Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| The first fight[Τέλος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Σαβ Δεκ 31, 2011 3:33 pm | |
| Δεν έχασα στιγμή και πάτησα με όλη την δύναμή μου ,το πόδι μου κάτω ώστε να έχω ι την κατάλληλη ώθηση για να τον καρφώσω στο στήθος όσο πιο γρήγορα γίνεται . Έτσι κι έγινε. Το Katana μου βρισκόταν ανάμεσα από το στομάχι και το στήθος του ..Το αίμα άρχισε να τρέχει σιγά σιγά πάνω από την μαύρη κάπα του και εκείνος είχε μείνει με ένα βλέμμα απορίας. Τράβηξα το σπαθί μου από το σώμα του και του γύρισα την πλάτη μου προχωρώντας προς τον πεσμένο κάτω Suijaru. Ξαφνικά ένιωσα κάτι να να περνάει ξυστά απο το κεφάλι μου | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Σαβ Δεκ 31, 2011 3:53 pm | |
| Κατευθείαν γύρισα και είδα τον Sieg που έτρεχε προς τη έξοδο σπρώχνοντας τους Marine και τους άντρες του που πολεμούσαν ακόμα .Ο Suijaru Μου είπε -Μην τον αφήσεις να ξεφύγει ! Πιάσε τον γρήγορα -Μάλιστα κύριε Χαιρέτησα και έτρεξα από πίσω του .Με ακολούθησαν δυο ακόμα .Μόλις βγήκα έξω είδα τις υπόλοιπες ομάδες των Marines να έρχονται από το τέλος του δρόμου .Στην αυλή της βάσης μερικοί γιατροί μας , έδιναν στους τραυματισμένους τις πρώτες βοήθειες | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Σαβ Δεκ 31, 2011 4:03 pm | |
| Επίσης είδα τέσσερις Marine να έχουν αλυσοδέσει τον άντρα που πολέμησα πριν και να τον κρατάνε κάτω.Τον πλησίασα τρέχοντας και τον κλώτσησα στο πρόσωπο αφήνοντάς τον αναίσθητο .Χωρίς να μιλήσω η να μου μιλήσουν και ενώ το αίμα συνέχισε να τρέχει απο το πλευρό μου έβγαλα την μπλούζα μου έδεσα την πληγή με αυτή . Αυτό γινόταν όλο και πιο δύσκολο καθώς ενώ έτρεχα για να πιάσω τον Sieg (μαζί με τους άλλους δυο) η πληγή άνοιγε ακόμα πιο πολύ . Μόλις στρίψαμε βρεθήκαμε σε ένα σταυροδρόμι και χάσαμε τον Sieg απο τα μάτια μας
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Σαβ Δεκ 31, 2011 4:07 pm | |
| -Σκορπιστείτε παιδιά ! Είπα στου άλλους δυο και πήρε ο καθένας μας ένα δρόμο .Δεν πρόλαβα να τρέξω πολύ και κάποιος έπεσε επάνω μου με αποτέλεσμα να με ρίξει κάτω .Ήταν ο Sieg.Ευτυχώς που δεν μου επιτέθηκε με το ξίφος του καθώς δεν το είχε πλέον (του είχε πέσει όταν τον είχα καρφώσει) . Σηκώθηκα επάνω και απέναντί μου ήταν αυτός , ήδη όρθιος . Κρατώντας την πληγή του μου είπε -Μπα μπα... μας κάνεις επίδειξη τους μύες σου ? Αυτοί δεν σε προστάτεψαν απο την επίθεσή μου και δεν θα σε σώσουν απο μένα μικρέ | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Σαβ Δεκ 31, 2011 4:23 pm | |
| Είχε δίκιο.. Αν ήμουν αδύναμος ...Ήξερα άριστα τεχνικές καράτε και να χειρίζομαι ξίφη , όμως η πρώτη μάχη μου απέδειξε οτι αυτά δεν είναι αρκετά .Αυτά έπρεπε αν τα σκεφτώ όμως άλλη ώρα , τώρα έπρεπε να επικεντρωθώ στον στόχο μου -Εγώ βλέπω ότι είμαι σε πλεονεκτικότερη θέση απο σένα είπα σηκώνοντας το κατανα μου Ετοιμάσου για ταξιδάκι Έτρεξα προς τα πάνω του και αυτός άρχισε να τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση ..Γι καλή μου τύχη στην πρώτη στροφή που συναντήσαμε , περιπολούσε μια ομάδα από το πλοίο και μόλις του φώναξα να τον πιάσουν αυτοί τον ακινητοποίησαν Μόλις τον έδεσαν, ο Εnsign ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί ήξερε την κατάσταση, τους είχαν ειδοποιήσει για να τον ψάξουν . Μου είπε επίσης ότι θα γυρίσουμε στο πλοίο και οτι θα κάτσουν μόνο λίγες ομάδες στο νησί .Έτσι και έγινε . Γυρίσαμε με το καλό στο πλοίο .Εκεί δέχτηκα συγχαρητήρια και απο τον Suijiru. Μετά με έστειλαν στο ιατρείο οπού με νάρκωσαν για να με εγχειρήσουν καθώς σαλπάραμε για μια νέα αποστολή | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: The first fight[Τέλος] Κυρ Ιαν 08, 2012 5:00 pm | |
| Όνομα: Vergil Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 40.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Καλή ιστορία, στα έχω ξαναπεί, μικρά ποστ, για αυτό αρκετό κόψιμο χρημάτων...
| |
| | | | The first fight[Τέλος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|