| Dead men tell no tales[Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 12:29 am | |
| Ήμουν καθ οδόν προς το άγνωστο στην μέση της θάλασσας .Δεν είχα τρόφιμα διότι στα δυο τελευταία νησιά που επισκέφτηκα , έφυγα άρον άρον , είτε διότι με κυνηγούσαν οι άνθρωποι , είτε γιατί έτρεχα για να ξεφύγω από πιθανή παγίδα των Marine.'Ήταν σχεδόν βράδυ όταν είδα φώτα από μια πόλη στο βάθος προς τα ανατολικά.Γύρισα κατευθείαν την βάρκα μου και πορεύτηκα προς τα εκεί.Στην πορεία άνοιξα την εφημερίδα που πήρα την προηγούμενη μέρα.Είχε ένα άρθρο με νέες επικηρύξεις που έχουν βάλει οι Marine.Κατευθείαν κοίταξα τι νέο υπάρχει από την θάλασσά μου , East blue και ειδικότερα εάν έγινε κανένας πειρατής από την πατρίδα μου , την Shell Town
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Πεμ Δεκ 15, 2011 4:13 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 12:53 am | |
| Δυστυχώς κανένας δεν ήταν από την πατρίδα μου.Όμως σε ένα άλλο άρθρο ανέφεραν ότι εθεάθησαν οι πειρατές Trey the Blue Thunder και Diamond Bill στην πόλη της Shell town με bounty 4.000.000 και 6.000.000 αντίστοιχα , επίσης έλεγε ότι ο και οι δυο πειρατές τα έβαλαν με τον Morgan. Μόλις είδα το όνομα του Morgan έμεινα στον τόπο .Τον είχα καρφώσει πόσες φορές με εκείνο το σπαθί και ακόμα ζούσε? Το κυριότερο που με απασχολούσε ήταν η ασφάλεια των γωνιών μου , αλλά περισσότερο του πατέρα μου διότι σίγουρα ενώ ο Morgan προσπάθησε να τον σκοτώσει ,αυτός θα τον βοηθούσε στην μάχη με τους δυο νέους πειρατές | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 1:24 am | |
| Σε ένα άλλο άρθρο ανέφερε την μεγάλη μάχη των Insanity pirates , με ους Marine στο mystery island της East Blue. Ο καπετάνιος του πληρώματος Raziel μαζί με το δεξί του χέρι Sorin Markov και την βοήθεια του γνωστού επαναστάτη Kuran Kaname κατατρόπωσαν αρκετούς Marine και κατάφεραν να σώσουν απο σίγουρη φυλάκιση την Evriale Snakeheart, επίσης μέλος των Insaninty Pirates ,''Σίγουρα είναι δεμένο πλήρωμα,''σκέφτηκα.Στην επόμενη σελίδα είχαν την φωτογραφία μου . Τίτλος ήταν '' Pitate cruelty in south blue''. Κατευθείαν διάβασα παρακάτω για να δω τι λένε για μένα | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 1:35 am | |
| Ανέφερε οτι ''ένας Pirate rookie'' απο την East Blue που απασχολεί ιδιαίτερα την Παγκόσμια κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό , σκότωσε η τραυμάτισε περίπου πενήντα πολίτες του Puzzle Island καθώς και τον γνωστό για τα κατορθώματά του Bounty Hunter, Kiiro Ken. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα στείλει δέκα πλοία γεμάτα Marine καθώς και γνωστούς και καταξιωμένους Bounty Hunter στα νησιά της South Blue για να προστατέψουν τους πολίτες .Σταμάτησα να διαβάζω σε αυτό το σημείο και άφησα την εφημερίδα δίπλα μου.Οτι στέλνουν τόσους ανθρώπους εναντίων μου σημαίνει μόνο ένα πράγμα.Μπελάδες | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 1:41 am | |
| Όταν παράτησα της εφημερίδα παρατήρησα οτι είχα μπει ήδη στο λιμάνι του νησιού.Εκεί υπήρχε ένα καράβι των Marine και ελάχιστες ψαρόβαρκες και άλλες βάρκες .Ευτυχώς που ήταν νύχτα πλέον και μπορούσα να κινηθώ σχετικά πιο ξένοιαστα. Έδεσα την βάρκα και προχώρησα προς την πόλη . Πήρα τον δρόμο που βρισκόταν στα δεξιά μου γιατί ήταν πιο φωτισμένος απο αυτόν που ήταν μπροστά μου , καθώς επίσης και με περισσότερο κόσμο.Υπήρχαν περιπολίες Marine σε εκείνο το δρόμο και γι αυτό αναγκάστηκα να βάλω την κουκούλα μου.Ευτυχώς για μένα , υπήρχε ένα μαγαζί που πουλούσε τρόφιμα στα δέκα μέτρα και στην άλλη μεριά του δρόμου , είδα ένα μπαρ | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 1:51 am | |
| Κατευθύνθηκα πρώτα προς το μαγαζί με τα τρόφιμα .Εκεί είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί στην ζωή μου.Περίεργα φυτά, λουλούδια που τα χρησιμοποιούσαν για να μαγειρέψουν και άλλα τέτοια.Ευτυχώς είχε και κατσαρόλες και πιάτα.Επί τέλους θα μπορούσα να μαγειρέψω στην βάρκα.Αγόρασα μια κατσαρόλα και όσα τρόφιμα και νερό χωρούσε ο σάκος μου.Μου έκανε εντύπωση ότι πήρα πολλά πράγματα και μου είπε να πληρώσω πολύ λίγα μπέλι .Βγήκα από το κατάστημα και προχωρούσα προς το μπαρ Στον δρόμο μια περιπολία Marine κοντοστάθηκε για να με δει όμως προχώρησα γρήγορα προς το προορισμό μου .Δεν πρόσεξα ότι η κουκούλα είχε φύγει από το κεφάλι μου | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 2:07 am | |
| Κάθισα στο πρώτο τραπέζι που βρήκα . Στο μαγαζί υπήρχε πολύς κόσμος και όλοι έπιναν και γελούσαν ξένοιαστοι , ο μόνος που ήταν κουρασμένος και ελαφρώς κακοδιάθετος ήμουν εγώ .Κοιτούσα το πιστόλι μου και σκεφτόμουν πόσους είχα σκοτώσει με αυτό όταν άκουσα μια γνωστή φωνή -Dirk ! Εσύ εδώ? Συνηθισμένος όταν ακούω το όνομά μου να είμαι σε επιφυλακή καθώς επίσης έμαθα να είμαι σε εγρήγορση τον τελευταίο καιρό ,τράβηξα αστραπιαία το όπλο μου και το έστρεψα προς αυτόν που μου μίλησε | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 2:20 am | |
| Μόλις γύρισα και τον είδα έμεινα άφωνος -Τι κάνεις εκεί ρε Dirk ? είπε γελώντας και παίρνοντας το όπλο με μια αριστοτεχνική κίνηση από το χέρι μου , και το έβαλε στην ζώνη μου -Squal ? Χρόνια και ζαμάνια ρε μεγάλε , τι λέει ? -Μια χαρά ρε Dirk .Βρήκα δουλεία εδώ σε αυτό το μπαρ, δεν δίνει πολλά λεφτά αλλά ήταν το καλύτερο που βρήκα -Πως και ήρθες απο εδώ ? Οι άλλοι τι κάνουν ? | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 2:30 am | |
| -ο Nero στην East , ο waka είναι στην North blue ,, στo Ιsland Of Illusions ,ο Sparda στην west και ο Auron στην Centaurea. - Ο Fernir ? και γιατί φύγατε όλοι απο το Asuka Island? -Ο Fernir είναι νεκρός Dirk..Είπε σκύβοντας το κεφάλι του .Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που φύγαμε από το νησί Έμεινα με ανοιχτό το στόμα... ο Fernir ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος απο το Asuka Island. Ο πατέρας μου με είχε πάει εκεί σε ένα απο τα ταξίδια του .Όταν βρήκα ξανά το θάρρος μου και συνήλθα ρώτησα τον Squal -για ποιόν άλλο λόγο φύγατε απο το νησί ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Δεκ 17, 2011 7:35 am, 1 φορά | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 2:39 am | |
| -Ξέρεις, απο τότε που μας επισκέφτηκες τελευταία φορά με τον πατέρα σου , έγιναν συγκλονιστικά πράγματα στο νησί .Μας επιτέθηκαν πειρατές και λεηλάτησαν όλο το νησί. Όμως ένας άντρας , ο Saga πήρε το θρυλικό σπαθί για το οποίο υπήρχαν μας είχε πει ο πατέρας σου σαν ιστορία , και σκότωσε όλους τους πειρατές. Απο τότε είναι σαν κυρίαρχος του νησιού , όμως μας συμπεριφέρεται πολύ άσχημα.Έγινε επικεφαλής των Marine του νησιού , ζήτησε και ενισχύσεις.Τώρα έχει ένα Dojo με περίπου 150 Marine και τους εκπαιδεύει όλους, όμως εκπαιδεύει τος συντρόφους παραπάνω του και αυτοί για να τον ξεπληρώσουν κάνουν τις βρομοδουλειές του | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 2:50 am | |
| -Τέλος ο Saga είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Fernir Μόλις το άκουσα αυτό , ο θυμός άρχισε να καταλύει το σώμα μου . Ήθελα να σκοτώσω , να εξοντώσω και να να αφανίσω από την γη αυτόν τον Saga .Ήταν ο επόμενος στόχος μου , όμως δεν μπορουσα να τον πολεμήσω καθώς ήμασταν στην ίδια παράταξη...Το μίσος μου γι αυτόν έφτασε στα ύψη...Πόσο διεφθαρμένα άτομα μπορει να έχει αυτή η παράταξη??? Πρώτα ο morgan, μετα ο ripper και τώρα ο Saga...Και όλοι τους είναι σε σεβαστό βαθμο... Ένα ξαφνικό γεγονός όμως τάραξε την συζήτηση που είχα με τον Squal. Ένας άντρας με δυο κατανα και πίσω του τέσσερις κουκουλοφόρους με βρώμικα ρούχα μπήκε μέσα. Όλο το μαγαζί τους κοιτούσε με απορία . Βγάζοντας έξω τα σπαθιά του είπε -Σήμερα έμαθα οτι το μαγαζί κερνάει μπύρες!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μαρ 03, 2012 1:41 am, 1 φορά | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 3:24 am | |
| Κατευθείαν ο Squal μπήκε μπροστά μου και μίλησε -Τι θέλεις τον DIrk ? -Να τον σκοτώσω φυσικά .Εσύ τι πετάγεσαι. Θα πληρώσεις για την ´ασέβεια´ που έδειξες. έκανε ένα νόημα με το χέρι του και δυο Marine όρμηξαν προς τα πάνω του .Αστραπιαία ,έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον ένα , ενώ εγώ σηκώθηκα και πυροβόλησα τον άλλο . -Καλή δουλειά Squal -Μπα μπα! είπε ο Hondo με υπεροπτικό ύφος.Απέκτησες και προστάτες Daniels? | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 3:31 am | |
| -κοίτα την δουλειά σου Hondo, είπα καθώς προχωρούσα σιγά σιγά προς το μέρος του.Squal θα έρθεις μαζί μου ? Θα επισκεφτώ το Asuka Island. -Ναι φυσικά παλιόφιλε , είπε γεμάτος ενθουσιασμό -Ωραία λοιπόν , αρχικά ας ξεφορτωθούμε αυτό το σκουπίδι είπα δείχνοντας τον Hondo -Είναι όλος δικός σου, εγώ θα αναλάβω τους Marine ! -Έγινε ! Ορμήσαμε και οι δυο προς τα πάνω τους ενώ αυτοί έτρεξαν έξω απο το μαγαζί .Πήγαν και μας περίμεναν έξω σε θέσεις μάχης | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 3:49 am | |
| Εγώ έτρεξα προς τον Hondo έτοιμος να επιτεθώ ,αντίστοιχα και ο Squal. Wakushu Hom Dai Ακινητοποίησα τα πόδια του Hondo -Τώρα πως θα πολεμήσεις? -Α....άτιμε πειρατή , είπε νευριασμένος -Μην με κολακεύεις , δεν τον γλιτώνεις τον θάνατο Wakushu yosonotoryu!! Με την δύναμη που εκτοξεύτηκε το κερί που του πέταξα για να καρφωθεί στο στομάχι του και να τον τρυπήσει , κατάφερα να σπάσω το κερί μου τον κρατούσε στο έδαφος, έτσι καρφώθηκε στον απέναντι τοίχο . | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Πεμ Δεκ 15, 2011 4:11 am | |
| Κοίταξα τον Squal και είδα οτι με κοιτούσε με θαυμασμό -OI τρέχα προς το λιμάνι , μην με κοιτάς -Ε...εντάξει Ξεκινήσαμε να τρέχουμε .Στην διαδρομή ακούγαμε πυροβολισμούς .Ήταν οι Marine και βρισκόταν πίσω μας αλλά σε απόσταση ασφαλείας , έτσι οι σφαίρες τους δεν έβρισκαν στόχο . -απο εδώ ! Φώναξα στον Squal δείχνοντάς του την βάρκα μου. Πήδηξε μέσα ενώ εγώ την έλυνα Μόλις τελείωσα ο Squal φώναξε -Dirk γρήγορα οι marine. Γύρισα και τους είδα να ξεπροβάλλουν απο την γωνία του δρόμου. Έτσι για να τους καθυστερήσω έκανα ένα κέρινο τοίχο που ανέκοπτε την είσοδο στην αποβάθρα, άρα και σε εμάς και στο καράβι τους . Ο μόνος τρόπος για να ανέβουν στο καράβι τους ήταν να κολυμπήσουν μέχρι αυτό, κάτι που θα μας έδινε τον απαραίτητο χρόνο για να φύγουμε.Πήδηξα και εγώ μέσα στην βάρκα και αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε από το νησί . -Squal , θα σε πείραζε να επισκεφτούμε τους υπόλοιπους και να πάμε μετά όλοι μαζί στο Asuka? -όχι Dirk.και εγώ αυτό ήθελα να σου προτείνω. Ας πάμε πρώτα στον Auron που βρίσκεται κοντά Κανονίζοντας την νέα πορεία μας, η βάρκα χανόταν ολοένα και πιο βαθιά στο σκοτάδι της νύχτας.Πλέων τα φώτα της πόλης είχαν χαθεί από τα μάτια μας. | |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: Dead men tell no tales[Τέλος] Δευ Δεκ 19, 2011 4:31 pm | |
| Όνομα: Dirk Daniels Haki Points: - Player of the Month Points: 5 Beli: 13.000+3.000 αρχαιολόγος Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Όσο πας χαλάς τις ιστορίες σου από κάθε πλευρά. Σε αυτήν έγραψες μία ανακρίβεια και μία υπερβολή. Η Εβριάλε δεν σώνεται στην ιστορία των άλλων, οι Μαρίνς δεν θα στέλναν 10 καράβια για έναν τόσο νέο πειρατή, απλώς θα ήταν οι υπάρχουσες δυνάμεις σε εγρήγορση. Επίσης, τα ποστ σου έχουν γίνει υπερβολικά μικρά. Ιστορίες βγαίνουν αλλά λεφτά πολλά χάνεις για αυτόν τον λόγο. Κατά τα άλλα, γλίτωσες Μπάουντυ.
| |
|
| |
| Dead men tell no tales[Τέλος] | |
|