| [Τέλος] Hungry | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 2:48 am | |
| Στην προηγούμενη ιστορία....
Ο Rob ύστερα από μια μακρά πορεία στην φουρτουνιασμένη θάλασσα βρέθηκε στο Commi Island. Εκεί συνάντησε ένα νεαρό αγόρι ονόματι Τζινμπο το οποίο καταδίωκαν ψαράνθρωποι. Ο Ρομπ αφού σκότωσε τους ψαρανθρώπους μάζεψε το παιδί στην βάρκα του. Έπειτα μαζί με τον Τζιμπο πήγαν στο χωριό του τελευταίου το οποίο δεχόταν επίθεση από ψαρανθρώπους, οδηγούμενοι από έναν ψαράνθρωπο ονόματι Αρλονγκ. Ο Ρομπ με τις επιδέξιες κινήσεις του κατάφερε να κερδίσει του ψαρανθρώπους και να σκοτώσει τον Αρλονγκ. Κατόπιν έγινε δεκτός με χαρά απ'τους χωρικούς και την αδελφή του Τζίνμπο την Violet, στο σπίτι της οποίας παρέμεινε για δύο μέρες φιλοξενούμενος αναπτύσοντας ένα μικρό ειδύλλιο με την Violet. Η χαρά τους όμως δεν διήρκησε για πολύ. Οι ψαράνθρωποι επιτέθηκαν ξανά στο χωριό, αυτήν την φορά οδηγούμενη από τον πραγματικό Άρλονγκ, μιας κ ο προηγούμενος αποδείχτηκε πως ήταν σωσίας. Ο πραγματικός Άρλονγκ λοιπόν αφού σκότωσε την Violet προκάλεσε σε μάχη τον Ρομπ, τον οποίο και κέρδισε. Έπειτα τον πέταξε στη θάλασσα για να πνιγεί. Οι χωρικοί όμως και ο Τζίνμπο κατάφεραν να τον γλιτώσουν πριν είναι αργά....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rob Greywind στις Παρ Δεκ 23, 2011 8:56 am, 1 φορά | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 7:34 am | |
| Ο Τζίνμπο είχε αρχίσει να φροντίζει τα τραύματα του Rob κι αυτά με τον καιρό επουλώθηκαν, δίνοντας στον Rob πίσω τις δυνάμεις του και συγχρόνως την δυνατότητα να κωπηλατήσει ξανά. Μετά από αρκετές μέρες και ενώ κατευθύνονταν στην ανοιχτή θάλασσα δίχως κάποιον συγκεκριμένο προορισμό, στον ορίζοντα άρχισε να φαίνεται το Baratie. Το Baratie είναι ένα πλεούμενο εστιατόριο. Και συγκεκριμένα το πιο γνωστό σε όλο το East Blue. Ο Rob είχε ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό το μέρος αν και καταγόταν απ'την South Blue! Τέτοια ήταν η φήμη του εστιατορίου που ξεπερνούσε τα στενά όρια μίας μόνο θάλασσας! "Λένε ότι έχει το νοστιμότερο φαγητό στην East Blue!! Ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά και ευκαιρία να δω και λίγο κόσμο μετά τα όσα πέρασα." Σκέφτηκε ο Rob κι άρχισε να κωπηλατεί προς τα εκεί με μανία. Από μακριά φαινόταν ένα τεράστιο πλοίο να πλησιάζει προς το Baratie, όμως ο Rob δεν έδωσε σημασία και μπήκε μέσα μαζί με τον μικρό. Υπήρχαν αρκετοί πειρατές αλλά όλοι τους ήταν ήσυχοι χωρίς να προκαλούν προβλήματα. Λογικό είναι αφού ο ιδιοκτήτης του Baratie είναι ένας πρώην πειρατής και μάλιστα οχι όποιος να'ναι αλλά ο γνωστός Red Leg Zeff! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 7:46 am | |
| Ο Rob αποφασίζει να στείλει πίσω στην βάρκα το μικρό αγόρι μιας και δεν γνωρίζει τι σόι υποδοχή θα έχουν σ'αυτό το εστιατόριο. -Καλύτερα να μείνεις πίσω για να φυλάς την βάρκα. Θα είσαι ασφαλέστερα εκεί. -Μα...εγώ... -Όχι αντιρρήσεις... Πρέπει να υπακούς αν θες να παραμείνεις ζωντανός. Μείνε στην βάρκα. Είπε με ψυχρότητα ο Rob και συνέχισε για το εστιατόριο. Μόλις έφτασε στο εστιατόριο τον υποδέχτηκε στην είσοδο ένας χοντρός τύπος που έμοιαζε με μάγειρας παρά με σερβιτόρος ή μετρ! Δεν έδειχνε και πολύ έξυπνος. "Αμφιβάλλω αν αυτός είναι ο ξακουστός πειρατής Red-Leg Zeff. Λογικά θα είναι κάποιος παρατρεχάμενος!" Πριν ο Rob μπει μέσα στον κυρίως χώρο του εστιατορίου έκανε μια βόλτα στο κατάστρωμα. "Πραγματικά θέλει πολλά λεφτά για να συντηρήσεις ένα τέτοιο εστιατόριο. Αν κρίνω όμως απ'τα πλοία που είναι έξω από το Baratie, βγάζουν πολλά περισσότερα." Μόλις τελείωσε την μικρή του βόλτα ο Rob μπήκε μέσα στο εστιατόριο και ζήτησε να του φέρουν ένα μπουκάλι σακέ και τον κατάλογο. Πήρε τον κατάλογο στα χέρια του και σκεφτόταν τι θα παραγγείλει. "Βλέπω διάφορα ωραία πράγματα μέσα!! Δεν ξέρω τι να παραγγείλω..Μοίαζουν όλα τόσο νόστιμα..Μου τρέχουν τα σάλια!!"
| |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 8:03 am | |
| Λίγη ώρα μετά είχε αποφασίσει για το δείπνο του. Ο σερβιτόρος που του πήρε την παραγγελία ήταν ένας γυμνασμένος, ψηλός, με παιδική φωνή και φρεσκοξυρισμένος άντρας. Προειδοποίησε τον Rob πως αν κάνει φασαρίες, θα αποκτήσει μπελάδες. Έτσι η απορία που είχε γεννηθεί στον Rob για το πως κρατάνε τις ισορροπίες στο Baratie και δεν έχουν προβλήματα με πειρατές είχε ως ένα σημείο λυθεί! "Ώστε με αυτόν τον τρόπο κρατάνε την ισορροπία στο Baratie. Απ'ότι φαίνεται έχουν κι αυτοί κάποια ιδέα για το πως πολεμάς. μάλλον δεν έχουν τα μαχαίρια μόνο για να κόβουν σαλάτες!" Μετά από λίγη ώρα είχε έρθει το φαγητό μπροστά στον Rob, το οποίο ήταν πολύ ωραία σερβιρισμένο και μύριζε τέλεια. Η φήμη του μαγαζιού τελικά δεν ήταν μύθος! Το φαγητό "φυσούσε". Είχε χρόνια να φάει τόσο καλό φαγητό. Αφού τελείωσε το δείπνο του κι είχε πιει και μερικά ποτήρια παραπάνω είδε μια γυναίκα να τον κοιτάζει!! -Μμμμμ...Ενδιαφέρον θέαμα...Αυτό που χρειάζομαι μετά απ'όλα αυτά. Τελικά ο έρωτας με έρωτα περνάει!!! Της κάνει νόημα να ρθει στο τραπέζι του. Αυτή ανταποκρίνεται. Πλησιάζει κ κάθεται στη διπλανή απ'τη δική του καρέκλα!! -Τζέσικα...Χάρηκα!! -Rob..Rob Greywind...Γοητευμένος κυρία μου!! Η Τζέσικα ήταν πολύ όμορφη. Ξανθιά με πράσινα μάτια και αρκετά πλούσια προσόντα!! Άρχισε να γίνεται παιχνίδι μεταξύ τους! Η κουβέντα εξελισόταν πάααρα πολύ καλά!! Ο Rob της μίλησε για τις περιπέτειες του περιγράφοντας όλα του τα καταρθώματα και τις μάχες του, αφήνοντας βέβαια κάποιες λεπτομέρειες στην άκρη. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 8:14 am | |
| Ενώ ο Rob συζητούσε με τη νέα του κατάκτηση, άρχισε να παρατηρεί μια έντονη κινητικότητα στην κουζίνα. Οι μάγειρες και οι λιγοστοί σερβιτόροι έδειχναν ανήσυχοι. -Κάτι συμβαίνει..Λέει στην Τζέσικα!! Αυτή τον κοιτάζει απορημένη! -Είσαι σίγουρος? Εμένα μου φαίνονται όλα νορμαλ. -Όχι είμαι σίγουρος κάτι δεν πάει καλά εδώ!! Ο Rob σηκώνεται απ'τη θέση του και πάει να μάθει τι γίνεται, φοβούμενος μήπως ψαράνθρωποι τον είχαν ανακαλύψει. Κατευθύνθηκε προς την κουζίνα. Ενώ πηγαίνει στην κουζίνα για να δει από κοντά τι συμβαίνει κι υπάρχει αυτή η αναστάτωση, η κεντρική πόρτα του εστιατορίου ανοίγει με δύναμη!! Μπαίνει μέσα ένας άντρας..Μοιάζει ταλαιπωρημένος..Δείχνει νηστικός για μέρες!! Δεν είναι σε καλή κατάσταση!! -Φαγητοοοοοοοοοοοοοοό!!! Φωνάζει με δύναμη. Απόλυτη ησυχία μεσα στο εστιατόριο!! -Λίγο φαγητό σας παρακαλώ!! Και βάζει τα κλάματα!! Ο τύπος που έβαλε τον Rob μέσα στο μαγαζί δυσφορεί. -Σιγά μη σας ταϊσουμε κιόλας!! Αν το κάνουμε αυτό σίγουρα θα μας επιτεθήτε!! Σας ξέρω καλά εγώ. Ξέρω το ποιόν του αφεντικού σας και δεν έχετε καθόλου μπέσα. Είστε σκέτοι υποκριτές κ ψεύτες!! -Όχι σας παρακαλώ..Μόνο λίγο φαγητό.. Οι μάγειρες αντιδρούν. Δεν μοιάζουν διατεθιμένοι να δώσουν φαγητό στον πειρατή. Αντίθετα είναι έτοιμοι να τον πετάξουν έξω! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 8:21 am | |
| Αναστάτωση επικρατεί σ'όλο το εστιατόριο κι αρχίζει να εξαπλώνεται ταχύτατα. Τότε όμως είναι η στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Red-Leg Zeff, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, φημισμένος πειρατής και αρκετά γηρασμένος, έχοντας στα χέρια του ένα πιάτο φαγητό. Πλησιάζει τον πειρατή κ αφήνει το πιάτο μπροστά του! -Σεφ δεν πρέπει να δώσεις φαγητό σ'αυτόν τον άνθρωπο! -Σκασμός!! Έχω ορκιστεί ποτέ να μην αφήσω άνθρωπο πεινασμένο. Απ'το μαγαζί αυτό κανείς δεν πρόκειται να φύγει νηστικός, όσο ζω εγώ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ!! Οι μάγειρες έχουν χάσει τα λόγια τους!! Ο πειρατής αρπάζει το πιάτο και τρώει με πάθος! "Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να τρώει έτσι! Πρέπει να είναι πολύ πεινασμένος!" Σκέφτηκε ο Rob. Μόλις τελειώνει το φαγητό του ευχαριστεί τον Red-Leg Zeff κai βγαίνει απ'το μαγαζί τρέχοντας με δάκρυα χαράς στα μάτια. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Rob έχει επιστρέψει στην προηγούμενη συντροφιά του. Αρκετή ώρα μετά κι αφού έχουν πιει αρκετό κρασί μαζί με την Τζέσικα βλέπει κάτι περίεργο. Ξαφνικά μια σκιά σκέπασε όλο το εστιατόριο. Απ'τα παράθυρα δεν έμπενε πλέον ο ήλιος. Είχε έρθει δίπλα ακριβώς στο εστιατόριο αυτό το τεράστιο πλοίο που είχε δει ο Rob ότι πλησίαζε όταν ήταν ακόμα στο κατάστρωμα. Το πλοίο ήταν σε τραγική κατάσταση. Ο Ρομπ κοίταξε καλύτερα και είδε μια πειρατική σημαία. Μετά από λίγα λεπτά μπαίνει μέσα στο μαγαζί ο προηγούμενος τύπος και ζητάει επιπλέον φαγητό για έναν μεγαλόσωμο άντρα που κουβαλούσε. Ο Ρομπ δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ του! Τότε η Τζέσικα πετάγετε έντρομη κ φωνάζει!! -Αυτός είναι ο Don Krieg ο πιο μοχθηρός πειρατής της East Blue!! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 8:41 am | |
| Αυτό ήταν. Ο πανικός που έδειχνε να σταματάει έπειτα απ'την εμφάνιση του Zief τον διαδέχθηκε υστερία. Απ΄το πλοίο των πειρατών κατέβαιναν όρδες ολόκληρες αιματοβαμμένων αντρών. Ήταν όλοι χτυπημένοι αλλά είχαν μια αλλόκοτη δίψα για μάχη. Ή μήπως ήθελαν το φαγητό? Πολλοί απλοί πελάτες μαζεύτηκαν σε μια γωνιά επειδή φοβόντουσαν. Aρχίζει να επικρατεί ακόμα μεγαλύτερος πανικός μέσα στο εστιατόριο. Κανένας δε φαίνεται διατεθημένος να δώσει φαγητό σ'αυτό το απόβρασμα!! Κανένας εκτός φυσικά απ'τον Zeff ο οποίος κάνει ακριβώς το ίδιο που έκανε και με τον άλλο πειρατή. Δίνει στον Krieg φαγητό, αφήνοντας του πάντες έκπληκτους. Εκείνος το καταβροχθίζει! Έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του σηκώνεται όρθιος!! Ο Rob τον κοιτάζει καχύποπτα απ'την κορυφή ως τα νύχια. "Προβλέπω φασαρίες μ'αυτόν τον τύπο!!" Ακόμα κι ο Zeff μοιάζει αναστατωμένος!! -Χαχαχαχα..Ανόητοι!! Απαιτώ να μου ετοιμάσετε φαγητό για 150 άτομα!! Αμέσως!! -Σιγά μην το κάνουμε ποτέ αυτό!! Φωνάζει ένας μάγειρας! -Κάντε το γιατί αλλιώς θα βυθίσω αυτό το πλοίο και θα σας σκοτώσω όλους όπως έκανα μ'αυτό το αγόρι!! Και φανέρωσε το νεκρό κουφάρι του Τζίνμπο. Μόλις το αντίκρισε ο Ρομπ τα μάτια του θόλωσαν. Οι φλέβες του άρχιζαν να πετάγονται έξω και έσφιξε τις γροθιές του....ενώ παράλληλα ο αρχιμάγειρας διαπραγματευόταν με τον Krieg. -Red-Leg Zeff το όνομα μου. Ιδιοκτήτης του Baratie. Θα σου δώσω αυτό που ζητάς αλλά μετά θα φύγεις απ'το μαγαζί μου! Δεν θέλω να προκαλέσεις άλλο κακό εδώ. Έχω τον λόγο σου? O Don Krieg χαμογελά! -Έγινε μάγειρα έχουμε συμφωνία!
| |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 8:57 am | |
| Απ'το καράβι του Don Krieg κατέβαιναν συνεχώς πειρατές. Ο Rob άρχισε να τους παρατηρεί έναν έναν. "Κάποιος ιδιαίτερα δυνατός δεν βλέπω να υπάρχει. Θα εκδικηθώ για σένα μικρέ, να είσαι σίγουρος!" Το γεγονός ότι ο μικρός πέθαινε εξαιτίας του, μιας και ο Ρομπ ήταν αυτός που επέμενε να τον αφήσει πίσω, τον εξόργιζε πραγματικά. Ήταν η δεύτερη φορά που τον έπιαναν απροετοίμαστο. Δεν του άρεσε καθόλου αυτό. Το πλοίο των πειρατών είχε αρχίσει να πλαγιάζει προς την δεξιά πλευρά της θάλασσας λόγο των πολλών πτωμάτων που υπήρχαν σ'αυτό, ώσπου ξαφνικά πετάγονται δυο τύποι πάνω απ'το πλοίο του Krieg και προσγειώνονται στο Baratie, το οποίο έκανε μια τρομακτική κίνηση λες και θα βούλιαζε. Ο ένας απ'τους δύο φορούσε μια γελοία πανοπλία η οποία φαινόταν πάρα πολύ βαριά ενώ ο άλλος ήταν αδύνατος και κρατούσε δύο Tonfa. "Πολύ ασυνήθιστο όπλο,σκέφτηκε ο Rob." Όλοι oι πελάτες που ήταν μέσα, πειρατές, απλοί πολίτες, ναυτικοί άρχισαν να ουρλιάζουν. Ο Κrieg παίρνει το φαγητό απ'τους μάγειρες και το δίνει στους άντρες του, οι οποίοι το εξαφανίζουν εν ριπή οφθαλμού. Τότε ο Krieg παίρνει μια βαθιά ανάσα και λέει... -Αυτό το εστιατόριο πλέον μου ανήκει! Δώστε μου όλοι τα λεφτά σας.. Ο Zeff αντιδράει.. -Έδωσες τον λόγο σου ότι θα φύγεις! -Και τι θα κάνεις γέρο θα με δείρεις? Εσύ δεν είσαι καν πειρατής πια!! Ή μήπως πρώτη φορά σου λένε ψέματα!! Χαχαχαχαχαχα!!! Ετοιμάζεται μάχη..Οι πειρατές του Krieg είναι έτοιμοι να ορμήξουν! Η μάχη ξεκινά..Οι μάγειρες του Zeff(πρώην πειρατές) αντιστέκονται άλλα όχι για πολύ..Οι πειρατές υπερτερούν. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 9:22 am | |
| Η διαφορά μεταξύ των δύο παρατάξεων ήταν εμφανής. Απ'την μία υπήρχαν αιμοδιψείς πειρατές, δίχως καμία ηθική αξία και αναστολή, οι οποίοι είχαν επιστρέψει απ'την Μεγάλη Γραμμή και απ'την άλλη ήταν δύο ντουζίνες πρώην πειρατές, που είχαν χρόνια να κάνουν μία σοβαρή μάχη και επιπλέον δεν ήταν όσο νέο ήταν κάποτε. Ο Rob έκανε μερικά βήματα μπροστά, χαϊδεύοντας με τα ακροδάχτυλα του αριστερού χεριού του το σπαθί του. "Ήρθε λοιπόν η ώρα μου! Θα αναλάβω δράση. Δεν μπορώ να αφήσω αυτούς τους πειρατές ατιμώρητους!!" Τρέχει λοιπόν με το σπαθί μου και χτυπάει μερικούς απ'αυτούς! Δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε!! Χέρια, πόδια άρχισαν να διαμελίζονται και να σκορπάνε στον χώρο ύστερα απ'τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Rob. -Όσο υπάρχω εγώ, οι πειρατές σαν κι εσάς θα κατατροπώνονται!! Ο rob κάνει μία κυκλική κίνηση κι αρχίζει να περιστρέφεται σαν σβούρα στον χώρο με τεράστια ταχύτητα κι ορμή, με σκοπό να χτυπήσει κάποιους απ'τους άντρες του Krieg. Αρκετοί απ'αυτούς για να ξεφύγουν βούτηξαν στη θάλασσα!! Ο Krieg έμοιαζε σαστισμένος!! -Let's start...Η μάχη μας μόλις ξεκίνησε ανόητε! Φωνάζει ο Ρομπ κοιτάζωντας άγρια τον πειρατή. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 9:34 am | |
| Οι μάγειρες του Zeff δεν μπόρεσαν να αντισταθούν για πολλή ώρα στους πειρατές του Krieg, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν. Ευτυχώς όμως γι'αυτούς υπήρχε κάποιος άλλος εκεί που μπορούσε να τους βοηθήσει. Έτσι λοιπόν ο Ρομπ ανέλαβε δράση. Έπρεπε να τους βοηθήσει. Έπρεπε να εκδικηθεί. Έπρεπε να φανεί δυνατός, αντάξιος των απαιτήσεων. Ήταν κι ακόμα μια ευκαιρία να τεστάρει την εξέλιξή του ως ξιφομάχος. Έτσι λοιπόν σήκωσε το χέρι του κι άρχισε να δημιουργεί κύματα αέρα με τις κοψιές του σπαθιού του, ρίχνοντάς τα σε όποια κατεύθυνση επιθυμούσε. Για να δείξει πόσο υποτιμούσε αυτό το μάτσο των άχρηστων πειρατών άρχισε να σκοτώνει έναν έναν τους πειρατές που έδειχνε πρώτα με το δάχτυλο του, για να ξέρουν ότι αυτοί οι ίδιοι αποτελούν τους στόχους του. Η αλλαζονία άρχισε να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του. Αρχικά κατατρόπωσε τους πειρατές που ήταν μέσα στο baratie και πέταξε στη θάλασσα όσους δεν είχαν σκοτώσει τα κοφτερά κύματα αέρα που έφτιαξε..Η συνέχεια όμως δεν θα είναι τόσο εύκολη για τον Rob...Αφού έκανε μερικά βήματα πήγε μπροστά στους δύο πειρατές που "πάτησαν" λίγο πριν στο εστιατόριο και έμοιαζαν με "σοβαρά" μέλη του Don και τους κοίταξε. Τον κοιτούσαν και αυτοί με πολύ αποφασιστικό βλέμμα αλλά δεν έκαναν καμία κίνηση. Παράλληλα η μάχη των λιγοστών μαγείρων που είχαν απομείνει όρθιοι εναντίον τον Don Krieg Pirates συνεχιζόταν μερικά μέτρα πιο δίπλα. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τρι Δεκ 20, 2011 9:45 am | |
| Την σιωπή αυτήν που επικρατούσε την έσπασε μία απρόσμενη κίνηση. Εκείνη την στιγμή ενώ οι πειρατές κοιτούσαν τον Rob όπως έκανε και αυτός δίχως να μιλάνε, από ψηλά απ'το πλοίο έπεσε στο Baratie o Don Krieg, ακριβώς μπροστά στον Rob. Ο θόρυβος απ'την προσγίωση του,έκανε αισθητή την παρουσία του και όλα τα βλέμματα ήταν γυρισμένα πάνω του. O Rob όπως ήταν φανερό δεν είχε χρόνο για συστάσεις, κι έτσι έκανε μία γρήγορη κίνηση τραβώντας το σπαθί του και καρφώνοντας το επανελειμένα στον αριστερό ώμο του Don Krieg. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτίσει μερικές δεκάδες λεπτές τρύπες στο πάνω αριστερό μέρος της χρυσής του πανοπλίας και κατ'επέκταση και στο σώμα του! Ο αρχηγός των άθλιων αυτών πειρατών που δεν εκτίμησαν το φαγητό που τους έδωσε ο Zeff για να μην πεθάνουν κ να επιβιώσουν κοίταξε με θυμό τον Rob και του μίλησε. -Θα πεθάνεις που τα έβαλες μαζί μου! -Για να σε δω άθλιε πειρατή... -χαχχα..Δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί μου πιτσιρίκι!!!! -Θα πληρώσεις για την αχαριστία σου krieg!!! Και οι δύο έχουν λάβει θέσεις μάχης... | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 6:02 am | |
| Ενώ ο Rob είναι έτοιμος να χτυπηθεί με τον Κrieg ένας απ'τους πειρατές του μπαίνει ανάμεσα στους δύο άντρες, οι οποίοι διψούσαν για μάχη. -Θα τον πολεμήσω εγώ καπετάνιε...Εσύ δεν χρειάζεται να λερώσεις τα χέρια σου μ'έναν άθλιο ανθρωπάκο σ'αυτόν!!λέει στον don -Ας είναι...Αν και μία μάχη θα με χαροποιούσε αρκετά. Έχω ανάγκη να καρφώσω κάτι με το δόρυ μου...Μόνο φρόντισε να τον σκοτώσεις!!! Δεν θα ανεχτώ να συνεχίσει να μας προκαλεί ένας τελευταίος πειρατής.Απαντάει ο krieg.. -Μάλιστα καπετάνιε, δεν θα σε απογοητεύσω. Θα του βγάλω το συκώτι και θα το ταϊσω στα ψάρια!! Μετά θα του βγάλω τα μάτια και θα τα κάνω σουβλάκια!! Έπειτα θα του ξεριζώσω την καρδιά και θα του την ταίσω!! Ήρθε η ώρα σου μικρέ ανόητε........ O πειρατής που θέλει να επιτεθεί στον Rob είναι ο τύπος με το ζευγάρι Tonfa. Έχει μέτριο ανάστημα, με μία μικρή υποψία μαύρης γενειάδας, φοράει ένα γκρι σκούφο και έχει σκουλαρίκια στα αυτιά του. "Μοιάζει σκληρός αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να με σταματήσει. " -Θα προστατέψω το εστιατόριο ότι και να γίνει!! Οι κούφιες απειλές σου θα γυρίσουν μπούμερανκ!! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 6:13 am | |
| Ο Rob γύρισε το βλέμμα του πάνω στον πειρατή που προηγουμένως τον απειλούσε. Ο πειρατής τον κοιτούσε με θυμό και μίσος. Ο Rob το έβλεπε στα μάτια του. Ζητούσε ήδη εκδίκηση για τον χαμό των συντρόφων του, που ο Rob είχε πετσοκόψει. Αντίθετα ο Don Krieg έκανε λες και δεν τον ένοιαζε. Του αρκούσε που για αυτήν την στιγμή το τομάρι του ήταν σώο και αβλαβή. Οι σύντροφοί του έμοιαζαν αναλώσιμοι για τον ίδιο. Ο Rob όμως δεν είχε καιρό τώρα να ασχοληθεί με την αδιαφορία του Krieg προς το πλήρωμά του. Είχε τη δική του μάχη να δώσει τώρα μ'ένα αντίπαλο που δεν έδειχνε να χαρίζει κάστανα. -Ωραία παιχνίδια έχεις εκεί.... -Τώρα θα παίξουμε παρέα μ'αυτά...Ετοιμάσου ανόητε... Δάγκωσε τα χείλη του λοιπόν και πήδηξε στον αέρα προσπαθώντας να νικήσει τον Rob με τα Tonfa του. Όταν είδε όμως πως η επίθεση του δεν είχε αποτέλεσμα, πήγε δίπλα απ'τον Don Krieg και του ζήτησε κάτι. Κρατούσε πάλι δύο Tonfa αλλά αυτήν την φορά είχαν το διπλάσιο μέγεθος. Και έτρεχε ένα περίεργο πικτό υγρό από τις κεφαλές τους. "Αυτός ο τύπος έχει κότσια",σκέφτηκε o Rob. Τέτοια άτομα θα έπρεπε να είναι στο πλήρωμά μου και να γίνονται nakama μου, όχι πειρατές της κακιάς ώρας. .Να έχουν κότσια,να μην το βάζουν κάτω και να πολεμάνε για τους συντρόφους τους.Ο Ρομπ έβγαλε μια κραυγή. -Και πάνω απ'όλα να έχουν ΣΤΟΧΟΥΣ!!!!! Μετά απ'αυτήν την κραυγή όλα τα βλέματα καρφώθηκαν πάνω του. Αρκετοί έμοιαζαν παγωμένοι και απ'τους εχθρούς και απ'τους φίλους του Rob. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 6:39 am | |
| Ο Ρομπ είπε αυτές τις λέξεις και αποφάσισε να τον αποτελειώσει με μια τελευταία επίθεση. Ο Ρομπ ένιωθε υπερβολικά μεγάλο θυμό να βγαίνει από μέσα του. Δεν ήθελε να σκοτώσει αυτόν τον τύπο αλλά ίσως δεν έχει άλλη επιλογή. " Ίσως να τον σκοτώσω κιόλας αλλά μικρό το κακό. Εξάλλου είναι πειρατής σε εχθρικό πλήρωμα. Ένας αντίπαλος λιγότερος. Μετά από κάθε μάχη αισθάνομαι δυνατότερος." Ο Ρομπ αρχίζει να ακονίζει τα σπαθιά του μεταξύ τους και να τα κουνάει στον αέρα με σκοπό να"πετάξει" πάνω στον αντίπαλο του με δύναμη. -Κάν'την κίνηση σου γελοίε! -Οχι μην την κάνεις,θα πεθάνουμε και εμείς μαζί. -Δίκιο έχει δεν είμαστε σε καλή θέση. Θες να μας σκοτώσει και μας Gin? -Μην το κάνεις!!!!!!! Φωνάζουν απεγνωσμένα οι πειρατές του Krieg καθώς αντιλαμβάνονται πως μία τέτοια κίνηση του Rob θα πάρει παραμάζεμα όσους βρίσκονται κοντά του. Πριν εξαπολύσει την οργή του ο Ρομπ λέει μερικά λόγια στον Gin. -Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις?? Αυτοί οι άνθρωποι σου έδωσαν φαγητό κι εσύ τους το ανταποδίδεις μ'αυτόν τον τρόπο?? -Σταμάτα να μιλάς κ πολέμα!! -Αλλά τι να περιμένεις από ένα πειρατή που ανήκει σε τέτοιο πλήρωμα?? Αποβράσματα των θαλασσών!! Prepare to die!!! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 6:57 am | |
| Μόλις τελείωσε να μιλάει ο Ρομπ ο άλλος πειρατής πήρε τον λόγο και μ'ένα αποφασιστικό τόνο άρχισε να μιλάει προς τον Ρομπ. -Το όνομα μου είναι Gin όπως άκουσες να με αποκαλούν οι σύντροφοι και θα είμαι αυτός που θα σε σκοτώσει! Αρκετά λόγια είπαμε όμως..Ετοιμάσω να πεθάνεις!!! -Θα θελες ανόητε....... Η μάχη τους ξεκινά... Ο Ρομπ τραβάει τα σπαθιά του..Ο Gin έχει τα δύο τεράστια τονφα στα χέρια του τα οποία είναι ποτισμένα με το περίεργο υγρό. Πάει να χτυπήσει κατά μέτωπο τον Ρομπ ο οποίος δείχνει να μην φοβάται ιδιαίτερα τον εχθρό του. Αλλά κάνει ολέθριο λάθος που τον υποτιμά. Τα τόνφα του Τζιν έχουν αποτέλεσμα πάνω του καθώς του προκαλούν ένα χτύπημα στην κοιλιά που ρίχνει κάτω τον Ρομπ στα γόνατα, διαπερνόντας την άμυνα του και προκαλώντας του απορίες. -Μα πώς έγινε αυτό...??? Αναρωτιέμαι ενώ νιώθω μετά από πολύ καιρό πόνο! -Χαχαχαχαχ...Έχω ξαναδει τύπους σαν εσένα κι ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Οι τεχνικές που χρησιμοποιείς είναι γνωστές στην Μεγάλη Γραμμή κι απ'ότι φαίνεται κάποιος σε δίδαξε καλά, αλλά όχι αρκετά καλά για να τα βάλεις με κάποιον που ξέρει πως να τις αντιμετωπίζει!! Λέει ο Τζιν γεμάτος ικανοποίηση!!! "Πήρα το μάθημα μου κ δεν θα ξαναυποτιμήσω αντίπαλο ποτέ ξανά. Γιατί κάνω πάντα αυτό το λάθος?" Ο Ρομπ σηκώνεται όρθιος και στέκεται στα πόδια μου. Αυτό το χτύπημα τον έχει πεισμώσει! Η μάχη τους συνέχιζεται. Χτυπιούνται με πολλή δύναμη... "Ο Gin ξέρει να πολεμάει αλλά αυτό δεν θα τον σώσει.. Ειδικά αφού πολεμάει εμένα!!!" | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 7:10 am | |
| Η μάχη συνεχίζεται δίχως διακοπή και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά... Ο Ρομπ δίνει μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο του πειρατή και τον ρίχνει κάτω.. Πρέπει να τον πόνεσε πολύ αλλά δεν το βάζει κάτω...Σηκώνεται και προσπαθεί να αντεπιτεθεί!! Ο Ρομπ αποφεύγει γρήγορα όλα του τα χτυπήματα και ξεκινάει την αντεπίθεσή μου!! Μια δυνατή κλωτσιά ρίχνει τον Gin στο έδαφος κai αρχίζουν να ξεπετάγονται αίματα απ'την μύτη του κάτι που τρομοκρατεί τον Gin και τους πειρατές του Don, μιας και δεν περίμεναν απ'τον Rob να είναι τόσο δυνατός!! "Τώρα που δεν προσέχει είναι η κατάλληλη στιγμή..Θα τον αποτελειώσω..." Ο Ρομπ τρέχει γρήγορα προς το μέρος του και τον χτυπάει με το ξίφος του κάνοντας ένα μεγάλο σημάδι από τον θώρακα έως κάτω στην κοιλιά!! Αρχίζει να κολυμπάει στο αίμα... Ο Ρομπ γλείφει το αίμα του πειρατή που είναι πάνω στο σπαθί του. -Απαίσιο...Το αίμα των πειρατών του Don Krieg είναι απλά απαίσιο... Και παίρνει ένα μειδίασμα που τρελαίνει τους πειρατές και φοβίζει τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στο εστιατόριο. Ο Gin συνεχίζει να αιμοραγεί..Πονάει πολύ..Δεν φαίνεται σε θέση να μπορεί σηκωθεί... "Μάλλον η μάχη μαζί του τελειώνει εδώ!! Καιρός ήταν. Κράτησε πιο πολύ απ'όσο υπολόγισα. " -Τώρα θα πεθάνεις πειρατή. Το τέλος σου έφτασε. Δεν δείχνω οίκτο σε αχάριστα σκουλίκια σαν κ του λόγου σου. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 7:31 am | |
| Ο Ρομπ έκανε μερικά βήματα μπροστά για να φτάσει τον Gin. "Ήρθε η ώρα για το τελευταίο χτύπημα! Είχα τελειώσει με τα λόγια και τώρα πέρασα στα έργα." Ο Ρομπ πλησιάζει αργά προς το μέρος του με σκοπό να τον αποτελειώσει. Δεν υπάρχει διαφυγή γι'αυτόν. Αρκετοί απ'τους πειρατές-φίλους του παρακαλάνε τον Krieg να τον βοηθήσει αλλά εκείνος μένει απαθείς και λέει δυνατά.. -Στο πλήρωμά μου δεν υπάρχει θέση για αδύναμους.. Αν δεν μπορεί να σώσει τη ζωή του μόνος του, ας πεθάνει!! Δεν δίνω δεκάρα για πάρτυ του. Τα ψωμιά του τελείωσαν!! Ο Ρομπ ακούει τα λόγια του Krieg και για ακόμα μια φορά συνειδητοποιεί πόσα άχρηστοι και καθάρματα είναι οι όλοι πειρατές που ανήκουν στο συνάφι του Krieg. " Δεν νοιάζονται για τίποτα!! Γιατί να νοιαστώ εγώ γι'αυτούς? Ας πεθάνουν όλοι τους." O Rob είναι πλέον μόλις ένα βήμα πριν δώσει το τελιωτικό χτύπημα στον Gin. Αλλά κάτι αναπάντεχο γίνεται που κανείς δεν περίμενε. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά του ένας ψηλός τύπος με πανοπλία που έμοιαζε σαν μαργαριτάρι!! Μελαχροινός, στρουμπουλός, με αρκετά περιττά κιλά και ένα ηλίθιο χαμόγελο στην φάτσα του. "Περίεργος τύπος!!" Τότε ο Gin βρίσκει την ευκαιρία και βουτά στην θάλασσα προτού τον αποτελειώσω αφήνοντας την μάχη μας ημιτελής. "Ο δειλός το έσκασε!! Δεν θα τον αφήσω έτσι, θα τον πιάσω πάση θυσία!!" Ο Ρομπ κοιτάζει εκνευρισμένος το χοντρό μαργαριτάρι και λέει: -Φύγε από μπροστά μου για να μην πεθάνεις! -Ποτέ...δεν θα σ'αφήσω να πλησιάσεις άλλο.. Θα σε σκοτώσω εγώ ο ίδιος!!! Έχω την καλύτερη άμυνα στην east blue!! Δεν θα με νικήσεις!! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 7:55 am | |
| Ο τύπος όμως δεν έδειχνε να ακούει τα λόγια του Ρομπ κι έκανε τα δικά του. Τελικά αυτός ο μεγαλόσωμος τυπάς με τους τενεκέδες για πανοπλία επιτέθηκε με μεγάλη αγριότητα κατά του Ρομπ. Ο Ρομπ άκουσε πως οι σύντροφοι του, τον φώναζαν Pearl. "Ταιριαστό όνομα για την αυτού γελοιότητα του! Δεν θα μπορούσαν να βρουν κάτι πιο πετυχημένο είμαι σίγουρος γι'αυτό." Έκανε διάφορες εντυπωσιακές επιθέσεις αλλά δεν είχαν σχεδόν κανένα αποτέλεσμα πάνω στον Ρομπ ο οποίος τις απεύφευγε με σχετική ευκολία και άνεση. Χρησιμοποιούσε επιθέσεις φωτιάς με περίεργο τρόπο, αλλά αυτό τον έκανε ακόμα πιο αδύναμο απέναντι στον Ρομπ ο οποίος δεν έμοιαζε να ανησυχεί μιας και αυτές οι επιθέσεις ήταν μόνο για επίδειξη και όχι για πραγματική μάχη. Ο Ρομπ όμως δεν είχε άλλο χρόνο για παιχνίδια και έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. -Χαχαχαχα, πόσο ανόητος είσαι? Δεν είδες τι έπαθε ο φίλος σου? Κάνε στην άκρη για να μην έχεις την ίδια τύχη! -Θα σε σκοτώσω... Κι ορμάει πάνω στον Ρομπ, ο οποίος αποφεύγει τα χτυπήματα του πολύ εύκολο μιας ο τύπος είναι υπερβολικά αργός. "Το μόνο που έχει είναι όγκος και αυτό δεν είναι αρκετό για να με κάνει να χάσω!" Συνεχίζει όμως την προσπάθεια να χτυπήσει τον Ρομπ! Ο Ρομπ σχεδόν μηχανικά τραβάει το σπαθί του και τρέχει πάνω του...Πάει να τον χτυπήσει όπως τον gin για να τελειώσει μαζί του μια και καλή. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 8:11 am | |
| Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι δυνατο να γίνει γιατί η πανοπλία του Pearl είναι πολύ σκληρή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Rob. Όσο σκληρά κι αν προσπαθεί να βρει μια τρύπα στην άμυνα του χοντρού πειρατή, η προσπάθεια του δείχνει μάταιη και χωρίς αντίκρισμα. Το μόνο που καταφέρνει είναι να κουράζεται και να χάνει δυνάμεις άσκοπα. Εκτός απ'αυτό και τα σπαθιά του αρχίζουν να δείχνουν σημάδια ταλαιπωρίας κάτι που κάνει τον Ρομπ να αναθεωρήσει την στρατηγική του προσέγγιση ως προς τη μάχη αυτή και να ψάξει να βρει κάποιον άλλον τρόπο για να προσπεράσει τον σκόπελο, που ακούει στο όνομα Pearl. "Αν συνεχίσω μπορεί να σπάσει το σπαθί μου κi αυτό δεν το θέλω με κανένα τρόπο. Εξάλλου είναι οικογενειακό κειμήλιο κι έχει μεγάλη αξία για μένα. Είναι το μακαρίτη του πατέρα μου!! Πρέπει να βρω άλλο τρόπο για να αντιμετωπίσω τον πειρατή.. Αλλά και το άλλο σπαθί που πήρα από εκείνον τον πειρατή αφού τον σκότωσα, δείχνει επίσης σημάδια φθοράς...Πφφφφ...και να σκεφτείς ότι το αποκαλούσαν και μαγικό σπαθί...." Ο Ρομπ αποφασίζει να του ρίξω μια σφαίρα με το πιστόλι που είχε πάρει απ'τον Gaimon μήπως και σπάσει έτσι η πανοπλία του. Το είχε ενισχύσει με μία ουσία που ανέβαζε την θερμότητα των φυσιγγίων για να τα κάνει ακόμα πιο φονικά. "Αν ρίξω πολλές σφαίρες θα ανέβει η θερμοκρασία. Η θερμοκρασία θα βοηθούσε στη συστολή της πανοπλίας κ έτσι θα γινόταν χίλια κομμάτια. Εξάλλου τα πάντα μπορούν να λιώσουν!!!" | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 8:49 am | |
| Η νέα στρατηγική του Ρομπ δεν δείχνει να δουλεύει και πολύ καλά στην αρχή. Όμως ο Ρομπ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια που κάνει για να σπάσει την άμυνα του pearl. μετά από αρκετή προσπάθεια κάτι φαίνεται να αλλάζει. Η τακτική που χρησιμοποιεί ο Ρομπ δείχνει να αποδίδει. Η πανοπλία του Pearl σπάει κι ο τύπος μοιάζει σαν τρομαγμένο γατάκι βλέποντας τις φλόγες που βγαίνουν απ'τα χέρια μου, μιας και ο Ρομπ για να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις προσπάθειές του, πέταξε ένα σακουλάκι με πυρίτιδα στο μέρος του χοντρού πειρατή, το οποίο μόλις δέχτηκε μια σφαίρα σκόρπισε γεμίζοντας φλόγες τον περίγυρο.. " Τώρα θα τον αποτελειώσω κ αυτόν. Το τέλος του έφτασε!" Ο Ρομπ πιάνει και τα δύο του ξίφη, αφού προηγουμένως πέρασε στη ζώνη του το περίστροφο και τρέχει με δύναμη πάνω στον Pearl αρχίζοντας να τον πετσοκόβει με δυνατές και γρήγορες κινήσεις. Δεν άργησε να τον αποτελειώσει. Στην δεύτερη του επίθεση ήταν ήδη πεσμένος στο πάτωμα, ικετεύοντας για έλεος. Στις επόμενες κινήσεις του Ρομπ ο pearl δεν μπορούσε ούτε αυτό να κάνει μιας κι έχασε την γλώσσα του. Ο Ρομπ αφού τον πετσόκοψε αρκετά του χάρισε το δώρο του ελέους καρφώνοντας τον με το σπαθί του στην καρδιά, δίνοντας ένα τέλος στο μαρτύριο του ελεεινού πειρατή. Οι δύο καλύτεροι πειρατές του Krieg δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο. Ο ένας το είχε σκάσει και ο άλλος ήταν νεκρός. "Ήρθε η σειρά του Krieg...Θα τον πιάσω και θα τον παραδώσω στους φίλους του τα ψάρια..Θα κάνουν ένα ωραίο γεύμα μαζί του!!" | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 21, 2011 9:07 am | |
| Ο Ρομπ κοιτάζει τον καπετάνιο των πειρατών στα μάτια!! Ο θυμός του ξεχυλίζει! "Πρέπει να τον σκοτώσω και θα το κάνω!! Δεν θα τον αφήσω να γλιτώσει τόσο εύκολα!! Σκότωσε τον Τζίμπο, επιτέθηκε σ'ένα εστιατόριο με ανθρώπους που δεν του έχουν κάνει τίποτα, αφού πρώτα του έσωσαν την άθλια ζωή! Του αξίζει να ΠΕΘΑΝΕΙ!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!! ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!! " Ο Ρομπ συνεχίζει να κοιτάζει τον Δον μες τα μάτια ακόμα πιο οργισμένος από πριν και με έντονο ύφος του λέει.. -Don Krieg θα πεθάνεις για τα εγκλήματα που έκανες απόψε σ'αυτό εδώ το εστιατόριο! Δεν θα επιτρέψω σε σένα και στην άθλια κομπανία σου να μολύνουν άλλο τις θάλασσες!! Το τέλος σου έφτασε!! Η ζωή σου είναι πλέον στα χέρια μου!! Δεν έχεις καμια ελπίδα εναντίον μου. Θα πάθεις τα ίδια με τα τσιράκια σου. Έλα λοιπόν!!! ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ!!!! -Χαχαχαχ!!Μην με συγκρίνεις μαζί τους!! Είσαι αρκετά φιλόδοξος και υπερόπτης!! Αυτό μ'αρέσει!! Αλλά δεν σημαίνει πως το εγκρίνω και πως θα σ'αφήσω να με προσβάλεις έτσι μπροστά στο πλήρωμα μου και μπροστά σ'αυτό το μάτσο με τους άχρηστους ανθρωπάκους!! Μόνο για αυτά θα ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!! Είμαι ο πιο δυνατός άνθρωπος στην east blue! ΠΕΘΑΝΕ!!!!!! Η μάχη του Ρομπ με τον αρχήγο των πειρατών μόλις ξεκίνησε... | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 7:13 am | |
| Ο rob τράβηξε με δύναμη τα σπαθιά του, κουνώντας με δύναμη στον αέρα και στέλνοντας κοφτερά κύματα αέρα ενάντια στον πειρατή με σσκοπό να τον πληγώσει και να τον αποδυναμώσει. Άρχισε να του ρίχνω τέτοια κύματα δίχως σταματημό. Κάποια τον βρήκαν στον αριστερό του ώμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει μερικές δεκάδες λεπτές γρατζουνιές στο πάνω αριστερό μέρος της χρυσής του πανοπλίας και κατ'επέκταση και στο σώμα του μιας και μερικές ήταν αρκετά βαθιές! Ο krieg αρχίζει να τον πυροβολεί με ένα μικρό όπλο, που μοιάζει με uzi.. Τα μικρά φυσίγγια εκτοξεύονται κατά κύματα. Ο Ρομπ αποκρούει τις σφαίρες του με τα σπαθιά του κάνοντας πολύ γρήγορες κυκλικές κινήσεις.. "Είναι πάρα πολλές.. Δεν θα αντέξω για πολύ σ'αυτόν τον ρυθμό" Σκέφτεται λαχανιασμένος ο Ρομπ ενώ συνεχίζει να αποκρούει ασταμάτητα τις σφαίρες που του ρίχνει ο Don Krieg χωρίς να αφήνει να τον πλησιάσει καμία. -Θα πεθάνεις ΑΝΟΗΤΕ!!! Φωνάζει με μίσος ο Krieg και συνεχίζει την μανιασμένη του επίθεση!! Ο κόσμος που παρακολουθεί την μάχη των δύο πειρατών μοιάζει να ανησυχεί πολύ, μιας και γνωρίζει ότι σε περίπτωση ήττας του Ρομπ, τα πράγματα θα εξελιχθούν άσχημα γι'αυτούς. Παράλληλα έχουν κοπάσει και οι μάχες των μαγείρων με τους άντρες του Krieg καθώς τα μάτια όλων είναι στραμμένα προς τους δύο μονομάχους. | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 7:27 am | |
| O Rob έδειχνε να περιφρονεί τον Krieg και τον κοιτούσε με αηδία, αποζητώντας την εκδίκηση του, κάτι που θα τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο. Ο Don απ'την άλλη κοίταξε τον Ρομπ με πολύ θυμό, τόσο πολύ που τα μάτια του είχαν κοκκινίσει ενώ βγήκαν προς τα έξω, γουρλωμένα. Με μια κίνηση έβγαλε δύο οπλοπολιβόλα απ'τα χέρια του και δέκα πάνω στην πανοπλία του. Αυτό ήταν κάτι απρόσμενο που ξάφνιασε ιδιαιτέρως τον Rob. "Τι είναι πάλι αυτό?? Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα μυστικά και ύπουλα κόλπα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσω ούτε λεπτό γιατί αλλιώς είμαι χαμένος. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος αν θέλω να επιβιώσω εδώ και να εκδικηθώ, για το Baratie, για τον Τζινμπο, γγια ΜΕΝΑ!!!" Ο Krieg τον βαρούσε συνεχώς με σφαίρες αλλά δεν σημάδευε μόνο τον Ρομπ. Αυτός ήθελε να καταστρέψει τα πάντα. Η πρώτη σκέψη που περνάει απ'το μυαλό του Ρομπ όταν βλέπει κάποιον την ώρα της μάχης να χάνει τον έλεγχο από θυμό είναι "Τέλειωσε κιόλας". Γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο μπορεί να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο προς όφελός του. Ο Ρομπ προσπάθησε να πέσουν πάνω του όσες περισσότερες σφαίρες μπορούσε, τραβώντας συνεχώς την προσοχή του αρχιπειρατή, γιατί αυτές δεν έχουν αποτέλεσμα πάνω και αποτελούσαν μία πολύ καλή εξάσκηση για να βελτιωθεί παρά την κούραση.. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα προστάτευε τον κόσμο που ήταν εδώ. Ο Krieg συνέχιζε να πυροβολάει ώσπου του τελείωσαν οι σφαίρες. Δεν έχασε χρόνο όμως και έβγαλε ένα άλλο πολυβόλο το οποίο όμως είχε πολλά σωληνάκια. Σημάδεψε αποκλειστικά τον Ρομπ! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 7:47 am | |
| Ο Ρομπ βλέποντας πως τα περιθώρια έχουν στενέψει αισθητά αποφάσισε να κάνει μία σημαντική κίνηση. Τράβηξε τα δύο του σπαθιά και τα τέντωσε μπροστά του, παράλληλα το ένα με το άλλο. Τα δύο ξίφη γυάλιζαν και σε συνδυασμό με τις φωτεινές ακτίνες του ήλιου έμοιαζαν να τόσο φωτεινά που μπορούσαν να σε τυφλώσουν. Αλλά το πιο τρομακτικό απ'όλα ήταν η ματιά του Ρομπ. Το δολοφονικό αυτό βλέμμα που έσταζε αίμα και θα έκανε ακόμα και το πιο άγριο θηρίο να τρομάξει. Όταν τον είδε έτσι ο Don Krieg ,φάνηκε στο χλωμό του βλέμμα οτι τον είχε διαπεράσει ένα κύμα φόβου. Με τρεμάμενη φωνή φώναξε τους δύο δυνατότερους πειρατές που είχαν μείνει ζωντανοί. Αυτοί θαραλλέα ήρθαν ακριβώς μπροστά στον Ρομπ ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις επιθέσεις τους. Ήξεραν πως θα πεθάνουν αφού ήδη είχαν γίνει μάρτυρες των προηγουμένων γεγονότων. -Δειλέ...Στέλνεις κ άλλους δικού σου στο χαμό..Πολέμα σαν άντρας!! Οι δυό πειρατές που πήγαν να επιτεθούν στον Ρομπ δεν κατάφεραν καν να τον πλησιάσουν γιατί τελικά επικράτησε μέσα τους ο φόβος και παραμέρισαν βουτώντας στη θάλασσα.. Ο Δον ανέλαβε και πάλι δράση. Αυτή τη φόρα με άλλον τρόπο. Βλέποντας τους πειρατές του ανίκανους να προκαλέσουν ζημιά στον Ρομπ ρίχνει εναντίον του μια βόμβα, η οποία όμως αφού προσγειώθηκε δεν εξεράγει!! Απ'την βόμβα αρχίζει να βγαίνει καπνός.. Είναι δηλητήριο.....Όμως η μοίρα είναι μαζί με τον Ρομπ...Φυσάει δυνατός αέρας προς την άλλη μεριά εκεί που είναι ο Krieg!! -Χαχαχ..Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις απ'το ίδιο σου το δηλητήριο Krieg! Αλλά μια έκπληξη όμως περίμενε τον Ρομπ.. Μόλις ο καπνός ξεδιάλυνε είδε τον Krieg να φοράει μια μάσκα που τον προστάτευε απ'το δηλητήριο!! -Νόμιζες ότι θα με νικούσες με το ίδιο μου το όπλο? Ανόητε! | |
|
| |
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 7:56 am | |
| Τότε ο krieg αρχίζει να λιώνει στο γέλιο, μ'έναν εκνευριστικό τρόπο που κάνει τον Ρομπ να θυμώσει ακόμα πιο πολύ και να αλλάξει εκ νέου τακτική, βάζοντας τα σπαθιά του στις θήκες του. "Θέλω να του σπάσω τα μούτρα με τα ίδια μου τα χέρια. Δεν θέλω παρεμβολές από κάτι άλλο ακόμα και απ'τα ίδια μου τα σπαθιά. Θέλω να νιώσω την σάρκα του πάνω στη δική μου, θέλω να τον σκοτώσω με τα γυμνά μου χέριαα!!!"" Ενώ ο krieg συνεχίζει να γελάει φορώντας την ηλίθια μάσκα, ο Ρομπ τον αιφνιδιάζει και με μια δυνατή γροθιά τον ρίχνει κάτω κάνοντας τον να σφαδάζει απ'τον πόνο..Το χέρι του Ρομπ απ'την άλλη δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση. Η δύναμη του χτυπήματος το μελάνιασε κάνοντας πιθανώς και κάποια κοκκαλάκια να σπάσουν ή έστω να ραγίσουν..Ο Κrieg δεν είναι και πολύ γρήγορος. Πάει να σηκωθεί αλλά δεν προλαβαίνει..Με μια δυνατή κλωτσιά τον πετάει στη θάλασσα!! Αρχίζει και βουλιάζει. Πέφτει κάτω σαν βαρίδιο, εξαιτίας του όγκου του. Η πανοπλία του επίσης είναι πολύ βαριά κι έτσι δεν μπορεί να κολυμπήσει. Αρκετοί απ'τους πειρατές του που προηγουμένως είχα νικήσει σπεύδουν να τον σώσουν. Το βγάζουν έξω από το νερό κ τον αφήνουν στην είσοδο του εστιατορίου, γεμάτο νερά και μισοπνιγμένο!
| |
|
| |
| [Τέλος] Hungry | |
|