.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 8:23 am

-Εεεε... Που βρήκες αυτό που κρατάς στο χέρι σου ?
-Στον λαιμό ενός απο αυτούς... Αλλά γιατί ?
-Γιατί είναι η σφραγίδα τους !
-Αλήθεια?? Αυτό θα πει τύχη !
-Τότε θα πάμε στο χωριό για να πάρουμε σφραγίδα μόνο για μένα !
-Οκ!
Μόλις τελείωσα την φράση μου αρχίσαμε να περπατάμε και πάλι μέσα στο δάσος .Δεν προλάβαμε να προχωρήσουμε ένα δυο χιλιόμετρα όταν αντικρίσαμε κάτι απίθανο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 8:35 am

Ένα τεράστιο λεκανοπέδιο γεμάτο δέντρα ! Η έκταση ήταν απίστευτα μεγάλη ! η επιφάνεια του πρέπει να ήταν κάτω από αυτή του νερού ! Τα μόνα πράγματα που χαλούσαν την αρμονία του απέραντου πρασίνου ήταν μια μεγάλη πόλη στην μέση του ,καθώς επίσης και τέσσερα μικρά χωριά στις τέσσερις άκρες τις πόλεις..Τα χωριά αυτά είχαν την ίδια απόσταση με το μάτι από την πόλη.Αυτό 'έκανε το νησί να μοιάζει με μια τεράστια πυξίδα .Αρχίσαμε να κατηφορίζουμε προς το χωριό που ήταν στην ευθεία μας πριν την πόλη . Η απόστασή μας από αυτό είναι περίπου μια ώρα περπάτημα .Το μόνο που ευχόμουν ήταν να ξεμπερδέψουμε από αυτό το νησί γρήγορα .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 8:54 am

Καθώς περπατούσαμε είδαμε ακόμα μια φρουρά ακόμα απο περίπου δέκα Επαναστάτες που συνόδευαν ένα κάρο .Ο Squal, μου έκανε σήμα να ηρεμήσω καθώς με είδε να είμαι έτοιμος να τους πετσοκόψω.Μας πλησίασαν και ένας απο αυτούς μας είπε.
-Οι , εσείς οι δυο , έχετε την σφραγίδα?
-Ναι έχουμε , είπε ο Squal βγάζοντας την σφραγίδα που του είχα δώσει πριν
Μόλις την πήρε στα χέρια του ο επαναστάτης μας κοίταξε με περίεργο ύφος
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 9:09 am

-Είστε σίγουρα επαναστάτες?
-Γιατί δεν σου γεμίζουμε το μάτι?? οχι γιατί αν δεν στο γεμίζ......
-Ο φίλος μου απο εδώ δεν είναι ακόμα επαναστάτης . Θα τον φέρω στην Spira , αλλά θα πάμε πρώτα στο χωριό για να πάρει την σφραγίδα.
Ο άντρας που μας μιλούσε συνέχισε να με κοιτάει με μισό μάτι .Ήθελα να τον ξεκοιλιάσω εκείνη την στιγμή αλλά ο Squal μου έκανε συνέχεια νοήματα για να κρατήσω τα νεύρα μου .''Θα έρθει η ώρα σου βρομιάρη επαναστάτη' είπα απο μέσα μου .Καθώς έδινε την σφραγίδα πίσω στον Squal είπε
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 9:16 am

-Εντάξει, ακολουθήστε μας.Θα σας συνοδέψουμε μέχρι την Spira
Μόλις γύρισε απο την άλλη μεριά άρπαξα τον Squal για να του μιλήσω
-Οι , γιατί δεν τους σκοτώνουμε εδώ και τώρα για να ξεμπερδεύουμε ?
-Όχι ακόμα θα τους χρησιμοποιήσουμε σαν κάλυψη για να φτάσουμε στην Spira
-Ότι πεις.....είπα τσαντισμένος ...Αν όμως αυτός συνεχίζει να με κοιτάει έτσι θα τον ξεκοιλιάσω....Εγώ ξηγήθηκα
-Κρατήσου όσο μπορείς φίλε
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 18, 2011 9:30 am

-Θα προσπαθήσω...Δεν σου ορκίζομαι τίποτα
.Στην διαδρομή προσπαθούσα να ηρεμήσω, άσκοπα όμως διότι τώρα άρχισαν να με κοιτάνε και οι υπόλοιποι φρουροί ..Αποφάσισα να τους αγνοήσω , έτσι έβγαλα το όπλο μου και άρχισα να το γυαλίζω .. Συνεχίσαμε να περπατάμε έως ότου φτάσαμε στο χωριό .Ήταν αρκετά μικρό χωριό .Είχε περίπου είκοσι με εικοσιπέντε σπίτια και μια ταβέρνα .Οι στρατιώτες σταμάτησαν να περπατάνε , το ίδιο και εμείς .Ο Squal μου έκανε νόημα και πήγα κοντά του
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 6:31 am

-Οι Dirk , μέσα έχω στην ταβέρνα , θα δώσουμε μερικά μπέλι και θα αγοράσουμε την σφραγίδα..Ο ταβερνιάρης είναι γνωστός μου και δέχτηκε να κάνουμε την ανταλλαγή με πολύ λιγότερα λεφτά.
-Και πως θα γίνει η δουλειά μπροστά σ αυτούς ? Είπα δείχνοντας την φρουρά των επαναστατών που μας συνόδευαν .
-Θα πάμε στην κουζίνα του και θα κάνουμε την ανταλλαγή εκεί .Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
-Οκ..
Ο επαναστάτης που μας είχε μιλήσει πριν , ήρθε κοντά μας
-Θα σταματήσουμε εδώ για φαγητό και θα συνεχίσουμε προς την Spira το απόγευμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 8:59 am

Μόλις τελείωσε την κουβέντα του μπήκαμε μέσα στο μαγαζί .Οι επαναστάτες κάθισαν σε δυο τραπέζια που βρίσκονταν κοντά στην πόρτα.Λογικά θα ήθελαν ελέγχουν την είσοδο διότι τοποθέτησαν και δυο φρουρούς έξω απο την ταβέρνα.Εγώ με τον Squal καθίσαμε στο μόνο τραπέζι που βρήκαμε και ευτυχώς ήταν στην κουζίνα κοντά.Το μαγαζί ήταν γεμάτο, και όλοι οι άνθρωποι που κάθονταν μέσα ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.Μετά απο πέντε λεπτά ο καταστηματάρχης πλησίασε το τραπέζι μας με ένα μπλοκάκι στο χέρι
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 9:11 am

-Squal, σε δέκα λεπτά πίσω είπε με χαμηλή φωνή
-Εντάξει
Μόλις τελείωσε την φράση του ο Squal,έφυγε.Μετά απο δέκα λεπτά μπήκε μέσα στην κουζίνα μαζί με τον μαγαζάτορα .Δεν έκανε παραπάνω απο ένα λεπτό μέχρι να ξαναβγεί .Όταν ξανακάθισε , ο ταβερνιάρης μας έφερε να φάμε δυο τεράστια πιάτα ρύζι με κότα γεμάτα μέχρι επάνω .Καθώς τρώγαμε εγώ παρατηρούσα τους επαναστάτες , ή ήταν στο μυαλό μου αυτό ή μιλούσαν συνωμοτικά

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Δεκ 19, 2011 9:17 am, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 9:17 am

Οι ώρες περνούσαν η μια μετά την άλλη έως ότου έφτασε το απόγευμα .Οι επαναστάτες σηκώθηκαν απο τα τραπέζια τους ενώ που μας είχε μιλήσει πιο πριν και λογικά ήταν ο ηγέτης της ομάδας τους ήρθε σε εμάς .
-Θα ξεκινήσουμε σε πέντε λεπτά
-Εντάξει , ερχόμαστε
-Περιμένουμε έξω.
Με τα λόγια του αυτά κατευθύνθηκε έξω απο το μαγαζί .Πλέον υπήρχαν λίγοι άνθρωποι που έτρωγαν .Ετοιμαστήκαμε για να βγούμε έξω όμως ο Squal ήθελε να χαιρετήσει τον γνωστό του Έτσι βγήκα έξω και περίμενα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 9:31 am

Όσο ήμουν έξω , ο ''ηγέτης'' τους ήρθε και μου μίλησε
-Είσαι ο Dirk Daniels σωστά?Εγώ είμαι ο Zhan Ze..Επικεφαλής των επαναστατών στο νησί
-Ναι, μπράβο ....... Απο που με κατάλαβες?
-Έγινες διάσημος εδώ στην South blue μετά απο αυτό που έκανες στο Bliss kingdom
-Υποθέτω οτι έτσι έπρεπε
-Και είσαι ιδιαίτερα γνωστός στις τάξεις των Revolutionaries γιατί ενώ ο πατέρας σου ήταν ένας Marine εσύ έγινες πειρατής και τους πολεμάς .Αυτοί οι marine είναι κάτι σαν τα σκυλιά... Της παγκόσμιας κυβέρνησης είπε με ένα απαξιωτικό ύφος
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 10:00 am

Μόλις το άκουσα αυτό ήμουν έτοιμος να τον σκοτώσω .Ένοιωσα οτι πρόσβαλε τον πατέρα μου αν και αδιαφορώ για τους υπόλοιπους Marine.Έτσι έκανα την κίνηση να βγάλω το πιστόλι μου όμως ένα χέρι με συγκράτησε .Ήταν ο Squal .Ο Zhan ze γύρισε και έφυγε γελώντας.
-Συγκρατήσου
-Θα τον σκοτώσω.....Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω ζωντανό .
-Ξεκινάμε , φώναξε ο Zhan ze
Αρχίσαμε να περπατάμε ξανά μέσα στο δάσος.Οι μόνες σκέψεις που έκανα ήταν πως θα τον σκοτώσω πιο επώδυνα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 10:24 am

Η ώρα περνούσε εως ότου νύχτωνε ...Στο βάθος βλέπαμε την Spira . Καθώς πέρασαν οι ώρες και περπατούσαμε συνέχεια , τον θυμό μου κάλυψε η κούραση .Όταν φτάσαμε στην είσοδο της πόλης μερικοί φρουροί μας έλεγξαν.Όταν τους δείξαμε τις σφραγίδες μας άφησαν να περάσουμε.Ήταν μια μεγάλη και ωραία πόλη απ όσο μπορούσαμε να διακυνουμε .Υπήρχαν φώτα παντού λα\και η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη καθώς όλοι που είχαν βγει έξω , ήταν χαρούμενοι και ευδιάθετοι
.Ο Zhan Ze διέταξε τους άντρες να πάνε το φορτίο που μετέφεραν στο οχυρό και είπε κάτι ακόμα αλλά σε ένταση ώστε να μην μπορώ να τον ακούσω .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 10:30 am

Εγώ με τον Squal ξεκινήσαμε να περπατάμε όμως ο Ze με ακόμα τέσσερις άντρες του μας ακολουθούσε .
-Οι Squal, η ''παρέα'' μας δεν διαλύθηκε .Μας ακολουθούν , είπα έτσι ώστε να το ακούσει μόνο αυτός
-Το ξέρω.Θα πάμε να πάρουμε τον Auron και μετά είναι όλος δικός σου
.Έτσι συνεχίσαμε την πορεία μας.Δεν ήξερα προς τα που πάμε , όμως ο Squall έδειχνε να ήξερε οπότε δεν τον απασχόλησα ροτόντας τον.Η πόλη ήταν αρκετά μεγάλη.Περπατούσαμε περίπου δέκα λεπτά μέσα της έως ότου φτάσαμε μπροστά απο ένα μπαρ
-Αυτό είναι δικό του , είπε ο Squall....Μόλις συμφωνήσει να έρθει φεύγουμε κατευθείαν
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 12:49 pm

Μπήκαμε μέσα στο μπαρ .Ήταν άδειο ! Ο μόνος που ήταν μέσα ήταν ο Auron πίσω απο την μπάρα .Μόλις άκουσε την πόρτα να κλείνει μας υποδέχτηκε με ανοιχτό το στόμα απο την έκπληξη
-D.....Dirk ? Squal ? Τ....τι ?Ψέλιζε
-Οι έτσι υποδέχεσαι τους φίλους σου ? Βάλε μια μπύρα να πιούμε .
-Έχουμε να σου πούμε δυο πράγματα
Καθίσαμε στην μπάρα και ο Squall του έλεγε τον λόγο για τον οποίο τον επισκεφτήκαμε ενώ εγώ έπινα την μπύρα μου παρακολουθώντας τους επαναστάτες να πολλαπλασιάζονται σαν τα ποντίκια έξω απο το μπαρ .Μυριζόμουν μάχη
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:02 pm

Μόλις τελείωσε ο Squall , o Auron με ένα χαμόγελο είπε
-Χαχαχα! ώστε έτσι ε? Δεν γίνεται να χαλάσω την εκστρατεία της παλιοπαρέας!Τελείωσε την φράση του και έσκυψε κάτω απο τον πάγκο . Όταν σηκώθηκε κρατούσε δυο κατάνα και ένα πουγκί με λεφτά.Του έδωσα τον σάκο για να βάλει μέσα ότι ποτά χωρούσαν .Μόλις τον γεμίσαμε περπατούσαμε προς την έξοδο του μαγαζιού .Πλέον βλέπαμε περίπου σαράντα επαναστάτες και τον Zhan ze μπροστά τους .
-Απαίσια κτήνη .. Θα πληρώσετε για τον θάνατο των πέντε συντρόφων μου
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:12 pm

-Οι , πως έμαθες γι αυτό ? είπα καθώς προχώρησα πιο μπροστά απο τους δυο φίλους μου
-Σκάσε !
-Μην μιλάς έτσι ....υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ ! έδειξα τον Auron και τον Squal.. με μια φωνή είπαν
-Dirk ....Θες να πεθάνεις ?
-Μια πλάκα έκανα tongue
-Επίθεση ! φώναξε ο Ze και άρχισαν να τρέχουν προς τα πάνω μας
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:30 pm

-Squal εσύ αριστερά , Auron εσύ δεξιά ! Εγώ τον Zhan ze και το κέντρο
Μόλις έδωσα εντολές , τις ακολούθησαν κατευθείαν . Ο Squal πυροβόλησε και σκότωσε έναν απο αυτούς , και μετά έβγαλε τα μαχαίρια του και ο Auron έσφαζε τον έναν μετά τον άλλο . Τώρα ήταν η σειρά μου να χτυπήσω. θα άρχιζα βγάζοντας όλα τα νεύρα μου στον Ze .
Wakushu fist
Κάλυψα τό χέρι μου με κερί ώστε να δημιουργήσω μια τεράστια μπουνιά .Αυτή η μπουνιά είχε κατεύθυνση τον Ze , όμως απο την υπερβολική ταχύτητα και δύναμη που είχα βάλει , χτύπησα αυτόν και ακόμα πέντε που ήταν πίσω του και έπεσα κάτω .Η μπουνιά τελικά δεν είχε πετύχει τον Ze , αλλά κάποιον που του έμοιαζε πολύ , διότι παρ όλο που έμοιαζαν δεν παρατήρησα οτι είχαν διαφορετική στολή
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:39 pm

Ο Ze πήδηξε στον αέρα για να με καρφώσει με το δόρυ του . Ευτυχώς την τελευταία στιγμή σύρθηκα προς τα αριστερά και το μόνο που κατάφερε να μου επιφέρει το χτύπημα του , ήταν ένα σκίσιμο στο πλευρό μου .Ενώ προσπαθούσε να ξεκαρφώσει το δόρυ του απο το έδαφος εγώ σηκώθηκα , τράβηξα το σπαθί μου και έτρεξα προς τα πάνω του .Τελευταία στιγμή πετάχτηκε ένας μπροστά μου για να ανακόψει τον δρόμο μου , όμως ο Auron τον αποκεφάλισε με στύλ . Ο δρόμος προς τον Ze ήταν ανοιχτός .Πλέον είχε βγάλει το δόρυ του απο το έδαφος και μου το εκσφενδόνισε .Δημιούργησα μια κέρινη ασπίδα και το απέκρουσα .
-Τώρα Ze πως θα μου επιτεθείς?
Κοίταξε δεξιά και αριστερά και το μόνο που είδε ήταν ο Squal με τον Auron να πολεμάνε όσους είχαν απομείνει. Κάτι τέτοιες ώρες νιώθω τυχερός που έχω φίλους , δασκάλους σε Dojo
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]   Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Δεκ 19, 2011 1:46 pm

Είχε μείνει άναυδος , δεν μπορούσε να αντιδράσει .Έτρεξα προς τα πάνω του και τον κάρφωσα με το σπαθί μου . Έπεσε κάτω κρατώντας την πληγή του .
-Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου ...Δεν θα άφηνα έναν άνθρωπο που πρόσβαλε , έστω και έμμεσα τον πατέρα μου μονο με μια ''μικρή πληγή'. Απο γύρω μου δεν ακουγόταν κανένας θόρυβος , η μάχη πρέπει να είχε τελειώσει .Έβγαλα το πιστόλι μου και τον πυροβόλησα 4 φορές στον θώρακα .Πλέον είχε πεθάνει, κειτόταν σε μια λίμνη αίματος μαζί με τους συντρόφους του .Απο ένα Den Den mushi που είχε πέσει στο έδαφος κοντά σε έναν νεκρό επαναστάτη ακούστηκε οτι οι εκατόν πενήντα άντρες που ζήτησε ο Ze ξεκινούσαν.
-Τρέξτε , στο δάσος γρήγορα φώναξε ο Squal
Έτσι και έγινε το βάλαμε στα πόδια
Βγήκαμε απο την πόλη και ρέχαμε για ώρες μέσα στο δάσος αμίλητοι ως που φτάσαμε στο χωριό
-Οι , δεν σταματάμε για καμιά μπύρα 07808 ? είπα γελώντας
-Να σου πω , δεν θα με χάλαγε είπε ο Auron ψημένος
-Σοβαρευτείτε και οι δυο σας 423425 423425 . Μας κυνηγάνε 150 επαναστάτες

Έτσι συνεχίσαμε να τρέχουμε .Ο δρόμος άρχισε να ανηφορίζει άρα φτάναμε .Δεν είχα άδικο, μετά απο πέντε λεπτά διακρίναμε μες το σκοτάδι την θάλασσα.'Όταν φτάσαμε στην βάρκα λαχανιασμένοι όλοι την λύσαμε και αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε απο το νησί .
-Και που είπατε οτι πάμε τώρα ?
-Αλήθεια Dirk . που σκοπεύεις να πάμε ?
-Δεν σας λέω πριν πιούμε ! 091 091
-Χαχαχαχαχα! ε τότε πρέπει να πιούμε ! Είπε καθώς έβγαζε τρία μπουκάλια ουίσκι απο τον σάκο μου που του είχα δώσει και μας τα μοίραζε KANPAI!!
-kANPAI!!! φώναξα και εγώ με τον Squal ..
Η βάρκα απομακρυνόταν απο το νησί και εμείς , οι τρεις φίλοι πίναμε στην υγειά μας

Fight against the revolutionaries ! You people are beyond pathetic! [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Strange people ! The fight at the Bliss Kingdom's port[Τέλος]
» Alucard and Revolutionaries [τελος]
» I must fight...to run away...[ΤΕΛΟΣ]
» The first fight[Τέλος]
» [Τέλος] Big Fight

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: