.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μάης 15, 2011 3:48 pm

Το βλεπεις αυτο μικρε!!! αυτο ειναι το μελλον,εχω δημιουργησει συννεφα γυρο απ'το νησι,μαζευω υγρασια και την δυοχετευω στα εργοστασια με αποτελεσμα τα μηχανιματα να ψυχοντε αυτοματα!!!! χαχαχαχα
Για να καταλαβω...δημιουργησες νερο απ'το πουθενα και το στελνεις στα εργοστασεια...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΨΑΕΙ
δεν δινω δεκαρα για τν κοσμο!!!....χαχαχα..αυτο το νησι ειναι χρησορυχειο!!!! Θα βοηθησει το εργο μας,θα συλαβουμε και το τελευταιο δαιμωνικο καθαρμα σαν και του λογου σου!!!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!
Ετρεξα προς το μερος του και πυδιξα στν αερα για να καταφερω να τον κλοτσισω στο κεφαλι.Αμεσως πυδιξε και ο Jeki,Ενωσε τα χερια του και με κτυπισε στην κοRυφη του κεφαλιου με αποτελεσμα να φυγω με δυναμη στο πατομα.
Καταφερα με το ζορι και προςγειωθηκα με τα ποδια και βρηκα την ισοροποια μου.
Ο Jeki εκανε αμεσως κυνιση προς τα εμενα,απο ψηλα εσπρωξε με την παλαμη του τν αερα και το ωστικο κυμα με εκανε να περασω μεσα απο 2 τυχους και να βγω εξω απ'το γραφειο.
Το κεφαλι μου ειχε ματωσει...Τοτε βγηκε και ο Jeki απ'το γραφειο με ενα ειρωνικο χαμογελο..
ετρεξα μανιασμενα προς το μερος του και εξαπελυσα εναν συνδιασμο απο γροθιες και κλοτσιες,ο Jeki απεκρουσε πολλες αλα εφαγε και μερικες δυνατες
ΧΑ καταφερες και μου ματωσες την μυτη...μπροβο γιαυτο και θα σου κανω την τιμη να σε σκοτωσω χρησημοποιοντας το φρουτο μου...BEATLE...FORM!!!!
[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 Stun-b10

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 16, 2011 3:41 am

To θεαμα ηταν αφοπλιστικο,ο Jeki ειχε δυπλασιαστει σε υψος και μαζα!!!,μου ειχαν κοπει τα ποδια και οποια στατιγικη ειχα σκεφτει εχει παει στραφει..
Ο Jeki κουνισε με δυναμη τα φτερα του και σηκοθηκε απ'το εδαφος,ο ηχος απ'τα φτερα του ηταν ανυποφωρος,ενα συνεχομενο δυνατο βουητο....
Στην συνεχεια εγυρε το τερατοδες κεφαλι του μπροστα και με συμαδευε με το κερατο του....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ....
Εκανα 2 βηματα πισο και σκουπισα το αιμα απ'το στομα μου..
Αν νομιζεις οτι θα κανω πισο εισαι γελασμενος!!!
Ο Jeki κουνισε με ποιο πολυ δυναμη τα φτερα του και ορμησε κατα πανο μου,ευτυχος καταφερα και τν απεφυγα τραβωντας την μεση μου πισο,οπος ηταν γυρισμενος τν καβαλησα στην πλατη και εβαλα τα χερια μου στα ματια του....
ΒΛΗΜΜΑ!!! απλα καθυστερεις τν θανατο σου..
Εφερε το τερατοδες χερι του πισο και με γραπωσε απ'την πλατη,τα αιχμηρα του νυχια ειχαν μπυχτει στν σαρκα μου...
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Διαολεεεε!!
(ζουτ,ζουτ)ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....αυτη ειναι μονο η αρχη
με τραβηξε απτην πλατη του και με εφερε μπροστα του,εγω τν κοιταξα και τν εφτυσα με αιμα...
ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΕΙς!!!περνει φωρα και με πεταει απ'το παραφηρο...το τζαμι εσπασε απ'το σωμα μου,ημουν ετοιμος να χασω τς αισθησεις μου...
Με δυναμη εσκασα πανο στο μεταλικο δοκαρι στο οποιο εκανα μια λακουβα σαν να ηταν κουφιο....μετα επεσα στο εδαφος,γεματος αιμα και σπασμενα γυαλια.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 16, 2011 4:39 am

Ο Jeki προςγειωθηκε μπροστα μου σηκονωντας ενα συννεφο σκονης
Τελικα εισαι ποιο αδυναμος απο τν πατερα σου......δεν μου κανει αισθηση ουτε να σε αποτελιωσω
Το αιμα μου εβραζε,υπεφερα,δεν μπορουσα να κουνιθω καθολου με το ζωρι κρατουσα τς αισθησης μου ενεργες...Ειχα σκωσει τν λαιμο μου ετσι ωστε να χω οπτικη επαφη με τν Jeki,γυρισε την πλατη του
και περπατησε μακρια μου....αυτο ειναι..τωρα μου ειναι ποιο κατανοητο...χωρις τα φτερα του δυσκινιτος..το σωμα του ειναι πολυ βαρυ,ξαφνικα ενιωσα νερο να σταζει απο ψηλα,γυρισα ανασκελα με το ζορι χρησιμοποιωτας την πλατη μου,το νερο εσταζε απο το εσωτερικο του μεταλλικου δοκαριου....αυτο ειναι
συρθικα και ακουμπισα στο μεταλικο δοκαρι,στυριχτικα και χρησιμοποιησα ολες μου τς δυναμεις για να σταθω στα ποδια μου...
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!περασες μεσα απο τυχο,γιαλια επεσες 40 μετρα και κτυπισες πανο σε μεταλλο...ακομα στεκεσε ?! συγχαρτιρια ανηψιε!!
Του χαμογελασα ηρωνικαΚαλα κανεις και χαιρεσε....το μονο συγουρο ειναι οτι αυτη η μαχη δεν τελιωσε,δεν εισαι ο μονος χρηστης διολοφρουτου!!
....ΤΙ?
-HYBRID MODE!!!
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 16, 2011 4:40 am

Το σωμα μου αλαξε σχετικα αργα...ο Jeki ειχε μνει εκπληκτος,δεν το περιμενε σε καμια περιπτωση
Επιτελους!!! δξε μου ποσο κτηνος εισαι!!!
Ενιωθα υπερωχα,μερικες απ'τς πληγες μου ειχαν επουλοθει..πολλα απ'τα κοκαλα μου ομος ηταν σπασμενα..
Γυρισα προς την μεταλλικη κολονα και της εριξα μια γροθια..το χερι μου ειχε ανοιξει μια τρυπα στο κουφιο μεταλλο.
Σταματα!!! τι κανεις εκει!?..ο Jeki κτυπα με δυναμη τα φτερα του και ερχετε κατα πανο μου,εγω εκοινη την στιγμη τραβαω το χερι μου μεσα απ'την κολονα και ενας πυδακας νερου εκτοξευετε πανο στον Jeki.
Toka toka no blend in πλησιαζα τν Jeki ο ποιος κοιταγε τα βρεγμενα χερια του με το που εφτασα μπροστα του εγινα αορατος....ο Jeki
κτυπουσε τν αερα...ενω εγω ετρεχα γρυγορα και τν κτυπουσα απο πολλες μεριες με δυναμη...
η δυναμη μου ομος εξαθενισε γρηγορα με αποτελεσμα να γινω και παλι ωρατος...
με επιασε απ'τν λαιμο και με πεταξε πανο στην κολονα..εγυρε προς τα μενα το σωμα του και αρχισε να κτυπα και παλι τα φτερα του..αυτη την φωρα χωρις αποτελεσμα
Τι συνεβει!!!...Τ μου ΕΚΑΝΕΣ????
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ!!! Θα παρει ωρα μεχρι να στεγνωσουν τα φτερα σου!! χεχεχεχε!!!
ΘΑ ΣΕ....ΛΙΩΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙ
Αρχισε να τρεχει προς το μερος...ηταν παρα πολυ αργος,καταφερα και τν απεφυγα φευγοντα στο πλαϊ,μετα του εδεσα τα ποδια με την ουρα μου και του εβαλα τρυκλοποδια
Toka toka no Tongue slingshot!!!!!εκανα την ουρα μου σαν ελατηριο και εκτοξευτηκα στν αερα....πεταξα την γλωσσα μου και την εδεσα στο κερατο του Jeki...Τραβαω με δυναμη την γλωσσα μου και ερχομουν με τρομερη δυναμη προς το μερος του Jeki
εφερα τα ποδια μου μπροστα και τν κτυπισα στο στυθος σπαζωντας του ολο τν εξοσκελετο..
ο Jeki εφτυσε ενα πρασινο υγρο και αφου κοπανισε λιγο τα φτερα του εξεπνευσε και γυρισε στην ανθρωπινη μορφη του
Αφου τιναξα λιγο τα ρουχα μου απ τς σκονες επεστρεψα και γω στν ανθρωπινη μορφη μου..
Ακουσα φασαρια,επρεπε να φυγω γρυγορα πριν ερθουν οι υπολιποι μαρι....τωρα ηταν καλη ευκαιρια που η πολη βρισκοταν σε κατασταση γιορτης
ετρεξα κουτσενοντας γυρο απ'το κτυριο..και βρηκα την σχεδια μου.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Μάης 16, 2011 4:41 am

Ανεβηκα γρηγορα πανο της και την ελυσα απ'τν προκυμαια....Ο Γκαρον μου ειχε προσαρμοσει πανο της μια αεροπροπελα,ειναι μια ξυλινη προπελα η οποια γυριζει χαρει στο στροφειο,το οποιο περιστρεφετε με την δυναμη του αερα.
Βγηκα πολυ γρηγορα απτο λιμανι.Καθος καθομουν και περιποιομουν τα τραυματα μου ειδα τν ηλιο να ξεπροβαλει και να λουζει το νησι..
Γκαρον...σου χροσταω πολλα...εις το επανιδειν!!!!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μάης 20, 2011 9:14 am

Όνομα: Isamu
Haki Points: -
Player of the Week Points:6
Beli: 16.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!   [ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Μάης 21, 2011 11:14 am

Guyz αν σας ειναι ευκολο ξανα ριξτε μια ματια!Κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειχα και ενα υποτυποδες bounty

[ΤΕΛΟΣ]A mystery tougher than metal!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] The Stronger Metal!
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: