάω στην μεγάλη γραμμή... Ξαναγύρισα και όλοι συνέχιζαν χαρούμενοι να τρώνε και να γελάνε.... Εγώ τότε πήρα ένα ρούμι , το ήπια και έκατσα να κοιμηθώ... Μόλις τελείωσαν τα φαγητά , όλοι πέσαμε σε ύπνο... Μόνο ο Runny συνέχισε ξύπνιος να κάθετε κάπως έτσι : 041 848488484 .... Τότε πήγα δίπλα του και είπα :
Μήν φοβάσε... Την επόμενη φορά θα είσαι ποιό καλός μάγειρας... Κοιμίσου τώρα..
Αποτυχία... 4235 Είπε κλαίγοντας...
Οκ ηρέμισε θα σου μάθω να μαγειρεύεις καλύτερα απλά κοιμήσου....
Καλα... Καληνύχτα.. 7675
Ούφ... Επιτέλους.. Είχε πλέον βραδιάσει και όλοι κοιμιθήκαμε.. άλλοι στο πάτωμα και άλλοι στριμωχτήκαν στα 2 κρεβάτια... 5 άτομα μέναν ξάγρυπνοι για να φυλάν "τσίλιες" μπάς και έρθει ο Buggy ή μας επιτεθεί κάποιος..
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:11 am

Την άλλη μέρα που ξύπνησα , ο Runny ήταν ακόμα ξύπνιος και ξαφνικά γύρισε και είδε που ξύπνισα και εγώ.. Τότε αμέσως , είπε :
ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ?
Οχχ... Ακόμα δεν ξύπνησα... Περίμενε λίγο....
[mor204] ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΝ ΜΟΥ!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!
Εντάξη... Μα καλά... Γιατί θές τόσο πολύ να μαγειρεύεις? Τότε έσταξε ένα δάκρυ , και σάν να θυμήθηκε κάτι κακό έσκυψε το κεφάλι του... Τότε άρχισαν να στάζουν δάκρυα... Τότε κατευθείαν σήκωσε το κεφάλι του και είπε :
Επειδή... Επειδή ο πατέρας μου... ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ...
Σπόιλερ:
E και? Που ήταν μάγειρας τι πάει να πεί?
Θα σου εξηγίσω τώρα την ιστορία....
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:18 am

Πρίν 13 χρόνια : Είμουν με τον πατέρα του στο μαγαζί και αυτός μαγείρευε.. Το μαγαζί είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.... Έβγαζε πολύ καλα λεφτά και εγώ με τους φίλους μου έπαιζα απο έξω... Ο πατέρας μου ήταν πολύ καλός μάγειρας... Ένας απο τους καλύτερους μάγειρες... Το εστιατόριο είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και συμπαθιτικούς πελάτες... Ερχόντουσταν μαρίν , πειρατές και πολλά διάφορα άτομα χωρίς να θέλουν να κάνουν κακό... Την μέρα εκείνη , ήρθαν κάτι φίλοι του πατέρα μου , πειρατές να πιούν μπύρα.. Ήπιαν και άκουγα φωνές απο μέσα... Οι πελάτες άρχισαν να τρέχουν.. Κρυφάκουσα και λέγαν :
-Λοιπόν... Δώσε μας τα λεφτά σου τώρα...
-μα εμείς δεν είμασταν φίλοι? Τί έγεινε?
-Αχαχα... Δέν γνωρίζεις τίποτα ακόμα εε? Θα πεθάνεις...
Εγώ κρυφοκοίταξα και είδα τον πατέρα μου στην γωνία να τον στοχεύουν με μαχαίρια... Με είδαν και με έδεσαν..
-ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ!
-ΧΑχα... Αν δεν μας δώσεις τα λεφτά σου , ξέχνα τον γιό σου... Εκείνη την ώρα , ο πατέρας μου πήγε να τους ορμήξει και με πέταξαν στην θάλασσα...
-RUNNY!!!! ΕΡΧΟΜΑΙ! τότε πήδηξε στο νερό.....
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:26 am

Καθός πήδηξε , πιάστηκε ο λαιμός του απο μία αλυσίδα άγκυρας και δέν μπορούσε να κουνιθεί... Δέν μπορούσε κάν να την λύσει... ήταν σφυχτά δεμένη και κάτω απο το νερό... Έτσι με το πόδι του , με κλίτσισε στην κοιλιά ωστε να ανεβώ ποιο πάνω... Με έπιασε με τα χέρια και είπε :
-Runny... Ζήσε.. Σαγαπώ... Γίνε ένας πολύ καλός μάγειρας και ... Και φτιάξε ένα εστιατόριο δικό σου... Σαγαπώ...
-Μπαμπά..? Μπαμπααα? Τι έγεινε? .... Τότε αντίκρησα τον λαιμό του.. είχε χάσει τις αισθήσεις του... με έλυσε και εγώ κολύμπησα προς τα έξω... με είδαν οι "φίλοι" του και με κηνύγισαν.. Εγώ με δάκρυα συνέχισα να κολυμπώ πολύ γρήγορα και έκλαιγα όλη την ώρα... Μιά στιγμή με έχασαν και εγώ βρήκα το πλοίο-εστιατόριο Baratie... Εκεί με περιποίησε ο Zef αλλα εγώ συνέχιζα να κλαίω.. Του εξίγησα τι έγεινε και με κράτησε εκεί... Είμουν μαθητευόμενος ενός μάγειρα απο εκεί... Μου έμαθε τα πάντα και μία μέρα μου είπε :
-Πάρε αυτό το βιβλίο και μελέτησέ το καλά.. Δέν είναι ολοκληρωμένη έκδοση αλλα έχει πολλές γνώσεις για μαγειρική... Μήν πείς τίποτα σε κανέναν...
-Εντάξη.. Ευχαριστώ... Μετά απο 13 χρόνια , έφτασε ο Boney , ο καπετάνιος μας που πέθανε και το crew μας εκεί...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:34 am

Ακόμα την θυμάμαι αυτήν την μέρα... :
-Λοιπόν... Εσύ είσαι ο Runny?
-Ναι! Πού το πρόβλημα?
Πουθενά... Θές να μπείς στο Crew μας? χρειαζόμαστε έναν έμπειρο μάγειρα σαν εσένα... άκουσα χιλιάδες φήμες για εσένα...
Με δάκρυα τότε απάντησα :
-Ν..Ν..ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ! Κι ύστερα απο τότε , συνέχεισαν οι περιπέτειές μας... Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να γίνω ο καλύτερος μάγειρας.. Για τον πατέρα μου...

Χμμ... Ενδιαφέρον... τότε είδα την βαλίτσα μου... Είχα πάρα πολλά βιβλία απο τον Yoru , τον άνθρωπο που με έδωσε τα βιβλία μαγειρικής... Είδα τα ονόματα : Ranku Cook Skill : Version 2.5 , Ranku Cook Skill : Version 1.4 , Ranku Cook Skill : Version 5.0 , Ranku cook Skill : Version 3.1 , Ranku Cook Skill : Version 4.2 ... Αποφάσισα να μήν του δόσω όλα τα βιβλία και να μήν του δόσω το καλύτερο , ούτε το χειρότερο... Έτσι άρπαξα το 3.1 και πήγα κοντά του.. Του το ακούμπησα στα χέρια και είπα :
Αυτό.. Είναι δικό σου..
[mor54] [mor153] [mor207] RANKU COOK SKILL 3.1!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1.2
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:40 am

Τότε έσταξε ένα δάκρυ απο τα μάτια του , δάκρυ σιγκίνισης...
Έχω και το Ranku Cook Skill : Version 5.0 αλλα...
ΤΙ!? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ!?
Δέν πρόκειτε να στο δόσω... Έχω και άλλα πολλά Cook Skill βιβλία... Δέν μπορώ όμως να στα δόσω όλα.. Φτάνει πιστεύω αυτό... Τότε με αγκάλιασε και είπε :
Σ...Σ..Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Δέν χρειάζεται... αρκεί να συνεχίσεις έτσι.. Καλή συνέχια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! τότε άκουσα την φωνή του Buggy...
Σίγουρα κάπου εδώ κοντά θα είναι...
ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! Ο Buggy!!! όλοι ησύχσαν... σκύψαν , κρύφτηκαν και ο Buggy , είπε :
Εδω μέσα.. Τι λές να ήταν εδώ? τότε άνοιξε την πόρτα και δέν είδα κανέναν αλλα μόνο τα πιάτα που αφήσαμε... Κατάλαβε οτι είμασταν εκεί κοντά...
ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΡΕΞΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ! μετά απο λίγο σηκωθήκαμε... είδαμε οτι έφυγε ο Buggy και ξανακάτσαμε στις θέσεις μας...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:49 am

Στο μεταξύ : Φτάνοντας ο Buggy στην βάση του είδε τους Nakama του πεθαμένους , όσους βρίσκονταν εκεί ...
R..RYO!! RYO D. AMIDAMARU ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΟΣΩ!
Ηρεμίστε κύριε.. Είμαστε εμείς εδώ... είπαν όσοι τον είχαν ακολουθίσει και επέζησαν... Έτρεξε στις αποθήκες και είδε οτι καί η μεγάλη , καί η μικρή ήταν ανοιχτές , μόνο που η μεγάλη , είχε σημάδια αίματος.. Αντίκρησε την πόρτα της μικρής και είδε το κλειδή πάνω στην κλειδαριά , γράφοντας απο πάνω με μεγάλα γράμματα : <> Τότε νευρίασε και είπε :
Μ..ΜΑ ΠΩΩΩΩΩΩΣ! Τότε έσπασε την πόρτα απο τα νεύρα του και άρχισε να φωνάζει.. Τότε φωνάζει :
ΠΩΣ ΕΓΕΙΝΕ ΑΥΤΟ!? ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ? Τότε έσπασε και την μεγάλη πόρτα... είχε νευριάσει και έσπαγε ότι έβρησκε μπροστά του... Τότε ένας nakama του , τον είπε :
Μήν νευριάζετε κύριε..Θα λυθεί το θέμα.. Πιάνοντάς τον τότε απο τον λαιμό και σηκώνοντάς τον είπε με ένα βλέμα :
97897 ΤΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΡΕ ΑΧΡΙΣΤΕ? ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 4:57 am

Εγώ χωρίς να ξέρω τίποτα , βγήκα έξω και είπα :
Οκ μήν φοβάστε.. Οκ όλα... Έφυγε ο κλόουν...
Αφού είσαι τόσο δυνατός.. Γιατί δεν τον σκωτόνεις...?
Επειδή... Επειδή δεν μπορώ.. Δέν είναι σίγουρο πως οι λεπίδες θα μπορέσουν να τον κόβουν χαλαρά... Μπορεί να αποφεύγει όλες τις επιθέσεις μου χάρη στο φρούτο του... Δέν μπορώ να τον νικισω... Έσκυψα το κεφάλι μου και όλοι με κοιτούσαν ... Τότε ένας απο αυτούς είπε αφού πετάχτηκε :
Πού το δύσκολο? Ο Buggy είναι δύσκολος? Δέν νομίζω φίλε μου..
Α ναι? Τότε γιατί δεν τον σκώτοσες τόσο καιρό και τώρα μου λές οτι είναι εύκολος ? εε? Για πές μου....
Δέν ενοούσα για εμένα φίλε ... Για εσένα... Μετα απο λίγο άρπαξα ένα Den Den Muushi και πήγα να πατίσω το κουμπί για να μιλίσω με τους μαρίν...
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ! Καθός το πάτησα είπα :
Συγνώμη φίλε μου αλλα... Αλλα δέν μπορώ να τον αντιμετωπίσω...(Αφού το πάτησα :) Εδώ Ryo D. Amidamaru... Ο Πειρατής με τα 10.000.000 bounty... Βρίσκομαι στο Organ Island... Αν θέλετε να ζήσουν όλοι όσοι βρίσκονται εδώ , φέρτε 5 πλοία μαρίν...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 5:04 am

(Moshi Moshi)Χμμ.. Ωστε βρίσκεσε εκεί ε? Ευχαριστώ που με πληροφόρισες... Επείσης θέλω να μάθω ποιοί είναι στο "έρημο" νησί εκείνο...
Είναι 10 πειρατές που τους έχω όμηρους , ο Captain Buggy , ο Boodler ο δήμαρχος και μερικά άτομα του Buggy που τα περισσότερα απεβίωσαν...
Καλα λοιπόν... Θα στείλω να δώ...
Γρήγορα όμως... Αλλιώς ξέχνα τους.. τότε έκλεισα το Den Den Muushi... Ετοίμασα τα πράγματά μου και πήγα να φύγω...
ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΑΣ?! ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!
Αν δεν θές να σας πιάσουν , τότε ακολουθήστε με με το πλοίο σας..
ΗΛΙΘΙΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ... ΟΙ ΜΑΡΙΝΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.. ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!
Είπα άμα θές παράτα τα όλα και έλα...
Και εγώ? Θα μείνω μόνος?
Δέν έχω ώρα για αυτό... Σου απελευθερώνω το νησί.. Δεν σ'αρκεί? Με δάκρυα τότε είπε :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 5:10 am

ΕΝΤΑΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ!!! πέρνοντας όλοι μόνο τα ρούχα τους , με ακολούθησαν , μαζί και ο δήμαρχος για να μου πεί αντίο... Τότε είπαμε αντίο και ο δήμαρχος έφυγε... Καθός πρωχορούσαμε προς το λιμάνι , είδαμε τον Buggy...
ΩΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΕ?!
Λοιπόν παιδιά.. Πάντε απο εκεί... Εγώ θα τον περιποιηθώ αυτόν εδώ...
ΕΝΤΑΞΗ! ΤΡΕΞΤΕ! Ο Buggy δέν έδωσε σημασία που περνούσαν απο δίπλα του , αλλα συνέχισε να με κοιτά με μίσος στο βλέμμα του... Τότε πέταξε το χέρι του και με έπιασε απο τον λαιμό...
ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΩ! ΠΟΥ ΕΙΝΕ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΜΜΗ!? εγώ τον είχα κρυμμένο στην θήκη του κατάνα μου...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΤΟΝ ΕΚΑΨΑ ΕΚΕΙΝΟΝ! με πλησίασε και άρχισε να με βαράει... Τότε σήκωσα το χέρι μου αλλα απέφυγε την επίθεσή μου...
ΑΣΕΜΕ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΙ ΜΑΡΙΝΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΕΡ! Dead!!! Τότε τον έδωσα μία κλοτσία και με άφησε...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 5:16 am

Τότε άρχησα να τρέχω και ο Buggy να με κηνυγά... Σταματήσαμε για μιά στιγμή και αντικρήσαμε 5 Marine BattleShip... Τότε φώναξε κάποιος :
Ryo D. Amidamaru... Captain Buggy... Boney Le Ron... Συλλαμβάνεστε! Ο Boney είχε φύγει εδώ και κάτι λεπτά... Εγώ άρχισα να τρέχω... Πήγα στο λιμάνι και ετοίμαζα το ράφτ μου.. Είχε γίνει ένας κόμπος το σκοινί που το έδενε... δέν μπορούσα να το λύσω και έτσι ετοίμασα τα νύχια μου... Λίγο πρίν το κόψο , ένα κατάνα έκοψε το σκοινί...
Χεχε... Έτοιμος να φύγεις πιστεύω... τότε πήδηξε στο καράβι του και έδωσαν ταχύτητα...
Περίμενε.. Που πάτε?
Θα πάμε στο.. Στο Baratie για να λύσει κάτι θέματα ο Runny... Μετά θα φύγουμε για την συνέχιση του ταξιδιού μας.. Αντίο λοιπόν Ryo...
Αντίο.. είπα καθός έβαλα τις βαλίτσες μου στο Raft μου πάνω... Τότε άκουσα να φωνάζουν :
ΠΥΥΥΥΡ! μία τεράστια κανονόμπαλα έσκασε και άναψε φωτιά...
BOOOOOOODLEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!! Οι κανονόμπαλες έπεφταν και σχεδόν το μισό νησί καταστράφηκε...
Ryo D. Amidamaru
Pirate
Pirate
Ryo D. Amidamaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 5:24 am

Ανέβηκα στο Raft με δάκρυα λυπημένος για τον Boodler... Είχε ένα άσχημο τέλος... Άρχισα να τραβάω κουπί για να απομακρυνθώ , αλλα οι κανονόμπαλες συνέχισαν να πέφτουν.. Το μισό νησί είχε πάρει φωτιά... Άκουσα τότε μία φωνή :
ΑΧαχα... Δέν έπρεπε να καλέσουν το Buster Call...Τώρα όλο το νησί... ΑΣ ΚΑΕΙΙ!! χιλιάδες μπάλες έπεφταν και είχα μίνει με ανοιχτά τα μάτια , σε απόσταση περίπου 30 μέτρα απο την ακτή , γεμάτος δάκρυα... Ο Boodler είχε μίνει εκεί... Είδα κάποιον πάνω στο ποιό ψηλό σημείο της πόλης... Τότε αντίκρησα καλύτερα και κατάλαβα πως ήταν ο Boodler... Έμεινα με ανοιχτά τα μάτια.... Σηκώνοντας το χέρι του είπε :
TO Οrange Island... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ! καθός μία μπάλα πήγενε κατα πάνω του , πήδηξε κάτω στην φωτιά... Ήταν πολύ άσχημο που έβλεπα τον Boodler να πέφτει και να αυτοκτονεί... Αναρωτιόμουν τι να ήταν αυτό το Buster Call που φώναξαν οι μαρίν.. με δάκρυα , συνέχισα το κουπί για να μπορέσω να φτάσω στο επόμενο νησί... Συνέχισα το κουπί και ξάπλωσα , να κοιμιθώ και να τα ξεχάσω όλα..

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ! !
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 7:14 am

Όνομα: Ryo D. Amidamaru
Haki Points: -
Player of the Week Points:2
Beli: 2.000
Bounty/Fame Points:-

Υ.Γ Γιατί Buster Call Amidamaru?χάλασες μια πολύ καλή ιστορία βάζοντας το Buster call...

http://www.onepiecegr-rpg.com

[ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_3][ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_2][ΤΕΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]The Red Nosed Pirate... Shadow Island Or What Else?[Part_1][ΤEΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the baratie part3 [ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the ghost island Part 2 [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: