| Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Κυρ Ιαν 08, 2012 3:57 am | |
| Το Bliss Kingdom γινοταν ολο και μικροτερο πισω μου, πλεον σχεδον δεν μπορουσα να το δω... Κοιταξα τον οριζοντα και υστερα ξανα την πυξιδα μου σε συνδυασμο με τον χαρτη που ειχα "δανειστει" απο την ταβερνα του Bliss Kingdom... Ολα εδειχναν πως πηγαινα καλα και συνεχιζα ετσι σε λιγο θα εβλεπα μπροστα μου το αχνο περιγραμα του Puzzle Island. Για καποιο λογο στον χαρτη αναγραφοταν και ως Little Grand Line Island, αλλα δεν ειχα ιδεα γιατι...υποθετω θα μαθαινα συντομα! Υστερα απο λιγη ωρα πραγματι ειδα το περιγραμα ενος νησιου που ταιριαζε με την περιγραφη του χαρτη... <Ωραια...επιτελους λιγη στερια...> σκεφτηκα...Πλεον δεν ανυσηχουσα και τοσο για το που παω μιας που ειχα τα μεσα να το υπολογιζω... Αλλωστε ηταν μια καλη ευκαιρια αυτες τις μερες που ειχε ηρεμη θαλασσα να ελεγξω τις πλοηγηκες μου ικανοτητες, και αν ολα βαιναν καλως και εβγαινα οπως υπολογισα στο Puzzle Island θα ημουν ακομα πιο ηρεμος για τον προορισμο των ταξιδιων μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τρι Ιαν 10, 2012 10:43 am, 1 φορά | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Κυρ Ιαν 08, 2012 6:24 am | |
| Το ελαφρυ αερακι που ειχα στη πλατη ηταν οτι ακριβως επρεπε για να προχωραει ηρεμα ηρεμα το πλοιο μου προς την κατευθυνση που ειχα επιλεξει...ετσι στερεωσα το πηδαλιο ωστε να πηγαινω οσο το δυνατον πιο ευθεια και ξαπλωσα πισω για να κλεισω λιγο τα ματια μου και να χαλαρωσω! Ο υπνος δεν αργησε να με παρει και συντομα εβλεπα το πρωτο μου ονειρο εδω και πολυ καιρο...η αληθεια ειναι πως ειχα καιρο να νιωσω τοσο ηρεμος με τον εαυτο μου... με ολες αυτες τις μαχες και τους σκοτωμους ειχαν περασει στιγμες που σκεφτομουν πως δεν θα ξανανιωσω ποτε μου ετσι...και ομως τελικα ειχε δικιο ο Raikou...το μονο που μου ειχε πει μετα την σφαγη στο Lyneel ηταν πως ειτε σκοτωσεις ειτε προστατεψεις...καντο για τον σωστο λογο...τωρα καταλαβαινα τι μου ειπε..πρωτη μου φορα σκοτωσα ανθρωπο αλλα δεν ενιωσα τιποτα... ισως αυτο ειναι που λενε "συμφιλιωση με τον θανατο"... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Δευ Ιαν 09, 2012 5:21 am | |
| Το νησακι ερχοταν ολο και πιο κοντα μου! Οσο πλησιαζε τοσο πιο σιγουρος γινομουν για την πλοηγηση μου... Σηκωθηκα και ετριψα τα ματια μου...πραγματι ηταν ο ωραιοτερος υπνος της ζωης μου... επιασα παλι το πηδαλιο και εβαλα πλωρη για μια μικρη παραλια που εβλεπα στην ανατολικη ακτη του νησιου... φαινοταν υσηχη παραλια και ηταν το προφανως το καλυτερο μερος για να αφησω το πλοιο μου ωστε να ειναι ασφαλη απο κακουχιες και τυχων...καβγαδες που μπορει να μπλεξω... Ενω η ακτη με πλησιαζε ολο και πιο πολυ ειδα τεσσερις βαρκες να ερχονται προς το μερος μου...ευθυς εκανα μια κινηση και επιασα την λαβη του σπαθιου μου, καλυτερα να ειμαι ετοιμος για παν ενδεχομενο σκεφτηκα... Τι θες απο το νησι μας πειρατη? μου ειπε καποιος που μαλλον ηταν ο αρχηγος... Λιγη ξεκουραση και προμηθειες φιλε μου! Εκεινοι γυρισαν και συζητησαν λιγο γρηγορα μεταξυ τους, προφανως εκαναν μια συσκεψη για το αν θα επρεπε να με αφησουν να περασω ή οχι...Υστερα αυτος που μου ειχε μιλησει στην αρχη μου ειπε... Ακολουθησε μας...Θα σε παμε στο λιμανι να αφησεις το καραβι σου και υστερα θα περασεις απο μια εξεταση για να δουμε τις προθεσεις σου... Οκ φιλε...αλλα να ξερεις πως αν παθει κατι το καραβι μου, θα γινω πολυ εχθρικος... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Δευ Ιαν 09, 2012 2:04 pm | |
| Εδεσαν το πλοιο μου με τα δικα τους και με ρυμουλκησαν μεχρι το λιμανι της πολης τους...στο δρομο προς τα εκει ρωτησα, τον οπως νομιζα επικεφαλη, αν πραγματι το νησι αυτο ηταν το Puzzle Island και για καλη μου τυχη απαντησε καταφατικα! Ωστοσο στην επομενη ερωτηση μου δεν τα πηγαμε και τοσο καλα μιας που οταν τον ρωτησα... Και γιατι λεγεται Little Grand Line Island? Νομιζεις πως θα σου πω πληροφοριες για το νησι μας πριν ανακαλυψουμε τις προθεσεις σου??? Οοο καλα ντε... τουλαχιστον φτανουμε?Βαρεθηκα... Ηταν τα τελευταια μου λογια...μετα εκατσα και κοιταγα το νησι στα αριστερα μου καθως προχωραγαμε για το λιμανι...η περιπετεια αυτη ειχε πολλες ενδειξεις πως θα ειναι βαρετη... ελπιζω τουλαχιστον να γινει καμια ωραια συγκρουση σε αυτο το χαζο-νησι... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Δευ Ιαν 09, 2012 2:17 pm | |
| Οταν επιτελους φτασαμε στο λιμανι, εδεσα το πλοιο μου και ακολουθησα τους υποτειθεμενους φρουρους της πολης σε ενα σπιτι οπου και περιμενα τον...εξεταστη μου... καποια στιγμη η πορτα ανοιξε και μπηκε μεσα ενας χοντρος τυπος με κατι κουρελια για ρουχα, κατα πασα πιθανοτητα ειχε μολις βγει απο το μπαρ μιας που βρομαγε σακε και ρουμι... Σε λενε Roni D. Razor ετσι? Ναι...με ξερεις? Απο τα wanted poster...εκανες μεγαλο σκηνικο στο Lyneel... Πλεον ειχα καταλαβει πως οσο και αν ελεγα πως δεν ημουν εγω αυτος που σκοτωσε τους Μαριν κανεις δεν με πιστευε οποτε απλα συμφωνουσα με οτι μου λεγανε! Ναι...Ηταν μεγαλη μαχη... Νομιζα πως ταξιδευεις με καποιον ονοματι Αξελ...που ειναι? Αυτο δεν ειναι δικη σου δουλεια...και τωρα λεγε τι με θες...Δεν εχω ορεξη για παιχνιδακια... Μεσα στην ενεργεια οπως λενε οι φημες...Θα σου πω τι θελω...εν καιρο... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Δευ Ιαν 09, 2012 2:45 pm | |
| ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ!!! Ειπα και σηκωθηκα ορθιος ενω συγχρωνος φλωγες αναπηδησαν στα χερια μου...Εκεινοι επεσαν πισω τρομαγμενοι απο το θεαμα του φρουτου μου...προφανως δεν ηξεραν πως οι φλωγες μου δεν εκαιγαν... Ενταξει ενταξει... Οτι πεις... Ειμαστε φιλοι, ή τουλαχιστον δεν ειμαστε εχθροι...και ουτε θελουμε να γινουμε... Φιλοι εε?? Λοιπον ΦΙΛΕ...λεγε γρηγορα τι θες απο μενα...ηρθα στο νησι αυτο με φιλικες προθεσεις και προς το παρον το εχω μετανιωσει...μη με κανεις να το μετανιωσω περισσοτερο...Δεν σε συμφερει... Με κοιταξε με ενα υφος που προδιδε τον φοβο του...καταλαβε πως το εννοουσα... και φαινοταν ετοιμος να μου πει την αληθεια... Λοιπον... Ειμαστε μελοι μιας ομαδας δολοφονων... Ποιοι?Εσεις? χαχαχαχα σπουδαια ομαδα ακουγεται... χαχαχαχα Ειμαστε! Ή τουλαχιστον...θα γινουμε σε λιγο καιρο... το θεμα ειναι πως θελουμε να δουλεψεις για μας...Θα χρειαζομασταν εναν ανθρωπο με 34.000.000 belli στο κεφαλι του... 34.000.000? φιλε καποιο λαθος κανεις...το Bounty μου ειναι 29.500.000... Προφανως οχι πια... ειπε και μου εδειξε ενα Wanted Poster... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Δευ Ιαν 09, 2012 2:56 pm | |
| Ειχε πραγματι αυξηθει...δεν ηξερα αν ηταν για το Lyneel ή για το Bliss Kingdom... οπως και να χει ομως το Μπαουντι μου ειχε ανεβει και αλλο... Προφανως καποιος στη Κυβερνηση με παρακολουθουσε απο κοντα... Οχι οτι με χαλαγε βεβαια... Ενιωθα ιδιαιτερα ευχαριστημενος με τον εαυτο μου που γινομουν ολο και πιο γνωστος...πλεον πολλοι ανθρωποι με αναγνωριζαν απο τα ποστερ της κυβερνησης... Αυτο ηταν, πηγαινα για την κορυφη... το επομενο μου βημα θα επρεπε να ειναι κατι που να συνταραξει τον κοσμο...Θα πρεπει να τους δειξω πως πρεπει να με φοβουνται... Πως ημουν αυτο που δεν θα θελαν ποτε να δουν... Ισως η συνεργασια με αυτους τους χαμενους δολοφονους να βοηθουσε σε αυτον τον τομεα... Οκ λοιπον...για να ακουσω την προσφορα σας... Πρεπει να δολοφονησουμε εναν υψηλοβαθμο Μαριν που μενει στο νησι... τι λες θα βοηθησεις? Αν σας βοηθησω...τι εχω να κερδισω?? 10.000 μπελι... και την ευχαριστιση του να τον σκοτωσεις... Χμμ... Ενδιαφερον... Αλλα καλυτερα να το κανεις 20.000, ετσι για να ακουγεται καλυτερα... Το συζητησαν μεταξυ τους χαμηλοφωνα... Ενταξει...20.000 μπελι... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 12:28 am | |
| Με 20.000 μπελι φιλε μου σε βοηθαω να σκοτωσεις οποιον θελεις... ειδικα αν ειναι και Μαριν... Ωραια ωραια οποτε αφου αποφασιστηκε αυτο καιρος να δεις τις πληροφοριες που εχουμε για τον στοχο...Εκανε μια κινηση με το χερι του και ευθης ηρθε καποιος με κρατοντας εναν φακελο στο χερι... μου τον εδωσε και ξαναεφυγε... Στα χαρτια που κρατας στα χερια σου αναγραφονται ολα οσα θα επρεπε να ξερεις για τον στοχο...Ανοιξα τον φακελο και κοιταξα μεσα... Υπηρχαν αρκετες φωτογραφιες μεσα καθως και πολλες πληροφοριες για τις συνηθειες του και τα μερη που παει μονος του... ή τουλαχιστον υπαρχουν και αλλοι μαζι του αλλα το μερος ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να επητρεπει την "τελεια" δολοφονια... Εισαι σιγουρος πως αυτα ειναι ολα οσα θα επρεπε να ξερω γι'αυτον;Ναι... ειναι πληροφοριες τρειων μηνων... ειναι ολα οσα χρειαζεσαι... αλλωστε την δουλεια δεν θα την κανεις μονος σου...οι πρακτορες μας θα ειναι εκει για να σε βοηθησουν... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 12:40 am | |
| Μαλιστα... τα λεφτα τα θελω πριν την δουλεια... ετσι για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου την φερεις μετα... Με κοιταξε εξονυχιστικα σαν να ηθελε να μετρησει μεχρι που θα μπορουσα να φτασω... Δεν το νομιζω πως θα γινει αυτο που ζητας...τα λεφτα θα σου παραδοθουν μισα πριν και μισα μετα την δουλεια... θελουμε και εμεις μια σιγουρια πως θα φερεις εις περας την αποστολη... Χμμ... Καλα λοιπον, υποθετω πως θα πρεπει να συνεργαστουμε με αμοιβαιες υποχωρησεις ετσι ωστε να μεινουμε και οι δυο ευχαριστημενοι απο την... συνεργασια... μας αυτην... Πολυ σωστα κυριε Roni... χαιρομαι που θα συνεργαστουμε... Εγω παλι καθολου... αλλα θα χρειαζομουν λιγα χρηματα αυτη την εποχη... οποτε καλως ή κακως θα πρεπει να συνεργαστουμε... Η ευθυτητα μου φανηκε να τον πειραξε... αλλα δεν με πολυ ενοιαζε, αλλωστε ημουν πολυ πιο δυνατος απο ολους αυτους μαζι...ακομα και χωρις να χρησιμοποιησω το φρουτο μου...οποτε δεν ειχα κατι να φοβηθω... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 1:37 am | |
| Αφου ειχαμε συμφωνησει τα λεφτα βγηκα να κανω μια βολτα στην πολη με την προφαση πως θα εψαχνα για πιθανα μερη για να τον δολοφονησω... η αληθεια ομως ειναι πως συγχρονως κοιταγα και για τροπους αποδρασης σε περιπτωση που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω σε περιπτωση που η κατασταση γινει αποπνικτικη για μενα... Αν ολα βαιναν καλως θα τελειωνα την δουλεια και θα εφευγα με 20.000 μπελι στην τσεπη μου...αν ομως οχι τοτε θα επρεπε να φυγω οσο πιο γρηγορα γινεται, αφου ομως δειξω στους "δολοφονους" τις ικανοτητες μου... Βεβαια δεν νομιζω πως θα μπορουσαν να μου πουν την κριτικη τους μιας που θα ηταν νεκροι κατα το τελος της επειδιξης μου... Παρατηρησα πως τα κτιρια ηταν χτισμενα το ενα κοντα στο αλλο και με μια ελαφρια κληση προς τα κατω... πραγμα που θα σημαινε πως θα μπορουσα να διαφυγω απο κει... Που νομιζεις πως πας φιλε; Μηπως χαθηκες; Μια φωνη διεκοψε τις σκεψεις μου και μου επετρεψε να παρατηρησω ποσο μακρια ειχα φτασει απο το σημειο συναντησης με τους "εργοδοτες" μου... Ποιος ειναι εκει; Εμφανισου!! του φωναξα... Ενας τυπος εμφανιστηκε στην οροφη ενος κτιριου με το σκοταδι της νυκτας να κρυβει το προσωπο του...καθως και αρκετοι αλλοι εμφανιστηκαν γυρω μου...Προφανως ηταν η συμμορια του... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 9:53 am | |
| Αρκετα εως πολυ γρηγορα με περικυκλωσαν καμια τριανταρια αντρες, οι οποιοι με κοιταγαν επειμονα και απειλητικα... Ο αρχηγος απο πανω με κοιταγε αλλα δεν μιλαγε... Λοιπον ακου ξενε... σου προτεινω να αφησεις τα λεφτα σου και να την κανεις απο δω... δεν ειναι για σενα αυτα τα στενα... Οοο τι λες ρε παιδι μου...ωστε αυτα τα στενα δεν ειναι για μενα εε; Και για ποιον ειναι;για σας τα καλα παιδια εε; Ακου μικρε...δεν εχω ορεξη για αστεια αν αγαπας την ζωη σου και την θες... Και βεβαια την αγαπαω...για αυτο ακριβως και δεν προκειτε να σου την δωσω...ουτε αυτη αλλα ουτε και τα λεφτα μου...αντιθετως θα σας δωσω μια επιλογη...ειτε εξαφανιζεστε και ζητε...ή μενετε και πεθαινετε...διαλεγεις και περνεις... Νομιζεις πως θα σε φοβηθουμε;;; Νομιζεις πως θα ζησεις; | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 10:04 am | |
| Χαχαχα μου αρεσεις μικρε! Σε συμπαθησα... τι λεει τωρα? αλλου πηγαινε το πραγμα...και τωρα γιατι με συμπαθει... Τι εννοεις με συμπαθησες?Γιατι με συμπαθησες?Εγω θελω να σε καθαρισω... Δεν χρειαζεται να γινει τιποτα απο ολα αυτα...ολο αυτο ηταν ενα σκηνικο για να μαθω αν πρεπει να σε βοηθησω ή οχι...Παρεπιπτοντως με λενε Jet... οι τυποι γυρω σου ειναι η συμμορια μου... εισαι ο Grimmjow ετσι; Σε περιμεναμε...Με περιμενες; Γιατι; Το ονομα μου ειναι Roni... αλλα ειμαι γνωστος και ως Grimmjow... Με ποιο πραγμα θες να με βοηθησεις;Αυτος που σε προσελαβε ως δολοφονο δουλευει για την κυβερνηση...ο στοχος εισαι εσυ...Τα ηξερε ολα οσα ειχαν γινει απο την ωρα που εφτασα εδω...ισως και απο πριν φτασω...οποτε δεν υπηρχε πλεον λογος να κρυφτω... Τι εννοεις "ο στοχος ειμαι εγω";Ειναι πολυ απλο...γινεσαι δυνατος και οι κυβερνηση εστειλε δολοφονους πισω σου για να ληξει το θεμα "υσηχα"...Ο Jet φαινοταν να λεει την αληθεια...για καποιο λογο οι "εργοδοτες" μου δεν μου γεμιζαν το ματι...οποτε αυτα που μου ειπε μου φαινοντουσαν απολυτα λογικα... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 10:11 am | |
| Εσυ τι εισαι; Και τι θα κερδισεις με το να με βοηθησεις;... Ειμαι επαναστατης...το μονο που εχω να κερδισω ειναι η ζωη ενος πολυτιμου κρικου αυτης της αλυσιδας... Ποιας; Τι εννοεις; Δεν μπορω να σου εξηγησω ακομη...δεν νομιζω πως εισαι ετοιμος για να μαθεις απο τωρα... Εχω βαρεθει να μου λενε ολοι δεν εισαι ετοιμος και δεν εισαι ετοιμος...το καλο που σου θελω να μιλησεις ανοιχτα... Το μονο που μου επιτρεπεται να σου πω ειναι πως καποιος θελει να σε κρατησει ζωντανο για να δεις καποια στιγμη τον πατερα σου... Ο πατερας μου ειναι νεκρος...ο μονος πατερας που εχω ειναι ο Raikou... του απαντησα ψυχρα... Οσο και να μην τον θες...ο πατερας σου ζει... και αποστολη μου ειναι να σε κρατησω ζωντανο... Δεν ηξερα τι να πιστεψω... συνομοσιες...δολοφονειες...επαναστατες... κατι επρεπε να κανω...και οσο το δυνατον πιο γρηγορα... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 10:20 am | |
| Και τωρα τι προτεινεις να κανουμε;Σε σχεση με τον δολοφονο εννοω...Υπαρχουν πολλοι που θα παρακολουθουν την μαχη...καλο ειναι να επιτεθουμε ολοι μαζι για να καταλαβουν πως δεν εισαι μονος σου...ξερω πως εισαι δυνατος αλλα αν τον σκοτωσεις μονος σου θα στειλουν εναν πιο δυνατο...ενω ετσι θα παρουν το μυνημα...προς το παρον τουλαχιστον!Και μετα;Θα ταξιδευουμε μαζι για λιγο καιρο...αν δεν κανω λαθος εχεις ενα αρκετα μεγαλο πλοιο...Δικιο εχεις...ξανα... ειπα νευριασμενος...πως γινοταν να τα ξερει ολα και εγω να μην ξερω τιποτα...το μονο σημαδι που ειχα αυτον τον καιρο ηταν οι υποψιες μου... Λοιπον...καθε στιγμη μετραει...σημερα θα μεινεις μαζι μας...θα χτυπησουμε κατα την αυγη...εμεις θα επιτεθουμε στους αντρες του...και την καταληλη στιγμη θα σου φωναξω και θα του επιτεθεις...απο κει και περα ολα ειναι στο χερι σου...Να τον νικησω ή να τον σκοτωσω;Θα τον σκοτωσεις... βαναυσα... αυτο θα πρεπει να τους δωσει το μυνημα...Ενταξει λοιπον...αστο πανω μου! Προσεχε... ολα θα εξαρτονται απο μια λαθος κινηση...προσεχε...ΟΚ Jet...και...ευχαριστω για ολα...Απλα την δουλεια μου κανω Roni...αλλα χαιρομαι που του μοιαζεις τοσο... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Τρι Ιαν 10, 2012 10:43 am | |
| Το βραδυ δεν περναγε με τιποτα... σκεφτομουν ολα αυτα που μου ειχε πει ο Jet... αλλα αυτο που με νευριαζε περισσοτερο ηταν οχι το μερος με τους δολοφονους...αλλα αυτο που ειπε για τον πατερα μου... ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΩ; ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΩ... Πως γινεται να του μοιαζω; δεν τον ειχα δει ποτε... δεν ηταν ποτε εκει...o Raikou με μεγαλωσε... οποτε πως γινεται να μοιαζω σε καποιον που δεν ξερω; Ημουν νευριασμενος αλλα και χαρουμενος...δεν ξερω γιατι αλλα ημουν χαρουμενος... σχεδον ολο το βραδυ ετσι περασε...πεταγα πραγματα απο δω και απο κει...και κατεληξα να μαχαιρωθω δυο φορες για να ποναω και να μην τα σκεφτομαι αλλο...αλλα ματαια... γιατρευομουν ακαριαια λογω του φοινικα μεσα μου...τελικα ειχα νευριασει και με αυτο...γιατι μου το εκανε αυτο...ποτε μου δεν πηγα στη θαλασσα με φιλους...ποτε δεν ημουν κανονικος... Ξαφνικα αρχισα να κλαιω και να φωναζω... ειχα πλεον νευριασει και με τον εαυτο μου...σχεδον με μισουσα... το πρωι με βρηκε κατω απο το κρεβατι να παλευω με τους εφιαλτες που εβλεπα...Ο Jet μπηκε μεσα... με κοιταξε και μου ειπε πως με ακουγε ολο το βραδυ...μου ζητησε να ηρεμησω και να συγκεντρωθω στην αποστολη μας...και πως αν το κανω θα μου απαντουσε σε καθε ερωτηση καθως θα ταξιδευαμε... Δεχτηκα...δεν ειχα αλλη επιλογη αλλωστε... Περιμεναμε πανω απο κατι σπιτια να καταφθασουν οι στοχοι μας...εφτασαν...η μαχη ηταν τοσο γρηγορη που δεν καταλαβα για ποτε τελειωσε... οι επαναστατες ειχαν ετοιμα τα οπλα τους και οταν οι δολοφονοι μας εφτασαν ξεκινησαν να τους σκοτωνουν εναν εναν...εκτος απο τον αρχηγο τους τον Kiiro Ken αυτος ηταν δικος μου... Τωρα Roni... μου φωναξε ο Jet...πηδηξα επανω στο Kiiro Ken ο οποιος ειχε σαστισει απο την τροπη των πραγματων... το σωμα του επεσε στο εδαφος... κραταγα το κομμενο κεφαλι του και φωναξα σε οποιον μπορει να μας παρακολουθουσε εκεινη την ωρα, πως το ιδιο θα παθουν και οι επομενοι. Ο Jet ηρθε κοντα μου και μου ειπε πως νικησαμε...διαλυθηκαμε ηρεμα ηρεμα αφηνοντας τα πτωματα πισω μας...ως ενδειξη για την κυβερνηση...οι υπολοιποι επαναστατες μας χαιρετησαν στο λιμανι...με τον Jet λυσαμε το πλοιο και ξεκινησαμε... δυσκολη νυχτα...αλλα κατι μου ελεγε πως αυριο θα ηταν μια καλυτερη ημερα... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] Κυρ Ιαν 15, 2012 6:38 am | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 5 Beli: 18.000+3.000(αρχαιολόγος) Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις:Βιαστική ιστορία,δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον. | |
|
| |
| Λιγες στιγμες ηρεμιας[Τελος] | |
|