| [ΤέλοςThieves and Killers | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gohan Marines
Posts : 4023 Join date : 08/11/2010 Age : 29 Location : Wait What!?
| Θέμα: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 11:29 am | |
| 3 μέρες είχανε περάσει απο τότε που έφυγα απο το Destiny Island.Η εμπειρία μου εκεί ήταν κάτι που δεν πρόκειται να ζήσω ξανά ποτέ μου.Τώρα ο μόνος προορισμός μου ήτανε η Shell town.Έπρεπε να μάθω την αλήθεια για εμένα για τον σκοπό τον όποιο γεννηθηκα.Για τον σκοπό τον οποίο ήρθα σε αυτόν τον κόσμο.Και ποιο θα είναι το μέλλον μου!Έπλεα στην θάλασσα καθώς περίμενα με ανυπομονησία αν το επόμενο νησί που θα φτάσω θα είναι η Shell town.Η θάλασσα αυτές τις 3 ημέρες ήτανε αρκετά ήρεμη.Δεν υπήρχε ίχνος καταιγίδας οπότε μπόρεσα να κοιμηθώ με ηρεμία τα βράδια που πέρασαν.Όμως η βαρεμάρα ήταν ακόμα το ίδιο.Χωρίς λίγη παρέα δεν είναι διασκεδαστικό και δεν περνάει γρήγορα η ώρα.Αυτό όμως σε λίγο καιρό ενδέχεται να αλλάξει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Δευ Ιαν 09, 2012 7:42 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 12:34 pm | |
| Η ώρα περνούσε αργά καθώς εγώ καθόμουν και βαριόμουνα όλο και περισσότερο στην βάρκα μου.Ήμουνα έτοιμος να κάνω την απόπειρα να βγάλω τα μάτια μου καθώς δεν είχα τι να κάνω.Δεν άντεχα άλλο!Επίσης το θέμα ήταν οτι υπήρχε και αρκετή ζέστη και δεν είχα πιει νερό εδώ και 1 μέρα καθώς μου τελείωσε.Ξαφνικά η βάρκα άρχισε να τραντάζετε.Σηκώθηκα πάνω και πρόσεξα πως υπήρχαν μικρά κύματα.Δεν είχα καταλάβει τον λόγο μόλις πρόσεξα ένα μεγάλο πλοίο της παγκόσμιας κυβέρνησης να περνάει δίπλα μου.Αμέσως το μυαλό μου πήγε στα χειρότερα.Για ποιο λόγο ήτανε εδώ στη θάλασσα ενα πλοιο της παγκόσμιας κυβέρνησης?Μήπως με εντόπισαν και ήρθαν να με πιάσουν?Όμως πως το κατάφεραν αυτό.Δεν άφησα κανένα στοιχείο για το που θα μπορούσα να πάω μετα το Micqueot.Και έχει είδη περάσει αρκετός καιρός καθώς έχω περάσει και απο το Destiny Island.Όπως και να το κατάφεραν αυτό ένα ήταν σίγουρο...θα γινόταν μάχη στην θάλασσα...! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 12:55 pm | |
| Έβγαλα το όπλο μου που είχα στην πλάτη μου και στόχευσα στο κατάστρωμα του πλοίου για παν ενδεχόμενο.Μετά απο 1 λεπτό άφησα κάτω το όπλο μου ανακουφισμένος και έκπληκτος.Το πλοίο της παγκόσμιας κυβέρνησης πέρασε απλά απο δίπλα μου.Ευτυχώς για εμένα δεν χρειάστηκε να παλέψω με όλους αυτούς τους marines.Όμως απο την άλλη αισθάνθηκα αόρατος καθώς δεν με είδαν κάν! Κοίταξα προς την κατεύθυνση που πήγαινε το πλοίο τον marines, σκέφτηκα πως για να πηγαίνουν προς τα εκεί σίγουρα υπάρχει ένα νησί έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω το πλοίο ελπίζοντας να φτάσω σε ένα νησί και όχι σε καμία βάση των marines.Μετά απο περίπου μισή ώρα μπορούσα και έβλεπα μπροστά μου το επόμενο νησί μου.Απο μακριά φαινόταν αρκετά πράσινο φαινόταν η βλάστηση που είχε το νησί και ευτυχώς δεν υπήρχε καμία βάση της παγκόσμιας κυβέρνησης, όμως γιατί κατευθύνονταν προς τα εκεί.Θα το μάθαινα πολύ σύντομα αυτό... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 1:04 pm | |
| Η παγκόσμια κυβέρνηση ήταν αρκετά πιο μπροστά απο εμένα καθώς το πλοίο τους ήταν μεγαλύτερο και γρηγορότερο.Μόλις κατάφερα και έφτασα στο λιμάνι οι marines είχαν είδη κατέβει απο το πλοίο τους.Αμέσως έδεσα την βάρκα μου στο λιμάνι και κρύφτηκα γρήγορα πίσω απο κάτι βαρέλια και κρυφάκουσα τι λέγανε.Ήταν ενα γκρουπ με περιπου 20 marines και ένας άνδρας που τους μιλούσε.
Λοιπόν άνδρες!Θέλω να φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι!Το ξέρουμε όλοι μας πως όσοι άνδρες έχουνε έρθει εδω απο της μονάδες μας δεν έχουν επιβιώσει όμως έχουμε καταφέρει με αυτές της επιθέσεις να αποδεκατίσουμε τον αριθμό τον δολοφόνων και τον ληστών.Σήμερα αν σταθούμε τυχεροί θα μπορέσουμε να τους πιάσουμε και να τους σκοτώσουμε όλους ελευθερώνοντας αυτό το νησί απο την μιζέρια του!
Μάλιστα κύριε! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 1:10 pm | |
| Χωρίς δεύτερη σκέψη κατάλαβα πως αυτό δεν αφορούσε εμένα οπότε είχα ένα λόγο να ανακουφιστώ.Όμως η παρουσία των marines σε αυτό το νησί θα δυσκόλευε την μετακίνησή μου εδώ.Έπρεπε να προσέχω πάρα πολύ πως θα μετακινούμε και για τυχών φασαρίες.Μια λάθος κίνηση θα μπορέσει να τραβήξει την προσοχή των marines και να με πιάσουν κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει!Όχι ακόμα τουλάχιστον.Όχι πριν μάθω την αλήθεια για εμένα!Καθώς χάθηκα σε αυτές τις σκέψεις μου χωρίς να το καταλάβω το γκρουπ των marines είχε είδη φύγει απο το λιμάνι οπότε ήμουν ελεύθερος να μετακινηθώ για την ωρα χωρίς να ανησυχώ.Αφού περπάτησα για περίπου 5 λεπτά βγήκα αντιμέτωπος με μία ψαροταβέρνα.Αυτό σήμαινε ένα πράγμα φαγητό και ρούμι!Οπότε χωρίς να χάσω χρόνο μπήκα μέσα! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 1:29 pm | |
| Μόλις μπήκα μέσα το μέρος δεν ήτανε ούτε άδειο αλλα ούτε και γεμάτο.Τα μόνα άτομα που είχε μέσα ήτανε ψαράδες που μάλλον είχαν μόλις επιστρέψει απο την δουλειά τους πιάνοντας ψάρια για να τα πουλήσουν και να βγάλουν και αυτή το ρευστό τους ξοδεύοντας το σε ρούμι.Απο μακριά φαίνονταν πως ήταν μεθυσμένη και απο τον αριθμό των μπουκαλιών μάλλον ήταν εδώ πολύ ώρα πριν.Αφού προχώρησα στο τραπέζι μου παρήγγειλα 1 μπουκάλι ρούμι και πολύ φαγητό.Μόλις ήρθε το φαΐ και το ρούμι όρμισα σαν μανιασμένος.Καθώς δεν είχα πιει τίποτα για 1 ολόκληρη μέρα δεν είχα φάει επίσης τίποτα οπότε ήταν λογικό να αντιδράσω έτσι.Μέσα σε 5 λεπτά τα είχα φάει όλα οσα παρήγγειλα και είχα πιει όλο το ρούμι μου.Αμέσως ζήτησα απο τον σερβιτόρο να μου φέρει δεύτερο γύρο ρούμι..Ένα μπουκάλι ολόκληρο ερχόταν για να το πιω! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 3:21 pm | |
| Αφού πέρασε αρκετή ώρα είχα είδη πιει 2 μπουκάλια ρούμι.Δεν αισθανόμουν καλά καθώς ζαλιζόμουν λίγο όμως ήταν φυσικό μετά απο τόσο πολύ που ήπια.Το μόνο πράγμα που μου έμενε να κάνω ήταν να βρω ένα πανδοχείο για να κοιμηθώ σε ένα απο τα κρεβάτια που έχουν στα δωμάτια τους.Αφού έφυγα απο την ψαροταβέρνα ακολούθησα τον δρόμο προς την πόλη.Αφού περπάτησα λίγο στον δρόμο μου βρήκα ένα δάσος και αφού δεν είχα άλλη επιλογή αναγκάστηκα να το περάσω.Περπατούσα για λίγη ώρα μέσα σε αυτό το δάσος το οποίο φαινόταν πως δεν ήταν κάποιο συνηθισμένο δάσος.Μόνο μυρίζοντας τον αέρα καταλάβαινες πως σε αυτό το μέρος πρέπει να προσέχεις.Ξαφνικά ακούστηκαν μερικές κραυγές πόνου.Αμέσως έτρεξα να ψάξω απο που έρχονταν μόλις ανακάλυψα απο που δεν περίμενα αυτό το θέαμα. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 3:49 pm | |
| Υπήρχε ένα σπίτι βαθιά στο δάσος.Εκεί ήταν το γκρουπ απο τους marines που είχα δει στο λιμάνι να πολεμάνε ενάντια σε κάτι κλέφτες και δολοφόνους.Κάτω στο έδαφος υπήρχανε πολλά πτώματα και απο τις δύο πλευρές.Όλα ήταν γεμάτα αίματα και υπήρχαν κομμένα άκρα τους. Κάποιου δεν είχαν κεφάλι άλλοι δεν είχαν τα χέρια τους και άλλοι ήταν κομμένη στην μέση.Τα άτομα τα οποία ξεχώριζαν ήταν εμφανές.Απο τους marines υπήρχε ενας άντρας όχι πολύ μεγάλος.Είχε μουστάκι και φαινόταν οτι ήταν δυνατός καθώς είχε μυς και φαινόταν γενικά γεροδεμένος.Το σπαθί του ήτανε γεμάτο αίμα ακόμα και τα ρούχα του καθώς σκότωσε πάρα πολλούς στην μάχη.Απο τους δολοφόνους και τους κλέφτες ένας ξεχώριζε μόνο.Το βλέμμα αυτού φαινόταν πως ήταν δολοφόνος και δεν θα χάριζε την ζωή σε κανέναν.Τα ρούχα του όλα ήταν μαύρο χρώμα και φορούσε μια κουκούλα όπου κάλυβε το μέτωπο του.Είχε ένα κατανα στο χέρι του το οποίο ήτανε και αυτό γεμάτο αίμα απο τους σκοτωμούς που είχε κάνει. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 4:50 pm | |
| Στο πεδίο της μάχης marines και ληστές μαζί με δολοφόνους μάχονταν μεταξύ τους.Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η μάχη αυτή και αποφάσησα να μπω και εγώ βοηθώντας τους ληστές και τους δολοφόνους σκοτώνοντας μερικούς marines.Έβγαλα το κατανα το οποίο είχα και άρχισα να μαχαιρώνω μερικούς marines.Μαζί με τους δολοφόνους και τους ληστές μπορέσαμε και σκοτώσαμε όλους τους marines να και μερική απο αυτούς πέθαναν απο το σπαθί μου καθώς προσπάθησαν να με σκοτώσουν.Μόλις τελίωσαν οι μάχες γύρισε αυτός ο τύπος που με την κουκούλα και πήγε να με κόψει με το κατανα του.Ευτυχώς εγώ μπόρεσα και αντέδρασα γρήγορα και μπλοκάρισα την επίθεση του.
Ει φίλε τι συνέβη γιατί μου επιτίθεσαι?
Δεν είμαι φίλος σου ξένε!Και δεν λέγομαι φίλος!Το όνομα μου είναι sieg The Nighwalker.Και θα σε κάνω να πληρώσεις που σκότωσες τους συντρόφους μου!
Μα αυτοί μου επιτέθηκαν πρώτοι!Αυτός ο Sieg δεν με άκουσε χωρίς δεύτερη κουβέντα μου επιτέθηκε. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Παρ Ιαν 06, 2012 5:45 pm | |
| Η μάχη με τον sieg δεν ήτανε τόσο δύσκολη όσο περίμενα απο έναν δολοφόνο που μόλις είδα να σκοτώνει με τόση ευκολία τόσους marines.Τα χτυπήματα του Sieg ήταν αρκετά δυνατά και μερικά με αιφνιδίασαν καθώς μπόρεσαν και με τραυμάτισαν ελάχιστα.Οι ληστές και οι δολοφόνοι που είχαν ζήσει απο την μάχη δεν πίστευαν στα μάτια τους.Ο αρχηγό τους είχε ηττηθεί απο έναn ξένο!Αμέσως μου όρμησαν για να με σκοτώσουν αφού ήθελαν να εκδικηθούν τον χαμένο φίλο τους!Για να μπορέσω να αμυνθώ τράβηξα το σπαθί του sieg που βρισκόταν κάτω στο έδαφος έτσι έχοντας 2 σπαθιά στα χέρια μου μπόρεσα να αντεπιτεθώ.Μετά απο μερικά λεπτά και οι 6 αντίπαλοι μου ήταν στο έδαφος.Η μάχη ήταν σκληρή όμως βγήκα νικητής.Δυστυχώς και τα 2 κατανα μου ήταν γεμάτα αίματα οπότε δεν μπορούσα να τα περάσω απο το πλήθος χωρίς να με καταλάβουν. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Δευ Ιαν 09, 2012 5:50 am | |
| Αφού σκέφτηκα μια ιδέα για να βγάλω αυτό το αίμα αμέσως το επιχείρησα επιτυχημένα.Στην αρχή σκέφτηκα να σκουπίσω το αίμα απο τα σπαθιά μου με τα ρούχα τον σκοτωμένων όμως αφού και αυτά είχαν αίματα πάνω μπορεί να έκανα τα πράγματα χειρότερα.Αφού αυτή η λύση δεν θα έπιανε σκέφτηκα να τα σκουπίσω με κανένα φύλλο απο τα δέντρα,φυτά που ήταν κοντά μου.Μόλις το δοκίμασα κατάλαβα πως δεν γινόταν αφού το αίμα άρχισε να ξεραίνεται και να γίνεται δύσκολο να φύγει χωρίς να αφήσει σημάδι πάνω στο σπαθί.Αμέσως πρόσεξα το σπιτάκι το οποίο βρισκόταν εδώ δίπλα μου και σκέφτηκα πως θα υπήρχε κανένα βρεγμένο πανί η κάτι για να βγάλω αυτό το αίμα. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Δευ Ιαν 09, 2012 6:39 am | |
| Μόλις μπήκα στο σπιτάκι κοίταξα τον χώρο ο οποίος ήταν και σχετικά μικρός.Υπήρχαν 2 τραπέζια με 2 καρέκλες το καθένα.Το ένα ήταν στην μέση και το άλλο δεξιά δίπλα απο το παράθυρο.Πάνω στο ένα απο τα δύο τραπέζια υπήρχαν κάτι χαρτιά ενώ στο άλλο τραπέζι υπήρχαν κάτι χάρτες.Αδιαφόρισα για αυτά τα έγραφα και προχώρησα προς την βρύση που είχε το σπίτι.Έψαξα για ένα πανί η κάποιο χαρτί αλλά δεν βρήκα τίποτα έτσι έκοψα ένα κομμάτι απο την μπλούζα μου και το έβρεξα.Αμέσως καθάρισα το αίμα απο τα κατανα μου που ευτυχώς μάλλον τα πρόλαβα στην ώρα πριν στεγνώσει.Αφού τελείωσα προχώρησα προς τα τραπέζια και έριξα μια ματιά σε αυτά που περιείχαν.Δεν περίμενα κάτι τέτοιο!Αυτά που περιείχαν ήταν χάρτες θησαυρού!Το κατάλαβα καθώς περιείχαν το σημάδι Χ σε κάποιο μέρος.Τα άλλα χαρτιά στο τραπέζι δίπλα στο παράθυρο ήταν απλά άσχετα με εμένα δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς έλεγαν. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Δευ Ιαν 09, 2012 7:07 am | |
| Αφού ψαχούλεψα λίγο τους χάρτες πρόσεξα πως ήτανε όλοι γραμμένη και έλεγαν οτι βρέθηκαν η οτι είναι ψεύτικος.Αφού έψαξα όλους τους χάρτες κατάφερα και βρήκα έναν ο οποίος δεν είχε τίποτα γραμμένο επάνω οπότε αυτό σήμαινε ότι δεν έχει ψάξει κανείς για τον θησαυρό!Άρα είχα την ευκαιρία να βρω έναν πολύ καλό θησαυρό!Αυτό σήμαινε χρήμα! Που κατέληγε σε φαγητό και ρούμι! "γκρρρ.."Ακούστηκε ένας ήχος...Αμέσως ακούμπησα την κοιλιά μου... Όλοι αυτή η μάχη με έκανε να πεινάσω! Καλύτερα να πάω να φάω πάλι σε εκείνη την καλή ψαροταβέρνα στο λιμάνι.Αφού βγήκα απο το δάσος γύρισα πίσω στο λιμάνι απο τον ίδιο δρόμο που μπήκα σε αυτό.Μόλις έφτασα στο λιμάνι μπήκα μέσα στην ψαροταβέρνα και κάθισα να παραγγείλω. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Δευ Ιαν 09, 2012 7:25 am | |
| Όταν μπήκα παρατήρησα πως υπήρχαν τα ίδια άτομα μέσα στο μαγαζί.Πρόσεξα την ώρα και είδα οτι είχαν περάσει μόνο 2 ώρες!Μου φάνηκαν πάρα πολύ λίγες αφού πολέμησα με μερικούς marines όμως κυριότερα με τους ληστές και τους δολοφόνους του νησιού αυτού!Τουλάχιστον βγήκα κερδισμένος απο αυτό βρίσκοντας έναν χάρτη θησαυρού.Όταν ήρθε ο σερβιτόρος πείρα την παραγγελία μου.Με κοίταξε λίγο περίεργα και αμέσως ρώτησε.
Συγνώμη κύριε αλλά δεν ήσασταν εδώ πριν απο 2 ώρες.
Ναι αλλά τι σε ενδιαφέρει εσένα πάνε φέρε το φαγητό μου πεινάω!
Μάλιστα κύριε...Αφού έφυγε ο σερβιτόρος μπορούσα πλέον να ανοίξω τον χάρτη θησαυρού που είχα στην κατοχή μου... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Δευ Ιαν 09, 2012 7:42 am | |
| Μόλις άνοιξα τον χάρτη δεν πίστευα και πολύ αυτό που έβλεπα!Στον χάρτη υπήρχε σχεδόν κάθε ακριβής λεπτομέρεια ενός νησιού εδώ στην North Blue Sea!Ο χάρτης έδειχνε της πόλις όλα τα κτήρια που είχε το νησί αυτό.Ακόμα και τα μονοπάτια.Κάπου βόρεια μιας πόλης έδειχνε μια εικόνα ενός μεγάλου δέντρου και λίγο πιο μετά έδειχνε ένα τεράστιο μάτι.Πάνω απο την εικόνα του ματιού έλεγε κάτι αλλά δεν έδωσα σημασία.Πάνω δεξιά στον χάρτη έλεγε με μεγάλα γράμματα Blue Island!Blue Island!?Είπα απο μέσα μου.Το Blue Island φημίζεται για μια απο τις δυνατότερες βάσης των marines!Πως ακριβώς θα έβρισκα τον θησαυρό με τόσους marines εκεί, ειδικά αφού είμαι και καταζητούμενος!Αυτό έπρεπε να το σκεφτώ μόλις θα έφτανα στο νησί αυτό.Μόλις είδα τον σερβιτόρο να έρχεται με το φαγητό μάζεψα αμέσως τον χάρτη.Αφου το πρόλαβα και αυτό όρμισα στο φαγητό μιας και περίμενα αρκετή ώρα.Μόλις τελείωσα άφησα τα λεφτά στο τραπέζι και έφυγα απο την ψαροταβέρνα.Πήγα βρήκα την βάρκα μου και μπήκα μέσα.Μάζεψα το σκοινί που την κρατούσε στο λιμάνι και σάλπαρα στην θάλασσα για ακόμα μία φορά! | |
|
| |
[Aeolus] Civilian
Posts : 3494 Join date : 02/10/2011 Age : 32 Location : Στα ΤΡΕΝΑ!!!
| Θέμα: Απ: [ΤέλοςThieves and Killers Τετ Ιαν 11, 2012 3:36 pm | |
| Όνομα: Cervantes D. Leon Haki Points: 0 Player of the Month Points: 5 Beli: 17.000 Bounty/Fame Points: Παρατηρήσεις: Καπως βαρετη ιστορια, με πολυ περιγραφη αλλα καθολου σχεδον διαλογους. Βαζε λιγο περισσοτερo διαλογο! | |
|
| |
| [ΤέλοςThieves and Killers | |
|