.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The serial killer and the angry marine [Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

The serial killer and the angry marine [Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 2:27 pm

Ξύπνησα στο κρεβάτι μου ..Το τραύμα μου με πονούσε αρκετά .Είχαν περάσει 2 μέρες και ακόμα το ένιωθα σαν να έγινε τώρα .Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και είδα έξω..Ευτυχώς μου είχαν δώσει δωμάτιο που βρισκόταν πάνω απο την επιφάνεια της θάλασσας.Προχώρησα προς το σεντούκι με τα ρούχα μου ,έβαλα αυτά που έπρεπε να φοράμε , πήρα το σπαθί , το έδεσα στην ζώνη και βγήκα απο το δωμάτιο ...Προχωρούσα προς την τραπεζαρία νυσταγμένος.Ισα ίσα που έβλεπα μπροστά μου .Αυτό το πρωινό εγερτήριο ήταν το χειρότερό μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 1:45 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 2:40 pm

όταν έφτασα εκεί για το πρωινό είδα μέσα ελάχιστους Marines.Πρέπει να ήταν πολύ νωρίς ακόμα .Πήρα έναν δίσκο, κάθισα σε ένα τραπέζι μόνος μου και άρχισα να τρώω...Η αίθουσα είχε αρχίσει να γεμίζει .Μετά απο λίγη ώρα μπήκε μέσα και ο Lieuteunant Junior Suijiru.. Μόλις τελείωσε και ο ίδιος το πρωινό του στάθηκε μπροστά στα τραπέζια για να μας μιλήσει .
-Σήμερα θα πάμε στην βάση του Island of Illusions για να παραδώσουμε μερικά πράγματα που πήραμε εχθές και να εξερευνήσουμε μια υπόθεση
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 2:50 pm

Απο παντού ακούγονταν ψίθυροι του τύπου , ''υπόθεση?'' η '' τι υπόθεση?''...
-Σε 10 λεπτά να είστε στο κατάστρωμα .
Εγώ ήμουν έτοιμος έτσι ανέβηκα κατευθείαν στο κατάστρωμα. Εκεί ήμουν μόνος με τον Suijiru οπότε βρήκα ευκαιρία να τον ρωτήσω σχετικά μ αυτή την υπόθεση. Προχώρησα προς αυτόν με σχετικά βαριά βήματα ώστε να καταλάβει την παρουσία μου και να μην χρειαστεί να τον προσφωνήσω ..Στάθηκα μπροστά του προσοχή και πήγα να του μιλήσω όμως άρχισε αυτός
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 3:16 pm

-Έτοιμος κι όλας Vergil ? έκανε με έκπληξη

-Ήμουν έτοιμος απο την τραπεζαρία κύριε !

-Μπράβο σου ναύτη .... έκανε με έναν αναστεναγμό

-Έγινε τίποτα κύριε?

-Δεν ξέρω τι συμβαίνει ....Δεν έχουμε καν στοιχεία ...

-Ε... τι θέλετε να πείτε ?

-Η αποστολή που μας ανέθεσαν δεν έχει υπόσταση.....

-Δηλαδή?

- Είναι περίπλοκα τα πράγματα.Αλλά αφού υπάρχει λίγος χρόνος θα σου τα εξηγήσω περιληπτικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 01, 2012 3:35 pm

-Στο Island of illusions τελευταία , γίνονται τρομεροί φόνοι και αυτός που τους σκοτώνει , κάνει τρομερά πράγματα στα πτώματα...Με τις πράξεις του δείχνει σαν να θέλει να βρίσκουνε τα θύματά του κάθε φορά ....Είναι ένας Serial killer και το χειρότερο στην υπόθεση είναι οτι δεν αφήνει κανένα στοιχείο στον τόπο του εγκλήματος , ούτε στο πτώμα ....Οι φόνοι γίνονται νύχτα και όλα τα πτώματα βρίσκονται μέσα στο τούνελ .Στο νησί υπάρχει ένας επιστήμονας που προσπαθεί να εξετάσει τα πτώματα και να δει απο τι πέθαναν αλλά δεν μπορεί .Με λίγα λόγια , πρέπει να εξαιτάσουμε τα πτώματα , και να βρούμε τον δολοφόνο....Εύκολο έ?? ...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 4:34 am

-Χμμ...Είπατε οτι υπάρχει κάποιος επιστήμονας και όχι γιατρός , σωστά?
-Ναι, γιατί?
-Ξέρετε σε τι εξειδικεύεται ?
-Η αλήθεια είναι πως όχι αλλά θα γνωρίζει παραπάνω ο Sammy...Αυτός είναι ο ανώτερος της βάσης...
Η ώρα είχε περάσει , οι Marine ανέβηκαν στο κατάστρωμα και σχημάτισαν γραμμές, πήγα και γω στην θέση μου όπως είναι φυσικό..Μέτα από μια σύντομη ομιλία του Suijiro φτάσαμε στο λιμάνι ... Κατεβήκαμε ..Εκεί μας περίμενε ένας άντρας με στολή Marine , που φορούσε ένα καπέλο που έκρυβε το πρόσωπό του

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 1:02 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 4:44 am

Ο Suijiro μίλησε με αυτόν τον άντρα , μετά γύρισε και απευθύνθηκε σε μας..Είπε και στους υπόλοιπους αυτά που είπε σε εμένα , μας σύστησε τον άντρα με το καπέλο (Sammy) και πρόσθεσε το εξής..
-Φαίνεται πως ο δολοφόνος ξαναχτύπησε απ ότι με πληροφόρησε ο Sammy... Μου ζήτησε να του δώσω τους 4 καλύτερους άντρες μου για να τον βοηθήσουν και δέχτηκα ... Davis, Matsuda , Vergil και Howard ελάτε μπροστά... Μόλις άκουσα το όνομά μου ξαφνιάστηκα...Είχα ένα δυο επιτυχίες αλλά δεν περίμενα να βρίσκομαι στους καλύτερους...Οι υπόλοιποι που διατάχτηκαν να έρθουν ήταν Ensing , μόνο εγω Apprentice... Οι ensing που έμειναν πίσω με κοιτούσαν με στραβό μάτι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 1:00 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 6:16 am

-Θα ακολουθήσετε τον Sammy, είπε σε εμάς.. Μετά γύρισε στους υπόλοιπους και τους είπε να κατεβάσουν μερικά κουτιά με τρόφιμα και να ξαναγυρίσουν στο μέρος που βρισκόμασταν για να τα πάνε στην βάση ..
-Ακολουθήστε με , είπε ο Sammy και άρχισε να προχωράει προς την πόλη ..Εμείς οι τέσσερις κοιταχτήκαμε μεταξύ μας αμήχανα και τον ακολουθήσαμε...Δεν γνωρίζαμε τον προορισμό. Πρέπει να ήταν μεσημέρι γιατί ο ήλιος ήταν ακριβώς από πάνω μας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 12:59 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 6:43 am

Προχωρούσαμε μέσα από την πόλη ... Πρόσεξα ότι όλοι οι άνθρωποι περπατούσαν σε ομάδες 3 και πάνω ατόμων και όσοι ήταν μόνοι τους , κοιτούσαν τριγύρω συνεχώς , λες και ήταν κυνηγημένοι ... Σε ένα σημείο της διαδρομής , σε ένα στενό και σκοτεινό δρομάκι ανάμεσα από 2 κτήρια (αν και ήταν μεσημέρι, ήταν σκοτεινό γιατί το επισκίαζαν τα δυο κτήρια με το ύψος που είχαν .) πρόσεξα ότι στην αριστερή μεριά από το καπάκι του υπονόμου υπήρξε μια λωρίδα από αίμα , σα να έσυραν κάποιο που αιμορραγούσε μέσα εκεί ... Έπρεπε να το πω στον Sammy ..
-Με συγχωρείτε ....
-Τι έγινε?
-Μόλις είδα αίμα δίπλα από ένα καπάκι υπονόμου και σκέφτ.....
-Το ξέρω... εκεί είναι το δεύτερο μέρος από το οποίο εμφανίζονταν τα δολοφονημένα πτώματα μετά από μέρες ...Έχει σφραγιστεί και από τότε σταμάτησε αυτό.. Τώρα σας οδηγώ στο μέρος όπου έγινε ο χθεσινός φόνος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 1:03 pm, 2 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 8:12 am

Χωρίς να μιλήσω συνέχισα να προχωρώ....Αυτό μου φάνηκε περίεργο ..Απλά σφράγισαν την είσοδο και προσπέρασαν ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο ?? Γιατί.....? Ο δολοφόνος σίγουρα έχει κάποια σχέση με τον υπόνομο.... Μπορεί να δουλεύει εκεί .Πάντως το σίγουρο είναι οτι έχει πρόσβαση εκεί ... Περάσαμε την πόλη και βρεθήκαμε σε ένα μεγάλο μονοπάτι στο δάσος που οδηγούσε σε ένα μεγάλο βουνό ...Το μυαλό μου συνέχιζε να δουλεύει πυρετωδώς και προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα στοιχεία...Θα έπιανα τον εγκληματία πάση θυσία ...Δεν θα άφηνα έναν εγκληματία να τριγυρίζει έτσι ακόμα και αν αυτό σήμενει οτι θα φαω τιμωρία απο τους ανωτέρους μου ...Άλλωστε ο λόγος που έγινα Marine είναι για να κάνω τον κόσμο καλύτερο απο θέμα ασφάλειας.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 02, 2012 12:56 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 8:36 am

Φτάσαμε σε ένα τούνελ .Αυτό το τούνελ άρχιζε απο την βάση του βουνού ..Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε να προχωράμε...Ήταν ένα μεγάλο και λίγο φωτεινό ...Περπατούσαμε επι ώρες μέχρι που φτάσαμε σε ένα ακόμα καπάκι υπονόμου που υπήρχε αίμα τριγύρω ... Μόνο που αυτή τη φορά υπήρχε και ένα πτώμα εκεί ....Το πτώμα ήταν κατακρεουργημένο και τα άκρα του ραμμένα και αλλόκοτα ....Πρέπει να προστέθηκαν απο άλλο σώμα .Ήταν ένα απαίσιο θέαμα ...Σίγουρα θα ήταν ψυχάκιας αυτός που το έκανε ...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 12:55 pm

O Sammy άνοιξε το καπάκι του υπονόμου και μπήκε μέσα...Τον ακολουθήσαμε μπαίνοντας ένας ένας ... Ο υπόνομος ήταν σκοτεινός και είχε παντού αίματα....Πορευόμασταν στο σκοτάδι για ώρες μέχρι που φτάσαμε κάτω απο ένα άλλο καπάκι που στα κάγκελα για το ανέβασμα υπήρχαν αίματα....Ο Sammy άρχισε να μας μιλάει
-Υποψιάζομαι οτι ο ύποπτος μένει σε αυτό το σπίτι ...και είναι ο επιστήμονας Dr Stein... ζήτησα τους καλύτερους άντρες απο εσάς γιατί όλοι απο την βάση δεν τολμούσαν να έρθουν
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 1:11 pm

Τελειώνοντας την φράση του ανέβηκε επάνω και σήκωσε σιγά σιγά το καπάκι .Μετά ακούστηκε μια κραυγή από το επάνω μέρος από την φωνή του Sammy .Ακούγονταν ήχοι μάχης.Εκτόπισα τους συναδέλφους μου που είχαν μείνει άναυδοι και ανέβηκα την σκάλα ... Δεν ήξερα τι με περιμένει , τι θα αντικρίσω και αν θα ζήσω αν ανέβω εκεί επάνω ....2 πράγματα με ανέβαζαν αυτόματα ...Σίγουρα ο δολοφόνος βρισκόταν εκεί πάνω και ένας συνάδελφός μου βρισκόταν σε κίνδυνο ,,,Κάποτε ο δάσκαλός μου , μου είπε ένα ρητό ...1 φορά γενναίος , 3 φορές βλάκας ....Αυτή την φορά επέλεξα το γενναίος , αν γινόμουν και ο δεύτερο θα το ανακάλυπτα σύντομα...Έφτασα στο καπάκι
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 1:25 pm

Ήμουν μέσα σε ένα σπίτι... Μέσα υπήρχε η μυρωδιά του αίματος και της αποσύνθεσης ..Διάφορα ανθρώπινα όργανα και άκρα ήταν παντού σκορπισμένα...Ιατρικά εργαλεία γεμάτα αίμα...Άλλα σκουριασμένα και άλλα όχι...Κεφάλια ανθρώπων υπήρχαν στους τοίχους .Μια κραυγή απο δίπλα μου με επανέφερε στην πραγματικότητα .Γύρισα και είδα έναν άντρα με γυαλιά ...Ο τύπος έχει ένα ξύλο κολλημένο απο την μία άκρη του κεφαλιού ώς την άλλη... Φοράει ένα άσπρο σακάκι και μια λαδί μπλούζα.....Είχε καρφώσει με ένα μικρό μαχαίρι τον Sammy . Έτρεξα με όλη μου την δύναμη και τον κλώτσησα στο κεφάλι .Αυτός έπεσε πίσω .Οι άλλοι μαριν ανέβηκαν επάνω .Είπα στον έναν να πάει τον Sammy στη βάση και οι άλλοι δυο έπιασαν τον τύπο .
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 02, 2012 1:44 pm

-Αφήστε τον σε μένα .Τους είπα και βγήκαν έξω
Στο δωμάτιο είχα μείνει εγώ ακι ο τρελός ....
-Σήκω επάνω σκουπίδι και πολέμα σαν άντρας
-Χεχεχεχεχε.... έκανε (όπου χεχε = παρανοϊκό γέλιο ) Θα....σε.....σκοτώσω ! χεχεχεχεχε...όρμηξε προς τα πάνω μου με το μαχαιράκι .Του έπιασα το χέρι , του το γύρισα και του το έσπασα ....Άρχισε να ουρλιάζει και να γελάει με παρανοϊκό τρόπο ....
-Σου άρεσε αυτό ψυχάκια?
-Ένα χέρι είναι .... δεν το χρειάζομαι , έχω χιλιάδες άλλα ! είπε και έδειξε μια συλλογή με κομμένα χέρια μικρών παιδιών που είχε πάνω σε ένα τραπέζι ...
-Εδώ δεν με βλέπει η Παγκόσμια κυβέρνηση...Ούτε οι ανώτεροί μου .....Θα σε σπάσω στο ξύλο πριν σε παραδώσω στους άλλους ...Έτρεξα προς τα πάνω του και έπεσα με όλη μου την φόρα προς αυτόν ..Πέσαμε ακι οι δυο κάτω.Σηκώθηκα αστραπιαία και τον έπιασα απο τον γιακά σηκώνοντας και αυτόν επάνω ....
-Αυτό για τις οικογένειες που έκανες να κλάψουν .Τον πέταξα στον τοίχο .Έτρεξα προς τα πάνω του χωρίς να τον αφήσω να πάρει ανάσα...Τον χτυπούσα στο πρόσωπο με μπουνιές και φρόντισα η μια να είναι δυνατότερη απο την άλλη.... Έτρεχαν αίματα απο το πρόσωπο του και είχε μείνει αναίσθητος ...Με είχε πιάσει αμόκ ....τον χτυπούσα με όλη μου την δύναμη ... Ξαφνικά άνοιξαν την πόρτα οι δυο μαριν που ήταν απ έξω και ήρθαν να με συγκρατήσουν ...Με κρατούσαν χειροπόδαρα αλλά εγώ είχα αφηνιάσει ...Ήταν ένα τέρας ... έπρεπε να τον σκοτώσω, σκότωσε μικρά παιδιά ,,,,Με τα χίλια ζόρια με ακινητοποιησαν . Μετά απο λίγη ώρα ηρέμησα λίγο και σηκώθηκα για να φύγω απο το μέρος.Η πόρτα δεν άνοιγε και έτσι την κλώτσησα για να σπαει ....Προχωρούσα προς το καράβι ...ήμουν μέσα στην πόλη..Αυτό πήγαινε να πει οτι το καράβι ήταν κοντά ...Μόλις έφτασα ανέβηκα επάνω και κάθισα στο κατάστρωμα για λίγο..Μετά πήγα για μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος απο αίματα του Dr Stein ..
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The serial killer and the angry marine [Τέλος]   The serial killer and the angry marine [Τέλος] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 06, 2012 9:57 pm

Όνομα: Vergil
Haki Points: -
Player of the Month Points: 4
Beli: 12.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Αυτή η ιστορία αν είχε αναπτυχθεί αναλόγως, θα ήταν φανταστική... Τα 12.000, είναι και με επιείκεια... (πολύ Jeepers Greepers κατάσταση...)

The serial killer and the angry marine [Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Marine Vs Future Ex-Marine[Τελος]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» I'm now a marine! [Τέλος-Παρελθόν]
» Mischief Of A Marine[Τελος]
»  [Τέλος-Παρεθόν] How I decided to become a Marine Pt.2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: