.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Tick tock..[αρχη]

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΤρι Σεπ 20, 2011 10:13 am

2 μερες πλευσαμε προς το αγνωστο με τον Seto να επισκευαζει εν κινηση το πλοιο και εμεις αγρυπνοι να το πλοηγουμε.. Δεν θελαμε με καμοια δυναμη οι marines να μας προλαβενανε με τετοια κατασταση το πλοιο.. Ειχε τεραστια συναισθηματικη αξια για εμενα συν οτι δεν ειναι και δικο μου.. Αφου ο καπετανιος μου το ειχε αφησει θελω να του το επιστρεψω και αθικτο !! Τα σημαδια ομως της κουρασης ητανε ηδη εμφανεστατα και δεν θα αργουσε να ερθει η ωρα που θα καταρευσουμε αν δεν ηρεμησουμε τους ρυθμους μας...
Oi Chris !! Ελα εδω να δεις !!
Κραταω το πηδαλιο τωρα δεν μπορω !!
Μπλοκαρε το και ελα που σου λεω !!
Αφησα το πηδαλιο να κρατησει σταθερη πορεια πηγα προς το μερος του Joey να δω τι ηθελε.. Εκεινος κοιταζε με τα κυαλια του νοτειοδυτικα...
Για ριξε μια ματια..
Πηρε τα κυαλια και κοιταξα το μερος οπου μου υπεδειξε ο Joey και ειδα ενα περιεργο νησι... Φαινοτανε λες και ενας τεραστιος πυργος ξεπροβαλε απο την θαλλασα αλλα στην βαση του στερια δεν φαινοτανε,ισως επιδη ειμασταν ακομα αρκετα μακρια..
Ωραια,αρα βρικαμε στερια για να επισκευασουμε το πλοιο.
Ποια στερια? Που κοιταζες?
Νοτειοδυτικα,εκει που κοιταζες πριν.
Εγω σου εδειχνα νοτια !!
Να το ξεκαθαριζεις την επομενη φορα..
Κοιταξα νοτεια με τα κυαλια οπως που ειπε ο Joey και παρατηρησα ενα τεραστιο πλοιο να μας πλησιαζει.. Κοιταζοντας στο καταρτι τους ειδα μια σημαια που δεν ημουνα σιγουρος αν προκητε για πειρατες η οχι..
Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 2:33 am

Το πλοιο εφτασε ακριβως στα πλαγια του δικου μας και απο κοντα φαινοτανε πολυ πιο μεγαλο απο οτι μακρια.. Παααρα πολυ πιο μεγαλο... Μπροστα στην πρυμη παρατηρησα μια κοπελα να κανει μπανιο...
Ρε συ... Εκεινη η τυπισσα..
Ναι.. Ναι την ειδα..
Πως στο διαολο κανει μπανιο?
Αυτο εσενα σε ενοχλησε?
Εε Chris... Δεν βλεπω καλα τον Seto...γυρισαμε κια οι 2 να τον κοιταξουμε και ο Seto ειχε γυγει ολος μπροστα και ετρεχε απειρο αιμα απο την μυτη του.
Oi Seto !!!
ΑαΑαΑαΑ.... [mor42] [mor42] [mor42]
Τον πιασαμε και οι 2 και τον μετακινησαμε προς το καταστρωμα...
Καλα ρε.. Ποσα χρονια εχεις να δεις γυμνη γυναικα και κανεις ετσι ?!
Πρεπει να εχουνε περασει πολλα... Στην βαση των marine κοπελες δεν υπηρχανε και ποτε δεν με αφηνανε να φυγω απο την βαση...
Γιατι δεν σε αφηνανε? Τωρα που το λες δεν μας ειπες ποτε γιατι σε ειχανε σαν αιχμαλωτο.
Joey, δεν ειναι η ωρα τωρα... Εχουμε μια γυμνηστηρια εξω.. Κατι πρεπει να κανουμε για αυτο.

Οντως..
Αφου αφησαμε τον Seto κατω και τον ειδοποιησαμε να μην βγει εξω μεχρι να δουμε την θελουνε με εμας η κοπελα και οι υπολοιποι του πλοιου της..
Βγαινοντας εξω ο Joey κοκκαλωσε κοιταζοντας την σημαια...
Τι επαθες? Θα σε πιασει και εσενα noseblled τωρα με την γκομενα?!
Οχι... ειμαστε γκαντεμηδες... Πεσαμε στους Trump Siblings Pirates.. Τους ισχυροτερους αυτη την στιγμη σε ολη της South Blue...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 25, 2011 6:47 am

Εγω μονο μια γυμνη γκομενα βλεπω και καθολου πειρατες...
Εκεινη την στιγμη η κοπελα πλησιασε στην ακρη της πρυμνης και πηδηε στο καταστρωμα μας... Η θεα του σωματος της σε full προβολη μας ειχε υπνωτησει.. Ειχε περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ειχα αφησει την Maya και την Sakura ωστοσο εχει περασει και πολυς καιρος οπου εχω δει απο τετοια οπτικη γνωνια μια γυναικα... Η κοπελα χαμογελασε σατανικα και τοτε νοιωσαμε μαχαιρια και σπαθια να μας ακουμπανε στις πλατες..
hahahaha... Ποσο ευκολο ειναι να ξεγελας ανδρες πειρατες...Αλλα μην ανυσηχητε, οι Trump Siblings Pirates θα χρησιμοποιησουνε τους θησαυρους καλυτερα απο εσας...
Εκεινη την στιγμη ο Joey γυρισε πος το μερος μου...
Μηπως θα ητανε καλυτερα αν της λεγαμε οτι δεν εχουμε κανεναν απολυτως θησαυρο και ισα ισα μερικα τροφημα?
Μπα,αστην !! Θελω να δω την φατσα τους μολις καταλαβουνε οτι δεν εχουμε τιποτα.
Τι ψυθιρηζετε εσεις εκει περα?!
Απλα αναρωτιομασταν το ονομα σου..
Να μην σας απασχολουνε αυτοι την στιγμη ονοματα ! Αντρες ! Ψαξτε το πλοιο και παρτε οτιδηποτε πολυτιμο εχουν!!
Αα κατι που ξεχασαμε..
Τι?
Εχουμε αφησει τον Seto κατω !!
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΔευ Σεπ 26, 2011 2:58 am

Τον ειχα ξεχασει !!
Την ακριβως επομενη στιγμη γυρισα αποτομα στον πισω μου και με τον αγκωνα μου τον χτυπησα στην μαπα στελνοντας τον στην θαλασσα,γυρισα σε αυτον που στεκοτανε πισω απο τον Joey και τον κλωτσισα δυνατα.. Γυριζοντας το βλεμμα μου παρατηρησα οτι δεν ητανε τοσοι οσοι περιμενα..
Σοβαρα τωρα?! Με αυτους ηρθες να μας κλεψεις μονο?!
..τσ..τσ... προσβολη...
Ο Joey ορμηξε σε μια ομαδα 5 πειρατων με τα χερα του μον ενω εγω χωθηκα σε αλλουσ 3.. Η κοπελα ειχε κατσει και μας κοιταζε νευριασμενοι φωναζοντας στους αντρες της για το ποσο ανικανοι ειναι.. Δεν αργησε η ωρα και η στιγμη οπου ειχαμε κατατροπωσει ολο της το πληρωμα αφου δεν ητανε και παρα πολλα ατομα ουτε ιδιαιτερα δυνατοι..
Λοιπον τωρα πιστευω θα ανατραπουν λιγουλακι οι ρολοι..της ειπε ο Joey κρατωντας ενα ξιφος στο χερι του και σημαδευοντας την...Δωσε μας οτι πολυτιμο εχετε στο πλοιο και θα σε αφησουμε να φυγεις κοπελια..
Χωρις να χασει καθολου την ψυχραιμια της η κοπελα του χαμογελασε και αρχησε να περπαταει προς το μερος του ..
Εε τι κανεις? Νομιζεις οτι δισταζω να σε σκοτωσω?
Η κοπελα συνεχισε να περπαταει κοιταζωντας τον Joey με ψυχραιμια.. Κατι δεν πηγαινε καλα, δεν φαινοτανε δυνατη αλλα ωστοσο εκπεμπε μια μεγαλη σιγουρια οτι δεν θα παθει κατι..
Joey...
Τοτε ο Joey καρφωσε το ξιφος στον θωρακα της κοπελας.. Εκεινη απλα συνεχισε να χαμογελαει κοιταζωντας επιμονα τον Joey...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΔευ Σεπ 26, 2011 3:27 am

κατι τετοιο δεν προκητε να πιασει σε εμενα.. ειπε και μετατραπηκε ολοκληρη σε ενα υγρο οπου επεσε στο πατωμα και γλιστραγε προς το μερος του Joey.. Επιασε τα ποδια του και τον εριξε κατω... Ειναι χρηστης φρουτου... Και πιθανον της κατηγοριας οπως του Smoker και του Raziel.... Αυτος σημαινε πως αν δεν εβρισκα συντομα kairoseki θα εχουμε μεγαλο προβλημα.
Joey κρατα την και ερχομαι !!
Τι?! Εεεε που πας !!!?!? τον ακουσα να φωναζει ενω μετα μια μπουνια του εκοψε την εκφραση..
Ετρεξα να βρω καποιες kairoseki χειροπεδες που ειχα καπου κρυμμενες αλλα δεν θυμαμε ακριβως που.. Ειχα μπει σε ολα τα δωματια,ειχα ανοιξει ολες τις ντουλαπες,συρταρια,μπαουλα.. Πουθενα...
Γυρνοντας προς την κουζινα ειδα στην αποθηκη ενα μπουκαλι ρουμι στο πατωμα.. Μπηκα να το σηκωσω και να τες !! Τις ειχα κρεμασμενες ακριβως πανω απο το βαρελι της μπυρας..
Ετσι της αρπαξα και ετρεξα πισω να βοηθησω τον Joey..
Μεχρι να φτασω εξω ακουσα καμποσα πραγματα, δεν φαινοτανε για τοσο πολυ δυνατος αντιπαλος αλλα το φρουτο της μπορει να ητανε.. Μολις εφτασα εξω ειδα οτι την περισσοτερη ζημια την ειχε κανει ο Joey προσπαθωντας να την χτυπησα αλλα ολα του τα χτυπηματα παντα να περνανε απο μεσα της..
Oi Joey !! Πιασε αυτα και περνα της τα στα χερια !! του φωναξα και πεταξα τις χειροπεδες προς το μερος του..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 30, 2011 3:28 am

Την ιδια στιγμη οπου ειδε τις χειροπεδες εγινε υγρη και μπηκε μεσα στο σωμα του Joey απο το στομα του.. Μια τροπη οπου δεν την περιμενα.. Ο Joey σφάδαζε απο τον πονο,επεσε κατω και επιασε τον λαιμο του αφηνωντας τις χειροπεδες να πεσουνε στο εδαφος...
Χαχαχαχα... Αν νομιζατε αγορακια οτι θα μπορουσατε να με νικησεται τοσο ευκολα εισαστε γελασμενοι !! ειπε η κοπελα μεσα απο το σωμα και την ημι-φωνη του Joey...
Πολυ απλα θα περασω τις χειροπεδες στο σωμα του Joey και ετσι εσυ θα αναγκαστεις να βγεις χανοντας ετσι τις δυναμεις του φρουτου σου.
Μην εισαι τοσο σιγουρος.. 081
?
Αμα απλα του περασεις τις χειροπεδες ναι θα χασω τις δυναμεις του φρουτου μου.. Ωστοσο δεν θα προλαβω να βγω εξω απο το σωμα και οταν γυρισω στην φυσικη μου μορφη μεσα στο σωμα του φιλου σου τοτε...
..τοτε το σωμα του θα διαλυθει...
Τα πιανεις γρηγορα εσυ.
Εκεινη την στιγμη ειχα φρακαρει... Δεν μπορουσα να πολεμησω η να της περασω τις χειροπεδες λογω του κινδυνου μην τραυματηστει ο Joey.. Ουτε καν τις δυναμεις μου δεν μπορω να χρησιμοποιησω..εκτος...
Hydra !!
Ενα κεφαλι δρακου δηλητηριου πεταχτηκε απο την πλατη μου και στοχευε τον joey με την τυπισσα μεσα του.. Το εστειλα να επιτεθει ενω η κοπελα γουρλωσε τα ματια της...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 30, 2011 3:37 am

Τι κανεις?! Θα σκοτωσεις τον φιλο σου μονο και μονο για να σκοτωσεις και εμενα?!
Ο Joey θα τα καταφερει ειμαι σιγουρος, επισης πιστευω οτι και ο ιδιος το ιδιο θα ηθελε πρωτα πρωτα.. να βγαλει εσενα απο μεσα του !!
Το τεραστιο κεφαλι της Υδρας χτυπησε το σωμα του Joey περιβαλοντας τον ολοκληρο απο μια μεγαλη ποικιλια δηλητηριων.. Ειχα κατα νου μου οτι θα την χτυπουσα για να βγει απο τον Joey η να πεθανει και μετα να δωσω τα αντιδοτα που εχω για τα δηλητηρια μου στον Joey...
Κοιταζοντας λιγο πιο σεξια απο το πεσμενο σωμα του Joey ειδα το υγρο να εχει διαφυγει και προσπαθει να ξεφυγει.. Εκεινη την στιγμη ετρεξα προς το μερος της,αρπαζοντας τις χειροπεδες απο το πατωμα, ετοιμος να τις περασω οπουδηποτε στο σωμα της.. Πηδηξα και ισα ισα καταφερα να την ακουμπησω με τις χειροπεδες οπου αναγκαστηκε να γυρισει στην φυσικη της μορφη και να ειναι για αλλη μια φορα ευαλωτη.. Συνεχισε να τρεχει τρομοκρατημενη αλλα την προλαβα περνωντας την μια ακρη στο δεξι της χερι,ριχνοντας την κατω και περνοντας και την αλλη ακρη στο αριστερο χερι...
Ουφ.. Με κουρασες..
Αφησε με...μου φωναζε και κοπανιοταν συνεχεια.. Επρεπε να βιαστω και να φερω το αντιδοτο για τον Joey αλλα δεν μπορουσα να την αφησω εντελως ελευθερη να κουνηθει ακομα και με χωρις τις δυναμεις του φρουτου της... Εκπνεω ενα υπνωτικο αεριο και την παρατησα στο ιδιο σημειο..
Joey κρατησου,ερχομαι !!
Αντε..βιασου..ακουσα την αχνη και αποδυναμομενη φωνη του Joey..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Σεπ 30, 2011 4:14 am

Βγρηκα το αντιδοτο,το πηγα και το εδωσα στο Joey.. Σηκωθηκε και απλωσε τα χερια του στο ουρανο..
Ααααααα για μια στιγμη νομιζα οτι θα επθενα απο την βλακεια σου ..
Δεν πεθανες ομως για αυτο μην διαμαρτηρεσε !!
Ποσο μα ποσο απελευθερωμενος νοιωθω! και αρχισε να τεντωνεται μεχρι που εσκιψε και
Σπόιλερ:
..
Ααααααααχχχχ...
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΠΩΩΩΩ κλεινοντας την μυτη μου ετρεξα μακρια του ...
Αυτο το δηλητηριο σου αφηνει καταλοιπα στο κυκλοφορικο μου συστημα.. Τι να κανω?
Να την κραταγες...του ειπα με κλειστη την μυτη..
Καλα καλα... Μην κανεις ετσι ! Μια κλανια ητανε !
Πηγαμε προς το μερος της τυπισσας οπου μας ειχε επιτεθει.. Ακομα ητανε μπρουμητα στο πατωμα και κοιμοτανε..
Τωρα τι κανουμε με αυτη?
Δεν μπορουμε να την κρατησουμε... Λεω να την πεταξουμε στην θαλασσα.
Οχι ρε,κριμα ειναι !!... μπορω να την παρω για το βραδυ? tongue
Αμα σου πω οχι,σκοπευεις να την αφησεις στην θαλασσα?
Οχι ! tongue
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 3:46 am

Περασανε 4 ωρες απο την στιγμη οπου μας κανανε επιθεση,την Honey Queen( ετσι οπως θελει να την αποαλουνε) την φυλακησαμε στο αμπαρι μεχρι ο Joey να την βαρεθει και πεταξει στην θαλασσα.. Ο Seto συνεχισε με τις δουλειες του πανω στο καραβι... Ειχαμε σχεδον φτασει στο περιεργο νησι αν και δεν θα το περιεγραφα ακριβως ως νησι.. Στον πατο του ειχε κατι σαν ενα μικρο λιμανακι για τα πλοιο αλλα εκει ξεκηναγε ενας τεραστιος γυαλινος πυρος οπου προεκτηνοτανε μεχρι πολυ ψηλα.. Καπου στην μεση του ειχε αλλη μια βαση γυρω γυρω του που εκει ητανε χτισμενη μια πολη και ακομα πιο πανω,στην κορυφη του πυρου ητανε ενα παλατι και μεσα του ενα τεραστιο κλειδι...
Ξερουν να διαλεγουνε παντως μεροι με θεα αυτοι οι πειρατες εε? ειπε ο Joey ενω πεταχτηκε ξαφνηκα απο πισω μου..
Τι εγινε? Πως αφησες την φυλακισμενη μας μονη της υστερα απο τοση ωρα?
Επεσε λυποθημη,δεν αντεχε αλλο....
Ααα ωραιος.. Μπραβο ρε επιβητορα μας !!
Σκασε ρε,δεν κανω πλακα !! Νομιζω με ερωτευεται..
Χαχαχα οκ,οπως θες! Χαχαχα [mor146]
Γιατι ειναι τοσο απιστευτο να με ερωτευτει?! 634634
Θα το συζητησουμε μια αλλη στιγμη.. Τωρα φτασαμε σε αυτο το νησι οποθ λες οτι ειναι η βαση των Trump Siblings Pirates.. Το μονο που θελουμε εμεις ειναι να αφησουμε τον Seto να επισκευασει το πλοιο ελευθερα για οσο καιρο μπορει να χρειαστει.. Αλλα δεν νομιζω μολις μας παρουνε χαμπαρι να μας αφησουνε και στην ησυχια μας,ειδικα αφου εχουμε αιχμαλωτη μια απο τους nakama τους.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Πεμ Οκτ 06, 2011 4:36 am, 1 φορά
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 3:55 am

Ωραια,τοτε πολυ απλα μπορουμε να κατσουμε εδω,να αφησουμε τον Seto να επισκευασει το πλοιο και αμα ερθουνε να μας επιτεθουνε να τους απειλησουμε οτι θα την σκοτωσουμε.
Και που ξερεις οτι ο καπετανιος τους ειναι απο τους τυπους οπου ενδιαφερεται για τους nakama του και δεν τους σκοτωνει ο ιδιος?
Ωραια,αφου θες να εισαι τοσο αρνητικος..
Δεν ειναι οτι ειμαι αρνητικος,απλα πρεπει να ειμαστε καλυμμενοι απο καθε αποψη..
Τοτε γιατι δεν τους κανουμε επιθεση?
Ετσι στα τυφλα?
Ναι !
Εσυ δεν μου ειπες οτι εδω προκειτε για τους πιο δυνατους πειρατες της South Blue?!
Ναι αλλα εσυ εισαι ο πιο ισχυρος αυτην την στιγμη σε αυτη την θαλασσα !!
... Δεν το ξερουμε αυτο..
Οπως παντα μετριοφρον... Ξεκολα λιγο ρε γαμωτο !! μου φωναξε και κλωτσησε ενα ξυλινο βαρελι διπλα μας οπου το εσπασε..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 4:03 am

Οπως και να ειναι αυτοι οι τυποι απλα μπορεις να πας, να τους δηλητηριασεις και κανενας τους δεν θα επιζησει οτι και δυναμεις και αν εχουν!!
Δεν ειναι κατι τοσο πολυ απλο.. Αμα χρησιμοποιησω τις δυναμεις μου σε τετοια ποσοτητα οπου μου λες εσυ θα κινδυνεψουν και οι χωρικοι στην πολη ακριβως στο κεντρου του πυλου... Μπορει να με λενε πειρατη,καθαρμα,τερας,οτιδηποτε και να μην με ενδιαφερει επιδη ξερω τον ευατο μου και ξερω οτι δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα !! Δεν εχω σκοπο να σκοτωσω αθους ανθρωπους οπου δεν εχουνε κανει τιποτα κακο μονο και μονο επιδη ενας αλλος τυπος μου αντιπαρατεθηκε !
..Εισαι χαζος..
Εγω ειμαι χαζος?! Θυμησου λιγακι τι ησουνα πριν ανοιχτεις στις θαλασσες μαζι μου !! Σκοπος σου τοτε δεν ητανε να προστατευεις τους αθωους πανθρωπους και να τους βοηθας?! Ενω τωρα μου ζητας μονο για εμας να παω να ξεκανω τοσους ανθρωπους?!
...
Για αυτους τους λογους δεν χρησιμοποιω τοσο πολυ τις δυναμεις μου και οταν τις χρησιμοποιω συγκρατουμαι... Οι δυναμεις μου κανουνε κακο σε ολους κοντα μου εκτος απο εμενα !! Δεν θα το αντεχα αν καποιος απο τους φιλους μου παθαινε κατι καποια στιγμη εξαιτιας μου και δεν μπορεσω να τον βοηθησω !! Αντιδοτα για τα δηλητηρια μου εχω !! Αλλα οταν αναμυγνειονται πολλα μαζι δεν υπαρχει καμια θεραπια...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 4:18 am

Ο Joey εμεινε αμιλητος.. Ειχαμε ενα αρκετα εντονο ξεσπασμα μεταξυ μας και για χωρις λογο..Ωστοσο οι προτασεις του Joey ητανε ιδαιτερα παραλογες..Νομιζα οτι τον ηξερα αλλα ειχα να μαθω ακομα παραπολλα για αυτον και το παρελθον του..
Εχεις δικσιο...Συγνωμη που εβαλα τις φωνες..Μπορει να σου ακουστηκανε παραλογες αλλα απλα σκεφτομαι την επιβιωση μας πανω απο ολα..Το ιδιο εκανα και οταν ημουνα επαναστατης.. Μπηκα στους επαναστατς λογο του πατερα μου και λογο οτι ηθελα να ειμαι ελευθερος απο την κυβερνηση οπου ειχε σκλαβωσει ολη την χωρα μας.. Αλλα ακομα και οταν ημουνα στους επαναστατες παντα πανω απο ολα κοιταζα την παρτη μου και μονο.. Πως θα επιβιωσω εγω.. Ακουγεται δειλο αλλα... τοτε ακουμπησα τον ωμο του Joey και τον διεκοψα..
Δεν εισαι δειλος.. Θυμαμε οταν πολεμαγα τον πατερα σου ποσο θαραλεα σταθηκε μπροστα του και με εσωσες.. Δεν ειναι οτι εισαι δειλος, απλα εισαι μπερδεμενος με τον σκοπο σου.. Δεν ξερεις ακριβως τι θες..
Εσκυψε το κεφαλι του ενω αρχησε να επεξεργαζεται τα λογια μου.. Ειχε αρχησει να βραδυαζει σιγα σιγα... Οταν τον προσπερασα σταματησα και του ειπα..
Οσο για τους αλλους πειρατες πιστευω οτι θα ακολουθησουμε το πρωτο σχεδιο..Θα κατσουμε εδω ησυχα μεχρι να τελειωσει ο Seto τις επισκευες.. Αυριο το πρωι θα ανεβω στην πολη για προμηθειες,αμα δεν μας εχουνε επιτεθει μεχρι να φυγουμε τοτε ελευθερωνουμε την κοπελα και την αφηνουμε.. Αν μας κανουνε επιθεση τους απειλουμε με την ζωη της.. Αν δεν χαμπαριαζουνε... Τους πολεμαμε... Καληνυχτα.
Η σιωπη επανηλθε καθως ο Joey ξαναβυθιστηκε στις σκεψεις του ενω εγω κατευθηνθηκα προς τον ηχο το σφυριου πανω στα ξυλα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 4:35 am

Περνωντας και απο την αποθηκη πηρα ενα μπουκαλι ρουμι μαζι με 2 σκονισμενα ποτηρια.. Τα φυσιξα λιγο να φυγει η σκονη απο πανω τους και τα καθαρισα με τα δαχτυλα μου μετα.. Φτανωντας στο δωματιο το οποιο ακουγοτανε ο θορυβος βρηκα τον Seto να βαζει κατι καινουργιες πλακες και να τις καρφωνει..
Πως το βλεπεις λοιπον?
Εχει βιωσει πολλα αυτο το πλοιο απο οτι φαινεται.. Αλλα αντεχει και θα αντεχει για αρκετο καιρο ακομα... το βλεμμα του καρφωθηκε στο μπουκαλι που κρατουσα..
Ρουμι ειναι αυτο?
Ναι του ειπα και τραβηξα μια καρεκλα να κατσω καθως γεμιασα τα 2 ποτηρια..Σκεφτηκα οτι μπορω να σε αφησω να κανεις ενα διαλημα και να μου πεις την ιστορια σου.. Δεν θα μου αρεσε και πολυ ενας αγνωστος να επισκευαζε το πλοιο μου !
Χεχεχε..πηρε το ποτηρι που του προσφερα και κατεβασε μια μεγαλη γουλια..Δικο σου πλοιο? Δεν το νομιζω...
Αυτο πως το καταλαβες?
Παρατηρησα ενα δωματιο σκονισμενο,τα παντα να ειναι στην ιδια θεση εδω και παρα πολυ καιρο.. Κοιταζωντας μερικα απο τα αντικειμενα εξωτερικος οπως και μια κιθαρα πρεπει να ητανε του καπετανιου σου το δωματιο..
Ακριβως.. για μια στιγμη κοιταζωντας το ρουμι βυθιστηκα στις αναμνησεις μου με τον καπετανιο μου.. Δεν ειχα ζησει παρα πολλα γεγονοτα μαζι του αλλα οντως μου ελυπε και ητανε ο λογος οπου συνεχιζω να ταξιδευω..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 07, 2011 10:38 am

ΓΓια πες μου τωρα γιατι απο τοτε που σε γνωρισαμε ηθελα να μαθω αλλα ποτε δεν ετυχε η ευκαιρια.. Πως και ησουνα μεσα στο κελι των marines? Νομιζαμε οτι απλα δουλευες για εκεινους,οχι οτι ησουνα αιχμαλοτος τους !
Μεγααλη ιστορια..
Εχουμεκαιρο μπροστα μας..
Αφησε το σφυρι κατω και εκατσε στην πιο κοντινη καρεκλα. Ηπιε το υπολοιπο ρουμι που ειχε το ποτηρι του και το ετινε προς το μερος μου να το ξαναγεμισω. Μολις το γεμησα ηπια μια μικρη γουλια ακομα και αρχησε..
Πριν δεν θυμαμε ποσο καιρο δουλευα ως μηχανικος στους επαναστατες.. Ημουνα χαρουμενος οπως και ολοι μας εκει... μεχρι που..
Μεχρι που ο Zhan Ze τρελαθηκε?
Οχι..Οχι.. ειχα φυγει πριν απο αυτο το σκηνικο,ο Joey μου μιλησε για αυτο.. Οπως ελεγα ειμασταν ολοι μια χαρα,μαζι και εγω στην Centaurea μεχρι που μια μερα βρηκα μετα την δουλεια στο γραμματοκιβωτιο μου ενα γραμμα με σφραγκιδα απο την παγκοσμια κυβερνηση.. Απειλουσανε να ριξουνε στην φυλακη την κορη μου αν δεν εγκατεληπα τους επαναστατες και ακουγα οτι μου λεγανε..
Για ποιο λογο δειξανε τετοιο ενδιαφερον συγκεκριμενα σε εσενα? Ενας απλος μηχανικος δεν εισαι?
Δεν ξερω,μαλλον πρεπει να εχει να κανει με τα πλοια που εχω κατασκευασει για τους επαναστατες. Καταφερα να φτιαξω ενα ειδος πλοιου οπου να μπορει να ανταπεξελθει σε μαχες στην θαλασσα οπως τα battleships των marine..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 07, 2011 10:49 am

Ελα ρε ?! Δεν σε ειχα για τοσο πολυ σημαντικο ατομο...
Μα δεν ειμαι.. Απλως εκανα τα σχεδια και τα εδωσα στον kakumeika τιποτα παραπανω αλλα γυρνωντας στο θεμα μας.. Απειλουσανε την κορη μου,ειτε ειμαι σημαντικος ειτε ασημαντος για την κυβερνηση ακουσα οτι μου λεγανε και εγκατεληψα τους επαναστατες. Τους παρακαλεσα απλα να μην με ακολουθησει κανενας τους γιατι δεν ηθελα να ρυψοκυνδηνεψει η ζωη της κορης μου.. Κανενας δεν ηξερε για ποιο λογο εφυγα.. 1 μερα πριν φυγω βρηκα αλλο ενα γραμμα απο την αγκοσμια κυβερνηση οπου μου ελεγε να παω στο Pingtan Island και να βοηθησω τους marines εκει..
Και μολις εφτασες σε κοροιδεψανε ριχνοντας σε στην φυλακη και να δουλευεις να σκλαβος για αυτους εε?! Τα παλιοκαθαρματα..
ΟΧΙ !... Δεν ητανε αυτο, δεν θες να ακουσεις την ιστορια?!
Οχι θελω !!
Τοτε μην με διακοπτεις! Λοιπον,το θεμα της φυλακησης μου ειναι εντελως διαφορετικο.. Οταν εφτασα στο νησι πηγα στην βαση των marine, τους ειπα ποιος ειμαι και αμεσως με δεχτηκανε λεγωντας μου που και τι πρεπει να κανω.. Στην αρχη απλα αρχησα να επισκευαζω τα πλοια τους. Μολις ομως εγινε μια μεγαλη επιδρομη πειρατων στο νησι ηθελα να παω και να βοηθησω τους πολιτες να επισκευασουνε τα σπιτια τους αλλα οι marines δεν με αφηνανε,λεγανε οτι η βαση τους οπου ειχε και αυτη δεχτει επιθεση ειχε προτεραιωτητα.. Δεν δεχτηκα να επισκευασω την βαση τους ετσι με ριξανε στις φυλακες τους οπου με βγαζανε μονο και μονο για τις δουλειες που θελανε εκεινοι...
Ειχα μεινει για λιγο σιωπηλος δαγκωνοντας τα χειλη μου απο τον θυμο.. Δεν μπορουσα να πιστεψω το οτι αυτοι που υποτηθεται οτι προστατευουνε τους πολιτες και τους βοηθανε κατι τετοιες δυσκολες στιγμες τους γυρισανε την πλατη τους και συμπεριφερονταν τοσο απανθρωπα...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΣαβ Οκτ 08, 2011 8:55 am

Μαλιστα..
Αυτα τα ολιγα... ηπιε το υπολοιπο ρουμι που ειχε μεινει στο ποτηρι του και γυρισε στην δουλεια του.. Ηπια και εγω το δικο μου,μαζεψα το ποτηρι του και κατευθηνθηκα προς το δωματιο μου καληνυχτιζοντας τον Seto..
Στον διαδρομο πετυχα τον Joey σκυνθρωπο.. Μολις με παρατηρησε στματησε..
Εχεις δικαιο για ολα.. Δεν ξερω ακριβς ποια τι θελω αλλα για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος..
Τι?
Οτι συνεχιζοντας να ταξιδευω μαζι σου θα το βρω.. Ποτε δεν ειχα καποιον σκοπο στην ζωη μου παρα μονο να την βγαλω περα.. Τωρα θελω να αποκτησω καποιον στοχο και ξερω οτι μονο ταξιδευωντας θα τον ανακαλυψω.. Συγνωμη που εκανα τοση φασαρια σημερα..
Μην το συζητας ρε φιλε..
Καληνυχτηστηκαμε και πηγαμε για υπνο.. Τα πραγματα μεταξυ μου και του Joey καθαρισανε και φτασαμε σε ενα καλυτερο επιπεδο επικοινωνιας.. Επρεπε καθως θα ταξιδευουμε για πολυ καιρο μαζι επισης καταφερω να μαθω το παρελθον του Seto και αυτο μου ελυσε αρκετες αποριες.. Θα ηθελα να συνεχισει να ταξιδευει μαζι μας αλλα δεν ειναι πειρατης και δεν θα μπορουσα να του ζητησω κατι τετοιο.. Ισως μολις τελειωσουμε με το πλοιο να του προτινω να τον παω μεχρι στο νησι οπου ειναι και η κορη του..Θα δειξει.. Επεσα κατω καιεκλεισα τα ματια μου με σκεψεις για την μερα που θα μας ξημερωνε..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΣαβ Νοε 05, 2011 5:26 pm

Το επομενο πρωινο,σηκωθηκα νωρις αφου ακουω την φασαρια που κανανε τα μαστορεματα του Seto.. Χωρις βεβαια να εξαιρεσω και τα πρωινα κεφια του Joey τραγωδοντας και τρομαζοντας καθε τι ζωντανο.. Πηγα κατευθιαν για ενα καφε στην κουζινα, κοντοσταθηκα ενω περιμενα το νερο να βραζει και κοιταζα τον οριζοντας αφηνωντας το μυαλο σου να περιπλανηθει σε διαφορες αναμνησεις... Μου ειχε λυψει η αγαπημενη μαζι και με την μαπα της Sakura... Ηθελα να πολυ να γυρισω στην East Blue αλλα ειχα δωσει και προεκυψε αυτο το θεμα με την αδερφη μου.. Αποφασισα μεσα μου οτι μολις θα τελειωνε αυτη η ιστορια θα γυρναγα και πισω... Στο πληρωμα μας..
Τι καθεσαι και χαζευεις το παραθυρο ρε? Εχεις σκαλωσει πανω του ασχημα !
Τι να πω... Απλα μου εχουνε λυψει..
Εεε?! Αα καλα εσυ τα εχεις παιξει, δεν ξυπνησες καλα.
Απλα γυρισα, τον κοιταξα και χαμογελασα...
Τιποτα ρε φιλε.. Τιποτα... Απλα εχω και τα δικα μου.. ειπα και μετα εφυγα με τον καφε μου κατευθηνομενος προς το Seto..
Η δουλεια του στην επισκευη οηγαινε καλα και γρηγορα αλλα χρειαζοτανε περισσοτερα υλικα.. Μολις μου το ειπε αυτο αμεσως σκεφτηκα να παω μια βολτα απο την πολη και να παρω οτι χρειαζεται για να φυγουμε πιο γρηγορα..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΣαβ Νοε 05, 2011 5:34 pm

Μιλησα και στονJoey πιο μετα αφηνωντας τον υπευθυνο.. Εγω ξεκινησα για την πολη οπου εκει ο δρομος που με οδηγουσε ητανε οοοοολος με σκαλια...
μου πηρε καμια ωρα και 2 λιτρα υδρωτα να φτασω στην πολη.. Ολοι φορουσανε κατι περιεργες στολες,ασπρες ρομπες και μοιαζανε ή με γιατρους ή με επιστημονες. Τους αγνοησα καθως ολοι με κοιταγανε μολις πατησα στην πολη...Πιθανως να 3ερανε για την επικυρηξη μου αλλα ητανε επισης η πρωτη φορα που παταγα πιο ελευθερα το ποδι μου σε μια πολη.. Χψρις να ανησυχψ για marines και αλλα... Μια πολη που διοικητε απο πειρατες ειναι απο τα πιο ελευθερα περιβαλλοντα..
Μερικα μετρα και λιγα τρετραγωνα πιο κατω βρηκα ενα μαγαζι με ξυλα ενω παραδιπλα μαγαζι με εργαλεια..Οταν βγηκα παο το μαγαζι παρατηρησαεναν περιεργα ντυμενο τυπο να με κοιταζει επιμονα.. Φοραγε αμανικο και στο δεξι ωμο του φανηκε το ιδιο σημα με της σημαιας που ειχαμε δει οιταν πρψτοηρθαμε στο νησι... Με παρακολουθοσανε.. Αλλα απο την στιγμη οπου δεν βλεπω να μου κανουνε φασαρια γενικως δεν ασχολιυμε, μαλλον θα φοβουνται..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 4:53 am

Μερικα βηματα παρακατω παρατηρησα ενα πιτσιρικι να τρεχει σπροχνωντας τον κοσμο για να περασει με βιασυνη.. Ακριβως απο πισω του ενας τυπος που ητανε σαν προβατο ντυμενος και ο αλλος με το αμανικο που ειδα πιο πριν,να εχουν παρει απο πισω στο κυνηγι το πιτσιρικι.. Δεν με απασχολουσε ιδιαιτερα το τι θα μπορουσε να ειχε κανει ο μικρος αλλα τον πιανανε αυτοι οι τυποι δεν θα τον αφηνανε με καμια παρατηρηση μονο..
Μολις με προσπερασε ο μικρος μπηκα στον δρομο ενδιαμεσα κρατωντας την λαβη του σπαθιου μου.. Σταματησανε κοιταζωντας με απειλιτηκα και οι 2..
Μην μπαινεις στον δρομο μας γιατι θα σε κανουμε να το μετανοιωσεις...
Κυριε Boo Jack, αυτος ειναι ο Chris Label..
Μην σε απασχολει το πιος ειναι βλακα !! Οι επικυρηξεις ειναι για την βιτρινα και μονο !! Τωρα πρεπει να παμε και να πιασουμε εκεινο το κωλοπαιδο !! Ελα να τελειωνουμε λοιπον Chri....
Με μιας αστραπιαια κινηση ειχα βρεθει ηδη 3 μετρα πισω τους με το σπαθι μου να ξαναμπαινει στην θηκη μου.. Και οι 2 τους πεσανε στο εδαφος με το ιδιο τους το αιμα να τους λουζει.. Ο κοσμος τριγυρω ειχε σταματησει και με κοιταζανε με τρομο..
Τι εκανες ξενε... ειπε καποιος...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 04, 2011 5:06 am

Αυτο που βλεπεται..
Τωρα που σκοτωσες εναν απο τους υπαρχηγους του θα ξαναρχισει τις λεηλασιες των σπιτιων μας..
Παρατηρησα τον πιτσιρικο να στεκεται και να με κοιταει με το ιδιο τρομαγμενο βλεμμα.. Εγω φταιω που ασχολουμαι τις περισσοτερες φορες... Δεν εχει καμια απολυτως ουσια να κατσω παραπανω και να μιλησω με τους ανρωπους εδω.. Ειμαι πειρατης και πρεπει να αρχισω να συμπεριφερομαι αναλογα περισσοτερο..
Ξεκινησα να βαδηζω προς τα σκαλια να φτασω στο καστρο στην κορυφη του νησιου.. Ηθελα απο περιεργεια να ριξω μια ματια στον καπετανιο αυτου του πειρατικου πληρωματος..
Ποθ πας ξενε? Πρωτα ερχεσαι εδω,αναστατωνεις την πολη μας και υστερα φευγεις χωρις να να μιλησεις καθολου ?!
λεγανε μερικοι, μια ντοματα περασε ξυστα απο το δεξι μερος του κεφαλιου μου.. Σταματησα το περπατημα και γυρησα το βλεμμα μου προς το μερος τους.. Ολοι κανανε 2 βηματα πισω απο τον τρομο τους... Δεν αξιζανε τον χρονο μου... Τετοιου ειδους ανθρωποι ισως και να μην αξιζανε σωτηρ.... Τι σκεφτομαι?! ... Απο ποτε εχω γινει τοσο μικροψυχος? Τοσο καιρο ειμαι στο κυνηγι,τρεχωντας απο marines, bounty hunters κυβερνητικους πρακτορες... Ισως να ειναι και λιγο λογικο οτι εχω σκληρυνει λιγο.. Δεν μιλησα καθολου και συνεχισα την πορεια μου με τις σκεψεις οτι θα ηθελα να κανω μια χαρη στους ανιρωπους αυτους... Αλλωστε αυτες ητανε οι αντιδρασεις τους λογω φοβου και οχι κακιας.. λογικο οταν ζεις υπο την επιρροη ενος πειρατη..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Tick tock..[αρχη] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tick tock..[αρχη]   Tick tock..[αρχη] I_icon_minitimeΔευ Δεκ 05, 2011 4:15 am

Καθως περπατουσα ακουσα μερικα ουρλιαχτα απο την μερια της κοσμικης μαζας.. Γυρισα ισα ισα τις κορες του ματιου, ο κοσμος ανοιγε σε μια φιγουρα οπου κουβαλουσε 2 πτωματα αφηνωντας πισω του ενα μονοπατι αιματος.. Οταν πλησιασε περισσοτερο δεν αναγνωρισα αυτο το ατομο αλλα αναγνωρισα τα 2 πτωματα... Το ενα ητανε ο Seto και το αλλο ο Joey...
Δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι μπορουσε ο Joey να ηττηθει ετσι, ο αντιπαλος πρεπει να μην ητανε φυσιολογικος... Εφτανε στο υψος μου περιπου,γεροδεμενος με επιδεσμους σε ολο του το σωμα σχεδον, και μια τεραστια ουλη να ξεκιναει απο το κεντρο του μετωπου του και να φτανει μεχρι το αριστερο μερος του σαγονιου του.. Πρωτη σκεψη που περασε απο το μυαλο μου ητανε οτι ανοικε στο πληρωμα των πειρατων,αλλα το βλεμμα του μου εδειχνε αλλα... Με κοιταζε λες και με ηξερε χρονια...
Επιτελους σε βρηκα "Poison Blade"...
Ακομα δεν ημουνα εντελως σιγουρος για το ποιος θα μπορουσε να ειναι αλλα τωρα ειχα καταλυξει πως σιγουρα δεν προκητε για πειρατη..
10 μετρα μπροστα μου πεταξε τα πτωματα του Seto και του Joey.. Κανενας του δεν ειχε τις αισθησεις τους και φοβομουν για τα χειροτερα..
Μολις εκανες ενα πολυ μεγαλο λαθος, να πειραξεις τους συντροφους... Μελλοθανατε..
Εεε οχι και μελλοθανατε, το ονομα μου ειναι Ayal...
Δεν χρειαζεται να μαθενω το ονομα καθε ανεγκεφαλου που ερχεται να τα βαλει μαζι μου και πειραξει τους φιλους μου... Μονο ενα θελω να ξερω...
Οοο.. και το οποιο τι ειναι?
Marine η Bounty Hunter? Για να ξερω σε ποιο αρχηγειο να στειλω το πτωμα σου...

Tick tock..[αρχη]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: