| [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 5:19 am | |
| Κάποιοι το λένε τέλος, αλλά για μένα ήταν η αρχή. Μην φανταστείτε ότι ήμουν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο. Δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από ένα κακομαθημένο κορίτσι κατά την διάρκεια της εφηβείας μου. Οι πράξεις μου όμως με είχαν μπλέξει αρκετά και δυστυχώς μόνο ένα θαύμα θα με έσωζε. Πάνω στην τρελά μου αποφάσισα να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την χήρα μητέρα μου. Φυσικά όλα τα παιδιά επηρεάζονται εύκολα. Έτσι και εγώ, καλώς ή κακώς αφέθηκα στην πειρατική ζωή. Στην αρχή μου φαινόταν παράδεισος μιας και όλα όσα ήθελα μου τα παρείχε το πειρατικό πλήρωμα που ήμουν μέλος. Φυσικά ήμουν το μόνο κορίτσι μέσα στο πλήρωμα και όλοι με σνόμπαραν. Παρ’ όλα αυτά , το πείσμα που με διακατείχε, με έκανε να εξασφαλίσω μια καλή θέση ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους. Μου άρεσε αρκετά να πηγαίνω κόντρα στους άνδρες, διότι θεωρούσαν την γυναίκα αδύναμο ον. Πρακτικά όμως κάθε φορά τους αποδείκνυα το ακριβώς αντίθετο. Η πειρατική ζωή είχε αρκετή δράση, πράγμα που έδινε τροφή στην τρέλα της ηλικίας μου. Η αγαπημένες ασχολίες των ανδρών του πληρώματος ήταν κλασικά οι λεηλασίες νησιών και η απόκτηση χαμένων θησαυρών. Με ένα τέτοιο κυνήγι θησαυρού ξεκινάει η ιστορία μου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Luster στις Δευ Αυγ 22, 2011 8:23 am, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
Posts : 6296 Join date : 12/09/2010 Age : 32 Location : Over there...over there...and up there!
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 5:54 am | |
| Βρισκόμασταν καταμεσής της θάλασσας δίχως να έχουμε κάποια συγκεκριμένη πορεία. Εμένα μου άρεσε να περνώ τον περισσότερο μου χρόνο στο κατάστρωμα του πλοίου και να διαβάζω βιβλία. Ήταν ένας τρόπος να αποφεύγω κάποια άτομα που δεν χώνευα από το πλήρωμα. Γενικά όμως ήμουν μοναχικός τύπος και δεν ήθελα πολλά άτομα πάνω από το κεφάλι μου. Όποτε με προκαλούσαν απλά τους αγνοούσα και κοίταγα την πάρτη μου και κανέναν άλλον. Το μόνο άτομο που υπάκουα ήταν ο καπετάνιος μου. Με είχε στηρίξει αρκετά τους πρώτους μήνες που είχα μπει μέσα στο πλήρωμα και με ωθούσε να κυνηγήσω τα όνειρα μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τον σεβασμό μου και το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να τον στηρίξω αναλόγως στις αποφάσεις που έπαιρνε για το πλήρωμα. Φυσικά αυτό δεν άρεσε σε πολλούς, μιας και θεωρούσαν ότι έτσι κέρδιζα την εύνοιά του, αν και κάτι τέτοιο ήταν ανούσιο μιας και μας θεωρούσε όλους ισάξιους....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Luster στις Σαβ Αυγ 06, 2011 6:09 am, 1 φορά | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 6:09 am | |
| Τις επόμενες μέρες που ακολούθησαν, δεν βλέπαμε σχεδόν καθόλου τον καπετάνιο μας. Ήταν κλεισμένος στο γραφείο του τις περισσότερες ώρες τις ημέρας. Δεν γνωρίζαμε αν τον απασχολούσε κάτι ή αν μελετούσε την επόμενη μας κίνηση. Το σίγουρο ήταν ότι σχεδίαζε κάτι μεγάλο γιατί οι κινήσεις μας ήταν λιγοστές το τελευταίο διάστημα. Μερικοί όμως άνδρες διέδιδαν διάφορες φήμες για την “εξαφάνιση” του καπετάνιου σε σημείο που αναστάτωσαν όλο το πλήρωμα. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν ώρα να αντιδράσω μιας και αυτά τα αποβράσματα μπορούσαν να χαλάσουν την αρμονία που επικρατούσε ανάμεσα μας όλο αυτό το διάστημα. Πήρα λοιπόν το θάρρος και πήγα στην καμπίνα του καπετάνιου και χτύπησα την πόρτα ελπίζοντας να με δεχτεί και να μου μιλήσει. Όταν χτύπησα την πόρτα η μόνη απάντηση που έλαβα ήταν ένα “Είμαι απασχολημένος”, αλλά το πείσμα μου δεν μου επέτρεπε να κάνω πίσω και χωρίς δεύτερη σκέψη άνοιξα την πόρτα. Ο καπετάνιος δεν σήκωσε το κεφάλι του και το μόνο που πρόσθεσε ήταν ότι ήταν απλά απασχολημένος και δεν μπορούσε να δεχτεί κάποιον. Υπό άλλες συνθήκες θα υπάκουγα στην εντολή του, αλλά τώρα ίσως έπρεπε να κάνω κάποια εξαίρεση.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 6:56 am | |
| Πήρα τότε μια βαθιά ανάσα και πήρα τον λόγο. Εκείνος όταν άκουσε την φωνή μου σήκωσε αμέσως το κεφάλι του… -Άννα ξέρεις καλά ότι, ότι ισχύει για τους υπόλοιπους ισχύει και για σένα… -Το έχω υπόψη μου αυτό, αλλά όσο είστε κλεισμένος εδώ, φήμες οργιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Δεν τους αδικώ και πολύ, μιας και δεν σας έχουμε δει καθόλου εδώ και μέρες και το μόνο που κάνουμε είναι να περιφερόμαστε μέσα στην θάλασσα… -Το γνωρίζω αυτό, αγαπητή μου. Το φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια στιγμή αυτό το ενδεχόμενο. Όλο αυτό το διάστημα όμως δεν σας έχω απογοητεύσει ποτέ και ο λόγος που αργώ είναι γιατί θέλω να σιγουρευτώ σχετικά με αυτό που ψάχνω το τελευταίο διάστημα... -Όσοι σας ξέρουν καλά το γνωρίζουν, το θέμα είναι αρκετοί αυτοί που δεν το βλέπουν. Δεν θέλω να σας ενοχλώ άλλο και αν πρέπει να μου επιβάλλεται κάποια τιμωρία ευχαρίστως να την δεχτώ. Απλά θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί… Τότε απλά πήγα προς την πόρτα με την πλάτη και την έκλεισα στο πέρασμα μου. Ο σεβασμός μου προς αυτόν, με έκανε να μην μπορώ ούτε την πλάτη να του γυρίσω. Ήταν γεννημένος ηγέτης και αυτό φαινόταν όλο και περισσότερο. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 7:57 am | |
| Το ίδιο απόγευμα, ενώ όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι στο κατάστρωμα του πλοίου και προσπαθούσαμε να σκοτώσουμε την ώρα μας με κάτι, ξαφνικά ακούστηκε ο βαριά φωνή του καπετάνιου μας…. -Οοοοοιιιιι….παιδιά μου συγγνώμη για την μεγάλη παύση όλο αυτό το διάστημα. Εδώ και καιρό σας είμαι απόμακρος, αλλά είχα λόγο που το έκανα. Επιτέλους όμως είμαι σίγουρος ότι βρήκα κάτι καλό.Είναι κάτι που θα μας δώσει την δυνατότητα να αναδειχθούμε ακόμα περισσότερο ως πλήρωμα… -Τι θα μπορούσε να είναι αυτό καπετάνιε? ..ακούστηκε η φωνή ενός από τους Commander του πλοίου μας… -Είναι κάτι που έχει μεγαλύτερη άξια ακόμα από χρυσό…. Επιφωνήματα δέους ακουστήκαν στα επόμενα κλάσματα του δευτερόλεπτου, μιας και σχεδόν όλοι οι πειρατές, σκεφτόντουσαν τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Εγώ πάλι σκέφτηκα ότι θα πρέπει να ήταν κάτι αστραφτερό. Δεν είχα συναντήσει ποτέ στην ζωή μου κάτι πιο πολύτιμο από το χρυσό…. -Από σήμερα το βραδύ θα έχουμε νέα πορεία. Θα σας πρότεινα να ξεκουραστείτε. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα…είπε με ήρεμη φωνή ενώ γυρνούσε πίσω στην καμπίνα του…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Σαβ Αυγ 06, 2011 10:36 am | |
| Οι πειρατές ενώ ήταν συγκεντρωμένοι, για να ακούσουν όλα όσα είχε σκοπό να μας πει ο καπετάνιος, αμέσως μετά την ομιλία του σκορπιστήκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο πλοηγός του πλοίου πήγε στην καμπίνα του καπετάνιου για να ζητήσει τις συντεταγμένες και ύστερα από λίγα λεπτά το πλοίο είχε και πάλι πορεία. Οι σκέψεις μου έκαναν πάρτι μέσα στο κεφάλι μου, καθώς σκαφτόμουν διάφορα σενάρια για την αυριανή μας αποστολή. Η αλήθεια ήταν ότι ο καπετάνιος μας δεν είχε δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτό που θα ψάχναμε. Θεώρησα όμως ότι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω στην παρούσα φάση ήταν να εμπιστευτώ τον καπετάνιο μου και να ξεκουραστώ για αυτό που θα ακολουθούσε. Φυσικά ήθελα να είμαι σε καλή κατάσταση για την αποστολή, οπότε ξάπλωσα και πάλι και προσπάθησα να χαλαρώσω τον νου μου. Δυστυχώς για εμένα αυτό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αποτυχημένη προσπάθεια, αφού βρισκόμουν σε τρομερή υπερένταση. Στο πλοίο επικρατούσε ησυχία και το μονό που ακουγόταν ανά διαστήματα, ήταν το τρίξιμο των σανίδων του πλοίου…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Κυρ Αυγ 07, 2011 4:41 am | |
| Σηκώθηκα τότε από το σημείο που ήμουν ξαπλωμένη και άρχισα να περπατάω για να ξεχαστώ. Στο μυαλό μου ερχόντουσαν σκηνές από το ατίθασο παρελθόν μου , το οποίο ανά καιρούς με κυνηγούσε σαν ένα αγρίμι που ήθελε να τραφεί. Εν μέρη είχα κάποιες τύψεις, αφού όταν πέθανε ο πατέρας μου έγινα άλλος άνθρωπος και δεν ήμουν καθόλου συνεργάσιμη με την μητέρα μου. Έτσι λοιπόν έφτασα εδώ που ήμουν και ήξερα ότι δύσκολα θα γυρνούσα σε αυτό που ήμουν παλιά. Ενώ οι σκέψεις μου χόρευαν μέσα στο μυαλό μου ξαφνικά άκουσα κάποια βήματα. Γύρισα απότομα και είδα τον καπετάνιο μου… -Γιατί δεν κοιμάσαι παιδί μου? Τι σε απασχολεί? -Απλά μου έρχονται στο μυαλό πράγματα και σκηνές από το παρελθόν και δεν μπορώ να κοιμηθώ …. -Το παρελθόν απλά μας δείχνει πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να αποφύγουμε στο μέλλον. Το ότι σε απασχολούν σημαίνει ότι απλά σιγά-σιγά μεγαλώνεις και προβληματίζεσαι για κάποιες ίσως και λανθασμένες αποφάσεις που έχεις πάρει…. -Απλά με τρώνε συνέχεια αυτές οι αναμνήσεις και δεν ξέρετε πόσο θα ήθελα απλά να τα σβήσω όλα και να κάνω μια νέα αρχή…. Ο καπετάνιος δεν μίλησε και απλά σήκωσε την μποτίλια του και ήπιε μερικές γουλιές ρούμι. Δεν είπαμε τίποτα άλλο τις επόμενες ώρες και απλά κοιτούσαμε τον ορίζοντα λες και ψάχναμε να βρούμε κάτι…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Κυρ Αυγ 07, 2011 12:42 pm | |
| Οι ώρες πέρασαν αρκετά γρήγορα και με το χάραγμα φάνηκε στο βάθος του ορίζοντα στεριά. Ο καπετάνιος έδωσε εντολή στους 2 πειρατές που έκανα την βραδινή τους ακόμα βάρδια ,να ξυπνήσουν τους υπόλοιπους. Εγώ με την σειρά μου πήγα στην ξεχωριστή καμπίνα που είχα και άρχισα να ετοιμάζομαι. Δεν μου πήρε πολύ ώρα να ετοιμαστώ και αφού σιγουρεύτηκα ότι είχα πάρει όλα τα απαραίτητα πράγματα που λογικά θα χρειαζόμουν, ανέβηκα και πάλι πάνω στο κατάστρωμα. Περιέργως ήταν όλοι έτοιμοι για να αποβιβαστούν για το πλοίο και περίμεναν στο κατάστρωμα για να μας δώσει ο καπετάνιος μας τις τελευταίες οδηγίες... -Λοιπόν παιδιά μου….η στιγμή έφτασε και σε λιγότερο από μίση ώρα θα είμαστε στο νησί. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα στην αποστολή μας. Δεν γνωρίζουμε με τι μοιάζει αυτό που ψάχνουμε. Για να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να το βρούμε ,καλό θα ήταν να χωριστούμε. Έτσι θα καλύψουμε μεγαλύτερη απόσταση σε λιγότερη ώρα... Πήρε μια βαθιά ανάσα και γύρισε το κεφάλι του προς τους Commander του, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν με αρκετή προσοχή… -Θα χωριστούμε σε 4 ομάδες. Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θα έχουν ως αρχηγούς τους Commander μας. Οι υπόλοιποι θα έρθετε μαζί μου…είπε με αποφασιστικότητα ενώ μας κοιτούσε με αυστηρό τρόπο…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Δευ Αυγ 08, 2011 4:37 am | |
| Αφού έδωσε ο καπετάνιος κάποιες τελευταίες οδηγίες ανώτερους μας για το πώς θα χωριστούν οι ομάδες πήγε και εκείνος με την σειρά του στην καμπίνα του , για να ετοιμαστεί. Οι Commanders άρχισαν σχεδόν αμέσως να χωρίζουν τους πειρατές σε ομάδες για να μην χάνουμε χρόνο. Ευτυχώς δεν ήμουν σε καμία από αυτές και υπέθεσα ότι θα πήγαινα λογικά με τον καπετάνιο μου. Η αλήθεια ήταν ότι το προτιμούσα, μόνο και μόνο επειδή τουλάχιστον αυτός ήξερε να φέρεται σε μια κοπέλα. Επιπλέον ήμουν κάτι σαν κόρη για αυτόν και συνεχεία με προστάτευε, οπότε δεν είχα να φοβηθώ για τίποτα... Αρκετά λεπτά αργότερα βρισκόμασταν στην παραλία του νησιού, όπως μα είχε πει ο καπετάνιος μας. Όλοι ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι, αφού ήταν η πρώτη αποστολή μετά από μέρες. Όλες οι ομάδες άρχισαν να βηματίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι και εγώ ακολούθησα την δικιά μου και χαθήκαμε μέσα στις σκιές του δάσους που εκτεινόταν μπροστά μας.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Δευ Αυγ 08, 2011 7:24 am | |
| Η βλάστηση ήταν αρκετά πυκνή, σε σημείο που δυσκολευόμασταν ακόμα και να περπατήσουμε. Αυτό όμως που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση απ όλα ήταν τα ζώα. Δεν είχαμε δει αρκετά βέβαια, αλλά τα περισσότερα έμοιαζαν να είναι παραμορφωμένα. Ο καπετάνιος επειδή δεν γνώριζε αν ήταν επιθετικά ή όχι μας ζήτησε να μην κάνουμε απότομες κινήσεις και είμαστε συνέχεια κοντά ο ένας στον άλλον. Εμένα πάλι όμως κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Οι κινήσεις μας δεν ήταν λες και ψάχναμε κάτι, αλλά ότι είχαμε κάποια συγκεκριμένη πορεία. Δεν μίλησα όμως, μόνο και μόνο για να μην πουν τίποτα οι άλλοι. Έτσι λοιπόν όταν βρήκα την ευκαιρία, πήγα κοντά στον καπετάνιο μου και του εξέφρασα τον προβληματισμό μου… -Το φανταστικά ότι εσένα δεν θα μου ήταν εύκολο να σε ξεγελάσω….είπε ο καπετάνιος ήρεμα όταν άκουσε όλα όσα είχα να του πω…. -Τι είναι πραγματικά αυτό που ψάχνουμε? Ρώτησα γεμάτη περιέργεια… -Κόρη μου, είναι μια μεγάλη δύναμη.Μια δύναμη που μπορεί να καταστρέψει πολλούς και πολλά….Αυτό που ψάχνω είναι ένα φρού….αλλά δυστυχώς πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση του, νοιώσαμε την γη να τρέμει κάτω από τα πόδια μας….. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Δευ Αυγ 08, 2011 7:56 am | |
| Ένας τεράστιος ρινόκερος με ουρά φιδιού έκανε την εμφάνιση του στο ξέφωτο που είχαμε σταματήσει για να ξεκουραστούμε. Οι άνδρες άρχισαν να τρέχουν βλέποντας το μανιασμένο τέρας να έρχεται με απειλητική ταχύτητα προς το μέρος μας. Τελευταία στιγμή για να μην με χτυπήσει και εμένα το πλάσμα, ο καπετάνιος με έσπρωξε μακριά. Ήταν όμως ήδη αργά για αυτόν καθώς ο ρινόκερος τον πέταξε πάνω σε ένα δέντρο με μεγάλη δύναμη…. -ΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ….φώναξα, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εκείνη την στιγμή. Το ζώο άρχισε να καταδιώκει και τους υπόλοιπους πειρατές οι οποίοι έτρεχαν προς την παραλία. Δευτερόλεπτα αργότερα ακουστήκαν πυροβολισμοί μέσα από το δάσος. Μάλλον δεν ήμασταν οι μόνοι που είχαμε δεχτεί επίθεση. Σηκώθηκα αμέσως και πήγα κοντά στον πληγωμένο καπετάνιο μου… -Τουλάχιστον είσαι καλά μικρή μου….είπε σιγανά, ενώ έτρεχε αίμα από το στόμα του. Έμοιαζε να είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ τόσο αδύναμο. Δεν ήξερα όμως και τι να κάνω για να τον βοηθήσω. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν μπορούσα να τον αφήσω εδώ, απροστάτευτο…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Δευ Αυγ 08, 2011 12:36 pm | |
| Με ότι δύναμη μου είχε απομείνει προσπάθησα να τον βοηθήσω να περπατήσει. Κάθε βήμα ήταν ακόμα και πιο δύσκολο , αφού έριχνε σχεδόν όλο το βάρος του πάνω μου. Ευτυχώς καθώς περπατούσα προς την παραλία βρήκα άλλους 2 πειρατές από το πλήρωμα μας και με βοήθησαν να τον μεταφέρουμε. Αρκετά λεπτά αργότερα φτάσαμε επιτέλους στην παραλία, όπου ήταν μαζεμένοι όλοι όσοι είχαν καταφέρει να ξεφύγουν. Μόλις είδαν τον καπετάνιο σε αυτή την κατάσταση, έμειναν με ανοιχτό το στόμα και μερικοί έσπευσαν να βοηθήσουν. Ο γιατρός του πλοίου άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο καπετάνιο και τους υπόλοιπους. Όταν ήρθε να μου δώσει να με ράψει σε ένα σημείο που είχα κοπεί, αρνήθηκα και του είπα να κοιτάξει τους υπόλοιπους. Εκείνος παρ όλα αυτά μου έδεσε το χέρι με έναν επίδεσμο για να σταματήσει η αιμορραγία. Γύρισα τότε το κεφάλι μου προς τους υπολοίπους και είδα τους Commanders που ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα μέρος και συζητούσαν. Πήγα κοντά στον γιατρό και εκείνος μου έδωσε μερικές γάζες και επιδέσμους για να βοηθήσω τους τραυματίες… | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τρι Αυγ 16, 2011 6:45 am | |
| Βοήθησα όσο μπορούσα και όταν τέλειωσα, κάθισα και εγώ με την σειρά μου για να ξεκουραστώ. Ο καπετάνιος δεν ήθελε κανέναν κοντά του, παρά μόνο τον γιατρό. Το χτύπημα που δέχτηκε ήταν αρκετό για να τον φέρει σε τέτοια κατάσταση. Σχεδόν όλο το πλήρωμα μας βρισκόταν σε αθλία κατάσταση και λίγοι ήταν αυτοί που είχαν καταφέρει να ξεφύγουν δίχως να τραυματιστούν. Δυστυχώς όμως είχαμε και πολλές απώλειες. Γύρισα τότε και πάλι το πρόσωπο μου προς τους Commanders, οι όποιοι έρχονταν προς το μέρος μας. Κρίνοντας από την σοβαρότητα τους ύφους τους κατάλαβα ότι είχαν κάτι να μας πουν … -Λοιπόν αδέρφια μου….σύντροφοι μου…Οι φήμες σας αποδείχτηκαν αληθινές σχετικά με την δύναμη του καπετάνιου. Αυτή η λάθος επιλογή του μας έκανε να χάσουμε άτομα που αγαπούσαμε και νοιαζόμασταν για αυτά, ενώ αυτός είναι ακόμα ζωντανός και τον νταντεύουν λες και είναι κοριτσάκι… -Πρόσεχε πως μιλάς Jericov ….πετάχτηκε ο γιατρός του πληρώματος… -Απευθύνομαι σε όσους έχουν σκοπό να μας ακολουθήσουν….Από εδώ και μπρος οι Commanders σας θα είναι οι αρχηγοί σας και όποιος δεν συμφωνεί θα μείνει εδώ… | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τρι Αυγ 16, 2011 9:49 am | |
| Φυσικά αυτά τα λόγια αναστάτωσαν τους πάντες, αλλά δεν ήταν και λίγοι αυτοί που πήγαν προς το μέρος τους. Οι μόνοι που είχαν μείνει πιστοί δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια χούφτα ανθρώπων… -Αν αυτή είναι η επιλογή σου παιδί μου…είναι δεχτεί. Κάνε ότι εσύ θεωρείς σωστό… είπε ήρεμα ο καπετάνιος ενώ βρισκόταν πίσω από όλους… -Κάποτε ήσουν δυνατός και ιδανικός για καπετάνιος….αλλά τώρα πλέον είσαι αδύναμος και δεν έχουμε τα ιδία όνειρα γέρο, είναι η σειρά μας τώρα… -Δεν είπα το αντίθετο….κάνε ότι νομίζεις εσύ πως είναι σωστό… Ούτος ή άλλως εγώ σας έμαθα να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να κάνετε πάντα αυτό που πιστεύετε… -Τα λόγια σου δεν θα αλλάξουν την κατάσταση…έχουμε πάρει την απόφαση μας εδώ και καιρό…Οπότε όσοι θέλετε μπορείτε να μας ακολουθήσατε…η προσφορά παραμένει… εκτός…από εσένα Anna…δεν είσαι δεκτή στο νέο πλήρωμα μας... Ένα αχνό χαμόγελο φάνηκε στα χείλη μου. Δεν θα ήθελα να ταξιδέψω μαζί τους και να ακούω τις εντολές τους… -Χάνεις τον χρόνο σου….ποτέ δεν θα σε ακολουθούσα…είπα με ένα περιφρονητικό ύφος ενώ τον κοιτούσα..... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τρι Αυγ 16, 2011 4:30 pm | |
| Δεν συμπαθούσα κανέναν από αυτούς γιατί όσο ήμουν στο πλήρωμα, με αντιμετώπιζαν λες και ήμουν σκουπίδι. Προτιμούσα να μείνω εδώ και να προσπαθήσω να φύγω κάποια στιγμή από το νησί, παρά να τους έχω πάνω από το κεφάλι μου. Επιπλέον ήταν από τα άτομα που με σνόμπαραν. Δεν είχα λοιπόν λόγους να τους ακολουθήσω. Δυστυχώς με τα λόγια του όμως είχαν μεγάλη επιρροή τους υπόλοιπους και το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εγώ με τον καπετάνιο και άλλο έναν ναύτη. Ήταν πολύ λυπηρό το γεγονός αυτό, αλλά σκέφτηκα ότι έτσι ήταν η ζωή και ότι δεν γίνεται να τις εναντιώνεσαι για πάντα…. -Βλέπω ότι δεν κατάφερα να σε πείσω έτσι? Είπε o Jericov ενώ έστρεφε το κεφάλι του προς το μέρος του ναύτη…. -Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του…είπε με ελαφρό τόνο ο νεαρός…. -Πολύ καλά λοιπόν….μπορείτε να μείνετε με τον νεκρό καπετάνιο σας…είπε με ένα σατανικό βλέμμα ενώ σήκωνε το πιστόλι του προς τον καπετάνιο. Στην θεά και μόνο του όπλου παγώσαμε και πριν προλάβουμε να πούμε ή να κάνουμε τίποτα, ακούστηκε ο κρότος του πιστολιού….
| |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τρι Αυγ 16, 2011 4:45 pm | |
| Ένοιωσα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Με γουρλωμένα μάτια γύρισα σιγά-σιγά το πρόσωπο μου προς τον καπετάνιο. Ο ναύτης που είχε μείνει μαζί μας , είχε μείνει στο ίδιο σημείο, ενώ το ύφος ικανοποίησης είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του Jericov. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σώσουμε αφού η σφαίρα τον έτυχε στο κεφάλι. Ο καπετάνιος ήταν νεκρός…. -Πως μπόρεσες κάθαρμα? Ούρλιαξε ο ναύτης και πετάχτηκε προς το μέρος του Commander. Εκείνος όμως με ένα σάλτο απέφυγε το χτύπημα του και τον κλώτσησε στα πλευρά αφήνοντας τον κάτω. Το πρόσωπο μου είχε γεμίσει δάκρυα βλέποντας όλα όσα είχαν γίνει. Τόσος πόνος μόνο για την εξουσία…. -Κλαις? Νόμιζα ότι ήσουν σκληρή….μάλλον τελικά όλοι έχουμε μια αδυναμία εεε? -Πήρες αυτό που ήθελες….φύγε τώρα…. -Πήρα αυτό που ήθελα….? Μαζί σου δεν έχω τελειώσει μικρή….και είναι καιρός να υποφέρεις για όλα όσα τράβηξα όσο ήμουν μαζί σου στο πλήρωμα… -Τι στο….? Αλλά πριν προλάβω να μιλήσω με χτύπησε στο πρόσωπο και με έριξε προς τα πίσω. Αρχικά δεν κατάλαβα σε τι αποσκοπούσε, αλλά ένας άνδρας σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά προβλέψιμος… -Ώρα να σου δώσω μια γεύση από τον πόνο που μου έδωσες….είπε με ένα χαζοχαρούμενο και ταυτόχρονα σατανικό ύφος, ενώ προσπαθούσε να μου ανοίξει τα πόδια…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τετ Αυγ 17, 2011 2:16 am | |
| Προσπάθησα να του φέρω αντίσταση σε σημείο που τον κλωτσούσα για να τον αποφύγω. Ένα ακόμα χτύπημα δεν άργησε να έρθει και αυτό ήταν που με έκανε να ζαλιστώ και να αρχίσω σιγά-σιγά να χάνω τις αισθήσεις μου. Αυτό που ακλούθησε ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να βιώσει μια γυναίκα. Ο πόνος ήταν απερίγραπτος και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ούρλιαζα και φώναζα βοήθεια αλλά τίποτα από αυτά δεν τον έκανε να σταματήσει ή κάποιον να έρθει και να με βοηθήσει. Όλα έμοιαζαν με εφιάλτη μέχρι που έχασα ολοκληρωτικά τις αισθήσεις μου. Έχασα την αίσθηση του χρόνου και έπεσα σε βαθύ ύπνο. Σε άγνωστο χρόνο άνοιξα ελάχιστα τα μάτια μου και είδα ένα φουντωτό πράγμα να με ρωτάει “Είσαι καλά?”, αλλά δεν είχα την δύναμη να μείνω ξύπνια ή να απαντήσω και έπεσα και πάλι σε ύπνο βαθύ.... Όταν άνοιξα τα μάτια μου πετάχτηκα ολόκληρη πάνω με γουρλωμένα τα μάτια. Προσπαθούσα να καταλάβω που ακριβώς βρισκόμουν, αφού το μέρος μου ήταν τελείως άγνωστο. Με κάποιο τρόπο είχα μετακινηθεί από την παραλία και βρισκόμουν σε ένα ξέφωτο τυλιγμένη με μια παλιά κουβέρτα. Δεν βρισκόταν κανείς άλλος στο ξέφωτο και φώναξα αν ήταν κανείς εδώ, αλλά η μόνη απάντηση που έλαβα ήταν το κελάηδημα των πουλιών του δάσους…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τετ Αυγ 17, 2011 2:30 am | |
| Λίγο αργότερα το μάτι μου πρόσεξα κάτι να κινείτε ανάμεσα στους θάμνους μέχρι που κατάλαβα ότι κινούταν ουσιαστικά ο θάμνος. Πετάχτηκα προσπάθησα να φτάσω στο σπαθί μου που ήταν λίγο πιο δίπλα, αλλά το κορμί μου αρνιόταν να συνεργαστεί. Πονούσα ολόκληρη και δυσκολευόμουν να κουνηθώ. Τότε κατάφερα να δω καλύτερα αυτό που βρισκόταν μπροστά μου και είδα έναν ανθρωπάκο μέσα σε κουτί και αντί για μαλλιά είχε έναν μεγάλο θάμνο στο κεφάλι…. -Ηρέμησε…. δεν πρόκειται να σε πειράξω…εγώ τουλάχιστον… -Τι έγινε? Ποιος είσαι και τι θες? ..Ρώτησα με μεγάλη αναστάτωση… -Λέγομαι Gaimon και είμαι αυτός που σας βρήκε στην παραλία…εσένα και το αγόρι. Δυστυχώς το αγόρι είναι νεκρό. Αν κατάλαβα σωστά πρέπει να πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Πολλά από τα πλευρά του ήταν σπασμένα. Εσένα πάλι σε βρήκα μέσα στα αίματα και είχε αρκετές πληγές και μελανιές στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια. Ήσουν σε άθλια κατάσταση και με την βοήθεια των φίλων μου σε έφερα εδώ.. -Σε ευχαριστώ…είπα ενώ τύλιγα τα χέρια μου γύρο τα πόδια μου και σκεφτόμουν όλα όσα μου είχε πει. Μια θλίψη με κατέλαβε αλλά πλέον ήταν αργά και ότι έγινε άνηκε στο παρελθόν… -Αυτό είναι κάτι που δεν το ακούω τακτικά…αλλά χαίρομαι που το ακούω έστω και μετά από χρόνια. Θα σου πρότεινα να ξεκουραστείς…είπε ενώ πρόσθετε και άλλα ξύλα στην φωτιά…. | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τετ Αυγ 17, 2011 3:32 am | |
| Ήμουν ζωντανή αλλά αδύναμη και σωματικά, αλλά και ψυχικά . Ο Gaimon είχε δίκιο, έπρεπε να ξεκουραστώ έτσι ώστε να είμαι σε θέση κάποια στιγμή να φύγω από το νησί. Ίσως αυτό που με κρατούσε ζωντανή να ήταν η εκδίκηση που ήθελα να πάρω από αυτούς τους πειρατές. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήθελα να πάω ενάντια στο ίδιο μου το πλήρωμα, αλλά όπως φαίνεται είχε ο καιρός γυρίσματα. Δεν περίμενα να φερθεί απ την άλλη, τόσο καλά ένας ξένος σε έναν πειρατή και ενώ δεν του το έδειχνα ήμουν αρκετά ευγνώμων για αυτό. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες του και άφησα τον εαυτό μου να χαλαρώσει όπως ποτέ άλλοτε. Σκέφτηκα ότι το θαύμα το οποίο χρειαζόμουν για να σωθώ είχε γίνει πράξη, παρά τις απώλειες που είχα. Ήταν καιρός για να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου και ήξερα από τώρα τον πρώτο προορισμό μου, όταν θα έφευγα από το νησί… | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τετ Αυγ 17, 2011 4:38 am | |
| 1 χρόνο αργότερα….
Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό του καλοκαιριού και έκανε υπερβολική ζέστη. Η προπόνηση μέσα στο δασός με είχε κάνει να ιδρώσω πάρα πολύ και ένοιωσα την ανάγκη να κάνω ένα μπάνιο στην πηγή που βρισκόταν κοντά στον καταυλισμό μας… -Χρειάζεσαι κάποια βοήθεια? Ρώτησα τον Gaimon που τύλιγε το πόδι ενός ζώου με επίδεσμο… -Όχι προς το παρόν, αλλά μιας και ρώτησες αν θέλω κάτι να σου υπενθυμίσω ότι υποσχέθηκες να φτιάξεις εσύ σήμερα μεσημεριανό… -Και έλπιζα να το ξεχάσεις….αλλά αφού το υποσχέθηκα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς ….είπα χαμογελαστά ενώ απομακρυνόμουν από το ξέφωτο. Μπορεί το παρελθόν να με έτρωγε αλλά ήμουν αρκετά ευτυχής που είχαν έρθει έτσι τα πράγματα. Είχε περάσει και άλας ένας χρόνος από το συμβάν. Η αλήθεια ήταν ότι μπορούσα να φύγω όποτε ήθελα από το νησί, αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη. Οπότε έμεινα εδώ μιας και ήταν το κατάλληλο μέρος να προπονηθώ και να μάθω να προστατεύω τον εαυτό μου από τον κάθε κίνδυνο που θα μπορούσα να συναντήσω. Είχα αλλάξει πολύ τους τελευταίους αυτούς μήνες, σε σημείο που τρόμαζα και εγώ η ιδία με τον εαυτό μου… | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Τετ Αυγ 17, 2011 4:55 am | |
| Όταν έφτασα στην πηγή άφησα τα καθαρά ρούχα που είχα πάρει μαζί μου, έβγαλα τα ρούχα της προπόνησης και βούτηξα μέσα στο δροσερό νερό. Η αίσθηση ήταν απίστευτη, καθώς αυτή η αντίθεση θερμοκρασίας, ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα.. Φυσικά βγήκα μετά από περίπου 5 λεπτά γιατί ήδη κρύωνα και άρχισα να ντύνομαι. Βέβαια καθώς ντυνόμουν δεν μπορούσα να βρω το μπλουζάκι μου. Ήμουν σίγουρη ότι το είχα πάρει μαζί μου, αλλά έψαξα για να δω μήπως μου είχε πέσει . Δεν μπορούσα να φορέσω τα ρούχα της προπόνησης μιας και ήταν μούσκεμα .Γι αυτό τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τα στήθη μου και άρχισα να προχωράω προς τον καταυλισμό ,για να πάρω μια άλλη μπλούζα. Όταν έφτασα είδα τον Gaimon να χαζοχαίρεται ενώ είχε στα χέρια του το μπλουζάκι μου… -MARIMOO BAAAAKAAAAAAA…..φώναξα ενώ του έχωνα μια μπουνιά στο κεφάλι. Εκείνος μου έδωσε αμέσως κλαψουρίζοντας το μπλουζάκι ενώ με το άλλο χέρι μου έπιανε το κεφάλι του στο σημείο που τον είχα βαρέσει. Γύρισα την πλάτη μου για να ντυθώ και να μην με δει.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Παρ Αυγ 19, 2011 6:56 am | |
| Κατανοούσα ότι είχε κάποιες ανδρικές επιθυμίες αλλά δεν ήμουν πρόθυμη να τους τις χαρίσω. Επιπλέον μετά από αυτά που είχα βιώσει ένα χρόνο πριν, με έκανε να απεχθάνομαι τους άνδρες και να εμπιστεύομαι δύσκολα κάποιον. Από την άλλη όμως ο Gaimon πρέπει να παραδεχτώ ότι μου είχε φερθεί αρκετά καλά και με φρόντιζε πολύ, παρ όλο που δεν είχε συμφέρον, αλλά και αν ακόμα πίστευε ότι είχε, θα έμενε στην φαντασία του.... Στο εν-τω μεταξύ έπρεπε να αρχίσω να μαζεύω λαχανικά και χορταρικά για να φτιάξω το μεσημεριανό. Ο Gaimon, καλώς ή κακώς δεν ήθελε να σκοτώνουμε τα ζώα του δάσους που αγαπούσε και προστάτευε τόσο πολύ. Για αυτό τον λόγο το μενού μας περιοριζόταν μόνο σε λαχανικά και χορταρικά. Δεν ήταν τόσο άσχημα όσο φαινόταν, καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά του δάσους ήταν αρκετά υγιεινά. Ήταν μια υποχώρηση η οποία έπρεπε να γίνει από μέρους μου και ένας κανόνας που μου είχε επιβάλει ο ίδιος ο Gaimon.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Παρ Αυγ 19, 2011 2:48 pm | |
| Αφού μάζεψα όσα έκρινα ότι ήταν αρκετά για να φάμε, πήγα και τα έπλυνα στην πηγή και επέστρεψα πίσω στον καταυλισμό. Όταν έφτασα δεν έβλεπα πουθενά τον Gaimon, αλλά εγώ για να μη καθυστερώ άρχισα να ετοιμάζω τα χόρτα. Ξαφνικά, ενώ κοιτούσα την κατσαρόλα, για να μην τα παραβράσω, ακούστηκαν μερικοί πυροβολισμοί. Πετάχτηκα αμέσως καθώς οι πυροβολισμοί ήταν κάτι ασυνήθιστο για αυτό το νησί. Κοίταξα προς την παραλία και είδα ένα πειρατικό πλοίο που είχε αράξει μπροστά στο νησί. Οι πειρατές είχαν ήδη αποβιβαστεί στο νησί και πυροβολούσαν στον αέρα για να τρομάξουν τα ζώα που ήταν μαζεμένα κοντά τους. Τα ζώα άρχισαν να τρέχουν μέσα στο δάσος και οι πειρατές τα ακολούθησαν με την σειρά τους.... -Gaimon....είπα ενώ ταυτόχρονα γούρλωσαν τα μάτια μου. Είχα καταλάβει που οφειλόταν η απώλεια του όλα αυτά λεπτά. Άρπαξα το σπαθί μου και άρχισα να τρέχω προς την παραλία, ελπίζοντας αυτός ο κοντός να μην είχε κάνει κάποια τρέλα στην προσπάθεια του να προστατέψει τα ζώα. Για τα λεπτά που ακολούθησαν,το μόνο που μπορούσε να ακούσει κάνεις ήταν πυροβολισμοί. Οι πειρατές έμπαιναν όλο και πιο βαθιά μέσα στο δάσος.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Κυρ Αυγ 21, 2011 7:33 am | |
| Φοβούμενη για τα χειρότερα, άρχισα να ψάχνω μανιωδώς τον Gaimon, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Οι πυροβολισμοί συνεχίζονταν με εντόνους ρυθμούς, ενώ ανά τακτικά χρονικά διαστήματα ακούγονταν και ουρλιαχτά. Λογικά τα ζώα τα οποία ήταν σε θέση να αντισταθούν, έκαναν την επίθεση τους. Καθώς έτρεχα είδα 2 από τους πειρατές οι οποίοι πήγαιναν προς το κέντρο του νησιού. Κρύφτηκα αμέσως και ετοιμάστηκα για να επιτεθώ. Η φωνή του ενός όμως μου ήταν αρκετά γνώριμη και αυτό με έβαλε σε υποψίες. Παρ όλα αυτά εγώ τους ακολούθησαν προσεκτικά για να τους πιάσω στον ύπνο και να τους αιφνιδιάσω... -Τι θες εσύ εδώ...?είπα ψιθυριστά ενώ γυρνούσε το πρόσωπο του προς την κατεύθυνση μου. Ήταν το άτομο που με έκανε να υποφέρω και δεν μου είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να του ανταποδώσω τον πόνο αυτό. Εκείνος πάλι δεν μπορούσε να με δει μιας και ήμουν σχεδόν χωμένη μέσα στο θάμνο. Προετοιμάστηκα λοιπόν για να κάνω την επίθεση μου και έπιασα την λαβή του σπαθιού. Ξαφνικά τότε, ένοιωσα ένα χέρι να με αγγίζει και γύρισα αμέσως το βλέμμα μου.... -Θα πάρεις την εκδίκηση που θέλεις, αλλά πρέπει να περιμένεις προς το παρόν....κανε υπομονή.... | |
|
| |
Zakeriel Civilian
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... Κυρ Αυγ 21, 2011 9:11 am | |
| Το πάθος μου για εκδίκηση με έκανε να σκέφτομαι τελείως παρορμητικά, αλλά υπέθεσα ότι θα μπορούσα να κάνω μια υποχώρηση προς το παρόν. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι εγώ είχα ανοιχτούς λογαριασμούς με αυτό το καθίκι και τίποτα δεν θα με σταματούσε αυτή την φορά. Είχαν αλλάξει πολλά αυτόν τον τελευταίο χρόνο και περίμενα πως και πως να δω στην πράξη την αλλαγή μου αυτή.... Όταν απομακρύνθηκαν γύρισα στον Gaimon και τον ρώτησα τι πρέπει να κάνουμε έτσι ώστε να τους ξεφορτωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μου έκανε νόημα να φύγουμε από εδώ πέρα και χαθήκαμε μέσα στις σκιές του δάσους. Τα μικρά ζώα ήταν σχετικά κοντά στον καταυλισμό μας και ο Gaimon φαινοταν να είχε αυτή την κατεύθυνση.... -Άι στην ευχή....ακούστηκε η φωνή του Jericov ενώ πυροβολούσε κάτι....αυτά τα ζώα μας την χάλασαν την τελευταία φορά... Είχε κάνει ένα τρομερό λάθος. Τα μικρά ζώα δεν τα προστάτευε μόνο ο Gaimon, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζώα. Η γη έμοιαζε να τρέμει όπως ακριβώς έτρεμε και ένα χρόνο πριν.... | |
|
| |
| [ΤΕΛΟΣ-Παρελθον]On Stranger Tides... | |
|