.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the.....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

[ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the..... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the.....   [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the..... I_icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 11:50 am

Βρισκομαι εν πλω εδω και 3 μερες.Οι προμυθειες μου τελιωνουν με αστραπιαιο βαθμο,το ταξιδι βεβαια ειναι
ποιο δυσκολο για 2 απλους παραγοντες..1ον ειμαι κτυπιμενος γερα απ'τα τελευταια συμβαντα στο Ferum και 2ον εχω συνεχεια απο πισο μου τους Μαριν.....τους εχω βαρεθει..αλα ευτυχος καταφερνω και τν σκαπουλαρω συνεχεια,Εχει περασει μια μερα απ'την τελευταια φωρα που ειδα μαριν ο λογος ηταν αρκετα απλος...ημουν αρκετα μακρια απ'τα ηδατα του νησιου Ferum,περιμενα οτι οι πραξεις μου θα ειχαν αρνητικο αντικτυπο...αλλα σε τετοιο βαθμο δεν το περιμενα ποτε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the.....   [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the..... I_icon_minitimeΤετ Μάης 25, 2011 11:07 am

O ηλιος ηταν πολυ λαμπερος και καφτος.Ο ανεμος απ'την αλλη ειχε αρκετη δυναμη ετσι ωστε η αεροπροπελα της σχεδειας να εχει
ικανοποιητηκη δυναμη,αφσα την προετημασια στην ακρη και ξαπλωσα κατο απ'τον ηλιο.μετα απο 1 ωρα παρατηρησα οτι μια σκϊα απο ψηλα
γυροφερνε την σχεδεια...ηταν ενας ταχηδρομικος γλαρος!!Καιρο ειχα να δω εναν απ'αυτους,συνιθιζαν και μας εφερναν της εφημεριδες στο ακρονησι που υπηρετησα σαν
δοκιμος Μαριν.Του εκανα σημα και προσγηωθηκε στν ακρη της σχεδειας,με το ραμφος του μου εδωσε την εφημεριδα και γω με την σειρα μου του εβαλα το αντιτημο μεσα στο τσαντακι που ειχε
κρεμασμενο στν λαιμο του,κουνησε με δυναμη τα φτερα του και πεταξε δυτικα.
Isamu
Civilian
Civilian
Isamu

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the.....   [ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the..... I_icon_minitimeΔευ Μάης 30, 2011 2:18 pm

Εκατσα κατο απ'το σκεπαστρο στην σκια και ανοιξα την εφημεριδα η οποια ειχε την ονομασια SOUTH BLUE NEWS.
Γυρισα βιαστηκα το εξοφυλλο και το ματι μου επεσε κατευθειαν στο προτο αρθρο

ΣΟΚ!!!Αποτροπαιο εγκλημα στη πολη Serkitha της νησου Ferum!!!

-Tα γεγονοτα στην νησο Ferum τρεχουν με υλιγκιοδης ρυθμους.Οι αρχες του νησιου
καταφεραν να λυσουν το μυστηριο τν αδικαιολογιτων θανατων που μαστιζαν την πολη,
υπαιτιος τν εγκληματον φαινετε πως ηταν ο πρωην δημαρχος της πολης Hugo Transilva
ο εχασε την ζωη του σε συμπλοκη με τς αρχες του νησιου καθος προεβαλε αντισταση στην
συληψη του,στην κατοχη του βρεθηκαν οπλα,ποστερ τν θυματον του και γραμματα στα οποια αλιλογραφουσε
με μελλοι του επαναστατικου κινηματος.

Καθος η πολη γιορταζε την απελευθερωση της απ'αυτον τον δαιμονα,την χαρουμενη ατμοσφαιρα ηρθε να διαταραξει
το παρακατο εγκλημα,Ο μεγαλος cpt.Jeki βρεθηκε σε κοματοδη κατασταση μπροστα απο μια περιεργη κατασκευη.
Συνηλθε μετα απο 5 μερες και ειπε τα εξεις ''Αυτη η συσκευη δημιουργηθηκε απο τν εγκληματια Isamu Markus
o οποίος βρησκοταν στο νησι αρκετο καιρο,αυτη η συσκευη δημιουργησε τα περιεργα καιρικα φαινομενα!!!
και εξαιτιας του συγκεκριμενου ατομου βρησκομε σε αυτην την κατασταση''.

Ωπος δυχνουν τα πραγματα ο ηρωας μας ηρθε αντιμετοπος με τν Markus για να σωσει την πολη απο την
καταστροφη.ΟΙ αρχες εκαναν μια τεραστια ερευνα χθες στην πολη,βρηκαν το δωματιο που διαιμενε ο εγκληματιας,
και Αυτο που βρηκαν ηταν ανατριχιαστικο..μεσα στην ντουλαπα του δωματιο ανασηρθηκε ενα πτωμα.Το θυμα ηταν
ενας λευκος ανδρας γυρο στα 30,το πτωμα βρεθηκε κατακρεουργημενο σε προχωριμενη αποσυνθεση

Ο Isamu Markus ειναι γιατρος γυρο στα 25,ειχε υπηρετησει ως Μαριν μεχρι που εγερθηκε εναντιον τν αξιωτημων
συναδελφων του.Πλεον εχει ενεργη δραση ως πειρατης στο south blue,οπος μας τονισε ο cptn Jeki o
συγκεκριμενος εγκληματιας κατεχει 1 απ'τα φρουτα του διαβολου!!!!ΠΡΟΣΩΧΗ o εικονιζομενος(εν'ωρα επαγκελματος)
κακοποιος ειναι εξεραιτικα επυκινδυνος!!!Παρακαλουντε οποιοι τν συναντησουν να τραπουν σε φυγη και να ενημερωσουν
τς ποιο κοντινες αρχες,Ο εικονιζομενος εθεαθει να κατευθηνετε προς το νησι PINGTAN

[ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the..... Wanted12

****αυτο το ποστερ εκδοθηκε απ'τς λημαινικες αρχες.Δεν υπαρχει επικυριξη,η περιπτωση του εχει προβληματισει τους
εγκληματολογους.Οποιος καταφερει και τν παραδωσει στς αρχες θα λαβει ικανοποιητικη αμοιβη****

[ΑΡΧΗ]Centaurea?!What the.....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Αρχηγός Νησιού/Centaurea
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [Τέλος] Adventure at Centaurea, my journey begins!
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: