Παρόντες χρήστες | 8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Hungry | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 8:11 am | |
| Ο Ρομπ κάνει μικρά βήματα και σιγά σιγά αρχίζει να πλησιάζει τον πεσμένο πειρατή. Πηγαίνει προς τα εκεί με μοναδικό σκοπό να δώσει ένα οριστικό τέλος και να πάρει την εκδίκησή του. Οι άντρες του Krieg σχηματίζουν έναν κλοιό γύρω του για να τον προστατέψουν απ'τον Ρομπ καθώς σε όλους έγινε αντιληπτό ποια είναι ακριβώς η πρόθεση του Ρομπ. -Κάντε στην άκρη αν εκτιμάτε την άθλια ζωή σας!! ΔΡΟΜΟ!! Αλλά οι πειρατές δεν είναι διατεθιμένοι να παραδωθούν αφήνοντας τον Ρομπ να περάσει κι έτσι κάποιοι συνεχίζουν να του επιτήθονται με μανία!! -Μα καλά, ακόμα δε βάλατε μυαλό εε?? Αφού το θέλω να γίνει μ'αυτόν τον τρόπο δεν θα σας χαλάσω το χατίρι!! Τραβάει τα σπαθιά του και μία μίνι μάχη μεταξύ του ίδιου και των πειρατών που είχαν μείνει όρθιοι ξεκινάνε, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο με αίμα την θάλασσα. Ο Ρομπ δεν έδειχνε ίχνος σε κανέναν απ'όσους τόλμησαν να του επιτεθούν. Όποιος τον πολέμησε εκείνη την στιγμή, έπειτα πέθαινε απ'το σπαθί του Ρομπ, το οποίο πλέον δεν ήταν φωτεινό, αλλά μαύρο απ'το αίμα που άρχισε να κολλάει πάνω σ'αυτό και να στεγνώνει παρά το φρέσκο αίμα που το πότιζε κάθε λίγο. -Όσοι δεν παραδωθούν και συνεχίσουν να πολεμάνε θα πεθάνουν εδώ!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!! | |
| | | Rob Greywind Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 8:23 am | |
| Οι λιγοστοί πλέον που είχαν απομείνει ζωντανοί δεν έδειχναν διατεθειμένοι να πολεμήσουν άλλο. Ο Ρομπ όμως δεν ήθελε να χαριστεί τόσο εύκολα σε κανέναν. Πήρε ένα σακουλάκι μπαρούτι και αφού το περιεργάστηκε λίγη ώρα το πέταξε στο καράβι του Krieg. Μετά χρησιμοποίησε το περίστροφό του και πυροβόλησε το σακούλι κι έγινε μια μικρή έκρηξη σαν βόμβα σε πιο μικρό βαθμό κάνοντας όμως αρκετή ζημιά με αποτέλεσμα όλα να έχουν αρχίσει να καίγονται. Το πλοίο του Don Krieg είχε αρχίσει σιγά σιγά να βουλιάζει. Έβγαιναν ατμοί απ'τα καμμένα ξύλα, μόλις τα αγκάλιαζε η θάλασσα. Ο Pearl ήταν πλέον ένα καρβουνιασμένα πτώμα. Ο Don Krieg στην προσπάθεια του να τρέξει πανικόβλητος έπεσε κάτω και έμεινε να με κοιτάει με φόβο. Δεν είχε κουράγιο για να ξανασηκωθεί και να το βάλει στα πόδια. Ο Ρομπ άκουγε τις χαοτικές φωνές όλων των πειρατών που ήταν εκεί. Τις άκουγε αργά. Άκουγε τις ανάσες τους και τις καρδιές τους. Άκουγε τις κραυγές τους. Αυτό τον χαροποιούσε και τον έκανε να μειδιάσει ελαφρά και πονηρά. -Είναι απάνθρωπος,τρέξτε να σωθείτε.Θα μας σκοτώσει όλους. Η οργή μου τους είχε πνίξει όλους για τα καλά. Η εκδίκηση μου ολοκληρώθηκε!!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 8:32 am | |
| Η μάχη είχε τελειώσει επιτέλους. Είχε κρατήσει αρκετά. Καταστροφή μεγάλη είχε μείνει πίσω. Όλοι κοιτούσαν τον Ρομπ με δέος. Ένιωθε τα βλέμματα τους να με καρφώνουν. Είχε κάνει τη δουλειά του με απόλυτη επιτυχιά. Ακόμα ένα αντίπαλο πειρατικό πλήρωμα έπεσε μπροστά στο μεγαλείο του. Όσοι κατάφεραν να βγουν ζωντανοί παρακαλούσαν για έλεος. Οι μάγειρες άρχισαν να δένουν με σκοινιά τους πειρατές. Αφού έφευγε ο Ρομπ θα καλούσαν ένα πλοίο των μαριν για να τους παραλάβει. Αλλά αυτός ίσως ήταν επικίνδυνο για το εστιατόριο κι έτσι αποφασίστηκε να κρύψουν τον Ρομπ έως ότου οι πειρατές που είχαν συλληφθεί απομακρυνθούν με το πλοίο των μαριν. Λίγη ώρα αργότερα ένα πλοίο έφτασε να παραλάβει τους πειρατές. Ένας ένας οι αιχμάλωτοι πειρατές έμπαιναν στο πλοίο. -Γρήγορα καθίκια δεν θα φάμε τη μέρα μας με σας! Οι μαριννς έκαναν τη δουλειά τους και φόρτωσαν στο πλοίο όλους τους πειρατές που έπιασε ο Ρομπ. -Δε νομίζω να ξεχάσατε κανένα?? Λέει ένας μεγάλος σε ηλικία μάγειρας κοιτάζοντας έναν νέο σε ηλικία μαριν κι έχοντας σκάσει στα γέλια!! -Όχι μην ανησυχείς τους φορτώσαμε όλους. Του απαντάει έχοντας κατεβασμένο κάτω το κεφάλι του. Κάποιοι από το πλοίο ήταν φίλοι του γέρο-μάγειρα μιας και ήταν συχνοί πελάτες του εστιατορίου.
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 8:39 am | |
| Μόλις οι μαρινς τελείωσαν την συγκομιδή των πειρατών και το πλοίο τους άρχισε να απομακρύνετε, ήρθε κι η σειρά των μαγείρων να ευχαριστήσουν τον Ρομπ που έσωσε το εστιατόριο τους. -Εκ μέρους όλων εδώ σ'ευχαριστούμε θερμά. Λέει ο μετρ του εστιατορίου. Φαινόταν έτοιμος να πει και κάτι άλλο αλλά τον διέκοψε ο Zief! -Χρόνια είχα να δω έναν τόσο δυνατό άντρα. Έκανα πολλά ταξίδια όσο ήμουν πειρατής, είδα πολλά κι άκουσα πολλά. Γνώρισα πολλούς σπουδαίους. Φίλους κ εχθρούς. Εσύ έχεις όλα τα φόντα να γίνεις σπουδαίος. Δούλεψε σκληρά κ είμαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Να έχεις πάντα εμπιστοσύνη στην καρδιά σου. Να υπηρετείς τη δικαιοσύνη της κάρδια σου και θα φτάσεις ψηλά! Ο Ρομπ έμεινε άφωνος. Τα λόγια του Zief τον είχαν αφήσει άγαλμα. -Χρόνια έχει να μου μιλήσει έτσι άνθρωπος, μάγειρα. Ο τελευταίος που το έκανε κι ίσως ο μόνος ήταν ο παππούς μου. Μου είχε πει ακριβώς τα ίδια πράγματα. -Κάτι θα ήξερε. Θα είχε δει πρώτος αυτό που θαύμασε εγώ εδώ. -Και τι ακριβώς είναι αυτό που θαύμασες? -Αν είχες έναν καθρέφτη κοντά σου θα καταλάβαινες νέε μου! "Άραγε τόσο μεγάλη εντύπωση έκανα στον γέρο και μου λέει τέτοια πράγματα??" Είπε μέσα του ο Ρομπ. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Παρ Δεκ 23, 2011 8:53 am | |
| Το πλήρωμα του baratie διοργάνωσε ένα φαγοπότι προς τιμήν του Ρομπ. Είναι πραγματικά απολαυστικό. Το φαγητό ήταν πολύ κ πεντανόστιμο, κρεατικά διαφόρων ειδών, ψητά στα κάρβουνα, μαγειρευτά, σπέσιαλ λιχουδιές με τυριά κ κασέρια, κρέπες διαφόρων συνδιασμών, γλυκά και φυσικά αύθονο κρασί. Το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά με χορούς κ τραγόυδια. Ο Zief μέσα στην αναμπουμπούλα πλησίασε τον Ρομπ για ακόμα μια φορά και του είπε κάτι που τον άγγιξε βαθειά μέσα του... -Ο καλός άντρας ακούω συμβουλές, ο σπουδαίος άντρας ακούει την καρδιά του.... Είπε ο μάγειρας και απομακρύνθηκε. Ο Ρομπ αφού απόλαυσε το φαγητό του, άρχισε να κοιτάζει τον χώρο και είδε τους πιο πολλούς να έχουν μεθύσει και να έχουν χάσει την διαύγειά τους. "Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Ώρα λοιπόν για μένα να πηγαίνω. Έχω πολλά ακόμα να κάνω." Κι έτσι σηκώθηκε διακριτικά δίχως να τον καταλάβει κανείς, πήγε στην κουζίνα, πήρε το πακέτο με το φαγητό που είχε ζητήσει να του ετοιμάσουν και κατευθύνθηκε προς την βάρκα του. Την έλυσε κι άρχισε να τραβάει κουπί με άγνωστο για τον ίδιο προορισμό. Καθώς η βάρκα του απομακρυνόταν, μία φιγούρα τον παρακολουθούσε συνεχώς μέσα απ'το Baratie. "Καλή τύχη μικρέ! Θα την χρειαστείς εκεί που πας!! Γίνε σπουδαίος!!" | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Hungry Τετ Δεκ 28, 2011 8:47 pm | |
| -Διπλή ιστορία-
Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 47.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Ευχάριστη βελτίωση τόσο στο μέγεθος των ποστ και την εμφάνιση,όσο και στην πλοκή, την έκφραση (επιτέλους το τρίτο πρόσωπο το χρησιμοποίησες ορθά), και την φανταστική περιγραφή μαχών... Στο τέλος μου το χάλασες με κάτι γράμματα που ξέχναγες ή λάθος καταλήξεις. Ωστώσο, δεν έχασες κάτι από αυτό. Καλή η ιστορία σου, βελτιώθηκες, αλλά νομίζω μπορείς και καλύτερα!
| |
| | | | [Τέλος] Hungry | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|