.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Mayor[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 8:29 am

Αρκετές ημέρες πέρασα στο Navarone Island κ σχεδίαζα συνεχώς τα μελλοντικά μου σχέδια. Έψαχνα κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να φτιάξω ένα πολύ καλό σχέδιο ασφαλείας για την γύρω περιοχή. Δεν ήθελα με τίποτα να υπάρχει κενό στην άμυνα της περιοχής μου. Τα περισσότερα πειρατικά πληρώματα που υπήρχαν είχαν διαλυθεί! Είτε γιατί τα συλλάβαμε ή τα καταστρέψαμε είτε γιατί είδαν πως δεν είχαν καμία ελπίδα επιβίωσης στις θάλασσες όσο κυκλοφορούν άνθρωποι της δικαιοσύνης όπως εγώ! Όλοι οι πειρατές που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον φόβο μιας πιθανής συνάντησης με μένα!! Αν τους ευνοήσει η τύχη θα αργήσουν να διασταυρώσουν τα μονοπάτια τους μαζί μου. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κάνουν την προσευχή τους γιατί δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν τους!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Κυρ Ιουλ 10, 2011 1:34 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 1:32 pm

Είμαι στο γραφείο μου κ πίνω ένα ποτηράκι ρούμι για να χαλαρώσω ύστερα απ'όλη αυτή την κουραστική μέρα που πέρασα. Η ώρα ήταν 2 παρά τα μεσάνυχτα κ τίποτα δεν κινούταν, πέραν των σκοπών κ των περιπόλων της βάσης. Μια συνηθισμένη νύχτα σε κάποια στρατιωτική βάση δηλαδή. Πόσες φορές όμως υπάρχει η πιθανότητα μια τέτοια νύχτα να χαλάσει κ να σε γεμίσει με άγχος κ αγωνία?? Η απάντηση είναι ελάχιστες. Έλα που όμως αυτή η νύχτα έμελλε να είναι μια απ'αυτές τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει κάτι το ασυνήθιστο κ σοβαρό. Η γκαντεμιά είχε εκτοξευτεί στα ουράνια!! Δεν το πίστευα με τίποτα αυτό που μου συνέβει!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 1:41 pm

Τι είχε συμβεί κ μ'έκανε να καταριέμαι την ώρα κ την στιγμή?? Ενώ λοιπόν έπινε αμέριμνος το ουισκάκι μου άκουσα ένα θόρυβο να έρχεται απ'το παράθυρο μου. Σηκώθηκα να δω τι ήταν αυτός ο επίμονος ήχος που άκουγα κ δεν έλεγε να σταματήσει, αν κ στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία πιστεύοντας πως ήταν κάποιος γλάρος που έψαχνε για φαγητό. Δυστυχώς όμως έκανα λάθος. Αυτό που πέτυχα βέβαια ήταν ότι ο ήχος προερχόταν από πουλί, αλλά όχι από γλάρο. Ήταν ένα ταχυδρομικό περιστέρι μ'ένα γράμμα δεμένο στο αριστερό του πόδι. "Τι να ήταν αυτό άραγε" σκέφτηκα κ έλυσα το κορδόνι με το οποίο ήταν δεμένο το γράμμα στο πόδι του λευκού περιστεριού κ το άφησα να πετάξει ελεύθερο προς το μέρος απ'το οποίο ήρθε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 12:21 am

Πηγαίνω κ κάθομαι στην καρέκλα μου κ ακουμπάω το γράμμα στο γραφείο μου. Πίνω μονοκοπανιά το ποτό μου κ είμαι έτοιμος να ανοίξω το γράμμα. Αμέσως αρχίζω να το διαβάζω!! Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω κ δεν πιστεύω στα μάτια μου. Αυτό που με διατάζουν δεν μπορώ να το πιστέψω. Το περιεχόμενο αυτού του γράμματος είναι άκρως αποκαλυπτικό κ ενδιαφέρον για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με μυθιστορήματα μυστηρίου ή για κάποιον που είναι ιστορικός αναλυτής. Για μένα είναι κάτι το αδιανόητο, κάτι το αποτρόπαιο. Ενώ κρατάω το γράμμα με τα δυο μου χέρια, απ'τα νεύρα όση ώρα το διάβαζα η θερμοκρασία μου ανεβαίνει στα ύψη, με αποτέλεσμα το χαρτί να πιάσει φωτιά κ να καεί!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 12:29 am

Τι έγραφε όμως αυτό το γράμμα και ποιος ήταν ο αποστολέας του, δεν πρόκειται να το αποκαλύψω ποτέ σε κανέναν γιατί αν κάτι τέτοιο διαρρεύσει μόνο αρνητικότατες επιπτώσεις θα έχει κ ο κόσμος θα γίνει χειρότερος απ'ότι ήδη είναι. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψω εγώ ένας άνθρωπος της δικαιοσύνης!!! Βγαίνω αμέσως απ'το γραφείο μου κ διατάζω το πλήρωμα να κατευθυνθεί προς το Water7. Εκεί έχω κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να επιλύσω και αυτές είναι άμεση προτεραιότητα μου.

-Θέλω να φτάσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα! Βάλτε τα δυνατά σας κ μην με απογοητεύσετε!!! Στο όνομα της Απόλυτης Δικαιοσύνης!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 12:36 am

Το Water7 είναι ένα τεράστιο νησί που το μεγαλύτερο μέρος του καλύπτεται με νερό και έτσι η κάτοικοι για να μετακινούνται χρησιμοποιούν τεράστιους ιππόκαμπους. Το νησί αυτό είναι πολύ γνωστό για δυο λόγους. Πρώτον για την Galley-La HQ την μεγάλη ναυτική εταιρεία που επισκευάζει και φτιάχνει θεσπέσια πλοία (πρόεδρος της οποίας είναι ο δήμαρχος του νησιού ο Iceburg) και δεύτερον για το Sea Train, ένα θαλάσσιο τρένο που συνδέει Pucci, St. Poplar, san Faldo και Enies Lobby. Το νησί αυτό είχε επισκέπτη και ο King Pirate ο Gold D Roger για να ζητήσει από έναν Fishman τον Tom(μεγάλο κ διάσημο κατασκευαστή πλοίων) να του φτιάξει ένα καράβι, που μετά ονόμασε Oro Jackson.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 12:42 am

Μόλις φτάνω στο νησί, ξεκινώ αμέσως για το δημαρχείο. Εκεί ο Iceburg με περιμένει μιας κ έχουμε κανονίσει μία συνάντηση. Στο δρόμο μου για το δημαρχείο περνούσα από διάφορα δρομάκια κ όλοι οι κάτοικοι που με συναντούσαν μου απέδιδαν τις ανάλογες τιμές κ χαιρετισμούς. Αυτό όμως δεν συνέβαινε σ'όλη την διαδρομή. Όταν πέρασα έξω από ένα μπαρ άκουσα φασαρία. Μέσα γινόταν ένας κακός χαμός. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μόλις με είδε ήρθε τρέχοντας να ζητήσει την βοήθεια μου για να μην του διαλύσουν το μαγαζί. Έστειλα μέσα κάποιους απ'τους άντρες μου για να δώσουν ένα τέλος κ να επιβάλουν την τάξη. Και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό κ σχετικά γρήγορα. Ένα όμως μικρό απρόοπτο έμελλε να συμβεί..
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 12:53 am

Ενώ όλα πήγαιναν καλά κ η τάξη αποκαταστάθηκε ένας άντρας πετάχτηκε απ'την τζαμαρία του μαγαζιού!! Μόλις σηκώθηκε άρχισε να φωνάζει κ να βρίζει όλους όσους ήταν εκεί. Ήταν σίγουρα ένας μεθυσμένος παλιάτσος!! Ο καταστηματάρχης μου ψιθύρισε ότι αυτός ήταν υπαίτιος για τον όλο καυγά που δημιουργήθηκε κ πως προκαλούσε συνέχεια προβλήματα. Έτσι τον πλησίασα για να τον σταματήσω, καθώς έκανε πολύ φασαρία κ ήταν άκρως ενοχλητικός!!

-Θες να τα βάλεις μαζί μου!! Θα σου δείξω εγώ!! Είμαι ο Paulie της Galley la Company κ κανείς δε τα βάζει μαζί μου.

Ούρλιαζε στους άντρες μου οι οποίοι τον είχαν πετάξει λίγο πριν απ'την τζαμαρία!!

-Μεθύστακα, κάνεις πολύ φασαρία!!! Και ενοχλείς τους πολίτες!! Ώρα να σταματήσεις!!

-Ποιος το λέει αυτό???

Φωνάζει κ γυρνάει πίσω του να με δει!!

-Εγώ το λέω!!

Με το που με αντικρίζει παγώνει!!!

-Εγώ δεν-δεν φοβάμαι κανέναν!!

λέει κ πάει να με χτυπήσει!! Με μια γρήγορη κίνηση τραβάω το σπαθί μου κ περνάω πίσω του. Με το πίσω μέρος του σπαθιού μου του δίνω μία στο κεφάλι κ πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Αυτό ήταν. Δεν θα προκαλέσει φασαρίες για λίγο τουλάχιστον!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 1:26 am

Συνεχίζω τον δρόμο μου κ φτάνω στο δημαρχείο. Ο Iceburg ήδη με περιμένει στο γραφείο του. Έτσι εγώ αμέσως κ δίχως να χάσω χρόνο πάω εκεί για να τον συναντήσω. Μπαίνω μέσα κ κατευθείαν με βάζει στο ψητό.

-Admiral Destro ξέρω γιατί είσαι εδώ. Όπως επίσης ξέρω κ ποιοι σε έστειλαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν...

-Τι θες να πεις δήμαρχε, δεν σε καταλαβαίνω...

-Κόφτο!! Αν θες να συνεχίσουμε αυτήν την συνάντηση σε παρακαλώ να είσαι ειλικρινής μαζί μου όπως είμαι κ γω μαζί σου. Δεν ωφελεί κανέναν μας να υποκρινόμαστε!!

-Συνέχισε λοιπόν να μιλάς....Πες μου την εκδοχή σου.

-Ναι. Αυτό θα κάνω. Ο Τομ ανησυχούσε απ'τις συνεχόμενες πιέσεις της κυβέρνησης. Μας είχε προειδοποιήσει γι'αυτό! Έτσι ήμουν πάντα έτοιμος να τους απεκρούσω. Ήθελαν με κάθε τρόπο τα σχέδια. Έχω την εντύπωση ότι έχουν φυτέψει κ άτομα να με παρακολουθούν!!

-Τα σχέδια που βρίσκονται??

-Το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω. Αν πέσουν στα χέρια τους, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

-Ξέρεις, όπως ξέρω κ γω. Γι'αυτό δεν πρόκειται να τ'αφήσω στην τύχη. Αυτά τα σχέδια θα τα πάρω εγώ κ θα τα φυλάξω. Είναι θέμα χρόνου να τα πάρουν από σένα.

-Φοβάμαι πως έχεις δίκιο...

-Όταν έλεγες "μας προειδοποίησε" σε ποιον άλλον αναφερόσουν??

-Τιιι??

-Απ'ότι φαίνεται κάτι σου ξέφυγε εδώ. Αυτός τα έχει έτσι?? Γι'αυτό δεν φοβόσουν!! Ότι κ να σου έκαναν δεν μπορούσες να τα δώσεις γιατί πολύ απλά δεν τα είχες!!

-Εγώ....

-Φτάνει! Η συζήτηση μας έφτασε στο τέλος της. Θα ετοιμάσω μια αναφορά που θα λέει ότι τα σχέδια καταστράφηκαν. Αυτό θα σου δώσει μία ανάσα. Αλλά θα γυρίσω για να τα πάρω!!

-Σ'ευχαριστώ Admiral!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 10, 2011 1:33 am

Έφυγα γρήγορα απ'το δημαρχείο κ πήγα στο πλοίο μου. Μόλις επιβιβάστηκα έδωσα άμεσα εντολή να φύγουμε. Το μέρος αυτό μου προκαλούσε ταραχή!! Όλα αυτά που έμαθα εδώ μ'έκαναν να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Η εμπιστοσύνη μου προς την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα προς την ηθική της είχε εδώ και χρόνια κλονιστεί. Απόψε όμως γκρεμίστηκε στην κυριολεξία!! Και όλα αυτά μ'ένα μόνο γράμμα. Και μία εντολή που ποτέ μου δεν επρόκειτο να εκτελέσω. η σωτηρία του κόσμου κ η ύπαρξη του ήταν τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα κ ήμουν αποφασισμένος να θυσιάσω κ την καριέρα μου ακόμα αν χρειαστεί. Η επιλογή σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ήταν καθόλου δύσκολη. Αν η κυβέρνηση επέμενε τότε θα με βρισκε απέναντί της , να την πολεμάω μ'όλες μου τις δυνάμεις.
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

Mayor[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Mayor[Τέλος]   Mayor[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 13, 2011 3:39 pm

Όνομα: Destro
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 18.000
Bounty/Fame Points: -

Παρατηρήσεις: Κάνεις μικρές περιγραφές και αλλάζεις απότομα από το ένα γεγονός στο άλλο.

Mayor[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: