.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Meet up with the Rebels[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 1:10 am

Την επομενη μερα το πρωι η κηδεια του νεκρου επαναστατη ελαβε μερος...Ολοι οι αλλοι επαναστατες καθως και αρκετοι απο τους πολιτες της πολης του Centauria ειχαν παρευρεθει για να τιμησουν τον νεκρο... Αφου η κηδεια ελαβε τελος, πλησιαζε η ωρα της μαχης μου... Η καμπανα καποια στιγμη χτυπησε και η μαχη ξεκινησε... ο αντιπαλος μου παροτι ηταν ο πεμπτος σκορπιος δεν φαινοταν να ειναι καθολου καλος σε αυτο που κανει ή τουλαχιστον δεν ηταν συγκεντρομενος στη μαχη μας...
Αν συνεχισεις να μην με προσεχεις θα το μετανιωσεις πολυ πικρα...
Δεν με ενδιαφερει η μαχη μας ξενε...μπορεις αν θες να παρεις απο τωρα την νικη... δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα πριν λιγο εθαψαν τον μικρο μου αδερφο...
Αδερφο; θες να πεις οτι ο νεκρος επαναστατης και εσυ, εισασταν αδερφια;
Το ονομα του ηταν Stig και ναι ηταν ο μικρος μου αδερφος για αυτο...δεν μπορω να...
Μια πληγη δημιουργηθηκε στο στηθος του και επεσε κατω...
Συγγνωμη φιλε...αλλα επρεπε να το κανω...τωρα εχασες και μπορεις να πας να θρηνησεις τον αδερφο σου...τα συληπητιρια μου...
Με κοιταξε με ενα βλεμα ευγνωμοσυνης...ειχε καταλαβει τον λογο που τον εκοψα με το σπαθι μου...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 1:25 am

Καθομουν κατω απο ενα δεντρο κοντα στη λιμνουλα και ηρεμουσα οταν ξαφνικα εμφανιστηκε ο Jet...
Βρε βρε βρε....καλως τον δευτερο πιο δυνατο σκορπιο..!
Βλεπω εχεις ορεξη για πλακες ακομα εε;;!!! μου ειπε ειρωνικα!
Jet...ποσες φορες θα στο πω...παντα εχω ορεξη...!
Ααα ναι...ο κυριος Roni...δεν χανει ποτε την διαθεση του...!
Οχι ποτε...αλλα σπανια θα ελεγα!!λοιπον τι σε φερνει απο δω;δεν ειμαστε αντιπαλοι;
Ειμαστε αλλα αυριο θα αναμετρηθουμε και ετσι ειπα να χαλαρωσω λιγο πρωτα...
Μαλιστα τοτε φιλε μου...μπορεις να κατσεις οση ωρα θες! του ειπα με ενα χαμογελο.Εκατσε και με ρωτησε..
Ειναι περιεργο συναισθημα ομως ετσι; το να πολεμησεις καποιον φιλο εννοω...!
χαχα ναι ειναι... αλλα χαιρομαι που θα εισαι εσυ ο επομενος αντιπαλος...ετσι θα μπορεσουμε και οι δυο να δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο μιας που δεν θα εχει σημασια το ποιος θα κερδισει...!!
Συμφωνησε και ενα καταφατικο βλεμα...! Ολη την υπολοιπη ωρα καθομασταν εκει και μιλαγαμε για το μελλον και τις μαχες που θα ερθουν...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 1:45 am

Το απογευμα περασε και ηρθε το βραδυ...σηκωθηκαμε και επιστρεψαμε σιγα σιγα πισω στην κατασκηνωση...! Κατσαμε λιγο στη φωτια που ειχαν στησει οι αλλοι επαναστατες, ολα φαινονταν να ειχαν επιστρεψει στον κανονικο τους ρυθμο, αν εξαιρεσεις το οτι το πρωι θαψανε εναν απο τους 8 καλυτερους μαχητες τους...Η νυχτα ωστοσο περασε γρηγορα και το πρωινο πηρε την θεση καλα καλα, "εχει μια πολυ ωραια μερα σημερα" σκεφτηκα...ιδανικη για μαχες! Βγηκα απο την σκηνη μου και πηγα στο μερος που λαμβανε χωρο η μαχη μου με τον Jet...Οταν εφτασα τον ειδα ηδη εκει να με περιμενει...Με καλημερισε και μου ειπε πως ειχε ερθει η ωρα πλεον να δουμε ποιος ειναι πιο δυνατος...!Η μαχη ξεκινησε, ειχαμε συμφωνησει να πολεμησουμε με φουλ δυναμη και ετσι μεταμορφωθηκα απο την αρχη...πεταγα αριστερα και δεξια αποφευγοντας επιθεσεις ενω παραλληλα εκανα και εγω τις δικες μου...Επιτεθομουν μια με το ραμφος μου, μια με τα ποδια αφου πρωτα τα ειχα κανει παλι κανονικα... ηταν γρηγορη μαχη...κανενας απο τους δυο μας δεν ηθελε να χασει...οχι επειδη ετσι επρεπε αλλα επειδη ετσι ειχαμε συμφωνησει...
Ο Jet χρησιμοποιουσε μαχαιρια σε συνδυασμο με πολεμικες τεχνες ετσι ωστε να μπορεσει να μου κανει πολλα και γρηγορα χτυπηματα... ειχε αρκετη ταχυτητα παροτι δεν ειχε καποιο φρουτο...εβρισκα ιδιαιτερη δυσκολια στον να του περασω ενα χτυπημα ακομα και αν η ταχυτητα μου ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την δικη του...Ηταν πραγματι ενας αντιπαλος που ηξερε απο μαχες...εκεινη την στιγμη δεν μου φαινοταν καθολου περιεργο που ειχε τον τιτλο του δευτερου πιο δυνατου σκορπιου... Οι επιθεσεις συνεχιστηκαν χωρις οπλα...εγω ημουν παλι ανθρωπος και ο Jet ειχε πεταξει τα μαχαιρια του...πλεον ηταν μια μαχη σωμα με σωμα... αγκωνες και γονατα εβρισκαν στοχο στον καθενα μας... ενα γρηγορο κροσε ηρθε προς το μερος μου...εσκυψα και το απεφυγα καθως σηκονομουν ενα δυνατο απερκατ βρηκε στοχο στο σαγωνι του Jet πετωντας τον λιγα μετρα πισω... Με κοιταξε και χαμογελασε...
Οχι και ασχημα φιλε μου...
Χαχα και συ δεν εισαι κακος!Τι λες; Θα το τελειωσουμε;
Εννοειτε...αυτη θα ειναι η τελευταια κινηση...!
Συγκεντρωθηκαμε και οι δυο μια κοινη γρηγορη επιθεση ξεκινησε... οι γρωθιες μας εφυγαν συγχρονως απο τον εναν στον αλλο... βρηκαν και οι δυο στοχο...η δυναμη και η ορμη απο το χτυπημα μας πεταξε συγχρονως πισω...πεσαμε κατω, σιγα σιγα καταφερα να σηκωθω και κοιταξα τον Jet...ειχε τις αισθησεις του αλλα δεν ειχε σηκωθει ακομα...γυρισε και μου ειπε...
Το σωμα μου δεν με υπακουει πλεον...η νικη ειναι δικη σου!Ο δρομος προς τον αντιπαλο σου ανοιξε επιτελους...Roni...αλλαξε του τα φωτα!!!
Γελασα και τον βοηθησα να σηκωθει!
Αυτο εννοειτε φιλε!Του ειπα!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 27, 2012 9:05 am

Αλλο ενα απογευμα με βρηκε να γυμναζομαι... ετρεχα και εκανα βαρη, επεφτα για κοιλιακους και καμψεις... ηδη με τρεις μερες εντατικης και δυνατης γυμναστικης ενιωθα το σωμα μου πολυ πιο δυνατο, ειχα δει αλλωστε τα αποτελεσματα οταν πραγματικα νικησα κατα κρατος τον Jet με τις γρωθιες μου... Το ιδιο τελος θα ειχε και ο "καρφιας" σκεφτηκα και συνεχισα ακομη πιο δυναμικα...το βραδυ εξουθενομενος πλεον επεσα νωρις στο κρεβατι αλλα ο υπνος δεν με πηρε αμεσως, το σωμα μου δεν ηταν ακομα ετοιμο να ξεκουραστει λογω της υπερεντασης αλλα το πνευμα μου ηταν ηρεμο...ενιωθα τις φλωγες μου να καινε ηρεμα αλλα σταθερα μεσα στο σωμα μου...Ο υπνος τελικα με πηρε και σηκωθηκα μονοκομματα το πρωι... Ετοιμαστικα και βγηκα απο την σκηνη μου, δεν χρειαστικε να παω μακρια γιατι ο τελικος θα γινοταν εδω...στο κεντρο της κατασκηνωσης, ετσι ωστε ολοι οι επαναστατες να εβλεπαν τον εξευτελισμο μου, ή τουλαχιστον ετσι ειχε πει o Ze, αλλα δεν θα επετρεπα να γινει ετσι... Πηγα στο κεντρο και εκατσα στο χωμα... ενιωθα και ημουν σιγουρος πλεον για την μαχη αυτη, και οταν τελικα ξεκινησε μπηκα δυναμικα...ουτε σπαθια ουτε και μαχαιρια πλεον...τα ειχα πεταξει αυτα! Στη μαχη μου με τον Jet παρατηρησα πως ημουν πολυ καλυτερος στο να χειριζομαι τα χερια και τα ποδια μου απο ενα σπαθι, και σε συνδυασμο με την ταχυτητα και την οραση του φοινικα ημουν ασταματητος... Εσκυβα ή πηδαγα για να αποφυγω τα χτυπηματα του αντιπαλου μου, ειχε ηδη βγαλει καρφια σε καποια μελη του σωματος του και ετσι επρεπε να ειμαι προσεχτικος και ιδιαιτερα γρηγορος στις αντεπιθεσεις μου... Μεταμορφοσα τα ποδια μου και αρχισα να κινουμε πιο γρηγορα δεν με προλαβαινε πλεον, μπορει να διαβαζε τις κινησεις μου αλλα ισα που προλαβαινε να καλυφθει... Αλλη μια προσπαθεια να τον βαρεσω πηγε να βγει σε αποτυχια, αλλα οχι... μεταμορφοσα τα χερια μου και πεταξα, η προσποιηση μου επιασε και ειχε ξαφνιαστει... με ταχυτητα κινηθηκα προς το μερος του και την τελευταια στιγμη "αλλαξα" τα ποδια μου και καταφερα να του ριξω ενα χτυπημα με το γονατο μου στο κεφαλι... ειχα βαλει ολη μου την δυναμη στο χτυπημα αυτο και σε συνδυασμο με την ταχυτητα μου πρεπει να του εκανε καλη ζημια. Επεσε κατω αλλα δεν εμεινε για πολυ εκει, ξανασηκωθηκε και μου επιτεθηκε ευθυς αμεσως...δεν προλαβα να αποφυγω και ενιωσα τους κοιλιακους να τρυπιουνται απο την γρωθια του... με επιασε και αρχισε να με βαραει με ολη του την δυναμη ενιωθα τις αισθησεις μου να με αφηνουν, η οραση μου ειχε αρχισει να μαυριζει...
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΟΝ!!!
Η φωνη του Jet ακουστηκε καπου μεσα στο πληθος, ηταν μπροστα μου και μου φωναζε να σηκωθω... Επρεπε να σηκωθω... Η οραση μου αρχισε να καθαριζει, ενιωσα την δυναμη να επανερχεται, δεν θα εγκαταλειψω!!
Σηκωθηκα και κοιταξα τον αντιπαλο μου... Εδειχνε να φοβαται, φοβοταν τον ανθρωπο που ειχε την ψυχικη δυναμη να σηκωθει μετα απο τετοια χτυπηματα... Και αυτος ηταν και ο λογος που εχασε... Αυτος ο δισταγμος του και ο φοβος του να μου επιτεθει μου εδωσαν την ευκαιρια να του επιτεθω. Πεταξα ψηλα και αρχισα να πεφτω κατα πανω του, εκανα ξανα τα χερια μου κανονικα... με τους αγκωνες μου τον χτυπησα στο κεφαλι, το αιμα του ετρεχε ρυακι, επεσε κατω και δεν ξανασηκωθηκε...ειχα πλεον νικησει, ο μονος που μου εμενε ηταν ο Ze...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 28, 2012 12:29 am

Τωρα:
Ο Ze ηταν πεσμενος στα ποδια μου και απο τα χερια μου εσταζε το αιμα του... Ολοι οι επαναστατες με κοιτουσαν πλεον με τρομο, ετσι κρατωντας τα 10.000 μπελι, εφυγα απο την κατασκηνωση, επομενη μου σταση το λιμανι και απο κει δεν εχω καμια ιδεα για το που να παω υποθετω θα μαθω οταν φτασω...

Πριν περιπου μιση ωρα:
Η μαχη μου με τον Ze ξεκινησε το ιδιο απογευμα και οχι την επομενη μερα οπως ολες οι αλλες προφανως ουτε αυτος αλλα ουτε και εγω ειχαμε την καταλληλη υπομονη ωστε να περιμενουμε το αλλο πρωι...Απο την αρχη της η μαχη μας ηταν ιδιαιτερα βιαιη μπουνιες, κλωτσιες και αγκωνες απο την μερια μου εναντιον του σπαθιου και της ασπιδας που ειχε ο Ze... Πλεον ειχε γινει ακομα καλυτερος στον να παλευω ετσι απο οτι με το σπαθι... συνδυασμοι απο αερα και εδαφος ειχαν δωσει μια σοβαρη ωθηση στη πορεια της μαχης μας...
Ας το κανουμε ποιο ενδιαφερον ακομη...αν με κερδισεις μπορεις να παρεις την πανοπλοια μου και 10.000 μπελι...αλλα αν χασεις θα πρεπει να μεινεις για παντα εδω και να με υπηρετεις σαν επαναστατης...
Τι να την κανω την πανοπλοια σου; Δεν την χρειαζομαι...αλλα τα λεφτα σου θα τα παρω και υστερα θα ερθω να τα μετρησω πανω απο το πτωμα σου...!
Με αυτα τα λογια και απο τους δυο η μαχη αναψε ακομη πιο πολυ, προσπαθουσα συνεχως να περασω απο την ασπιδα του Ze και να μπορεσω επιτελους να τον χτυπησω... Αυτος απο την αλλη χρησιμοποιουσε μαεστρικα την ασπιδα καθως και το σπαθι του αλλωτε για αμυνα και αλλωτε για επιθεση...Καταφερνε συχνα να με χτυπησει αλλα γινομουν αμεσως καλα λογω των ιδιοτητων μου... Βρηκα ενα ανοιγμα και εκανα ευθυς αμεσως κινηση να το χρησιμοποιησω το χερι μου προλαβε και περασε πρωτου η ασπιδα του κλεισει το κενο ενα χτυπημα στον λαιμο, με εσπρωξε πισω νευριασμενος και μου καρφωσε το σπαθι του στη καρδια μου...επεσα στα γονατα ενω ο Ze με κοιτουσε με απεχθεια, αλλα οχι ειχα ηδη αρνηθει το να χασω...επιασα την λαβη του σπαθιου του και το τραβηξα εξω με ολη μου την δυναμη, πηδηξα κατα πανω του ενω συγχρονως μπλε φλωγες τυλιγαν το κορμι μου γιατρευοντας με... ολα εγιναν πολυ γρηγορα το σπαθι του διαπερασε την σαρκα του και νγηκε απο την αλλη, αιμα πεταχτηκε και τα χερια μου ειχαν γινει κοκκινα, επεσε στη γη μπροστα μου. Ηξερα πως ειχα κερδισει, πηγα στην σκηνη του και πηρα την σακουλα με τα λεφτα, επεστρεψα μπροστα του και τον κοιταξα...
Εχασες... του ειπα με απεχθεια...
Ο μονος λογως που δεν σε σκοτωνω ειναι γιατι εισαι ο πατερας του Jet...
Θα επρεπε να το κανεις...ειναι γνωστο πως δεν εχεις τετοια θεματα...
Δεν αξιζεις ουτε την περιφρονηση μου... του ειπα ενω το αιμα του εσταζε απο το χερι μου...
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Meet up with the Rebels[Τελος]   Meet up with the Rebels[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 28, 2012 12:44 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 47.000+3.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Εχασε απο τα εξης!Δεν γινετε να βαλεις φρουτο του διαβολου που υπαρχει μεσα στην λιστα. Μπορεις να δημιουργησεις δικο σου φρουτο μεσα στην ιστοια ομως αν θες να βαλεις οπωσδηποτε καποιον χρηστη φρουτου.

Meet up with the Rebels[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Rebels!
» [Τελος] Marines VS Rebels !
» [Τελος] Marines VS Rebels ! ( Part 2)
» When drunkness meet madness....[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: