Παρόντες χρήστες | 20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
octavus Administrator
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Κυρ Σεπ 11, 2011 6:39 am | |
| Είχαν σαστίσει. Δεν περίμεναν ποτέ ότι θα άκουγαν κάτι τέτοιο. -Για αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. -Δηλαδή; -Ο Krieg θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Που σημαίνει ότι όλοι στο πλήρωμα του, θα πολεμήσουν σαν λυσσασμένοι. Για αυτό το λόγο πρέπει να είστε έτοιμοι και προσεκτικοί. Μην τολμήσετε να κάνετε το λάθος και να τους δείξετε έλεος, γιατί θα σας σκοτώσουν με τη πρώτη ευκαιρία. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσετε. -Μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να τους χαριστούμε. Θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. -Το ελπίζω γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ επικίνδυνους πειρατές. Δεν θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί σαν μπουλούκι. Να φυλάμε ο ένας τα νώτα του άλλου. Και το κυριότερο….δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ανέβουν όλοι πάνω στη πλατφόρμα. Γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να φροντίσουμε να είναι πάνω όσο το δυνατόν λιγότεροι Αν το πετύχουμε αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό η νίκη να είναι δική μας.
| |
| | | octavus Administrator
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 12:14 pm | |
| Όση ώρα τους εξηγούσα το σχέδιο μου με άκουγαν με μεγάλη προσοχή. Φαίνεται πως είχαν αρχίσει να πιστεύουν και αυτοί οτι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον Krieg, αλλα ήταν ξεκάθαρο πως η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους. -Πι...πιστεύεις πραγματικά οτι...οτι μπορούμε να νικήσουμε; -Δεν εχεί σημασία να κερδίσουμε. Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. -Τι εννοείς; -Αυτό που έχει σημασία είναι να κρατήσουμε τόσο όσο ακριβώς χρειάζεται για να έρθει ο διοικητής μου. -Ναι......άκουσα που είπες για ένα Warship. -Χαχαχαχα....δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το Warship το ζήτησα οχι για να μας βοηθησουν να τους νικήσουμε. Αλλα για να έχουμε αρκετο χώρο για όταν θα τους συλλάβουμε. Αν ήταν απλώς να τους σκοτώσουμε θα έλεγα στον διοικητή μου να έρθι μόνος του. -Μόνος του;;;!!! -Φυσικά. Δεν θα χρειαζοταν ολόκληρος στρατός. Μπορεί να τους διαλύσει και μόνος του. -Καλά...ποιος είναι ο διοικητής σου; -Ο ισχυρότερος άνθρωπος σε όλες τις Blue και ένας απο τους πιο ισχυρούς marine. Ο διοικητής Smoker. -Χμ....ακουστά τον έχω. Αλλα είσαι σίγουρος οτι θα... -Προλάβει; Αυτό εξαρτάται απο εμάς. Αν μπορέσουμε να τους καθυστερήσουμε αρκετά, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 12:29 pm | |
| Εκείνη την ώρα που μιλούσα με τον Zeff, μπήκε τρομαγμένος μέσα στο εστιατόριο ένας απο τους μάγειρες. -Η...Η....Ήρθαν!!!!!!!! Ειναι εδώ!!!! Αρχισε να επικρατεί ένας πανικός ανάμεσα στους μάγειρες. -Ε..εε...παιδιά ηρεμείστε!!!! Τόση ώρα αυτό περιμέναμε. Ήρθε η ώρα να τους πολεμήσουμε. Και να θυμάστε ένα πράγμα: πρέπει να κρατήσουμε ώσπου να έρθουν οι marines. Για αυτό να προσέχετε και να αμύνεστε όσο πιο καλά μπορείτε. -Δίκιο έχει ο marine!!!! Πάμε τώρα να τους πλακώσουμε στις μάπες!!!! -ΝΑΙ!!!!!!!!!, φώναξαν όλοι μαζί. Οι μάγειρες άρχισαν να βγαίνουν έξω ο ένας μετά τον αλλο γεμάτοι ενθουσιασμό για την επικείμενη μάχη. Χαχαχαχα....Πριν απο λίγο ήταν φοβισμένοι, και τώρα δεν βλέπουν την ώρα να πολεμήσουν. Ειναι πολύ περίεργοι τελικά αυτοί οι μάγειρες. Αφού πήρα δυο πιστόλια που μου είχαν δώσει και τα έβαλα στη μέση, κατευθύνθηκα προς τα έξω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την youzhi στις Τετ Σεπ 21, 2011 5:19 pm, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 1:13 pm | |
| Όταν βγήκα έξω και καθώς προχωρούσα ανάμεσα απο τους μάγειρες είχα μείνει αποσβολωμένος απο το θέαμα. Μπροστά μου είχα ένα τεράστιο πλοίο, το μεγαλύτερο που είχα δει στη ζωή μου. Η πλώρη του, η οπόια έμοιαζε με το κεφάλι ενός φιδιού, είχε καλύψει σχεδόν το μισό εστιατόριο. Βέβαια δεν έδειχνε σαν τη ναυαρχίδα ενός τεράστιου στόλου. Ηταν σχεδόν διαλυμένο. Με το ζόρι πλέον ταξίδευε στη θάλασσα. Τελικά είχα δίκιο. Θέλει το εστιατόριο για να ξαναφτιάξει απο την αρχή τον στόλο του. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί πάση θυσία. Τότε είδα μια μικρή βάρκα να έρχεται προς το εστιατόριο. Ήταν εκείνος ο ελεεινός που μου ξέφυγε και αλλος ένας. Πιο ψηλός και πιο γερασμένος απο εκείνον. Αυτός είναι....Δεν υπάρχει αμφιβολία. Μόλις έφτασαν στο εστιατόριο ανέβηκαν πάνω στη πλατφόρμα του εστιατοριού που είχαν ανοίξει οι μάγειρες προηγουμένως. -Ωστε αυτό είναι το εστιατόριο που μου είπες Gin;;;; Καλό είναι...πολύ καλό. Είναι οτι..... Ξαφνικά έγινε πιο σοβαρός. Κοίταξε τους μάγειρες. Δεν είπε τίποτα και άρχισε να γελάει. Χαχαχαχαχαχα.....είναι πολύ αστείο να βλέπεις κάτι ελεεινά ανθρωπάκια να κρατούν όπλα πιστεύοντας οτι θα μπορέσουν να νικήσουν τον μεγάλο Don Krieg, τον φόβο και τον τρόμο όλης της East Blue. Θα το πω μόνο για μια φορά και βάλτε το καλά στο ηλίθιο μυαλό σας. Αυτό το εστιατόριο, απο σήμερα είναι δικό μου!!!!! Τώρα, θα μου το δώσετε και θα έχετε μια πιθανότητα να ζήσετε ή θα το παίξετε ήρωες και θα ψοφήσετε όλοι; -Krieg, έχεις κάνει πολλά εγκλήματα και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης. -Χαχαχαχα...ένας μικρός marine που μας το παίζει μάγκας. Νομίζω μικρέ δεν έχεις καταλάβει με ποιον έχεις να κάνεις. -Ούτε και εσύ Krieg....Αν νομίζεις οτι θα πάρεις αυτό το εστιατόριο είσαι πολύ γελασμένος. Ήρθε η ώρα να πεθάνεις Krieg, του είπα ενώ παράλληλα τραβούσα το σπαθί μου. -Χαχαχαχαχαχαχα.......Είσαι ατείος μικρέ.....Κρίμα που θα πεθάνεις τόσο νέος....θα μπορούσες να γίνεις ενας καλός κλόουν. ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την youzhi στις Τετ Σεπ 21, 2011 2:02 pm, 3 φορές συνολικά | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 1:49 pm | |
| Αμέσως άρχισαν να βγαίνουν μέσα απο τη θάλασσα τα μέλη του πληρώματος του και να ανεβαίνουν στο εστιατόριο. Ακόμα και απο το πλοίο κατέβηκαν κάποιοι με σχοινιά. Πρέπει να ήταν καμια πενηνταριά άτομα. Ήμασταν σχεδόν οι μισοί. Αλλα την έλλειψη τους σε μάχη την αντικαθιστούσε η καλή τους φυσική κατάσταση σε αντίθεση με αυτούς που ήταν πεινασμένοι και με το ζόρι στεκόντουσαν. -Χαχαχα....πως σου φαίνεται marine; Άρχισες να φοβάσαι τώρα που βλέπεις με ποιους έχεις μπλέξει; Ένα μόνο πλοίο.....πενήντα άτομα και λογικά άλλοι τόσοι στο πλοίο....αυτό είναι πολύ καλό. Δεν θα..... -Νομίζεις οτι σε φοβόμαστε ρε;;;; Eμείς είμαστε μάγειρες της θάλασσας. Έχουμε μάθει να τα βάζουμε με ελεεινους πειρατές σαν και εσένα. Γύρισα και κοίταξα τον Patty. Στα χέρια του κρατούσε.....έναν αστακό!!!!! -Τι στο διάολο είναι αυτό;;;;; -Χαχαχα....μην ανησυχεις.....ο Krieg σε λίγο θα είναι νεκρός. Αμέσως σημάδεψε τον Krieg. -Είσαι νεκρός τώρα. Εκείνη τη στιγμή βλέπω τον Gin να σημαδεύει τον Patty. Αμέσως όρμηξα πάνω στον Patty για να τον σώσω. Ευτυχώς η σφαίρα δεν πέτυχε κανέναν απο τους δυο μας. Αλλα έτσι όπως έπεσα πάνω του εκπυρσοκρότησε το όπλο του Patty. Η οβίδα δεν πέτυχε τον Krieg αλλα έφυγε προς τα πάνω και χτύπησε τα πλαϊνά του πλοίου. Ξαφνικά άρχισαν να προκαλούνται αλυσιδωτές εκρήξεις στο πλοίο. -Τι στο διάολο;;;;
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 1:58 pm | |
| Το πλοίο μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει κομμάτια. Όλοι είχαμε μείνει άναυδοι. Ακόμα και ο Patty. Στην αρχή νόμισα οτι επρόκειτο για κάποιο ειδικό όπλο και για αυτό έγινε αυτό, αλλα όταν είδα οτι και ο Patty είχε μείνει κάγκελο όπως και οι υπόλοιποι το ξανασκέφτηκα. Οταν σκέφτηκα και το που πρέπει να χτύπησε το πλοίο, τότε κατάλαβα. Ακόμα και αν δεν πέτυχε τον Krieg όπως θα θέλαμε, έκανε κάτι που ήταν εξίσου το ίδιο καλό. Ίσως και καλύτερο. Είχε πετύχει τη μπαρουταποθήκη του πλοίου!!!! Και αυτό οδήγησε σε συνεχόμενες εκρήξεις, ήταν και όπως ήταν το πλοίο οπότε διαλύθηκε με τη μια. Τώρα πια δεν είχαν κάποιο μέσο διαφυγής. Αν πολεμούσαμε σθεναρά, θα μπορούσαμε να τους κρατήσουμε για αρκετή ώρα. -Βλέπεις Krieg;;; Δεν έπρεπε να τους υποτιμήσεις. Μπορεί να είναι μάγειρες.... -ΣΚΑΣΕ!!!!! Αυτό θα το πληρώσετε όλοι σας!!!!! Θα το πληρώσετε με τη ζωή σας!!!!! -Αυτά μας τα είπε και ο βλάκας που έχεις στο πλήρωμα. -Σκοτώστε τους!!!! Σκοτώστε τους όλους!!!!!!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 3:29 pm | |
| Αμέσως ξεκίνησε η φοβερή μάχη ανάμεσα σε εμάς και τους πειρατές. Αυτό που αμέσως μου κέντρισε τη προσοχή ήταν οτι ο Krieg δεν συμμετείχε στη μάχη. Είχε ξαναμπει στη βάρκα με την οποία ήρθε. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Πάντα πίστευα οτι θα είναι της πρώτης γραμμής και οχι οτι θα άφηνε το πλήρωμα του να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά. Αλλα όπως και να είχε, αυτή θα ήταν η πρώτη μάχη της ζωής μου. Βέβαια, οχι ακριβώς. Απλώς τώρα δεν μπορούσα να βασιστώ στη δύναμη του φρούτου μου όπως έκανα τότε. Αλλα τώρα ήταν εξίσου σημαντική. Ήταν η πρώτη μου μάχη όπου θα μπορούσα να τεστάρω τις δυνάμεις μου. Τις ικανότητες μου. Όσο πολεμούσα με τους πειρατές συνεχώς σκεφτόμουν αυτά που μου έλεγε ο Smoker. Οτι δεν μπορω να πολεμήσω, οτι ειμαι ανάξιος να λέγομαι marine...... Δεν έχουν σημασία όλα αυτά τώρα....πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου. Εκμεταλεύτηκα το γεγονός οτι ήταν κουρασμένοι και πεινασμένοι και άρχισα να τους επιτίθομαι με όλη μου τη δύναμη. Η θλιβερή τους κατάσταση δεν τους επέτρεπε να φέρουν και μεγάλη αντίσταση. Συνέχεια κοίταζα δεξιά-αριστερά για να προσέχω τους μάγειρες. Ενιωθα υπεύθυνος για τις ζωές τους και δεν ήθελα να πεθάνει κανείς. Ήθελα να τους προστατέψω....να τους προστατέψω όλους.....Αλλωστε αυτός δεν ήταν και ο λόγος που έγινα marine;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την youzhi στις Τετ Σεπ 21, 2011 5:40 pm, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 3:47 pm | |
| Ενώ λοιπόν πολεμούσα τους πειρατές και προσπαθούσα να προφυλάξω τους μάγειρες, δεν ξέρω τι με έπιασε....Ένιωσα ένα σοκ μέσα μου. Δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς. Ένιωθα πολύ περίεργα. Σαν μια ταραχή να διαπερνούσε ολόκληρο το κορμί μου. Έβλεπα τον έναν μετά τον άλλο να πέφτουν νεκροί, το αίμα να χύνεται παντου και η ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική, ανυπόφορη. Τότε ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό η μέρα που γνωρίστηκα με τον Johny. To πως πάλεψε με την τίγρη, τα λόγια του μετά.....Είχα απορροφηθεί τελείως όταν άκουσα μια τρομερή κραυγή -ΜΙΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!! Βγήκα τότε απο τις σκέψεις μου και μόλις γύρισα λίγο το κεφάλι είδα μια λεπίδα να κατεβαίνει στο κεφάλι μου. Γούρλωσα τα μάτια μου και η ανάσα μου κόπηκε. Αυτό θα ήταν το τέλος μου;;; Τότε ένα χέρι πήγε και καρφώθηκε πάνω στο κεφάλι του πειρατή. Ήταν ο Patty. -Είσαι καλά μικρέ; -Ναι...ναι. Σε ευχαριστώ. -Καλά τι έπαθες και κοκκάλωσες; -Τίποτα...απλώς κάτι σκεφτόμουν. -Μην σκέφτεσαι πολύ, γιατί δεν θα μπορείς να το κανεις μετά. -Χαχαχα....έχεις δίκιο σε αυτό. -Λοιπόν. Αφου είσαι μια χαρά...συνέχισε να τους πλακώνεις τους αναθεματισμένους!!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 4:53 pm | |
| Η στάση του Patty, τόσο σε αυτά που μου είπε όσο και στη μάχη, με βοήθησε να διώξω κάθε ανησυχία ή φόβο που είχα μέσα μου. Ήμουν ένας marine και ο στόχος μου ήταν να αντιμετωπίσω αυτούς τους πειρατές και να φροντίσω να μη πάθουν τίποτα οι μάγειρες του εστιατορίου. Με αυτό στο μυαλό ξαναρίχτηκα στη μάχη. Μέχρι στιγμής καλά τα είχαμε πάει. Εμείς είχαμε 2-3 απώλειες ενώ ο δικός τους αριθμός μειώνονταν συνεχώς. Τη στιγμή που ξαναμπήκα στη μάχη ερχόταν το δεύτερο κυμα. Οι υπόλοιποι πειρατές δηλαδή που είχαν καταφέρει να επιβιώσουν απο την επίθεση του Patty. Αρχισα λοιπόν να τους πολεμάω. Ήταν πολύ άγρια η μάχη ειδικά τώρα. Τώρα ήταν όλα για όλα. Ή θα νικούσαμε και ο Krieg θα έπαιρνε οτι του άξιζε ή θα χάναμε και θα σκοτωνόμασταν όλοι. Ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν νεκροί απο το σπαθί μου. Είχα αρχίσει να το πιστεύω. Όχι απλώς θα τους καθυστερούσαμε, αλλα θα μπορούσαμε να τους τελειώσουμε κιόλας και να εξαλείψουμε αλλη μια απειλή απο τον κόσμο. Τότε ήταν που ακούστηκε το ΜΠΑΜ!!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 5:07 pm | |
| Είμασταν πλάι πλάι με τον Patty και πολεμούσαμε τους πειρατές. Εκεί που ήμουν έτοιμος να επιτεθώ σε έναν που πήγαινε να σκοτώσει έναν μέγειρα, ο δεξίς ώμος μου τινάζεται προς τα πίσω και νιώθω έναν τρομέρο πόνο, σαν μια σουβλιά. Κάποιος με είχε πυροβολήσει. Το αίμα απο τη πληγή έτρεχε συνεχώς. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου είδα τον Gin να με σημαδεύει με ένα όπλο και να γελάει. -Παλιοηλίθιε.....τώρα θα δεις ποιος γελάει καλύτερα. Βγάζω το όπλο μου και τον πετυχαίνω στο δεξί χέρι στα δάχτυλα. Τώρα τον είχα. Οτι και να γινόταν σήμερα θα έπεφτε απο το χέρι μου. Πήγα να τραβήξω και το άλλο μου όπλο αλλα δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Πόσο μάλλον να πυροβολήσω. Ετσι πήρα με το αριστερό και το άλλο μου όπλο και τον σημάδεψα. -Ήθελες να μου κάνεις τον μάγκα εεε;;; Δεν έπρεπε να τα βάλεις μαζί μου. Ποτέ δεν τα βάζουν με έναν marine. Αντίο...Gin. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 5:16 pm | |
| Παντού γινόταν πανικός. Οι μάγειρες πολεμούσαν συνεχώς τους περατές και πραγματικά τους είχαν αλλάξει τα φώτα. Σύντομα θα τελείωνε αυτή η μάχη με τη νίκη μας. Αλλα εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό. Αλα το να τον σκοτώσω. Τον είχα ακριβώς μπροστά μου. Τον είχα πετύχει στο χέρι και έτσι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιο όπλο τώρα. Ήταν τελείως ανοιχτός. Τον σημάδεψα και ήμουν έτοιμος να τραβήξω τη σκανδάλη όταν έπεσαν πάνω μου ένας μάγειρας και ένας πειρατής που πολεμούσαν μαζί. Παρόλα αυτά δεν εμπόδισαν τον πυροβολισμό και η σφαίρα έφυγε κανονικά απο το όπλο μου. Αλλα έτσι όπως τους είχα πάνω μου δεν μπορούσα να δω αν τον πέτυχα. Πήρα ένα σπαθί που βρήκα δίπλα μου και σκότωσα τον πειρατή και σηκώθηκα. Κοίταξα αλλα δεν μπορούσα να τον δω. Υπήρχαν τόσα πολλά πτώματα και τόσοι πολλοί που πολεμούσαν που δεν μπορούσα να διακρίνω καθαρά. Έκανα μερικά βήματα και τότε τον είδα. Ήταν ακόμα ζωντανός!!! Η σφαίρα τον είχε πετύχει στο δεξί γόνατο και του το είχε διαλύσει. Δεν μπορούσε ούτε καν να σταθεί. -Τη τύχη μου μέσα κωλόφαρδε!!!! Αλλα ως εδώ ήταν. Τώρα δεν σε σώζει τίποτα!!!!
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 5:36 pm | |
| Πήρα ένα σπαθί που ήταν καρφωμένο σε έναν νεκρό πειρατή και κατευθύνθηκα προς τα πάνω του. Αρκετά τον ανέχτηκα αυτόν τον καραγκιόζη. Όχι μόνο με πυροβόλησε αλλα και κατάφερε να μου ξεφύγει, δίνοντας έτσι και το πάτημα στον Smoker να με ξαναμειώσει. Το οπόιο ήταν το χειρότερο απο όλα και δεν υπήρχε περίπτωση να του το συγχωρήσω. Θα το πλήρωνε με την ίδια του τη ζωή. Πήγα απο πάνω του και του πάτησα το χέρι που τον είχα πυροβόλήσει. Αμέσως βόγγηξε απο τον πόνο. -Έτσι, έτσι καραγκιόζη!!! Ούρλιαζε απο τον πόνο!!!! Ουρλιαζε πριν πεθάνεις!!!! Σήκωσα το σπάθί και το κατέβασα προς το λαιμό του. Τότε κάτι έσκασε σχεδόν δίπλα μου και με τίναξε πάνω στον τοίχο του εστιατορίου. Ευτυχώς έσκασα με τη πλάτη αλλα χτύπησα δυνατά και στο κεφάλι. -ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΡΕ ΖΩΑ;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλο ένα μπάμ ακούστηκε και μια κανονιά έσκασε στο εστιατόριο ανατινάζοντας ένα μέρος της σκεπής. -Είναι ένα Warship!!!!!!!!!!!!! -Έρχονται οι marines!!!!!! Aμέσως άρχισαν οι πειρατές να τρέχουν και είτε να μπαίνουν σε όποια βάρκα έβρισκαν, είτε έκαναν βάρκες τα κομμάτια του πλοίου τους(οσα είχαν απομείνει δηλαδή) είτε έπεφταν στη θάλασσα και άρχισαν να κολυμπούν μακρυά. -Σταματήστε τους!!!!! Μη τους αφήσετε να ξεφύγουν!!!! Αν δεν μπορείτε να τους κρατείσετε τοτε σκοτώστε τους!!!!!!! Αλλη μια κανονιά έσκασε αλλα αυτή τη φορά δίπλα απο το εστιατόριο. -Και ας κάνει κάποιος σήμα σε αυτούς τους ηλίθιους να σταματήσουν να μας βομβαρδίζουν!!!!! Δεν πεθάναμε απο τους πειρατές και θα πεθάνουμε απο τους δικούς μας!!!!!!!!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Τετ Σεπ 21, 2011 5:55 pm | |
| Λίγη ώρα μετά, στη πλατφόρμα είμασταν, εγώ, οι μάγειρες και τα πτώματα των πειρατών. Οι μάγειρες που ήταν καλά, φρόντιζαν όσους είχαν τραυματιστεί. Τότε ήταν που ο διοικητής ανέβηκε στη πλατφόρμα. Δίπλα του ήταν όπως πάντα η Tashigi, ενώ απο πίσω τους ήταν κάποιοι άλλοι marines. Καποιοι απο αυτούς κουβαλούσαν φορεία. -Βοηθείστε όσους έχουν τραυματιστεί. -Αμέσως κύριε, του είπαν και πήγαν στους τραυματίες μάγειρες. Σηκώθηκα τότε και με αργά βήματα άρχισα να πηγαίνω προς τον Smoker. Ήρθε και ο Patty να με βοηθήσει γιατί με το ζόρι στεκόμουν. -Κυριε.....με συγχωρείτε. -Για ποιο πράγμα; -Ο Krieg κατάφερε να ξεφύγει, μαζί με αρκετούς απο τους άντρες του. Δεν υπάρχει καμια δικαιολογία για αυτό. -Ναι....για αλλη μια φορα τα θαλάσσωσες. -Έχετε δίκιο. Για αυτό..... -Παρόλα αυτά κατάφερες να τον αντιμετωπίσεις και να προστατέψεις τους μάγειρες αλλα και το εστιατόριο. -Μέχρι που ήρθατε και αρχίσατε να του ρίχνετε κανονιες.....είπα ψιθυριστά. -Είπες κάτι Liberius;;; -Ναι κύριε διοικητά.....Να είστε σίγουρος πως οτι και να γίνει θα τον βρω. Τώρα αμέσως θα πάω να τον κυνηγήσω. Τώρα που μπορούμε ακόμα να ανιχνεύσουμε τα ίχνη. Θα πάω και θα τον φέρω ενώπιον της δικαιοσύνης. Να είστε σίγουρος κύριε. Δεν πρόκειται να σας απογο...... Και τότε.....λιποθύμησα. | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη Σαβ Σεπ 24, 2011 3:15 pm | |
| Όνομα: Minato D. Liberius Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 34.000 Bounty/Fame Points: 8.000.000 | |
| | | | [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|