| Courage in prison...[Τελος] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| |
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Τρι Αυγ 02, 2011 12:03 am | |
| Κατεβηκε και εφερε 2 μεγαλα ποτηρια γεματα με δροσερη μπυρα και κατσαμε στο καταστρωμα πινοντας τες και καλαμπουριζοντας.. Μιλαγαμε αρκετες ωρες για τις περιπετειες μας, προς εκπληξη μου ο joey ειχε αρκετα πραγματα να διηγηθει. Δεν ητανε ενας τυπικος επαναστατης οπου καθοτανε στην βαση του περιμενοντας διαταγες απο τους ανωτερους του. Πριν κολλησει στην Centaurea ταξιδευε απο νησι σε νησι σχεδον καθε εβδομαδα αλλα μολις ο πατερας του μετατεθηκε εκει του ζητηθηκε να τον υποστηριξει σε εκεινη την βαση μεχρι να του δωθουν διαταγες να μετακινηθει ξανα.. Μου μιλησε για τις τρομερες του μαχες με κατι τρελους τυπους στο Karate Island της North Blue, την συμετοχη του σε μια επικη μαχη οπου ξεσπασε στο Doom Island της West Blue, την διαφυγη του απο το Tequila Wolf και την ενταξη του στην παραταξη των επαναστατων και πολλα αλλα ! Ολη την ωρα τον ακουγα περισσοτερο να μιλαει ο ιδιος ενω εγω καθομουν και ακουγα προσεχτηκα, περα απο μερικες ιστοριες δεν διηγηθηκα περισσοτερα... Δεν ημουνα ατομο οπου θα μπορουσα να καυχηθω για τα κατορθωματα μου και επιπλεον υπηρξανε πολλα σκηνικα απο το παρελθον μου που θα προτιμουσα να μην τα θυμαμε,ποσο μαλιστα να τα διηγηθω... Ενταξη,δεν μπορω να πω οτι μενω πολυ εντυπωσιασμενος... Δεν με ενδιαφερει να ξερω για αυτα !! Πες μου τι εγινε στο Tequila Wolf !! H στο Comi Island !! Ακουσα οτι νικησες τον Arlong και την συμορια του μονος σου,ισχυει?! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Παρ Αυγ 12, 2011 8:36 am | |
| Πριν αρχισω να βγαλω αχνα μια κανονομπαλα εσκασε στην θαλασσα ακριβως μπροστα μας προκαλωντας το πλοιο να κουνηθει αποτομα και να κρατηθουμε ισα ισα απο τα καγκελα... Τι στο διαολο ητανε αυτο?! Ποιος μας επιτηθετε !?Γυρισα και κοιταξα πισω μας, ητανε 2 πλοια των marines... Chris "Poison Blade", σταματα το πλοιο σου και παραδωσω στα χερια τις δικαιοσυνης!Χαχαχα !! Εχω αρκετο καιρο να δω κυβαιρνητικους και ειχα αρχισει να ανυσηχω!Απο που και ως που γινεσε τοσο χαρουμενος βλεποντας ανθρωπους οπου θελουνε το κεφαλι σου?.... Εχω καιρο να πολεμησω με καποιους οπου απλα να χαιρομαι να πολεμαω !! Αυτοι με βλεπουνε ως μεσο να αποκτησουνε φημη,δοξα και χρημα.. Για εμενα ειναι απλα καλοπεραση !Εμενα ο Joey να με κοιταει παραξενεμενος απο την απαντηση μου,δεν περιμενα να καταλαβει απο τοσο συντομα πως νοιωθω οταν πολεμαω,τουλαχιστον πιο αδυναμους αντιπαλους απο εμενα... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Τετ Αυγ 31, 2011 1:17 am | |
| Δεν χρειαστηκε να περασει πολυ ωρα μεχρι να αφησουμε τους παντες στο πλοιο των marine αναισθητους. Ειχα αρχησει να βλεπω εντελως διαφορετικα τα πραγματα ως προς τις δολοφονιες, επιδη οι αντιπαλοι μας ητανε πιο αδυναμοι δεν ητανε λογους να τους σφαλαξουμε αλλα να τους γελοιοποιησουμε εστω. Και παλι ομως δεν μπορω να καταλαβω προς τι τοση χαρα για μερικους marine... Εχω παψει σχετικα να τους βλεπω ως αντιπαλους. Ολοι οι τελευταιοι μου αντιπαλοι ειχανε πανω τους κατι το υπερφυσικο,για αυτο και χαιρομαι οταν πολεμαω φυσιολογικους ανθρωπους. Παραλογος αλλα ταυτοχρονα και λογικος εισαι. Ξερω οτι αμα προσπαθησω να συνεχισω αυτη την κουβεντα δεν θα καταλυξει καπου.. Παω να ετοιμασω τιποτα για φαη.. Ειπε ο joey και κατεβηκε προς την κουζινα,αφηνωντας με να σκεφτω καποια απο τα τελευταια του λογια... "Παραλογος αλλα ταυτοχρονα και λογικος" Σκεφτομουνα τα ιδια μου λογια και σκεψεις βρισκοντας λιγοτερη λογικη απο οτι πιο παλια.. Επανεφερα στην μνημη μου αλλες καταστασεις και συγκρινα,παρατηρησα οτι οντως τα περισσοτερα λογια οπου ξεστομουσα προσφατα οσο πηγαινανε γινοντουσαν ολο και πιο παραλογα.... Μηπως εχω αρχισει να τρελενομαι?.... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Τετ Αυγ 31, 2011 1:25 am | |
| Εεεε Chris !! Κατεβα μια ρε !! Η φωνη του Joey με ξυπνησε αποο την νιρβανα σκεψεων οπου ειχα πεσει.. "Σκεφτομαι υπερβολικα πολυ..."ξεφωνησα και αρχισα να κατευθηνομαι προς την κουζινα με τον Trick απο πισω μου να ακολουθει.. Απλα ειχα την ταση τωρα τελευταια οτιδηποτε κανω εγω η οι τριγυρω μου να τα υπεραναλυω και να τα σκεφτομαι πολυ,θεματα οπου δεν εχουνε λυσεις... Φτανωντας στην κουζινα ειδα τον Joey να προσπαθει να βαλει την ποδια αλλα να μην μπορει να δεσει τον κομπο πισω απο την μεση του αρκετα σφιχτα. Την ιδια διαδικασια την επαναλαμβανε πολλες φορες μεχρι που ακουστηκανε τα γελια του Trick και τα δικα μου.. Μην καθεσαι και χασκογελας ρε μπακα και βοηθαμε με!! Χαχαχα ναι ναι σορρυ...χαχαχ Και εσυ μωρη καρβουνιασμενη γατα κοψε !! Δεν ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να μπροσπαθεις να δεσεις κατι που δεν βλεπεις !!
Με τα πολλα πολλα,και την ποδια του Joey δεσαμε,φαγαμε,ηπιαμε μερικες μπυρες και στο τελος πεσαμε και οι 2 για υπνο βαρυστομαχιασμενοι αφηνωντας εντελως αφυλακτο το πλοιο για το υπολοιπο βραδυ... μεγαλο λαθος... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 4:20 am | |
| Περασανε περιπου 2 ωρες υπνου μεχρι που ο Trick με ξυπνησε γραντσουνοντας με στην μαπα ενω εγω απο το μεθυση που εκανα με τις μπυρες δεν ενοιωθα παρα πολυ.. Με το ζορι σηκωθηκα και με το που με ειδε ξυπνιο ο Trick δαγκωσε την μπλουζα μου και με τραβαγε προς τα εξω.. Ενω προχωραγαμε και εγω καταριομουνα την ωρα και την στιγμη που μαζεψα αυτη την μεγαλη γατα στο πλοιο για να με ξυπναει οποτε πειναει η βρισκει κατι περιεργο,εκεινη την στιγμη ακουγα βηματα πανω στο καταστρωμα... Μαλλον για αυτο ηθελε να με ειδοποιησει ο Trick χωρις να κανει φασαρια.. Ευχαριστω ρε μεγαλε... Θα τους κανονισω εγω. ψυθιρισα στο Trick.. Ανεβηκα τις σκαλες οσο πιο ησυχα μπορουσα,κοιταζα δεξια και αριστερα μηπως καποιος ειχα κρυφτει και να μας στησει ενεδρα ενω ταυτοχρονα ειχα τα ματια μου 14 σε περιπτωση που εβρισκα το κατανα μου γιατι δεν θυμομουνα που το ειχα αφησει πριν κοιμηθουμαι... Φτανωντας στο καταστρωμα επεσα στα γονατα και εβγαλα ισα ισα το κεφαλι μου να δω ποιοι ητανε και ποσοι ητανε.. Κατα μεγαλη μου εκπληξη μονο ενας τυπος στεκοτανε και εκοβε βολτες περα δωθε,οχι λες και εψαχνε κατι αλλα περιμενε καποιον... Σταθηκα στα ποδια μου και περπατησα προς το μερος του.. Ητανε ενας τυπος λιγο πιο ψηλος απο εμενα,με ξανθα μαλλια,γυαλλια,πολυ σοβαρο υφος και μια περιεργη λευκη ενδυμασια... - Σπόιλερ:
Μολις με ειδε σταματησε το περπατημα και ενα αχνο χαμογελο εμφανηστηκε στο προσωπο του... "Poison Blade" Chris .... Επιτελους... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 4:59 am | |
| Δεν απαντησα και απλα συνεχισα να περμπατω προς το μερος του.. Ηξερε το ψευδονυμο μου οπου κυριως χρησιμοποιητε απο ανθρωπους της κυβερνσης.. Επομενος ο τυπος μπροστα μου ητανε μαρινε... Εφτασα ακριβως 2 μετρα αποσταση απο μπροστα του και σταματησα... Πιστευω οτι ειναι λιγο αδικο να ξερεις εσυ το ονομα μου ενω εγω οχι το δικο σου.. Konsta "The Patient" Hietanen... Μαλιστα... Να φανταστω οτι εισαι κυβερνιτικος,marine πιθανοτατα, και εχεις ερθει με αποστολη να μου παρεις το κεφαλι? Εχεις πεσει αρκετα κοντα.. ειπε,σταυρωσε τα χερια του και αρχησε να περπαταει αργα πτος την ακρη του πλοιου... Ειμαι κυβερνιτηκος αλλα δεν ειμαι marine. Οντως εχω σταλθει εδω περα απο την κυβερνηση λογω οτι σε θεωρει το μεγαλυτερο κινδυνο για τους πολιτες αυτη την στιγμη.. Η επικυρηξη σου πιστευω μιλαει για την δυναμη σου καθως εισαι ο πιο περιζητιτος πειρατης αυτη την στιγμη των αρχικων θαλασσων. Η παγκοσμια κυβερνηση περιμενε μεχρι να πας στην Grand Line ωπου θα μπορουσε να σε κουμανταρει και αιχμαλωτησει πιο ευκολα αλλα βαρεθηκανε να περιμενουνε και στειλανε εμενα... Για αυτο λοιπον προετημασου κυριε Label γιατι ηρθε ο καιρος να πας στην φυλακη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Πεμ Σεπ 08, 2011 1:05 pm, 1 φορά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 5:22 am | |
| Ο τυπος καθολη την διαρκεια οπου μιλαγε διατηρουσε ενα σοβαρο υφος και φαινοτανε οτι δεν ηταν καποιος απο τους τυπικους αντιπαλους οπου εχω συναντησει μεχρι στιγμης... Το στειλανε απο την grand line εδω στην South Blue για να με συλλαβει,αρα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος απερισκεπτος κυνηγος η marine που κοκορευεται για τον ευατο του... Πριν προλαβω να κανω οποιαδηποτε αλλη σκεψη τραβηξε το οπλο του με απιστευτη ταχυτητα και πυροβολησε.. Η σφαιρα ερχοτανε κατευθιαν πανω μου και τελευταια στιγμη εγυρα στα δεξια να την αποφυγω αλαλ εκεινη την στιγμη η σφαιρα εκρηχτηκε στελνοντας με δυναμη πανω στο καταρτι... Απο την συγκρουση μου το καταρτι ραγησε και ενας τροχαλιας επεσε κατω... "Αυτος ο τυπος οντως δεν αστειευται !" ειπα απο μεσα μου. Σηκωθηκα αλλα σε κλασματα δευτερο λεπτα ο Konsta βρεθηκε απο πισω μου με την καννη του οπλου του να ακουμπαει το κρανιο μου... Ολα εχουνε τελειωσει για εσενα.. Απορω γιατι εχεις σχεδον 140 εκατομμυρια επικυρηξη.... Με μια αποτομη κινηση γυρισα και αρπαξα το χερι του βγαζοντας με απο το σημαδι του.. Θα μαθεις πολυ γρηγορα.... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 04, 2011 5:39 am | |
| οπως του κραταγε το χερι,πανω στον καρπο του ακριβως,αρχισα να εκβαλω δηλητηριο.. Δεν προκητε να ρυψοκινδηνευα αφηνωντας το να ζησει οποτε χρησιμοποιησα το πιο τοξικο δηλητηριο μου... Το γαντι που φοραγε και το μανικι της ενδυμασιας του ειχε αρχησει ηδη να λιωνει αλλα η εκφραση του παρεμενε σοβαρη... Μαλιστα.. εχεις φαει ενα φρουτο του διαβολου αλλα ατο δεν σημαινει οτι μπορεις να ανατρεψεις αυτη την μαχη τοσο ευκολα. Με το αλλο του χερι μου εριξε μια μπουνια στο προσωπο ριχνοντας με αλλη μια φορα κατω και πριν προλαβω να ξανασηκοθω με σημαδευε παλι με το οπλο του αλλα αυτη την φορα κατι αλλο συναιβενε στο οπλο του.. Ειχε αρχισει να αλλαζει μορφη και να κουνιεται,οσο καιρο ταξιδευα στις θαλασσες πρωτη φορα εβλεπα ενα αψυχο αντικειμενο να κουνιεται και να περνει μορφη... Η κανη του οπλου χωρηστηε σε τρεις κανες τωρα με μια κοινη βαση και το μεγεθος του ειχε αρχησει να μεγαλωνει ακομα πιο πολυ.. Στο τελος αυτες οι κανες ητανε σκυλιασια κεφαλια καταμαυρα με ματια κοκκινα σαν το αιμα... Η εικονα ητανε οντως τρομαχτηκη αλλα δεν εχασα την αυτοσυγκεντρωση και σηκωθηκα σκεφτουμενος τι μπορω να κανω εναντιον του Konsta.. Και τα 3 κεφαλια του "οπλου-κερβερου" με κοιταζανε και ητανε ετοιμα να ριξουνε... "Πρεπει να σκεφτω κατι ωστε να τον νικησω γρηγορα !!σκεφτηκα.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Τρι Σεπ 06, 2011 4:13 am | |
| Το δεξι κεφαλι εκανε μια ελαφρια κινηση προς τα πισω και μετα,απο εκει που περιμενα να πεταχτουνε σφαιρα πεταγοτανε φωτια !! Μπορεσα να αποφυγω την καταμετωπο επιθεση αλλα το παντελονι μου ειχε πιασει φωτια... Κυλοντας την υπολοιπη διαδρομη προσπαθουσα να σβισω την φωτια απο πανω μου γιατι αμα δοκιμαζα να εκβαλω δηλητηριο γνωριζα οτι μερικα ενζυμα οπου περιεχονταν ειναι εφλεκτα και αυτο θα ητανε σιγουρος θανατος... Με την προσοχη μου αποτραβηγμενη στην φωτια δεν παρατηρησα οτι τωρα το αριστερο κεφαλι του οπλου ειχε παρει θεση να εκτοξευσει κατι.. δεν θα αργουσα πολυ να μαθω αλλα επισης δεν θα ηθελα να ειμαι στο στοχο του αν και ακομα δεν ειχα καταφερει να σβησω την φωτια απο πανω μου... Η δευτερη κανη-σκυλο-κεφαλο εκτοξευσε προς εκπληξη μου κατι αλλα φαινοτανε σαν απλος αερας.. Μολις ηρθα καταπανω μου οτι μπορει να ητανε απλος σιμπιεσμενος αερας αλλα ποναγε πολυ.. Το δευτερο χτυπημα παραλιγο να με εριχνε στην θαλασσα αλλα τουλαχιστον εσβησε την φωτια... Πολυ ενδιαφερον το οπλο σου... Θα ηθελα να μου λυσεις την περιεργεια αλλα φανταζομαι οτι δεν θα το κανεις εε.... Εκει που προκητε να πας αυτες οι πληροφοριες δεν θα σου χρησιμευσουνε σε τιποτα.... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Πεμ Σεπ 08, 2011 12:59 pm | |
| Η τριτη καννη του οπλου με στοχευεται απειλιτικα, δεν σκοπευα ομως να κατσω και να περιμενω το επομενο χτυπημα... Μπορει να ητανε ακομα χειροτερο απο τα δυο προηγουμενα,ωστοσο χωρις να γωρισω τι θα μου ερθει δεν ηξερα πως και να το αποφυγω μεχρι που μου ηρθε μια ιδεα... Doku Gasu !! Το αεριο μου απεσπασε την προσοχη του με αποτελεσμα να βρω ενα ανοιγμα.. Χωρις να την χασω αυτην την ευκαιρια με ολη μου την ταχυτητα ετρεξα κατα πανω του και καταφερα μια χαμηλη δηλητηριωδες μπουνια στο στομαχι του στελνοντας τον μερικα μετρα πιο πισω.. Το σημειο του χτυπηματος εβγαζε ατμος καθως το υφασμα της ενδυμασιας του ελιωνε μαζι και λιγο απο το δερμα του.. Εσκυψε βαζοντας το ενα χερι στην πληγη του και με κοιταζε θυμωμενος... Τωρα μαλλον η μαχη ερχεται σιγα σιγα στα ισια της... Δεν προκητε να τον αφηνα να ανακτησει τις δυναμεις του ετσι εφυγα προς το μερος.. Με γροθιες,νυχια και δοντια επρεπε να κερδισω αυτη την μαχη.. Πριν φτασω καταπανω του σηκωθηκε, με κοιταξε χαμογελαστος και ειπε.. Μαλιστα... μπορω να καταλαβω τωρα γιατι δειχνουνε τετοια ενδιαφερον για εσενα.... Αυτη δεν ειναι η τελευταια μας συναντηση Chris Label !! Ετρξε στην ακρη του καραβιου και πηδηξε στην θαλασσα πριν τον πλησιασω αρκετα... Εισαι δειλος Konsta !! Δεν πρεπει να αρχιζεις μια μαχη οπου δεν μπορεις να την τελειωσεις !! Απο μακρυα ακουστηκε.. Δεν εχει τελειωσει... Η μαχη μας μολις τωρα αρχισε !! Ετρεξα προς την ακρη οπου πηδηξε και κοιταξα την θαλασσα.. Ο Konsta ητανε πανω σε μια περιεργη βαρκα οπου επλεε με μεγαλη ταχυτητα χωρις κουπια η πανια.. Ειχε τοποθετησει το οπλου του σε μια ειδικη εσοχη και το πισω μερος της βαρκας,απο εναν μεγαλο σωληνα πεταγοτανε φωτια... Θα τα ξαναπουμε Poison Blade !! Πιο συντομα απο οσο νομιζεις !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Πεμ Σεπ 08, 2011 1:21 pm | |
| Εμεινα να κοιταζω τον οριζοντα μεχρι που ακουσα βιαστικα βηματα απο κατω. Μετα απο οχι πολυ ωρα πεταχτηκε ο Joey φωροντας ενα φανελακι και το μποξερ του φωναζοντας.. Τι συμβαινει εδω πανω ??!! γιατι τετοια φασαρια νυχτιακα ρε συ ???!!!Εε να μωρε, μου λασκαρε μια βιδα και ειπα να αρχισω να κοπαναω απο εδω και εκει... Αει στο διαολο ρε βλακα !! Πριν λιγο ειχε ερθε εδω ειδικος απεσταλμενος απο την Κυβερνηση να με αιχμαλωτησει και εσυ κοιμωσουνα του καλου καιρου !!Με κοιταξε απορημενος.. Σοβαρα?! Οχι ρε,ειναι πρωταπριλια και ειπα να σου κανω πλακα...Ααα πες το ετσι.Θα τον σκοτωσω ρε γ**το... ξεφωνησα απο μεσα μου.. Τελος παντων... Κανε ησυχια,θελω να κοιμηθω.Χωρις να απαντησω κατευθηνθηκα και εγω μαζι του προς τα κατω.. Ο Trick εμεινε στο καταστρωμα να φυλαει σκοπια αφου εγω ημουνα εξαντλημενος απο την μαχη και ο Joey δεν ενοιωθε τον θεο του.. Καθωςπηγαιναμε προς τα κρεβατια μας στο μυαλο μου γυρναγε συνεχεια η εμφανηση αυτου του κυβερνιτικου πρακτορα.. Του Konsta... Αμα η κυβερνηση με εβαλε στο στοχαστρο της πρεπει να αρχισω να προσεχω περισσοτερο τις κινησεις μου απο εδω και περα... Με ολες αυτες τις σκεψεις ξαπλωσα μεχρι που με πηρε ο υπνος.. Την επομενη μερα θα φταναμε στο Pigtan Island και επρεπε να βρουμε το μηχανικο για να μπορεσω επιτελους να γυρισω στην West Blue και να συναντηθω με την αδερφη μου... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Παρ Σεπ 09, 2011 2:43 am | |
| Το πρωινο,σηκωθηκα πιο ηρεμος,λιγο πιασμενος στον αριστερο ωμο αλλα κατα τα αλλα κομπλε.. Κατευθηνθηκα προς την κουζινα οπου ο Joey ητανε ηδη εκει,εφτιαχνε καφε.. Τα ματια του ητανε καταπρισμενα και γενικως δεν φαινοτανε πολυ καλα... Hangover? ...Αστα να πανε... Το κεφαλι μου παει να σπασει... Καθησαμε στο τραπεζι με τους καφεδες μας και μου ζητησε να συζητησουμε το χθεσινο σκηνικο.. Του διηγηθηκα τα παντα πως γινανε,το ποιος ητανε ο πρακτορας και τι ηθελε αλλα στο τελος τα παρατησε ολα και αφυγε ενω δεν ητανε βαρια η θανασιμα τραυματισμενος.. Μπορει οντως να σε φοβηθηκε και να εφυγε ! Με βαση της περιγραφες σου ο τυπος πρεπει να ητανε σκοπευτης, μαχες σωμα με σωμα δεν ειναι το φορτε τους οποτε με το πρωτο κοντινο χτυπημα μπορει να φοβηθηκε και να εφυγε.. Δεν υπηρχε κανενα ιχνος φοβου η γενικως αλλες συναισθηματικες εκφρασεις στο προσωπο του.. Το ειχα νοιωσει οτι αυτος ο ανθρωπος ητανε ενας στεγνος δολοφονος.. Τελος παντων,εφυγε δεν ειναι αναγκη να μας απασχολει αλλο αυτο το θεμα... Ποσο απεχουμε απο το Pingtan? Σε λιγο φτανουμε,αν ανεβεις πανω θα το δεις στον οριζοντα. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Παρ Σεπ 09, 2011 2:54 am | |
| Πραγματι,οταν ανεβηκα στο καταστρωμα το νησι φαινοτανε καθαρα στον οριζοντα.. Δεν θα μας επερνε πανω απο 1 με 2 ωρες για να φτασουμε.. Ηπια μια γουλια απο τον καφε και πηγα προς το μερος οπου ο Trick καθοτανε... Του χαιδεψα λιγο το κεφαλι και κατευθηνθηκα προς το πηδαλιο,οσο πιο συντομα φταναμε στο νησι,τοσο πιο γρηγορα θα βρισκαμε τον μηχανικο και οσο πιο γρηγορα βρουμε τον μηχανικο τοσο πιο γρηγορα να ξαναβρω την αδερφη μου...
1,5 ωρα μετα.. Στο λιμανι του νησιου...
Ουφ.... Επιτελους φτασαμε ! Κατεβηκαμε απο το πλοιο στο λιμανι και περιεργαστηκαμε τον γυρω χωρο... Ο Joey οπου δεν ειχε συνηθησει ακομα τα μεγαλα ταξιδια στην θαλασσα,το οτι γυρησε πισω σε στερια τον εκανε να πεσει στα γονατα του και να φιλαει το εδαφος.. Εγω συνεχισα να κοιταζω γυρω μου.. Κατι δεν πηγαινε καλα.. Οι !! Joey !! Ελα... Αυτο το νησι δεν υποτηθετε οτι ειναι ενα απο τα πιο φιλοξενα νησια των 4 θαλασσων με τον ιδιο τον δημαρχο της πολης να ερχεται και να υποδεχεται οποιοδηποτε επισκεπτη του νησιου τους? Οντως.. Τωρα που το αναφερεις,το λιμανι φαινεται εντελως ερημωμενο.. Ισως να γινετε καμια γιορτη μεσα στο κεντρο της πολης και να εχουνε μαζευτει ολοι οι κατοικοι εκει! Ας ελπισουμε οτι αυτο ειναι... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 11, 2011 1:58 pm | |
| Περπαταγαμε κατα μηκος και πλατος του λιπμανιου ωστοσο δεν βρικαμε κανεναν απολυτως ανθρωπο και ολα τα κτιρια ητανε εγκαταλελημενα και σπασμενα... Μπορει να ειχε γινει καποια επιδρομη απο πειρατες σε αυτην την πολη προσφατα και ετσι να εχει ερημωθει.. Προχωρησαμε προς το κεντρο της πολης και οσο πιο πολυ πλησιαζαμε ακουγαμε φωνες και οι υποψιες μας ειχανε επιβεβαιωθει μαλλον... Δημαρχε Anthony !!! Τα γυναικοπαιδα μας λιμοκτονουνε,δεν εχουμε φαρμακα για τις αρρωστιες και εσυ καθεσαι στο γραφειο σου χλαπακιαζοντας !!!φωναζε αγριεμενα το πληθος οπου ειχε μαζευτει γυρω απο εναν τυπο με κουστουμι και μαυρο ψηλο καπελο.. Εκεινος δεν μιλαγε αλλα εκανε νοημα σε μερικους αντρες του και εκεινοι φερανε μερικα τσουβαλια,βαλανε μεσα τα χερια τους και βγαλανε ψωμι.. Ο κοσμος σταματησε να φωναζει και να βριζει,προσπαθουσανε να φτασουνε στα τσουβαλια αλλα καποιοι μαρινς οπου ειχανε σχηματησει εναν κυκλο γυρω απο τον δημαρχο τους εμποδιζανε.. Οι αντρες του δημαρχου μοιραζανε το ψωμι στο καθενα και προσεκτικα ενα καποιο αλλοι φερνανε καποια αλλα τσουβαλια με φαρμακα... Ρε συ... Η κατασταση εδω ειναι σαν εμπολεμη ζωνη... Ακριβως... Καλο θα ητανε να βρουμε τον μηχανικο και να αποφυγουμε πολλες επαφες με τους ανθρωπους εδω... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 11, 2011 2:17 pm | |
| Βαλαμε τις κουκουλες απο τους μανδυες μας και ειπα στον Joey να παει να ρωτησει καποιον για το που θα βρουμε τον Seto Hariten μιας και εγω δεν μπορουσα λογο της επικυρηξης μου και οτι ολο και καποιος απο τους μαριν πιθανοτατα να με αναγνωριζε... Υστερα απο 5 λεπτα ερχεται ο Joey.. Λοιπον... εεεμ,υπαρχουνε καλα και κακα νεα.. Ποια θες να ακουσεις πρωτα?Οποια θα σου παρουνε λιγοτερο χρονο να πεις......κακε... ... Anyway... Τα καλα νεα ειναι οτι ο Seto Hariten βρισκεται στο νησι!!Αυτα δεν θεωρουνται νεα.. Το ξεραμε ηδη αυτο !!Ναι αλλα σε συνδιασμο με τα κακα νεα ειναι διαφορετικα...Για πες...Τα κακα νεα ειναι... οτι δουλευει στην βαση των μαρινς επισκευαζοντας την...Σκατα...δεν πειραζει,θα παμε να τον βρουμε. Αν ειναι τα πραγματα ετσι οπως φαινονται και αυτο το νησι δεχτηκε επιθεση ουτε και οι μαρινς θα βρισκονται στην καλυτερη κατασταση..[Μακαρι... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Κυρ Σεπ 11, 2011 2:39 pm | |
| Πηραμε τον δρομο προς το πλοιο,αποφασισαμε να περιμενουμε να πεσει νυχτα και να κινηθουμε πιο ελευθερα ετσι καθως μαθαμε και την τοποθεσια της βασης των μαριν.. Καθολη την διαδρομη ειχα ενα κακο προαισθημα οτι κατι θα μας τυχαινε οσο ειμασταν σε αυτο το νησι και δεν μπορουσα να ησηχασω... Φτανοντας κοντα στο πλοιο ακουσα ενα ουρλιαχτο και φωνες,καποιος ειχε φτασει πριν απο εμας.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥ !!! Παλιο καταραμενη γατα !! Ο Trick ητανε στο πλοιο,επρεπε να τρεξουμε πριν προλαβουνε και κανουνε μεγαλητερη ζημεια στο πλοιο και δεν καταφερει να επισκευαστει... Για τον Trick δεν ανησυχουσα τοσο καθως μου ειχε δειξει πολλες φορες οτι μπορει να φροντησει τον ευατο του πολυ καλα... Οταν ανεβηκαμε στο καταστρωμα ειδαμε 4 μαριν να εχουνε περικυκλωσει τον Trick με τον εναν απο αυτους να χαιδευει τα δαγκωμενα του οπισθια.. Κατευθιαν εριξα μια μπουνια απο πισω,στο κεφαλι του ενος με αποτελεσμα ολονων η προσοχη να στραφει σε εμας.. Τελικα οντως αυτο ητανε το πλοιο του Chris Label !!! Captain Chad !!! Ηρθανε κατευθιαν οπως ειπατε !! Πριν καταλαβω καλα καλα σε ποιον φωναζε ο μαριν ενα τεραστιο δυχτι πεταχτηκε πιανοντας εμενα,τον Joey και τον Trick.. Πριν προλαβω να σκεφτω πως να λιωσω το διχτυ ενοιωσα τις δυναμεις μου να με εγκαταληπουνε.. Kairoseki διχτυ... Χαχαχαχαχα,επεσες αμεσως στην παγιδα μου... Μολις μαθουνε τα κεντρικα οτι σε πιασαμε επιτελους η τυχη ολου αυτου του νησιου θα ξαναλλαξει !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Πεμ Σεπ 15, 2011 12:44 am | |
| Πεσαμε σε μια ηλιθια μαγιδα των μαρινς χωρις να το παρατηρησουμε... Επρεπε να ειμασταν πολυ πιο προσεκτικη οταν εγκαταληψαμε το πλοιο... Ο Trick παλευε να μας απελευθερωσει αλλα ματαια,οι αριθμοι των μαρινς ητανε παρα πολυ μεγαλυτεροι και δεν ειχε πολλες ελπιδες.. Καταφερε να πετσοκοψει 2 μαρινς και να τραυματησει αλλους 5.... Trick !! Σταματα και πηγαινε κρυψου !! Ανασηκωσε το κεφαλι του και με κοιταξε, οσο και αν θεωρουνταν αγριο ζωο ενοιωθα οτι ειχα μαζι του μια ξεχωριστη διασυνδεση και οτι παντα με καταλαβαινε πληρως,αυτη την στιγμη ειχα αρχισει να ανυσηχω οποτε καλυτερα να κρυφτει και να περιμενει την καταλληλη στιγμη οπου θα μπορει να μας βοηθησει παρα τωρα... Μην αφησετε αυτη την καταραμενη γατα να ξεφυγει !! φωναξε ο μαριν οπου τον ειχε δαγκωσει πριν ο Trick.. Αρπαξε το ντουφεκι του και σημαδεψε τον Trick οπου εκεινη την στιγμη ειχε πηδησει απο το καραβι και βρισκοτανε στον αερα με απο κατω του την θαλασσα..Αυτος ο αρχηγος τους,ο Chad πυροβολησε 5 βολες αλλα οι 2 φανηκαν οτι πετυχανε τον Trick στην πλατη και στα πλευρα ριχνοντας τον κατω και γεμιζοντας τα γυρω νερα με αιμα... Trick !!..... Δαγκωσα τα χειλια μου μην αφησω τους λυγμους να βγουν απο μεσα μου και δωσε την ευχαριστηση που θελανε να δουνε οι μαρινς... Επνιξα τον καημο μου μαζι με τα δακρυα να μην φανω αδυναμος μπροστα του.. Chris... λυπαμε... Δεν ειναι στιγμες για λυπηση.... του απαντηση αμεσα και ξερα ριχνοντας ενα κενο βλεμμα στον αρχηγο των marine τρομαζωντας τον λιγο... Μολις ελευθερωθω... θα εισαι ο πρωτος.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Τρι Σεπ 20, 2011 4:06 am, 1 φορά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Πεμ Σεπ 15, 2011 1:13 am | |
| Χαχαχαχα... Δεν μπορεις να ξεφυγεις απο το kairoseki διχτυ !! Εισαι δικος μας !! Δεν του απαντησα και απλα ξαπλωσα κατω,παρετινα και τον Joey να κανει το ιδιο αφου την συγκεκριμενη φαση δεν μπορουσαμε να κανουμε τπτ να ελευθερωθουμε οποτε ας τους αφησουμε να μας πανε οπου θελουνε μεχρι να βρεθει η καταλληλη στιγμη και το σκασουμε... Μολις οι μαρινς μας ειδανε τοσο χαλαρους παροτι ειχαμε αιχμαλωτηστει θυμωσανε,αρχισανε να μας βριζουνε και ητανε και ετοιμοι να μας χτυπησουνε... Αντρες,καντε πισω... Βριζοντας και χτυποντας τους κανετε αυτο ακριβως που θελουνε,να πεσετε στο επιπεδο τους.. Κοιταξα τον captain τους.. Ενας επιβλητικος αντρας οπου επνευε εμπιστοσυνη,δυναμη,ετσι ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι οι αρχηγοι των μαρινς... Δεν σκοπευα να του δωσω απαντηση σε οτι σχολια εκανε σε εμας η και στους αντρες του,απλα εκλεισα τα ματια μου,σταυρωσα τα χερια μου πισω απο το κεφαλι μου και περιμενα την καταλληλη στιγμη... Ωστοσο... Απο το μυαλο μου δεν εφευγε ο Trick... Ηθελα εκδικηση αλλα δεν το εδειχνα... Η αυτοσυγκρατηση ειναι απο της μεγαλυτερες αρετες.. Ξαφνικα επιτελους αρχησαμε να κινουμαστε,οι μαρινς μας σηκωσανε και πεταξανε πανω ε ενα καροτσι και ξεκινησαμε προς την βαση τους... Εγω την πεφτω για υπνο.. Μολις φτασουμε ξυπνα με. Οκ,θα σε ενημερωσω.
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Πεμ Σεπ 15, 2011 1:03 pm | |
| Αρκετη ωρα περασε οπου οι marines μας κουβαλαγανε μεχρι την βαση αλλα κανανε αυτο ακριβως οπου ηθελα.. Απο το να προσπαθουσαμε να μπουμε κρυφα στην βαση και να ψαχναμε τον Seto καλυτερα να μας πηγαινανε οι marines εκει και να του μιλουσαμε χωρις πιεση.. Ξαφνηκα το καρο βρηκε σε μια πετρα με αποτελεσμα να αναπηδησει ολοκληρο και να ξυπνησει ο joey δυσχαριστιμενος.. Παλιομα****ες marine !!! Πιο ηρεμα !! Υπαρχουνε ανθρωποι που κοιμουνται εδω !! Οι marines απαντησανε με χαχανητα και βρισιες στον Joey ενω εκεινος γυρισε σε εμενα αγκουροξυπνιμενος... Ειναι λιγο αργοι..Ακομα να φτασουμε στην βαση. Κοιτα λιγο καλυτερα.. Μπροστα μας απλονοτανε ενα μεγαλο κτιριο οπου στην εισοδο του εγραφε με μεγαλα γραμματα "Marines"... Ειχαμε φτασει στον προορισμο μας.. Bingo ! Ποιο ειναι το σχεδιο? Κατσε να σταματησουμε και να μας βγαλουνε αυτο το διχτυ και θα δουμε...
Περνοντας απο τις πυλες και διασχιζοντας την αυλη οπου διαφοροι marines κανανε προπονηση σταματησε το καρο και μας κατεβασανε.. Οπως το περιμενα ητανε 2 ατομα ετοιμα με χειροπεδες kairoseki να μας τις περασουνε με το που μας βγαζανε το διχτυ.. Επρεπε να αντιδρασω αστραπιαια αν θελαμε να αποδρασουμε γιατι αυτη θα ητανε η μοναδικη μας ευκαιρια... Εγινε ωστοσο κατι που δεν περιμενα και οι 2 marines με τις χειροπεδες μας πλησιασανε πριν καν το διχτυ φυγει απο πανω μας.. "Η τωρα η ποτε.." σκεφτηκα απο μεσα μου και κλωτσησα τον marine που ερχοτανε καταπανω μου.. Κλωτσησα τον marine ωστε να βρω ενα μικρο ανοιγμα και να ελευθερωθω απο το διχτυ αλλα τοτε ολοι οι marines πεσανε πανω μου,κρατωντας διχτυ.. Σηκωθηκε ο marine με τις χειροπεδες και νευριασμενος μου εριξε μια μπουνια στο στομαχι.. Μου περασε τις χειροπεδες και ολα ειχανε τελειωσει..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Παρ Σεπ 16, 2011 3:05 am | |
| Τρομερο σχεδιο !! Μιλαμε.... κοντεψα να κλαψω απο την εξυπναδα, την απεραντη υπεροχοτητα... δεν εχω λογια... Bravisimo !!! .....Να λυπουν τα σχολια....Χαχαχαχαχαχα ρε δεν μπορω !! χαχαχαχαχα ελεος !!! Τοση ωρα που ερχομασταν προς την βαση, αυτο το σχεδιο ειχε σκεφτει ?! Τοσες ωρες για να καταληξεις εκει?! Χαχαχαχα...Σκασε... Ειχαμε αρχισει να τσακωνομαστε ενω οι marines μας οδηγουσανε προς τα κρατητηρια.. Καθως περασαμε μεσα απο τους διαδρομους της βασης, διαφοροι marines με βλεπανε και κυριευονταν απο φοβο αλλα την ιδια στιγμη χαιρονταν επιδη με ειχανε πιασει... Κατεβενοντας στα υπογεια κρατητηρια τους,φτασαμε σε 2 κελια και μας βαλανε ξεχωριστα μεσα.. Ελπιζω να απολαυσετε την διαμονη σας εδω πειρατες. Γιατι συντομα αυτος θα σας φαινεται παραδεισος μπροστα στο μερος που θα πατε.. ΧαχαχαχαΕκατσα σταυροποδη και αρχισα να περιεργαζομαι το κελι,φαινοντοθσαν οχι τοσο πολυ γερα τα καγκελα,μαλλον θα ητανε κατασκευασμενα απο κανονικο σιδερο... Για αυτο μας αφησανε τις kairoseki χειροπεδες... Αμα μπορουσα να βρω εναν τροπο να τις ανοιξω δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα.. Κανενα αλλο λαμπρο σχεδιο?Κανενα...Τοτε... θα αρχισω να προετοιμαζομαι ψυχολογικος για το Impel Down...ειπε ο Joey και εκατσε κατω ξεφυσοντας.... Η κατασταση δεν ητανε καθολου ευκολη... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Δευ Σεπ 19, 2011 3:33 am | |
| Μια ωρα ειχε περασει απο τοτε που μας πεταξανε μεσα στα κελια.. Ο Joey ειχε κατσει στο πατωμα ακουμπωντας με την πλατη του στο τοιχο αγναντευοντας τον απεναντι τοιχο οσο εγω προσπαθουσα να βρω εναν τροπο να ξεφυγουμε αλλα ματαια... Το δερμα στα χερια μου,γυρω απο το σημειο οπου ακουμπουσαν οι χειροπεδες, εχει ματωσει απο το τριψιμο. Σκαταα !! φωναξα θυμωμενος και κοπανησα με δυναμη το κεφαλι μου στο πατωμα... Ο Joey απλα γυρισε και με κοιταζε αμιλητος... Μου ειχε φανει ιδιαιτερα παραξενο το πως και ο Joey μεχρι στιγμης δεν εχει αρχησει να βριζει η να κοπανιεται για το πως να βρουμε τροπο να φυγουμε απο εδω αλλα τωρα..... τωρα φαινετε λες και εχει αποδεχτει την μοιρα του... Γιατι εγκατεληψες? Μμμ? Σε ρωταω...Γιατι εγκατεληψες? Γιατι εχεις βαλει κατω το κεφαλι σου και εχεις αποδεχτει το οτι θα σταλθουμε στο Impel Down? Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να συνεχισω να ελπιζω αλλα απλα δεν μου βγαινει... Τι μπορουμε να κανουμε απο την στιγμη οπου οι δυναμεις σου δεν λειτουργουν και ειμαστε αλυσοδεμενοι μεχρι και το κοκκαλο? Να εχω ελπιδες για το τι? Να περιμενω να ερθουν και να μας ελευθερωσουνε ετσι απλα? Να περιμενω κανενα θαυμα?! Χαμηλωσα το κεφαλι μου.. Ειχε δικαιο σε ολα αυτα που ελεγε... Οντως η κατασταση εδειχνε λες και το τελος πλησιαζε.. λες και δεν υπηρχε δρομος σωτηριας..λες και ...ειχαμε καταδικαστει ηδη... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Δευ Σεπ 19, 2011 3:53 am | |
| Εκει που μια ολοκληρη ωρα ειχα ματωσει τα χερια και τα ποδια μου προσπαθωντας να ξεφυγω απο τα δεσμα μου να λογια του Joey με ακινητοποιησανε.. Ειχα αρχισει να αποδεχομαι οπως και αυτος οτι.. θα παμε φυλακη και τιποτα δεν μπορει να μας γλυτωσει... "Ποσο ηληθια φερθηκα ?! Ποσο ηληθιος πρεπει να ειμαι για να τους αφησα να μας πιασουνε τοσο ευκολα... Η ηληθιοτητα μου στοιχησε την ζωη του Trick και την ελευθερια του Joey.... Οσο και να ηθελα να ελευθερωσω εμενα και τον Joey δεν μπορουσα και ειχα εγκαταληψει και εγω πια οπως και ο Jοey.. Εχεις δικιο....ειναι..... Τιποτα δεν ειναι ανωφελο.... ειπε μια αγνωστη φωνη... Ποιος.... Στο διπλανο σου κελι... Τοτε ακουστηκανε κατι αλυσηδες να σερνονται και καποιον να πλησιασει προς τα καγκελα του κελιου.. Δυστυχως το κελι του ητανε ακριβως διπλα απο το δικο μου ετσι δεν μπορουσα να το δω και περιμενα απο τον Joey το σχολιο του,ετσι τον κοιταζα περιμενοντας... Προς εκπληξη και δικια μου,ο Joey ειχε γουρλωσει τα ματια του εκπληκτος και προσπαθουσε να πει κατι αλλα η επλκηξη δεν τον αφηνε.. Εεε Joey..Τι εγινε? Joey? Ααα εσυ δεν εισαι ο Joey Ze? Ο γιος του αρχηγου των επαναστατων της Centarea? Se..Seto Hariten?!?!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Δευ Σεπ 19, 2011 4:07 am, 1 φορά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Δευ Σεπ 19, 2011 4:01 am | |
| Seto Hariten?... Αυτο δεν ειναι το ονομα του...τοτε και εγω θυμηθηκα και εμεινα εκπληκτος...του μηχανικου οπου ηρθαμε να βρουμε !! Pardon?! Πηγα στα καγκελα και κολλησα το κεφαλι μου ενδιαμεσα προσπαθωντας να δω τον Seto... Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη την στιγμη ενοιωθα ευτυχης που τον βρικαμε παρολο την κατασταση μας.. Εισαι η αιτια που ηρθαμε σε αυτο το νησι !! Αλλα...γιατι εισαι αλυσοδεμενος? Νομιζα οτι δουλεβες οικιοθελος με τους marine. Αυτο δεν προκητε να γινει ποτε!! ..... Με αναγκαζουνε να δουλεψω και υστερα απο την προσφατη καταστροφη με αναγκαζουνε να δουλεψω ολομοναχος και να φταξω ολοκληρη την βαση τους... Γιατι τους βοηθας?! ...γιατι...δεν μπορω να σου πω...ειπε απογοητευμενος.. Καλα οκ...ειπε ο Joey και γυρισε παλι στο αγναντεμα... Οι Joey !! Γιατι παλι τα μουτρα? Σε τι αλλαζει την κατασταση μας αυτην την στιγμη οτι βρικαμε αυτον που ψαχναμε? Δεν μπορουμε να ελευθερωθουμε αρα δεν μπορουμε να τον ελευθερωσουμε και επισης δεν μπορει ετσι να επισκευασει το πλοιο!! Καταλαβε οτι ολα εχουνε τελειωσει !! Εχεις δικαιο σε πολλα... Και οντως ειναι μια απο τις χειροτερες καταστασεις οπου εχω βρεθει.. αλλα οχι η χειροτερη !! Θα βρεθει τροπος να ελευθερωθουμε !! Σιγουρα θα γινει καπως !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: Courage in prison...[Τελος] Δευ Σεπ 19, 2011 4:15 am | |
| ...Δεν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος... Το ειχα καταλαβει μεν τοση ωρα που σας ακουγα αλλα δεν ειχα δωσει σημασια.. Προσπαθουσες τοση ωρα να ελευθερωθεις χωρις να το βαζεις κατω μεχρι που μιλασες με τον ηδη εγκαταληψιμο Joey... Για αυτο και εγω παρασυρθηκα απο την ενταση της στιγμης και μιλησα...Μαλιστα.. ευχαριστω για τα κοπλιμεντα,ειλικρινα αλαλ τωρα η κρισιμη ερωτηση.. Ξερεται καποιον τροπο να ελευθερωθουμε? Αν οχι πειτε να ξερω !!Γιατι,αν δεν υπαρχει αλλος τροπος τι θα κανεις?...Θα κοψω τα χερια μου !! Δεν προκητε να επιτρεψω εξαιτιας της ηλιθιοτητας μου να χασεις την ελευθερια σου που μολις απεκτησες κανοντας την επιλογη να με ακολουθησεις στις θαλασσες !Εκεινη την στιγμη ο Joey βουρκωσε και γυρισε το προσωπο του απο την αλλη μερια.. Εγω γυρισα παλι προς τον Seto και τον ξαναρωτησα.,. Εεμ ναι..λοιπον...καποιος εμφανης τροπος δεν υπαρχει αλλα ξερω ποιος εχει το κλειδι απο τις χειροπεδες σου?Πως το ξερεις αυτο? και οτι ειναι σιγουρα ενας συγκεκριμενος?Γιατι σε αυτη την βαση εχουνε μονο ενα ζευγαρι kairoseki χειροπεδες οποτε και ενα κλειδη για αυτες.Μαλιστα.. αν ρωτησω και γιατι εχουνε μονο ενα ζευγαρι θα το εχω παρατραβηξει εε? Ναι..Λοιπον,το κλειδ για τις χειροπεδες σου τις εχει ο αρχηγος αυτης της βασης.. ο Chad... | |
|
| |
| Courage in prison...[Τελος] | |
|