Παρόντες χρήστες | 28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isamu Civilian
| Θέμα: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Σαβ Μάης 07, 2011 3:13 am | |
| Βρισκόμουν 2 μερες στα ανοικτα.Να ειναι καλα η Κλοντια που φροντισε να με εφοδιασει με ποσσιμο νερο και φαγωσιμα.Ο Προωρισμος μου ηταν αγνωστος,ευχομουν να μην εκασνα πανο απο μηνα να φτασω. Δεν ειχα κατι σπουδεο να κανω ετσι εκατσα με τα ποδια μου στην θαλασσα και κοιταγα μπροστα...ξαφνικά μια σκία σκοτοινιασε για καποια λεπτα τν ουρανο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Isamu στις Τρι Μάης 10, 2011 3:53 am, 1 φορά | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Σαβ Μάης 07, 2011 3:14 am | |
| TI EINAI AYTO???ειναι ενα τεραστιο πτηνό,μου ετρεχαν τα σαλια,καιρο ειχα να φαω πουλερικο και με αυτο εδω θα τρωω για χρονια.Δεν εχασα χρονο τσακωσα το σκοινι εφτιαξα μπροστα μια θυλια και το χρησημοποιησα σαν λασσο ΗΕΕΕΕΗΑWWWWWWW!!!!!Του τσακωσα το ποδι,το πουλι γυρισε αποριμενο το κεφαλι του πισο και γουρλωσε τα ματια,εγω σκαρφαλωνα το σκοινι προς το ποδι του πουλιου με ενα μαχαιρι στο στομα και τα σαλια να τρεχουν ποταμι,ειχα ξεπερασει τν φοβο οτι αν επεφτα απ'το πτηνο θα βρισκομουν στην θαλασσα... καθως παλευα να ανεβω το ματι μου τραβηξε κατι περιεργο...ενα υπερβολικα μικρο νησι,που στο κεντρο του δεσποζε ενα τεραστιο δεντρο...βρισκοταν μολις εκατο μετρα μακρια μας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ωστε εκει θες να πας.....
| |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Σαβ Μάης 07, 2011 3:39 am | |
| Εκοψα το σκοινι απο κατο μου ετσι ωστε να μην παρασυρο την σχεδια μου στα βραχια του νησιου,ειχα φτασει στο ποδι του,το πουλι τοτε γυριζει το κεφαλι του και μου κτυπαει το χερι μου και αρχισα να πεφτω Hybrid mode!!! δεν εχασα χρονο και πρα αμεσος την μορφη μου,στην συνεχεια εκτοξευσα την γλωσσα μου και την τυλιξα γυρο απ'τν λαιμο του.Το πτηνο προσγειωθηκε στς ριζες του δεντου,εγω ευτυχος ειχα προλαβει και καβαλησα το σβερκο του,στην συνεχεια εσφυψα την γλωσσα μου με αποτελεσμα (αφου κτυπιθει για λιγα λεπτα)να ψοφισει. Γυρισα στην κανονικη μου μορφη και αρχισα να αναβω φωτια,περιεργο νησι.....απο την στιγμη που πατησα το ποδι μου εδω νιωθω οτι με παρακολουθουν. | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Σαβ Μάης 07, 2011 4:53 am | |
| Ειχα αναψει φωτια,το πουλερικο μυριζε απιστευτα.....Εφαγα και την επεσα για υπνο κατο απο κατι θαμνους στς ριζες του τεραστιου δεντρου.Μεσα στον υπνο μου ακουγα ψυθιρους,ετσι ανοιξα τα ματια να δω τη γινετε,γυρο μου βρισκοντουσαν κοντο-χοντροι ανθρωποι που μιλουσαν μια περιεργη γλωσσα...Τι περιεργη φυλη ειναι αυτη,κοντοι,χοντροι,με κοτσο πιασμενα τα μαλλια τους,οι περισσοτεροι απο αυτους ειχαν στα μπρατσα τους ενα τατουαζ που εμοιαζε με ματι. Δεν ειχαν παρει χαμπαρι οτι τους κοιταζα ετσι μιλαγαν μεταξυ τους και με εδυχναν,η μόνη λαξη που επιανα ηταν η mokele-akazaba, τι να συμαινει αυτο.εκατσα λιγα λεπτα,προσποιομουν οτι κοιμομουν μπας και ακουσω κατι που θα μου φανει οικειο....τιποτα...Ετσι σικοθηκα και εβυξα επιδικτικα,τοτε ο ποιο κοντινος μου απο αυτους γυρισε εβγαλε μια κραυγη θαυμασμου και γονατισε με ευλαβικοτητα -Ο ΕΣΥ MOKELE-AKAZABA ΗΡΘΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τοτε αμεσως γονατισαν και οι υπολιποι ψυθιριζοντας το ιδιο πραγμα | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Κυρ Μάης 08, 2011 11:53 am | |
| Μοκελε τι? Τοτε ο μεγαλυτερος σε ηλικια απο αυτους με κοιταξε ολο θαυμασμο και μου ειπε, Εσυ γιος μεγαλου δρακου επεσες απο μπλε σεντονι για να φαει μεγαλα κακα Τσιου-τσιου -Ποιο σεντονι? ποια τσιου-τσιου -Αυτα τα Μεγαλα πουλια,τρωνε εμας,γιαυτο κανουμε θησια σε αυτα εμας σε καθε γεματο φεγγαρι,αλα επιτελους χρονια δρακου εφτασε,τωρα γιος του σωσει εμας!!!!.Αμεσος αρχισαν ολοι μαζι να να φοναζουν με ρυθμο ΜΟΚΕΛΕ,Απο οτι καταλαβα τα υπαρχουν και αλλα τεραστια πουλια που ζουν στα ψυλοτερα κλαδια αυτου του δεντρου,και οι ανθρωποι αυτου του νησιου ειναι ο αγαπημενος τους μεζες. Πριν καν προλαβω να οργανωσω τς σκεψεις μου,ο ''Αρχηγος'' τους αρχισε να με τραβαει απο το χερι Μοκελε τωρα ερθει χωριο μας,εσυ Βασηλιας!!!!
| |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Κυρ Μάης 08, 2011 12:08 pm | |
| Εχουμε φτασει στν κορμους του δεντρου,τοτε ενας απο αυτους τρεχει και σπρωχνει μια απο τς ριζες του δεντρου,κατο απο αυτ βρισκοταν μια πετρινη σκαλα η οποια οδηγουσε στο κεντρο της γης!!! Αφου σκεφτηκα λιγο πως εχει η κατασταση τοτε και απεκτησε νοημα,αυτοι οι ανθρωποι ζουν υπογεια ετσι ωστε να μην συναντιουντε με τα πτηνα.Αρχισαμε να κατεβαινουμε της σκαλες,μολις λιγα μετρα κατο απο την γη βρισκοταν ενα λοκληρο χωριο!!! Ο αρχηγος τους με οδηγησε στο ποιο καλοφτιαγμενο σπιτι,Παντου μεσα υπηρχαν τοιχογραφιες ενος δρακου που επεφτε απο τν ουρανο και στην συνεχεια ετρωγε τα πουλια.Ο αρχηγος με εβαλε να κατσω σε εναν ξυλινο θρονο,εκανε νοημα σε μια κοπελα η οποια εφερε εναν τεραστιο δυσκο με περιεργα φρουτα και ριζες,μου εκανε νοημα με ενα τεραστιο χαμογελο να φαω,ηταν ολα πεντανοστιμα!!!,τοτε αρχισε να μου μιλαει για την ιστορια της φυλης τους | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Κυρ Μάης 08, 2011 12:31 pm | |
| .Απιστευτο!!!Αυτοι οι ανθρωποι ειχαν μαθει να ζουν με τν φοβο τν πτηνων.η πρωτη φωρα που ο ανθρωπος απο θυτης εγινε θυραμα.Σε καθε πανσεληνο κανουν θησια 5 ατομα ετσι ωστε να μν χασουν αλλα για τν επομενο χρωνο,τα ατομα που θησιαζωντε θεωρουντε ηρωες στο χωριο. Το αμεσως συγκλονιστικο ειναι οτι το χωριο διαθετ μια τεραστια βιβλιοθηκη με 100νταδες βιβλια που δεν μπορουν καν να διαβασουν,ο μονος λογος που τα κρατουν ειναι γιατι τα θεωρουν ιερα,πρεπει οποσδηποτε να παω εκει,ζητησα απ'τν αρχηγο να με οδηγησει εκει. Δεν αργισαμε να φτασουμε,η βιβλιοθηκη βρισκοταν στο κεντρο του χωριου,τα βιβλια εχουν γραφτει απο καποιον εξερευνητη,και αφορουσαν ολα το νησι.Ετσι ζητησα απο τν αρχηγο να με αφσει λιγο μονο με τα βιβλια. Εφαγα αρκετες ωρες στην βιβλιοθηκη,σαν γιατρος και μονο το εβρισκα εξερετηκα ενδιαφερων,κρατουσα στο χερι μου το βιβλιο που μιλουσε για τα βοτανα του νησιου.....παρεσθησιογωνα,δηλιτιριωδη......,αρωματικα,.....αφεψηματα,καθως γυριζα τς σελιδες το ματι μου επεσε σε ενα πολυ περιεργο φυτο που τα φυλλα του εμοιζαν με βενταλια το ελεγαν Αφεντοβοτανο,εκατσα και διαβασα ποια ηταν η χρησημοτητα αυτου του βοτανου,εμοινα εκπληκτος!!!! Αυτο το φυτο ειχε την ιδιοτητα,οποιος το τρωει να κανει οτι του λεει αυτος που του το ταισε για ολ την διαρκεια της ζωης του,να γινετε δουλος του!!!Ετρεξα εξω με το βιβλιο και ζητησα απ'τν αρχηγο να μου πει αν εχει δει ποτε αυτο το φυτο.
| |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Κυρ Μάης 08, 2011 12:45 pm | |
| Αφου περιεργαστκε για λιγο την εικονα μου ειπε οτι δεν το χει δει ποτε....Κριμα.. Ξαφνικα μια μεγαλη γυναικα αρπαζει το βιβλιο απ'το χερι του αρχηγου και το κοιταξε εντονα,στην συνεχεια ψυθιρισε κατι στο αυτι του αρχηγου -Μητερα ειπε οτι εχει δει αυτο φυτο,εχει μονο ενα ολο το νησι.. ??!!!Ωραια και που ειναι? - -ειναι στην κορφη του δεντρου,πανο απο φτερωτους βασηλιαδες....πολυ δυσκολο να το παρει εσυ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!κανενα δυσκολοτερο σημειο δεν βρηκε να φρυτρωσει γ@@τφ@@ την π@!&ιτ@ μου!!! τελος παντων,πρεπει να το βρω,αφου ριξω εναν καλο υπνο πρωτα χεχεχεχεχε!!! | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 2:20 am | |
| .Κοιμομουν για 2 μερες,εβλεπα συνεχεια ονειρα,γυριζα στον υπνο μου,και ειχα σφυκτα αγκαλια το βιβλιο.Στα ονειρα μου εβλεπα πως κατακτουσα τν κοσμο χαρη σε αυτο το φυτο.Με το που ξυπνισα μαζεψα μερικους απο αυτους τους ανθρωπους και τους ανεθεσα θεσεις κλειδια,και να μου βρουν καποια πραγματα.Το σχεδιο μου εχει ως εξεις,θα ξεκινισω να σκαρφαλωνω το δεντρο το βραδυ ετσι ωστε να μην εχω καποια δυσαρεστη συναντηση με πουλια,μερικοι απ'τους ντοπιους θα με περιμενουν απο κατο, Αφου φτασω στο φυτο υπολογιζω οτι θα εχει ξημερωσει,οι ντοπιοι θα χρησιμεψουν σαν αντιπερισπασμος,με αποτελεσμα να κατεβω ανενοχλητος.Ειχε κιολας βραδυασει καιρος να θεσουμε το σχεδιο WORLDRULER σε εφαρμογη!!!! ο-χαχαχαχαχα | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 2:39 am | |
| Ειχα επιστρατεψει ολες μου τς δυναμεις για αυτο,φορεσα στην πλατη μια ψαθινη τσαντα και αρχισα να ανεβαινω,οι ντοπιοι ειχαν παρει τς θεσεις τους στους γυρο θαμνους.Στην αρχη η αναριχηση ηταν αρκετα ευκολη γιατι ο κορμος δεν ειχε γινει ακομα τελειος καθετος με αποτελεσμα να ανεβαινω με τα ποδια,μετα απο 30 μετρα χρειαστκε να χρησμοποιησω τα χερια μου για να πιανωμε απο τα κλαδια,ειναι πολυ κουραστκο,θα μου ηταν πολυ ποιο ευκολο αν χρησιμοποιησω την δυναμη του φρουτου μου αλλα προτιμω να το αφησω για το τελος,να κανω οικονομια στην ενεργεια μου
| |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 2:40 am | |
| Ειχα φτασει πολυ ψηλα,ειχαν περασει 3 ωρες,ακριβος απο πανο μου βρισκοταν η φωλια τν πτηνων,ανεβηκα και παρατηρησα οτι κοιμοντουσαν ολα μαζι σε μια τεραστια φωλια,γυρο στα 20 πουλια!!! δεν εχασα χρονο ανεβηκα ενα κλαδι ποιο παν απ'την φωλια τους και τα παρατηρησα για λιγο,πθανον να κοιμουντε ολα μαζι για να ζεστενει το ενα τ'αλλο.το οτι βρισκοντε ολα μαζι σε ενα μερος κανει το σχεδιο μου ποιο ευκολο,εκατσα με ασφαλια στο τεραστιο κλαδι και εβγαλα την τσαντα απο την πλατη μου | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 2:53 am | |
| μεσα στην τσαντα ειχα ενα τυλιγμενο δυκτι φτιαγμενο απο το ανθεκτικοτερο υλικο του νησιου,δουλεψε ολο το χωριο για να το τελιωσουν εγκαιρα,το δυκτι εχει 1 χιλιομετο περιφερεια και βαρος 80 κιλα,εντυποσιαστηκα με τον εαυτο μου πως καταφερα να το ανεβασω εδω πανω,δεν εχασα χρονο,μεσα σε 3 ωρες ειχα ισοροπησει το δυχτι ακριβος πανο απο την φωλια τους με την παραμικρη κοινηση στην φωλια το δυχτι θα ξεδυπλωθει και θα παγυδεψει τα πουλια.Ενιωσα ποιο αναλαφρος,και ποιο χαρουμενος γιατι το σχεδιο μου πγαινε καλα,πειρα 2 ανασες και αρχισα να ανεβαινω δεν απυχα πολυ απο την κορυφη,η ετσι νομιζω τουλαχιστον!!!! | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 3:07 am | |
| Ειχε ξημερωσει για τα καλα και εγω βρισκομουν πανω απο τα συννεφα,ο ψαθινος σακος εξακολουθουσε να ειναι βαρυς αλλα οχι τοσο ωσο πριν.οφου ανεβηκα λιγα μετρα αρχισα να βλεπω την κορυφη λιγα μετρα ποιο ψηλα,εβαλα τα δυνατα μου. ξαφνικα ακουσα ενα δυνατο βουητο!!!! Γυρισα αργα το κεφαλι....πισο μου βρισκοταν 1 τεραστια σφηκα!!!!!χωρις να το σκεφτω χρησιμοποιησα τς δυναμεις του φρουτου HYBRID HODE!!!,η σφηκα πηρε φωρα και ερχοταν κατα πανο μου με το κεντρι της,με μια γρηγορη κινηση εκανα στην ακρη με αποτελεσμα το κεντρι της να καρφωθει στν κορμο του δεντρου,στην συνεχεια εκτοξευσα την γλωσσα μου,κολησε πανο της και την καταπια | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 3:19 am | |
| Εχωντας ακομα την μορφη μου,η αναριχηση μου ηταν παιχνιδακι,εφτασα στην κορυφη μεσα σε 2 λεπτα.Η κορυφη του δεντρου ηταν επιπεδη,γυρισα στην κανονικη μου μορφη και αρχισα να κοιτω αριστερα και δεξια.....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ακριβος στο κεντρο της κορυφης!!!! ακριβος οπος στο βιβλιο,ενα κοντο πρασινο φυτο με κοκκινα φυλα που θιμιζαν βενταλια,αυτο το φυτο μπροστα μου ειχε μονο ενα φυλο!!!,δεν εχασα χρονο ξεριζωσα το φυτο με πρσοχη και το εβαλα σε μια δερματινη σακουλα και το εδεσα σφηκτα στην ζωνη μου ξαπλωσα κατο και χαμογελασα στν ουρανο....πηρα 3 ανασες και σκωθηκα.....και τωρα το δυσκολοτερο σημειο,ετρεξα και πηδιξα απο την κορυφη του δεντρου. | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 3:30 am | |
| Επεφτα με τεραστια ταχυτητα προς την γη,τα ματια μου ειχαν δακρυσει.προσπαθουσα καθς επεφτα να απομακρυνμαι οσο το δυνατον ποιο πολυ απ'το δεντρο.Γυρισα το κεφαλι μου και προσεξα οτι το δυκτι που ειχα βαλει παγιδεψε τα πουλια. χαμογελασα και τραβιξα το σκοινι που εξυχε απο τν ψαθινη τσαντα και αμεσως ανοιξε ενα αλεξυπτωτο φτιαμενο απο τα τεραστια φυλλα του δεντρου....Αυτοι οι ''αρχαιοι'' ειναι αψογοι!!!!μετα απο μση ωρα προσγειωθηκα λιγα μετρα μακρια απ'το δεντρο. Οι ντοπιοι με υποδεκτηκαν με ζητοκραυγες,τους εξγησα πως εχει η κατασταση με τα πουλια και τρεξαμε μαζι προς το χωριο. | |
| | | Isamu Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Τρι Μάης 10, 2011 3:52 am | |
| Με το που φτασαμε στο χωριο,αρχισα τς ετοιμασιες για το μαγικο μου φυλτρο χεχεχε!!! Εβρασα το φυλλο του φυτου και τς ριζες και το εκχυλισμα το εβαλα σε ενα μικρο δερματινο παγουρι.Αφου τελειωσα το φυλτρο ετρεξα εξω απ'το σπιτι για να το δξω στους ντοποιους.....δεν ηταν κανενας τους εκει,μονο μια κοπελα η οποια σκουπιζε τους δρομους -Ξερεις που ειναι οι αλλοι? -Ειναι σε μεγαλο δεντρο,τωρα σκοτωσουν πουλια βασηλιαδες!!! Εκατσα και σκεφτηκα κοιταζωντας το παγουρι με το φυλτρο,το χαμογελο μου αρχισε να εξαφανιζεται σταδϊακα....Ειπα ευχαριστω στην κοπελα και ετρεξα προς το δεντρο
Ειχα φτασει στην φωλια τν πτηνων,γυρο τους βρισκοντουσαν ολοι οι ανθρωποι του νησιου συμαδευοντας τα με τα ακοντια τους -Τωρα εσεις πουλια πληρωσετε!!!Φοναξε ο αρχηγος και πηρε φωρα να κτυπισει το ενα απο τα πουλια...του επιασα το ακοντιο,με κοιταξε ολο απορεια,του ειπα να κανει πισω,πηγα μπροστα απο τα πουλια και τους εσταξα απο μια σταγονα μεσα στο ραμφος τους,τα ματια τους αμεσως θολοσαν -λοιπον πτηνα,απο εδω και περα δουλεια σας ειναι να υπηρετητε τους ανθρωπους αυτου του νησιου. ΤΑ πουλια κοιταξαν τους ανθρωπους και χαμηλωσαν τα κεφαλια τους........
| |
| | | lalios Civilian
Posts : 1797 Join date : 28/11/2010 Age : 35 Location : Eveywhere and nowhere
| Θέμα: Απ: [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! Παρ Μάης 13, 2011 1:37 am | |
| Όνομα: Isamu Haki Points: - Player of the Week Points: 4 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points: -
| |
| | | | [Τελος]The bird kingdom?!Markus the Messiah!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|