| Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 3:04 am | |
| Ειχανε περασει 4 μερες οπου εφυγα απο την Illusia και ο Trick ειχε ηδη καλυτερεψει.. Τακτικος του αλλαζα τις γαζες με καθαρες και καθαριζα τις πληγες του.. Παροτι δεχτηκε γερα χτυπηματα αυτο το ζωο με εξεπληξε οπου εχει κρατηθει υστερα απο τοσα πολλα... Την 4η μερα μποροσε να περπατησει και ανετα μεσα στο πλοιο αλλα κυριως εριχνε υπνο ολη την μερα... Απο την αλλη εγω ειχα χαραξει πορεια προς το Barrie Island οπου ειχα πει και στην αδερφη μου να με συναντησει... Δεν ημουνα πολυ σιγουρος για το αν θα καταφερνε να ερθει και επισης να ειναι εκει πριν φυγω απο το νησι αλλα ειχα πιστη... Ειχα κοιταξει το βιβλιο με τις περιγραφες νησιων της West Blue για το Barrie και αυτα που ειδα δεν μπορουσα να πω οτι μου αρεσανε πολυ και ψιλοειχα μετανοιωσει οπου εδωσα ραντεβου με την αδερφη μου σε αυτο το νησι.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Δευ Μάης 09, 2011 5:16 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 3:16 am | |
| Το νησι αυτο αναφερεται ως την μεγαλυτερη βαση Bounty Hunters σε ολοκληρη την West Blue... Αρα το νησι θα ειναι πλυμηρησμενο στους bounty hunters οπου το καθιστα ιδιαιτερα επικυνδινο νησι για εμενα να καθομουνα εστω και 1 μερα... Ποσο μαλιστα να καθομουνα και παραπανω απο 1 μερα για να περιμενω την αδερφη μου να ερθει εαν δεν εχει φτασει ακομα... Ολες αυτες οι αρνητικες σκεψεις ειχανε περιβαλλει καθε ποσοστο του μυαλου μου.. Ηθελα πολυ να πιστεψω οτι θα σμιξω με την αδερφη μου,την οικογενεια μου... Φυσικα και την ξαδερφη μου σαν οικογενεια την νοιωθω οπως και την Maya με την Sakura αλλα το να εχεις μια αδερφη ειναι διαφορετικο... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 3:50 am | |
| Εβγαλα τον χαρτη και υπολογισα ποσες μερες ακομα ειχα μεχρι να φτασω στο Barrie Island... Μπροστα μου δεν υπηρχανε αλλα νησια και σκεφτομουνα οσο μπορουσα να το καθυστερησω αφου εφυγα πιο νωρις σε συγκριση με την αδερφη μου απο την Illusia οποτε δεν υπηρχε καμια περιπτωση εκεινη να εφτανε στο νησι πριν απο εμενα.. Αμα το καθυστερουσα λιγο ισως να φταναμε περιπου σε παρομοιο χρονικο διαστημα ωστε να μεινουμε και λιγοτερο σε αυτο το νησι.. Προκαρα το πιδαλιο και κατεβηκα στην κουζινα ωστα να ετοιμασω για να φαω τιποτα εγω και να βγαλω κανενα κοματι κρεας για τον Trick.. Οσο ημουνα στο τραπεζι και ετρωγα παραλληλα διαβαζα το ημερολογιο του πατερα μου.. Το διαβαζα απο την αρχη οπου ξεκινουσε το γραψιμο μετα την φυγη του απο το Tequila Wolf... Η πρωτη του σταση ητανε στο Dawn Island οπου εκει γνωρισε ενα πειρατικο πληρωμα.. Αυτοι οι πειρατες δεν δειχνανε σαν τους συνηθησμενους,δεν λεητασουνε το χωριο η κλεβανε απο τους πολιτες αλλα απλα καθοντουσαν στο νησι γιαανεφοδιασμο και ξεκουραση.. Ωστοσο μετα απο λιγο καιρο οι marines ηρθανε και στο νησι ξεσπασε μια μεγαλη μαχη... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 5:02 am | |
| Ο πατερας μου αναφερει οτι ηθελε να ξεκινησει μια φυσιολογικη ζωη σε εκεινο το νησι, ειχε σχεση με μια κοπελα αλλα ειχε αναπτηξει και πολυ καλες φιλικες σχεσεις με τους πειρατες που αραζανε στο νησι.. Οταν ξεσπασε η μαχη με τους marines ο πατερας μου ηθελε να τους βοηθησει αλλα ηθελε μια φυσιολογικη ζωη και δεν εμπλακηκε... Η μαχη τελειωσε με νικη των marines και αιχμαλωτησανε ολοκληρο το πληρωμα,επιδη ειχανε χασει πολους αντρες και ενα ολοκληρο πλοιο επρεπε να περιμενουνε μεχρι να σταλθουνε ενισχυσεις ωστε να ξεκινησουνε την μεταφορα των επιζωντων και αιχμαλωτων πειρατων στο Impel Down... Ο πατερας μου στο τελος δεν αντεξε και εσπευσε να τους ελευθερωσει,μπηκε μεσα στο στρατοπεδο τους την νυχτα και ελευθερωσε οσους μπορουσε.. Μεσα στν νυχτα κανανε επιθεση οι πειρατες και πιασανε στον υπνο τους marines οπου τους αποδεκατισανε χωρις ιδιαιτερο κοπο. Ο καπετανιος τους ευχαριστησε τον πατερα μου και του ζητησε να μπει στο πληρωμα του. Ο πατερας μου δεν μπορουσε να μην δεχτει αφου το μεσα του,το αιμα του ζηταγε την περιπετεια.. Ετσι αφησε τα παντα απο το Dawn Island,αποχαιρετησε την αγαπημενη του και σαλπαρε μαζι με τους νεους του nakama.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 10:09 am | |
| Μετα ανεφερε τον ιδιαιτερο δεσμο οπου ειχε αποκτησει με το υπολοιπο πληρωμα,για καθε ατομο ξεχωριστα... Αρκετους απο αυτους δεν τους ειχα γνωρισει ποτε,πιθανος να ειχανε πεθανει πριν γεννηθω εγω... Εκλεισα το ημερολογιο και βγηκα στο καταστρωμα.. Ο Trick ειχε ξαπλωσει διπλα απο το πιδαλιο αγνατευοντας την θαλασσα μπροστα,η εστω ετσι νομιζα μεχρι που κοιταξα και εγω.. Μπροστα μας βρισκοτανε ενα μικρο σχετικα νησι,που στους χαρτες οταν ειχα κοιταξει δεν υπηρχε τιποτα.. Εβγαλα τον χαρτη αλλη μια φορα και υπολογισα την θεση μας.. Οι υπολογισμοι μου δειχνανε οτι δεν υπαρχει κανενα νησι εδω κοντα αρα πρεπει να ητανε καποιο αχαρτογραφητο νησι.. Ολα τα παραξενα νησια σε αυτην την θαλασσα μου τυχενανε.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Μάης 05, 2011 10:27 am | |
| Την παρουσα φαση δεν ειχα ελλειψη σε κατι... Τροφημα,νερο,φαρμακα,βιβλια,σε ολαειμαι πληρης αλλα και παλι ηθελα να κατεβω στο νησι αυτο.. Αυτο που σκεφτομουνα κυριως ητανε οτι αφου δεν υπαρχει στους χαρτες ως νησι τοτε δεν θα εχει marine πανω του η καποιον εστω που θα με κυνηγησει οποτε θα μπορεσω να καθησω λιγο ανετα για μια φορα καπου.. Ο Trick σηκωσε για λιγο το κεφαλι του και τεντωσε τα αυτια του προς τα πανω, θα ειδε κανενα γλαρο λογικα.. Εγω πηγα κατω να παρω λιγο ρουμι να πιω,σε διακοπες οδευα οποτε θα μπορουσα να μερικες μερες να ειμαι χωρις καμοια αγνοια στο κεφαλι μου και να χαλαρωσω.. Καθως ημουνα κατω και εψαχνα ενα μπουκαλι κρασι ακουσα το Trick να βγαζει μια κραυγη και κατι να πεφτει στην θαλασσα με δυναμη... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μάης 08, 2011 7:14 am | |
| Ετρεξα στο καταστρωμα να δω τι συναιβει.. Ο Trick στεκοτανε στην πρυμνη, κοιταζωντας προς το νησι γρυλιζοντας, και εγω ετρεξα να πιασω το πιδαλιο και με ελιγμους να αποφυγουμε τα υπολοιπα εισερχομενα πυρα.. Μολις ολες οι κανονομπαλες ειχανε καταληξει στην θαλασσα και το πλοιο το ειχα βγαλει αθικτο ακουστηκε μια φωνη απο το νησι που στεκοτανε πανω σε ενα μεγαλο μηχανημα,ενωμενο με περιπου 20 κανονια... Ξενε πειρατη !! Γυρνα αμεσως απο την αλλη το πλοιο αλλιως σε αυτο το νησι θα βρεις τον θανατο σου μονο !! Μην προσπαθησεις καμοια χαζομαρα,απλα και ησυχα γυρνα και ολα θα πανε καλα !!
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μάης 08, 2011 7:30 am | |
| Ειχαμε πλησιασει σχετικα αρκετα στην ακτη ωστε τωρα να κανω πισω αλλα δεν ηθελα να διακινδυνεψω την ακαιρεοτητα του πλοιου.. Οποτε απλα σταματησα,εριξα αγκυρα και κατεβασα βαρκα.. Ο τυπος ητανε ετοιμος να ξαναφωναξει απο την κινηση μου αλλα τον προλαβα εγω... Κατεβαινω στο νησι αοπλος και ειρινικος !! Δεν θελω φασαριες !! Ο τυπος δεν μιλησε καθολου και εδειξε να μην ειναι στην τσιτα πια,απο μαρυα ετσι φαινοτανε τουλαχιστον... Εκρυψα τον Trick στο κατω μρος της βαρκας ωστενα ειμαι ετοιμος για καθε περιπτωση να τους επιτεθει.. Το χειροτερο ητανε οτι δεν ηξερα ποσοι ητανε στο νησι και ποιες ητανε οι διαθεσεις τους... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μάης 08, 2011 7:47 am | |
| Μολις εφτασα στην ακτη καθυσηχασα τον Trick να μεινει κρυμμενος και ακινητος ενω εγω εβγαινα εξω με τα χερια ψηλα.. Φυσικα δεν εκανα την βλακεια να κρατησω τιποτα πανω μου... Πλησιασα τον τυπο με τα χερια μου ψηλα και να πιανουν το πισω μερος του κεφαλιου,οταν πλησιασα αρκετα μου ειπε να σταματησω και με εψαξε. Ητανε ενας περιεργος μελαχρινος και ψηλος τυπος,με 2 σκουλαρικια στα αυτια και μια μαπα μου θελεις να την κανεις κιμα.. Μολις τελειωσε το ψαξιμο πανω μου εκανε 2 βηματα πισω και με σημαδεψε με την βαλιστρα του λεγοντας.... Ωραια εισαι αοπλος οπως λες αλλα που ξερω οτι ερχεσαι ειρινικα? Και αν μου επιτεθεις στον υπνο? Τοτε καλα θα κανεις να κοιμασε με το ενα ματι ανοιχτο.. του απαντησα σαρκαστικα.. Τοτε κολησε το βελος της βαλιστρας ακριβως στον λαιμο μου και ητανε ετοιμος να μου ριξει... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 4:05 am | |
| Ο Trick τοτε ξεπεταγεται απο την βαρκα αιφνιαδιαζοντας τον και δαγκωνοντας την βαλιστρα του.. Τωρα θα ειχε την ευκαιρια ο αντιπαλος μου να με ξεφορτωθει αφου το ηθελε τοσο πολυ απο αυτο το νησι αλλα με δικαια μαχη.. Κανει τα χερια του γρονθιες και με ρωταει... Για πες μου πειρατη του ονομα σου πριν σε σκοτωσω ωστε αμα εχεις και καμοια επικυρηξη στο κεφαλι σου να την παρω... Ευχαριστως !! Το ονομα μου ειναι Chris Label και εχω επικυρηξη 116.500.000.. Αμα με κερδισεις ειναι ολα δικα σου !! Χαχαχαχα !! Θα πλουτισω με εσενα και θα γινω ο προστατης τολων των ανθρωπων της μεγαλης χελωνας ! Χαχαχα ! Ποιανων ανθρωπων της ποιας χελωνας?! Να μην σε αφορα αυτο πειρατη !! Εχει χειροτερα προβληματα αυτην την στιγμη.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 4:27 am | |
| Ορμαει πανω μου με μια μπουνια οπου ερχοτανε προς το προσωπο μου,δεν δυσκολευτηκα πολυ να την αποφυγω αφου το μεονεκτημα του απεναντι μου πανω στην ταχυτητα ητανε φανερο.. Σε οσες προσπαθειες και να εκανε δεν μπορουσε να προσγειωσει ουτε ενα χτυπημα πανω μου.. Εγω απο την αλλη ειχα απλα σταυρωσει τα χερια μου και περιμενα να με θυμωσει αρκετα ωστε να τελειωσω την μαχη αυτη... Σε καποια φαση πεταει ενα σχοινι πανω μου για να με ακινητοπιηση και να με καρφωσει με ενα βελος.. Αυτη ηταν ολη και ολη η κινηση που προσπαθουσες να κανεις τοση ωρα?! Περιμενε και θα δεις.. Δεν θα ημουνα τοσο χαζος ωστε απλα να προσπαθησω να σε καρφωσω με ενα βελος.. Το συγκεκριμενο βελος ομως ειναι ραντισμενο με δηλητηριο οπου θα πεσεις ξερος κατω σε λιγο και θα σε παραδωσω ζωντανο. Χαχαχα ! Εσκυψα το κεφαλι μου και χαμογελασα... Εκεινος ξαφνισμενος απο την ανιδραση μου φωναξε.. Γιατι γελας τωρα που εισαι τοσο κοντα στην ηττα σου?! Θα σου εξηγησω αφου ελευθερωθω..ειπα και αρχισα να ασκω δυναμη στα σχοινια ωστε ειτε να λυθουν η να κοπουν.. Μολις εγινε αυτο απλωσα τα δαχτυλα μου πανω στο βελος και το τραβηξα εξω.. Καθολη την διαρκια που εκανα ολα αυτα δεν ειχα σταματησει να χαμογελω.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 4:34 am | |
| Συγνωμη που στο λεω ετσι αλλα.... Κανενα ειδος δηλητηριου δεν εχει επιδραση πανω μου. Προφανως δεν ξερεις οτι συνηθως καποιος με επικυρηξη στο κεφαλι του τοσο μεγαλη για καποιο λογο πρεπει να την εχει... Τρομαγμενος εκεινος εκανε μερικα βηματα πισω και σκονταψε σε μια πετρα.. Ποιος εισαι ?!!? Τι εισαι?!? Το ονομα μου σου το ειπα.. Ειμαι χρηστης φρουτου του διαβολου και εχω φαει το Doku Doku no Mi οπου μου επιτρεπει να παραγω και να χειριζομαι ολα τα ειδη του δηλητηριου.. Πεταξα το βελος στο πατωμα και εβαλα τα χερια μου στις τσεπες.. Ο αλλος ο τυπος ειχε κοκκαλωσει στο μερος που επεσε και δεν κουνιοτανε αλλο... Εγω πλησιασα τον Trick να τον μαζεψω,εσπασα την βαλιστρα ωστε να μην μπορει να την ξαναχρησιμοποιησει και τον ξαναπλησιασα.. Δεν ειχα προθεση να τον σκοτωσω η οτιδηποτε τετοιο αλλα να του υπενθιμισω οτι ερχομαι ειρινηκος σε αυτο το νησι μονο που τοτε ακουσα μια αλλη φωνη να φωναζει προς το μερος μας... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 4:43 am | |
| Μην τον σκοτωσεις !!φωναζε ενας μεγαλος τυπος απο μακρια με μια τεραστια αφανα.. Οταν ηρθε αρκετα κοντα μας κοντοσταθηκε για λιγο να παρει μια ανασα αφου ειχε λαχανιασει απο ολο τον δρομο που εκανε.. Μην ανυσηχεις φιλε δεν προκητε να τονσκοτωσω ουτε να κανω κακο σε οποιον αλλον μπορει να υπαρχει στο νησι. Ερχομαι απλα για ξεκουραση στο νησι αυτο και λιγο εξερευνηση. Αμα ηθελα το κακο σας να τον ειχα σκοτωσει αυτον εδω προ πολου και τωρα θα ημουνα στο χωριο σας λογικα.. ..χου..Σε...σε πιστευω..ουφ...Μπορεις να με ακολουθησεις,θα σε οδηγησω στον αρχηγο του νησιου οπου θα σου πει οτιδηποτε θα ηθελες να ξερεις για το νησι μας. Εε ψηλε! Ναι? Πριν ξεκινησουμε δεν μου λετε τα ονοματα σας? Ναι βεβαια, εμενα με λενε Honki και αυτον εδω Maji. Χαρηκα,sorry φιλε για την κατασταση πριν..ειπα στον Maji και του εδωσα το χερι μου για να τον βοηθησω να σηκωθει.. Με οδηγησανε στο χωριο τους οπου εμοιαζε σαν να εχει βγει απο βιομηχανικο εργοστασιο.. Ολα τα σπιτια και τα παντα στο χωριο μοιαζανε με μηχανες!! Παντου γραναζια,μεταλικοι σωληνες και τα λοιπα.. Απο εδω..μου ειπανε και κατευθηνθηκαμε σε ενα μεγαλο σπιτι σε σχημα χελωνας ρομποτ οπου μπηκαμε μεσα.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 4:51 am | |
| Περασαμε σε μια κεντρικη αιθουσα οπου ενας τυπος με γυαλια καθοτανε σε ενα καθισμα αλλα με ολο κουμπια γυρω του. Λογικα αυτο θα ητανε το κεντρο ελεγχου οπου χειριζεται τα παντα στο χωριο.. Πραγματικα ειχα μεινει εκπληκτος με οτι εβλεπα.. Πως σε ενα αχαρτογραφιτο νησι η τεχνολογια να ειναι τοσο πολυ προηγμενη?!.. Αρχηγε μας Rachet,ηρθε ο πειρατης αλλα μας λεει οτι δεν θελει το κακο μας,απλα να περασει μερικες μερες στο νησι μας για ξεκουραση και θα φυγει χωρις να παρει τιποτα. Αααα μαλιστα,αρα ειναι φιλοξενουμενος μας.. Πλησιασε πειρατη και κατσε.. Σε λιγο τελειωνωω με τον ελεγχο της πολης και μπορεις να με ρωτησεις οτι θελησεις! Βηματισα εγω προς το μερος του οπου ειχε μια καρεκλα μπροστα του, οι αλλοι 2 κανανε μια ελαφρια υποκληση και φυγανε.. Εφτασα στην καρεκλα και καθησα ενω ο Trick ηρθε και καθησε στα πισω του ποδια μονο εχοντας τον κεφαλι του στο χερι μου για να τον χαιδεψω οσο περιμενα τον Rachet να τελειωσει με οτι κανει.. Μετα απο 2 λεπτα μου κανει.. Ωραια λοιπον,τελος για σημερα... Τι θα ηθελες να μαθεις για το χωριο μας και το νησι μας πειρατη... Δεν ξερω το ονομα σου.. Chris Label.. Πειρατη Chris Label λοιπον? | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Μάης 09, 2011 5:02 am | |
| Θα ηθελα να μαθω γιατι ειναι αχαρτογραφητο το νησι σας και πως εχετε τοσο πολυ προηγμενη τεχνολογια και συγκριση με αλλα νησια και χωρες στον υπολοιπο κοσμο? Εε ενταξη,δεν εχουμε και την πιο προηγμενη απο αλλους αλλα τα πραγματα κυλανε πολυ καλα εδω.. Λοιπον απαντωντας σου στην πρωτη ερωτηση οπου ειναι "γιατι αχαρτογραφητο το νησι" θα σου πω οτι δεν ειναι νησι αυτο... Ελα μου?! Ειμαστε πανω στο καβουκι μιας γιγαντιας χελωνας οπου ξυπναει μια φορα καθε χρονο και μετακινητε. Ο λογος που αυτο το νησι μενει αχαρτογραφητο ειναι οτι αφου η χελωνα μετακινητε δεν μπορει να κρατηθει μια σταθερη θεση.. Ωστοσο αυτο μπορει να σε καλυψει και στην δευτερη σου ερωτηση,οτι η τεχνολογια εδω εχει εξελυχθει τοσο πολυ γιατι εχουμε την ησυχια μας. Σπαια βρισκουνε ξενοι αυτο το "νησι" και οταν το βρισκουν συνηθως δεν ζουνε πολυ για το πουνε στον εξω κοσμο.. Εσυ και αλλα 4 ατομα εχουνε φυγει σωοι απο εδω επιδη ορκιστηκανε να μην το πουνε πουθενα αλλου.. Δεν εχω ορκηστει εγω. Συντομα ομως σε παρακαλω θα πρεπει να το κανεις.. Για να καταφερες να περασεις απο τις αμυνες μας και εναν απο τους καλυτερους μαχητες μας πρεπει το μελλον να επιφυλαζει μεγαλα σχεδια για εσενα και οχι να πεθανεις σε αυτο το νησι.. Μολις μου το ορκιστεις μπορεις να κατσεις οσο θες στο νησι αυτο και να φυγεις οποτε θες εσυ με... την μεγαλη γατα σου.. Ενταξη λοιπον.. Στο ορκιζομαι οτι μολις φυγω απο αυτο το νησι δεν προκητε να μιλησω ποτε και πουθενα για αυτο !! Τελεια λοιπον !!
Και ετσι λοιπον εκατσα στο νησι για μερικες μερες ακομα εξερευνησης περισσοτερο.. Τιποτα το σπουδαιο και συναρπαστικο δεν μου συνεβει κατα την διαρκεια αυτην της διαμονης στο συγκεκριμενο νησι για αυτο και δεν αξιζει να ανφερω κατι παραπανω απο αυτο το νησι..Εκτος απο μια γυμνη τυπισσα που ειδα να κολυμπαει στην θαλασσα και ενα μεθυσμενο βραδυ που περασα με τον Maji Honki οπου καταληξανε να καυγαδιζουμε... Μετα απο 4 μερες ανεβηκα στο πλοιο μου και σαλπαρα χαιροτοντας απο πισω τους χωρικους του "χελωνονησιου"... | |
|
| |
lalios Civilian
Posts : 1797 Join date : 28/11/2010 Age : 35 Location : Eveywhere and nowhere
| Θέμα: Απ: Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] Παρ Μάης 13, 2011 1:27 am | |
| Όνομα: giannakos92 Haki Points: - Player of the Week Points: 7 Beli: 19.000 Bounty/Fame Points: - | |
|
| |
| Turtleland...[ΤΕΛΟΣ] | |
|