Παρόντες χρήστες | 31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Πεμ Ιουν 30, 2011 4:25 am | |
| Όσοι βρίσκονταν στο τραπέζι έγνεψαν καταφατικά, αλλά ο Shifer φάνηκε να διαφωνεί. -Όχι. Εάν επιτεθούμε βράδυ ο αριθμός των σκλάβων θα μας είναι άχρηστος. Σκεφτείτε το λίγο, οι φυλακισμένοι δουλεύουν απ'το πρωί ως το βράδυ, άρα τη νύχτα θα είναι εξουθενωμένοι και δε θα είναι σε θέση να μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια. Φάνηκαν να το σκέφτονται, αλλά το λόγο πήρε ένας στην ηλικία μου που δεν είχα προσέξει. Τα χαρακτηριστικά του ήταν άγρια και φάνταζε ιδιαίτερα επικίνδυνος. -Έτσι κι αλλιώς οι φυλακισμένοι δε θα μας πρόσφεραν τίποτα. Όλη τη δουλειά θα την κάναμε εμείς, όσο αυτοί τραβούσαν την προσοχή. Ας τους ξεσηκώσουμε πρώτα και μετά να εκμεταλλευτούμε την αναταραχή για να πάμε στις αποθήκες. -Αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο! Ουσιαστικά στέλνεις τόσους άοπλους στη σφαγή. Είναι ανεπίτρεπτο. -Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις. μου απάντησε, ενώ με κοιτούσε άγρια. -Φυσικά, αλλά όχι έτσι. Αυτό δεν είναι θυσία, είναι εκμετάλλευση και δεν την αποδέχομαι. απάντησα ανταποδίδοντας το βλέμμα. -Ηρεμήστε.. όπως είπα, ο αριθμός των φυλακισμένων είναι πολύτιμος. Δίχως αυτούς, οι φρουροί είναι διπλάσιοι και ακόμη παραπάνω από εμάς. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. -Και τότε πώς θα στείλουμε 4 ομάδες των 10 ατόμων σε κάθε αποθήκη? Θα φανερωθούμε. -Έχεις δίκιο, αλλά εδώ έρχεται ο Kuran. Οι ικανότητες του και η φήμη που έχει είναι πολύτιμες. Είναι σε θέση να καταστρέψει μια αποθήκη μόνος του με τις δυνάμεις του φρούτου του. Σωστά? | |
| | | FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Πεμ Ιουν 30, 2011 4:38 am | |
| -Πιστεύω πώς ναι, αλλά πρέπει να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. -Ωραία, άρα ο αριθμός των ομάδων μειώνεται σε 3 των 10 ατόμων. -Ναι, αλλά αυτό δε λύνει το πρόβλημα. Η μια απ'τις 3 μπορεί να χρησιμοποιήσει το δρόμο απ'την άκρη της γέφυρας που δε φρουρείται ποτέ, οι άλλες 2? -Γιατί να μην ακολουθήσουν εκείνη και μετά να χωριστούν? -Οι αποστάσεις μεταξύ των αποθηκών είναι μεγάλες και φυσικά φρουρούνται μέρα-νύχτα. Είναι αδύνατον να μη φανερωθούμε. -Τότε ας φανερωθούμε, αλλά την ώρα που όλοι οι εργάτες είναι στην άκρη της γέφυρας και οι φρουροί έχουν αποσπαστεί ο ένας απ'τον άλλον. Η μια αποθήκη μένει αφύλακτη τότε. Κοινώς θα φανερωθούμε για να καταστρέψουμε την τελευταία. Ότι κι αν κάνουν τότε θα είναι άχρηστο. Δε θα έχουν πυρομαχικά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς τους σκλάβους. φώναξε άλλος ένας επαναστάτης απ'την άλλη άκρη του τραπεζιού. -Σωστά. Δε θα ανακατευτούν κι οι φυλακισμένοι. Μας βολεύει. Συμφωνώ με τον Shuhei! -Κι εγώ. Μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα. -Οπότε, ας συνοψίσουμε το σχέδιο και να το μεταδώσουμε στους υπόλοιπους. Όλοι γνέψαμε καταφατικά και ο επαναστάτης ξεκίνησε να αφηγείται εξαρχής το σχέδιο.
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Πεμ Ιουν 30, 2011 1:35 pm | |
| Μετά τη συνέλευση, όλοι κίνησαν για την έξοδο του κρησφύγετου, ενώ ο Shifer με συνόδευε στο δωμάτιο μου. - Shifer, είναι εύκολο να βρεις ένα χάρτη της Tequila Wolf? Το σχέδιο με τις αποθήκες μου φάνηκε καλό, αλλά δε γνωρίζω το μέρος.- Α.. Οι αποθήκες είναι χτισμένες έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ρόμβο. Η κοντινότερη σε μας φρουρείται κυρίως το βράδυ, αλλά τη μέρα που οι εργάτες δουλεύουν στην άκρη της γέφυρας μένει αφύλακτη. Η άλλη που ανέφερε ο Shuhei είναι στη δεξιά μεριά της γέφυρας και γενικότερα η περιοχή εκεί δε φρουρείται ποτέ καλά. Η αποθήκη που θα επιτεθείς εσύ, είναι στην ίδια ευθεία με εκείνη, αλλά σίγουρα έχεις την πιο δύσκολη δουλειά σε αυτή την εξέγερση. Τέλος, αυτή που πρόκειται να επιτεθούμε όλοι μαζί, βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας και κατά τη διάρκεια της μέρας φρουρείται ασφυκτικά. Θα προσπαθήσω να σου βρω ένα χάρτη για να τον μελετήσεις με την ησυχία σου.- Ωραία. Στην αποθήκη που θα επιτεθώ μόνος μου πόσοι φρουροί υπάρχουν? - Αρκετοί για μια ομάδα των 10 ατόμων, αλλά λίγοι για κάποιον με τις δυνατότητες σου. Ειδικά το γεγονός του ότι χρησιμοποιείς το μαγνητισμό τους καθιστά ανίκανους ακόμη και να σε απειλήσουν.- Δεν απάντησες και με τρομάζεις - Κοντά στους 25. Αν είσαι τυχερός υπάρχει περίπτωση να είναι και λιγότεροι.- Η αλήθεια είναι ότι τα έχω βάλει και με περισσότερους, αλλά έτσι όπως είμαι είναι πολλοί.- Το ξέρω, αλλά ξέρω επίσης ότι μπορείς να το κάνεις. είπε ακουμπώντας ενθαρρυντικά το χέρι του στον ώμο μου και αφού φτάσαμε έξω απ'το δωμάτιο μου, εκείνος με ένα χαμόγελο γύρισε την πλάτη του και έφυγε. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Παρ Ιουλ 01, 2011 11:07 am | |
| Μπήκα στο δωμάτιο ελαφρά κουρασμένος απ'την όλη διαδικασία και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου. Παρατήρησα ότι οι πόνοι που μου προκαλούσε το τραύμα είχαν περιοριστεί αρκετά, πέρα από μερικές ενοχλήσεις όταν έκανα κάποια απότομη κίνηση. Ίσως σε 2 μέρες να ήμουν έτοιμος να παίξω το ρόλο μου σ'αυτήν την εξέγερση. Λίγο αργότερα έκλεισα τα μάτια μου και αφέθηκα στον ύπνο. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και αφού ντύθηκα κατέβηκα στη μεγάλη αίθουσα. Εκεί βρήκα τον Shifer, τον Shuhei και τον ηλικιωμένο επαναστάτη που απ'ότι είχα καταλάβει, έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα υπόλοιπα άτομο μου ήταν εντελώς άγνωστα. Όταν με αντιλήφθηκε, ο Shifer ήρθε προς το μέρος μου. -Καλημέρα Kuran. Έψαξα για το χάρτη που μου έλεγες. Ήταν ο καλύτερος που μπορούσα να βρω. μου είπε δίνοντας μου ένα παλιό διπλωμένο χαρτί. -Ευχαριστώ. Θέλω να ζητήσω μια χάρη. του απάντησα, ενώ εκείνος με κοίταξε ερωτηματικά. -Θέλω ένα μηχανικό. Το πλοίο με το οποίο ήρθα έχει υποστεί βλάβες. -Θα σε βοηθήσω, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Η εξέγερση προηγείται. -Το γνωρίζω. Κάτι ακόμα. Ο άντρας που ήταν μαζί μου όταν λιποθύμησα... τι έχει απογίνει? -Α... Σε μετέφερε σε κάποιο οίκημα και σε βρήκαμε εκεί. Όταν κατάλαβε ότι είμασταν επαναστάτες σε άφησε σε εμάς και χάθηκε στο πλήθος των φυλακισμένων. Πάντως είναι σχετικά γνωστός πειρατής. Ο Captain Jirou, χαχαχαχα. Είναι απ'τους πιο επαγγελματίες ληστές που έχω ακούσει.. Λοιπόν, πάμε να καθίσουμε με του άλλους. και πήγαμε προς το κυκλικό τραπέζι. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Παρ Ιουλ 01, 2011 11:47 am | |
| Η μέρα κύλησε συζητώντας περί της επανάστασης και όταν πλέον νύχτωσε, ήταν ώρα να ξεκουραστούμε. Καθώς οι περισσότεροι σύντροφοί μου έφευγαν, ο Shifer με συνόδευε στο δωμάτιο μου. -Λοιπόν Kuran, αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Είσαι έτοιμος? -Πιστεύω. -Η πλάτη σου είναι εντάξει? -Δεν μπορώ να κάνω πολύ απότομες κινήσεις, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω. -Ωραία. Αύριο θα τους διαλύσουμε. Αύριο, θα είναι η μέρα που η γέφυρα θα πέσει. είπε με πείσμα. Τότε μια σκέψη πέρασε αστραπιαία απ'το μυαλό μου. -Ε Shifer.. Θυμάσαι τον Jirou που ανέφερα πριν? -Ναι γιατί? -Τι θα έλεγες αν τον πείθαμε να μας βοηθήσει? -Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, αλλά είναι εμπιστεύσιμος? -Έτσι πιστεύω. -Πολύ καλά. Αν το βρεις αύριο, τότε ας συμμετέχει.
Κάπως έτσι τέλειωσε η μέρα πριν την επανάσταση και γεμάτος αυτοπεποίθηση και ανυπομονησία έπεσα για ύπνο, δίχως να μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε στην εξέγερση...
[Τέλος] (Συνέχεια στο Part 2) | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] Τετ Ιουλ 06, 2011 4:59 pm | |
| Όνομα: Kuran Kaname Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 40.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 | |
| | | | [Τέλος] Μια νέα φυσιογνωμία και η προετοιμασία για την εξέγερση! [Part 1] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|