.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Friendship...[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 21, 2011 1:18 am

Την ιδια στιγμη οπου απο ολων το χαμογελο εξαφανηστηκε απο τα προσωπα τους εμφανηστηκε στου Zhan Ze... Ενα παρομοιο "κρακ" ξανακουστηκε και στο τριτο το ροπαλο του Joey εγινε εκατομυρια μικα κοματακια!!!
Ολοι ειχαμε μεινει αναυδη,ητανε πρακτικα αδυνατο το ροπαλο του Joey να εσπαγε στο κρανιο καποιου ανθρωπου... Παροτι ο Zhan Ze χαμογελαγε παρατηρησα 2 κηλιδες αιματος να τρεχουνε απο την μυτη του και το αριστερο του αυτι... Που σημαινε οτι μπορει να εχει μεγαλες αντοχες αλλα το σωμα παραμενει ανθρωπινο,δεχεται ζημια και μπορει να πεσει.. Ισως αμα τον αποδυναμωσουμε αρκετα οτι εχει καταλαβει τον Zhan Ze να τον αφησει μετα....
Τοσο αποροφημενος στις σκεψεις μου οπου ημουνα δεν προλαβα ουτε καν να προειδοποιησω τον Joey, ο Zhan Ze τον αρπαξε κανωντας του μια περιεργη λαβη,σπαζοντας του το δεξι χερι και τον πεταξε μερικα μετρα πιο περα. Μετα ξανασηκωσε το σπαθι του και συνεχησε να σκοτωνει ασταματητα.... Ειδα τον Trick απο πισω μου να τρεχει προς τον Zhan Ze εχωντας βγαλει νυχια και δοντια εξω... Πηδηξε να ορμηξει κατα πανω του αλλα τον προλαβε και τον επιασε απο τον λαιμο ενω ητανε ακομα στον αερα. O Trick καταφερε να κανει λιγη ζημια στο χερι του αφου τον δαγκωνε μανιασμενα και τον εσχιζε με τα νυχια του. Αφου δεν αντεχε αλλο να τον κραταει τον κοπανησε 2 φορες στο εδαφος και υστερα τον πεταξε λιγο πιο περα απο εκει που κοιτωνταν λυποθημος ο Joey...
Δεν αντεχα αλλο να τον βλεπω..δεν αντεχα να το βλεπω να προκαλει αλλο κακο... Εσφιξα την λαβη του κατανα μου και το τραβηξα εξω... Ειχα σκυψει το κεφαλι μου και το καθαριζα απο οποιαδηποτε αλλη σκεψη, η μονη που γυρναγε στο μυαλο μου ητανε το ιδιο μου το κατανα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 21, 2011 1:48 am

Ολα γυρω ειχανε αρχισει να κινουνται σε αργη κινηση,ενοιωθα μια απιστευτη δυναμη απο μεσα μου να βγαινει.. Μολις ανοιξα τα ματια μου ημουνα ετοιμος,ορμηξα στον Zhan Ze ψυχραιμος και συγκρουστηκαν τα σπαθια μου προκαλωντας ενα μικρο ωστικο κυμμα και σπωχνοντας ολους τους αλλους γυρω μας προς τα πισω...
Καθως τα σπαθια μας ητανε ενωμενα και τρεμανε απο τις δυναμεις οπου τα ωθουσανε εγω με τον Zhan Ze κοιταζωμασταν στα ματια... Εκεινος μου χαμογελασε λες και βρηκε ον αντιπαλο που ηθελε..
Νομιζα οτι σε ειχα ξεφωρτοθει εσενα για τα καλα..
Δεν του απαντησα,τραβηξα αποτομα το κατανα μου και με μια στροφη χαμηλα καταφερα ενα βαθυ κοψιμο στο αριστερο του ποδι.. Εκεινος γονατισε λιγο και θυμωμενος ξαναχτυπησε αλλα απεκρουσα την επιθεση του.. Το δεξι οπου του ειχε τραυματησει ο Trick δεν ητανε τοσο γερο ετσι δεν μπορουσε να χρεισημοποιησει ολη του την δυναμη,στοιχημα οτι και το χτυπημα οπου του καταφερε ο Joey να τον εχει ζαλισει..
Δεν εισαι ανικητος.
Με μια κλωτσια τον εστειλα λιγο πιο πισω και ο χορος μεταξυ των σπαθιων μας ξεκινησε..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 21, 2011 1:57 am

Οσο η μαχη συνεχιζονταν παρατηρησα οτι ολα γυρω μας κινουνταν πολυ πιο αργα η εμεις κινουμασταν τοσο πολυ γρηγορα.. Οι αντρες γυρω ειχανε μεινει με το στομα ανοιχτο και παρακολουθουσανε την μαχη αμιλητοι... Ο joey πιο περα ανεκτησε τις αισθησεις του και εσπευσε αμεσως να με βοηθησει αλαλ οι αντρες τον κρατησανε και καλα κανανε...
Αφηστε με !! Πρεπει να βοηθησω τον Chris !!!!!
Οχι Joey !! Εισαι τραυματισμενος και επιπλεον κοιτα τους !! Δεν νομιζω οτι και να εμπλακεις θα βοηθησεις πολυ ασε και που θα μπεις στον δρομο του Label !!
Σταματησε να αντιστεκεται και σταθηκε ησυχος κοιταζωντας την μαχη.. Τοτε αρχισε να φωναζει εμψυχονοντας με..
Μονο εσυ μπορεις να τα καταφερεις Chris !!! Μονο εσυ !!!
Οσο πιο πολυ κραταγε η μαχη ενοιωθα να μην κουραζομαι αλλα αντιθετα να ανακτω ολο και περισσοτερο δυναμεις ενω αντιθετα ο Zhan Ze εδειχνε λεπτο προς λεπτο να κουραζεται ολο και πιο πολυ και τα ανοιγματα οπου αφηνε μου επιτρεπανε να του κανω ολο και περισσοτερα μικρα μεν αλλα χτυπηματα δε..
Σε καποια φαση με χτυπησε με μια κουτουλια αφηνωντας με στο εδαφος.. Πατησε την λεπιδα του σπαθιου μου ωστε να μην μπορω να το σηκωσω και υψωσε το δικο του ετοιμο να με καρφωσει και αποτελειωσει....
Αυτο την φορα θα φροντησε να παραμεινεις νεκρος.. Κοβωντας σε κοματια !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 21, 2011 2:21 am

Διατηρωντας την ψυχραιμια ενοιωσα ολη αυτη την δυναμη μεσα μου οπου μεγαλωνε κατα την διαρκεια της μαχης να βγαινει στην επιφανεια δινοντας μου κουραγιο... Κλωτσησα με τα 2 μου ποδια τον Zhan Ze στο στηθος,και με ενα μικρο αλμα σταθηκα ορθιος. Με το ποδι μου σηκωσα το κατανα μου και συσορευσα ολη την δυναμη μου και ενεργεια σε αυτη την τελευταια μου επιθεση..
Dokuekius Sutoraiku Hakoraishu !!!
Με ενα χτυπημα βρεθηκα πλατη με πλατη.. O Zhan Ze ειχε μεινει αναυδος και σταθερος στην θεση του,οσο εβαζα σιγα σιγα το κατανα μου στην θηκη του ο Zhan Ze γονατησε ενω ενα τεραστιο κοψιμο εμφανηστηκε διαπλατα σε ολο του τον θωρακα με ενα πιδακα αιματος να λουζει το εδαφος μπροστα του..
O Joey ετρεξε προς το μερος του και τον επιασε απο τους γιακαδες..
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!!
χμφ χμφ χμφ...σιγωγελασε με μια διαφορετικη φωνη,σαν διπλη...
Πηγα και σταθηκα και εγω διπλα απο τον Joey πανω απο το Σωμα του Zhan Ze..
Ποιος εισαι?
0Δεν εχει σημασια πια.. Αυτο που ηθελα να πετυχω το πετυχα... ειπε αυτη η δευτερη φωνη. Υστερα ο Zhan Ze ανοιξε το στομα του και αυτος ο μαυρος καπνος βγηκε απο μεσα του κατευθηνομενος στο φεγγαρι...
.... Joey ?...
O Joey επιασε σφιχτα τον πατερα του οπου η ζωη μεσα του ειχε αρχισει να σβηνει πια...
Συγνωμη γιε μου...ειπε με δακρυα στα ματια..Συγνωμη για ολα...
Δεν φταις εσυ !! Μην κατηγορεις τον ευατο σου !! ειπε βουρκωμενος και ο Joey..
Τοτε γυρισε το βλεμμα του και κοιταξε εμενα..
Εισαι ιδιος ο πατερας σου... Πραγματικα ελπιζω καποτε να με συγχωρεσεις για τις πραξεις μου.. απογοητευσα τον πατερα σου...
Απο εμενα εισαι συγχωρεμενος... Τι ενοεις τον απογοητευσες?!
...του...ει...ειχα υποσχεθει...οτι θα σε προστατευα....
Τι λες?! Αφου οταν γενηθηκα δεν σε γνωριζα και δεν ξεραμε οτι θα γυρναγαμε στο Tequila Wolf. Τι ενοεις με ολα αυτα !?!
Συγνωμη...Συγνωμη...συγνωμη.....συγ...ωμη...
Και ετσι ελαβε τελος η ζωη του Zhan Ze...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 21, 2011 2:36 am

Πολα ερωτηματα μου δημιουργηθηκανε υστερα απο τα τελευταια λογια του Zhan Ze... Μονιμως ερωτηματα μου δημιουργουνται οπουφαινονται αλυτα και συνεχως χαλιεμαι..
Αστο να παει στο καλο .... δεν παιζει να βγαλω ακρη ετσι οπως γινονται συνεχεια τα πραγματα...
Σηκωσα ενα σακιδιο γεματο προμηθεις ενω ο Trick διπλα μου κουβαλαγε και αυτος μπολικα πραγματα...
Στο στρατοπεδο αποχαιρετησα τους παντες και ολους με ευχαριστουσανε,αλλα δεν βρηκα πουθενα τον joey... Σκεφτηκα οτι θα ητανε στο ταφο του πατερα του και τον δικαιολογησα πληρως.. θα ηθελα πολυ να τον περιμενω για να τον αποχαιρετησω,αφου ηταν τωρα πια ενας απο τους καλυτερους μου φιλους αλλα δεν μπορουσα να χασω αλλο χρονο... Επρεπε να επισκευασσω πληρως το πλοιο και να παω να συναντησω την αδερφη μου... Φτανοντας εκει οπου ητανε η βαρκα μου και λιγο πιο ανοιχτα στην θαλασσα το πλοιο αφησα τα σακιδια μεσα στην βαρκα.. Κοιταξα για μια τελευταια φορα πισω μου... Μπορω να ομολογησω οτι ενοιωσα μια μικρη απογοητευση που δεν εμφανηστηκε ο Joey αλλα ...ετσι ειναι η ζωη.. γεματη αναποδιες.. Εσπρωξα την βαρκα στην θαλασσα και ανεβηκα πανω. Ξεκινησα να κανω κουπι προς το πλοιο οταν ξαφνηκα ακουγα μια φωνη απο πολυ μακρυα να με φωναζει..
Γυρισα το βλεμμα μου προς την παραλια και ειδα απο μακρυα τον Joey με ενα σακιδιο να με φωναζει και να τρεχει... Μολις εφτασε στην θαλασσα βουτηξε και κολυμπησε προς την βαρκα... Σταματησα εγω το κουπι και τον περιμενα,μολις εμφανηστηκε κουρασμενος αφησε το σακιδιο του κατω και στογγυλοκαθησε..
Εκανες ολη αυτη την διαδρομη για να με αποχαιρετησεις?
Καλα ηληθιος εισαι? Το σακιδιο δεν το ειδες?! Ερχομαι μαζι σου !!
Και οι αντρες σου? Οι επαναστατες εδω?
Θα τα καταφερουνε μια χαρα οι επαναστατες χωρις εμενα.. Αλλωστε το ονειρο μου παντα ητανε να δω ολο τον κοσμο και οχι να μενω κολλημενος σε νησακια.
Ξαναρχισα να κανω κουπι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.. Επιτελους και ενας ανθρωπος στο πλοιο οπου θα μπορω να μιλαω !! Ο Joey απλωθηκε λιγο παραπανω,βαζοντας τα ποδια του πανω στην ραχη του Trick,εκεινος γρυλισε νευριασμενος ξαφνιαζοντας τον Joey και ριχνοντας τον στην θαλασσα...Μολις ξανανεβηκε θυμωμενος ειπε..
Εεεε γατακι !! Ησυχα !!
Φτανωντας στο πλοιο ο joey εβαλε τα πραγματα στο αμπαρι και με βοηθησε να σηκωσουμε την αγκυρα.. Μολις επιασα το πηδαλιο με ρωτησε..
Για που παμε?!
Εκει που μου ειχες πει οτι θα βρισκαμε τον μηχανικο...
Εμπρος λοιπον !!

O Trick μου προσφερε παντα μια καλη συντροφια,αλλα ωρες ωρες ενοιωθα οτι μιλωντας σε καποιον ηθελα και να λαμβανω απαντηση.. Επιτελους υστερα απο τοσο καιρο ενας αληθινος φιλος!!

Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Friendship...[Τελος]   Friendship...[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Αυγ 01, 2011 1:42 pm

Όνομα: Giannakos92
Haki Points: -
Player of the Month Points.: 8
Beli: 44.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Friendship...[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Taste from hell and an unexpected friendship....[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: