| [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Axelhero Banned
Posts : 493 Join date : 03/10/2011 Age : 29 Location : Everywhere.
| Θέμα: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 09, 2011 9:47 am | |
| Φως επεσε στα ματια μου την ωρα που κοιμομουν. Αχχχ..η ζεστασια του ηλιου. Προσπαθησα να ανοιξω τα ματια μου αλλα η τσιπλα τα ειχε "σφραγισει",αλλα χωρις να το καταλαβω αρχισα να τρεχω πανικοβλητος φωναζοντας. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΑΑΑΑΑ!!.Ετρεχα για κατι δυο λεπτα μεχρι που ενιωσα το παγωμενο νερο να χτυπαει ολο μου το σωμα.ανοιγοντας τα ματια μου σιγα σιγα αρχισα να διακρινω το μερος που ειμουν. Παλιο-Pervert.Παλι προσπαθεις να δεις τα καλη των κοριτσιων.Τωρα θα σου δειξω εγω.Και μολις τα ματια μου ειχαν ανοιξει για τα καλα ειδα ενα κουβα να εκτοξευετε σαν πυραυλος κατα πανω μου,και με χτυπησε στο κεφαλι Master Ελενα.Με συγχωρειτε δεν ηθελα να γινει κατι τετοιο.Μολις τελειωσα την φραση μου αρχισε να τρεχει απο πισω μου προσπαθωντας να με πιασει.Εκτοξευοντας κατι κουβαδες για να με χτυπησει αλλα ευτυχως δεν ειχε καλο σημαδι.Αρχισα να τρεχω βλεπωντας ολη την ωρα πισω μπας και με ακολουθουσε.Μολις καταλαβα οτι κανεις δεν με ακολουθουσε πια σταματησα εσκυψα βαζοντας τα χερια μου στα γονατα και περνοντας ανασες.Μολις σηκωσα το κεφαλι ειδα την Αρχηγο του Dojo μου να με βλεπει με την φλεβα στο κεφαλι να "πεταει". ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΤΣΙ??.φωναξε!Αρχισα να αναρωτιεμε γιατι το ειπε αυτο μεχρι που αρχισα να παρατηρω οτι δεν φορουσα τιποτα και ειχα κ**λωσει.Αρχισα να ξανατρεχω αυτην την φορα προς το σπιτι μου.Μεχρι που ειδα την δασκαλα μου στο δρομο.με σταματησε αποτομα τραβοντας με απο το μπρατσο.Ποοο Axel-kun..Εισαι..Χαρισματικος.. .Και ναι αυτη ηταν η δασκαλα μου.Η Haruna-Sensei."Γιατι πρεπει να ειμαι ο μονος αντρας σε αυτο το γυναικειο χωριο.."Σκεφτομουν απο μεσα μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Axelhero στις Παρ Δεκ 16, 2011 8:38 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Σαβ Δεκ 10, 2011 3:17 am | |
| Μολις ξεφυγα απο τα χερια της Haruna-sensei πηγα γρηγορα στο σπιτι εκει οπου εμεναν μαζι μου οι τρεις κοπελες οι οποιες ηταν γνωστες στο χωριο ως "Big Breast Women"η αλλιως Η Orihime,Robin,Sakura. Μπορει να ακουγεται παραξενο το ονομα αλλα ειχε πολυ πλακα να ζεις μαζι τους.Μπαινοντας στο σπιτι αμεσως ετρεξα προς το δωματιο μου. Εκει ειδα την Orihime(Η Μια απο τα κοριτσια)Να μυριζει τα τα σωβρακα μου.Τι κανεις εκει καλε ?Μυριζεις τα σωβρακα μου..ΑΝΩΜΑΛΗ!!Βγες απο το δωματιο..τι θα κανω εγω με σενα πια.με εβλεπε γεματη ντροπη..Αφησε τα σωβρακα μου και εφυγε απο το δωματιο.Επειτα εψαξα για αλλα σωβρακα να φορεσω,ανοιξα το ντουλαπι μου και εβγαλα το κοστουμι μου και το φορεσα.πηρα και το δαχτυλιδι μου απο το κρεβατι και πηγα κατω να φαω γιατι με ειχε παρει η πεινα.Μολις εφτασα κατω ειδα ενα τραπεζι γεματο και τα κοριτσια καθισμενα να με περιμενουν να φαμε.Μολις εκατσα αρχισαν τα κοριτσια να με ρωτανε που ειμουν το πρωι γιατι δεν με ειχαν δει..τους εξηγησα τι εγιναν και ολες αρχισαν να κοκκινιζουν.Τους ειπα οτι τωρα ειναι η ωρα για να φαμε και θα μιλησουμε ποιο μετα.Μολις τελειωσαμε το φαγητο κατσαμε λιγο στο τραπεζι και μιλησαμε λιγο.Εγω ρωτησα τα κοριτσια.Γιατι πρεπει να κρυβομαστε απο το υπολοιπο νησι?Εχουν περασει τοσα χρονια και ακομα δεν καταλαβαινω.Ο Κοσμος εξω απο το χωριο μας ειναι κακως οπως μας εχουν πει η προγονοι μας.Δεν πρεπει ποτε να κατσουμε με αυτους γιατι ειναι κακοι!Ελεγε η Robin.Εγω δεν πιστευα ομως τι λεγαν οι προγονοι μας. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Πεμ Δεκ 15, 2011 10:24 am | |
| Εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο τοτε που ημουν μικρος για τον εξω κοσμο.Πολυ κακος λεγαν οτι ειναι. Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η σκεψη περιτρυγιριζε πολυ εντονα στο μυαλο μου.Δεν αντεξα αλλο και σηκωθηκα να φυγω.Φορεσα το κοστουμι μου το οποιο το αγαπω πολυ!Πηρα μια τσαντα με αναγκαια πραγματα και σηκωθηκα να εφυγα.Σηκωθηκα και αρχισα να πηγαινω προς τις ακρες του χωριου.Εκει ειχε τα ανσασερ για να πας στην επιφανεια.Αλλα εκει ηταν και οι Village Guardians οι οπιοι προστατευουν το χωριο.Ηταν ομως στο ανσανσερ για λογο που δεν καταλαβαινα.Πηγα κοντα αλλα δεν εβρισκα τροπο ωστε να τους ξεγελασω.Τοτε καταλαβα οτι ο μονος τροπος για να φυγω ηταν να τους χτυπησω.Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καθολου δυναμη αν και ειχα κανει μια μικρη εξασκηση στο παρελθον.Μολις πηγα να επιτεθω αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος του χωριου καλωντας τους Village Guardians Νοτιοδυτικα απο το χωριο. Ετσι βρηκα την τελεια ευκαιρια για να φυγω απο το χωριο.Ετρεξα σιγα σιγα σαν κλεφτης μεχρι να φτασω στο ανσανσερ και μπηκα μεσα.Μεσα το ανσανσερ ειχε δυο κουμπια."Χωριο" και "Επιφανεια".Το ανσανσερ αρχισε να πηγαινει προς τα πανω και εγω περιμενα για 30 δευτερολεπτα μεχρι να φτασω στην επιφανεια. Μολις εφτασα βγηκα απο το ανσανσερ το οποιο ξαφνικα χαθηκε και παλι μεσα στο εδαφος.Η πρωτη μου φορα εξω στον αληθινο κοσμο.Ειχα πολλα αναμεικτα συναισθηματα αλλα μολις αντικρυσα τον κοσμο δεν ειδα τιποτα το απιθανο.Μονο δεντρα και χορταρια.Αλλα ειχε μια αλλη αισθηση,ακουγα ηχους που δεν ειχα ξανακουσει στην ζωη μου.Αρχισα να προχωραω αμεριμνος μεχρι που μπροστα μου ξαφνικα πηδηξε ενα τερας. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Πεμ Δεκ 15, 2011 10:41 am | |
| ΑΑΑ!!Τι κανεις εσυ εδω!Ποιος εισαι και τι θελεις στο ωραιο μου το νησι!?Αλλα δεν ηταν τερας αλλα ανθρωπος(γερος) σαν και εμενα.μολις τον ειδα πηδηξα πανω του και αρχισα να τον πειραζω να δω αν υπηρχε καμια διαφορα αναμεσα σε μας και στους ανθρωπους του εξω κοσμου.Αμεσως εβγαλε το σπαθι του νομιζοντας οτι ειμαι εχθρος. Ηρεμησε δεν ειμαι εχθρος.Φιλος ειμαι δεν θελω να σου κανω κακο.Ε-Ι-Ρ-Η-Ν-Η Ο γερος με κοιτουσε περιεργα και αρχισε να γελαει σε μια στιγμη. Παιδι μου εχω να γελασω τοσα χρονια!Ελα μαζι μου στο σπιτι μου.αλλα προσεχε γιατι αν κανεις τιποτα θα σε σκοτωσω!Αρχισαμε να πηγαινουμε προς το σπιτι του.Μολις πηγα να βαλω το χερι μου στον ομω του για να τον ρωτησω πως ειναι ο κοσμος εδω εξω ταχυτατα με στριφογυρισε ολοκληρο στον αερα και με πεταξε σε ενα δεντρο.Σηκωθηκα γρηγορα και αρχισα να ζαλιζομαι.Τι ηταν αυτο τον ρωτησα.Με κοιταξε και απαντησε Συγνωμη αλλα νομιζα οτι προσπαθησες να με χτυπησεις.Εισαι καλα??Δεν ειναι κατι που μπορω να πω στον καθε ενα αλλα ειναι μια πολεμικη τεχνη την οποια ειμαι ο τελευταιος ο οποιος την γνωριζει.Ειναι αρκετα δυνατη.με εχει βοηθησει παρα πολυ στα χρονια που εχω ζησει.Μαθε μου το σε παρακαλω!!!!Με κοιταξε και χαμογελασε και κουνησε το κεφαλι του αρνητικα.Μολις φτασαμε σπιτι του μπηκαμε και κατσαμε στο τραπεζι.Φαγαμε μια σουπα την οποια ειχε κανει ο ιδιος η οποια ηταν αρκετα καλη.επειτα μου εδωσε ενα μαξιλαρι και μια κουβερτα για να κοιμηθω.Το βραδυ εβλεπα στα ονειρα μου τις κοπελες να φωναζουν να γυρισω πισω.και ξυπνουσα αποτομα ολο ιδρωμενος.Ο υπνος με πηρε πολυ αργα. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Πεμ Δεκ 15, 2011 11:13 am | |
| Ξυπνησα το πρωι και ειδα οτι το σπιτι ηταν αδειο.Αρχισα να ψαχνω τον γερο.εψαξα ολο το σπιτι φωναζοντας ταυτοχρονα το ονομα του.δεν απαντουσε κανεις ετσι αρχισα να ψαχνω μεχρι που βγηκα εξω απο το σπιτι και αρχισα να ψαχνω και εξω μεχρι που ακουσα ενα ουρλιαχτο.Ετρεξα προς το μερος οπου ακουστηκε το ουρλιαχτο και ειδα μια γυναικα η οποια ειχε την φορεσια των Village Guardians πανω απο τον γερο με ενα δορυ να ετοιμαζεται να τον καρφωσει.Φωναξα με δυναμη ΟΧΙ!!!! την στιγμη πριν τον χτυπησει με το δορυ.Ο Γερος τρυπηθηκε αλλα για λιγα χιλιοστα αφου ξαφνικα επεσε αναισθητη η Guardian.Απορησα αλλα δεν εχασα καθολου χρονο και τραβηξα το δορυ και σηκωσα τον γερο βαζοντας τον στην πλατη μου αναισθητος και αυτος.Ετρεξα στο σπιτι και μολις εφτασα το αντικρυσα να καιγεται και να πεφτει κατω,η φωτια κανοντας το σταχτη.Συνεχισα να τρεχω με τον γερο μεχρι ενα σημειο του δασους και ξαπλωνοντας τον κατω πηγα διπλα και εσκισα και αρχισα να μασαω φυλλα απο φυτα που απο οτι ειχαμε μαθει στο σχολειο του χωριου οτι ειναι καλα για επιφανειακα τραυματα.Εσκισα τα μανικια απο το πολυαγαπημενο μου πουκαμισο και εδεσα τις πληγες του.Περιμενα αρκετες ωρες μεχρι να ξυπνησει ο γερος.Αλλα ξυπνησε.Σηκωθηκε σιγα σιγα και αρχισε να προχωραει προς το μερος μου κουτσαινοντας.Μου εβαλε το χερι στον ομω παλι χαμογελασε και κουνησε καταφατικα το κεφαλι του.Θα σου μαθω την πολεμικη τεχνη αλλα ειναι μια τεχνη οι οποια θα παρει αρκετο καιρο μεχρι να την κατανοησης και να την κανεις μερος της ζωης σου.Αλλα προσεχε.Δυο κανονες εχω για αυτην την τεχνη.1ο δεν θα δειξεις ποτε την τεχνικη πανω απο ενα ατομο.2ο Παντα να αντιμετωπιζεις την ζωη σου σαν ενα δωρο αλλα και σαν μια καταρα που σου εχει δωθει απο τους θεους να την προσεχεις. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Πεμ Δεκ 15, 2011 11:40 am | |
| Ναι!Φωναξα ενω ειμουν ετοιμος να γινω ποιο δυνατος..ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!! πηγαμε σε ενα κρυφο μερος που ηξερε ο γερος το οποιο ηταν κατι μετρα κατω απο το εδαφος. Κατεβηκαμε κατω με ενα μεγαλο κουβα.Εδω για λιγο καιρο θα ειναι το μερος οπου θα εξασκεισε.μου ειπε ο γερος πηγαινοντας προς το μερος μου.Ξαφνικα σκυβει και μου τοποθετει κατι βαρυ στα ποδια.Ηταν αρκετο βαρος.επρεπε να ηταν 20 κιλα στο καθε ενα.Τοποθετησε ενα σακο και μου ειπε να τον χτυπησω με κλωτσια.Προσπαθησα να σηκωσω τα ποδια μου αλλα δεν μπορουσα.ουτε να τα συρω.Αρχισε να με χτυπαει στα πλευρα και στο κεφαλι.Σηκωσε τα.Φωναζε ολη την ωρα. μεχρι να τα σηκωσω.συνεχισε να με χτυπαει.Ειχε βραδιασει και τα πλευρα μου και το κεφαλι μου ποναγαν απιστευτα.Εκεινη την στιγμη εβαλα ολη μου την δυναμη και σηκωσα το ενα ποδι και χτυπησε πολυ απαλα το σακο.Μολις τα καταφερα ο γερος γελασε μου εβγαλε τα βαρη.Επεσα αναισθητος αμεσως μη εχοντας την δυναμη να κρατηθω αλλο σηκωμενος.Σηκωθηκα το επομενο πρωι με ολες τις πληγες να ειναι επουλωμενες.Και χωρις να το πιστευω ειχα περισσοτερη ενεργεια απο χθες το πρωι.πηγα στο επομενο δωματιο και ειδα τον γερο να με περιμενει.Αυτο γινοταν για κατι εβδομαδες και αλλαζα τακτικα τα βαρη σε χερια και ποδια.Ειχα κουραστει και ειχα αρχισει αν ρωταω τον γερο ποτε θα αρχισω την κανονικη εξασκηση.Μολις το ειπα αυτο μια γρηγορη κλωτσια αρχισε να κατευθηνετε προς τα πλευρα μου αλλα αυτοματα σηκωσα τα χερια μου και τα προστατεψα.Ειχα μεινει εκπληκτος αφου δεν περιμενα να τετοια αποτελεσματα με μια τετοια ασκηση. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Πεμ Δεκ 15, 2011 11:54 am | |
| Επειτα αρχισαμε με τον γερο να κανουμε την κανονικη εξασκηση.Αρχισε να μου δειχνει ολες τις κινησεις και τεχνικες του Shindo.Τωρα πια ειχα αναπτυξει αρκετη δυναμη αντοχη και ταχυτητα χαρης στα βαρη και μπορουσα να καταστρεψω τοιχους με μια απαλη κλωτσια.Περασαν αρκετες εβδομαδες μεχρι να μαθω καλα το Shindo.Ηρθε η μερα.Σημερα θα παλεψουμε κανονικα μεταξυ μας.Μου ειπε ο γερος. Αρχισαμε μολις χτυπησε το καμπανακι.Κλωτσιες μπουνιες κεφαλιες.Η Μαχη μας τα ειχε ολα.τοιχοι καταστρεφονταν απο την δυναμη και την ορμη των επιθεσεων μας.Η Μαχη μας διερκεσε αρκετα λεπτα. πολυ ξυλο και αρκετο αιμα.Μεχρι που μια στιγμη ο γερος γονατισε φτυνοντας αιμα και στην συνεχεια επεσε κατω αναισθητος.Ετρεξα διπλα του αμεσως να δω τι εχει.κοιταξα να δω τον παλμο του αλλα ειχε ηδη πεθανει.αγκαλιαζοντας τον εκλαιγα πανω απο το αψυχο πτωμα του.Μπορει να γνωριζομασταν κατι βδομαδες αλλα ηταν σαν το πατερα μου.Σηκωσα τον γερο και τον πηγα κοντα στην στερια να τον θαψω.Τον εθαψα αφησα κατι λουλουδια και αρχισα να φευγω.Δακρυα κυλουσαν σε ολο μου το προσωπο.Ο Χαμος του γερου μου ειχε αφησει μεγαλο σημαδι.Προχωροντας στον δρομο ειδα δυο Village Guardians να ερχονται κατα πανω μου. Μολις τους ειδα αρχησα να θυμωνω.Δεν συγκρατουσα τον εαυτο μου και πηγα να τους χτυπησω.Εριξα μια κλωτσια στην μια και μια μπουνια στην αλλη αλλα ειχαν αντοχη και σηκωθηκαν αμεσως.Τις κοιταξα και τους ειπα.Αυτο πρεπει να τελειωσει γρηγορα.πολυ γρηγορα.Water Walk:Death Razza Star. Χτυπωντας τες πεντε φορες σε σημεια ζωτικης σημασιας οι δυο Village Guardians επεσαν νεκρες με την μια. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 4:50 am | |
| Οι Village Guardians επεσαν νεκρες και απο πισω ακουσα πολυ θορυβο.Ανθρωπους να τρεχουν και να φωναζουν.Αρχισα να τρεχω και εγω στο μερος οπου καναμε την προπονηση.Πηδηξα και επεσα μεχρι κατω κατω οπου ηταν τα δωματια.Μολις κατεβηκα πηγα προς το δωματιο μου να αλλαξω το κοστουμι και πηγα επειτα στο δωματιο του γερου.Εκει ειχε ενα γραμμα.Γρηγορα το πηρα στα χερια μου και το ανοιξα.Αρχισα να διαβαζω το γραμμα με την φωνη του αδικοχαμενου γερου.Παιδι μου.Αν διαβαζεις αυτο το γραμμα τοτε σημαινει οτι ειμαι νεκρος ή οτι εφυγα με μ**νια.Οποιος και ναναι ο λογος θα ηθελα να σου πω οτι σε αγαπαω και σε εχω σαν γιο μου.Αν δεν εχεις φυγει απο το νησι τοτε σημαινει και οτι σε κυνηγανε οι Συγχωριανοι σου.Μεσα στο γραμμα εχει και το χαρτη του χωριου σου.Το χωριο σου σε εκλεψε απο τον πατερα σου οταν εισουν μωρο.Μια τελευταια αποστολη θα σου αφησω και ελπιζω να την εκπληρωσεις.Καταστρεψε το χωριο σου και ψαξε παντου στον κοσμο για τον πατερα σου.Κολλησα. Ειχα πατερα και δεν το ηξερα??Και με κλεψαν απο το χωριο μου.Ειχα νευριασει και θα τους σκοτωνα.Ετσι και εκανα.αρχισα να διαβαζω να αναλυω και σχεδιαζω το πως θα καταστρεψω το χωριο μου.Υπηρχε μονο ενα οπλο το οποιο μπορουσε να καταστρεψει το χωριο μου.Και αυτο ειμουν ΕΓΩ!! | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 5:03 am | |
| Αφου ειχα τελειωσει με το σχεδιασμο για το πως θα καταστρεψω το χωριο τοτε αρχισα να φτιαχνω μια πανοπλια την οποια θα φοραγα κατω απο το κοστουμι μου.εκανα λεπτομερη σχεδιασμο και εβαλα πραγματα τα οποια θα με βοηθουσαν ωστε να ειμαι πολυ καλυτερος και σε ενα προβαδισμα απο τους Συγχωριανους μου.Ετσι και την φορεσα.ηταν αρκετα ελαφρια ετσι ειχα και ευελιξια εκτος απο αμυνα.Μολις τελειωσα με ολα αυτα φορεσα ενα σακιδιο και αρχισα να κατευθηνομαι προς το χωριο μου.εκει ηταν δυο Village Guardians λες και ηξεραν τα σχεδια μου.απο την ακρη του σακιδιου μου εβγαλα δυο αστερακια τα οποια χρησμιοποιουσαν παλια οι Ninjas.τα εριξα κατευθειαν πανω στον λαιμο τους ετσι ωστε να μην εχουν πολυ αντιδραση.Μολις τις πετυχε επεσαν κατω ανυμπορες για οτιδηποτε.Αμεσως κατευθηνθηκα κατω προς το χωριο.Οι κινησεις μου ηταν τοσες απαλες οσο ο ηχος που εκανε ενα φυλλο οταν επεφτε κατω.Μπηκα μεσα στο χωριο και αρχισα να τοποθετω βομβες μεσα στο χωριο.σε καθε γωνια του χωριου.μολις πηγα να μπω στο παλιο μου σπιτι να παρω τα πραγματα μου απο το δωματιο μου δεν υπηρχε καμια αντισταση το οποιο ηταν λιγο παραξενο.πηρα οτι ηθελα να παρω και αμεσως αρχισα να κατευθηνομαι προς το ανσανσερ να φυγω απο το χωριο και μολις φτασω σε ενα ασφαλες μερος να ενεργοποιησω τις βομβες.Μολις βγηκα απο την πορτα με περιμεναν οι Big Breast Women | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 7:27 am | |
| Νομιζεις οτι θα μας ξεφυγεις?Εχεις τοσα μυστικα μεσα στο κεφαλι σου για αυτο το χωριο και πιστευεις οτι θα σε αφησουμε απλα να φυγεις?Οταν καποιος μπει μεσα σε αυτο το χωριο δεν ξαναβγαινει. επρεπε να το ξερεις.Ειπε η Asuka η μεγαλη αδερφη.Η Asuka ηταν η ποιο δυνατη γυναικα μεσα στο χωριο.Ηταν παρα πολυ δυνατη και σχεδον ανικητη.Ετρεξα κατα πανω της με ταχυτητα προσπαθωντας να τις ριξω κλωτσια αλλα εσκυψε πολυ γρηγορα γυριζοντας επισης γρηγορα και ριχνοντας μου κλωτσια στα πλευρα.πεταχτηκα κατω αλλα σηκωθηκα αμεσως μιας και ειχα αναπτυξει την αντοχη μου.Λειπεις κατι εβδομαδες και εγινες τοσο δυνατος εε..παλια με μια κλωτσια μου θα ειχες πεθανει.Πρεπει να σε συγχαρω για αυτο...Πριν πεθανεις.Αρχισα να τρεχω προς το μερος τις και ξεκινοντας να τις ριχνω οσες περισσοτερες μπουνιες οσο ποιο γρηγορα μπορω.ουτε μια δεν την πετυχε. Εκανα πολλα κολπα για να την πετυχω αλλα τιποτα.Δεν μπορουσα καθολου να την χτυπησω.Γιατι δεν μπορω να σε χτυπησω?? ΓΙΑΤΙ!?Αχαχαχ..Πιστευες οτι μπορουσες να με νικησεις??Τι ειναι αυτη η δυναμη??Αυτη ειναι μια δυναμη την οποια θα ανακαλυψεις οταν ωριμασεις.Οταν γινεις ακομα ποιο δυνατος.Οταν γινεις ενας αντρας που ολες οι γυναικες στο χωριο περιμεναμε. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 7:45 am | |
| Αρχισα να τρεχω προς τo ανσανσερ για να φυγω.Ετρεξε με απιστευτη ταχυτητα διπλα μου και δεν προλαβα καν να την δω.Με κλωτσησε παλι στα πλευρα και με εστειλε πανω σε ενα σπιτι.Μολις σηκωθηκα τις ειπα.Δεν μπορω να σε σκοτωσω με την τεχνικη μου αλλα θα σε σκοτωσω σιγουρα με το μυαλο μου .Σημερα θα πεθανουμε και οι δυο μαζι.Δεν θα σε αφησω να ζησεις.Μολις το ειπα αυτο εβγαλα το πυροκροτητη.Η Asuka με κοιταξε γεματο τρομο.Το πατησα γρηγορα ωστε να μην μπορει να αντιδρασει. Τοτε οι βομβες αρχισαν να σκανε με την σειρα η μια μετα την αλλη.Μπαμ Μπουμ το μερος αρχισε να περνει φωτια και γινοταν ολο καπνος.ΒΛΑΚΑ!Το μερος θα καταρευσει και θα σκοτωσεις τους παντες εδω μεσα.Ακομα και εσενα.φωναζε η Asuka.Η Μαχη δεν σταματησε και η Asuka ορμησε κατα πανω μου να με χτυπησει.Ομως απο τον θυμο τις ειχε χασει την συγκεντρωσει της και δεν με χτυπαγε οπως πριν και ειχα παρει το προβαδισμα.Ειμουν ταχυτητατο.Την χτυπαγα με κλωτσιες ενω ταυτοχρονα φωναζα RazzaStar!Την χτυπουσα στο προσωπο.Το προσωπο της μετα απο ωρα που την χτυπουσα ειχε αλλοιωθει. Ειχε γινει ολο αιματα και μελανιες.το προσωπο της ειχε πρηστει.εγω αταραχος συνεχισα να την χτυπαω. Εβγαζα τον θυμο μου απο τον θανατο του Γερου και που με αποχωρησανε απο τον πατερα μου. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 7:58 am | |
| Επειτα απο λιγη ωρα η Asuka ξανασυγκεντρωθηκε και αυτην την φορα με ειχε καταστρεψει.Με χτυπαγε ασταματητα.Ειχα χασει ολη μου την ενεργεια χτυπωντας την αλλα δεν φαινοταν οτι της ειχα κανει τρομερη ζημια.Ξαφνικα εχασα την καθε δυναμη και θεληση να κρατηθω σηκωμενος.επεσα κατω με το κεφαλι μου να χτυπαει στο πατωμα και το αιμα να ρεει απο το στομα.Ειμουν ετοιμος να χασω τις αισθησεις μου μεχρι που ειδα εναν αντρα να μπαινει μπροστα και να αρχισει να παλευει μαζι της.δεν καταλαβα ποιος ηταν αφου εβλεπα τα παντα θολα και ειμουν σχεδον λιποθυμος.Το τελευταιο πραγμα που ειδα ηταν πετρες απο το ταβανι του χωριου να πεφτουν κατω ετοιμες να μας πλακωσουν.Εδωσα ολη μου την ενεργεια να κρατηθω για λιγο να μην λιποθυμησω και να δω ποιος ηταν και γιατι με εσωσε?Δεν καταλαβα ποιος ηταν αλλα ειδα την μαχη.Τεχνικες που ηταν απλα τρομερα.Χτυπουσε την Asuka με τοση δυναμη και ορμη που δεν ειχε την δυναμη να του αντιπιτεθει.Της ειχα κανει και εγω αρκετη ζημια.η μαχη συνεχιστηκε για αρκετα λεπτα.Αλλα δεν αντεξα αλλο και λιποθυμησα τελικα.Ενω ειχα λιποθυμισει εβλεπα στο ονειρο μου ολες τις γυναικες και τα παιδια απο το χωριο.Πως χαθηκαν αθωες ζωες χωρις να φταινε.Εβλεπα ολους τους ανθρωπους να με στοιχειωνουν.Την ωρα ομως που εβλεπα αυτα ειδα εναν αντρα γνωριμο αλλα ταυτοχρονα αγνωστο.αρχισα να προχωραω προς το μερος του αλλα τα "φαντασματα" των γυναικων και παιδιων με κρατουσαν πισω.
| |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 8:08 am | |
| Δεν εφτασα να μιλησω σε αυτον τον γερο.Αλλα δεν με πειραξε.Πιστευα οτι ηταν ο πατερας μου.Τοσο γνωριμη αισθηση.Αυτος ηταν σιγουρα!Επειτα ξυπνησα αποτομα,Σηκωθηκα ταχυτατα να δω που ειμουν. Ειμουν στο δωματιο στο μερος που εκανα προπονηση με τον γερο.Ετρεξα προς τα εξω και ειδα τον γερο να με περιμενει με το συνιθισμενο του χαμογελο και το κεφαλι του να γνεφει καταφατικα.Ετρεξα κατα πανω του για να τον αγκαλιασω.Τα δακρυα ετρεχαν ποταμι πανω στον ομω του.Αφου πεθανες??ΠΕΘΑΝΕΣ!!οχι παιδι μου δεν πεθανα.Μην στεναχωριεσε ειμαι πισω.δεν θα σε εγκαταλειψω οχι ακομα.Εισαι πολυ πολυτιμος ακομα για μενα.Χαρηκα πολυ που ο γερος ηταν ακομα ζωντανος.Αποφασισα να το γιορτασουμε.Του ειπα να αναψει φωτια και εγω πηγα να πιασω δυο-τρια ζωα να φαμε κρεας.Βρηκα δυο αγριογουρουνα και ενα ελαφι.Τα χτυπησα με αστερακια θανασιμα στο λαιμο.Τα σηκωσα τα εβαλα στον ομω μου και κοντινα για κατι εκατοστα.Ηταν πολυ βαρια τα πραγματα. Τα πηγα πισω τα σουβλισαμε και τα βαλαμε για να ψηθουν.Το κρεας εγινε σχετικα γρηγορα.Καθισαμε και αρχισα να του εξηγω τι εκανα μετα απο τον "θανατο"!Του εξηγησα τι εγινε και τον ευχαριστησα που με εσωσε.Δεν σε εσωσα εγω!?Εγω σε ειδα απλα τραυματισμενο στο κρεβατι να κοιμασαι.Σε εσωσε καποιος??Εγω σκαλωσα και σκεφτομουν ποιος με εσωσε. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 8:21 am | |
| Ο πατερας μου.Ειμαι σιγουρος οτι αυτος ηταν.Σηκωσα το κεφαλι μου ψηλα στον ουρανο και τον ευχαριστησα.Φαγαμε και ηπιαμε λιγο Σακε.Το διασκεδασα(με) που ο γερος ηταν ζωντανος.Το χαμογελο μου ειχε φτασει στον ουρανο.Πηγα να κοιμηθω.Εφτασα στο κρεβατι και ανοιξα το φως.Γυρισα στο κομοδινο και ειδα οτι υπηρχαν δυο οπλα το ενα πανω στο αλλο και ενα γραμμα απο κατω.Σηκωσα τα οπλα και τραβηξα το γραμμα.το ανοιξα και αρχισα να διαβαζω.Το μονο που εγραφε ηταν "Της Μητερας Σου".Τα σηκωσα και τα κοιτουσα για αρκετη ωρα.Τα εκρυψα και μετα πηγα για υπνο.Το επομενο πρωι μολις ξυπνησα σηκωθηκα για να παω να πλυνω τα ματια μου και τα δοντια μου στην τουαλετα.Μολις το εκανα αυτο βγηκα εξω στην εξωπορτα και προς εκπληξη μου αντικρυσα ενα φιδι.Το φιδι πεταχτηκε πανω μου με φορα αλλα προλαβα να το πιασω.Το σκοτωσα με την μια.Κοιτουσα και σκεφτομουν ποσο σκληρη ειναι η Φυση.Αλλα μια φαεινη ιδεα ηρθε στο μυαλο μου.να κανω το δερμα του φιδιου θηκη για τα καινουργια μου οπλα.Αρχισα να το φτιαχνω σαν τρελος και γρηγορα.Το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο.Το δερμα του φιδιου ελαμπε και τα οπλα μου χωρουσαν τελεια.Τα εβγαζα και τα εβαζα μεσα γρηγορα παριστανοντας κανεναν Πιστολερο.Ο Γερος μολις μπηκε μεσα με ειδε και τα ματια του επεσαν ακριβως στα οπλα.Ωραια οπλα μου ειπε και εγω χαμογελασα.Επρεπε να φυγω και το νησι αυτο δεν με χωραγε πια. | |
|
| |
Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Παρ Δεκ 16, 2011 8:38 am | |
| Γερο θα φυγω.Πρεπει να ανοιξω τα φτερα μου να πεταξω.Ηρθε η ωρα μου.Ο Γερος με ειδε και χαμογελασε.Για αλλη μια φορα κουνησε το κεφαλι του καταφατικα.Μολις το εκανε αυτο ηξερα οτι ηταν η ωρα να φυγω.Σηκωθηκα πηγα πηρα ενα σακιδιο με απαραιτητα πραγματα και μπηκα σε ενα καραβακι στην ακτη αλλα πριν αρχισω ο γερος μου εδειξε το δρομο για το επομενο νησι.Lyneel!Μολις μου τα εδειξε ολα αυτα ειμουν ετοιμος να φυγω.Το καραβακι μου σαλπαρε και εγω ειμουν ετοιμος να ξεκινησω για την νεα μου περιπετεια.Την ωρα που πηγαινα για το νησι ενας γλαρος μου πεταξε μια εφημεριδα.Δεν ειχα λεφτα ετσι και του εδειξα να φυγει.Ο Γλαρος στεναχωρημενος εφυγε απο εκει και πηγε για αλλου. Διαβασα την εφημεριδα και σε ενα αρθρο εδειχνε εναν γνωστο πειρατη με 20mil bounty να κανει φασαριες με marines στο Cursed Island.Εκεινη την στιγμη ηξερα οτι ηθελα να τον γνωρισω.Το ονομα του ηταν Roni D Razor.Θα τον ψαξω.Αφου ηταν στο North Blue καπου θα τον πετυχω.Ενω διαβαζα την εφημεριδα το καραβακι χτυπησε ενα πλοιο.Δεν το πολυσκεφτηκα και πηδηξα μεσα στο πλοιο.Υπηρχαν 20 ατομα.Ολοι χωρις να πω κουβεντα μου εδειξαν τα σπαθια τους.Χωρις δευτερη σκεψη ομως εβγαλα τα οπλα μου και αρχισα να τους εκτελω εναν εναν.Επεσαν πολυ γρηγορα.Ουτε προλαβαν να με χτυπησουν.Μολις επεσε και ο τελευταιος ο καπετανιος βγηκε εξω.Με ειδε και επιτεθηκε.Εγω δεν σταματησα εκει και αρχισα να τον χτυπαω.Ηταν ευκολος στοχος.Ειχε πολλα ανοιγματα.Του εριξα μια κλωτσια στα πλευρα και μια στο κεφαλι και ειχε βγει ειδη νοκ ουτ.Σκουπισα τον ιδρωτα μου και αρχισα να ψαχνω μπας και εχει θησαυρο.Ξαφνικα μπηκα σε ενα δωματιο το οποιο ειχε αρκετο χρυσο μεσα.Τα πηρα ολα τα φορτωσα στο καραβι και ξεκινησα. Εχω Λεφτα τωρα πια OFF WE GO TO LYNEEL! | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! Τετ Δεκ 21, 2011 5:32 am | |
| Όνομα: Axelhero Haki Points: - Player of the Month Points:5 Beli:13.000 +2.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Κάποια πόστ ήταν πολύ καλά αλλά το ασανσέρ και τα 3 πρώτα πόστ χάλασαν τρομερά την ιστορία σου. | |
|
| |
| [Τελος-Παρελθον]Μεγαλωσες! | |
|