.::Greek OP RPG::. .::The Ultimate Forum Game::. |
Παρόντες χρήστες | 3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Axelhero Banned
Posts : 493 Join date : 03/10/2011 Age : 29 Location : Everywhere.
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Τετ Ιαν 04, 2012 7:43 am | |
| Πηγαινεται με να δω την μαχη ειπα στους πειρατες που ηταν διπλα μου.Μου λεγαν οτι δεν επροκειτο να με σηκωσουν και οτι πρεπει να ξεκουραστω..Αρχισα να τους φωναζω μεχρι που τους επεισα να με πανε εξω..Με εβαλαν σε ενα καθισμα και εβλεπα την μαχη του Ρονι με τον Sozen.Δεν ξερω γιατι αλλα ο ρονι απο οτι φαινοταν ειχε παρει το πανω χερι.Τον χτυπαγε με δυναμη φωναζοντας του Δεν θα σε αφησω να με ξαναχτυπησεις ουτε εμενα ουτε τους φιλους μου.Φτανει πια με τις ανοητες μαχες που κοστιζουν ζωες.Ο Sozen ομως δεν σταματουσε..Συνεχισε να παλευει λες και δεν ειχε πει τιποτα ο Roni.Ο Roni αυτην την φορα τα ειχε παρει παρα πολυ ασχημα και δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφησει ετσι απλα τον Sozen.Η αληθινη μαχη ηταν ετοιμη να ξεκινησει.Ο Sozen σηκωσε το χερι του και με δυναμη προσπαθησε να χτυπησει με το σπαθι του τον Roni φυσικα απεκρουσε και η επιθεση κατεληξε στο πατωμα. Ανοιξε το εδαφος με την επιθεση του.Ακομα και εγω παραλιγο να πεσω απο το "σεισμο" που προκαλεσε ο Sozen. | |
| | | Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Τετ Ιαν 04, 2012 8:21 am | |
| Αρχισε να τα χανει...δεν καταλαβαινε τι ακριβως εκανε και ποιον χτυπαγαν οι επιθεσεις του... Αποφασισα να το χρησιμοποιησω εναντιον του...με μαεστρια απεφευγα τις επιθεσεις του, οι οποιες χτυπαγαν σε ολο το υπολοιπο μερος συμπεριλαμβανομενου και των μαριν που ηταν γυρω μας... Γιατι δεν με βαρας Sozen?? Δεν καταλαβαινω?!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!! Αρχηγε Sozen... γιατιιι??? Ο Sozen κοιταξε ξαφνικα γυρω του...δεν υπηρχε σχεδον κανενας ζωντανος Μαριν πλεον... Ειδες τι ωραια που τα καταφερες???Δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα...εχασες μονος σου...!!
Ο στρατος μου??Ποιος? Πως? Ποτε? Εσυ το εκανες Sozen... Τους σκοτωσαν οι επιθεσεις σου... Εμεινε αναυδος...απλα με κοιταγε...Φαινοταν να εχει τρελαθει τελειως...Μετα αρχισε να φωναζει και να μαχαιρωνει τον εαυτο του... Υστερα οι φωνες πνηγικαν...Ο Sozen εσβησε το καντιλι της ζωης του απο μονος του... | |
| | | Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Τετ Ιαν 04, 2012 8:36 am | |
| Εγω απο την αλλη εβλεπα με τοσο θυμο τον Sozen να σκοτωνει τους Νακαμα του...Πως μπορει...δεν θα μπορουσα να κανω ποτε κατι τετοιο.Μολις ειδε και καταλαβε τι ειχε κανει ειχε τρελαθει..Αρχισε στο ξαφνικο να μαχαιρωνει τον εαυτο του.Ειχε καταλαβει τι ειχε κανει και ποια η ζωη του δεν ειχε αξια.Ο Ρονι αρχισε να απομακρυνεται αφου πιστευω οτι ειχε καταλαβει οτι δεν ειχε νοημα πια αυτη η μαχη.Ζητησα να μου φερουν ενα οπλο.Και ετσι εγινε.Επεσε κατω νεκρος με τους σωρους των Marines να ειναι τριγυρο.Ο Roni με εβαλε στην πλατη του και αρχισαμε να κατευθηνομαστε προς τον Ραικου ο οποιος μολις με ειδε αρχισε να φωναζει.Βλακααα γιατι δεν τον προσεχεις...Κοιτα τι εκανες..Ο Roni ομως δεν ειχε ορεξη.Εμενα τα δακρυα ειχαν κυλησει μεχρι το λαιμο.Ο Ρονι ειπε στον ΡαικουΣε παρακαλω μην το συνεχιζεις..Δεν ηταν ευκολη μερα για εμας..Σε ικετευω φτιαξε το κρεβατι να ξεκουραστει ο Axel γιατι ειναι τραυματισμενος. Ο Ραικου δεν μιλησε αλλο..Μαλλον καταλαβε τι εγινε και απλα κατεβασε το κεφαλι,με πηρε στους ωμους του και με πηγε στο κρεβατι. | |
| | | Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Τετ Ιαν 04, 2012 8:54 am | |
| Την επομενη μερα ο Αξελ ξυπνησε ξαναφνιασμενος και μας κοιταγε με ενα ερωτηματικο υφος... Υστερα μας ρωτησε τι εγινε με την μαχη και πως εφτασε στο σπιτι του Raikou... Προφανως ειχε χασει καποια σημεια της μνημης του λογω των χτυπηματων που ειχε δεχθει... Ο Sozen αυτοκτονησε αφου σκοτωσε τους περισσοτερους απο τους Μαριν του... ειπε ο Raikou με βαρια φωνη...Γυρισε και με κοιταξε αλλα δεν μπορουσα να τον αντικρισω...παρολο που ο Raikou ηταν παλια πειρατης ποτε δεν αφησε καποιον να πεθανει ουτε και σκοτωσε καποιον, εκτως αν δεν μπορουσε να το αποφυγει... Θα μπορουσες να τον αποτρεψεις...αλλα δεν το κανες...ωστοσο δεν μπορω να θυμωσω μαζι σου...χαιρομαι που εισαι ζωντανος Roni...εισαι γιος μου και ενας πατερας το πρωτο πραγμα που κοιταει ειναι να ειναι ασφαλη τα παιδια του... Ειπε και με αγκαλιασε...δεν μπορουσα να κουνηθω...ετρεμα και τα δακρυα ετρεχαν στα ματια μου... Raikou... ορκιζομαι να προστατεψω και αυτον και οποιον αλλο μπει στο πληρωμα μου...ακομα και αν κοστισει την ζωη μου... | |
| | | Axelhero Banned
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Πεμ Ιαν 05, 2012 2:04 am | |
| επειτα απο μια μερα ξυπνησα ξαφνιαζμενος γιατι ειμουν στο κρεβατι στο σπιτι του Ραικου.Πηγα να σηκωθω αλλα ενιωσα ενα τρομερο πονο στην κοιλια.Ειδα οτι ειχα γαζες γυρω γυρω απο την κοιλια μου.Μαλλον ειχα τραυματιστει.Για να μαθω ομως επρεπε να ρωτησω τον Ρονι.Ο Ρονι μου εξηγησε αναλυτικα τι εγινε. Μου εξηγησε τι εγινε πως χτυπησα και για την μαχη μας με τον Sozen.Εφοσον τελειωσαν ολα αυτα πηγαμαι "οικογενειακος" στην παραλια με ξαπλωστρες με τα ποτα μας να ξεκουραστουμε.Να απολαυσουμε την παραλια και τον ωραιο καιρο που ειχε..Και ο Ρονι να ξεχασει πια τι εγινε εκεινη την ημερα..Τον ειχε καταστρεψει το γεγονος και η σφαγη τοσον Μαρινες.Κατι στιγμες μονολογουσε.Ευτυχως δεν θυμαμαι τιποτα γιατι ο Ραικου ειπε οτι γυρισα δακρυζοντας.Επρεπε να ηταν κατι πολυ τρομερο.Ενω πιναμε τα ποτα μου περασε απο το μυαλο το τι θα γινοταν.Τι θα κανουμε τελικα Ρονι??Θα συνεχισουμε σαν νακαμα η οπως σκεφτηκα να συνεχισουμε τους δρομους μας ξεχωριστα μεχρι να γινουμε απιστευτα δυνατοι και να συναντηθουμε στην Grand Line??Ο Ρονι γελασε.Το δευτερο. Ειπε και συνεχισαμε να πινουμε τα ποτα μας.Ειμουν σιγουρος οτι επρεπε να γινω πολυ δυνατος.Ετσι ωστε να μπορω να νικησω οποιον βρεθει μπροστα μου.Ακομα και τον Ρονι. | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] Τετ Ιαν 11, 2012 1:43 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor/Axelhero Haki Points: 2/- Player of the Month Points: 7/5 Beli: 23.000+3.000/17.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000/3.000.000 Παρατηρήσεις: Μέτρια ιστορία, χρειάζεται καλύτερη ανάπτυξη στα ποστ για να βγάζει καλύτερο νόημα.
| |
| | | | Ενας παλιος φιλος και μια καινουργια γνωριμια[Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|
|