.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 15, 2012 3:40 am

Το ταξίδι μου συνεχίζεται. Έμαθα πολλά πράγματα από τους τρεις μεγάλους δασκάλους στο Karate Island. Αισθάνομαι πολύ πιο δυνατός. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω κάποιον και να δοκιμάσω τα αποτελέσματα της προπόνησης μου. Δεν θα είμαι πλέον ένας φοβητσιάρης. Θα πολεμάω όλους τους εχθρούς μου με γενναιότητα. Ο ουρανός είναι καταγάλανος. Τα σύννεφα έχουν περίεργα σχήματα. Ένα από αυτά μου θυμίζει σαν εκείνα τα σπάνια πουλιά που είχα δει στο Karate Island. Τα νερά της θάλασσας είναι ήρεμα και με νανουρίζουν. Είμαι σχεδόν έτοιμος να την πέσω. Αλλά πρέπει να μείνω ξύπνιος μέχρι να φτάσω σε κάποιο νησί. Βλέπω κάτι να αχνοφαίνεται. Πρέπει να είναι κάποιο νησί. Ένας απότομος και δυνατός άνεμος επιταχύνει τη σχεδία μου. Καθώς πλησιάζω το νησί βλέπω ένα πειρατικό πλοίο να είναι αραγμένο στη δυτική πλευρά του νησιού. Η σημαία του έχει μαύρο φόντο και μια νεκροκεφαλή. Το κρανίο έχει μοβ γένια και από πίσω του υπάρχουν δύο άσπρα πιστόλια σε σχήμα χι. Το πλοίο τους είναι πολύ μεγάλο και στην πλώρη του έχει μία σκελετωμένη γυναίκα η οποία φοράει ένα μοβ φουστάνι και άσπρα πέδιλα. Απορώ τι να κάνουν εδώ αυτοί οι πειρατές. Του νησιού να είναι ή να έχουν έρθει να το λεηλατήσουν. Εγώ κατευθύνομαι προς την ανατολική μεριά του νησιού. Φτάνω και κατεβαίνω από τη σχεδία. Την αφήνω στην άκρη και την σκεπάζω με άμμο για να μην μου την κλέψει κανείς. Βλέπω ένα τείχος μπροστά μου. Η πύλη είναι ανοιχτή. Φωνάζω μήπως είναι κανένας εδώ αλλά καμία απάντηση. Έτσι λοιπόν αποφασίζω να διασχίσω την πύλη από μόνος μου. Αφού την περνάω μπαίνω μέσα σε ένα χωριό...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Killer No.2 στις Κυρ Ιαν 22, 2012 4:22 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 15, 2012 4:18 am

Κοιτάω γύρω μου και βλέπω πολλά σπίτια. Μοιάζουν σαν φτωχογειτονιές. Είναι απλά και μικρά. Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ή κάτι πολυτελές πάνω τους. Στο κεντρικό δρόμο βλέπω σπαθιά πεταμένα, αίματα, σφαίρες και πιο πέρα έναν άντρα να είναι λιπόθυμος. Τρέχω αμέσως για να τους προσφέρω τις πρώτες βοήθειες.
-Φίλε, φίλε τι έχεις; Είσαι καλά; Ξύπνα ε. Καλά τι έγινε εδώ;
-Εσ.. Εσύ φύγε από εδ.. εδώ πέρα. Είναι επικι...επικίνδυνα. Τρέξ να σώ... να σώσεις τη ζωή σου. Αααα... Μην κάθεσαι άλλο. Σε παρα..παρακαλώ. Είσαι νέος για να πεθάνεις.
Ο άντρας ξεψυχάει μπροστά στα μάτια μου. Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να πεθαίνει. Όλη η φάση είναι αηδιαστική και καταθλιπτική. Ακούω κάτι φωνές. Ψάχνω γύρω μου να κρυφτώ για να μην με δουν εδώ. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ μέχρι να μάθω τι συμβαίνει. Μια γυναίκα έρχεται και με αρπάζει και με πηγαίνει μέσα σε μια ψαροταβέρνα. Εκεί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τρώνε. Φαίνονται όλοι πολύ δυσαρεστημένοι.
-Μα καλά τι έχει συμβεί εδώ; Εσύ ποια είσαι; Γιατί είναι όλοι τόσο λυπημένοι;
-Ποιος είναι αυτός, Mambi; Την τον έφερες εδώ; Αν είναι δικός τους θα μας καταστρέψει.
-Ναι έτσι είναι Mambi. Δεν μπορείς να τον φέρνεις εδώ αν δεν ξέρεις ποιος είναι.
-Μην ανησυχήτε. Δεν είναι δικός τους. Τον είδα που πήγε να βοηθήσει έναν δικό μας που ήταν τραυματίας. Πρώτη φορά πρέπει να έρχεται στο νησί.
-Και αν το έκανε για να μας παραπλανήσει; Μήπως είσαι πάλι μεθυσμένη και δεν ξέρεις τι κάνεις;
-Μην λες ανοησίες. Δεν είδα υποκρισία στην βοήθειά του. Να σου πω εσύ ποιος είσαι;
-Σε μένα μιλάς;
-Ναι δεν σε έχω ξαναδεί στα μέρη μας.
-Όντως πρώτη φορά έρχομαι σε αυτό το νησί. Με λένε Jinta Silverine. Εσύ ποια είσαι;
-Από ότι άκουσες Μambi. Καλώς ήρθες λοιπόν στο Bliss Kingdom.
Αν και αυτή η γυναίκα φαίνεται φιλικά απέναντί μου οι άλλοι έχουν μια απόμακρη στάση. Μπαίνει απότομα ένας άντρας στο μαγαζί, λαχανιασμένος...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 10:25 am

-Eric τι κάνεις εδώ από τώρα; Γιατί είσαι λαχανιασμένος; Σε πείραξε κανένας;
-Όχι δεν με πείραξε κανείς. Αλλά πρέπει να σας πω κάτι οπωσδήποτε.
-Τι θέλεις εσύ εδώ; Φύγε παλιοχαμένε επιστήμονα.
-Σταματήστε όλοι αμέσως τώρα! Εγώ του είπα να έρθει εδώ. Δεν πρέπει να είμαστε χωρισμένοι σε τέτοιες στιγμές αλλά όλοι μαζί ενωμένοι. Είμαστε όλοι από το ίδιο νησί.
-Πιστεύω πως έχει δίκιο η Mambi. Ας μην τον βρίζουμε συνέχεια. Ας συνεργαστούμε για να νικήσουμε τον κοινό εχθρό.
-Πες μας ότι έχεις να μας πεις Eric. Θα σε ακούσουμε.
-Έχω άσχημα νέα να σας πω. Η Nadia έχασε την μάχη στο δεύτερο επίπεδο και τώρα έχει υποχωρήσει στα σύνορα. Αν ξαναχάσει τότε οι πειρατές θα μουν στο πρώτο επίπεδο και θα μας λεηλατήσουν. Πολλοί δικοί μας πειρατές έχασαν τη ζωή τους. Πρέπει να πάμε να την βοηθήσουμε αμέσως. Αλλιώς τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα για εμάς.
-Μα εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι. Πως θα εμπλακούμε σε μία μάχη με πειρατές; Θα χάσουμε σίγουρα τη ζωή μας.
-Μισό λεπτό θέλω και εγώ να πω κάτι. Από ότι κατάλαβα κάποιοι πεiρατές απειλούν να κατακτήσουν το Bliss Kingdom. Δεν σας ξέρω πολύ καλά αλλά θα σας πω κάτι. Πρέπει να πάτε να πολεμήσετε. Ακόμα και αν είναι να θυσιάσετε τη ζωή σας. Αυτός είναι ο τόπος σας. Εδώ γεννηθήκατε, εδώ ζήσατε, εδώ είχατε τα πρώτα σας παιχνίδια και τους πρώτους σας έρωτες. Δεν πρέπει να το αφήσετε να το πάρουν κάποιοι άλλοι πειρατές. Αλλά πρέπει να το προστατέψετε με ότι έχετε.
-Έχει δίκιο το αγόρι. Πρέπει να παραταχθούμε όλοι μαζί δυνατοί και ενωμένοι ενάντια του εχθρού.
-Ας πάμε να πολεμήσουμε και να τους κερδίσουμε. Πηγαίνετε όλοι στα σπίτια σας να ξεκουραστείτε για σήμερα, να προετοιμαστείτε, να εφοδιαστείτε με όπλα και τρόφιμα και αύριο θα συναντηθούμε όλοι εδώ για να κατευθυνθούμε προς το μέτωπο.
-Ναι!!! Θα κερδίσουμε!!!
Έτσι όλοι φεύγουν για τα σπίτια τους για να προετοιμαστούν για την αυριανή μάχη...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 10:39 am

Πέφτει η νύχτα και σκεπάζει όλο το τοπίο με σκοτάδι. Εγώ με την Mambi είμαστε ακόμα στην ταβέρνα. Αυτή πίνει κάτι μπύρες. Έχει μεθύσει για τα καλά αν και καταλαβαίνει ακόμα τι γίνεται γύρω της. Έξω στην ταβέρνα κάθεται ο Eric μόνος του σε ένα τραπέζι και πίνει μία βότκα. Πάω να του μιλήσω.
-Γεια σου φίλε Eric. Τι κάνεις εδώ μόνος σου; Γιατί δεν έρχεσαι μέσα;
-Μου αρέσει να κοιτάω τα αστέρια στον ουρανό κάθε βράδυ. Είναι υπέροχα. Τα μόνα που με συμπαθούν και με κάνουν να ηρεμώ. Νιώθω μια γαλήνη στη ψυχή μου κάθε φορά που τα κοιτάω.
-Γιατί οι υπόλοιποι κάτοικοι δεν σε συμπαθούν;
-Όχι δυστυχώς. Οι περισσότεροι με βρίζουν και με διώχνουν από την παρέα τους αν πάω να καθίσω μαζί τους. Κάποιοι με χτυπάνε μάλιστα.
-Και γιατί το κάνουν αυτό; Εσύ γιατί δεν τους λες τίποτα; Πλάκωσε τους στο ξύλο!
-Εσένα φίλε... Πως είπαμε σε λένε;
-Jinta Silverine. Χάρηκα για τη γνωριμία και επίσημα, Eric.
-Και εγώ το ίδιο. Όπως σου έλεγα Jinta οι περισσότεροι σε αυτό το νησί με μισούν. Και δεν είναι εύκολο για μένα να τους χτυπήσω όπως είπες. Είμαι ένας αδύναμος επιστήμονας. Δεν έχω την απαραίτητη δύναμη.
-Επιστήμονας; Αυτό πρέπει να είναι τέλειο.
-Ναι μου αρέσει πολύ. Αλλά σχεδόν όλα μου τα πειράματα έχουν αποτύχει και έχουν υπάρξει θύματα. Για αυτό οι περισσότεροι δεν μου μιλάνε. Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ αλλά μετά το συνήθισα. Έτσι και αλλιώς η Mambi και η Nadia είναι πραγματικές φίλες μου οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσει η ζωή μου όπως είναι.
Μου θυμίζει τον εαυτό μου. Έτσι μισούσαν και εμένα στο νησί μου. Παρόλο όμως που είναι σε αυτή την θέση φαίνεται πολύ ευδιάθετος...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 10:50 am

-Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι έχει συμβεί σε αυτό το νησί; Γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω. Σε συμπάθησα πολύ και θα σου προσφέρω τη βοήθεια μου.
Ξαφνικά πετάγεται η Mambi μέσα από τη ταβέρνα.
-Να φύγεις δεν χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.
-Μα τι είναι αυτά που λες; Ένας ακόμα νέος γεμάτος πάθος και από ότι μου φαίνεται δυνατός θα μας είναι σίγουρα πολύ χρήσιμος.
-Δεν με ενδιαφέρει τι είναι. Δεν είναι ντόπιος. Και δεν θα τον χρειαστούμε. Και δεν δέχομαι κουβέντα περί αυτού.
Σηκώνομαι και φεύγω. Έχω λίγα νεύρα να πω την αλήθεια. Το ξέρω ότι δεν με γνωρίζουν καλά και μπορεί να μην με εμπιστεύονται αλλά όχι να μου φέρονται και έτσι. Ακούω μια φωνή πίσω μου. Γυρνάω και βλέπω τον Eric να με ακολουθεί. Μου λέει να σταματήσω αλλά δεν τον ακούω και συνεχίζω το δρόμο μου για τη σχεδία. Θα φύγω από το νησί αφού τους είμαι άχρηστος.
-Εε Jinta περίμενε να σου πω. Άκουσε με πρώτα και μετά κάνε ότι θέλεις.
Σταματάω και κάθομαι κάτω σταυροπόδι. Έχω περιέργεια να δω τι θα μου πει. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Το φεγγάρι και τα αστέρια προσφέρουν το βραδινό φως στο νησί.
-Λοιπόν πες μου τι θέλεις. Να τελειώνουμε να φεύγω.
-Θα ακούσεις πρώτα όλα αυτά που έχω να σου πω και μετά κάνε ότι θες. Αλλά δεν θα με διακόψεις καθόλου. Εντάξει;
-Εντάξει. Αλλά όσο πιο σύντομα και γρήγορα μπορείς.
Έτσι ξεκινάει η συζήτηση μου με τον Eric κάτω από το φως της πανσέληνου...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 11:05 am

-Όλα άρχισαν πριν τρεις μήνες. Το Bliss Kingdom είναι ένα χαρούμενο και ευδιάθετο νησί. Τα πάντα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που μια μέρα επιτέθηκαν κάποιοι πειρατές ονόματι Blackwater Pirates. Αυτό το νησί έχει δύο επίπεδα. Αυτό που είμαστε εμείς τώρα και εδώ μένουν οι φτωχοί και το δεύτερο επίπεδο όπου εκεί μένουν οι πλούσιοι και οι ευγενείς. Αφού λοιπόν οι πειρατές λεηλάτησαν αυτό εδώ το επίπεδο και έκλεψαν τα πάντα, ύστερα έσφαξαν δημοσίως όσους αντιστάθηκαν. Μετά πήγαν στο δεύτερο επίπεδο και εκεί έκαναν τα ίδια. Επίσης απήγαγαν τον δήμαρχο του νησιού και τον κρατάνε όμηρο. Για να μην τον σκοτώσουν μας έχουν αναγκάσει να τους δίνουμε 10.000 beli κάθε εβδομάδα. Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι για εμάς να μαζεύουμε τόσα χρήματα ενώ το εμπόριο μας έχει μειωθεί εξαιτίας τους;
-Λυπάμαι πολύ δεν ήξερα ότι είχαν συμβεί όλα αυτά.
-Κι όμως έτσι είναι τα πράγματα. Η Nadia λοιπόν η πειρατίνα του νησιού όταν έγινε αυτό είχε πάει να φέρει τρόφιμα για το νησί. Όταν γύρισε αμέσως έκανε επίθεση αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει. Αλλά ούτε και έχασε. Έτσι η μάχη συνεχίστηκε στο δεύτερο επίπεδο για έναν μήνα περίπου. Και σήμερα έχασε από ότι άκουσες. Αν χάσει πάλι τότε την κάτσαμε γιατί θα μας ξανακάνουν επίθεση.
-Μέχρι εδώ τα κατάλαβα. Αλλά και πάλι γιατί μου φέρθηκε έτσι η Mambi; Γιατί να μην βοηθήσω;
-Η Mambi ήταν από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στο νησί. Κάθε μέρα έπινε με τον άντρα της και χόρευε. Αλλά στα άτομα που εκτελέστηκαν εδώ δημοσίως ήταν και αυτός. Από τότε είναι πολύ λυπημένη και έχει νεύρα για τα πάντα. Μην την παρεξηγείς.
-Αν το ήξερα... Λυπάμαι πολύ για αυτήν. Αλλά τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να πολεμήσω. Θα σας βοηθήσω ότι και να πει αυτή.
-Λοιπόν πάμε τώρα σπίτι μου να κοιμηθούμε για να είμαστε ξεκούραστοι αύριο. Μας περιμένει δύσκολη μάχη
Σηκωνόμαστε και κατευθυνόμαστε στο σπίτι του Eric...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 16, 2012 11:21 am

Φτάνουμε στο σπίτι του Eric. Μπαίνουμε μέσα και βλέπω ένα σπίτι γεμάτο σπασμένες εφευρέσεις, παντού εργαλεία και σημειώσεις.
-Μην με παρεξηγείς. Είναι λίγο ακατάστατα. Αλλά τώρα πρόσφατα έκανα μία εφεύρεση. Δεν έχω προλάβει να μαζέψω ακόμα.
-Τι εφεύρεση; Για φέρε μου να την δω.
-Όχι όχι δεν χρειάζεται. Έτσι και αλλιώς δεν θα δουλεύει, θα γίνει καμιά έκρηξη και θα έχουμε θύματα πάλι.
-Δεν πειράζει θα το διακινδυνέψω. Για τράβα να μου τη φέρεις εσύ και τα άλλα άστα πάνω μου.
Πηγαίνει και μου τι φέρνει. Είναι ένα μπουκάλι από μπύρα με ένα μαντήλι το οποίο προεξέχει από την τρύπα του μπουκαλιού. Από κάτω έχει ένα ξύλινο μακρόστενο πράγμα το οποίο έχει μία τρύπα.
-Και πως δουλεύει; Όπως είναι τώρα μου φαίνεται άχρηστη.
-Όχι όχι. Αντίθετα είναι πάρα πολύ χρήσιμη. Το ακουμπάς κάτω και σημαδεύεις κάτι. Το στρίβεις προς αυτή τη μεριά και μετά βάζεις ένα ξύλο από κάτω του για να το κρατάει λίγο όρθιο. Στη συνέχεια βάζεις φωτιά στο μαντήλι. Αυτό όταν καεί ολόκληρο βγαίνει φωτιά από την πίσω τρύπα και εκτοξεύεται προς τον αντίπαλο. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά τραύματα.
-Πολύ καλό. Θα το κρατήσω. Να σου κάνω μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε;
-Ναι πες μου.
-Αφού η Nadia τους πολεμάει πως γίνεται και τον πληρώνετε κάθε εβδομάδα;
-Ένας πειρατής του μεταφέρει τα λεφτά και σταματάνε για λίγο τη μάχη. Αν δεν δεχόταν η Nadia ο δήμαρχος θα πέθαινε. Δεν είχε επιλογή. Αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα για αύριο.
-Και εγώ το ίδιο. Λέω να πάω να την πέσουμε όμως.
Έτσι πάμε και ξαπλώνουμε μέχρι να έρθει το πρωί...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 3:10 am

Έχει έρθει το πρωί. Ξυπνάω και σηκώνομαι από το κρεβάτι μου. Ακούω φωνές από έξω. Ανοίγω το παράθυρο να δω τι γίνεται. Βλέπω τους άντρες του χωριού να έχουν όπλα στα χέρια τους και να είναι έτοιμοι να επιτεθούν. Μια μεγάλη μάχη πρόκειται να αρχίσει. Εγώ όμως έχω μια δουλειά να κάνω. Μπαίνει στο δωμάτιο ο Eric.
-Καλημέρα φίλε Jinta. Τι κάνεις; Πως κοιμήθηκες χτες το βράδυ; Ήταν άνετα;
-Ναι μια χαρά. Σε ευχαριστώ που με άφησες να κοιμηθώ στο σπίτι σου. Δεν ήξερα που θα έμενα αν δεν με φιλοξενούσες εσύ. Θα σου χρωστά χάρη.
-Όχι εντάξει δεν έχω κάνει κάτι το τρομερό. Δεν μπορούσα να σε αφήσω μόνο ου όταν με χρειάστηκες.
-Όχι για μένα ήταν κάτι μεγάλο. Να σε ρωτήσω, προς τα που είναι το κτήριο όπου κρατάνε τον δήμαρχο όμηρο;
-Στο άλλο επίπεδο όπου είναι οι πλούσιοι. Αλλά γιατί ρωτάς;
-Δεν είναι προφανές; Να πάω να τον σώσω. Έτσι θα μπορέσετε να πολεμήσετε πιο ελευθέρα. Δεν θα έχετε άγχος ή αγωνία μήπως πάθει κάτι ο δήμαρχος σας.
-Τιιιι; Δεν μπορείς να πας ολομόναχος εκεί. Εκεί βρίσκεται ο Black Butcher. Είναι ο καπετάνιος αυτών των πειρατών. Είναι πολύ δυνατός. Δεν θα μπορέσεις με τίποτα να τον κερδίσεις. Συν ότι υπάρχουν και άλλοι δυνατοί εκεί πέρα. Μέχρι τώρα η Nadia πολέμαγε μόνο τους απλούς πειρατές του πληρώματος. Βλέπεις είναι πολλοί και έτσι δεν χρειάστηκε να βγάλουν έξω τα μεγάλα όπλα. Πως θα τους αντιμετωπίσεις όλους μόνος σου;
-Δεν είναι μόνος του!
Και ξαφνικά βλέπουμε τη Mambi. Κρατάει κάποια όπλα και έχει φορέσει μία περίεργη στολή. Φαίνεται πανέτοιμη για αυτή τη μάχη...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 3:31 am

-Mambi τι κάνεις εσύ εδώ; Πρώτη φορά σε βλέπω ξεμέθυστη και ξύπνια τόσο πρωί.
-Ήρθα να ζητήσω συγγνώμη από τον Jinta για τη χθεσινή συμπεριφορά μου. Δεν φέρθηκα σωστά. Αλλά τώρα τελευταία με όλα αυτά που έχουν συμβεί στο νησί μας έχω νεύρα. Έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή μου. Λυπάμαι πολύ Jinta.
-Εγώ λυπάμαι Mambi. Μου είπε ο Eric τι έχει συμβεί στον άντρα σου. Δεν το ήξερα. Εγώ έχω να πω περασμένα ξεχασμένα. Ας ενωθούμε τώρα για να κερδίσουμε το κοινό κακό.
-Έχεις δίκιο σε αυτό. Πάρε εδώ. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σπαθί και ένα πιστόλι. Θα σου χρειαστούν για την μάχη.
-Σε ευχαριστώ. Αλλά θα ήθελα και μια άλλη χάρη. Να μιλήσω στον κόσμο που περιμένει από έξω. Έχω ένα σχέδιο που θα μας βοηθήσει να σώσουμε τον δήμαρχο σας. Αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Μπορεί και να χάσουμε τις ζωές μας.
-Εγώ είμαι μέσα θα έρθω μαζί σου Jinta ότι και να γίνει. Πάμε έξω να τους μιλήσεις.
-Μισό λεπτό. Θα έρθω και εγώ μαζί σας. Δεν θα είμαι πια ο δειλός άντρας που ήμουν. Οι εφευρέσεις μου θα με βοηθήσουν να κερδίσω.
Ο Eric πηγαίνει και φέρνει μία τσάντα γεμάτη από περίεργα πράγματα που θα τον βοηθήσουν στη μάχη. Εμείς πάμε έξω να μιλήσω στους άντρες του χωριού.
-Κάντε λίγο ησυχία. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το νησί μας. Τον τελευταίο μήνα έχουμε ζήσει τις χειρότερες και πιο οδυνηρές στιγμές. Δεν θα συνεχιστεί όμως αυτό. Σήμερα θα κερδίσουμε τον εχθρό και θα ζήσουμε πάλι όμορφα και χαρούμενα όπως ήμασταν. Για να το πετύχουμε αυτό όμως πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε ένα σχέδιο. Αυτό θα μας το πει ο Jinta.
Όλοι ζητωκραυγάζουν. Εγώ πηγαίνω μπροστά από το πλήθος για να τους ανακοινώσω το σχέδιό μου...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 3:51 am

-Λοιπόν ακούστε το σχέδιό μου. Αλλά να ξέρετε πως είναι πολύ ριψοκίνδυνο καθώς θα χρειαστεί να πολεμήσουμε τον καπετάνιο τους Black Butcher.
-Τι είναι αυτά που λες; Πας καλά παιδάκι μου;
-Ναι καλά λέει. Είσαι τρελός;
-Αφήστε με να μιλήσω. Κάντε λίγο ησυχία πρώτα. Τώρα που ησυχάσατε θα σας εξηγήσω και μετά μου λέτε ότι θέλετε. Εγώ, η Mambi και ο Eric θα πάμε να κάνουμε επίθεση στο κτίριο όπου βρίσκεται ο δήμαρχος σας. Έτσι θα τον σώσουμε. Μετά η Nadia και εσείς δεν θα έχετε φόβο μήπως πάθει κάτι οπότε θα κάνετε ανοιχτά επίθεση. Το μόνο που θέλω εγώ από εσάς είναι να μην πείτε τίποτα σε κανέναν. Αλλά να τους κάνετε να νομίζουν ότι είστε οι τελευταίοι άντρες του νησιού. Έτσι θα ρίξουν και άλλα όπλα έξω και θα είναι ευκολότερο για εμάς να μπούμε στο κτίριο.
-Ναι αλλά αν δουν ενισχύσεις μπορεί να σκοτώσουν τον δήμαρχο.
-Αυτό αποκλείεται να το κάνουν. Θέλουν χρήματα αλλιώς θα τον είχαν σκοτώσει ήδη. Εσείς τώρα ξεκινήστε για το μέτωπο και πείτε σε όλους ότι σας είπα. Το που θα πάμε εμείς οι τρεις να παραμείνει μυστικό, εντάξει;
-Εντάξει. Φύγαμε. Πάμεεεεεε!
Έτσι φεύγουν όλοι μαζί και πάνε στο μέτωπο. Εγώ με την Mambi και τον Eric κατευθυνόμαστε προς τον Black Butcher. Θα είναι ο πρώτος μου μεγάλος και δύσκολος αντίπαλος αλλά θα πρέπει να τον κερδίσω. Αν θέλω να πετύχω το στόχο μου. Δεν θα χάσω από κανέναν αντίπαλο. Καθώς πλησιάζουμε, σκύβουμε και κρυβόμαστε πίσω από κάτι θάμνους. Δεν πρέπει να μας καταλάβουν. Δεν βλέπω κανέναν όμως έξω. Πρέπει όλοι να πολεμάνε. Πεδίο ελεύθερο. Έτσι ξεκινάμε να μπούμε μέσα στο κτίριο όταν ξαφνικά ακούμε έναν πυροβολισμό...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 4:19 am

Ο πυροβολισμός μας σταματάει αμέσως. Γυρνάμε να δούμε και βλέπουμε ένα άντρα ντυμένο σαν νίντζα. Μόνο που πάνω δεν φοράει μάσκα. Τον βλέπουμε να κρατάει το όπλο. Αμέσως το πετάει κάτω και βγάζει δύο μικρά μαχαιράκια. Φαίνεται αρκετά δυνατός.
-Ποιος είσαι εσύ και τι δουλειά έχεις εδώ;
-Χμμμ. Ακριβώς το ίδιο θα ρώταγα και εγώ. Δυστυχώς για σας είμαι αυτός που θα σας σκοτώσει. Με λένε Mini Boo και είμαι ο τρίτος πιο δυνατός πειρατής του πληρώματος. Είστε πολύ άτυχοι που πέσατε πάνω μου. Αλλά είμαι καλός άνθρωπος. Σας δίνω τρία δευτερόλεπτα να εξαφανιστείτε από μπροστά μου.
-Έτσι και αλλιώς δεν θα φεύγαμε. Θα σε πολεμήσουμε και θα χάσεις.
-Jinta άφησέ τον σε εμένα. Εσείς συνεχίστε μπροστά. Με τις εφευρέσεις μου μπορώ να τον κερδίσω. Βασιστείτε πάνω μου.
-Είσαι σίγουρος; Αν πολεμήσουμε και οι τρεις μαζί θα είναι πολύ εύκολο να τον κερδίσουμε.
-Όχι έχω πάρει την απόφασή μου. Να μου έχετε εμπιστοσύνη και συνεχίστε χωρίς εμένα. Θα τον κερδίσω και μετά θα έρθω να σας βρω.
Εμείς συνεχίζουμε το δρόμο μας για να μπούμε μέσα στο κτίριο. Ο Mini Boo μας επιτίθεται αλλά μία βόμβα σκάει ακριβώς μπροστά του. Την έριξε ο Eric. Τον βλέπω να έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του. Μάλλον αυτή πρέπει να είναι η πρώτη του φορά που πολεμάει κάποιον χωρίς να φοβάται. Νιώθω χαρούμενος για αυτόν. Εγώ με την Mambi μπαίνουμε στο κτίριο. Προχωράμε για να βρούμε τον Black Butcher, να τον κερδίσουμε και να σώσουμε τον δήμαρχο. Ξαφνικά κάποιος πετάει μια βεντάλια με τρομερή ταχύτητα. Την αποφεύγω τελευταία στιγμή. Βλέπουμε μία γυναίκα. Φοράει ένα μπλε φόρεμα, έχει καστανά μαλλιά και είναι αρκετά όμορφη. Πρέπει να την κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε το δρόμο μας...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 4:41 am

-Ποια είσαι εσύ; Φύγε από το δρόμο μας αλλιώς θα το μετανιώσεις πικρά. Θα τις φας άσχημα.
-Χαχαχα! Πολύ καλό αστείο. Θα σας πω ποια είμαι. Δεν είναι ευγενικό κάποιος να πεθάνει χωρίς να ξέρει τον δολοφόνο του. Είμαι η Cat Loo. Η δεύτερη πιο δυνατή πειρατίνα στο πλήρωμα των Blackwater Pirates. Δεν θα μπορέστε να με κερδίσετε. Θα σας σκοτώσω πριν προλάβετε να πείτε το όνομά σας.
-Jinta άσε την πάνω μου. Θα την πολεμήσω εγώ. Όταν την νικήσω θα έρθω να σε βρω.
-Είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις; Θα ήταν καλύτερα να την πολεμάγαμε οι δυο μας.
Όχι μίλησα. Προχώρα εσύ χωρίς εμένα. Την έχω και εγώ από μόνη μου.
-Χαχαχα! Θα το δούμε αυτό. Είμαι πολύ γρήγορη και οι βεντάλιες μου πολύ κοφτερές. Δεν θα προλάβεις ούτε να κρυφτείς.
Έτσι εγώ συνεχίζω μόνος μου το δρόμο για να βρω τον δήμαρχο και να τον σώσω. Η μάχη με την Mambi και την Cat Loo συνεχίζεται. Πρέπει να τους έχω εμπιστοσύνη. Θα κερδίσουν και οι δύο σίγουρα. Φτάνω έξω από μία μεγάλη πόρτα. Είναι μπλε και έχει έναν χρυσό αετό. Την ανοίγω και μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Βλέπω έναν μεγάλο άντρα. Φοράει ένα μαύρο παντελόνι, ένα μοβ πουκάμισο που είναι ανοιχτό μπροστά και από μέσα ένα άσπρο, αμάνικο φανελάκι. Επίσης φοράει ένα μαύρο κάλυμμα στο δεξί του μάτι. Έχει μαύρα γένια μέχρι την κοιλιά του σχεδόν και μοβ μαλλιά. Είναι χοντρός, γεροδεμένος αλλά και πολύ ψηλός. Μάλλον αυτός πρέπει να είναι ο Black Butcher. Με κοιτάει με ένα άγριο βλέμμα. Από ότι φαίνεται σε λίγο θα αρχίσει μία μεγάλη μάχη...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΤετ Ιαν 18, 2012 5:05 am

-Ποιος είσαι εσύ σκουλήκι; Πως κατάφερες και έφτασες μέχρι εδώ; Μη μου πεις ότι κέρδισες τον Mini Boo και την Cat Loo;
-Όχι δεν τους κέρδισα εγώ. Οι φίλοι μου τους πολεμάνε τώρα. Αλλά δυστυχώς θα χάσουν σε λίγη ώρα. Πες μου τώρα εσύ ποιος είσαι;
-Ώστε θέλεις να μάθεις το όνομά μου. Θα στο πω λοιπόν. Black Butcher με λένε. Ένας πειρατής με 11.000.000 bounty. Αυτός που θα σε λιώσει σκουλήκι.
-Έτσι νομίζεις, ε; Αλλά εγώ ξέρω ότι θα χάσεις άσχημα. Δεν θα μπορέσεις να με κερδίσεις με τίποτα. Αλλά όταν χάσεις μην παρακαλάς για τη ζωή σου.
-Χαχαχα! Τι είναι αυτά που λες ρε ηλίθιε; Θα κερδίσεις εσύ εμένα; Να σε ρωτήσω έχεις καθόλου bounty;
-Όχι. Δεν χρειάζομαι για να σπάσω στο ξύλο ένα άθλιο και άχρηστο πειρατή σαν εσένα.
-Πως; Ένας απλός πειρατής σαν κι εσένα πιστεύει ότι μπορεί να με κερδίσει; Χαχαχα! Αν καταφέρεις και με ακουμπήσεις θα σε παραδεχτώ μικρό σκουλήκι. Δεν μου είπες το όνομά σου όμως.
-Jinta Silverine. Θα με θυμούνται όλοι σαν αυτόν που κέρδισε τον Black Butcher.
Πετάγεται λέγοντας:"Ας αρχίσει η μάχη". Πάει να μου ρίξει μπουνιά αλλά εγώ την αποφεύγω. Είναι γρήγορος για το μέγεθός του αλλά όχι τόσο γρήγορος όσο εγώ. Τρέχω κατά πάνω του και γυρνάει να με χτυπήσει. Κάνω έναν σάλτο δεξιά και του τραβάω κλωτσιά στην πλάτη. Αλλά νιώθω το πόδι μου ότι χτύπησε κάτι σιδερένιο. Αποκλείεται να έχει τόσο σκληρό δέρμα. Τι συμβαίνει;
-Αναρωτιέσαι γιατί δεν πόνεσα και γιατί νόμιζες ότι χτύπησες σίδερο, σωστά; Θα σου πω εγώ γιατί. Επειδή φοράω μια ασπίδα στην πλάτη μου. Έτσι όσοι μου κάνουν κατά μέτωπο επίθεση τους πλακώνω και όσοι μου επιτίθενται πισώπλατα δεν μου κάνουν ούτε γρατζουνιά.
-Μην νομίζεις ότι αυτό μπορεί να με σταματήσει. Ότι κόλπο και να έχεις κρυμμένο στο μανίκι σου θα χάσεις στο τέλος.
Μέχρι τώρα κανένας από τους δυο μας δεν έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Είναι τόσο δυνατός που δεν τα χρειάζεται; Μου κάνει πάλι επίθεση. Σκύβω και περνάω από δίπλα του. Του ρίχνω μπουνιά στο πόδι και πέφτει κάτω. Σηκώνεται όμως αμέσως. Πάω προς τα πάνω του για να του χτυπήσω το πρόσωπο. Πετάγομαι στον αέρα αλλά πριν προλάβω να κάνω κάτι με πιάνει με τα χέρια του και με πετάει πάνω στον τοίχο με όλη του τη δύναμη. Πονάω αρκετά από το χτύπημα. Ο τοίχος έχει σπάσει. Έτσι λοιπόν η μάχη συνεχίζεται...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 2:16 am

-Είσαι αρκετά δυνατός. Δεν έχω ξαναπολεμήσει έναν τέτοιο αντίπαλο. Θα είναι πολύ δύσκολο να σε κερδίσω.
-Χαχαχα! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα με κερδίσεις. Δεν θα μπορέσεις ούτε να με γρατζουνίσεις, σκουλήκι. Θα σε λιώσω.
-Δεν χρειάζεται να μιλάς έτσι. Αν όντως πιστεύεις ότι θα με νικήσεις τότε περιμένω να το δω. Εκτός και αν φοβάσαι.
-Είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου. Δεν θα αισθάνεσαι το ίδιο όμως σε λίγη ώρα. Θα σε πλακώσω στο ξύλο.
Τρέχει κατά πάνω μου και πάει να μου ρίξει μπουνιά αλλά πηδάω ψηλά και τον αποφεύγω. Πολύ γρήγορα τον κλωτσάω με όλη μου τη δύναμη στο πρόσωπο και αυτός πετάγεται στον τοίχο.
-Από ότι βλέπω έχεις κάποια δύναμη μέσα σου. Θα σε συγχαρώ πάντως που κατάφερες και μου έβγαλες αίμα. Λίγοι το έχουν κάνει αυτό.
-Χαίρομαι αλλά να ξέρεις αυτή είναι μόνο η αρχή. Ακόμα δεν έχεις δει την πραγματική μου δύναμη.
-Δείξτη μου λοιπόν. Θέλω να δω πόσο δυνατός είσαι. Πολέμησε με ότι έχεις. Περιμένω.
-Όχι ακόμα. Γιατί να χρησιμοποιήσω τη δύναμή μου σε έναν άχρηστο σαν εσένα.
Αμέσως έρχεται προς τα μένα λέγοντας:"Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου σκουλήκι". Αλλά είναι πολύ αργός. Η προπόνησή μου στο Karate Island τόσους μήνες με έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό. Εκτός το ότι έχω γίνει πολύ γρήγορος, μπορώ και ακολουθώ τις κινήσεις των αντιπάλων μου ευκολότερα. Κάνω ένα βήμα δεξιά και πάλι τον αποφεύγω. Του ρίχνω μπουνιά στην κοιλιά και βγάζει λίγο αίμα από το στόμα. Του ρίχνω κλωτσιά στα τέτοια του και γονατίζει από τον πόνο. Ενώνω τα χέρια μου σε μορφή μπουνιάς και του ρίχνω μία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να φτάσει στην άλλη άκρη του δωματίου και να του σπάσω δύο δόντια. Σηκώνεται πάνω. Το βλέμμα του είναι γεμάτο μίσος και θυμό.
-Θα το πληρώσεις πολύ άσχημα αυτό. Δεν περίμενα να το χρησιμοποιήσω σε έναν άχρηστο σαν εσένα αλλά θα το κάνω.
Βγάζει τα πάνω ρούχα. Λύνει την μεγάλη, σιδερένια και βαριά ασπίδα και αυτή πέφτει κάτω...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 2:52 am

-Τώρα δεν έχεις καμία ελπίδα να με κερδίσεις. Είσαι νεκρός πλέον. Αλλά και πάλι θα σου δώσω συγχαρητήρια. Κατάφερες να με αναγκάσεις να βγάλω την ασπίδα μου.
-Και τι διαφορά θα έχει τώρα; Πάλι το ίδιο θα είναι.
-Πριν είπες ότι δεν πρόκειται να δείξεις την πραγματική σου δύναμη σε έναν άχρηστο σαν εμένα. Αλλά τι σε έκανε να πιστεύεις ότι εγώ χρησιμοποιούσα την πραγματική μου δύναμη από την αρχή;
Μπορεί να γίνει ακόμα και πιο δυνατός; Απίστευτο. Ήταν ήδη αρκετά δυνατός και τώρα θα γίνει και άλλο. Ή μήπως μπλοφάρει; Αλλά και εγώ έχω βελτιωθεί πολύ. Δεν θα είναι εύκολο να με κερδίσει. Ξαφνικά εξαφανίζεται. Εμφανίζεται πίσω μου και μου τραβάει μπουνιά στην πλάτη. Με στέλνει στον τοίχο με τρομερή ταχύτητα. Μα πότε; Δεν μπορούσα να τον δω. Πονάω παντού. Χωρίς την ασπίδα είναι τόσο γρήγορος; Πως θα τον αντιμετωπίσω; Δεν μπορώ να καταλάβω. Πριν λίγο ήταν τόσο αργός που δεν μπορούσε καν να με ακουμπήσει. Και τώρα δεν μπορώ ούτε να τον δω. Τόσο βαριά ήταν η ασπίδα;
-Τι έγινε; Τι έπαθες; Εσύ δεν έλεγες ότι θα με κερδίσεις; Για να δούμε τι θα κάνεις τώρα.
-Από ότι φαίνεται ήμουν λάθος. Θα χρησιμοποιήσω παραπάνω δύναμη για να σε κερδίσω.
Ετοιμάζομαι να τρέξω κατά πάνω του και να του επιτεθώ. Αλλά ξαφνικά εξαφανίζεται πάλι. Περιμένω ότι θα έρθει από πίσω μου και αμέσως γυρνάω. Αλλά έρχεται από δεξιά μου. Δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι. Μου ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο και πριν εκτοξευτώ μακριά με αρπάζει αμέσως και με πετάει ψηλά. Καθώς πέφτω μου ρίχνει κουτουλιά και σκάω στον τοίχο με δύναμη. Σηκώνομαι και τραβάω το όπλο που μου έδωσε η Mambi. Τον πυροβολώ με μανία. Οι σφαίρες μου τελειώνουν. Από ότι φαίνεται παραήταν εύκολο να τον κερδίσω. Αν και τραυματίστηκα αρκετά. Τιιι; Τον βλέπω όμως και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.
-Ώστε αυτή ήταν η πραγματική σου δύναμη; Νόμιζες ότι ένα απλό όπλο θα μου έκανε κάτι. Δεν το νομίζω. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα σου σπάσω τα κόκαλα ένα προς ένα, σκουλήκι.
Απίστευτο. Οι σφαίρες δεν του προκάλεσαν τίποτα. Μα πως είναι δυνατόν; Τι δέμα έχει; Είναι πολύ σκληρός! Θα μπορέσω άραγε να τον κερδίσω...

Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 3:09 am

Κινείται πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω βρίσκεται πίσω μου. Γυρνάω αμέσως αλλά και πάλι εξαφανίζεται και εμφανίζεται από πάνω μου. Πέφτει αλλά κάνω έναν σάλτο προς τα πίσω και τον αποφεύγω. Με κοιτάει με ένα άγριο βλέμμα. Με πιάνει από το λαιμό. Οι κινήσεις του είναι τόσο γρήγορες που δεν μπορώ να τις ακολουθήσω. Με χτυπάει ασταμάτητα και ανελέητα στο έδαφος σαν να ήμουν χταπόδι. Μάλλον εδώ τελειώσαν όλα. Λυπάμαι πατέρα. Και ήθελα πολύ να σε γνωρίσω. Ακούω μια φωνή.
-Καλά τι είναι αυτά που κάνεις; Γιατί τον αφήνεις και σε βαράει;
-Σήκω πάνω ηλίθιε! Αυτά είχαμε συμφωνήσει ή να τον κερδίσεις και να σώσεις τον δήμαρχο;
-Eric! Mambi! Τα καταφέρατε! Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω..ααα. Άσε με παλιοπειρατή.
Του σπρώχνω το χέρι και ξεφεύγω. Οι φωνές τους μου έδωσαν θάρρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισαν και οι δυο τους. Τώρα είναι η σειρά μου να κερδίσω.
-Τι κάνετε εσείς εδώ; Αυτό σημαίνει ότι ο Mini Boo και η Cat Loo ηττήθηκαν; Αδύνατον!
-Και όμως. Δεν ήταν τίποτα για εμάς. Αν και μπορώ να πω πως ήταν δυνατοί αντίπαλοι.
Ο Black Butcher τρέχει να τους επιτεθεί. Αλλά μπαίνω μπροστά του και του ρίχνω κλωτσιά στο πρόσωπο. Πέφτει με δύναμη στο πάτωμα. Πρέπει να συγκεντρωθώ. Σηκώνεται και τρέχει πολύ γρήγορα. Συγκεντρώσου. Συγκεντρώσου. Συγκεντρώσου. Τώρα μπορώ και βλέπω τις κινήσεις του. Τον αποφεύγω και του ρίχνω κλωτσιά στην πλάτη. Τώρα που δεν έχει την ασπίδα είναι εύκολο να τον χτυπήσω από πίσω.
-Ο αντίπαλός σου είμαι εγώ. Αυτούς τους δύο να τους αφήσεις ήσυχους. E Mambi, πάρε τον Eric και πηγαίνετε να ψάξετε να βρείτε τον δήμαρχο. Αυτός είναι δικός μου. Και μην έχετε αγωνία. Θα έρθω να σας βρω σε λίγο.
Έτσι η Mambi και ο Eric φεύγουν από το δωμάτιο.
-Δεν περίμενα ποτέ ένα παιδί σαν εσένα να με φτάσει σε τέτοιο σημείο. Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή αλλά να το χρησιμοποιήσω. Είσαι χαμένος.
-Ότι και να κάνεις δεν σε φοβάμαι πλέον. Δεν είμαι μόνος μου. Οι καρδιές των φίλων μου είναι μαζί μου. Είμαι ήδη νικητής.
Γελάει και μου λέει ότι θα με σκοτώσει...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 3:30 am

-Ξέρεις γιατί με λένε Black Butcher; Από που έχω πάρει αυτό το όνομα; Θα σου πω. Πολλοί λένε επειδή έχω σφάξει πολλούς αθώους ανθρώπους. Και για αυτό η κυβέρνηση μου έδωσε αυτό το όνομα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και εξαιτίας των ικανοτήτων μου, τις οποίες λίγοι ήταν οι τυχεροί να δουν. Αλλά όποιος τις βλέπει πεθαίνει.
-Και τι ικανότητες είναι αυτές που θα με σκοτώσουν;
-Οι ικανότητες του φρούτου του διαβόλου, χαχαχα! Δεν θα μπορέσεις να μου φέρεις αντίσταση πλέον.
-Φρούτο του διαβόλου; Τι είναι αυτό;
-Δεν ξέρεις ε; Αφού πρόκειται να πεθάνεις θα σου πω. Δεν θα ήταν σωστό να φύγεις έτσι. Είναι κάποια φρούτα που όταν τα φας αποκτάς υπεράνθρωπες δυνάμεις. Έχεις ικανότητες πέρα από την πραγματικότητα. Η δύναμη σου αυξάνεται σε τέτοιο βαθμό που θεωρήσε πλέον τρομερά επικίνδυνος από την κυβέρνηση.
-Και τι με αυτό; Νομίζεις ότι θα μπορέσεις να με κερδίσεις; Ποια είναι η δύναμη σου λοιπόν;
-Το φρούτο μου λέγεται Kuriba Kuriba no Mi. Και μου επιτρέπει να μετατρέπω τα χέρια μου σε μπαλτάδες. Εξού και το όνομα Butcher. Θα σε κάνω κομματάκια.
Τα χέρια του αρχίζουν να μετατρέπονται σε μπαλτάδες. Ώστε έτσι είναι ένα φρούτο του διαβόλου. Αλλά και πάλι αν είναι αργός έχω μεγάλο πλεονέκτημα. Τραβάω το σπαθί μου. Δεν θα μπορέσω να τον αντιμετωπίσω με γυμνά χέρια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και εγώ όπλα. Από ότι φαίνεται θα γίνει μεγάλη μάχη. Αλλά δε πρόκειται να χάσω. Θα σε βρω πατέρα. Δεν θα πεθάνω μέχρι να το κάνω αυτό. Κοιτάω και τα χέρια έχουν γίνει πλήροι μπαλτάδες. Έρχεται κατά πάνω μου για να επιτεθεί αλλά εγώ σταματάω την επίθεσή του με το σπαθί που μου έδωσε η Mambi. Θα είναι σκληρή μάχη...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 8:32 am

Η μάχη συνεχίζεται. Πηγαίνω προς τα πάνω του. Καθώς επιτίθεμαι με το σπαθί βάζει μπροστά τον έναν μπαλτά και με σταματάει. Με τον άλλον πάει να με κόψει αλλά σκύβω. Πετάγομαι πίσω για να βρω τα πατήματά μου. Από μπροστά δεν έχει νόημα να του κάνω επιθέσεις. Με το ένα του χέρι θα με σταματάει και με το άλλο θα προσπαθήσει να με κόψει. Ο μόνος τρόπος να τον κερδίσω είναι να του κάνω επιθέσεις από πίσω. Μόνο έτσι θα έχω ελπίδες να τα καταφέρω. Τρέχω προς αυτόν για να του επιτεθώ. Πολύ γρήγορα μετακινούμαι πίσω του. Πάω να τον καρφώσω στην πλάτη αλλά γυρνάει σχεδόν αμέσως και με σταματάει. Έχει πολύ δύναμη. Τα όπλα μας συγκρούονται. Δεν μπορώ να του φέρω αντίσταση. Με τινάζει δέκα μέτρα. Συνεχίζω να του κάνω επιθέσεις. Αυτός τις αποκρούει.
-Καλά τι νομίζεις, σκουλήκι; Ότι θα μπορούσες να με κερδίσεις με ένα απλό σπαθί; Είμαι καλός άνθρωπος για αυτό θα σε σκοτώσω χωρίς να πονέσεις. Ο θάνατος σου θα είναι ακαριαίος. Δεν θα νιώσεις τίποτα.
-Σε περιμένω! Θέλω να δω πόσο δυνατός είσαι. Αλλά μην είσαι σίγουρος ότι θα με νικήσεις τόσο εύκολα.
Πετάγεται πάνω μου και πηγαίνει να με κόψει με τον μπαλτά. Τον σταματάω με το σπαθί μου. Η μάχη έχει διαρκέσει πολύ ώρα. Δεν μπορώ να χρονοτριβώ άλλο. Τον τινάζω λίγο και τρέχω αμέσως προς τα δεξιά του. Πάω να τον καρφώσω στο κεφάλι αλλά και πάλι με σταματάει. Είμαι αρκετά κουρασμένος και εξουθενωμένος. Αν καθυστερήσω και άλλο θα με σκοτώσει. Πρέπει να τελειώσω τη μάχη στις επόμενες τρεις-τέσσερις κινήσεις. Αλλιώς είσαι εδώ να είναι το τέλος μου.
-Τι σκέφτεσαι σκουλήκι; Εδώ δεν ήρθαμε για διαλογισμό αλλά να πολεμήσουμε.
-Λάθος. Εδώ δεν ήρθα για να σε πολεμήσω απλώς αλλά για να σε κερδίσω. Οι Blackwater Pirates θα διαλυθούν σήμερα. Εσύ και οι άλλοι αδύναμοι πειρατές που μάχονται εναντίον της Nadia έχετε απομείνει. Αν εσύ χάσεις τότε τελείωσαν όλα.
Έρχεται πάνω μου και κάνω ένα μεγάλο άλμα αριστερά. Πάω να τον καρφώσω στο κεφάλι. Ξέρω ότι θα γυρίσει να με σταματήσει. Αλλά δεν θα μπορέσει. Καθώς γυρνάει σκύβω και πετάγομαι πίσω του. Πάω να τον χτυπήσω στην πλάτη με το σπαθί αλλά και πάλι γυρνάει. Η προπόνησή μου στο Karate Island δεν ήταν για το τίποτα. Μπορώ και διαβάζω τις κινήσεις του πλέον. Σκύβω και πάλι και αφού τρέχω πολύ γρήγορα εμφανίζομαι μπροστά του. Δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Τον καρφώνω στην καρδιά. Πέφτει κάτω. Τα χέρια του παίρνουνε πάλι την κανονική τους μορφή. Από ότι φαίνεται η μάχη τελείωσε...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 3:55 am

Πάω να φύγω. Η μάχη ήταν μεγάλη και κουραστική. Τώρα αυτό που μένει είναι να ψάξω για τον δήμαρχο. Ύστερα θα βοηθήσω τη Nadia να κερδίσει και τους υπόλοιπους πειρατές. Ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος ο Black Butcher.
-Περίμ... ενε... που πηγαίνεις; Ακόμ..α δεν έχει τελειώ...σει τίποτα.
-Τι είναι αυτά που λες; Έχεις χάσει ήδη τη μάχη. Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε. Δεν πολεμάς ποτέ έναν που δεν μπορεί να πολεμήσει.
-Σε παρακ...αλώ. Δεν εννοώ να πολε...μήσου...με. Μην τους αφήσεις να το πάρουν, ααα. Ψάξε στο πλοίο μου. Δεν πρέπει να το βρ...ουν οι Marine. Σε συγχέρω για τη νίκη σου. Θα χαρώ αν ξέ...ρω ότι το έχει ένας πειρ...ατής πιο δυνατός από εμένα, αααα. Μην το πάρ...ουν.
-Τι εννοείς; Δεν σε καταλαβαίνω. Τι να μην πάρουν;
Τρέχω δίπλα του. Βλέπω όμως πως έχει ξεψυχήσει. Τι να ήθελε να μου πει με τα λόγια του; Πρέπει να ψάξω το πλοίο του. Αλλά τι πρέπει να βρω. Τι να εννοούσε; Ξαφνικά ακούω τη φωνή της Mambi.
-Jinta! Έλα τον βρήκαμε τον δήμαρχο. Πάμε να φύγουμε τώρα. Έχω και κάποια ακόμα καλύτερα νέα. Η Nadia κέρδισε όλους τους υπόλοιπους πειρατές. Πήγε ο Eric να δει πως πήγαινε η μάχη και όταν έφτασε εκεί όλοι ήταν ηττημένοι. Πάμε και εμείς.
-Πάμε. Αλλά που είναι ο Eric τώρα;
-Μαζί με κάτι άλλους προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές των μαχόμενων. Επιτελούς κερδίσαμε. Τώρα η ζωή στο νησί θα επανέλθει στο κανονικό της. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω κιόλας για την βοήθειά σου. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσένα.
-Εντάξει δεν έκανα και κάτι ιδιαίτερο. Απλά έκανα ότι μπορούσα. Αυτό μόν-
Ξαφνικά χάνω τις αισθήσεις μου, πέφτω κάτω και λιποθυμάω...
Killer No.2
Civilian
Civilian
Killer No.2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 4:21 am

Ξυπνάω. Που βρίσκομαι. Κοιτάω γύρω μου και βλέπω όλο το νησί να χορεύει και να διασκεδάζει. Ακόμα και οι πλούσιοι είναι εδώ μαζί με τους φτωχούς. Χαίρομαι που τους βλέπω όλους μαζί έτσι ενωμένους. Από ότι φαίνεται η δουλεία μου τελείωσε εδώ. Τελικά τα αποτελέσματα της προπόνησης μου ήταν πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου.
-Jinta ξύπνησες; Πως είσαι; Την ώρα που γυρνάγαμε λιποθύμησες και σε φέραμε εδώ.
-Ευχαριστώ πολύ. Η μάχη με κούρασε πολύ. Ακόμα απορώ πως μπόρεσα και έμεινα όρθιος. Αλλά χαίρομαι πάντως που σας βοήθησα. Ήταν και ένα καλό τεστ για τον εαυτό μου. Να δω μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις μου.
-Τα πήγες μια χαρά. Θα σου χρωστάμε αιώνια χάρη.
-Eric. Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω. Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Είδες που στα έλεγα; Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Και να μάχεσαι πάντα για αυτά που πιστεύεις αλλά και για αυτά που αγαπάς.
-Είχες δίκιο τελικά. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να το καταλάβω. Δεν θα φοβάμαι πια. Ακόμα και αν πλησιάζει ο θάνατος εγώ θα πολεμάω για ότι αγαπάω.
-Και εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα. Από ότι φαίνεται το ταξίδι μου σε αυτό το νησί τελείωσε. Ήρθε η ώρα να φύγω.
Τους χαιρετάω. Τους λέω ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Σηκώνομαι και πάω να πάρω τη σχεδία μου. Τώρα πρέπει να βρω τον πατέρα μου. Μακάρι να ήταν εδώ να με έβλεπε. Θα χαιρόμουν πολύ αν ήταν εδώ μαζί μου. Πιστεύω να ήταν περήφανος για μένα. Βγάζω το μαχαίρι του από την τσέπη μου και το κοιτάω. Δακρύζω λίγο. Αλλά δεν πρέπει. Αυτό που μετράει είναι να γίνω δυνατότερος για να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια που θα συναντήσω μέχρι να τον βρω. Πατέρα θα σε βρω ότι και να χρειαστεί να κάνω.

To Be Continued...
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]   Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 3:51 pm

Όνομα: Jinta Silverine
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 16.500
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Κανεις ενα πολυ βασικο λαθος ενω γραφεις. Τα γραφεις τελειως μηχανικα και κοβεις τις προτασεις σου και δεν δειχνει καθολου ωραιο πιστεψε με. Σαν ιστορια σχετικα καλη. Προσεξε το αν σου ειναι ευκολο την επομενη φορα

Νέοι Εχθροί:Blackwater Pirates[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Εχθροι κι ομως συμμαχοι[Τελος]
» [Τέλος] Νέα μάχη......νέοι φίλοι
» Where are those pirates?? [Τέλος]
» Pirates are here!!! [Τέλος]
» [ΤΕΛΟΣ] The Black Cat Pirates

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: