.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]Drinking the top wine without wine!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Gohan
Marines
Marines
Gohan

[Τέλος]Drinking the top wine without wine! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 23, 2011 11:31 am

Επιτελούς... βλέπω το επόμενο νησί... Αυτό σημαίνει ένα πράγμα η επομένη περιπέτεια μου είναι κοντά!

Μέτα απο 2 μέρες αφότου έφυγα απο το νησί Lyneel κ την περιπέτεια μου εκεί είχα πλέον αντικρίσει το επόμενο νησί. Αυτές τις 2 μερες χαροπάλευα την τρικυμιά κ τις καταιγίδες οι οποίες έπεσαν πάνω μου. Μετά απο πολύ σκληρή δούλευα,και λίγη τύχη, κατάφερα και βγήκα απο την καταιγιδα και η θάλασσα ηρέμησε. Αυτό με οδήγησε στο νησί το οποίο βρίσκεται μπροστά μου.Το Micqueot.Το νησί το οποίο το γνωρίζουν όλοι στον κόσμο.Το μέρος όπου είναι γνωστό για το κρασί του!Απο μακρυά φαίνονταν οι αμπελώνες του νησιού καθώς κάλυπτε περίπου τα 2/4 της έκτασης του νησιού και λίγο περισσότερο.Το 1/4 καλυπτόταν απο τα πράσινα λιβάδια τα οποία είχε, και το υπόλοιπο 1/4 ήταν οι 3 πόλις οι οποίες φαίνονταν απο την θάλασσα.Στην ανατολική πλευρά όπου βρίσκονταν και οι 3 πόλις υπήρχε κ το λιμάνι του νησιού το οποίο είναι γεμάτο με καράβια καθώς κάθε μέρα ναυτικοί μεταφέρουν κρασί σε όλες τις θάλασσες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Κυρ Ιαν 01, 2012 8:25 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 2:08 am

Όλοι τον κόσμο είχαν μια επιθυμία για αυτό το μέρος.Να πιούνε απο το γλυκό κρασί που φτιάχνουν εδώ πέρα.Το Micqueot έγινε γνωστό απο καθαρή τύχη.Πριν πολλά χρόνια όταν ένας πλούσιος μέντορας έφτασε στο νησί αυτό ήπιε το κρασί όπου και σέρβιραν στον κόσμο.Μόλις το ήπιε αμέσως ξετρελάθηκε με την γεύση του και χωρίς δισταγμό ήθελε να αγοράσει το κρασί και να το πουλήσει σε όλοι την grand line.Αμέσως το κρασί αυτό και το ίδιο το νησί έγιναν γρήγορα διάσημα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.Γρήγορα κόσμος άρχισε να πηγαίνει στο Micqueot και παραγγελιές για άρχισαν να έρχονται κ να φεύγουν.Η καθημερινή ζωή τον ανθρώπων του νησιού άλλαξε αμέσως καθώς έπρεπε κάθε χρόνο να ετοιμάζουν παραγγελίες για κάθε μεριά του κόσμου.Αντί να βρίσκονταν περισσότερο στα σπίτια τους οι κάτοικοι του νησιού περνούσαν περισσότερο χρόνο στους αμπελώνες όπου τους βοηθούσαν και τα παιδιά τους.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:07 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 2:21 am

Αφού διέσχισα την μικρή απόσταση που απείχα απο το νησί έφτασα στο λιμάνι.Εκεί υπήρχαν πολλά πλοία που έφευγαν,προφανώς να παραδώσουν παραγγελίες.Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο λιμάνι.Έκαναν διάφορες δουλειές όπως να μεταφέρουν το κρασί στα πλοία.Μόλις έφτασα σε ένα μέρους όπου μπορούσα να αφήσω την βάρκα μου κατέβηκα και την έδεσα.Αμέσως ξεκίνησα για την πρωτεύουσα του νησιού όπου βρισκόταν λίγο κοντά στο λιμάνι.Το λιμάνι είναι συνδεδεμένο με την πρωτεύουσα του νησιού με ένα δρόμο. Αυτό διευκολύνει την μετακίνηση του κρασιού στο λιμάνι όπου στην συνέχεια το μετέφεραν.Εγώ ακολούθησα τον ανηφορικό δρόμο που οδηγούσε στην πόλη.Δεξιά και αριστερά του δρόμου υπήρχαν πεδιάδες όπου απλώνονταν και σε έκανε να εκθαμβώνεσε απο την ομορφιά του τοπιού.Στο δρόμο έβλεπες πολλούς ανθρώπους καθώς και μερικά μεταφορικά μέσα να πηγαινοέρχονται μεταφέροντας κρασί.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:08 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 2:35 am

Μόλις έφτασα στην πόλη υπήρχε παντού κόσμος.Ήταν λες και ήσουν σε ένα μεγάλο πανηγύρι.Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ένα κτήριο το οποίο είχε το όνομα Enwine's Wine.Χωρίς δεύτερη σκέψη κατάλαβα οτι ήταν ένα μπαρ που σέρβιρε κρασί κ ετσι μπήκα.Το μπαρ αυτό δεν ήταν πολύ μεγάλο όμως μέσα ήταν σχεδόν γεμάτο με κόσμο.Υπήρχαν μερικές θέσεις οπότε έκατσα σε μια που ήταν κοντά πάγκο όπου κ σερβίρουν.Εκεί υπήρχε μια ξανθιά κοπέλα ούτε πολύ νέα αλλά ούτε κ πολύ μεγάλη.Φορούσε μια φούστα μακριά και ένα μαντήλι στα μαλλιά της.Αμέσως της έδωσα την παραγγελία μου κ αυτή μου έδωσε ένα ποτήρι με κρασί.Μόλις το ήπια ένιωθα σαν να πετούσα στα σύννεφα!Η γεύση και η μυρωδιά του κρασιού δεν μπορούσε να περιγραφτεί με λέξεις.Η κοπέλα στο μπαρ με κοίταξε με ένα περίεργο ύφος κ μετά άρχισε να γελάει με την έκφραση του προσώπου μου [mor204] .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:05 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 2:46 am

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε στα γέλια.Εκείνη την στιγμή την κατάλαβα και γύρισα ρωτώντας που είναι το αστείο.

Μα καλα γιατί γελάς έτσι,που είναι το αστείο.

Συγνώμη πολύ αλλά η έκφραση του προσώπου σου ήταν κάπως περίεργη.

Α ναι...πως δηλαδή?

Κάπως έτσι, μου ειπε και εκείνη την στιγμή έκανε ακριβώς την ίδια έκφραση. [mor204]

Δ...Δεν...Δεν μπορώ 5345436 να καταλάβω που βρήκες το αστείο...

Χαχαχαχα [mor146]

Συνεχίζει και γελάει.... 1211 είπα απο μέσα μου.

Συγνώμη πολύ...αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ!

Leila! 1111 Γιατί μιλάς με έναν πελάτη μας!?Εδώ είσαι για να δουλέυεις και όχι για να χαζολογάς με έναν πελάτη!Ει εσύ,είπε στρέφοντας το κεφάλι του προς τα εμένα.Αν δεν θέλεις κάτι άλλο πλήρωσε και δίνε του!

Μάλιστα...συγνώμη...είπε η Leila στρέφοντας το κεφάλι της στεναχωρημένη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:04 am, 2 φορές συνολικά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 2:53 am

Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά αυτού του τύπου προς το κορίτσι αυτό ήταν πολύ αγενής και ο τυπάς έπρεπε να ζητήσει συγνώμη.

Μήπως θες να τακτοποιήσω αυτον τον τύπο μηπως?

Οχι ευχαριστώ τα έχω υπο έλεγχο.

Πως τα έχεις υπο έλεγχο!?Αυτος ο τύπος σου έβαλε τις φωνές χωρίς να ενδιαφερθεί για τα αισθήματα σου.Ποιος νομίζει οτι είναι?

Ο πατέρας μου....

Ο..Ο...Ο...Ο... 737373 Πα..Πα..Πα..Πα..Πα..ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!? 848488484 Συ..Συ...συγνώμη πάρα πολύ.Δεν το ήξερα... λυπάμαι 107 πάρα πολύ!

Δεν πειράζει... εξάλλου έτσι είναι ο πατέρας μου..Μπορεί να σου φαίνεται πως δεν νοιάζεται αλλα η αλήθεια ειναι οτι με φροντίζει πάρα πολύ!Είπε ρίχνοντας ενα μεγάλο χαμόγελο.Λοιπόν, απο που είσαι?Καταλαβαίνω οτι δεν είσαι απο τα μέρη μας.

Ναι αυτό είναι αλήθεια.Πως το καταλαβες?

Ζω εδω 20 χρόνια ξέρω τους πάντες εδω!

Έχεις ενα δίκαιο εδώ... 048

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:03 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 3:09 am

Γεννήθηκα στη Shell town όμως απο πολύ μικρή ηλικία οι γονείς μου με παράτησαν και με μεγάλωσαν οι θετοί γονείς μου.Μου έδωσαν ότι μπορούσε να δώσει ένας γονιός στον γιο του.Αν και προσπάθησαν να μην μου πουν ποτέ την αλήθεια μια μέρα έτυχε και τους άκουσα να λένε την αλήθεια,δεν ξέρουν τίποτα όμως νομίζουν οτι πιστεύω πως είμαι ο αληθινός γιος τους.Μια μέρα όμως θα τους μιλήσω κ θα μάθω την αλήθεια για τους αληθινούς γονείς μου.Κοίταξα την κοπέλα και την είδα να κλαίει.

Οι... γιατί κλαις τώρα!?

Συγνώμη αλλά η ιστορία σου ήταν συγκινητική...

Εντάξει το καταλαβαίνω αυτο...αλλά γιατί λες συνεχώς συγνώμη!?

Συγνώμη....!!

128 Οϊ..αυτή δεν ακούει ρε...? 5345436 είπα απο μέσα μου.

Λοιπον...πως είπαμε οτι λέγεσε?

Δεν είπαμε...

Όμορφο κορίτσι χωρις πολύ μυαλό...κατάλαβα... 053

Τι είπες!?

Τιποτα...τιποτα.... 122 συνέχισε...

Το όνομα μου είναι Leila το δικο σου?

Leila ε?Ωραίο όνομα έχεις.Εγω ονομάζομαι Cervantes D. Leon αλλά όλοι με φωνάζουν Cedon!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:02 am, 3 φορές συνολικά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Δεκ 25, 2011 3:17 am

Λοιπόν Leila είναι σειρά σου για πες μου την δικιά σου ιστορία.

Δεν είναι και τίποτα ενδιαφέρον...Κατάγομαι απο μια πλούσια οικογένεια.Ο πατέρας μου είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε αυτο το νησί.Κατέχει πάνω απο το 50% των αμπελιών.Έχει ολόκληρη επιχείρηση.Κάθε χρόνο οι περισσότερη εξαρτιόνται απο τον πατέρα μου να φτιάξει κρασί και να πάνε καλά οι πωλήσεις.Ο πατέρας μου είναι χαρούμενος με αυτήν την επιχείρηση και έχει επενδήσει πολλά λεφτά.Οταν αποσυρθεί θέλει να ακολουθήσω την επιχείρηση.Ομως εγώ δεν είναι απολύτως αυτο που θα ήθελα να κανω.Το όνειρό μου είναι να φτιάξω το καλύτερο είδος κρασιού όπου θα γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο!

Πολύ ωραία ιστορία αυτή Leila...Μα, καλα τίποτα το ενδιαφέρον, ο πατέρας της βγάζει τόσα χρήματα και η μισή έκταση του νησιού είναι δικιά του! 071 Είπα απο μέσα μου έχοντας μείνει έκπληκτος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:01 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 29, 2011 7:38 am

Λοιπόν Cedon.Τι σε φέρνει στα μέρη μας?

Τίποτα το ιδιαίτερο...Κάνω ταξίδια στις θάλασσες!Κάνω τις δικές μου περιπέτειες.

Ακούγεται ωραίο!Να φανταστώ το κάνεις γιατί θέλεις να ξεπεράσεις τον πατέρα σου σωστά?

Ναι αυτό είναι!Είσαι πολύ έξυπνη!

Μα εσύ πριν με είπες χαζή τώρα πως έγινα ξαφνικά έξυπνη? 081

Εεε..... 122 Συγνώμη! 178

Χαχαχα!Σήκω πάνω ρε βλαμμένε!Δεν πειράζει ξέρω οτι δεν το εννοούσες!Λοιπόν σκοπεύεις να έρθεις σήμερα στο πανηγύρι?

Πανηγύρι??Ποιο πανηγύρι?

Εννοείς οτι δεν ξέρεις?Κάθε χρόνο γίνεται ενα μεγάλο πανηγύρι!Κόσμος μαζεύεται απο όλοι την North Blue.Το νησί αυτήν την περίοδο είναι γεμάτο παντού υπάρχουν τραπέζια για να σερβίρουν κρασί σε όλους όσους έρθουν εδώ.

Χμμ.. 083 Τώρα που το λες πρόσεξα αρκετό κόσμο στην πόλη.Και είδα όντως τραπέζια μαζεμένα σε ένα μέρος.Ωραία λοιπόν με τράβηξες το ενδιαφέρον!Θα έρθω και εγώ σε αυτό το πανηγύρι!Ελπίζω να σε δώ εκεί Leila.

Και εγώ, θα σε περιμένω Leon.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:00 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 29, 2011 7:55 am

Αφού αποχαιρέτησα την Leila κ πλήρωσα για αυτό το απολαυστικό κρασί έφυγα απο το μαγαζί της.Το επόμενο πράγμα που είχα να κάνω ήταν να βρω ενα ξενοδοχείο.Πίστευα πως δεν θα ήταν τόσο δύσκολο καθώς κόσμος μαζεύεται για το πανηγύρι το οποίο μου ανέφερε η Leila.Καθώς έψαχνα για ενα στο δρόμο επικρατούσε χαμός.Σε κάθε γωνιά του δρόμου υπήρχαν άντρες που κουβαλούσαν διάφορα πράγματα,γυναίκες που έκαναν ψώνια κ κουτσομπολεύανε ή ακόμα και παιδιά που παίζανε ή βοηθούσαν τους γονείς τους σε διάφορες δουλειές.Στην πλατεία της πόλης, η οποία είχε μεγάλη έκταση,υπήρχαν πολλά τραπέζια ενωμένα μαζί.Σχημάτιζαν ένα τετράγωνο όλα αυτά τα τραπέζια.Προφανώς εκεί θα έβαζαν τα τρόφιμα και το κρασί για το πανηγύρι.Πάνω στα τραπέζια κ δίπλα υπήρχαν διάφορες κούτες που περιείχαν τρόφιμα και κρασί.Στο κέντρο του τετραγώνου που σχημάτιζαν τα τραπέζια υπήρχαν πολλά ξύλα τα οποία θα άναβαν την ώρα του πανηγυριού.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 12:57 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 29, 2011 8:15 am

Όταν έφυγα απο την πλατεία της πόλης ακολούθησα έναν δρόμο ο οποίος ήταν κατηφορικός.Υπήρχαν λιγότερα σπίτια δεξιά κ αριστερά απ' ότι πιο κοντά στην πλατεία κ ο δρόμος ήταν πιο στενός.Δεν μου άρεσε η ατμόσφαιρα στον αέρα έτσι έμεινα σε επιφυλακή.Αν συνέβαινε το κάθε τι θα ήμουν έτοιμος να να το πολεμήσω.Καθώς συνέχισα να προχωράω η ησυχία επικρατούσε.Μετά απο 10 λεπτά κ αφού δεν είχε γίνει τίποτα έφτασα σε 1 μεγάλο κτήριο το οποίο είχε όνομα "Ξενοδοχείο".Αφού μετά απο τόσο περπάτμα κ τόσο κρασί είχα κουραστεί αποφάσισα να μπω μέσα κ να ρίξω έναν ύπνο μέχρι την ώρα του πανηγυριού.Μόλις έκανα ενα βήμα άκουσα έναν ήχο.Γύρισα αμέσως δεξιά κ αριστερά. Ευτυχώς το μόνο που βρήκα ήταν ένα μικρό παιδί να κλαίει σε μία γωνία.

Τι έγινε κοριτσάκι?Μήπως χτύπησες πουθενά?Μόλις με είδε το κοριτσάκι έριξε ένα χαμόγελο που σε έκφραζε κορόιδο.Το κοριτσάκι φώναξε "τώρα" και ξαφνικά άλλα 3 παιδιά πετάχτηκαν απο το πουθενά με 3 ρόπαλα έτοιμα να με χτυπήσουν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Παρ Δεκ 30, 2011 1:00 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 12:48 am

Αμέσως με ένα σάλτο απέφυγα το ένα χτύπημα και με το δεξί μου χέρι πιάνω το άλλο ρόπαλο.Μόλις γυρνάω το κεφάλι μου για να εμποδίσω το άλλο χτύπημα ξαφνικά απο το πουθενά με βρήκε στόχο στο κεφάλι.

645645 Αουτσ...Παλιο....Αν σας πιάσω θα δείτε!! 42521 Τα παιδάκια μόλις είδαν τον θυμό μου και κατάλαβαν οτι ήμουν έτοιμος να τα δείρω για τα καλά άφησαν τα ρόπαλα κ άρχισαν να τρέχουν προς το ξενοδοχείο φωνάζοντας την μαμά τους. Μαμα...? 128 Ωχ την έβαψα...

Μία μεγάλη σε ηλικίας γυναίκα βγήκε απο το ξενοδοχείο.Τι έγινε πάλι?Για κλαίτε?

Μαμα αυτός ο κακός κύριος μας τρόμαξε!Γύρισε το κεφάλι της κ είδε εμένα.Εγώ κοιτούσα τα παιδιά της με θυμωμένο πρόσωπο.Κύριε θα ήθελα να ζητήσετε συγνώμη απο τα παιδιά μου που τα τρωμάξατε.

Αρνούμαι.Αν δεν μου ζητήσουν αυτά πρώτα συγνώμη δεν πρόκειται να κάνω τίποτα.Τότε με κοίταξε καλύτερα η κυρία κ είδε ένα μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι μου.Τότε αναστέναξε η κυρία λες κ αυτό είχε συμβεί κι άλλες φορές.

Παιδιά πόσες φορές σας έχω πει να μην ενοχλείτε τους ξένους.Ζητήστε συγνώμη αμέσως απο αυτόν τον κύριο.

Τα παιδιά με κατεβασμένα το κεφάλι τους γυρνάνε προς τα εμένα αφού τα μάλωσε η μητέρα τους.Συγνώμη πολύ!Δεν θα το ξανακάνουμε!

Δεν πειράζει παιδιά σας συγχωρώ.Αλλα μην τολμήσετε να το κάνετε ξανά αυτό αλλιώς την βάψατε! 1111
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 1:32 am

Αφού λύθηκαν οι παρεξηγήσεις ζήτησα απο αυτην την κυρία αν έχουν ένα δωμάτιο να μείνω. Ευτυχώς υπήρχαν άφθονα ελεύθερα δωμάτια.Αφού πλήρωσα και πείρα το κλειδί πήγα στο δωμάτιό μου.Αμέσως άφησα άφησα τα πράγματά μου και κατέβηκα κάτω να ζητήσω φαγητό απο την κυρία.Αφού κάθισα σε ένα τραπέζι το φαγητό ήρθε σχεδόν αμέσως.Έχοντας μεγάλη πείνα όρμισα αμέσως στο πιάτο μου!Παντού πεταγόταν φαγητό αφού έτρωγα σαν ζώο.Η κυρία τότε ήρθε κ κάθισε σε μία καρέκλα δίπλα μου και κάθισε.

Λοιπόν ξένε τι σε φέρνει στα μέρη μας?

Αξουμβ σμς θλσμοφ κε πνβα πουρβ!(Ταξιδεύω στις θάλασσες και περνάω περιπέτειες!)Είδα την έκφραση της κυρίας και φαινόταν ξεκάθαρα οτι δεν κατάλαβε τίποτα.Αμέσως κατάπια το φαγητό που είχα στο στόμα μου και τις μίλησα κανονικά.

Ταξιδεύω στις θάλασσες κ περνάω περιπέτειες! Παρεμπιπτόντως το φαγητό είναι πολύ νόστιμο.Πως και δεν έχετε κόσμο εδώ?Είναι ωραίο το ξενοδοχείο που έχετε και το φαγητό είναι καταπληκτικό!

Ευχαριστώ ξένε.Όμως δεν πρόκειται να έρθει κόσμος εδώ.Το ξενοδοχείο μου βρίσκεται κοντά στο εστιατόριο του Greenwald.Είναι ένας απατεώνας όπου πηγαίνουν μόνο πειρατές στο εστιατόριο του αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έρχεται κόσμος εδώ επειδή φοβάται.Η αλήθεια είναι οτι είσαι ο πρώτος πελάτης μου εδώ και 3 μήνες.

Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό.Μήπως θα μπορούσα να κάνω κάτι?

Όχι δεν χρειάζεται.Εξάλλου μου αρέσει η μοναξιά που έχω.Έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου κ με χαροποιεί αυτό.Επίσης δεν θα είχες καμία ελπίδα.Πηγαίνουν πάρα πολύ δυνατή πειρατές εκεί.

Αν και ήθελα να βοηθήσω την κυρία αυτή με το πρόβλημα που είχε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα όντως.Ήμουν πολύ αδύναμος για να τους νικήσω.Έτσι μόλις τελείωσα το φαγητό ανέβηκα στο δωμάτιό μου να ξεκουραστώ για το βραδινό πανηγύρι.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 7:41 am

Μετά απο πολύ ξεκούραση η μέρα είχε περάσει και έξω ήταν νύχτα.Αυτό σήμαινε ένα πραγμα!Το πανηγύρι ήταν έτοιμο να αρχίσει.Επιτέλους θα γευόμουν καταπληκτικό φαγητό και το ένα και μοναδικό υπέροχο κρασί του νησιού!Αμέσως άλλαξα τα ρούχα μου και ξεκίνησα για την πλατεία της πόλης.Απο μακριά φαινόταν πολύ φως προς την πλατεία και απο εκεί καταλάβαινες πως κάτι γινόταν.Στον δρόμο μου ακούγονταν πολλές φωνές και αρκετή μουσική.Ήμουν σίγουρος πως αυτά συνέβαιναν λόγο του πανηγυριού.Λίγο πριν φτάσω στον προορισμό μου πρόσεξα ενα γκρουπ περίπου 10 ανθρώπων όμως δεν έδωσα σημασία καθώς δεν φαίνονταν περίεργοι και ούτε έκαναν καμία κίνηση όπως να μου επιτεθούν.Μετά απο 15 λεπτά έφτασα στην πλατεία της πόλης.Το θέαμα ήταν απίθανο.Παντού υπήρχε κόσμος γυναίκες,άντρες και παιδιά.Κάθε γωνιά ήταν γεμάτη σχεδόν δεν μπορούσες να κουνηθείς.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 7:55 am

Τα τραπέζια τα οποία βρίσκονταν στο κέντρο όλου αυτού του κόσμου ήταν γεμάτα με κρασί και φαγητό κάτι το οποίο περίμενα καθώς πεινούσα σαν λύκος.Υπήρχε πολύς κόσμος γύρω απο τα τραπέζια κάτι το οποίο ήταν λογικό.Το καλό ήταν πως το φαγητό κ το κρασί δεν τελείωναν καθώς είχαν προμήθειες για όλοι την βραδιά!Εκεί που έτρωγα ακούστηκε ξαφνικά μια φωνή να φωνάζει το όνομα μου.Γύρισα το κεφάλι μου και αμέσως είδα την Leila.

Το ήξερα οτι θα σε βρω εδώ Leon.

Χαχαχα.. 048 Πάλι καλά να λες αλλιώς δεν θα μπορούσα να σε βρω μέσα σε όλων αυτόν τον κόσμο.

Ναι έχεις δίκαιο.Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η δεύτερη φορά που έχουμε τόσο πολύ κόσμο.Οι προηγούμενη φορά ήταν...χμμμ...Α ναι!Ήταν όταν το νησί είχε κλείσει 10 χρόνια απο τότε που έγινε διάσιμο.

Πάντως δείχνεις πολύ όμορφη σήμερα... [mor42]

Ευ...Ευχαριστώ... [mor54] Και εσύ....Εεε...Εσύ βασικά είσαι με τα ίδια ρούχα απο το πρωί όταν σε είδα.

Αυτο βρήκες να πεις....ψιθύρισα... 1211
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 31, 2011 2:37 am

Το πανηγύρι συνέχιζε με χορούς τραγούδια και πολύ φαγητό.Οι περισσότερη βρισκόμασταν δίπλα στην φωτιά όπου βρισκόταν ανάμεσα στα τραπέζια.Εγώ με την Leila μιλούσαμε όλοι την διάρκεια του πανηγυριού.Προσπάθησε ακόμα και να με κάνει να χορέψω όμως αρνήθηκα καθώς δεν μου αρέσει ο χορός...Καθώς μιλούσαμε εγώ και η Leila ξαφνικά ακούστηκε μια τσιρίδα.Γυρίσαμε να δούμε τη συνέβη και είδαμε το πλήθος να είναι μαζεμένο σε ένα σημείο.Μόλις ανοίχτηκε ο χώρος δεν πιστεύαμε στα μάτια μας εγώ και η Leila.Όλο αυτό το πλήθος ήταν πάνω απο ένα άτομο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα στο πρόσωπο και ήταν βαριά χτυπημένο.Ήταν πεσμένο στο έδαφος και σερνόταν καθώς δεν είχε πολύ δύναμη για να σηκωθεί να περπατήσει.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 31, 2011 7:07 am

Η Leila δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάμα καθώς έτρεχε να βοηθήσει τον πατέρα της ο οποίος ήταν αυτός που είχε χτυπήσει.Ο πατέρας της Leila ήταν γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και το στόμα του ήταν πρησμένο.Τα ρούχα του ήταν λίγο σχισμένα και γεμάτα αίμα.Αμέσως ένας γιατρός έτρεξε να βοηθήσει.Εγώ αμέσως άρπαξα την Leila και προσπάθησα να την συνεφέρω.Ο γιατρός μόλις έκανε την διάγνωσή του ζήτησε απο μερικά άτομα να μεταφέρουν τον πατέρα της Leila στο σπίτι του καθώς εκεί είχε οτι χρειαζόταν για να τον βοηθήσει.Ο πατέρας της Leila προσπάθησε να μιλήσει, μάλλον να μας πει τι συνέβη όμως δεν είχε την δύναμη και λιποθύμησε.Αμέσως η Leila έτρεξε πίσω απο τον πατέρα της καθώς δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του.Τότε εμφανίστηκε ένας άντρας σταματώντας αυτούς που με μετέφεραν τον πατέρα της Leila.

Κύριε σας παρακαλώ κάντε στην άκρη πρέπει να πάμε αυτόν τον άντρα στον σπίτι μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είπε ο γιατρός.

Φυσικά και είναι σε κρίσιμη κατάσταση διότι εγώ τον έκανα έτσι.Χαχαχαχα!Μόλις το άκουσαν αυτό όλοι πάγωσαν.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 31, 2011 11:14 am

Γιατί το έκανες αυτό γιατί!?Είπε η Leila χτυπώντας αυτόν τον τύπο.

Μην με αγγίζεις ομορφούλα, είπε ο τυπάς και έσπρωξε την Leila.Γιατί το έκανα ρωτας?Για το χρήμα φυσικά ηλίθια!

Χρήμα ποιο χρήμα, απάντησε κάποιος μέσα απο το πλήθος.

Το χρήμα το οποίο μου υποσχέθηκαν οτι θα μου δώσουν αν κάψω το μέρος!Όλοι έμειναν άναυδη όταν άκουσαν αυτό εδώ!Δεν μπορούσα άλλο να κάθομαι άπραγος και να κοιτάω τους κατοίκους του νησιού.Έπρεπε να δράσω γι' αυτό έβγαλα το σπαθί μου και όρμισα καταπάνω του.Αμέσως με κατάλαβε και έβγαλε κ αυτός το σπαθί του με το οποίο απέκρουσε την επίθεσή μου.Χα, ποιος είσαι εσύ.Καλύτερα πάνε σπίτι σου μικρέ και άσε τους μεγάλους να κάνουν τις δουλειές τους.

Μικρο? 634634 Ποιον είπες μικρό γέρο!Και το τι θα κάνω είναι δικιά μου δουλειά!Του είπα και απευθείας όρμισα για ακόμα μία φορά με το σπαθί μου.Αυτός αμέσως έκανε το ίδιο πράγμα για να αποκρούσει την επίθεσή μου κάτι το οποίο πρόβλεψα.Αμέσως έπεσα κάτω και πέρασα ανάμεσα απο τα πόδια του με αποτέλεσμα να βρεθώ απο πίσω του και να τον κόμψο στην πλάτη κάνοντάς τον ανίκανο να μπορέσει να κουνηθεί εύκολα.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 31, 2011 11:53 am

Ο τυπάς φαινόταν οτι πονούσε και ότι δυσκολευόταν να ανασάνει μετά απο τέτοιο χτύπημα.

Φαίνεται οτι είσαι δυνατός τελικά σπόρε.Όμως δεν θα μπορέσεις να σώσεις το ηλίθιο νησί!Μόλις το είπε σήκωσε το χέρι του και το κούνησε σαν να έκανε ένα είδος σινιάλου.Ξαφνικά μια φωτιά ξέσπασε στα αμπέλια που βρίσκονταν κοντά στην πόλη.Αμέσως όλοι έτρεξαν να πάρουν κουβάδες απο νερό για να σβήσουν την φωτιά.

Για να δούμε τώρα τι θα κάνεις!Είπε ρίχνοντας ένα σατανικό γέλιο.Όλοι πανικόβλητοι έτρεχαν δεξιά και αριστερά με κουβάδες γεμάτους νερό για να σβήσουν την φωτιά.Κάποιοι μούσκευαν τα ίδια τους τα ρούχα αν δεν έβρισκαν κουβά.

Γιατί το έκανες αυτό?Ποιος θα σου δώσει τα λεφτά που λες!?

Κάποιος ονόματι Greenwald!Μου υποσχέθηκε πως θα με πληρώσει με τα λεφτά που θα βγάλει αν κάψουμε όλοι την έκταση των αμπελιών.Ήταν πολύ δελεαστική πρόταση αυτή που μου έκανε και εγώ φυσικά την δέχτηκα.Όμως δεν πίστευα οτι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα.Εσύ είσαι ο καταζητούμενος με 10.000.000 μπελλι, Cervantes D. Leon!Μόλις το είπε αυτό δεν πίστευα τα λόγια του.Εγώ?Καταζητούμενος?Πότε, που γιατι!?
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΣαβ Δεκ 31, 2011 11:59 am

Δεν ενδιαφέρθηκα άλλο για αυτόν τον τύπο και τον άφησα κάτω στο χώμα όπου και ανήκε.Αμέσως έτρεξα στην Leila.Μου είπε πως ο πατέρας της ήταν εντάξει όμως τα χτυπήματα που έχει είναι πολύ σοβαρά. Δυστυχώς δεν μπορούσα να ήμουν εκεί να της συμπαρασταθώ διότι έπρεπε να βοηθήσω τους κατοίκους της πόλης να σβήσουν την φωτιά.Καθώς έτρεχα προς τα αμπέλια μία ακόμα φωτιά ξέσπασε λίγο πιο μακριά απο την πρώτη.Απο το φώς που έβγαζαν η φωτιές παρατήρησα 3 άτομα τα οποία ήταν υπεύθυνα για την φωτιά.Αμέσως έβγαλα το όπλο μου κ τους σημάδεψα.Επειδή δεν ήθελα να τους σκοτώσω σημάδεψα τα πόδια τους και έναν έναν τους πυροβόλησα κάνοντάς τους ανίκανους να συνεχίσουν αυτό που κάνανε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Κυρ Ιαν 01, 2012 8:06 am, 1 φορά
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 8:06 am

Αφού σταμάτησα αυτούς που έβαζαν την φωτιά έτρεξα αμέσως και εγώ να βοηθήσω τους κατοίκους της πόλης να σβήσουν την φωτιά.Η μέρα πέρασε προσπαθώντας να σώσουμε ότι μπορούμε.Οι περισσότερες εκτάσεις είχαν καεί ολοσχερώς ευτυχώς όμως είχαμε σώσει μερικά χωράφια.Ευτυχώς κανένας δεν έπαθε τίποτα απο την φωτιά και τα τσιράκια που έβαλαν την φωτιά πιάστηκαν απο τους κατοίκους όπως και ο αρχηγός τους.Η Leila ήταν μαζί με τον πατέρα της και τον πρόσεχε.Τελικά κατάφεραν και τον έσωσαν και δεν θα υπήρχε πρόβλημα ανησυχίας, όμως έπρεπε να ξεκουραστεί για αρκετό καιρό.Οι κάτοικοι της πόλης κάλεσαν την κοντινότερη βάση των marines και φώναξαν ένα πλοίο να έρθει να μαζέψει τους εγκληματίες.Στο μεταξύ εγώ πλησίασα τον τύπο τον οποίο προσέλαβε αυτός ο GreenWald για να καταστρέψει τα αμπέλια του νησιού.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 8:18 am

Λοιπόν άχρηστε θέλω κάποιες εξηγήσεις!Θέλω να μου πεις τι ήταν αυτά που έλεγες πριν, οτι ήμουν καταζητούμενος!

Χαχα μικρέ φαίνεται πως δεν ξέρεις τι συμβαίνει εδώ!Σε αυτόν τον κόσμο τα νέα μπορούν να διαδοθούν αρκετά γρήγορα.Δεν γνωρίζω πως όμως σαν πρώτη φορά καταζητούμενος έχεις σχετικά υψηλό bouty.Κάποια μέρα θα γυρίσω και θα σε εκδικηθώ μικρέ να το έχεις υπόψιν αυτό!

Όταν μπορέσεις να φύγεις απο τους marines έλα να με βρεις θα σε περιμένω!Αφού πλέον ήμουν καταζητούμενος και έρχονταν οι marines στο νησί εδώ το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνω ήταν να φύγω.Δυστυχώς έπρεπε να αποχαιρετήσω την Leila...Αμέσως έφυγα για το σπίτι της όπου βρισκόταν και πρόσεχε τον πατέρα της.

Leila...πως είναι ο πατέρας σου?

Μια χαρά...είναι δυνατός δεν πρόκειται να πάθει τίποτα...μου το υποσχέθηκε!

Πρέπει να σου πω κάτι, ήρθε η ώρα μου να φύγω απο το νησί!Πρέπει να συνεχίσω την περιπέτεια μου.

Δεν πειράζει καταλαβαίνω όμως...μου υπόσχεσαι πως θα έρθεις ξανά εδώ.

Το υπόσχομαι!Μέχρι τότε όμως καλή τύχη.

Καλή τύχη Leon ελπίζω να βρεις τον πραγματικό σου πατέρα!!

Αμέσως μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα για το λιμάνι όπου βρισκόταν η βάρκα μου.Στον δρόμο για το λιμάνι κοίταξα τριγύρω το μέρος.Όλα φαίνονταν καμένα απο την φωτιά.Όμως οι άνθρωποι του νησιού θα φύτρωναν ξανά τους αμπελώνες που είχαν και η ζωή τους θα επέστρεφε όπως ήταν.Όσο για αυτόν τον Greenwald δεν ξέρω τι θα κάνουν οι κάτοικοι όμως ελπίζω να τον πιάσουνε.Μόλις έφτασα στο λιμάνι μπήκα στην βάρκα μου έφυγα απο το Micqueot και έβαλα πλώρη για το επόμενο νησί!
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Drinking the top wine without wine!   [Τέλος]Drinking the top wine without wine! I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 08, 2012 5:24 pm

Όνομα: Cervantes D. Leon
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 23.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Καλή και προσεγμένη ιστορία. Στην αρχή έλειπε η δράση αλλά όχι το γέλιο. Τα ποστ σου ξεκίνησαν μικρά αλλά καλυτέρευσαν...

[Τέλος]Drinking the top wine without wine!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] A Fine Wine!
» The Wine and The Dwarf[Τελος]
» Heavshin Pirate and the fire red wine [τελως]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: