| After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:38 am | |
| 6 μερες περασανε μολις και εμενα μου φανηκανε λες και ηταν 6 αιωνες… Ειχα ξεχασει πως είναι να ταξιδευεις ολομοναχος.. Στιγμες μεσα στο πλοιο βαριομουν τοσο πολύ και ενοιωθα τοσο μονος οπου αρχιζα να μιλαω στον ευατο μου η να φανταζομαι ότι καποιος άλλος υπαρχει στο πλοιο… Συμπτωματα τρελας.. Τα ειχα ξαναζησει.. Η αληθεια ηταν ότι η παρεα της Maya με κραταγε στην λογικη,με επηρεαζε ώστε να διατηρω την ψυχραιμια μου,να σκεφτομαι λογικα και γενικως να εχω επαφη με την πραγματικοτητα μου..Με συμπληρωνε.. Τωρα όμως ενοιωθα την παρανοια να παραμονευει σε κάθε γωνια του πλοιου..κρυμενη..περιμενοντας την καταλληλη στιγμη οπου θα λυγισω και θα υποκυψω….
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Σαβ Απρ 16, 2011 5:42 am, 1 φορά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:38 am | |
| Οι πολλες μερες στην θαλασσα δεν μου εκαναν καλο,ιδικα από την στιγμη οπου οι προμηθειες μου ειχανε αρχισει να τελειωνουν.. Ανοιξα τον χαρτη οπου ειχε παρει η Maya στο Cytherea Island και ειδα ότι το πιο κοντινο νησι βρισκοταν 20 γιαρδες δυτικα από την θεση μου… Δηλαδη αυτό σημαινει… γυρισα το κεφαλι μου προς τα δεξια και ειδα το νησι…. Πρεπει η πολύ σκεψη να με ειχε αποροφησει και να μην το παρατηρησα.. Αν δεν κοιταζα τον χαρτη πιθανοτατα να το ειχα προσπερασει χωρις να το καταλαβω.. Κοιταζοντας με τα κυαλια από μακρυα ειδα ότι το νησι δεν ειχε καμοια πολη.. κανενα λιμανι…μονο δεντρα… Λογικα θα ηταν ακατοικητο σκεφτηκα,καλη ευκαιρια,να ξεκουραστω,να μαζεψω προμηθειες και να προπονηθω λιγακι.. ξΑφνηκα βλεπω μια λαμψη μεσα από το δασος,πλησιασα μεχρι την ακρη του πλοιου μου και να δω καλυτερα και ενοιωσα ένα σουβλισμα στο δεξι μερος του θωρακα μου… Κοιταζοντας το σημειο οπου ενοιθα το σουβλισμα βλεπω ένα ασημενιο αστερακι καρφωμενο πανω μου.. Λογικα η λαμψη που ειδα μεσα από το δασος θα ηταν η δικη του.. Γρηγορα εφτασα στο συμπερασμα μετα από αυτό το γεγονος ότι δεν ημουνα μονος μου σε αυτό το νησι..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:39 am | |
| Φτανοντας στην κοντα στην ακτη,εριξα αγκυρα και σκεφτηκα τον οποιο μπορει να βρισκεται στο νησι κοιταζοντας το αστερακι που κρατουσα στα χερια μου.. Το τραυμα μου δεν με ποναγε ιδιαιτερα αλλα με ειχε ξαφνιασει.. Δεν μπορουσα να αφηνα ετσι το πλοιο με καποιον να υπαρχει στο νησι.. Ετσι μου ηρθε μια ιδεα. Ετρεξα στο αμπαρι και πηρα κατι τεραστιες αλυσιδες που ειχε ο Τεο μαζι με ένα πολύ μεγαλο λουκετο..Τα κουβαλησα πανω και κλειδωσα το πηδαλιο,ετσι αμα καποιος ερχοτανε στο πλοιο δεν θα μπορουσε να το χρησημοποιησει χωρις πηδαλιο.. Αφου τελειωσα το αλυσοδεσιμο του πηδαλιου,κατεβηκα στην βαρκα μαζι με το κατανα μου και κατευθηνθηκα προς το νησι …
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:39 am | |
| Φτανοντας στην ακτη,τραβηξα την βαρκα και την εκρυψα στο δασος,γεμιζοντας την με φυλλωσιες και κινηθηκα προς το δασος..Επρεπε να βρω νερο πρωτα,υστερα να βρω φαγητο και τελος να μαζεψω ξυλα..Και με όλα αυτά να εχω τα ματια μου ανοιχτα για τον τυπο που μου πεταξε το αστερακι… Με αυτές τις σκεψεις μπηκα στο δασος και με ολες μου τις διαισθησεις ενεργες.. Πολλα μπορει να με περιμενανε μεσα στο δασος εκτος από ένα τρελαρα.. Περπαντας σταθερα και κοβωντας τις πυκνες φυλλωσιες στο διαβα μου όλα μου φαινονταν ενταξη.. Διαισθανθηκα την παρουσια πολλων ζωων αλλα δεν ενοχλουνται από την παρουσια μου… Φαινεται ότι εχει να πατησει ποδι ανθρωπος εδώ πολύ καιρο,τα ζωα με πλησιαζαν μολις με βλεπανε και με μυριζανε περιεργα..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:40 am | |
| Ενας πανθηρας με ειχε πλησιασει από πισω και με δαγκωνε ελαφρα στην γαμπα.. Ενοιωσα ότι ασκουσε λιγη δυναμη,αρκετη όμως για να ενοιωθα τα δοντια του.. Το περιεργο ηταν ότι δεν τα ενοιωθα!.. Σκυβω στο μερος του και αργα αργα πλησιαζα το χερι μου προς το κεφαλι του.. Στην αρχη ηταν διστακτικος αλλα στην πορεια με εμπιστευτηκε και εσπρωξε από μονος του το κεφαλι του στο χερι μου.. Όταν ειχαμε φτασει σε επιπεδο απολυτης εμπιστοσυνης(τα ζωα ευτυχως που είναι ετσι σε συγκριση με τους ανθρωπους) ανοιγω το στομα του και προς μεγαλη εκπληξη καλα ενοιωθα όταν με δαγκωνε!!.... Τα δοντια του λυπανε!! Δεν ηταν σπασμενα,ουτε ηταν λες και γενηθηκε χωρις δοντια αλλα φαινεται ότι ειχανε βγει με την βια.. Ποιος θα εκανε ένα τετοιο εγκλημα !?!?!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Τον χαιδεψα λιγο ακομα και υστερα συνεχισα την αναζητηση τροφης και νερου μεσα στο δασος… Βγαινοντας σε ένα μικρο ξεφωτο,στην μεση βρηκα κατι περιεργα φρουτα σε ένα χαμηλο δεντρο. Διαφοραπουλια στεκουντουσαν πανω στα κλαδια του δεντρου και τρωγανε τους καρπους ανοιγοντας τον φρουτο οποτε φανταστηκα ότι πρεπει να είναι φαγωσιμο.. Κοβω μερικα αφου πηρα ένα και αρχισα ηδη να το τρωω.. Η γευση του ητανε γλυκοξινη περισσοτερο.. Δεν μπορουσα ακριβως να διευκρινησω σαν τι μοιαζει η γευση του γιατι δεν ειχα ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο… Συνεχισα να το δαγκωνω ενώ με το άλλο χερι εριχνα κατω κιαλλα φρουτα ώστε μετα να τα μαζεψω και να παω στην παραλια να τα αφησω.. Εντελως ξαφνηκα ενοιωσα ότι κατι ερχονταν και τελευταια στιγμη,με ένα σαλτο προς τα πισω απεφυγα ένα γυαλιστερο αντικειμενο οπου βρεθηκε καρφωμενο σε ένα δεντρο.. Κοιταζοντας προσεχτικα στο μερος από το οποιο ηρθε το αντικειμενο,μια σκια ερχοτανε προς το μερος μου… Ανθρωπινη σκια για την ακριβεια οπου κραταγε ένα κατανα… Το σιγουρο ηταν ότι δεν ειχε καλες προθεσεις από την στιγμη οπου πατησα το ποδι μου σε αυτό το νησι.. Ποιος εισαι εσυ?τον ρωτησα βγαζοντας το κατανα μου από την θηκη του… Κατι μου ελεγε ότι δεν προκητε να λαβω καμοια απαντηση… Τελικα μολις ο τυπος βγηκε από τις σκιες του δασος και σταθηκε στο φως του ξεφωτου παλι σαν σκια εμοιαζε.. Μαυρα ρουχα πανω σε ολο του το σωμα ακομα και στο κεφαλη οπου αφηνε μονο τα ματια του να φαινονται… Ματια καταμαυρα και αυτά γεματα μισος να με κοιταζουν συνεχεια… Μολις εφτασε απεναντι μου,πηρε μια περιεργη σταση με το κατανα του,ετοιμος να μου επιτεθει.. Αν μαχη θες να εχεις,μαχη θα σου δωσω…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Ετρεξα προς το μερος του και γυρισα το κατανα προς το κεφαλη του.. Εκεινος τελευταια στιγμη απεκρουσε το χτυπημα μου και περασε αμεσως στην επιθεση.. Σημαδευε το χερι μου αλλα με μια κινηση αριστερα το απεφυγα ενώ του εριξα δηλητηριωδες μπουνια στον ωμο.. Αυτό θα ηταν αρκετο για να το αποδυναμωσει και να παρω αυτό που θελω… Εκεινος κοιταζει το μοβ δηλητηριο πανω στον ωμο του οπου λογω της τοξικοτητας του ειχε ηδη αρχισει να λιωνει το υφασμα του ρουχου και να εισχωρει μεσα στο σωμα του.. Εκεινη την στιγμη πεταει κατω το κατανα του και βγαζει το πανι που καλυπτε το προσωπο του... Ειχε ασπρα κοντα μαλλια και μια ουλη από το μετωπο του μεχρι την αριστερη μερια του σαγονιου του,αντρας γυρω στα 40 του… Εισαι δειλος και αδυναμος.μου ειπε κοιταζωντας με στα ματια.. Στο βλεμμα του αυτή την φορα δεν υπηρχε καθολου μισος..Μου φανηκε λες και με λυποτανε.. Πειρατης ειμαι και ο τροπος με τον οποιο πολεμαω είναι καθαρα δικο μου θεμα.. Τωρα πες μου!! Εισαι μονος σου σε αυτό το νησι? Δεν μου απαντησε και συνεχισε να με κοιταζει με το ιδιο ακριβως βλεμμα.. Υστερα παρατηρω να βγαζει ένα μπουκαλακι από την τσεπη του.. Ανοιγωντας το καπακι η μυρωδια του υγρου εφτασε στην μυτη μου πολύ γρηγορα.. αλλωστε το υγρο αυτό είναι μεσα στην ιδικοτητα μου.. δηλητηριο μαυρης χηρας… Μην το πιεις και αυτό !! Σε συνδιασμο των 2 δηλητηριων θα πεθ…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:41 am | |
| Δεν προλαβα καν να ολοκληρωσω και τον ειδα χωρις δισταγμο να πινει το δηλητηριο… Φανηκε υστερα η ευχαριστηση στο προσωπο του και μου πεταξε ένα φρικιαστικο χαμογελο. Πεταει κατω το μπουκαλακι και ξανασηκωνει το κατανα του… Mα…μα πως? Ο συνδιασμος 2 δηλητηριων προκαλει στιγμιαιο θανατο… Το ότι διαχειρηζεσαι δηλητηριο δεν σημαινει ταυτοχρονα το ότι ξερεις και τα παντα γυρω τους… Τι ενοει με όλα αυτά?... Από την στιγμη οπου μπορω να παραγω οποιο ειδος δηλητηριου θελω,από την στιγμη οπου ξερω ολες τις παρενεργεις οπου τα δηλητηρια προκαλουν σημαινει ότι δεν ξερω?.... Η μαχη δεν εχει τελειωσει ακομα!και μου επιτηθεται λες και το δηλητηριο στον οργανισμο του ποτε δεν υπηρξε..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Ετρεχε προς το μερος μου ενώ μου πεταξε 2 αστερακια.. Τα απεκρουσα αλλα μεχρι να γυρισω την θεση μου σε αμυντικη σταση ειχα μεινει ανοιχτος στην επιθεση του με το κατανα… Δευτερολεπτα πριν φτασει,το βλεπω να εχει στοχο την καρδια μου και εκλεισα τα ματια μου… Ακουω γελια.. Ανοιγω τα ματια μου και ο αντιπαλος μπροστα ειχε σταματησει ακριβως πριν η λεπιδα καρφωθει πανω μου.. Γιατι?! Διοτι πιστευω ότι θα γινεις ενδιαφερον μαθητης… Η απαντηση του με ξαφνιασε παρα πολύ.. Μαθητης?... Ασε και που ηθελε να με σκοτωσει με το που εφτανα στο νησι.. Δεν ηθελες να με σκοτωσεις εξαρχης.. Θα μπορουσα αλλα ηθελα να σε τεσταρω,εχει περασει παραπολυ καιρος από τοτε οπου ενας ξενος εχει πατησει το ποδι του σε αυτό το νησι. Ο τελευταιος καινουργιος μαθητης ειχε ερθει πριν 6 χρονια…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Βαζει το κατανα του στην θηκη και εσκυψε στο δεντρο.. Εβγαλε τα αστερακια, μαζεψε τα φρουτα οπου ηθελα να μαζεψω από το εδαφος και μου τα προσφερε.. Τωρα θα απαντησεις στις ερωτησεις οπου σου ειχα κανει?του ειπα με σοβαρο βλεμμα περνοντας τα φρουτα μου… Ναι… λοιπον,υπαρχουν αλλα ατομα. Σε αυτό το νησι υπαρχει μια σχολη ninja κρυμενη από το υπολοιπο κοσμο.. Αλλα τα μελοι εχουν μειωθει στα 3… Ποιοι? …Τωρα δεν θελω να σε αναγκασω να γινεις μαθητης μου η να εκπαιδευτεις εδώ. Εισαι ελευθερος να κατσεις σε αυτό το νησι οσο θες και να φυγεις. Από την άλλη μπορεις να ερθεις στο κεντρο του δασου,στην σχολη μας και να μαθεις την τεχη των ninja.. H επιλογη είναι δικια σου.
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:42 am | |
| Τοτε φορεσε το καταμαυρο σκουφι στο κεφαλι του και ετρεξε μεσα στο δασος.. Ο τυπος με νικησε ανετα,ηξερε περισσοτερα πραματα γυρω από το δηλητηριο από εμενα και …θα μπορουσε να με σκοτωσει ανετα αλλα δεν το εκανα…Όλα αυτά για να με τεσταρει… Τι μα***ας !! Μαζεψα μερικα ακομα φρουτα από το δεντρο και κατευθηνθηκα προς την παραλια.. Μολις τα αφησα στην βαρκα ξαναπηγα μεσα στο δασος να βρω και νερο.. Η μαχη δεν με ειχε κουρασει ιδιαιτερα αφου δεν κρατησε παρα πολύ.. Στον δρομο σκεφτομουν την ευκολια με την οποια με νικησε.. Την τεχνικη του,το γρηγορο πεταγμα λεπιδων σε συνδιασμο με το κατανα του.. Ακομα και τις γνωσεις του πανω στο δηλητηριο.. Υστερα σκεφτηκα ότι πρεπει να δυναμωσω αν προκητε μια μερα να μπω στην Grand Line,ισως αυτος να είναι ο μονος τροπος… Σε αυτην την θαλασσα πρεπει να προπονηθω. Την ιδια στιγμη αποφασησα ότι μετα από αυτην την θαλασσα θα γυρισω στην East Blue να βρω την Maya και την Sakura και μετα θα μπουμε ολοι μαζι στην Grand Line!!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Προχωροντας ακουσα νερο να ρεει και ακολουθησα τον ηχο.. Βρεθηκα σε ένα ρυακι και εσκυψα να γεμισω τα παγουρια μου με νερο.. Η Grand Line γυρναγε συνεχεια στο μυαλο μου.. Δεν ειμαι αρκετα δυνατος τωρα για να μπω σε αυτην την θαλασσα πρεπει να δηναμωσω… Πρεπει να το καταφερω.. Για όλα τα προσωπα που εχω χασει από την ζωη μου,για την Maya,για την Sakura,για τον Τεο,για την ξαδερφη μου,για τον πατερα μου….για την ελευθερια….. Μολις γεμισε το παγουρι απλα ηπια το νερο και το υπολοιπο το πεταξα… Εσφιξα τις γροθιες μου,πηρα μια βαθια ανασα και αρχισα να τρεχω προς το κεντρο του δασους. Το ειχα αποφασησει… Θα προπονηθω οσο χρονο και να μου παρει σε αυτό το νησι ώστε να φτασω τις σωματικες μου δυνατοτητες στο οριο τους!!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Οσο ετρεχα προς το κεντρο του δασους,η πυκνοτητα του ηταν ολο και πιο εντονη..Οχι πως αυτό με σταματαγε αλλα καδια με κοβανε συνεχεια και αγκαθια μπαινανε μεσα στο δερμα μου.. Αν δεν ειχα ανοσια σε όλα τα ειδη δηλητηριου πιθανων τωρα να ειχα μολυνθει από κατι.. Σε καποια φαση οι φυλλωσιες των θαμνων και των δεντρων ηταν σαν συμπαγη τοιχος.. Μαλλον εκτος ότι οι δασκαλοι αφτου του νησιου θα ηταν τρελαρες και θα επιτηθονταν σε οσους ηθελαν για μαθητες,το να φτασει στο κεντρο μαλλον είναι ακομα πιο δυσκολο.. Προσπαθησα με τα χερια να ανοιξω δρομο αλλα χωρις επιτυχια.. Πιανω το κατανα μου και αρχισα να τα κοβω.. Από μεσα μου ζητηγα συγνωμη από την μητερα φυση για την καταστροφη που κανω αλλα τιποτα πραγματικα δεν θα με σταματησει από το καταφερω τους στοχους μου…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Μετα από πολύ ωρα και πολύ κοψιμο,βγηκα σε ένα τεραστιο ξεφωτο οπου στην μεση υπηρχε ένα μεγαλο κτιριο.. Πολύ παλια αρχιτεκτονικη,πρεπει να υπαρχει εδώ και χρονια.. Αρα αυτή πρεπει να είναι η σχολη,αλλα που είναι ο δασκαλος… Με την ακρη του ματιου εντοπησα μια λαμψη και πηδησα προς τα πισω ενώ ένα αστερακι περασε από την θεση που βρισκομουμ και εξαφανηστικε μεσα στο δασος.. Παλι τα ιδια θα αρχισουμε?.. Κοιταω από το σημειο οπου το αντικειμενο πεταχτηκε και βλεπω έναν τυπο,πιο κοντο από τον δασαλο αλλα πιο μυωδη,να φοραει τα ιδια ρουχα αλλα σε πολύ σκουρο μπλε… Δεν ηταν ο δασκαλος… Καταπας ιερο χωρου για τους απλους ανθρωπους και για αυτό θα πεθανεις… Οπα οπα !! Εγω ηρθα εδώ περα για να γινω μαθητης !! Με την πιανου την αδεια? Δεν σε πιστευω.. Ετοιμασου να δεχτεις την απολυτη τεχνη του ninja από εμενα… Τελειοφοιτο αυτης της σχολη και το καλυτερο της τελευταιας δεκαετοιας..Shinobi…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:43 am | |
| O τυπος απλα παραειχε μεγαλη ιδεα με τον ευατο του αλλα ανυσηχουσα διοτι δεν ειχε τις ιδιες προθεσεις με τον δασκαλο και μπορει να με νικησει ευκολα αν εχει τις ιδιες τεχνικες … Χωρις να χασει χρονο περασε στην επιθεση πεταγωντας μου πρωτα ένα αστερακι και ταυτοχρονα ετιμαζε επιθεση με το σπαθι του.. Αυτή την φορα προλαβα να απεκρουςω το αστερακι και να προλαβω το χτυπημα του.. Εκεινος κρατωντας με το δεξι του χερι το σπαθι του με το άλλο μου καρφωσε στο στηθος ένα αστερακι.. Τον κλωτσησα στελνοντας τον μερικα μετρα πιο πισω ενώ εγω εβγαλα το αστερακι από πανω μου και το εβαλα στην τσεπι μου.. Ειχα θυμωσει αρκετα μαζι του.. Στελνω ένα πιδακα δηλητηριου προς το μερος του και δεξια του.. Εκεινος για να το αποφυγει αναγκαστικε να φυγει προς τα αριστερα και εκει του πεταξα το αστερακι ενώ ταυτοχρονα ετραχα προς τα πανω του αντιγραφωντας την κινηση τους.. Προλαβε να απεκρουσει το αστερακι αλλα ηταν πολύ αργα και εκεινον ενώ ηδη η λεπιδα του κατανα μου του ασχιζε την κοιλια… Εκεινος επεσε κατω αιμοραγοντας και σοκαρισμενος από την τροπη της μαχης…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:43 am | |
| Δεν είναι δυνατον αυτό… Ειμαι ninja εγω.. Δεν γινεται να χασω από καποιος σαν και εσενα… Να σου πω την αληθεια και εγω σε περιμενα δυνατοτερο από εμενα αφου πριν εχασα την μαχη με τον άλλο.. αλλα τελικα πιστευω ότι δεν σου αξιζει ο τιτλος του ninja… Τοτε υψωνω το κατανα μου ετοιμος να του δωσω το τελειωτικο χτυπημα.. Στα ματια του υπηρχε εμφανεστατος φοβος για τον θανατο αλλα δεν παρακαλουσε για την ζωη του.. Αρκετα! φωναξε ο δασκαλος που στεκοταν πισω μας. Λογικα θα ειχε δει ολη την μαχη.. Πραγματικα πιστευεις ότι θα τον σκοτωνα? τον ρωταω και γυρισα το βλεμμα μου παλι στον Shinobi… Υψωνω περισσοτερο το κατανα και το κατεβαζω απότομα…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:44 am | |
| Εκεινος ουρλιαξε σχεδον ενώ εγω καρφωσα το κατανα στο εδαφος,ακριβως διπλα από το κεφαλι του.. Το αγηνω εκει και γυρισα προς τον δασκαλο παλι.. Δεχομαι την προσκληση σου να γινω μαθητης εδώ… Με λενε Chris Label.. Εμενα Shunsui Itsu αλλα για εσενα δασκαλε Itsu… Σκυβω ως ενδηξη σεβασμου προς τον νέο μου δασκαλο.. Ο Shinobi σηκωνεται από το πατωμα και ρωτησε.. Για πηρες κιαλλον μαθητη δασκαλε? Δεν του απαντησε και μου εκανε νοημα να ανασηκωθω και να τον ακολουθησω μεσα στην σχολη… Δασκαλε,μου ειχες πει ότι υπαρχουν 3 ατομα στην σχολη.. Ποιος είναι ο Τριτος? Στην σχολη? Δεν σου ειχα πει ποτε ότι ειματε 3 ατομα στην σχολη… 3 ατομα ειμαστε συνολικα στο νησι.
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Δεν ρωτησα ποιος μπορει να ηταν το τριτο ατομο… Αμα ηταν αναγκη να ηξερα πιστευω ότι θα μου το ελεγε.. Καθως προχωρουσαμε προς την σχολη ο Shinobi βαδηζε διπλα μου.. Γυρισα προς το μερος του και ετινα το χερι μου.. Μαλλον δεν ξεκινησαμε καλα.. Το ονομα μου είναι Chris Label.. Ας κανουμε μια νεα αρχη μιας και μου θα ειμαστε συμαθητες για μερικο καιρο.. Εκεινος με κοιταξε και εβγαλε την μασκα του δινοντας μου το χερι του.. Shinobi… Περαταγαμε και πιασαμε κουβεντα γενικως πανω στην σχολη.. Μου ειπε ότι εχει περασει 6 χρονια εδώ μαθενοντας τα παντα γυρω από την τεχνη του ninja και τα λοιπα αλλα ο δασκαλος δεν μιλαγε καθολου..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Φτασαμε σε μια μεγαλη ξυλινη αιθουσα από στους τοιχους ηταν κρεμασμενα κάθε λογης οπλο.. Η εκπαιδευση σου ξεκιναει εμεσα.. Ωραια..ειπα και βγαζω το κατανα μου.. Τι κανεις εκει? Δεν θα προπονηθω πανω στο ξιφος? Δεν μου απαντησε και καθησε στο πατωμα σταυροποδι… Πολύ καλα λοιπον..αφου το θες… Προσπαθησε να με χτυπησεις.. Δασκαλε,εισαι αοπλος.. Εκεινος με κοιταξε με ένα βλεμμα ολο σοβαροτητα.. Πραγματικα το ενοουσε.. Και που νομιζα ότι ηταν ανθρωπος λογικης.. Σηκωνω το κατανα μου και ειμουν ετοιμος να τον χτυπησω…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Μολις κατεβαιζα την λεπιδα μου εκεινος την σταματησε με τα χερια του πιανοντας την με την παλαμες του.. Την ακριβως επομενη στιγμη γυρναει αποτομα την λαβη του ριχνοντας με μαζι με το κατανα μου στο πατωμα… Οκ .. Οκ… Ειμουν απροετοιμαστος… Δεν θα ξαναεπαναληφθει.. Ο Shinobi που στεκοταν στην ακρη της αιθουσα χαχανιζε μαζι μου… Εγω ειχα αρχισει να θυμωνω αλλα κατευθιαν το εδιωξα αυτό το συναισθημα.. Συνκετρωθηκα και ετοιμαστηκα να ξαναεπιτεθω αυτή την φορα όμως διαφορετικα.. Κατεβαζω με ταχυτητα την λεπιδα μου και λιγο πριν φτασει στο σημειο οπου την αρπαξε την σηκωνω αποτομα και γυρναω την επιθεση μου σε πλαγια.. Προς εκπληξη μου παλι την επιασε με τις παλαμες του και με εριξε κατω… Ξανα !! Η διαδικασια συνεχιστηκε για ωρες οπου εγω προσπαθουσα να τον χτυπησω ένα ηταν καθησμενος στο πατωμα,αοπλος, απωθουσε ολες τις επιθεσεις μου και παντα κατεληγα στο πατωμα ακουγοντας τον Shinobi να ξερενεται στα γελια..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:45 am | |
| Ενταξη !! Καταλαβα ότι δεν μπορω να σε χτυπησω ακομα και αοπλο,σε υποτιμησα !! Αυτό όμως τι σχεση εχει με την προπονηση μου στο να γινω δυνατοτερος ενώ παντα καταλιγω στο πατωμα?! Ο δασκαλος σηκωθηκε και πηρα από τον τοιχο ένα σπαθι.. Χωρις προηδοποιηση μου επιτεθηκε.. Απεκρουα τα χτυπηματα του με δυσκολια και καθως με χτυπαγε συνεχομενα εγω κουραζομουν.. Τα χερια μου βαρενανε και γινοτανε ολοενα και πιο δυσκολο.. Ειχα φτασει σε φαση να μην μπορω να αντεξω άλλο τα χτυπηματα οποτε επεσα στο πατωμα με μια κολοτουμπα προς τα πλαγια για να αποφυγω το χτυπημα του.. Τωρα το καταλαβα τι ηθελα να μου δειξει πριν !!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Εκεινος σταματησε τις επηθεσεις και με κοιταξε.. Ειδες ?! Το εκανα ! Καταλαβα με την προηγουμενη ασκηση ότι ηθελες να μου δειξεις ότι δεν πρεπει να απεκρουω τα χτυπηματα μονο με το σπαθι επιδη φωβαμε να πληγωθω αλλα και με τις κινησεις του σωματος !! Ο δασκαλος ξεφυσηξε και πηγε το σπαθι στην θεση του.. Δεν μπορουσα να καταλαβω για πιο λογο στεναχωρηθηκε αφου καταλαβα και εφαρμοσα την ασκηση… Νομιζα ότι εκανες να μαθεις την τεχνη του ninja.. Αλλα εσυ εισαι πολύ ανυπομονος… Την ασκηση με το σκεπτικο σου τωρα δεν θα μπορεσεις ποτε να την καταλαβεις.. Αν απλα θες να δυναμωσεις για να πολεμας καλυτερα βρες καπου αλλου να εκπαιδευτεις… Εκανα λαθος για εσενα…. Ειχα σοκαριστει από τα λογια του.. Πρωτα μου ελεγε να ερθω εδώ για να με διδαξει και τωρα μου τι είναι όλα αυτά που μου λεει?! Φυγε !! Δεν μπορεις να εκπαιδευτεις εδώ !!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Πραγματικα ειχα σοκαριστει.. Αυτος που με προσκλαεσε εδώ μου λεει τωρα να φυγω… Δεν εχει λογικη σε αυτό.. Δεν μπορω να καταλαβω… Όλα αυτά για μια ασκηση?!... Γυρναω την πλατη και βαζω το κατανα μου στην θηκη του.. Τσαμπα κοπος ηταν τελικα.. Αλλα όχι… Εδωσα στον ευατο μια υποσχεση !! Ότι θα δυναμωσω και θα μπω στην Grand Line !!! Ότι και χρειαστει,οσο χρονο και να μου παρει θελω να δυναμωσω !! Δασκαλε… Δωσε μου μια ακομη ευκαιρια.. Γυρναω και τον κοιταω στα ματια.. Θα καθαρισω το μυαλο μου από οποιαδηποτε άλλη σκεψη.. Θελω να δυναμωσω για να μπορω να πολεμαω καλυτερα,το παραδεχομαι… Αλλα θελω να το κανω αυτό για να καταφερω τον στοχο μου και να ζω ελευθερος !! Αν δεν ειμαι δυνατος θα σκλαβωθω,θα γινω ένας σκλαβος της κυβερνησης και δεν το θελω αυτό… Αν δεν μου την δωσεις αυτην την ευκαιρια δασκαλε δεν θα αλλαξει τιποτα. Είναι δικια σου η επιλογη. Αλλα απλα ζηταω την βοηθεια σου !! Ειμαι προτεθημενος να προσπαθησω σκληρα και για οσο χρονο μπορει να μου παρει.. Πεφτω στα γονατα μου και ακουμπαω το μετωπο μου στο πατωμα.. Σε παρακαλω δασκαλε βοηθησε με να εκπληρωσω το ονειρο μου !!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Η εκφραση στο προσωπο του δασκαλου μαλακωσε και με σηκωσε.. Το βλεμμα του ειχε αλλαξει εντελως.. Αυτό ηταν που χρειαζομουν να δω… Την αποφασιστηκοτητα σου… Καλως ηρθες στην σχολη !! Ετοιμασου για έναν χρονο σκληρης προπονησης, χωρις ξεκουραση… Διαλεξε έναν δρομο οπου πρεπει να τον περπατησεις μεχρι το τελος! Αλλα εχει και κατι καλο σε ολο αυτό…και μου κλεινει το ματι..Ο χρονος σε αυτό το νησι ρεει πιο αργα σε συγκριση με τον υπολοιπο κοσμο! Εμαθα πιο μετα ότι ο δασκαλος δεν είναι 40 όπως φαινεται αλλα πολύ παραπανω… Ο Shinobi μου εξηγησε ότι είναι στο νησι 6 χρονια αλλα για το εξω κοσμο αυτό είναι μολις κατι μερες.. Το γιατι ο χρονος σε αυτό το νησι κυλαει τοσο πολύ αργα ποτε δεν μου το εξηγησανε και οσες φορες και αν τους ρωτησα μου απανταγανε με ένα απλο χαμογελο.. Αφου δεν μπορουσα να τους αποσπασω κουβεντα σταματησα να ρωταω αφου μετα καταλαβα ότι δεν με πολυενοιαζε ο χρονος αλλα το αποτελεσμα.. Αυτό ηταν που με συμφερε.. Οποτε με τα πολλα πολα η ζωη μου στην σχολη ξεκινησε…
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] Παρ Απρ 15, 2011 9:46 am | |
| Και ετσι ενας χρονος εντατηκης προπονησης για εμενα ξεκινησε.. Στην αρχη περα από την εξασκηση στην ξιφασκια και την σωματικη προπονηση με εβαζε να κανω ολες τις αγγαριες της σχολης μαζι με τον Shinobi.. Στην αρχη ειμουν νευριασμενος αλλα στην πορεια καταλαβα ότι γινοταν από θεμα πειθαρχιας.. Την ημερα μαθενα τα παντα γυρω από την πολεμικη τεχνη του ninja περιλαμβανομενου πώς να μην ειμαι ορατος στους εχθρους μου και να κρυβομαι στις σκιες,τους συνδιασμους δηλητηριων και ποιες είναι οι αντιδρασεις τους,ψυχικη ενδυναμωση και τα βραδυα καθομουν με τον shinobi και ελεγα για τις περιπαιτειες μου ως πειρατης.. Για την Sakura,τον Teo και την Maya… Εκεινη μου ελειπε πιο πολύ από ολους και σκοπευα να την δω οσο πιο συντομα γινεται μολις τελειωνα με την εκπαιδευση μου.. Κοιταζα τα αστερια το βραδυ και υλπιζα να είναι καλα μαζι με την Sakura…
| |
|
| |
| After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] | |
|