Κωπηλατουσα τοσες πολλες ωρες οπου ειχα χασει το μετρημα.. Στην αρχη ειχα δει στον οριζοντα μερικες βαρκες και ενα πλοιο να με ακολουθει και να με πλησιαζουν επικυνδινα αλλα οι θεοι ηταν με το μερος μου και ο ανεμος επιτελους αρχησε να φυσαει... Παροτι το πανι της βαρκας ητανε τρυπιο απο τις σφαιρες κρατουσε οσο χρειαζοταν για να μου δωσει ωθηση και ταχυτητα για να κρατησω αποσταση μεταξυ εμενα και του Bluejam... Μετα απο μερικες ωρες καταλαβαν σε ποια νερα ειχα μπει και οσο πηγαινα μειωνανε ολο και περισσοτερο την ταχυτητα τους μεχρι που δυτικα,αρκετες λευγες, ενα πλοιο των marine διεσχιζε τα νερα... Προφανως ειδε το πειρατικο πλοιο και χαραξε πορεια κατα πανω τους ενω την ψαροβαρκα οπου χρεισημοποιουσα την αγνοησανε..
Ετσι καταφερα να φτασω στην Shell Town.. Αραξα την βαρκα στο λιμανι και την εδεσα με καινουργιο σχοινι αφου το πλοηγουμενο αναγκαστικα να το κοψω... Μολις το εκανα και αυτο σκεφτηκα οτι πρεπει να ξεκουραστω λιγο πριν αρχισω το ψαξιμο εδω, περα οτι το νησι αυτο ειναι υπο την επηρεια των marines μονο.. Σταθηκα για λιγο κοιταζωντας τον ηλιο και βαζωντας τα χερια μου στην μεση να ξαμποστασω λιγο... Εχω να κοιμηθω σχεδον 2 μερες και απο τοτε που εφυγα απο το μαγαζι του bluejamολο στο τρεξιμο ειμαι..
Εκει που περιμενα να ηρεμησω λιγο ξαφνηκα ακουω καποιον να λεει κατι απο πισω μου..
Ποιος εισαι εσυ? Που ειναι ο Gin και ο Cley?
Γυρισα πισω μου και ειδα εναν ψαρα να με κοιταει με μισο ματι και να μου δειχνει με τον δαχτυλο του την βαρκα με την οποια ηρθα... Λογικα πρεπει να γνωριζε τους πρωην ιδιοκτητες της.. Κακο αυτο,αμα τον αφησω μπορει να καλεσει τους marines και τωρα χωρις αρκετη ενεργεια να τα βαλω με ολοκληρη βαση.. Τραβηξα τα σπαθια μου και τον αποκεφαλησα επιτοπου...