.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
11 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 11 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

[ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 6:38 am

Ενα πλοιο τν marine βρισκετε σε συγκρουση με πειρατικο στν μεση του πουθενα

''m-Καταραμένοι πειρατες...Γιατι δεν ψοφατε επιτελους!!!!
-ΚΥΡΙΕ ΚΕΛΕΥΣΤΑ....Ε..Ε.ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ
-Τα παλιοσκυλα...ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ..Μαρκους ηληθειε,ντροπη τν γιατρων και τν Μαριν τι νομιζεις οτι κανεις,φυγε απο μπροστα μου
-.....οχαχαχαχαχαχαχαχα...ΧΑΧΑ Μαλιστα...κελευστα

Οι πειρατες αρχισαν να ανεβαινουν στο πλοιο,οι μαρινς εκοβαν οσα σχοινια μπορουσαν πετοντας πολους πειρατες στν θαλασσα,η πλαστιγγα τς νικης εγερνε στο μερος τν μαριν

-ΜΠΡΑΒΟ αγορια μου,τους θελω ολους νεκρους!!!! ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΙΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΣΑΛΟΥΣ.Ετοιμασττε για το ρεσαλτο..ΕΦΟΔΟΣ!!!

Ειχαν απομνει πολυ λιγοι πειρατες και ολοι τους ηταν στο καραβι τους 5 συνολικα,οι μαρινς υπερτερουσαν σε αρθμο,και ειχαν επιβιβαστει ηδη στο πειρατικο,ακολουθισε σφαγη παντου πειρατικα σωματα και αιμα
-Λοιπον δν πρεπει να χουν μνοι αλοι απο δαυτους...Μαρκους...πιγαινε κοιτα στο κελαρι τους
- ΧΙΧΙΧΙ...Μαλιστα
Κατεβαινα παραμιλοντας,βριζοντας..γελοντας Χωρις να ξερω τ ψαχνω να βρω,μεχρι που ακουσα εναν θορυβο πισο απο κατι τσουβαλια,απομακρινα 2 απο αυτα και απο πισο κρυβοταν 1 μικρο παιδι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Isamu στις Τετ Μάης 04, 2011 10:08 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 6:49 am

-Τι κανεις εδω...οοχαχα..κυνδηνευεις..δεν θα επρεπε να εισαι εδωωωωωω!!
-Σκασε Μαριν!!! δν σε φοβαμε θα παρω εκδικιση
-Δεν εισαι λιγο μικρος γιαυτο???
Ο μικρος βγαζει ενα μαχαιρακι απο τν τσεπη του και ετρεμε ολόκληρος
-Δεν θες να το κανεις να αυτο μικρε....ετσι δν ειναι?
Το παιδι τοτε αρχισε να δακρυζει,εκνη τν στιγμη ακουω βηματα απο πισο μου
-Μαρκους...βρηκες τιπ....ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ???
Γυριζω τν πλατη μου στο παιδι και ανοιγω τα χερια μου
-Τον πιτσιρικα δεν θα τον πιραξει κανενας
-Πως τολμας σκουλικι....πατας τν ορκο που εχεις δωσει.. .
-Λεει πουθενα ο ορκος οτι πρεπει να σκτνουμε γυναικοπαιδα...Εσεις ειστ οι πρωτοι που τν πατησατε
Τοτε με μια γρυγορη κινιση ο Μαριν ξεσπαθωνει και μου σκιζει οριζοντια το στομαχι..καθς επεφτα τους ειδα να περνουν τν μικρο μακρια,ηταν ολα θολα τριγυρο μου,το μονο πουακουγοταν ηταν ο μικρος που φοναζε βοηθεια''

Παντα με ξυπναγε και με τρομοκρατουσε αυτη η μνημη,με γεμιζε οργη,ξεχναγα τν ανεμελο εαυτο μου.Πανε 2 χρονια απο τοτε,βρεθηκα πανο σε ενα ξυλο να επιπλεω με βρηκε ενας ψαρας απο τν Baterilla και με γυρισε στο νησι του,απο τοτε μενω εκει
Εχω ανοιξει ενα ιατρειο στν δυτικη ακτη του νησιου μου θιμιζε πολυ τν τοπο που γενθηκα του οποιου δν θιμαμε το ονομα.
Δεν εχει πατισει ποτε κανενας στο ιατρειο,με θεωρουν τρελο,τα μονα που πατανε ειναι κατι πιτσιρικια o Jin και η Yuma που ερχοντε καθε πρωη να πεταξουν ντοματες,γελαω πολυ μαζι τους.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 6:53 am

Παντα μου αρεσε μετα απο εναν καλο υπνο να κοβω μια βολτα στην κεντρικη και μεγαλητερη ''πολη'' του νησιου,ζεστή γεματη φοινικες,ντροπαλους και πολυασχολους κατοικους που τρελενομε να πειραζω.Η πολη ειναι χτυσμενη 2 χιλιομετρα μακρια απ'τν δυτικη παραλία,τα σπιτια ειναι κιρίος κτυσμενα απο λευκη πετρα και ξυλο,στο κατο-κατο η Baterilla είναι ενα τροπικο νησι στν νοτια μπλε θαλασσα,το ξυλο φοινικιας ειναι αυθονο σε αυτο το νησι.
Ειχα κανει μια ικανοποιητικη αποσταση απο το ιατρειο μου μεχρι τν πόλη και με το που φτανω πιανει μια ξαφνικη βροχη.......'ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!' φόναξα και ετρεξα προς την ταβερνα του Fil,ειναι το ποιο φθηνο μαγαζι της πολης εχει και αλλο 1 αλα εεεεμ....δεν ειναι για τν τσεπη μου,εχω να σταβρωσω πελατη απο τοτε που ηρθα στο νησι...ο πρωτος μου ασθενής ηταν ο γερο-Aen που ηρθε για να του κοιταξω τα ακροαστικα και εφυγε τρεχοντας οταν με αντικρισε....χιχιχι..οοχαχαχα
ΕΦΤΑΣΑΑΑΑ!!!Φοναξα και κλοτσισα τν δυπλη πορτουλα τς εισόδου,ηταν 5 ατομα μεσα τα οποια ειχαν γυρισε και με κοιταξαν αμιλιτοι το μονο που ακουστικε ηταν ενα ''οχι ξανα...δεν μπορω αλλο'' απο τν Fil.Περπατησα σφυριζοντας και κουνοντας την μεση μου μιμουμενος μια κοπελα,και τα πεντε ατομα στο μαγαζι κοιταγαν εμενα,στν συνεχεια εκατσα στην μπαρα

φ-Τι θα παρεις Μαρκ?
-...Εσεναααααα
-Τελειωνε γελαστουλι δεν εχω την ορεξη σου.
-χαχαχαχα.....εεεεεμ.......κατσε να σκεφτω
-ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕ
-Εναν χυμο πορτοκαλι
-Εφτασε.
Εκατσα και παρατηρουσα τον κοσμο στο μαγαζι...μουρτζουφλιδες ,κακοκεφοι,αλα και τρομαγμενοι.Tην προσοχη μου τραβουσε παντα ο πινακας με τς αφησες τν επικυριγμενων,παντα τους ζηλευα,τους θεωρω μοντερνους ηρωες που αντιστεκοντε στους δυνατους κυνηγοντας ο καθενας το ονειρο του.Καποια στιγμη θα καρφωθω και γω στν πινακα θα βρω το μυστικο της ζωης,θα παρω την εκδικηση μου,προετιμαζομε εδω και 2 χρονια για αυτο,''ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ''
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 1:35 pm

Πλήρωσα και εφυγα απ'το μπαρ,εβαλα το χερι μου στην τσεπη και τραβιξα το χαρτακι με το καθημερινο μου προγραμμα...λοιπον..βολτα στην πολη...γυμναστικη και εξασκηση στο Rokushiki.Το Rokushiki η τα 6 ειδη πολεμικων τεχνων ειναι το μυστικο οπλο τν μαριν και το διδακτικα απο τον πατερα μου...ειναι οτι πολυτημοτερο αποκομισα απο αυτον.
αυτη θα ειναι η τελευταια μου εξασκηση σε αυτο το νησι,ημουν τυχερος που βρηκα ενα ερημο μερος κοντα στο σπιτι μου ωστε να εξασκουμε χωρις τν φοβο να με δει καποιος απ'το χωριο και να το καρφωσει στους μαριν...τα παλιοσκυλα κανουν συνεχεια περιπολειες στν πολη
Το μερος που εχω βρει ειναι περικυκλομενο απο φοινικιες και καλαμιες οι οποιες κανουν ωραιους στοχους,στο κεντρο υπαρχει ενα μεγαλο δεντρο με σκληρο κορμο που εχε βαλει στοχο να ριξω πριν φυγω απο αυτο το νησι για το κυνηγη του ονειρου μου.Οκορμος του δεντου εναι φαγωμενος γυρο γυρο σαν μηλο που εχει παρατησει καποιος
Με το που εφτασα αρχισα κατευθειαν το ζεσταμα...κυκλικο τρεξιμο γυρο απο το δεντρο,μονοζυγο στα κλαδια του κτλ κτλ στην συνεχεια βγαζω τα νευρα μου στο δεντρο με τα κτυπιματα μου να διαδεχοντε το ενα το αλλο....Nailing Punch Chains!!!!Nailing......Punch.........Chains!! All Open.......Backward Punch!!!!!!!.Τιποτα αυτο το δεντο δεν πεφτει με τιποτα
εκατσα οκλαδον κατο μεσα στην τσαντιλα μου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ φοναξα και εκλεισα τα ματια μου για να διαλογιστω.....μου ηταν αδυνατο αρχισα να ξαναζω ολα αυτα που με πληγωμουν και με τρελαινουν παντου ακροτηριασμενα πτωματα και μια παιδικη φωνη να φωναζει βοηθεια,Εκοινη την στιγμη ανοιγω τα ματια μου και αντοικριζω τα χερια μου τα οποια ειχαν γινει κατακοκκινα και ενιωσα το σωμα μου να βραζει...
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 01, 2011 2:00 pm

Το φρουτο του διαβόλου ειχε ξυπνσει και ζητουσε εκτονωση,δεν εχασα καθολου χρονο
Hybrid.....MODEEEE!!!
To σωμα μου αλαξε μεσα σε λιγα δευτερολεπτα..ενιωσα την ενεργεια να απελευθερώνετε και να κτυπα σαν δυνατος ανεμος το δεντρο...κτυπαω το εδαφος με την ουρα μου και εκτοξευομε δυναμη στον αερα...TOKA TOKA NOOOOO........TONGUE..LAAAAAASH!!!
H γλωσσα μου εκτοξευτηκε σαν κανονομπαλα στν κορμο του δεντρου στν συνεχεια αγκαλιαζω τν κορμο του δεντρου με τν ουρα μου.....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ.....Rokushiki Toka!!.....ROKUOGANNNN!!!.......Με εναν εκοφαντικο φορυβο το δεντρο γκρεμιστικε παρασυροντας μαζι του και την καληψη που παρειχαν οι φροινικες συκονοντας ενα συννεφο σκονης
ΒΑΝΖΑΙΙΙΙΙ φοναξα και επανηλθα στην κανονικη μου μορφη....
Το συνεφο σκονης διαλθηκε αποκαλιπτοντας μου ενα παιδι με γουρλομενα ματια "ουαααου πως το εκανες αυτο"
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 11:57 am

Ειχαμε κατσει και οι 2 με ανοικτο το στομα και κοιταγαμε ο ενας τον αλλον
TΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩΩΩΩΩΩ!!!
-ΟΥΑΑΑΑΟΟΟυ απιστευτο....εισαι χρηστης διαολοφρουτου ετσι δεν ειναι???..ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟ δεν πιστευα ποτε οτι θα δω κατι τετοιο απο κοντα
-Ακου μικρε δεν ξερω τι ειδες,αλλα θα προτιμουσα να μνει μεταξυ μας,πως σε λενε?
-Το ονομα μου ειναι Ranyiku αλλα οι φιλοι μου με φοναζουν ''killer''
-Oooooahahahahaha εσυ???? killer?????
-ΝΑΙ ΕΓΩ!!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ KID,ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΕΙ!!! Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!
-OOOOHAHAHAHAHAHA!!....
-ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΕΙΡΑΤΗΣ!!!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 12:15 pm

Πειρατης??? μετα απο το τελευταιο ξεσπασμα του πιτσιρικα σοβαρευτικα αποτομα,ειχε μια λαμψη στα ματια του που δεν ειχα ξαναδει...
-λοιπον ξανθοψυρρα γιατι εισαι εδω?
-....ο πατερας μου εχει κτυπισει ασχημα και ψαχνω γιατρο,στο νησι μας δεν ειπαρχει κανενας,μου ειπαν οτι εδω βρισκετε ενας dr.Markus
-αυτος ειμαι εγω!!!
-ohahahahahahagashahaha!
-ελα λοιπον ας μην χανουμε χρονο!!
ετρεξα εξω απ'το ξεφωτο και αντικρισα ενα καροτσι ακριβος εξω απ'το σπιτι μου-ιατρειο,με εναν αντρα μεσα ξαπλωμενο σε ημιλυποθιμη κατασταση,τον τραβιξα μεσα και αφου καθαρισα το ιατρεικο κρεβατι απο κουτια φαγιτου και αναψυκτικων τον ξαπλωσα πανω
Στο στυθος του ειχε πολαπλα τραβματα απο αιχμυρο αντικοιμενο αλα και διαμπερεις τρυπες απο σφαιρες στα ποδια.
-Τι δουλεια κανει ακριβος ο γερος σου????
-ειναι.....
-τι?
-επαναστάτης
-ΤΙΙΙΙΙΙΙ?...ΟΚ ας μην χανουμε χρονο
Εβαλα την ποδια και την μασκα μου,αφου σπαταλησα ενα τεταρτο ψαχνωντας για το νυστερι μου ξεκινισα αφαΙροντας τς σφαιρες και τα θραυσματα,στην συνεχεια καθαρισα τς πληγες και εραψα τς υπολοιπες.
τον συνδεσα με ωρο και τον εντυσα με επυδεσμο
-Ενταξη μικρε ο πατερας σου ειναι δυνατος θα τα καταφερει
-ΟΥΦΦΦ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ DR.Δυνοσαυρε!!!!
-δεν.......ειμαι.....ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΣ!!!!!
-ΝΑΙ ΚΑΛΑ...
-ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ
-ΔΥΝΟΣΑΥΡΕ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
.............
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 12:22 pm

Μετα απο 2 ωρες ο πατερας του Ranyiku ξυπνισε,ο μικρος ετρεξε κατα πανο του και τν αγκαλιασε,ο πατερας του με ενα χαϊδεμα στην πλατη των απομακρυνε απο πανο του
-ευχαριστω γιατρε
-δεν κανει τιποτα,εαν δν ηταν ο γιος σου θα ησουν ψαροτρωφη
-ειμαι πολυ περιφανος για τον γιο μου ειμαι συγουρος πως θα με κανει περιφανο
-μπορεις να πονταρεις σε αυτο πατερα
-Εμαθα πως εισαι επαναστατης
-ναι ετσι ειναι πρεπει καποιος να κανει την αρχη,δεν προκειτε να αλαξει ο κοσμος αν δεν χυθει αιμα
-πως σου συνεβει αυτο?
-συμπλοκη με Μαρινς,επιτεθηκα πρωτος αλα ο τυπος ηταν πολυ καλητερος απο εμενα
-και πως και δεν σε εκλσε στην ψειρού
-το μονο που θυμομαστε ειναι οτι πλεαμε μεσοπελαγα αμεσος μετα την μαχη και οτι μας ακολουθουσε ενα περιεργο πλοιο τυποτα αλλο
-με κατευθηνση?
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:27 pm

εκνη την στιγμη στιγμη ακουστηκαν συρρινες σε ολο το νησι
τι στο...
Ετρεξα προς το παραθυρο,μια μαυρη γαλερα με μαυρα πανια ερχνε κανονιες στην πολη
-νομιζω οτι τωρα ξερουμε την κατευθηνση,εσεις μνετε εδω!
Εφυγα βιαστικα.εκλησα με δυναμη την πορτα και ετρεξα προς την πολη
Δεν αργισα να φτασω,η πολη ηταν σχεδον αδια,μονο μερικοι κατικοι που τρεχαν προς το δασος ειχαν απομνοι και αλλοι τοσοι μαρινς που ετρεχαν προς το λιμανι
δεν ηξερα ποιον μυσουσα περισσοτερο τους μαρινς η τους ¨πειρατες¨ που βομβαρδιζαν την πολη....δεν αργισε να υπερτερισει η αγαπη μου για το νησι,θα ταχθω με το μερος τν μαρινς για τωρα..
ετρεξα και γω προς το λιμανι,ρισκαροντας να μνω χωρις κεφαλι απο μια κανονομπαλα που περασε λιγα μετρα δυπλα μου.Το καραβι φαινοταν να πλισιαζει το λιμανι με μεγαλη ταχυτητα
-που πας εσυ,γυρνα αμεσος πισο
-κοιτα την δουλεια σου ηλιθιε,θα κανω οτι γουσταρω
ειπα στον μαριν και πηγα και κρυφτικα στς πολεμιστρες του λιμανιου
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:30 pm

ξαφνικα μια σφαιρα κτυπα τον μαριν που μιλισα πριν λιγο,δεν εχασα χρονο και βουτιξα το οπλο που ειχε....flintlock!!! εχω ξαναπολεμισει με ενα τετοιο!!! αυτο μου φερνει μνημες
deja vu θα το ελεγα hahahahahaha YOSHHH!!!Ελατε λοιπον!!
ακολουθησε ενας δυνατος θορυβος και η γη κουνθηκε.το μαυρο πλοιο ειχε πεσει με την πλωρη στην προκοιμεα του λιμανιου,αχριστευοντας ολο το πλοιο,αυτο ειχε συμβει λιγα μετρα μακρια μου
λιγα λεπτα απο την συγκρουση του πλοιου εμφανιστικαν πανο στην κατεστραμενη πλωρη του πλοιου 3 ατομα,2 γεματουλιδες ο ενας με μουστακι και ξυρισμενο κεφαλι και ο αλλος με ξανθα μαλλια και σκουλαρικι στην μυτη αλα ειχαν και οι 2 ενα κοινο κρατουσαν συδερενιες μπαλες κατεδαφισεων ενομενες με μια αλυσιδα που κατελιγε στο χερι τους.Ο 3ος φαινοταν ηγετικη φυσιογνωμια,αδυνατος,μονοφθαλμος,πολυ ψυλος με μαυρα μαλλια,κρατουσε ενα πολυ μεγαλο και ξυλινο ροπαλο με καρφια.
-ΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΟΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΑΚ..ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 3.000 ΜΠΕΛΙ
-Θα τους αναλαβω εγω...είπε ενας σωματοδης αντρας με γκρυζα μαλλια στο πλαϊ και μουστακι με μουσι
-μα κυριε...
τοτε ο ανδρας γυρισε και του εριξε μια ματια που τν αφοπλισε,και τοτε τν γνωρισα...ηταν ο MONKEY.D.GARP ¨Ο ηρωας¨ οπος τον αποκαλουσαμε τοτε,μα τι δουλεια εχει στο south blue και μαλιστα στο baterilla????
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:35 pm

Ακολουθησε λογομαχια μεταξυ του GARP και του BAK
-Μπορω να πω οτι εισαι αρκετα ατυχος BAK,Δεν με περιμενες εδω ετσι δεν ειναι.Οι μερες που αρμενιζες τα πελαγα μολλις τελειωσαν!!!
-Αν νομιζεις οτι θα παραδωθω ετσι απλα εισαι γελασμενος,ετοιμασου να μας δωσεις το παιδι και των πατερα
-ποιους???
-επανο τους αγορια μου!!!!
τοτε οι 2 χοντροι πυδιξαν κατο και προςγειωθηκαν μπροστα απο τν Garp
-Eλατε λοιπον πειρατες τς δεκαρας!!!
και οι 2 τοτε με 1 κινιση γυρισαν γυρο γυρο απ'το κεφαλι τους τς αλυσιδες και εριξαν τς συδερενιες μπαλες με κατευθηνση το κεφαλι του Garp
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:37 pm

Με 1 αστραπιαια κινιση ο Garp πιανει μια απ'της μπαλες σε καθε χερι του!!
ΤΙΙΙΙΙ??????????
ΑΧΡΗΣΤΟΙ Φοναξε ο GARP και ζουλιξε τς μπαλες,τοτε αυτες μετα απο εναν δυνατο φορυβο διαλυθηκαν...εγιναν κοματακια
Α..πι..στευ..το τραυλισε ο BAK
Τοτε ο GARP τραβιξε την μια αλυσιδα και εριξε μια μπουνια στα μουτρα του χοντρου με το μουστακι ριχνοντας τν κατο αναισθητο....τωρα καταλαβα απο που πηρε το παρατσουκλι...
ξαφνικα ακουστηκε μια κραυγή
ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ!!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:42 pm

Ηταν ο πατερας του Ranyiku!!!..ο ηληθειος...του ειπα να μηνει μεσα...καταραμενε!!!
-θα ερθουμε μαζι σου BAK
-TETOIA ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ A-HAHAHA
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ-.Ειπα και μπηκα μπροστα απο τν Ranyiku και τν πατερα του
Ο GARP ειχε μνει αμυλιτος πανο απο το αναισθητο σωμα του χοντρου,ο αλλος χοντρος κοιταγε με απορια και τρομο τν GARP
-ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ!!
-Δεν εχεις να κανεις τιποτα!!!Απ'οτι φαινετε αυτη η μαχη ανικει σε αυτον τον περιεργο νεαρο με το πρασινο μαλλι Ειπε σοβαρα ο Garp
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 2:46 pm

-Kανε στην ακρη φρικιο!!Αυτοι οι2 μου ανοικουν!!!εΙΠΕ ο BAK
-Φρικιο???? οοοοο-hahhahahaha Οτι πεις κυκλοπα!!!
-ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΚΥΚΛΟΠΑ??? θα σε καταστρεψω
-Εμπρος λοιπον
Ο BAK Eβγαλε μια κραυγη,υψωσε το ροπαλο του και πυδιξε κατο σπαζοντας τον λοιθοστρωτο δρομο μπροστα μου,εγω εσπροξα τν Ranyiku Και τν πατερα του πισο και τους ειπα να μην κουνιθουν
-Ηρθε Η ΩΡΑ ΣΟΥ!!! μου φοναξε και ετρεξε προς το μερος μου
κρατουσε με τα 2 του χερια το ροπαλο και με μια καθετη κινιση πανο αποτο κεφαλι του κτυπισε το ροπαλο στν δρομο σπαζοντας τν δρομο σε ακτινα μισου μετρου γυρο του,εγω προλαβα και με μια γρυγορη κινιση εφυγα εκτος της εμβελειας του
-παλιοσκυλο!!
ετρεξα προς το μερος του πυδιξα στον αερα και επυχηρισα μια κλοτσια στο κεφαλι του,τοτε αυτος με μια γρυγορη κινιση μου πιανει το ποδι και με κτυπα με δυναμη στην γη
Το κτυπιμα ηταν πολυ δυνατο με αποτελεσμα να μην βλεπω πολυ καθαρα,τοτε αυτος πυδιξε στον αερα συκονοντας το ροπαλο πανο απ'το κεφαλι του
-ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΠΑΤΑΛΙΣΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!
Οπς ημουν ξαπλωμενος στο εδαφος προλαβα και εκανα κινιση και εφυγα απο κει που κτυπισε το ροπαλο του Bak...αυτο ειναι τυχη!!
Καταρεμενεεεεε φοναξα και παρατηρησα οτι το τραυμα μου ητα χυροτερο απ'οτι νομιζα,ειχα σπασει το δεξι μου πλευρο και ο πονος ηταν αφορυτος....τοτε το ενιωσα ξανα,το ζωο μεσα μου δυψαγε για αιμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΤετ Μάης 04, 2011 10:07 pm

HYBRID MODE!!!!
-TI? ειναι χρηστης διαολοφρουτου??????
Ειχαν μνει ολοι αναυδοι,εκτος απ'τον Garp που ειχε σταυρωσει τα χερια του στο στηθος του και ειχε ενα περιεργο χαμογελο
Η αλαγη ολοκληρωθηκε-τι συνεβει...γιατι δυλιαζεις ειμαι μια μικρη αθωα σαυρα ο-hahahahaha TOKA TOKA NO BLEND IN!!! Και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα εγινα αορατος
O BAK εψαχνε σαν τρελος αριστερα και δεξια βριζοντας
εμφανιζομε απο πισο του και του δενω και τα δυο ποδια με τν γλωσσα μου,αυτος κουνουσε το ροπαλο αριστερα και δεξια αλλα καταφερνα παντα να τ'αποφευγω
εκοινη την στιγμη τραβαω με δυναμη τν γλωσσα με αποτελεσμα να πεσει κατο....τωρα ειρθε η ωρα του....
[/color]ΤΟΚΑ ΤΟΚΑ ΝΟΟΟΟΟΟ TONGUE LASHHHH!!!
Αρχισα λοιπον να τν κτυπαω αριστερα και δεξια σαν κταποδι
και τωρα η τελευταια πινελια....All Open Backward Punch!!!
οπος ηταν στον αερα απο το κτυπιμα στο εδαφος,γυριζω το σωμα μου και του ριχνω μια μπουνια στο στυθος με αποτελεσμα να φυγει 3 μετρα μακρια και να πεσει στν θαλασσα
τοτε επανηλθα στην κανονικη μου μορφη
για λιγο επικρατισε υσιχια την σιωπη εσπασε ο Ranyiku
Αυτος ειναι ο δρ.δυνοσαυρος που ξερω....ΤΕΛΟΙΟ!!!!!
Με το ζωρι κρατουσα τα ματια μου ανοικτα,ολα ηταν θολα γυρο μου,σταθηκα λιγο ορθιος και μετα λυποθημισα
...............
Οταν ξυπνισα βρυσκομουν σε ενα υπερπολυτελες δωματιο,και στο σωμα μου ειχα επυδεσμους,μπροστα στα ποδια του κρεβατιου βρισκοταν ενα μικρο μπογαλακι και πανο του βρισκοταν ενα γραμμα,το ανοιξα
Αγαπητε Μαρκους-δυνοσαυρε

ευχαριστουμε που βοηθησες τον πατερα μου και εμενα,σου χρωσταμε παρα πολλα!!
εχω φτιαξει ενα δεμα με πραγματα που θα χρειαστεις στν θαλασσα,ξερω οτι εισαι σαν και εμας απο των τροπο που μας φερθηκες
καποια στιγμη θα συναντιθουμε ξανα!!!

ΥΓ.επρεπε να εξαφανιστουμε γιατι οι μαρινς μας ψυλιαστικαν

Δυπλωσα το γραμμα και το εβαλα μεσα στο μπογαλακι,εκοινη την στιγμη ανοιξε η πορτα....μου σικοθηκε η τρυχα,μπικαν μεσα 2 μαρινς και ο Garp...διαολε ειμαι σε πλοιο ΜΑΡΙΝ!!!
Ο GARP εκανε νοημα και οι αλλοι 2 βγηκαν εξω.
-λοιπον μικρε...Σε λενε Μαρκους ετσι δεν ειναι?Εχεις καποιες ωραιες κινισεις,θα μας ηταν πολυ χρσιμες τι λες? θα η θελες να γινεις Marine?
δεν απαντησα ,σκθηκα απ'το κρεβατι,εβαλα το δεμα στην πλατη και κατευθηνθηκα προς την πορτα
-δεν μου απαντησες
Κοιτα αφεντικο....κανε μια ερευνα στα αρχεια σας και μετα θα κατσω να σας ακουσω,λοιπαμε πρεπει να φυγω-
-μα..
-Εχω ξαναδοκιμασει αλα δεν μας βγηκε σε καλο.
Βγηκα απ'το δωματιο και εκλησα την πορτα πισω μου
lalios
Civilian
Civilian
lalios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!   [ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 06, 2011 8:16 am

Όνομα: Isamu
Haki Points: -
Player of the Week Points: 5
Beli: 14.000
Bounty/Fame Points: -

[ΤΕΛΟΣ]-No rest for THE WICKED!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: