.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

[ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 29, 2011 1:56 pm

Ειχαν περασει μερικες μερες απο την μαχη μου με τον Sock και ειχα μεινει για αρκετο καιρο στο κρεβατι ετσι ωστε οι πληγες και τα τραυματα μου να επουλωθουν πληρως. Ετσι κι αλλιως δεν θα αντεχα παραπανω γιατι δεν μπορουσα να μενω καθηλωμενος στο κρεβατι μη κανοντας κατι.
Ετσι λοιπον 10 μερες μετα την μαχη ηταν η πρωτη μερα που σηκωθηκα και εκανα μια μικρη βολτα μονος μου στο λιμανι.Μου ειχε λειψει η οψη και η μυρωδια της θαλασσας, δεν μπορουσα να ζησω χωρις αυτην. Οταν βρισκομουν κοντα στην θαλασσα ενιωθα εντελως διαφορετικα,ενιωθα ελευθερος και ικανος να επιτυχω τα παντα. Στην βολτα μου περασα και απο το μαγαζι που δουλευε ο Sock και σκεφτηκα να τον χαιρετησω. Η σχεση πλεον μεταξυ μας ειχε αποκατασταθει πληρως και ειχαν λυθει ολες οι παρεξηγησεις. Θα μπορουσα να πω οτι ειχαμε γινει αρκετα καλη φιλοι μιας και η μαγειρικη μας ειχε φερει πιο κοντα.
Καλημερα Sock τι κανεις???
Καλημερα Βασιλη, μια χαρα ειμαι.Εσυ?
Και γω καλα.Σημερα αισθανομαι τελεια και σηκωθηκα να κανω μια βολτα στην θαλασσα...
Καλα εκανες! Ελα καθισε να σε κερασω κατι...
Δεχθηκα την προταση του με χαρα και εκατσα σε ενα τραπεζι.Μετα απο λιγη ωρα εφερε εναν μεζε και κατι να πιουμε και καθισε μαζι μου.Τσιμπησαμε λιγο και στην συνεχεια αρχισαμε να μιλαμε για διαφορα πραγματα σχετικα με το φαγητο και οχι μονο....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 29, 2011 2:33 pm

Η κουβεντα αρχισε να επικεντρωνεται στο Fishman Island.Φυσικα εγω το ειχα επιδιωξει και ηθελα να φτοντισω να μαθω οσα περισσοτερα πραγματα γινοταν γι'αυτον τον υποβρυχιο παραδεισο, για τον οποιο μιλουσαν τοσοι πειρατες και ναυτικοι στις ιστοριες τους.
Για πες μου Sock...Πως πας στο Fishman Island???
Το Fishman Island ειναι ο προθαλαμος του New World. ΕΙναι η μονη εισοδος, εκτος κι αν θες να περασεις απο καποιο κτηριο της κυβερνησης. Βρισκεται κατω απο την Red Line στα 10.000 μετρα και για να πας εκει πρεπει να εχεις φτιαξει καταλληλα το πλοιο σου με μια τεχνικη που λεγεται coating,αλλιως δεν θα μπορεσει να αντεξει την πιεση.Βεβαια εμεις οι ψαρανθρωποι δεν χρειαζομαστε πλοιο για να παμε ή να φυγουμε απο εκει...
Ποποο δεν το πιστευω οτι τελικα υπαρχει αυτος ο παραδεισος. Δεν πιστευα τις ιστοριες πολλων αλλα τωρα το να το ακουω απο εσενα και να σε βλεπω μπροστα μου ειναι η πιο τρανη αποδειξη. Πρεπει να ειναι μαγευτικα εκει περα ετσι???
Ναι ειναι πραγματικα πολυ ομορφα...Αν και βρισκεται στον πατο του ωκεανου υπαρχει ουρανος που σου θυμιζει την στερια...
Πρεπε να ειναι φανταστικα...Θελω πολυ να παω, και θα παω σιγουρα!!!!
Μακαρι να ξανασυναντηθουμε καποτε στο Fishman Island...
Μακαρι....
Και υψωσαμε και οι 2 τα ποτηρια μας για να κανουμε μια προποση για τον σκοπο αυτο. Ξαφνικα ομως την στιγμη που ακουμπουσα το ποτηρι στα χειλη μου μια φωνη ακουστηκε απο πισω μου...
Τι γυρευεις εσυ εδω Diamond Bill???? Ετοιμασου να με αντιμετωπισεις!!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 3:13 am

Γυρισαμε και οι δυο αποτομα για να δουμε ποιος φωναζε.Ειδαμε λοιπον εναν τυπο με ενα κοκκινο μπουφαν να στεκεται σε αποσταση 15 μετρων απο εμας και να ειναι ετοιμος για μαχη.
Ποιος εισαι και τι θεεις απο εμενα???
Ειμαι Κυνηγος Επικυρηγμενων και φυσικα θελω να σε πιασω!
Ααα ωστε ετσι ε...???
Εμαθα πως βρισκεσαι στο νησι αυτο και ηρθα αμεσως να σε αντιμετωπισω, μιας και εχω ακουσει οτι εισαι δυνατος!
Και αφου ειμαι δυνατος δεν φοβασαι οτι θα χασεις???
Οχι βεβαια γιατι τιποτα δεν συγκρινεται με την δυναμη μου!!!!
Πολυ καλα ολα αυτα αλλα φιλε ατυχησες γιατι ο Bill δεν μπορει να σε πολεμησει...
Τι εννοεις δεν μπορει???? Δεν με νοιαζει αν μπορει, εγω θα τον πιασω!!!!!
Ωστε νιωθεις καλα με τον εαυτο σου αν κερδισεις καποιον που δεν ειναι σε φυσικη κατασταση να σε αντιμετωπισει???
Εεεε...Τι????
Αστον Sock, ετσι κι αλλιως νομιζω οτι η μαχη δεν θα διαρκεσει για πολυ ωρα...Δεν τον βλεπεις πως ειναι tongue
Πως τολμας τρισαθλιε πειρατη????? Θα σου δειξω εγω τι παθαινει οποιος με υποτιμαει!!!!
Και αμεσως ετρεξε προς το μερος μου για να επιτεθει.Εγω ειπα στον Sock να κανει στις ακρη και ετοιμαστηκα να αντιμετωπισω τον νεο μου αντιπαλο.Ηθελα να δοκιμασω τις δυνατοτητες μου και χωρις το φρουτο μου γι'αυτο θα προσπαθουσα να πολεμησω μονο με τις φυσικες μου δυναμεις...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 3:36 am

Ετσι ξεκινησε η μαχη και εγω περιμενα τον αντιπαλο μου να μου επιτεθει.Ετρεξε προς το μερος μου και προσπαθησε να μυ ριξει μια γροθια στο προσωπο,εγω εκανα το κεφαλι μου λιγο προς τα αριστερα και απεφυγα την επιθεση και προσπαθησα να τον χτυπησω με μια κλωτσια στα πλευρα ομως πηδηξε προς τα πισω και απεφυγε το χτυπημα μου.Στην συνεχεια προσπαθησε να με χτυπησει αυτος με μια κλωτσια στο κεφαλι,επιασα ομως το ποδι του και τον εριξα κατω ριχνοντας του και μια δυνατη κλωτσια στο στομαχι.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα σηκωθηκε και κανοντας μια πολυ ωραια κινηση καθως ερχοταν προς τα πανω μου μου εριξε μια γροθια στο στηθος που δεν μπορεσα να αποφυγω και με εριξε 2 μετρα πισω.
Εεειιιι Βασιλη!!!! Γιατι καθεσαι και παιζεις και δεν χρησιμοποιεις την δυναμη σου για να τελειωνεις με αυτον????
Θελω να δω ποσα μπορω να καταφερω χωρις να την χρησιμοποιω....
Ναι ομως δεν εισαι σε θεση αυτην την στιγμη!!! Μολις σηκωθηκε υστερα απο αρκετες μερες που ησουν τραυματισμενος...Ασε τις βλακειες και τελειωνε!!!!
Χαχαχα..Τι λετε και οι 2???Ποια πραγματικη δυναμη???
Νομιζεις οτι τοση ωρα μονομαχουμε στα σοβαρα????Γιατι αν ναι δεν αξιζει να συνεχισουμε...
Αχααα ωστε ετσι ε...Τωρα θα δεις δυναμη...
Και με μια κινηση βγαζει απο μια θηκη ενα γυαλιστερο σπαθι.
Να δουμε πως θα αντιμετωπισεις αυτο εδω!!!
Ειπε και ετρεξε με φορα προς το μερος μου και εγω φωναξα ηρεμα στον Sock.
Sock πετα μου το Mace μου σε παρακαλω.
Εκεινος χωρις να χασει χρονο το εριξε στον αερα και εκεινο λιγα δευτερολεπτα αργοτερα προσγειωθηκε στο χερι μου περιμενοντας την επιθεση του αντιπαλου μου...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 3:55 am

Ετσι ο αντιπαλος μου επιτεθηκε με ολη του την φορα προς το μερος μου κρατωντας το σπαθι του με παθος.Εφτασε κοντα μου και εριξε το σπαθι του προς το μερος μου με αρκετη δυναμη.Eγω αρχισα να απεκρουω τα χτυπηματα του ομως οπισθοχωρουσα χωρις να το θελω μιας και ειχε αρκετη δυναμη.Καποια στιγμη καταφερα με μια αμυνα μου να αποκτησω πλεονεκτημα και να βρεθω σε θεση επιθεσης ομως αμεσως την μπλοκαρε και εκανε μερικα βηματα προς τα πισω και κατευθειαν εσπευσε να ξαναεπιτεθει.
3213 3213
Οπα οπα περιμενε!!!!
97897
Τι συμβαινει??????? 5425 5425
Δεν μου εχεις πει το ονομα σου..... 048 048
Για αυτο με σταματησες??????? 7474 7474 1213 1213 64647657
Εεε ναι δεν πρεπει να ξερω???? 546457 546457
Τελοσπαντων 65647.......Με λενε Akabane!
Χαχαχαχααχ [mor146] [mor146] [mor146] [mor146] Τι γελοιο ονομα!!!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 4:02 am

Τι ειπες??????? 64647657 64647657
Ειπα οτι εχεις γελιο ονομα και ειναι ωρα να τελειωσουμε αυτην την μαχη!!! 423
Πολυ ωραια!!!
Και ετσι οπως ηταν νευριασμενος ετρεξε κατα πανω μου με πολυ μεγαλη δυναμη και με χτυπησε με το σπαθι του.Ευτυχως προλαβα να απεκρουσω την επιθεση ομως το Mace μου πεταχτηκε στο αερα και μακρυα απο εμενα...
Ουπς.... 048 048
Τωρα θα δεις!!!!!!Επιθεσηηηηη!!!!! 42521 42521 42521
Ααααα Βοηθεια!!!!!!!!! 5436 5436 5436 .....
Η μηπως οχι.......... 1111 1111
Εφτασε κοντα μου και στο προσωπο του ειχε ηδη σχηματιστει το χαμογελο της νικης και της επιτυχιας.Την στιγμη που το σπαθι του κατεβαινε προς το μερος μου, μετετραψα το ενα μου χερι σε διαμαντι και επιασα την λεπιδα του.
Ωραιο χαμογελο!!! Να κανεις διαφημιση της Trident! [mor87]
Εκεινος ειδε την λεπιδα του να σταματαει στο χερι μου και ειχε μεινει αφωνος...
Τι στο καλο????? 077 077
Ααα ναι ξεχασα να σου πω...Ειμαι χρηστης φρουτου του διαβολου!!! 081
Τι πραγμα???? 071
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 4:17 am

Ναι δεν στο ειπα απο την αρχη για να μην το βαλεις στα ποδια...
Μα δεν θα το εβαζα στα ποδια!!!
Ναι καλα....Και τωρα ετοιμασου να χασεις, γιατι βαρεθηκα κιολας να παιζουμε....
Αμεσως ετρεξα προς το μερους του και με την διαμαντενια μου γροθια προσπαθησα να τον χτυπησω στο στομαχι,εκεινος οπως εβαλε μπροστα το σπαθι του και απεκρουσε.
Για να δουμε για ποσο θα αντεξεις!!!!
Του ειπα και του εριξα αρκετα συνεχομενα χτυπηματα απο τα οποια απεκρουσε αρκετα ομως στο τελος ειχε κουραστει και δεν αντεχε αλλο.Σε καποια στιγμη το σπαθι του πεταχτηκε στον αερα και ηταν πλεον αβοηθητος και ερμαιος των διαθεσεων μου.Χωρις να χασω χρονο με προτογνωρη ταχυτητα βρεθηκα κοντα του και του εδωσα μια δυνατη κλωτσια στο στομαχι χρησιμοποιωντας το φρουτο μου.Η κλωτσια αυτη τον πεταξε στον αερα,ομως δεν τον αφησα να απομακρυνθει και καθως αιωρουταν τον επιασα και κανοντας το γονατο μου ορθη γωνια τον εσκασα πανω με δυναμη.Τον ειχα σχεδον αποτελειωσει μιας και δεν μπορουσε να αποκρουσει καμια μου επιθεση.Τον επιασα λοιπον απο το γιλεκο και του ειπα.
Αυτο για να μαθεις να τα βαζεις μαζι μου...ΓΑΤΑΚΙ!!!!
Και ριχνοντας του μια δυνατη γροθια στο προσωπο πεταχτηκε στα 4 μετρα και εμεινε στο χωμα.
Επιτελους σοβαρευτηκες!!! Ειπα και εγω ποτε θα χρησιμοποιουσες την δυναμη σου...
Ηθελα να δω ποσο αντεχω και μονος μου.θα πρεπει να προπονουμαι πιο σκληρα!
Μια χαρα τα πας!Σκεψου οτι ησουν και τοσες μερες τραυματισμενος...
Δεν ειναι δικαιολογια αυτο!Αν θελω να μπω στην Μεγαλη γραμμη πρεπει να γινω πολυ πιο δυνατος!Εκει με περιμενουν πολλοι κινδυνοι!!!
Εχεις δικιο!!!Και καλα κανεις και δεν επαναπαυεσαι.Τελοσπαντων παμε τωρα να γυρισουμε στο σπιτι, η Ναντια θα σε περιμενει...
Και ετσι πηραμε το δρομο του γυρισμου...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 2:26 pm

Προχωρησαμε για λιγη ωρα μεχρι να φτασουμε στο σπιτι οπου οντως η Ναντια μας περιμενε με στρωμενο το τραπεζι.
Που ειστε επιτελους???Τοση ωρα περιμενω....
Εεε εγινε κατι και μας καθυστερησε...
Τι εγινε δηλαδη???
Τιποτα το σημαντικο μωρε....Ας καθισουμε να φαμε πειναω σαν λυκος!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ????
Ειπε ξανα η Ναντια και χτυπησε το χερι της στο τραπεζι.
Ε να μου επιτεθηκε ενας Bounty Hunter....
Τι πραγμα??? Sock τον αντιμετωπισες ετσι???
Εεε οχι...δεν με αφησε...
Δεν ηταν αναγκη μπορουσα να παλεψω και μονος μου...
Ακομη δεν εγινε καλα και ξαναπαλεψες εσυ?? Τι να σου πω τοσο μυαλο εχεις...
Κοιτα Ναντια ξερεις οτι ειμαι πειρατης και ξεροκεφαλος.Ηταν θεμα τιμης και δεν θα μαχοταν καποιος αλλος στην θεση μου.Δεν ειχα αλλη επιλογη...Ετσι κι αλλιως δεν εγινε και τιποτα μια χαρα ειμαι.
Ναι αν ομως ....
Ξεκινησε την φραση της και ενα δακρυ κυλησε στο ματι της ,ομως ο Sock την διεκοψε.
Ομως δεν εγινε τιποτα! Ας καθισουμε τωρα να φαμε και θα συζητησουμε αργοτερα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠαρ Δεκ 30, 2011 2:45 pm

Και ετσι εγινε πραγματι, καθισαμε και οι 3 στο τραπεζι και απολαυσαμε το φαγητο που ειχε ετοιμασει η Ναντια. Οταν πλεον τελειωσαμε και οι 3 ο Sock της εξηγησε πως εγιναν τα πραματα και εκεινη κουναγε το κεφαλι της κατανοωντας την κατασταση.Οταν εκεινος τελειωσε η Ναντια πηγε να μου ζητησει συγνωμη.
Βασιλη συγνω.....
Ουτε να το σκεφτεσαι να το πεις!!!! Εχεις κανει τοσα για μενα και απλα αυτο το ειπες επειδη με νοιαζεσαι δεν χρειαζεται να πεις τιποτα!!!
Εκεινη συγκινηθηκε και ηρθε να με αγκαλιασει.Επειτα της σκουπισα τα δακρυα και καθισαμε και οι 3 να μιλησουμε για διαφορα πραγματα.Ο Sock της περιεγραφε εντυπωσιασμενος την μαχη που εδωσα και της τονιζε συνεχως ποσο δυνατα ηταν τα χτυπηματα μου κι ας ημουν τοσες μερες τραυματισμενος κι ας μην χρησιμοποιουσα πολυ απο την δυναμη μου.Εγω συνεχως ελεγα πως υπερβαλλει ομως κανει δεν φαινοταν να με ακουει και να μου δινει σημασια.Τελικα μετα απο αρκετη ωρα που μιλουσαμε ειπαμε να παμε να κοιμηθουμε λιγο μιας και ημασταν κουρασμενοι.Ετσι λοιπον πηγα στο δωματιο μου και ξαπλωσα στο κρεβατι πανω απο τα σκεπασματα με τα χερια πισω απο το κεφαλι μου και κοιταζα το ταβανι σκεπτομενος διαφορα.Ποσο διαφορετικα ειχε ξεκινησει η περιπετεια μου σε αυτο το νησι και ποσο διαφορετικα συνεχιζοταν??? Επισης σκεφτομουν ποσο διαφορετικη αντιμετωπιση ειχα στο προηγουμενο νησι που ημουν σε σχεση με αυτο εδω....Αραγε πως θα νιωθουν οι δικοι μου για εμενα τωρα??? Θα ειναι περηφανοι ή θα ντρεπονται για τον εγκληματια που εχουν γνωστο??? Πανω απο ολους ομως με ενοιαζε η μητερα μου που ηξερα πως οτι κι αν εκανα παντα θα με αγαπουσε και θα με υποστηριζε ομως φοβομουν μηπως καποιος την απειλησει ή την πειραξει εξαιτιας μου...Ετσι δεν αργησα να παρω την αποφαση μου.Υστερα απο εδω θα γυριζα για λιγο πισω στο νησι μου, στο Dawn Island ωστε να σιγουρευτω πως ολα ηταν καλα και επειτα θα συνεχιζα την πορεια μου. Με αυτες τις σκεψεις να τριγυριζουν στο μυαλο μου με πηρε ο υπνος μετα απο λιγη ωρα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 6:19 am

Ξυπνησα μετα απο μερικες ωρες και αφου ειχα ξεκουραστει οσο ηθελα.Ντυθηκα και πηγα να φτιαξω εναν καφε για να συνελθω.Ηπια τον καφε και επειτα βγηκα εξω μια βολτα στην πολη.Περασα απο το λιμανι και προσεξα οτι το πειρατικο πλοιο της Ναντιας ελειπε, ετσι σκεφτηκα να περασω απο την ταβερνα να ρωτησω τοσ Sock μηπως και ηξερε που ειχαν παει.
Καλησπερα Sock τι γινεται???
Γεια σου Βασιλη, ολα μια χαρα...Εσυ?
Και γω μια χαρα..Η Ναντια μηπως ξερεις που ειναι???
Εχει βγει με τους πειρατες της για να κανει την καθημερινη περιπολια γυρω απο το νησι, οπου να ναι θα γυρισει.
Ααα οκ θα περιμενω...
Τι θα ελεγες να σου δειξω εκεινη την συνταγη που σ'αρεσε απο το Fishman Island οσο περιμενεις???
Πολυ καλη ιδεα!
Ειπα και τον ακολουθησα στην κουζινα με χαρα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 6:43 am

Φτασαμε στην κουζινα και αρχισε να μου περιγραφει την συνταγη.Στην αρχη μου εδειξε ενα-ενα τα υλικα που θα χρησιμοποιουσαμε και επειτα αρχισε να κανει την προεργασια για το φαγητο.Ακολουθουσε συγκεκριμενα βηματα στα οποια εδινα μεγαλη προσοχη ωστε να τα καταλαβω.Η αληθεια ειναι οτι οι τεχικες του ηταν εντελως διαφορετικες απο τις κοινες ομως το αποτελεσμα ηταν παρομοιο.Σε καποια σημεια μου εθιστουσε την προσοχη καθως μερικα βηματα ηταν εντελως καινυρια και δεν χρησιμοποιουσαμε αναλογες τεχνικες για τα φαγητα μας εμεις οι ανθρωποι.Παντως ηταν σχετικα ευκολα και τα καταλαβαινα με την πρωτη.Οταν επιτελους τελειωσε μου εδωσε να δοκιμασω και εμεινα για μια ακομη φορα αφωνος.
Πραγματικα δεν εχω λογια...Μακαρι να το πετυχαινω και εγω τοσο καλα οταν θα το φτιαχνω!
Μια χαρα θα τα καταφερνεις εισαι πολυ ταλαντουχος και μαθαινεις γρηγορα!
Πραγματι...Λοιπον παω να δω εαν ηρθε η Ναντια και θα τα πουμε αργοτερα...
Ενταξει...Μην ξεχασεις αυτο...
Ειπε και μου εδωσε ενα διπλωμενο χαρτι.Το ανοιξα και ηταν η συνταγη για το φαγητο.Του χαμογελασα και εφυγα απο την κουζινα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 10:50 am

Αφησα τον Sock πλεον μονο του στην κουζινα και εγω βγηκα εξω για να δω εαν ειχε γυρισει η Ναντια.Πραγματι το πειρατικο της πλοιο βρισκοταν αραγμενο στο λιμανι διπλα στην ταβερνα,ετσι κινησα προς αυτην την κατευθηνση για να την συναντησω.
Καλησπερα, ειναι η Ναντια επανω???
Ρωτησα εναν απο τους πειρατες της που βρισκοταν στο καταστρωμα και καθαριζε.
Οχι εχει κατεβει να παει στο σπιτι της, λογικα εκει θα την βρεις.
Οκ σε ευχαριστω.
Ετσι πηρα το δρομο της επιστροφης για το σπιτι μιας και εκει βρισοταν η Ναντια. Μετα απο λιγα λεπτα που περπατησα, εφτασα στο σπιτι.Μπηκα μεσα,μιας και η πορτα ηταν παντα ξεκλειδωτη, και φωναξα να δω εαν ειναι εδω περα.
Ναντια εισαι εδω???
Ναι Βασιλη, ειμαι στο μπανιο καθισε και ερχομαι σε λιγο.
Εκατσα λοιπον στην κουζινα και μιας και περιμενα ειπα να φτιαξω κατι προχειρο να φαμε.Μετα απο λιγη ωρα ηρθε η Ναντια και με βρηκε ορθιο στην κουζινα να ετοιμαζω φαγητο.
Δεν ηταν αναγκη να μαγειρεψεις.....
Δεν πειραζει...Βαριομουν να περιμενω και ειπα να φτιαξω κατι προχειρο να φαμε....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΤρι Ιαν 03, 2012 11:08 am

Καλα ενταξει....
Αργει ακομη λιγο,οποτε ειναι ευκαιρια να σου πω και κατι...
Ναι πες μου.
Λοιπον παει καιρος απο τοτε που ηρθα στο νησι εδω περα και περνουσα και περναω πολυ καλα.Χθες το βραδυ ομως καποιες σκεψεις κατεκλυσαν το μυαλο μου και με εκαναν να παρω την αποφαση και να συνεχισω τις περιπετειες μου, δηλαδη να φυγω απο το νησι.
Μαλιστα, λογικο μου ακουγεται.Δεν περιμενα να κατσεις ετσι κι αλλιως για πολυ καιρο.Ηξερα πως οταν θα εχουν επουλωθει πληρως τα τραυματα σου θα ησουν ετοιμος να φυγεις...
Θελω να σου πω ευχαριστω για οσα εκανες για μενα..Που με φροντισες και θελω να σου πω οτι περασα πολυ ωραια εδω μαζι σας!!!
Και μεις Βασιλη περασαμε καλα.Εισαι πολυ καλο παιδι και ενας δυνατος πειρατης,σου ευχομαι να πετυχεις οτι στοχο εχεις στην ζωη σου και προπαντων υγεια και επιτυχια!!!
Σε ευχαριστω πολυ! Και τωρα ας δοκιμασεις για 1η και τελευταια φορα τις μαγειρικες μου ικανοτητες...
Ωραια ανυπομονω...
Και ετσι της σερβιρα σε ενα πιατο,εβαλα και σε εμενα λιγο και καθισα διπλα της στο τραπεζι για να φαμε...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 05, 2012 3:21 am

Απολαυσαμε και οι 2 το φαγητο και επειτα καθισαμε να μιλησουμε για λιγη ωρα.Ηταν τοσα πολλα αυτα που ηθελα να πω στην Ναντια και αλλα τοσα αυτη και δεν ξεραμε αν θα προλαβουμε σε μια νυχτα.Η ωρα ειχε παει 1,αρκετα αργα για εμενα που αυριο ειχα ταξιδι.Η κουβεντα ειχε ξεφυγει μιας και στο τραπεζι ειχε εμφανιστει το ρουμι και ειχαμε πιει και οι 2 αρκετα.Το καλο με εμεν ηταν οτι το ποτο μπορει να με ζαλιζε σε μεγαλες ποσοτητες ωστοσο το μυαλο μου παρεμενε καθαρο,ετσι κοιταξα την ωρα και ειπα στην Ναντια να παμε για υπνο μιας και ηταν αργα.Αυτη με ακουσε και ετσι πηγαμε ο καθενας στο κρεβατι του να κοιμηθουμε.
Η νυχτα περασε και ο πρωινος ηλιος εμπανε μεσα απο τις χαραμαδες στα μπατζουρια μεσα στο δωματιο,ξυπνωντας με.Τεντωθηκα για λιγο στο κρεβατι να ξεπιαστω και στην συνεχεια σηκωθηκα να πλυθω και να ντυθω.Ετοιμασα τα πραγματα μου και πηγα στην κουζινα οπου η Ναντια ειχε ετοιμασει ενα μικρο πρωινο.Καθισαμε για λιγο να φαμε και σηκωθηκαμε να παμε προς το λιμανι...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 05, 2012 3:47 am

Στην διαδρομη η Ναντια με πηγε σε ενα μικρο καταστημα στο νησι οπου ειχε διαφορα οπλα και σχετικα αντικειμενα που χρησιμοποιουν οι πειρατες και οι ναυτικοι.
Καλημερα θα θελαμε εναν χαρτη για την τον φιλο μου εδω περα που θελει να γυρισει στην East Blue.
Αμεσως φερνω εναν...
Καταλαβα πως εχεις,οπως και εγω, προβλημα στο να προσανατολιστεις γι'αυτο σκεφτηκα να σου κανω ενα δωρακι.
Ναι δικιο εχεις,σε ευχαριστω!
Ειχε δικιο και το ηξερα ομως δεν ειχα μπει στον κοπο να αγορασω εναν χαρτη.Τον πηραμε τελικα και πηγαμε προς το λιμανι εκει που μας περιμενε ο Sock τον οποιο αποχαιρετησα και δωσαμε ραντεβου στην θαλασσα μιας και μου εκμυστηρευτηκε οτι σε λιγο καιρο θα ανοιχτει κι αυτος για τις δικες του περιπετειες.Τους αποχαιρετησα τελικα ολους και πηδηξα μεσα στην βαρκα μου,ελυσα το σχοινι και αφησα το Bliss Kingdom.
Προορισμος μου τωρα δεν ηταν αλλος απο το νησι που μεγαλωσα το Dawn Island στο οποιο ηθελα να δω πως ειναι τα πραγματα μερικους μηνες μετα την φυγη μου απο εκει...
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....   [ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση.... I_icon_minitimeΔευ Ιαν 09, 2012 8:45 pm

Όνομα: Bill
Haki Points: -
Player of the Month Points: 8
Beli: 24.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα ιστορία. Μου κέντρισες το ενδιαφέρον, είχε γέλιο σε κάποια σημεία, ήταν καλή, μου άρεσε...Στρώνεις...Νιώθω περήφανος!!! [mor204]

[ΑΡΧΗ] Επιτελους λιγη ξεκουραση....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ] Επιτελους ενα ησυχο ταξιδι....?????
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: