.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 2:53 pm

Τα παντα σε αυτο το νησι ηταν υπερβολικα καταθλιπτηκα,απο τν ουρανο μεχρι την ιδια την γη,κυριαρχει μια μυρωδια μεταλου υπο επεξεργασια
ο ουρανος ειναι γκρι απο την καπνα τν εργοστασιων και τν ηχο τν κυματων επισκιαζει το βοθητο τν μηχανιματων που δουλευουν πρωη βραδυ.
Το νησι δεν ειναι αρκετα μεγαλο(κακα τα ψεματα αλλα στα νοτια σπανια συναντας μεγαλο νησι),η πολη του νησιου εκτινετε παραλιακα με αποτελεσμα,ολο το υπολυπο της ενδοχωρας να ειναι εργοστασια
επεξεργασιας μεταλου,οι μαριν θεωρουν αυτο το νησι χρυσορυχειο αφου τους εφοδιαζει με μεταλο με αποτελεσμα να ειναι υπο την προστασια του,εχουν χτισει ακομα και ενα υπερβολικα ψηλο κτυριο μεσα στην πολη το ονομαζουν PirateSlayer
......o-hahahahaha Οι καραγκιοζιδες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Isamu στις Δευ Μάης 16, 2011 4:42 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 2:54 pm

Εχω φτασει στο Ferum εδω και μια βδομαδα μα μολις σημερα βρηκα αδειο δωματιο σε ξενοδωχειο,Εβγαλα και τακτοποιησα τα πραγματα μου στα συρταρια και στο σεντουκι μπροστα στο κρεβατι μου,το δωματιο ηταν υπερβολικα μικρο και επρεπε να κανω οικονομια στν χωρο.
Ανοιξα τν ψαθινο σακο μου και εβγαλα τα πραγματα μου,μια αλαξια ρουχα με μια ζακετα και αγαπημενο μου νυστερι τα εβαλα στο συρταρι του κομοδυνου,το φυλτρο,το πουγκι,το μαχαιρι μου και το μπογαλακι με τα πραγματα που μου εδωσε ο Ranyiku ta εβαλα στο σεντουκι.
Πριν το κλεισω κοιταξα λιγο τα πραγματα μου,αλαξα την γνωμη μου και κρατησα πανο μου 5.000 μπελι,το παγουρι με το φυλτρο που εφτιαξα στο Τορινο,(ειχε μονο 3-4 σταγονες),και το μαχαιρι μου,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΚΛΕΦΤΡΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΧΕΧΕΧΕ!!ειπα στον εαυτο μου,κοιταξα για λιγο το δωματιο,
δεν ειχα ωρεξη να ξαπλωσω,ας κανω μια βολτα στην πολη!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 2:55 pm

.Το ξενοδωχειο ηταν στο κεντρο της πολης,απεναντη του βρισκοταν ενα γκουρμε εστιατοριο με το ονομα De Marua,φαινωταν γεματο π'εξω που κοιταξα,ετσι συνεχισα την βολτα μου,εστρυψα το στενο και βγηκα στον κεντρικο δρομο....το πρωτο πραγμα που ειδα μπροστα μου ηταν ενα τσουρμο μαριν μπροστα απο το PirateSlayer
.........ενιωσα την ουλη που ειχα στο στομαχι μου να με ποναει...εριξα ενα υστερικο γελιο με αποτελεσμα να γυρισουν 5 απο τους μαριν να δουν τη συμβαινει,τους κοιταξα και γω και υψωσα το μεσαιο μου δακτυλο,αυτοι με το που το ειδαν εκαναν μια γκριματσα και ξεραθηκαν στα γελια φοναζωντας''εξαφανισου τρελε,
εχουμε συμαντικοτερα θεματα να ασχολθουμε,εισαι τυχερος''
συνεχισα τν δρομο μου προς το λιμανι εχοντας στο μυαλο μου την λεξη pirateslayer.....pirate......slayer!? χα! μαλον σας ξεφυγε ενας.....ΕΓΩ!!!..Ο-ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 2:57 pm

Βρισκομουν στν λιθοστροτο δρομο που οδηγουσε στο λιμανι,καθος κατυφοριζα ακουσα πενθημες ψαλμοδιες....ηταν μια νεκρικη πομπη,μπροστα ηταν οι ψαλτες ακριβως πισο η σωρος ενος ανδρα γυρο στα 40 και στην συνεχεια οι συνγκενοις,ενα αγορι γυρο στα 15 και μια γυναικα,πιθανος η μανα του.
Εσκυψα ευλαβικα το κεφαλι και ακουμπισα τς παλαμες μου μεταξυ τους μπροστα απ'το κεφαλι μου,περασαν απο μπροστα μου και εστρυψαν στν κεντρικο δρομο,εγω συνεχισα προς το λιμανι,μετα απο 10 λεπτα εφτασα.Το λιμανι ειχε τρομερη τουριστικη κινιση,μπορω να καταλαβω γιατι επισκεπτοντε το νησι,ειναι το μονο νησι στην νοτια θαλασσα που δεν διατρεχει κυνδινο
πειρατιας λογο τν μαριν.Εκατσα και παρατυρισα λιγο το τσουρμο που εβγαινε απο τα κρουαζιεροπλοια,το λιμανι ειχε ''πνιγει''!!!!....βαρεθηκα και πηγα προς τν ντοκο που εχω αραξει την σχεδια μου......Η πομπη που πετυχα στν δρομο και η ατμοσφαιρα που ειχε το νησι μου ειχε προκαλεσει καταθληψη....
Μετα απο 6 λεπτα εφτασα στην σχεδια μου,κατι ομος μου φαινωταν παραξενο,κατι κουνιοταν πανο της,ενας ανθρωπος με εναν μπαλωμενο καφε μανδυα!!!
Δεν εχασα στιγμη,ετρεξα και πυδιξα πανο στην σχεδια,κλοτσησα τν τυπο,τν ερυξα κατο και του εβαλα το μαχαιρι στν λαιμο...ο τυπος ετρεμε ολοκληρος,επιασα και του εβγαλα την κουκουλα
Γαλαζιος?...βραγχΪα?..γυαλιστερα μεγαλα ματια? ΨΑ...ΨΑ....ΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!?!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:01 pm

-ΣΕ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ...ΜΗΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ
Τον κοιταγα για πολυ ωρα,δεν περιμενα να δω καποιον απο δαυτους στα νοτια,τοσο μακρυα απ'την μεγαλη γραμμη.
Χαλαρωσα την λαβη μου και απομακρυνα το μαχαιρι απ'τν λαιμο του
-Ποιος εισαι τη γυρευεις στην σχεδεια μου?!!!
ξεσκονιστκε και γωνατησε μπροστα μου
-Χιλια συγνωμη ευγενικε μου κυριε,εψαχνα για λιγο φαϊ ειπε και εβαλε τα κλαματα,ηταν πολυ ψηλος και σωματοδης,επισις ειχε γκριζα μακρια μαλλια πιασμενα σε πλεξουδα
τν λυπιθικα.Τον κτυπισα μαλακά στν ωμο και του ειπα να σηκωθει
-Πως σε λενε? εγω ειμαι ο Μαρκους,πεινας?
-Με λενε Γκαρον κυριε Μαρκους,πειναω παρα πολυ κυριε..
-οκ φυγαμε λοιπον,και σταματα να με λες κυριε
χαμογελασε και κουνησε καταφατικα το κεφαλι
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:04 pm

Σε ολη τν διαδρομη προς το εστιατοριο δεν εβγαλε αχνα.Φτασαμε σιγα σιγα στο De Marua.
πηγα να ανοιξω την πορτα και ο Γκαρον μου ειπε
-Μαρκους δεν εχω καθολου λεφτα...
-Να μην σε νοιαζει του ειπα, ανοιξα την πορτα και μπκαμε μεσα
το μαγαζι ηταν φυσκα!!!και κοιταζε εμας ολο τρομο,παρατηρησα οτι υπηρχε ενα αδειο τραπεζι μπροστα απ'την κουζινα του εστιατωριου...Ξαφνου μπηκε μπροστα μου ενας πολυ αδυνατος σερβιτορος και μου ειπε στο αυτι οτι δεν σερβιρουν το ειδος του Γκαρον,
Εγω αμεσως εβγαλα ενα δερματινο πουγκι με 5.000 μπελι και το κουνισα μπροστα στα μουτρα του,ο σερβιτορος ετρεξε ολο χαρα και μας ετοιμασε το τραπεζι σε δευτερολεπτα.
Κατσαμε και παρανγκηλα αρκετα πιατα για τον Γκαρον(αποφευγοντας τα θαλασσινα),και για εμενα παραγκηλα ενα φυλετο χοιρηνο,αυτο του μου εκανε εντυπση ηταν οτι το νερο ηταν ποιο ακριβο απο μερικα γκουρμε πιατα αλα ο Γκαρον μου εκσυγισε οτι τα αποθεματα γλυκου νερου εχουν στερεψει αφου εχει να βρεξει απο το
1156!!!!Ετσι εισαγουν νερο απο αλλα νησια.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:07 pm

Κατα την διαρκεια του φαγιτου,εμαθα αρκετα πραγματα για τν Γκαρον(αν και ηταν συνεχεια μπουκομενος).Ειχε μεγαλωσει στον δυτικο ωκεανο,ηταν ορφανος για αυτο και γυρναγε τα νησια,Εχει μνει περιπου 20 χρονια στο Ferum,ηξερε τα παντα γιαυτο το νησι.
Φαγαμε και ειπα στο γκαρσονι να μας φερει 2 κρυες μπυρες και τον πληρωσα.Ο Γκαρον δεν σταματουσε να με ευχαριστει,του ειπα να το βουλωσει και τσουγκρισαμε μπυρες
-Μαρκους εισαι πολυ καλος ανθρωπος,σου ειμαι υποχρεως
-δεν κανει τιποτα,Τι μπορεις να μου πεις γιαυτο το νησι
-το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεις καποιο μερος εξω απ'την πολη να μενεις τα βραδια...
-γιατι?
-Η πολη ειναι........Στοιχειωμενη!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:10 pm

Με το που τελειωσε την φραση του,μου βγηκε η μπυρα απ'την μυτη
-ΤΙ ΠΡΑΜΑΑΑΑΑΑ!!!
-Ναι ναι συγουρα στοιχειωμενη...καταραμενη θα ελεγα
-Που το βασιζεις αυτο...
-να ειμαι εδω αρκετο καιρο,το νησι ηταν μονιμα ηλιολουστο χωρις ουτε μια σταγονα για πολλα χρονια.Τν τελευταιο χρονο εχει συμβει το ακριβος αντιθετο,το νησι ειναι μονιμα συννεφιασμενο αλα συνεχιζει να μην βρεχει,επισης η τιμη του σιδηρου εχει ανεβει κατακορ φα λογο του οτι δεν υπαρχει καθολου νερο για να ψυξει τα μηχανιματα εξοριξης.....
και σαν να μην εφτανε αυτο..εδω και εναν χρονο,καθε αρχη της βδομαδας πεθαινει και ενας αντρας γυρο στα 30-40 με αρσενικο γιο κατο απ'τα 14...αν καποιος πατερας καταλαβαινει πως εχει η κατασταση περνει την οικογενεια του και φευγει απ'το νησι.Πλεον το νησι δεν εχει αρκετο εργατικο πρωσοπικο,ειναι ολα ενα ντομινο,που εχουν φερει το νησι στο χυλος τς οικονομκης καταστροφης!!!!

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:16 pm

-Μα ειδα ολοκληρο τσουρμο τουριστες,αυτο συγουρα ειναι μεγαλο εσωδο για το νησι...
-ναι αλλα δεν ειναι αρκετο...
κοιταξα το μπουκαλι της μπυρας στο χερι μου για λιγα λεπτα
-που νομιζεις οτι ωφειλονται ολα αυτα
εγυρε λιγο μπροστα και μου ειπε -Εγω πιστευω αυτο που πιστευουν και οι ντοπιοι..
-δηλαδη?
-Για ολα φταει ο δημαρχος Hugo Transylva!!!
Ξαφνικα ολο το μαγαζι πεταχτηκε απο της θεσεις του,ειχαν ολοι τρομοκρατθει και μας κοιταγαν,αμεσως τα γκαρσονια τους ηρεμησαν,μετα απο λιγα λεπτα εκατσαν ολοι κατο
-..........Συνεχισε..Ποιο ψυθιριστα αν μπορεις
-Ο Hugo Transylva ειναι ο καινουργιος δημαρχος του νησιου,ανεβηκε στην εξουσια πριν απο ενα χρονο,τοτε που αρχισαν να συμβαινουν ολα.Πριν απο χρονια Ο πατερας του Hugo ηταν δημαρχος σε αυτο το νησι τν ελεγαν Valad,ηταν φοβερος ειχε φτασει το νησι σε φοβερο οικονομικο επιπεδο...αλλα κατιγορηθηκε για σχεσεις με τους επαναστατες και των κρεμασαν οι Μαριν στην κεντρικη πλατεια....
Ο κοσμος πιστευει οτι και ο γιος του εχει σχεση με επαναστατες,τους οποιους μισουν θανασιμα λογο του οτι η επιρωη τν Μαριν ειναι τεραστια.

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:21 pm

Το αλλο θεμα που του φορτωνουν ειναι οτι ο Hugo εχει κανει συμβολαιο με τν ιδιο τν διαβολο!!!,στην συνεχεια ανεβκε στην εξουσια και αυτος με αποτελεσμα να περνει εκδικιση χρησημοποιοντας μαυρη μαγεια!!!
-Καλα ολα αυτα αλλα δεν σου φαινετε περιεργο που δεν ενοχλει τους μαριν.Στο κατο κατο με αυτους εχει πρωηγουμενα...
-Ποιος ειπε οτι δεν ενοχλει τους μαριν!!! χαχαχαχαχα...φιλε μου...εχουμε αλαξει πανο απο 5 ταγματα αυτν τν χρονο!!!
-πλακα μου κανεις?
-οχι,βεβαια ειμαστε αρκετα τυχεροι,γιατι το τελευταιο ταγμα που ηρθε πριν απο 2 βδομαδες εχει εναν αρκετα σκληρο Επικεφαλή αξιωματικο,που απο οτι φαινετε ακομα και ο Hugo φοβατε!!!
-Σοβαρα ο-χαχαχαχα και ποιος ειναι αυτος?
-το Ονομα του ειναι Jeki,cpt Jeki,ειναι φοβερα δυνατος!!!
Στο ακουσμα του ονοματος μου επεσε το μπουκαλι της μπυρας στο πατομα.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:22 pm

.......Jeki?........
-Ναι.Μαρκ εισαι καλα?
του εγνεψα καταφατικα και πηγα λιγο τουαλετα.Ειχα κατσει μπροστα απ'τν νυπτηρα...Δεν πιστευα στα αυτια μου ο Jeki εδω?! Ειχα να τν δω χρονια απο οταν ημουν 10 χρονων..αυτος ηταν η εττοια που εγινα αρχηκα Μαριν,τν μισω!!!Ειναι απο τους ποιο δυνατους ανθρωπους που διαθετουν οι Μαριν.
Το μονο που θυμαμε απ'αυτον ηταν οτι τοτε με περνουσε 20 χρονια και του ελειπε το δεξι ματι,το ειχε χασει απο εναν Επαναστατη...το πληρες του ονομα ειναι Jeki.J.Isamu..Ειναι ο μικροτερος αδερφος του πατερα μου...
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:28 pm

Επεστρεψα απο την τουαλετα
-Ξερεις να μου πεις κατι αλλο για αυτον.....πως τν ειπες....Jeki
-Βεβαιαααα!!! χαχαχαχα ειναι ο μεγαλυτερος ηρωας του νησιου,ειναι μονο 2 βδομαδες εδω και νιωθουμε τρομερη ασφαλεια.Επισς αρεσκετε στο να παιρνει και να εκπεδευει παιδια 15 ετων για να γινουν η επομενη φουρνια μαριν
εσφυγκα τοσο δυνατα το ποδι μου που αρχιζε να ματωνει
-Ξερεις που βρισκετε???
-ναι στο PIRATESLAYER εκει ειναι επικεφαλης.Γιατι ρωτας?
- θα ενιωθα περισσοτερη ασφαλεια αν ηξερα που μπορω να ζητησω βοηθεια σε περιπτωση αναγκης.Φευγουμε λοιπον?
Ο Γκαρον και εγω βγηκαμε εξω
λοιπον φιλε μου,χαρηκα,παω να την πεσω,εσυ εχεις που να μνεις?
-ναι,μην ανσυχεις,Ευχαριστω για ολα Μαρκ
-δεν κανει τιποτα,καληνυχτα
εγω περασα απεναντη και ο Γκαρον εφυγε ολο ευθεια.το κεφαλι μου πονουσε απο της πληροφωριες......Στοιχιομα..καταρες....ο Hugo....ο Jeki
επρεπε να ξαπλωσω,τα ποδια μου ειχαν κοπει.Εφτασα στο δωματιο,ανοιξα την πορτα και επεσα με τα μουτρα στο κρεβατι.
Η νυχτα ηταν πολυ δυσκολη...γυριζαν ολα στο κεφαλι μου...η αληθεια ειναι οτι φοβαμε.Ξαπλωσα κοιταζντας το ταβανι,ανοιξα με το αριστερο μου χερι το συρταρι
και εβγαλα ενα τσιγαρο απο μεσα,το αναψα.
καθως ο καπνος γεμιζε το δωματιο πηρα την αποφαση αυριο πρωη να επισκευτω τν Hugo,an δεν λυσω το μυστηριο δεν προκιτε να υσιχασω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:28 pm

περιμενα ποτε θα διξει το ρολοΪ 10 το πρωι και ξεκινισα για το σπιτι του δημαρχου Hugo,ας δουμε λοιπον περι τοινος προκειτε.
Συμφωνα με τν Γκαρον το δημαρχειο βρισκετε στην κεντρικη πλατεια,ενω το σπιτι του στο λιμανι.Αρχικα πειρα τν δρομο για την πλατεια,
δεν ειχα δυναμη να περπατησω γρηγοροτερα ετσι το εριξα στν περιπατο.Η πολη ηταν αδεια ολοι οι κατικοι βρισκοντουσαν μεσα στα σπιτια τους.
ακομα και η αγορα στην πλατεια ηταν αδεια μονο λιγοι πωλητες που πασαραν την πραματια τους στν αερα.Ειχα φτασει στο δημαρχειο,ηταν ενα πανεμωρφο κτοιριο φτιαγμενο απο πετρα και μαρμαρο,
ανεβηκα τα σκαλια κα μηκα μεσα,μπρωστα μου βρισκοταν μια κοπελα που καθοταν σε ενα γραφειο γεματο σκονισμενα βιβλια,εβυξα για να της τραβηξω την προσοχη,η κοπελα εβγαλε εναν τσιριχτο πνηχτο ηχο επδ τρομαξε,στην συνεχεια με κοιταζε απο πανο μεχρι κατο.
Την ρωτησα αν θα μπορουσα να δω τν δημαρχο και μου ειπε οτι δεν ειχε ερθει σημερα.την ευχαριστισα και εφυγα για το λιμανι.
το λιμανι δεν ηταν μακρια απο την πλατεια,εφτασα και βγηκα μπροστα ακριβος απ'το σημειο που ειχα δεσει την σχεδεια μου...ξαφνικα μεσα απ'την θαλασσα πεταχτηκε ο Γκαρον!!!,ανεβηκε απ'την θαλασσα στον ντοκο τυναχτικε απ'τα νερα και με χαιρετησε,δεν εχασα χρονο και του ζητησα να μου διξει το σπιτι του δημαρχου,αυτος αμεσως ''σκοτηνιασε'' και μου ειπε οτι ειναι το δευτερο δεξια,αυτο με τα κοκκινα
κεραμιδια.Ηταν ενα μικρο ξυλινο σπιτι που που ειχε δυπλα 2 μικρα παραθυρα με μαυρες κουρτινες αφου χαζεψα λιγο κτυπισα το κουδουνι του σπιτιου.

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΤετ Μάης 11, 2011 3:31 pm

Κτυπισα πολλες φωρες,κανενας δεν ανοιξε,ετσι τα παρατησα και γυρισα να φυγω,απο πισο με περιμενε ο Γκαρον που κοιταζε εντονα το δεξι παραθυρο...
-κοι....κοι..κοιτα εκει...
γυρισα αποτομα την πλατη μου και κοιταξα το παραθυρο.Ενας περιεργος αντρας με κοιταζε στα ματια,ηταν χλομος ασπρομαλλις με ανοικτα πρασινα ματια.Με το που
καταλαβε οτι τν κοιταξα εκλυσε τν κουρτινα
-Ποιος ηταν ο περιεργος????
-ο....H....ug...o..o Hugo!!!!
Τον τραβηξα απ'τν μανδυα και φυγαμε μακρια απ'το σπιτι.Αφου τν ηρεμησα ξανα πηγαμε για φαΪ,απ'την αγωνια μου εφαγα ποιο πολυ απ'τν Γκαρον.πληρωσα κα εφυγα
νυσταζα τοσο πολυ που δεν μπορουσα να μιλισω,ανεβηκα πολυ αργα στο δωματιο,και κοιμηθικα με τα ρουχα.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΠεμ Μάης 12, 2011 2:26 pm

Δεν ειχα ευχαριστο υπνο,γυριζα συνεχεια.Η ωρα ειχε παει 3 το βραδυ και ανοιξα για λιγο τα ματια μου....ξαφνικα ειδα κατι απ'το παραθυρο να σκαρφαλωνει στο μπαλκονι,φοραγε μια μαυρη καπα και μια ασπρη μασκα,στην συνεχεια εκατσε μπροστα απ'το παραθυρο και κοιταξε μεσα
848488484
Εγω ειχα μνει ξαπλωμενος με το ενα ματι μυσανοικτο για να δω τι θα κανει,με το ζωρι κρατιομουν να μην τρεξω εξω απ'το δωματιο.
Στην συνεχεια αυτος ο περιεργος τυπος εβγαλε ενα συρματακι και ανοιξε το παραθυρο πολυ σιγα,με πλησιασε και εβγαλε μεσα απ'τν μανδυα του ενα ροπαλο του baseball και το υψωσε πανο απ'το κεφαλι του,εκοινη την στιγμη πεταχτκα αστραπιαια πανο και πυδιξα πανο του με αποτελεσμα να πεσει κατο,του αρπαξα το ροπαλο και τν κτυπισα στο κεφαλι,ο τυπος εμεινε αναισθητος.
Ετρεξα αμεσως στο σεντουκι μου και εβγαλα απο μεσα ενα κομματι σκοινι,τον εδεσα σε μια καρεκλα και του εβγαλα την μασκα.Δεν ειχα ξαναδει αυτον τν ανθρωπο,ηταν ξανθος και σχετικα νεος.......
Περασε μια ωρα μεχρι να αρχισει να συνερχετε,εγω ειχα κατσει απεναντη του σε μια καρεκλα και καπνιζα
-Γιατι εισαι εδω?
-...χα φαινετε πως απετυχα....
σκωθηκα πηγα προς το μερος του και του εσβυσα το τσιγαρο στο μαγουλο...δεν εβγαλε αχνα,αντιθετα γελαγε.
-δεν θα σου πω τιποτα,δεν μπορει να με πονεσει τιποτα!!!!χαχαχαχα
πειρα ενα κομματι σκοινι και του εδεσα στο στομα και πισο απ'το κεφαλι,αυτος συνεχισε να μουγκριζει.
-Δεν καταλαβες...δεν θελω να μαθω κατι!...
γυρισα την πλατη μου και πηγα στο κομοδυνο,ανοιξα το συρταρι και εβγαλα απο μεσα το νυστερι μου...
-Ξερεις εγω ειμαι γιατρος..στην σχολη δεν μας αφηναν να ¨πειραματιστουμε¨πανο σε ζωντανους ανθρωπους μονο σε γουρουνια και πτωματα...δυστιχος για σενα εχω τελιωσει απ'την σχολη εδω και 4 χρονια ....o-hahahahaha

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! Gjurta10
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 3:50 am

16.Tου εβγαλα το φυμοτρο μετα απο 1 ωρα ¨επεμβασεων"
-Στα....ματα.......δεν αντεχω....αλλο
Με το νυστερι εκοψα τα σκοινια και τν ελευθερωσα,επεσε κατευθειαν με τα μουτρα στο πατομα,το οποιο ειχε γεμισει αιμα,το σωμα του ηταν γεματο βαθιες πληγες που τον εκαναν ανικανο να κουνιθει.Παω μπροστα του και του σηκωνω το κεφαλι
-Σου εχω κοψει καθετα τους τενοντες και τς αρτηριες σου...σε 5 λεπτα θα εισαι νεκρος...εκτος και αν μου πεις ποιος σε εστειλε....τικ τακ...τικ τακ
-Ο.....δημαρχος.....ο Hugo!!! O HUGO....μου ειπ και εφτυσε μια γερη ποσοτητα αιμα.Τν ξαναεβαλα στην καρεκλα και τν εσυρα μες την ντουλαπα.
-ΟΥΥΠς!!!!....δεν εχω να σου κανω ραμματα..... ατυχια εεεε??? και εκλεισα την δυφυλλη ντουλαπα
Καθος μαζευα τα πραγματα μου για να φυγω απ'το ξενοδωχειο,ακουγα τν τυπο μεσα στην ντουλαπα να κλαει και να παρακαλα να τν αφυσω να φυγει.Δεν υπηρχε χωρος για ευγενειες,επρεπε να δεχτει τν θανατο του...αυτη ειναι η δουλεια του στο κατο κατο.
Φωρτωθκα τν ξαθινο σακο μου κα βγηκα απ'το δωματιο,κατεβηκα κατο στην ρεσεψιον,πληρωσα και εφυγα.
Καθαρμα Hugo...ερχετε η σειρα σου!!!!

Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 12:09 pm

Εφτασα πολυ γρηγορα στο λιμανι και σε δευτερολεπτα ημουν εξω απ'το σπιτι του δημαρχου,ειχα τρελα νευρα και δεν σκεφτομουν σωστα ετσι εσπασα την πορτα και μπηκα μεσα.
το σπιτι ηταν φοβερα φτοχικο αλλα και υσιχο.
ΗUGO!!!ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΠΩς ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!!
Δεν ακουστηκε απαντηση,μεσα στα νευρα μου αρχισα να σπαω τα παντα μεσα στο σπιτι...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΤΗΜΑ
Το σπιτι ηταν δυοροφο ετσι ετρεξα και ανεβηκα την ξυλινη σκαλα που οδηγουσε πανο.
Στον πανο οροφο υπηρχαν δυο δωματια,το ενα ηταν η κρεβατοκαμαρα και το αλλο ακριβος απεναντη ειχε κληστη την πορτα.πειρα φωρα και εσπασα την πορτα με τον ωμο μου.
Το δωματιο ηταν τεραστιο,με τζακι και μια επισης τεραστια βιβλιοθηκη.Στο κεντρο του δωματιου βρισκοταν ενα μεγαλο ξυλινο γραφειο γεματο σκονισμενα βιβλια,ακριβος πισο απ'το γραφειο καθοταν ο Hugo σε μια δερματινη πολυθρωνα.
Ειχε ενα υφος τρομου σαν να ηξερε τ προκυται να του συμβει
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 1:07 pm

18.Πυδηξα πανο στο γραφειο,εκυψα και τν τσακωσα απ'τν γιακα και με τα δυο χερια.
-Η οικογενεια Transylva θα θρινησει και 2ο ατομο,με λαθος πειρατη τα εβαλες!!
τραβιξα το δεξι μου χερι απ'τν γιακα και το εσφυξα σε γροθια στην συνεχεια το τραβιξα πισο
-Πειρατης???....μα εσυ δεν εισαι....Μαριν?
κατεβασα το δεξι μου χερι σιγα
-Εσυ που το ξερεις αυτο,δεν ειμαι ποια,ατυχησες!!!και ξανα ετοιμαστκα να του ριξω γροθια
-Στα...σταματα σε παρακαλω,εαν δεν εισαι μαριν...τοτε δεν εισαι στοχος μου
-πολυ σωστα!!! τωρα μεινε ακυνητος πρεπει να σου σπασω το σαγονι
-Κατσε λιγο φρονιμα...ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! Ασε με να σου εξγησω
τοτε μια απορεια μου γεννηθηκε
-συγνωμη...αν δεν σκοτωνες εσυ τους γωνεις τν παιδιων...τοτε ποιος?
-αν μου αφησεις τν γιακα θα σου εξγησω!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 1:07 pm

Του αφησα τν γιακα,αυτος με κοιταγε στα ματια και εκατσε σιγα με τα χερια ψηλλα ξανα στην πολυθρονα του.
Εγω τραβιξα το βλεμμα μου απο πανο του και κοιταξα πισο του.Πισο του ηπηρχε ενας τεραστιος πινακας με φωτογραφιες Μαριν(μου εκανε εντυπωσει που δεν το ειχα προσεξει ποιο πριν),οι περισσοτερες απ'αυτες ειχαν σβιστει με ενα κοκκινο Χ.
Εκατσα οκλαδον πανο στο γραφειο
-λοιπον βλαμμενε,εχεις 10 λεπτα να μου εξγσεις την στο διαολο συμβαινει σ'αυτην την ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ!!!!
-Ε...κοιτα προφανος εγινε μια παρεξηγηση.....Εγω ευθηνωμαι μονο για τον θανατο αυτον τν σκυλιων(μαριν)
-ΑΡΓΕΙΣ!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 1:09 pm

Τν αφησα να μου εξηγησει την κατασταση,αυτα που εμαθα ξεπερνουν την φαντασια μου.Υπαρχει ενας κρυφος πολεμος σε αυτο το νησι μεταξυ Μαριν(Jeki) και επαναστατων(Hugo)..o Hugo μπηκε στους επαναστατες για να τιμησει των πατερα του,και για να παρει εκδικισει φυσικα,
οι μαρινς δεν μπορουσαν να ανεχτουν ενα μελος της επαναστασης σαν δημαρχο ετσι και ξεκινισαν να πυπιλιζουν το κεφαλι του κοσμου στο οτι ο Hugo ηταν κακος,ο Hugo με την σειρα του αρχησε να θεριζει τους μαριν,στην συνεχεια ηρθε στο νησι ο θειος καπτεν Jeki...ο οποιος απετουσε
απ'τους ντοπιους αρχικα να στελνουν τα παιδια τους για εκπεδευση,οι ντοπιοι αρνηθηκαν,ετσι ο Jeki αρχησε με την σειρα του να θεριζει τους γονεις των παιδιων και να τα φορτωνει στν Hugo!!!!.....η συνεχεια ηταν γνωστη,οι γωνεις τν παιδιων(απο μισως στν δημαρχο)εστελναν τα παιδια τους στους Μαριν..
Ο μονος λογος που δεν εχουν βγαλει απ'την μεση ακομα τν Hugo ειναι ο εξεις,εχει μια φρουρα απο επαναστατες-δωλοφονους να τν προστατευουν(πρεπει ο τελευταιος απ'ατους να βρισκετε ακομα στην ντουλαπα μου)......Το μονο πραγμα ομος που προβληματιζει τν Hugo ειναι αυτο,γιατι απ'τη στιγμη που εκλεχθηκε δημαρχος
ο καιρος του νησιου εχει αλαξει ριζικα,πριν βγει δημαχος το νησι ηταν μονιμα ηλιολουστο και τωρα ειναι συννεφιασμενο με μια υποψεια υγρασιας στν αερα...
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 1:54 pm

.Τν ακουγα για πανο απο 2 ωρες
-χα μαρινς Απολυτη Δυκαιωσηνη κα πρασινα αλογα
-κατι πρεπει να γινει....το νησι δεν θα αντεξει αλλη μειωση στν πλυθησμο....αν μπορουσα να ριξω αυτν τν Jeki!..
-Ααααα τν θειουλη μου! αυτος ειναι δικος μου..
-ΤΝ ΠΟΙΟΝ????
-Αστο μεγαλη ιστορια..
Τοτε ξαφνικα ακουσα εναν θοριβο απο πισο μου,ηχο οπλισμενου οπλου.Γυρισα πισο...Στο δωματιο ειχαν μπει 5 Μαριν και τα οπλα τους μας συμαδευαν
-Hugo Transylva!!!συλαμβανεσε για την κτηγορια της κατασυρωην δωλοφονιας πολιτων και Μαριν και αντιεξουσιαστικη δραση.Isamu Markus γνωστε ως Outlaw,εσυ συλαμβανεσε για ανταρσια,και αποπηρα πειρατιας!!Σε οποια προσπαθεια αντιστασεις θα χρησημοποιηθει θανασιμη βεια
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 1:55 pm

-Αν νομιζετε οτι θα με πιασετε χωρις να προβαλω αντισταση χανετε τν χρωνο σας...ελπιζω τα οπλα σας να ειναι γεματα.
Σηκθηκα ορθιος και ετρεξα προς το μερος τους
-ΠΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΟ
-HYBRID...
-ΠΥΡ!!!!
Με πετυχαν 3 σφαιρες απ'της 5,2 στα ποδια και μια στο μπρατσο,ολα θολοσαν πολυ γρηγορα και επεσα με τα μουτρα στο πατομα,καθος διατηρουσα ακομα της αισθησεις μου προσεξα οτι ο Hugo ειχε πεσει κατο,δυπλα απ'το γραφειο του,του ελειπε το μισο κεφαλι και ο πινακας με τς φωτογραφιες τν μαριν ειχε γεμισει αιμα.
Καθος ημουν πεσμενος κατο ανκανος να κουνιθω,ενας μαριν με καβαλησε και μου εβαλε ενα ζευγαρι χειροπεδες,μετα εγυρε και μου ψυθιρισε στο αυτι
-Ο θειος στελνει χαιρετησματα,σε περιμενει μερες αλα δεν του εκανες την τιμη...χεχεχε..ελα για παμε στο Pirateslayer!!! Αυτη ειναι η πρωτη σταση...η δευτερη???? IMPELL DOWN!!

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! Hhhhh10
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 2:33 pm

Bρισκομουν σε ενα υποθαλασσιο κελι στο Pirateslayer εδω και 2 μερες.Ο χρονος περασε πολυ γρηγορα,ισως επδη δεν ειχα αναρωσει και κοιμομουν αρκετα.Απο οτι ειχα ακουσει η μεταφωρα μου στο Impell down θα γινοταν αυριο πρωι,
και ειχα προετιμαστει ψυχολογικα.Τα υπολυπα κελια ηταν αδεια,το μονο μου ακουγοταν κατο απ'την επυφανεια της θαλασσας ηταν μουσικες απ'την πολη..η πολη γιορταζε για τν θανατο του HUGO.Οι περισσοτεροι μαρινς απ'οτι ακουσα
ειχαν παρει αδεια,οι μονοι που βρισκονταν εδω ηταν 10 μαριν(υπερβολικα λιγοι για το μεγεθος του φρουρειου)και ο πολυαγαπημενος μου θειος!!!....
..................
Ειχε πλεον μεσημεριασει,εφαγα αργα το φαϊ που μου πεταξαν στα ποδια,και ξαπλωσα στο ντιβανι.
Ξαφνικα ακουστικαν σειρηνες μεσα στο φρουριο..ετρεξα και πιαστικα απ'τα καγκελα για να δω τη εγινε,μονο ποδοβολιτα ακουγα
γυρισα πισο και ξαπλωσα ξανα..
-ε...πσιτ!!!
Γυρισα και τι να δω!!!Ηταν ο Γκαρον!!! ακριβος εξω απ'το κελι μου...μου κουναγε τα κλειδια ολο χαρα..
-Καλα τι κανεις εδω!!!
-Ποτε δεν ξεχνω Μαρκ,ηρθα να ανταποδωσω!!και μου ανοιξε την πορτα.
Ετρεξα και τν αγκαλιασα....αυτος με απομακρυνε και μου ειπε
Γρηγορα δεν εχουμε χρονο!!!,εφερα και τα πραγματα σου,η πορτα θα ειναι ανοικτη για 10 λεπτα ακομα!Σε περιμενει η σχεδεια σου εξω,την τροποποιησα λιγο!
-Συγνωμη φιλε μου....φυγε εσυ τωρα,ευχαριστω για ολα
-μα..
-Πρεπει να φυγεις....θα ακολουθισω και γω
-Γιατι τι εγινε???
-Ο-ΧΑΧΑΧΑΧΑ...Να μην ¨χαιρετησω'' τον θειο Jeki Πρωτα?
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 2:59 pm

Ο Γκαρον ειχε την απορια ζωγραφισμενη στο υφος του,χαμογελασα και του εκανα νοημα να φυγει,αυτος μου ανταποδωσε το χαμογελο κουνισε το κεφαλι του και ετρεξε προς τα εξω.
Πειρα 2 ανασες και ετρυξα τα δακτυλα μου
-OK...Hybrid Mode.....blend in!!
Πηρα την μορφη του ανθρωπομορφου χαμαιλεοντα και αμεσως εγινα ¨αορατος¨.ανεβηκα με τρελη ταχυτητα τς σκαλες που οδηγουσαν στον τελευταιο οροφο,και με πολυ προσοχη περασα αναμεσα απ'τους φρουρους.
Επιτελους ειχα φτασει στα κεντρικα γραφεια.ακουσα απ'τα den den mushi την φωνη του θειου μου.στα γραφεια υπηρχε μονο ενας Μαριν
-ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΝ ΥΣΒΟΛΕΑ!!!
-μα..μα..μαλιστα κυριε,εθεαθει να εξερχεται απ'το κτυριο και να βουτα στην θαλασσα
-Μαλιστα..ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΦΕ!!!
-Μαλιστα κυριε
Ο μαριν ετρεξε σαν τρελος και γεμισε καφε μια κουπα την οποια ακουμπισε σε εναν δυσκο.Στην συνεχεια με σταθερο βημα πηγε προς το γραφειο του δοιηκητη το οποιο ηταν ακριβος δυπλα,
πηγα συγα συγα απο πισο του και με μια γρυγορη κυνιση του γυσισα τν λαιμο.
Επιασα τν δυσκο στον αερα και γυρισα στην κανονικη μου μορφη
πηγα και ανοιξα με δυναμη την πορτα με το ενα χερι
-ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑ...
-Σου ελειψα θειο
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 3:42 pm

Εσυ?...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ...επρεπε να σε σκοτωσω οταν ειχα την ευκαιρια!!
Η αληθεια ειναι οτι επρεπε
ΧΑ πες μου τωρα οτι θα με σκοτωσεις..ας γελασω!!!Ακου μικρε εγω ειμαι αυτος που σου εμαθε να παλευεις
Δεν μου εμαθες απολυτος τιποτα...ο πατερας μου με εμαθε
ΧΑ ο πατερας σου?!,αν σε εμαθε αυτος τοτε θα πεθανεις και εσυ σαν σκυλι!!!
Παρε αμεσως πισο αυτο που ειπες...και σου υποσχομαι οτι θα πεθανεις ανοδινα
Σταματα εισαι ξεκαρδιστικος!!!...ακου μικρε ξερεις τι διαφορωποιει εμενα και τν πατερα σου
ΝΑΙ..ο πατερας μου πεθανε βαζωντας το σωμα του ασπυδα για να προστατεψει μια γυναικα και το παιδι της,ενω εσυ θα πεθανεις ντροπιασμενος
ΧΑΧΑΧΑΧΑ..οχι μικρε εμενα θα με θιματε για αιωνες το συμπα εξαιτιας αυτου εδω του μυαλου
τι εννοεις?
Αυξησα την παραγωγημωτητα μεταλου χωρις εργατικο πρωσοπικο κατα30%...χαρις αυτου εδω του μηχανιματοςκαι εδειξε εξω απ'το παραθηρο
Εξω βρισκοταν ενα τεραστιο μεταλικο δοκαρι

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] The Stronger Metal!
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: