| [Τέλος]Learning the future you want to know! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gohan Marines
Posts : 4023 Join date : 08/11/2010 Age : 29 Location : Wait What!?
| Θέμα: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 6:38 am | |
| Μία εβδομάδα είχε περάσει απο τότε που έφυγα απο το Micqueot.Ακόμα αισθανόμουν τη γεύση το κρασιού στο στόμα μου... Ακόμα είχα όνειρα με το κρασί αυτό να το πίνω... Ευτυχώς οι marines που είχαν πάει στο νησί δεν με πρόλαβαν καθώς μπόρεσα και έφυγα πριν φτάσουν.Στο μεταξύ οι προμήθειές μου τελείωναν καθώς μια εβδομάδα στην θάλασσα είναι πολλές μέρες...για έναν χαμένο Η ζέστη ήταν ανυπόφορη και το νερό μου είχε τελειώσει...Ήμουν έτοιμος να κάνω βια βουτιά στο θαλασσινό νερό όμως αυτό θα με έφερνε σε δυσκολότερη θέση.Αφού δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μιας και βρισκόμουν στην μέση του ωκεανού είπα να κοιμηθώ ξανά μήπως και φτάσω σε κανένα νησί όταν ξυπνήσω.Έκλεισα τα ματιά μου και μετά απο 5 λεπτά καθώς ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος η βάρκα τραντάχτηκε και γύρισε ανάποδα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Πεμ Ιαν 05, 2012 4:03 pm, 1 φορά | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 7:51 am | |
| Τι στο!?Πως αναποδογύρισε η βάρκα μου!?Γύρισα πίσω μου και είδα έναν βράχο.Πως βρέθηκε αυτός εδώ?Βγήκα απο το νερό και ανέβηκα σε αυτόν τον βράχο. Ε..Ένα νησί! Επιτέλους μετά απο αναμονή μιας εβδομάδας έφτασα στο επόμενο νησί μου, αναρωτιέμαι τι περιπέτεια θα έχω εδώ.Αμέσως πήδηξα μέσα στο νερό μετέφερα την βάρκα μέχρι την ακτή που ήταν ακριβώς δίπλα.Στην συνέχεια την γύρισα κανονικά.Κοίταξα μέσα και όλα τα φαγητά μου, αυτά που είχαν περισσέψει τουλάχιστον είχαν γίνει μούσκεμα απο το νερό η χάθηκαν μέσα στο νερό!Ευτυχώς τα όπλα μου τα είχα στην πλάτη μου οπότε δεν χάθηκαν κ αυτά.Εκεί που πείραζα τα πράγματα μου στην βάρκα μου ακούστηκε μία φωνή "Cervantes..."Γύρισα πίσω μου και δεν είδα τίποτα...Ναι...?Είναι κανείς εκεί!?Άκουσα πάλι αυτήν την φωνή, αμέσως πήγα και κοίταξα πίσω απο τους θάμνους και τα δέντρα που ήταν δίπλα μου μήπως ήταν κανένα παιδί που έκανε πλάκα όμως δεν βρήκα τιποτα... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 8:19 am | |
| Αυτό το νησί είχε είδη αρχήσει να μην μου αρέσει.Καθώς ήμουν λίγο τρομαγμένος αποφάσισα προχωρήσω και να πάω στο κοντινότερο χωριό του νησιού.Στο δρόμο μου προς το χωριό παρατήρησα πως υπήρχαν πολλά βράχια τα οποία άρχιζαν να..."μπαμ" αουτσ....Παλιό βράχια!! Ευτυχώς μόλις χτύπησα τα βράχια αυτά μπόρεσα και είδα το χωριό του νησιού απο μακριά.Αμέσως ξεκίνησα για εκεί όμως αυτή η φωνή πάλι ακούστηκε και με σταμάτησε..."Cervantes" Ποιος είναι, φανερώσου! Καμία αντίδραση όμως.Αυτήν την φορά είχα αρχίσει στ' αλήθεια να φοβάμαι.Χωρίς δεύτερη σκέψη προχώρησα προς το χωριό.Μόλις το κοίταξα καλύτερα κατάλαβα πως αυτό το νησί μάλλον είναι εγκαταλελειμμένο.Το χωριό είχε 10 σπίτια ένα ξενοδοχείο και ενα εστιατόριο.Λίγο πιο πέρα είχε ένα μαγαζί που είχε μια ταμπέλα "παρέχουμε ότι χρειάζεστε!" Έτσι αποφάσισα να μπω μέσα ελπίζοντας να βρω τρόφιμα για να εφοδιαστώ! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 8:33 am | |
| Μόλις μπήκα μέσα τα πράγματα ήταν το ακριβές αντίθετο απ' ότι περίμενα!Το μόνο που περιείχε το μαγαζί ήταν φυλακτά,διάφορες κούκλες με τρομακτικά πρόσωπα,σταυροί και άλλα τέτοια δαιμονικά πράγματα.Αμέσως πλησίασα τον μαγαζάτορα και πριν προλάβω να μιλήσω μου μήλισε αυτός. Λοιπόν κύριε τι θα θέλατε να αγοράσετε?Απο τι θα θέλετε να προφυλαχθείτε! Να προφυλαχθώ?Απο τι να προφυλαχθώ...? Aπο τους δαίμονες! είπε και με κοίταξε με ένα περίεργο ύφος. Δαίμονες!?Κόψε τις πλάκες γέρο...Ξέρεις που θα βρω ενα παντοπωλείο. Τι είναι αυτό? Ξέρεις...κτήριο που πουλάνε τρόφιμα!Hello..!Που ζεις φίλε στον 10ο αιώνα!? Δεν έχουμε εδώ. Μα καλά πως ζείτε χωρίς φαγητό!?Το θέμα άρχισε να γίνεται όλο και πιο περίεργο... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 8:54 am | |
| Αμέσως έφυγα απο αυτό το μαγαζί και μπήκα στο εστιατόριο που βρισκόταν δίπλα απο αυτό.Μέσα είχε 3 άτομα όλο κι όλο και τον ιδιοκτήτη.Περπάτησα μέχρι το τραπέζι και αμέσως ζήτησα ενα σακε το οποίο μου έφεραν αμέσως.Αφού έπινα το σακε μου ήρεμος και ήσυχος ήρθε δίπλα μου ένας γεράκος. Ει εσύ μικρέ βλέπω είσαι καινούργιος!Θες να ακούσεις μια ιστορία του νησιού!Τον κοίταξα τον γεράκο και φάνηκε πολύ αθώος έτσι τον άφησα να συνεχίσει.Πριν πολύ καιρό αυτό το νησί ήταν κατοικήσιμο και υπήρχαν πολλοί που ζούσαν εδώ!Ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο νησί ώσπου μια ημέρα ήρθε ένας δολοφόνος και σκότωσε περίπου το 90% του πληθυσμού του νησιού!Απο τότε τα πνεύματα αυτών τον ανθρώπων ζούνε ακόμα και παραπλανιούνται πάνω σε αυτό το νησί στοιχειώνοντας όποιον ξένο έρθει βασανίζονταν τον που πάτησε σε αυτό το νησί.Κοιτούσα το γέρο με πολύ φόβο τα είχα σχεδόν κάνει πάνω μου μιας και η ιστορία του έστεκε αφού άκουγα περίεργες φωνές.Ξαφνικά εκεί που ήμουν αφηριμένος ακούγοντας τον γέρο και σκεπτόμενος στις σκέψεις μου κάτι με ακούμπησε στον ώμο. ΑΑΑΑΑΑΑ | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 3:01 pm | |
| Γύρισα πίσω μου και είδα τον μαγαζάτορα...Ανακουφίστηκα αμέσως!
Ει Kalay άσε τον ξένο.Μην τον τρομάζεις με τις ιστορίες σου!Φύγε απο εδώ άχρηστε καλόγερε, είπε ο μαγαζάτορας και έφτυσε τον γέρο.Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τον συμπεριφέρθηκε ασχέτως που με τρόμαξε με την ιστορία του.
Ει εσύ άσε αυτόν τον γέρο ήσυχο εξάλλου είναι αθώος δεν πείραξε κανέναν.
Μικρέ καλύτερα να μάθεις να σέβεσαι τους μεγαλύτερους σου αυτό είναι μια προειδοποίηση η επόμενη δεν θα είναι γι' αυτό πρόσεχε!
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με εσένα άχρηστε!Πάμε γέρο δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ πέρα... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 3:27 pm | |
| Λοιπόν γέρο γιατί αυτός ο τύπος σου συμπεριφέρθηκε έτσι και γιατί το νησί είναι τόσο έρημο?
Σ' ευχαριστώ που με υποστήριξες εκεί πέρα αγόρι μου...Η αλήθεια είναι πως οι κάτοικοι του νησιού είναι νευριασμένη μαζί μου λόγο των ιστοριών που λέω.Δεν τους αρέσουν για κάποιο λόγο οι ιστορίες μου και με χτυπούν συνεχώς...Δεν ξέρω σε τι τους πειράζει αυτό όμως.Α και για το νησί σου είπα την ιστορία!
Και οι 2 ξέρουμε οτι αυτή δεν είναι η αληθινοί ιστορία γι' αυτό πες καλύτερα την αληθινοί ιστορία!
Εντάξει εντάξει!Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερη έχουν φύγει γιατί δεν άντεξαν το μέλλον τους!Για κάποιον περίεργο λόγο όταν έρθεις σε αυτό το νησί ακούς μια φωνή στο μυαλό σου η οποία σου λέει για τον σκοπό τον οποίο ήρθες εδώ και ποιο είναι το μέλλον σου!Προφανώς θα το έχεις μάθει μέχρι τώρα.
Πάγωσα...Αμέσως κατάλαβα για ποιο λόγο άκουγα εκείνη την περίεργη φωνή.Όμως γιατί δεν είχα ακούσει ακόμα το μέλλον μου...αυτό έπρεπε να το μάθω!Όχι δεν έχω ακούσει τίποτα για το μέλλον μου η για τον σκοπό τον οποίο ήρθα όμως ελπίζω να ξέρεις εσύ! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 3:44 pm | |
| Τι πράγμα ακόμα δεν έχεις μάθει για το μέλλον σου η για τον σκοπό τον οποίο γεννήθηκες!?Αυτό είναι περίεργο!Και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έγινε ακόμα αυτό.Όμως ξέρω ένα άτομο το οποίο ξέρει.Την λένε Cassioppeia!Μπορεί να σε βοηθήσει.
Χμμ..δεν μου αρέσει όπως ακούγεται...Συνέχισε την ιστορία σου..
Δεν είναι ιστορία είναι η αλήθεια...!Λοιπόν...Λόγο αυτής της φωνής όλοι άρχισαν να φοβούνται και σιγά σιγά κόσμος άρχισε να φεύγει απο το νησί.Μόλις κάποια άτομα ήταν θύματα του μέλλοντος που είδαν σε αυτό το νησί περισσότερος κόσμος άρχισε να φεύγει με αποτέλεσμα να αλλάζει το μέλλον τους όχι όμως το αποτέλεσμα που είχε!
Τότε ήταν που σηκώθηκε η τρίχα μου απο τον φόβο...Τελικά αυτό το νησί είναι ένα απο αυτά που πρέπει να φοβάσαι...!Τότε τι περιμένουμε πήγαινε με γρήγορα στην γυναίκα που είπες οτι μπορεί να με βοηθήσει!Αμέσως ο Kalay με οδήγησε στο σπίτι της Cassiopeia. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τετ Ιαν 04, 2012 5:03 pm | |
| Μετά απο λίγη ώρα ο kalay με έφερε στο μέρος όπου βρισκόταν αυτή η Cassiopeia.Μπήκα μέσα στο σπίτι στο οποίο έμενε.Μέσα το μέρος ήταν επίσης τρομακτικό.Υπήρχαν διάφορες κούκλες που έμοιαζαν με ανθρώπους.Το μέρος ήταν σκοτεινό τα παράθυρα ήταν καλυμμένα με κουρτίνες που δεν άφηναν το φως να μπει.Στην μέση του δωματίου υπήρχε ένα μικρό τραπεζάκι και μία μικρή καρέκλα στην οποία καθότανε μια γυναίκα, η Cassiopeia!Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό της.Επίσης φορούσε στο κεφάλι της μία κουκούλα που δυσκόλευε περισσότερο να καταλάβεις πως φαίνεται.Μόλις πλησίασα την Cassiopeia κατάλαβε πως είχε σχέση με την φωνή στο μυαλό μου.
Λοιπόν ξένε θέλεις βοήθεια με την φωνή στο μυαλό σου?
Ναι πως το ήξερες...θα ήθελα πολύ να με βοηθήσεις να δω το μέλλον μου και να τον σκοπό της ζωής μου.
Τι πράγμα δεν έχεις δει το όνειρο για το μέλλον σου και τον σκοπό της ζωής σου!? | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:37 am | |
| Η Cassiopeia αμέσως χλόμιασε.Ο καθένας καταλάβαινε οτι δεν ήταν μάλλον λογικό να μην είχα δει το όνειρο αυτό!Αμέσως μου εξήγησε πως όλοι οι άνθρωποι εδώ βλέπουν αυτό το όνειρο που τους λέει τον σκοπό της ζωής τους και το μέλλον τους και ότι δεν είναι συνηθισμένο κάποιος να μην το δει.Ευτυχώς υπήρχαν μερικές τέτοιες περιπτώσεις και τελικά κατάφερε να βρει τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό.Μου είπε πως όλοι οι άνθρωποι αυτή είχαν ένα κοινό πράγμα!Αυτό που αναζητούσαν δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελαν!Δεν κατάλαβα τι εννοούσε με αυτό γι' αυτό δεν έδωσα πολύ σημασία το μόνο που χρειαζόμουν ήθελα να με βοηθήσει να δω αυτό το όνειρο!Μόλις της το ζήτησα απευθείας άναψε κάτι κεριά και σχημάτισε ενα μεγάλο ορθογώνιο.Μάζεψε κάτι πράγματα κάτω απο το πάτωμα για να κάνει χώρο ώστε να ξαπλώσω.Μόλις ξάπλωσα μου είπε να κλείσω τα μάτια και αυτή θα κάνει τα υπόλοιπα.Μόλις έκλεισα τα μάτια μου άρχισε να λέει κάτι πράγματα που δεν καταλάβαινα και αμέσως κοιμήθηκα! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:30 am | |
| Ξαφνικά εμφανίστηκα σε ένα μέρος που δεν θα ξεχάσω ποτέ!Ήμουν στο σπίτι μου!Στη Shell town!Δεν πίστευα τα μάτια μου, πως έφτασα εγώ εδώ?Κοίταξα τριγύρω και όλα φαίνονταν όπως ήταν παλιά.Τα σπίτια η γειτονιά μου ακόμα και τα παιδιά με τα οποία έπαιζα!Αμέσως κοίταξα τα παιδιά και εκεί μέσα είδα τον εαυτό μου μικρό!Φορούσα πάντα μια κόκκινη μπλούζα και είχα πάντα μια πέτρα στο χέρι μου καθώς ένιωθα ασφαλής έτσι.Αμέσως με πλησίασα για να μου μιλήσω, όμως παρατήρησα ότι ήμουν κάτι σαν φάντασμα εδώ μόλις το χέρι μου διαπέρασε απο το σώμα του μικρού!Ξαφνικά χάθηκε ο εαυτός μου και εμφανίστηκα στο σπίτι μου.Εκεί βρισκόταν η μητέρα μου και ο πατέρας μου και μιλούσαν για κάτι!Ο μικρός εαυτός μου βρισκόταν στα σκαλιά και προσπαθούσε να κρυφακούση όμως οι γονείς μου με έστειλαν στο δωμάτιο μου.Εγώ απο την άλλη μπορούσα να ακούσω τι είχαν πει τότε οι γονείς μου.Μόλις πλησίασα να ακούσω σοκαρίστηκα.Έβλεπα τα στόματα τους να ανοιγοκλείνουν όμως δεν ακουγόταν τίποτα!Δεν ξέρω για ποιον λόγο γινόταν αυτό όμως έπρεπε να έχω τα μάτια μου ανοιχτά μήπως πρέπει να προσέξω κανέναν στοιχείο που θα με οδηγήσει στην απάντηση! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:42 am | |
| Εκεί που μιλούσαν οι γονείς μου ξαφνικά μπήκε κάποιος στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.Η μητέρα μου έτρεξε γρήγορα πάνω στο δωμάτιο όπου βρισκόμουν εγώ.Ο πατέρας μου βρισκόταν μαζι με τους marines όπου σε δευτερόλεπτα αυτή η σκηνή μετατράπηκε σε βίαιη μάχη με αποτέλεσμα ο πατέρας μου να βρισκόταν κάτω στο έδαφος νεκρός.Μόλις είδα τον πατέρα μου νεκρό άρχισα να νιώθω πως είχα ζήσει αυτήν την μέρα ξανά όμως δεν μπορούσα να θυμηθώ στα σίγουρα αν όντως το είχα ξαναδεί αυτό. Ξαφνικά η σκηνή άλλαξε και εμφανίστηκα μπροστά στην μητέρα μου όπου ήταν και ο μικρός εαυτός μου μαζί της.Η μητέρα μου ήταν έξω απο ένα σπίτι όπου χτύπησε την πόρτα και έδωσε ένα νεαρό ζευγάρι εμένα που κοιμόμουν.Δεν άκουσα η μητέρα μου τι είπε σε αυτούς όμως όταν ψιθύρισε κάτι στο αυτί μου άκουσα την φωνή της και αυτά που μου είπε.
Cervantes η μοίρα σου είναι να πάρεις εκδίκηση για τον πατέρα σου κάποια μέρα!Ελπίζω στο μέλλον οι φίλοι σου να σε βοηθήσουν!Εξεπλάγη μόλις συνειδητοποίησα οτι η φωνή της μητέρας μου ήταν ίδια με αυτήν στον μυαλό μου.Αμέσως η εικόνα αυτή άρχισε να απομακρύνεται απο τα μάτια μου και όλα άρχισαν να σκοτεινιάζουν τότε κατάλαβα πως είδα αυτό που χρειαζόμουν να δω και ξύπνησα!Μόλις σηκώθηκα απο το πάτωμα ήμουν γεμάτος ιδρώτα. | |
|
| |
StoryTeller Story Teller
Posts : 2355 Join date : 24/01/2010 Age : 111 Location : Γηροκομείο-Στον τάφο με το ένα (1) πόδι
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Πεμ Ιαν 05, 2012 1:43 pm | |
| Η αποκάλυψη σε σοκάρει. Οι σκηνές του ονείρου σου σου μοιάζουν υπερβολικά οικείες λες και τις έζησες κάποτε στο παρελθόν σου. Αλλά ταυτόχρονα είναι κι εξαιρετικά ξένες προς τα εσένα. Λες κι ένας άλλος εαυτός σου σε κάποιο άλλο σύμπαν, σ' ένα διαφορετικό χώρο και χρόνο τις έχει ζήσει. Είσαι μπερδεμένος και ξαφνιασμένος. Τι εννοούσε το όνειρο με την εκδίκηση, τι σχέση είχαν οι Marines με τον πατέρα σου, γιατί τον σκότωσαν; Γιατί σε έδωσαν σε άλλη οικογένεια για υιοθεσία; Τι φοβόταν η μητέρα σου; Πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε ζάλιζαν δημιουργώντας πονοκέφαλο. Ένιωθες ασφυκτικά στο σπίτι, δε σε χωρούσε ο τόπος. Δεν πίστευες πως γεννήθηκες μόνο για εκδίκηση. Κάποιο λάθος υπήρχε στ' όνειρο. Αδυνατούσες να πιστέψεις πως το μόνο μέλλον που σου επιφυλασσόταν ήταν να γίνεις ένα εργαλείο εκδίκησης και τίποτ' άλλο. Είχες άλλα όνειρα στο μυαλό σου κι επιθυμίες, δεν γινόταν να μην εκπληρωνόταν τίποτα. Ζαλισμένος πήγες να περπατήσεις, αλλά παραπάτησες. η Cassiopeia σε έπιασε και σε ξάπλωσε στο πάτωμα. -"Ήρεμα μικρέ. Ήρεμα. Δεν ξέρω τι είδες αλλά κανένας δεν έχει αντιδράσει έτσι. Είσαι κουρέλι, τι έχεις, τι είδες;" Της εξηγείς με όσα περισσότερα λόγια μπορείς. Εκείνη σε κοιτάει σκεφτική και αφήνει ώρα να περάσει πριν απαντήσει. Θέλει να διαλέξει τα λόγια της προσεκτικά. Εσύ την κοιτάς γεμάτος αγωνία, μετράς τα δευτερόλεπτα. Τελικά αποφασίζει να μιλήσει κι εσύ κρέμεσαι από τα χείλη της. -"Αυτό που είδες είναι το παρελθόν σου και το πως ήρθες στον κόσμο. Στο τέλος το μέλλον σου διαγραφόταν καθαρά. Δυστυχώς θα γίνεις ένα εργαλείο εκδίκησης. Αλλά μπορείς να χαρείς. Δεν είναι απαραίτητο πως οι ευχές σου θα μείνουν ανεκπλήρωτες. Όλα τα όνειρά σου μπορείς να τα πραγματοποιήσεις στο δρόμο για τη μοίρα σου. Δεν απαγορεύει το ένα τ' άλλο. Αλλά στο τέλος η μοίρα παραμένει αμείλικτη. Πήρες θαρρώ τις απαντήσεις σου. Τώρα αν δεν έχεις κάτι άλλο να ρωτήσεις πήγαινε και ξεκουράσου. Μα πρώτα πιες αυτό, θα σε βοηθήσει." Σου έδωσε μια κούπα μ' ένα αχνιστό αφέψημα. Μόλις το ήπιες τα νεύρα κι η υπερένταση σου χαλάρωσαν κι ένιωσες πάλι ήρεμος. Αλλά τα ερωτήματα ακόμη σε βασάνιζαν. Κι ήθελες απεγνωσμένα απαντήσεις. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Πεμ Ιαν 05, 2012 3:52 pm | |
| Προσπάθησα να κοιμηθώ μετά απο όλα αυτά που συνέβησαν όμως δεν μπορούσα καθώς με βασάνιζαν αυτές οι σκέψεις!Επανέφερα τα λόγια της Cassiopeia εκείνη την στιγμή, οτι τα όνειρά μου μπορούν να πραγματοποιηθούν στον δρόμο μου.Αμέσως θυμήθηκα τα λόγια της μητέρας μου."Ελπίζω στο μέλλον οι φίλοι σου να σε βοηθήσουν!"Αυτό ήταν, φίλοι!Η αλλιώς nakama!Έπρεπε να βρω ένα πλήρωμα που θα με βοηθούσε!Όμως πως, που, πως θα με δεχτούν εμένα ένα τίποτα!?Κι άλλα ερωτήματα με βασάνιζαν!Ένα ήταν σίγουρο έπρεπε να επιστρέψω στο τόπο τον οποίο γεννήθηκα!Τον τόπο τον οποίο έγιναν όλα!Έπρεπε να ρωτήσω τους θετούς μου γονείς για την αλήθεια να μου πουν οτι ξέρουν για τον πατέρα και την μητέρα μου!Δεν έπρεπε να κάτσω άλλο σε αυτό το νησί έπρεπε να φύγω! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Παρ Ιαν 06, 2012 1:18 am | |
| Είχα πάρει την απόφασή μου να φύγω απο το νησί και το είπα στην Cassiopeia και στον Kalay.Ο kalay δεν ευχαριστήθηκε καθώς ήμουν ένας απο τους λίγους ανθρώπους που του συμπεριφέρθηκαν ευγενικά.Ο kalay επέμενε να μείνω λίγο ακόμα καθώς ήθελε να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί να μου δείξει το νησί και ίσως να ακούσω και άλλες ιστορίες που ξέρει όμως δυστυχώς η στιγμή δεν ήταν και η καλύτερη.Του εξήγησα πως αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό για εμένα και πως πρέπει να μάθω την αλήθεια για εμένα.Τον λόγο που γεννήθηκα και το μέλλον μου!Αν και λίγο απογοητευμένος ο Kalay με κατάλαβε και δεν επέμενε άλλο πάνω σε αυτό το θέμα.Επιτέλους η ώρα για να φύγω είχε φτάσει! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Παρ Ιαν 06, 2012 1:23 am | |
| Αμέσως μάζεψα τα πράγματα μου και ντύθηκα.Ευχαρίστησα τον Kalay που με έφερε εδώ με βοήθησε πραγματικά.Επίσης ευχαρίστησα την Cassiopeia.Την ρώτησα ομως κάτι πρώτα.
Μπορώ να αλλάξω το μοίρα μου!?Το έχει κάνει κανείς αυτό!?Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος!
Υπήρχε ένα άτομο που κατάφερε και άλλαξε την μοίρα του όμως στο τέλος πέθανε με τον ίδιο τρόπο που είδε!Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις τον αληθινό λόγο πίσω απο αυτά τα λόγια!Όμως πρέπει να σε προειδοποιήσω!Όλοι η μοίρα σου μπορεί να αλλάξει αν το καταφέρεις αυτό γι' αυτό πρόσεχε τις αποφάσεις που θα κάνεις!
Ευχαρίστησα την Caasiopeia ξανά μετά απο την συμβουλή της.Αμέσως έφυγα προς την παραλία όπου βρισκόταν και η βάρκα μου. Επιβιβάστηκα αμέσως και έφυγα για το επόμενο νησί.Το μόνο που ήθελα τώρα ήταν να βρω τρόπο να φτάσω στην Shell town!
| |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Learning the future you want to know! Τρι Ιαν 10, 2012 7:03 pm | |
| Όνομα: Cervantes D. Leon Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 23.500 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Καλή ιστορία, καλή αντίδραση στο ποστ του Τέλλερ. Ψεγάδι το μέγεθος των ποστ.
| |
|
| |
| [Τέλος]Learning the future you want to know! | |
|