.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]   After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Απρ 15, 2011 9:46 am

Chris !!
Μαλιστα δασκαλε…?
Η εκπαιδευση σου φτανει προς το τελος της..
Στεκομουνα μπροστα από το δασκαλο και διπλα του τον Shinobi ως ισαξιος nija,ετοιμος να παραλαβω την τελευταια αποστολη-ασκηση του δασκαλου..
Μετα από αυτή την τελευταια ασκηση και πρωτη σου αποστολη η εκπαιδευση σου θα εχει ολοκληρωθει! Νοιωθεις ετοιμος?
Πανετοιμος !!
Ο Shinobi κατι που ηταν τυλιγμενο σε πανι στον δασκαλο.. Εκεινος το περνει και το δινει σε εμενα.. Καθως εγω το ξετυλιγα μου ειπε…
Θα πας στο δασος και θα βρεις έναν μαυρο πανθηρα χωρις δοντια.. Θελω να του ξεριζωσεις την καρδια και να μου την φερεις μεσα σε αυτό το κουτι..και λιγο πριν τελειωσει ειχα βγαλει το περιτυλιγμα και εβλεπα μπροστα μου ένα μαυρο κουτι με σχεδια από πανθηρες και ιαγουαρους πανω του..
Τα ματια μου ανοιξαν διαπλατα.. Το μυαλο μου ταξιδεψε πισω έναν ολοκληρο χρονο που ειχα πρωτοερθει σε αυτό το νησι και ειχα πετυχει αυτό τον πανθηρα χωρις τα δοντια του..
Γιατι λυπουν τα δοντια του?σταματα Chris !! Μην ρωτας πραγματα οπου φωβασε την απαντηση τους.. Γιατι θελεις την καρδια του?

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]   After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Απρ 15, 2011 9:47 am

Αυτος ο πανθηρας είναι συμβολικο ζωο για τους ninja.. Από αυτό επνευστηκανε και δημιουργηθηκανε.. Είναι αξια της λατρειας μας αλλα για να διατηρητε αυτό νησι χρειαζομαστε να καιμε χρονο παρα χρονο τα δοντια και την καρδια τους…
Ο δασκαλος μολις μου απαντησε στην ερωτηση που πραγματικα ηθελα απαντηση.. Ώστε αυτοι κανανε ζημια στο αμηρο το ζωο.. Αλλα τωρα πως είναι δυνατον να εχει καταφερει να επιζησει ένα ολοκληρο χρονο στο νησι χωρις δοντια..
Τι ενοεις δασκαλε με το να «διατηρηθει» το νησι?
Στο νησι μας ο χρονος κυλαει πιο αργα όπως γνωριζεις.. Είναι κατι σαν χρονικη πυλη,αμα αυτος συνδεσμος σπασει το νησι αυτό θα καταστραφει..
Αμα αυτό είναι τοσο πολύ σημαντικο δασκαλε γιατι δεν το κανεις εσυ?εκεινη την στιγμη ο δασκαλος θυμωσε παρα πολύ..
ΠΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!! ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΖΩ !!
Και χωρις περαιτερω λογια πηρα το κουτι και κατευθηνθηκα εξω.. Με μια κλεφτη ματια που εριξα πισω μου ειδα τον δασκαλο και τον Shinobi με ένα σατανικο χαμογελο να με κοιτανε..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]   After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Απρ 15, 2011 9:47 am

Κατευθηνθηκα προς το δασος,μερος που ειχα να πατησω ενα χρονο αφου παντα την τροφη και το νερο τα εφερνε ο Shinobi.. Χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο ο δασκαλος ποτε δεν με εστελνε στο δασος και ποτε δεν μου επετρεπε να παω.. Γιατι αυτές οι σκεψεις και αμφιβολιες ερχονται τωρα στο μυαλο μου.. Σαν ξαφνηκα τωρα να ξυπναω από βαθυα υπνωση… Σφαλιαρισα τον ευατο μου να θυπνησει και να συγκεντρωθει στον σκοπο του.. Να βρω αυτόν τον πανθηρα..
Κοβωντας της φυλλωσιες για να περασω ακουω ένα μουργκριτο.. Τρεχοντας πιο γρηγορα μπροστα βρισκω τον πανθηρα να μου δειχνει τα ουλα του..
Τελικα ηταν πολύ πιο ευκολο από οσο νομιζα!
Ο πανθηρας μου μουγρκιζε και περπαταω προς τα πισω σιγα σιγα καθως τον πλησιαζα και όταν τον πλησιασα αρκετα αρχισε να τρεχει.. Εγω τον πηρα από πισω στο κυνηγητο… Κάθε φορα που η αποσταση αυξανοταν μεταξυ μας εκεινος μειωθηνε και σχεδον τον προλαβενα… Γιατι το εκανε αυτό? Γαινοταν σαν να ηθελα να το ακουληθησω… Ξανασφαλιαριζω τον ευατο μου.. Δεν πρεπει να σκεφτομαι με αμφιβολιες,ετσι διδαχτηκα…
Ο πανθηρας σταματησε μολις φτασαμε σε έναν τεραστιο,κουφιο κορμο δεντρου που φαινοταν λες..λες και ειχε πορτα ?! Τοτε ο πανθηρες εβγαλε μια κραυγη και μεσα από τον κορμο ακουστηκανε βηματα.. Ολο και πιο εντονα και προς τα εξω…
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Η πορτα ανοιξε και βγηκε ενας αντρας εξω.. Γεροντας,καταρυτιδιασμενος… Φαινοταν να τα εχει φαει τα χρονακια του εδώ.. Χαιδεψε τον πανθηρα στο κεφαλι και με κοιταξε..
Εσυ πρεπει να εισαι ο πιο καινουργιος μαθητης…
Ποιος εισαι εσυ?
Καλυτερα να το κατεβασεις αυτό το μεταλο από τα μουτρα μου νεαρε..
Όχι αν δεν μου πεις ποιος εισαι…
Τοτε ο γερος αρπαζει με τις παλαμες του την λεπιδα και με ριχνει κατω.. Σαν τον δασκαλο ακριβως.. Ειχα μεινει εντελως εκπληκτος… Σηκωθηκα και τον κοιταζα ξαγνιασμενος αλλα και σαν τον γνωριζα..
Καλα καταλαβες νεαρε.. Ειμουν καποτε δασκαλος ninja… Μεχρι που ηρθε αυτος και τα καταστρεψε όλα..
Τι ενοεις?
Δεν χρειαζεται να στα πω όλα.. Δεν εχουμε χρονο.. Ακουσε με !! Διατρεχεις μεγαλο κινδυνο !! Το τελετουργικο τους δεν απαιτει μονο την καρδια του μανθηρα αλλα και ενός μαθητη!! δεν χρειαστηκε πολύ για να καταλαβω το συμπερασμα..
Και γιατι να σε πιστεψω? Μολις τωρα σε γνωρισα …
Πρεπει όμως ! Ηθελα να σε προηδοποιησω πριν μπεις στην σχολη αλλα δεν σε προλαβα.. Μονο ο Trick αλλα δεν τον ακολουθησες..
Τι ενο…και τοτε μου ηρθε φλασια το σκηνικο που ο πανθηρας με δαγκωνε στην γαμπα αλλα δεν μπορουσε ν με τραβηξει χωρις δοντια…
Μπραβο σου που το καταλαβες.. Τωρα… Πρεπει να φυγεις από αυτό το νησι !! Και γρηγορα !! Αν θες και άλλες αποδειξεις της εχεις !! Σκεψου την περιεργη τους συμπεριφορα μολις μπηκες στο δασος που αρχισες να τους σκεφτεσαι !!
Πως τα ξερεις ολ…
Δεν εχει σημασια !! Φυγε !!! Αλλα σε παρακαλω… Παρε τον Trick μαζι σου… Δεν θα επιβιωσει άλλο πανω σε αυτό το νησι…
Γιατι? Δωσε μου απαντησεις !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]   After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Απρ 15, 2011 9:48 am

Τοτε ένα αστερακι καρφωθηκε στο γερο.. Κοιταξα προς την κατευθηνση και ειδα παο μακρια μια σκια να πλησιαζει..
Πανθηρ..εεε Trick!! Παμε να φυγουμε !!
Αρχισα να τρεχω προς την παραλια και ο πανθηρας με ακολουθουσε … Αστερακια καρφωνοντας στους κορμους δεντρων διπλα μου,πισω μου και αλλα περναγανε ξυστα από πανω μου.. Δυο τρια καρφωθηκανε στην πλατη μου αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με αυτά…
Τρεχοντας με ολη μου την δυναμη και οσο πιο γρηγορα μπορω βγηκα στην παραλια και αρχισα να ψαχνω στις φυλλωσιες για την βαρκα μου… Μολις την βρηκα παρατιρησα ότι το ξυλο ειχε σαπισει και ότι μπορει να εμπαζε νερα αλλα δεν θα ειχα πολύ διαφορετικη καταληξη αμα εμενα σε αυτό το νησι από ότι φαινεται…
Trick πηδα μεσα..
O Trick ανεβηκε και εγω την εσπρωχνα προς την θαλασσα.. Μολις ακουμπησε στο νερο εριξα ένα γερο σπωξιμο και πηδηξα μεσα.. Αρπαξα το ένα κουπι που βρικα,το εβαλα στην θεση του.. Βαζοντας και το άλλο μολις ξεκηνησα το κουπι ακουστηκε.. «ΚΡΑΚ !!»…. Το αριστερο κουπι ειχε σαπισει τοσο πολύ που στην πρωτη επαφη στο νερο και με την δυναμη που ασκησα εσπασε.. Πιανω το μονο που ειχε απομεινει και κοπιλουσα σαν μανιακος… Ευτυχως ειχαμε απομακρυνθει αρκετα από την στερια για να μην προσπαθησει οποιος μας ακολουθουσε να κολυμπησει αλλα τα αστερακια του ακομα με φτανανε… Προς εκπληξη μου το πλοιο ηταν ακομα σε αψογη κατασταση σε συγκριση με την βαρκα που αφησα στο δασος.. Μολις φτασαμε πηρα τον Trick στον ωμο μου και ανεβηκα την σκαλωσια. Με το που πατησα στο καταστρωμα τον αφησα κατω και ετρεξα να ξεκλειδωσω το πηδαλιο… Μολις ξεκλειδωσα το λουκετο,ξεπλεξα τις αλυσιδες και ετσι ελευθερωθηκε το πηδαλιο.. Ωχχ !! Η αγκυρα !! Μολις αφησα το πηδαλιο για να παω να σηκωσω αγκυρα εβλεπα τον Trick με τα σαγονια του να δαγκωνει την αλυσιδα της αγκυρας και να την σηκωνει.. Ετρεξα αμεσως να τον βοηθησω.. Τελικα είναι απιστευτο ζωο.. Λογικο να θελουν την καρδια του για κατι αλλα γιατι?? … Δεν είναι η ωρα να τα σκεφτομαι αυτά.. Ανεβηκα στο καταρτι,ελυσα τα σχοινια,πηδηξα κατω και τα εδεσα.. Την ιδια στιγμη ο ανεμος γεμισε τα πανια και το πλοιο αρχισε να κινητε.. Πηδα στο πηδαλιο και κρατησα μια σταθερη πορεια,μακρυα από αυτό το νησι.. Αφου περασανε 3 λεπτα και ηρεμησα λιγο ξεφυσηξα.. Ο Trick στεκοτανε ειχε ερθει διπλα μου και κοιταζε προς τα πισω..
Φθηνα την γλυτωσαμε εε?
Τον παρατηρησα να συνεχιζει σκαλωμενος να κοιταει προς τα πισω οπου ηταν το νησι..
Μην φωβασε,δεν προκητε να μας ακ….και τοτε γυρισα και εγω το βλεμμα μου πισω μας…
Το νησι δεν φαινοταν πουθενα !!! Λες και δεν υπηρξε ποτε !! Αφησα για λιγο το πηδαλιο και σταθηκα στο πεζουλι του πισω μερους του πλοιου… Δεν υπηρχε κανενα σημαδι.. Μονο θαλασσα… Τελικα ότι ερωτηματα μου δημιουργηθηκανε εκει,μαλλον για παντα θα μεινουν αναπαντητα.. Τοτε ενοιωσα υγρο το χερι μου.. O Trick μου εγλυφε το χερι… Τουλαχιστον βγηκα ζωντανος από εκει.. Από αυτό το παραξενο νησι..
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]   After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Απρ 19, 2011 3:58 am

Όνομα: Giannakos
Haki Points: -
Player of the Week Points: 10
Beli: 50.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

After long time,alone again….[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Long ring long land's hero ?? (part 1)
» [Τέλος] A Long-Awaited Reunion! The Destroyed Bonds!
» Only time knows....[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Ninja time!!!
» The execution time[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: