.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

[ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 19, 2012 12:47 pm

Στην προηγουμενη ιστορια: Εγω επεστρεψα στο νησι μου το Dawn Island ωστε να δω την μητερα μου και τους φιλους μου.Ομως η μοιρα επιφυλασσε κατι διαφορετικο και με οδηγησε μεσα στην φυλακη μαζι με την Sakura,την Annie και τον ληστη Higuma.Με τις 2 κοπελες καταφεραμε μετα απο μερικες μερες και αρκετες δυσκολιες να αποδρασουμε απο την φυλακη κληρονομωντας ο καθενας μας αρκετα τραυματα.Τελικα η συναντηση αυτη εμελε να ειναι καθοριστικη καθως η Sakura με προσκαλεσε να μπω στο πληρωμα της, τους Incompatible Pirates.Εγω δεχτηκα την προταση της με χαρα, ομως επειτα απο δικη της αποφαση χωριστηκαμε ωστε να ειναι δυσκολο να μας βρουν οι Μαρινς και θα ξανασυναντιομασταν σε 6 μηνες στο Vira Island της Grand Line.....

Αφου λοιπον εφυγα απο το Dawn Island κακην-κακως υπο τον φοβο οτι μπορει να με βρουν οι Μαρινς σκεφτηκα να αλλαξω θαλασσα και να γυρισω στην South Blue που βρισκομουν πριν λιγο καιρο.Δεν ειχα προλαβει εκει να περασω απο αρκετα νησια και ετσι σκεφτηκα οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να κρυφτω αλλα και να δυναμωσω καθως επρεπε σε 6 μηνες να εχω αναπτυξει κατα πολυ τις δυναμεις μου.
Ετσι λοιπον βρηκα στα πραγματα μου τον χαρτη που μου ειχε δωσει η Ναντια στο Bliss Kingdom ωστε να καταφερω να επιστρεψω στην South Blue.Παρατηρησα οτι κοντευα στο σημειο οπου βρισκοταν το περασμα για την αλλη θαλασσα και προετοιμαστηκα για να αντιμετωπισω παρομοιες συνθηκες οπως την προηγουμενη φορα,δηλαδη καταιγιδα και θυελλωδεις ανεμους.Παρολα αυτα οσο πλησιαζα προς το περασμα δεν γινοταν κατι τετοιο και σκεφτηκα οτι θα ημουν αρκετα τυχερος και θα ειχα ενα ηρεμο ταξιδι,κατι που πραγματικα το χρειαζομουν....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Πεμ Ιαν 26, 2012 10:25 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 20, 2012 6:57 am

Η ωρα περμουσε και το κοντινοτερο νησι στον χαρτη πλησιαζε ολοενα και περισσοτερο.Κοιταξα το ονομα που ελεγε ο χαρτης:Pingtan Island.... Μα τι ονομα κι αυτο σκεφτηκα.Δεν ειχα κανενα στοιχειο γι αυτο το νησι ομως μιας και ηταν το κοντυνοτερο επρεπε να παω εκει μιας και τα τροφιμα μου τελειωναν.Ηλπιζα οτι δεν θα ειχα πολλα προβληματα με τους Μαρινς επειτα απο οτι ειχε συμβει στο Dawn island.Ηθελα να περασω λιγο καιρο ησυχα για να επουλωθουν και οι πληγες που ειχα κληρονομησει.
Απο δω και περα ομως,σκεφτομουν, οτι τα πραγματα θα δυσκολεψουν.Σε ολες τις βασεις της East Blue αλλα και σε αρκετες αλλων θαλασσων θα υπαρχει το wanted poster μου και ολοι θα εχουν το νου τους.Γι αυτο πρεπει και εγω να δυναμωσω ωστε να καταφερω να επιβιωσω οσο πιο ευκολα γινεται.

Μετα απο αρκετη ωρα λοιπον αρχισε να διαγραφεται στον οριζοντα το νησι στο οποιο κατευθυνομουν.Ετσι μπηκα στην καμπινα να κανω μερικες τελευταιες δουλειες μιας και σε λιγη ωρα θα αποβιβαζομουν στον νεο μου προορισμο. Εφτασα στο λιμανι χωρις προβληματα,εδεσα την βαρκα μου στον μωλο και λατεβηκα να εξερευνησω το νησι.Καθως περπατουσα στην πολη μια υπεροχη μυρωδια τρυπαγε τα ρουθουνια μου αφηνωνοντας μου μια ευχαριστη αισθηση.Μετα απο λιγη ωρα καταλαβα οτι ηταν η μυρωδια του φκρεσκοψημενου ψωμιου...Δεν εχασα ευκαιρια και μπηκα μεσα στον πλησιεστερο φουρνο.
Καλημερα σας...Το ψωμι σας μυριζει υπεροχα θα μπορουσατε να μου κοψετε λιγο να δοκιμασω???
Καλημερα...Φυσικα.Οριστε δοκιμασε το καλυτερο ψωμι που εχεις φαει σε ολες τις θαλασσες.
Αυτο που ειπε μου φανηκε υπερβολικο ομως δεν ειχα αντιρρηση για πολυ ωρα ακομη.Οταν εφαγα μια μπουκια καταλαβα αμεσως γιατι το μερος αυτο ηταν τοσο φημισμενο για το ψωμι του.....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 20, 2012 7:08 am

Αυτο εδω ειναι καταπληκτικο!!!!
Σε ευχαριστω πολυ....Εγω ειμαι ο jack τι κανεις?
Χαιρω πολυ,ειμαι ο Bill. Ξερετε ειμαι μαγειρας και αν δεν θα ηταν κοπος για εσας θα μπορουσατε να μου δωσετε την συνταγη??? Ρωτησα γεμαρος ενθουσιασμο.
Δυστηχως φιλε μου Bill αυτο δεν μπορω να το κανω.Η συνταγη ειναι παναρχαια και περναει απο γενια σε γενια αφηνοντας μια τεραστια κληρονομια και φημη για το νησι μας σε ολοκληρο τον κοσμο.
Καταλαβαινω...Δεν ειχα παντως τιποτα να χασω ρωτωντας...Λοιπον ισως τα ξαναπουμε,αντιο Jack.
Ειπα και τον αποχαιρετησα βγαινοντας απο το μαγαζι του.Εκεινη την στιγμη εμπαινε μεσα ενας τυπος με ασπρα μαλλια,κοντος και σχετικα μικρος.Για λιγη ωρα καταφερα να ακουσω την συνομιλια και με παρεξενεψε.
Λοιπον Jack φερε το ψωμι τωρα γιατι ξερεις τι μπορει να γινει αμα το αφεντικο μου αγριεψει ε???
Οχι παλι RIku σε παρακαλω......Πες στον Edward οτι δεν μπορει να μας κλεβει αλλο,δεν παει αλλο η κατασταση!!!
Μηπως θες να παμε να του το πεις αυτοπροσωπως???
Εεεε οχι...
Καλα το καταλαβα...Δωσε τωρα αυτο που σου ειπα...
Δεν μπορουσα αλλο να ακουω αυτον τον μικρο αγενη και κλεφτη να μιλαει με τοση αλλαζονεια στον ιδιοκτητη του μαγαζιου και αποφασισα να επεμβω.
Συγνωμη Jack ακουσα την κουβεντα....Μηπως συμβαινει κατι???
Οχι οχι Bill μην ανακατευεσαι με αυτους τους ανθρωπους ολα καά ειναι...
Μα αυτος σε εκβιαζει και απο οτι ακουσα ολο το χωριο...Και τι εννοεις με αυτους τους ανθρωπους???
Ειναι πειρατες που εχουν καταλαβει το χωριο και ερχονται και μας κλεβουν πραγματα...
Για σταματηστε λιγο...Μιλατε λες και δεν ειμαι εδω...Εσυ μικρε εχεις κανενα προβλημα???Δεν ακουσες οτι ειμαι πειρατης???
Εεεε και τι σημαινει αυτο????Και εγω πειρατης ειμαι!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Ιαν 20, 2012 1:51 pm

Τι πραγμα????Αληθεια Bill???
Nαι αληθεια ειναι....
Οπα για κατσε...Bill σε λενε...??? Καλα σε καταλαβα απο μακρυα,εισαι ο Diamond Bill!!!!
Tι???? Αποκλειεται!!!!!
Κι ομως Jack,αυτος ειμαι....Οσο για σενα μικρο σκουληκι παμε εξω να σου δωσω ενα μαθημα!!!
Πως τολμας????
Μου απαντησε ο Riku και με μια εκφραση που μαρτυρουσε την απεχθεια του για την συμπεριφορα μου βγηκε απο το μαγαζι και περιμενε να μονομαχησουμε.Ετσι και εγω δεν εχασα λεπτο και πηρα θεση απεναντι του.
Παρε φορα και...........Χτυπα με αν μπορεις!!!!
Eισαι πολυ αλλαζονας και γι'αυτο το λογο θα χασεις!!!
Χαχαχα αμα ηταν να χασω απο εσενα θα ημουν ακομη στις φυλακες στο Dawn Island....
Ετοιμασου να φας ξυλο!!!
Ετοιμος ειμαι!!!
Και χωρις να ξαναμιλησει ετρεξε προς το μερος μου κρατωντας το σπαθι του σφιχτα με τα 2 χερια.Οταν εφτασε σε αποσταση βολης μετετρεψα το δεξι μου χερι σε διαμαντι και επιασα το σπαθι του.
Αν με εκοβες με αυτο το πραγμα τοτε ο Very Good θα με ειχε κανει χιλια κομματακια!
Του ειπα και με το αλλο διαμαντενιο μου χερι του εριξα μια δυνατη γροθια στο στομαχι...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 6:47 am

Ο RIku πεταχτηκε στα 2 μετρα και επεσε πανω σε 1 τραπεζι σπαζοντας το.Λιγα δευτερολεπτα μετα σηκωθηκε ορθιος σφουγγιζοντας το αιμα απο το στομα του με το μανικι του και αποφασισμενος κατευθηνθηκε προς το μερος μου.Δεν ειχα σκοπο να του επιτρεψω εστω και για μια στιγμη να νομιζει οτι μπορει να νικησει γι'αυτο και μολις σηκωθηκε ετρεξα και εγω προς το μερος του.Μετρεψα το δεξι μου χερι σε διαμαντι και το απλωσα προσπαθωντας να τον πετυχω καθως ετρεχα.Εκεινος ομως απεφυγε την επιθεση μου σκωβοντας και προσπαθησε να με χτυπησει με το σπαθι στην πλατη.Εκεινη την στιγμη ενστικτωδως ολο μου το σωμα εγινε διαμαντι και ετσι η λεπιδα του δεν με χτυπησε.Με μια αστραπιαια κινηση,που αυτη την φορα δεν καταφερε να αποφυγει, τον χτυπησα με τον αγκωνα μου στο σαγονι.Πριν προλαβει να αντιδρασει γυρισα και τον επιασα απο την μπλουζα και τον σηκωσα στον αερα και του ειπα.
Πες στο αφεντικο σου οτι αν προσπαθησει να ξανακλεψει απο τους κατοικους θα εχει να κανει μαζι μου!!!Καταλαβες???
Εκεινος δεν απαντησε παρα μονο κουνησε καταφατικα το κεφαλι του.
Ετσι μπραβο.Και τωρα χασου απο μπροστα μου!
Του ειπα και τον πεταξα στο εδαφος.Εκεινος πηρε το σπαθι του και αρχισε να τρεχει προς την αντιθετη κατευθηνση.
Ξερεις δεν ηταν αναγκη...Τα καταφερναμε...
Δεν υπαρχει προβλημα Jack,δεν ειναι σωστο να σας εκμεταλλευονται ετσι.Οσο για το ποιος ειμαι....Δεν ξερω τι εχεις ακουσει για εμενα ομως να ξερεις οτι δεν εχω σκοπο να σας βλαψω και δεν κινδυνευετε απο εμενα...
Αυτο το καταλαβα ηδη...Θα επρεπε να μην κρινω χωρις να ξερω,οπως εκανα τοσο καιρο....
Δεν πειραζει λογικο ειναι.Και τωρα σε αφηνω.Παω να βρω ενα μερος για να κοιμηθω και να ξεκουραστω...
Αντιο Bill!!! Σε ευχαριστω και παλι!!!
Τον ακουσα να λεει καθως εστριβα στο επομενο στενο ψαχνοντας ενα μερος οπου θα μπορουσα να χαλαρωσω επειτα απο αυτην την απροσμενη μαχη...
StoryTeller
Story Teller
Story Teller
StoryTeller

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 21, 2012 8:17 am

Ο Bill έψαξε και δεν δυσκολεύτηκε να βρει ένα καλό και φτηνό ξενοδοχείο. Έκλεισε δωμάτιο, έκανε μπάνιο, έβαλε καθαρά ρούχα, ξεκουράστηκε και κίνησε το απογευματάκι να κάνει μια βόλτα στην πόλη να δει τ' αξιοθέατα και να κάνει κάποιες απαραίτητες αγορές. η πόλη ήταν όμορφη και μεγάλη με ωραία αρχιτεκτονική δόμηση που διευκόλυνε τη διέλευση της. Φούρνοι υπήρχαν παντού και το φρεσκοψημένο ψωμί μύριζε έντονα. Ήταν μια ωραία μυρωδιά που γαργαλούσε τα ρουθούνια και διέγειρε τις αισθήσεις. Η πείνα του Bill ήταν μεγάλη και το στομάχι του γουργούριζε. Στη διαδρομή του είδε μερικά μαγαζιά και σιγά σιγά άρχισε να αγοράζει τα πράγματα τα οποία ήθελε. Πήρε ρούχα (ανάμεσά τους μια πανέμορφη και ζεστή κάπα με μεγάλο λαιμό και κουκούλα επενδυμένη με γούνα κι άλλη μια χωρίς για πιο ζεστές μέρες), τρόφιμα, και είδη ταξιδιού στη θάλασσα. Αγόρασε εργαλεία και ξυλεία για το πλοίο του κι άλλα χρήσιμα πράγματα. Φορτωμένος με αυτά επέστρεψε στο πλοίο και τα έβαλε μέσα. Τα αποθήκευσε σωστά και με τρόπο ώστε να τα βρίσκει εύκολα ανά πάσα ώρα. Μετά έφυγε ξανά προς την πόλη. Στη διαδρομή προς την πόλη εντόπισε μια περίπολο από Marines να πλησιάζουν. Δυστυχώς γι' αυτόν δεν είχε μέρος να κρυφτεί ή να την αποφύγει. Αμέσως σήκωσε τους γιακάδες του λαιμού ψηλά και μισοέκρυψε το πρόσωπό του. Συνέχισε το δρόμο του ελπίζοντας για το καλύτερο. Η περίπολος τον προσπέρασε χωρίς να τον ενοχλήσει αν και κάποιος τον κοίταξε επίμονα σαν να τον αναγνώρισε. Ένας στεναγμός ανακούφισης βγήκε από τα χείλη του όταν απομακρύνθηκε. Αλλά από 'δω και πέρα έπρεπε να προσέχει. Εντόπισε κάπου γύρω του ένα ωραίο καπηλειό. Μπήκε μέσα και κάθισε σ' ένα τραπέζι. Παρήγγειλε φαγητό και ποτό κι απόλαυσε ήσυχος ένα νοστιμότατο δείπνο. Μετά από ώρα ήρθε κι ο φούρναρης εδώ, κι ο Bill τον κάλεσε να τα πιουν λιγάκι. Η ώρα πέρασε και έπρεπε να φύγουν. πλήρωσαν το λογαριασμό τους και κίνησαν κι οι δύο για τον προορισμό τους. Ήταν κοντά οπότε πήγαν μαζί. Καθώς όμως έφταναν στο φούρνο του Jack αντίκρισαν ένα τρομακτικό θέαμα. Ο φούρνος είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Ο Jack όρμησε να σώσει την περιουσία του πριν ο Bill προλάβει να τον συγκρατήσει. Αλλά ήταν πλέον αργά για να σωθεί το μαγαζί. Ο Jack όμως δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια. Μεθυσμένος καθώς ήταν δεν καταλάβαινε από τη λογική. Ο Bill πιο συνηθισμένος στο ποτό διατηρούσε ακόμα τα λογικά του. Προσπάθησε πολλές φορές να λογικέψει τον Jack αλλά μάταια. Σε μια στιγμή ένα φλεγόμενο δοκάρι της οροφής έπεσε στον Jack καθηλώνοντας τον από κάτω. Ο Bill έσπευσε να τον βοηθήσει. Έκανε το δοκάρι κομμάτια κι ελευθέρωσε τον άτυχο φούρναρη. Εκείνη την ώρα έφτασε κι η πυροσβεστική της πόλης. Αμέσως έτρεξαν κι ανέλαβαν δουλειά. Ο Jack μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το άλλο πρωί έμαθε πως το μαγαζί του είχε καεί ολοσχερώς. Όσο κι αν προσπαθούσε ο Bill ο φούρναρης ήταν απαρηγόρητος κι έκλαιγε τη σκληρή του μοίρα. Η αλήθεια ήταν πως είχε χάσει τα πάντα, και η ελπίδα να ξαναρχίσει από την αρχή ήταν αμυδρή. Αλλά το μόνο που ο Jack δεν είχε χάσει ήταν η τέχνη του κι ο Bill στηρίχτηκε σ' αυτό για να τον πείσει να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 3:45 am

Αφου ξεκουραστηκα λοιπον κατεβηκα για να κανω μερικα ψωνια ωστε να συνεχισω το ταξιδι μου οταν θα εφευγα απο αυτο το νησι.Οταν τελειωσα με τα ψωνια πηγα σε ενα μικρο μαγαζακι για να χαλαρωσω και να απολαυσω ενα ωραιο δειπνο με αρκετο ποτο.Η ωρα περνουσε και σε καποια στιγμη εμφανιστηκε και ο Jack.Χωρις να χασω χρονο του προτεινα να καθισει μαζι μου και αμεσως γεμισα το ποτηρι του.ΣΥζητουσαμε διαφορα και το ενα ποτηρι εφερνε το αλλο ωσπου ειχαμε πιει και οι 2 αρκετα.Εγω συνηθισμενος στο ποτο βλεποντας τον Jack να μην βρισκεται σε τοσο καλη κατασταση προσφερθηκα να τον παω μεχρι τον φουρνο,μιας και απο πανω ηταν το σπιτι του.Σε ολη την διαδρομη τον βοηθουσα να στηριχτει καθως δεν μπορουσε απο μονος του.Καθως βγηκαμε λοιπον απο ενα στενο το οποιο βρισκοταν κοντα στον φουρνο ειδαμε εντονο φως και καπνο να προερχεται απο λιγο πιο περα.Κατευθηνθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα υποβασταζοντας τον Jack για να δουμε τι συμβαινει.Μολις αντικρισαμε τι ηταν αυτο που προκαλουσε τον εντονο φωτισμο και τον καπνο μειναμε και οι 2 αναυδοι.Ο Jack βλεποντας τον φουρνο του τυλιγμενο στις φλογες δεν αντεξε και θελησε να μπει μεσα να προσπαθησει να σβησει την φωτια.Εγω τον επιασα απο το μπρατσο και προσπαθησα να τον λογικεψω αλλα ματαια.Σε καποια στιγμη μου ξεφυγε οταν κοιταζα αλλου για να ζητησω βοηθεια και επιχειρησε να μπει στο φλεγομενο κτηριο.Ομως τοτε ενα φλεγομενο δοκαρι επεσε απο την οροφη πανω στο ποδι του Jack και τον εγκλωβισε.Εγω ακουσα τις φωνες του και εσπευσα αμεσως να τον βοηθησω σπαζοντας το δοκαρι και τραβοντας τον προς τα εξω.Ειδα τον Jack να λιποθυμαει εκεινη την στιγμη,λιγο το ποτο,λιγο ο καπνος,λιγο η απωλεια της μοναδικης του περιουσιας και περηφανειας δεν του επετρεψαν να διατηρησει τις αισθησεις του.Εκεινη την στιγμη εσπευσε στο σημειο και η πυροσβεστικη της πολης επιχειροντας με καθε τροπο να σβησει την φωτια που ομως ειχε εξαπλωθει σε μεγαλο βαθμο.
Ο Jack μεταφερθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο και το αλλο πρωι καθως ξυπνησε εμαθε πως ο φουρνος του ειχε καει ολοσχερως.Η αντιδραση του για την καταστροφη της μοναδικης περιουσιας του ηταν αναμενομενη.Τα ματια του πλυμηρισσαν δακρυα οταν καταλαβε οτι οι κοποι και οι θυσιες μιας ζωης ειχαν καταστραφει αυτο το καταραμενο βραδυ.Οτι προσπαθεια κι αν εκανα να τον παρηγορησω επεφτε στο κενο,μιας και η θλιψη του ηταν απεριγραπτη...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 3:57 am

Οι ωρες περνουσαν και ο Jack δεν αισθανοταν καλυτερα,αντιθετα οσο συνηδειτοποιουσε τι ειχε συμβει χειροτερευε.Εγω συνεχως του ελεγα πως ειναι ακομη νεος και μπορει εαν εχει την ορεξη να τα αρχισει ολα απο την αρχη και ο κοσμος σιγουρα θα τον στηριζε,ωστοσο εκεινος δεν ειχε την ιδια αισιοδοξια με εμενα.Οση ωρα καθομουν εκει μαζι του ειχε περασει και ο γιατρος και μας ενημερωσε πως δεν υπηρχε κανενα προβλημα στο ποδι που επεσε πανω στο δοκαρι και πως προληπτικα θα παραμεινει στο νοσοκομειο για 1-2 μερες.
Παρολα αυτα η ολη κατασταση μου φανηκε πολυ παραξενη...Πως πηρε τοσο ευκολα φωτια ο φουρνος απο την στιγμη που μου ειχε πει χιλιαδες φορες οτι δεν ειχε αφησει καμια εστια φωτιας αναμμενη οταν εφυγε απο το μαγαζι???Τοτε αρχισα να σκεφτομαι πονηρα και μονο ενα πραγμα ηρθε στο μυαλο μου: η εκδικηση.Οι πειρατες του νησιου τον εκδικουνταν επειδη τον βοηθησα και δεν τους εδωσε οτι ηθελαν και ως αντιποινα του εκαψαν το φουρνο.Βεβαια ολο αυτο δεν ηταν παρα μια υποθεση,ομως ειχα σκοπο να το ψαξω και να βρω απο τι προκληθηκε η πυρκαγια.
Jack εγω θα πρεπει να φυγω για λιγο,θα παω να αλλαξω ρουχα και θα γυρισω δεν σε πειραζει ετσι???
οχι οχι πηγαινε Bill εχεις κανει ηδη αρκετα για μενα μην ανυσηχεις.
Ετσι προφασιστηκα οτι θα παω στο ξενοδοχειο και βρηκα την ευκαιρια να παω στο μαγαζι μηπως και βρω κατι που να τα εξηγουσε ολα.Οταν εφτασα στο φουρνο επικρατουσε μια αποτροπαια κατασταση,τα παντα ηταν καμμενα και διαλυμενα και το μαγαζι φαινοταν σαν ενα παλιο ερειπιο που σε καμια περιπτωση δεν θυμιζε τον χθεσινο φουρνο.Αρχισα να ψαχνω για στοιχεια,οχι κατι συγκεκριμενο απλα εψαχνα.Σηκωνα ντουβαρια και ξυλα μηπως και απο κατω τους βρω κατι που θα αποδεικνυει οτι η φωτια δεν προκληθηκε απο ατυχημα.Ωσπου το βρηκα! Κατω απο ενα κομματι τοιχου που σηκωσα βρηκα κατι μαυρα μικρα μπαλακια σαν σκονη,πολλα μαζεμενα ομως σε αυτο το σημειο.Τα εφερα κοντα για να τα επεξεργαστω και δεν αργησα να καταλαβω οτι ηταν πυριτιδα.Ο τοιχος που επεσε πανω τους λογικα δεν θα τους επετρεψε να εκραγουν και εμειναν ετσι.Ειχα βρει πλεον το στοιχειο που χρειαζομουν και δεν θα αφηνα αυτου τους πειρατες ατιμωρητους.Θα βοηθουσα τον Jack τοσο να παρει εκδικηση οσο και να ξαναανοιξει τον φουρνο του!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 6:09 am

Αφου βρηκα τα στοιχεια που χρειαζομουν πηγα στο ξενοδοχειο να αλλαξω γρηγορα ρουχα και επειτα κατευθηνθηκα προς το νοσοκομειο για να πω στον Jack τι ανακαλυψα.Τελικα μετα απο 20 λεπτα περναγα την εισοδο του νοσοκομειου.
Γυρισα Jack!!
Καλως τον,ελα καθισε...
Τι γινεται???Σε βλεπω πιο ηρεμο???
Εεε μου εχουν δωσει ηρεμιστικο και προσπαθω να ξεχασω οτι εγινε.
Συγνωμη που θα στο υπενθυμισω αλλα πρεπει να μαθεις κατι που ανακαλυψα...
Τι εγινε πες μου???
Ειχα μια υποψια απο την στιγμη που ησουν τοσο σιγουρος οτι δεν ειχες ξεχασει καμια φωτια αναμμενη.Σκεφτηκα οτι την φωτια την αναψαν οι πειρατες για να σε εκδικηθουν που σε βοηθησα και μαλλον μαντεψα σωστα,γιατι οταν εφυγα απο εδω περασα απο τον φουρνο και βρηκα κατω απο τα ντουβαρια λιγη πυριτιδα....
Για κατσε...Μου λες οτι η πυρκαγια στο φουρνο ηταν δουλεια των πειρατων???
Ναι...Αλλα μην ανυσηχεις θα παρω εκδικηση για εσενα...Και επειδη εν μερει ειμαι κι εγω υπευθυνος επειδη χτυπησα αυτον τον πειρατη,θα σε βοηθησω να ξαναανοιξεις τον φουρνο!!!
Μπαααα, σε ευχαριστω για ολα αλλα τον φουρνο μαλλον δεν θα τον ξαναανοιξω...
Εγω δεν θα φυγω απο το νησι αν δεν παρω εκδικηση για σενα και αν δεν επανελθεις στους ρυθμους που ειχες μεχρι χθες...Που σημαινει οτι θα σε βοηθησω με το φουρνο και ας λες οτι θες...
Εκεινος δεν απαντησε μονο εμεινε σκεπτικος και μαλλον επεξεργαζοταν αυτη την νεα τροπη που ειχαν παρει τα πραγματα μετα την απροσμενη ανακαλυψη μου...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 8:30 am

Οι μερες περασαν και ο Jack βγηκε απο το νοσοκομειο.Εγω τον βοηθουσα σε οτι χρειαζοταν οπως και αλλοι κατοικοι που τον ηξερα περισσοτερο.Καθως ο jack εδειχνε να συνερχεται σιγα-σιγα εγω τον πιεζα ολο και περισσοτερο για τον πεισω να κανανοιξει τον φουρνο.Συνεχως ομως μου ελεγε οτι ηταν δυσκολο και δεν ειχε το ψυχικο σθενος να το κανει απο μονος του.Ετσι λοιπον ενα απογευμα που καθομασταν και συζητουσαμε αποφασισα να του κανω μια προταση.
Λοιπον Jack εχω να σου προτεινω το εξης.Θα μεινω εδω στο νησι σου για ενα μηνα.Σε αυτον τον μηνα θα ξαναχτυσουμε μαζι το φουρνο σου και θα σε βοηθαω καθε μερα για να επανελθεις στους παλιους ρυθμους ζωης που ειχες.
Μα τι λες τωρα Bill??? Γιατι να το κανεις αυτο??? Εσυ εισαι ενας πειρατης γιατι να μεινεις εδω???
Γιατι θελω να σε βοηθησω!Θα κανω οτι μπορω,θα πλαθω θα ζυμωνω,θα ψηνω οτι θελεις!!!
Ναι ωραια ολα αυτα και το εκτιμω,ομως....
Ξερω τι σε απασχολει...Η συνταγη. Δεν ειναι αναγκη να μου την πεις.Μπορεις εσυ να φτιαχνεις το φημισμενο ψωμι με την μυστικη συνταγη και εγω ολα τα υπολοιπα.Να ξερεις οτι δεν το κανω για την συνταγη,να εισαι σιγουρος γι'αυτο!!!
Ενα χαμογελο εμφανιστηκε στο προσωπο του Jack μετα απο αρκετο καιρο.
Ενταξει λοιπον...Ξεκιναμε αμεσως δουλεια!
Και ετσι εγινε.Το επομενο πρωι πηγαμε στην αγορα για να παρουμε οτι χρειαζομασταν για να ξαναχτισουμε τον φουρνο.Στην προσπαθεια μας αυτη βοηθησαν σημαντικα και πολλοι κατοικοι του νησιου καθως αφηναν για αρκετη ωρα τις δουλειες τους και ερχοταν να κανουν και αυτοι οτι μπορουν.Μετα απο καμια βδομαδα το μαγαζι αρχισε να περνει μορφη,επειτα απο πολυ δουλεια ειδικα απο εμενα και τον Jack.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 22, 2012 8:51 am

Λιγες μερες αργοτερα εγιναν και τα ανεπισημα εγκαινια του μαγαζιου.Ο jack λαμποκοπουσε απο την χαρα του.Ηταν εξαντλημενος οπως και εγω ομως το γεγονος οτι ηταν ξανα χαρουμενος μου εδινε δυναμη.Ημουν προσυλωμενος στο στοχο μου που ηταν να τον βοηθησω και ειχα ακομη πολυ δουλεια και πολυ θεληση! Η κατασταση στην κουζινα ηταν πολυ ζεστη.Περναγαμε πολυ ωραια οταν βρισκομασταν στο ιδιο μερος,μιας και εξαιτιας της μυστικης συνταγης εκεινος δουλευε σε ξεχωριστο δωματιο.Εγω ασχολουμουν με ολα τα υπολοιπα οπως τα γλυκα,μπισκοτα και διαφορα αλλα τοπικα φαγητα που πουλουσε και παλιοτερα στον φουρνο. Η δουλεια εδειχνε να πηγαινε καλα και οι πελατες στηριζαν σε μεγαλο βαθμο τον συντοπιτη τους που περασε μια τοσο δυσκολη στιγμη.Ο jack δεν ειχε σταματησει να με ευχαριστει για το γεγονος οτι τον επεισα και τον βοηθουσα να ξαναλειτουργησει το μαγαζι του.Ημουν πολυ χαρουμενος που εκτιμουσε οτι ειχα κανει γι'αυτον ομως ειχα πολυ δουλεια ακομη.Ειχα υποσχεθει οτι θα μεινω εναν μηνα και εμεναν ακομη μερικες μερες,ενω ειχα και ανοικτους λογαριασμους με τους πειρατες του νησιου,επρεπε να τους δωσω ενα καλο μαθημα.
Bill νομιζω οτι εινι αρκετα οσα εχεις κανει για εμενα,δεν χρειαζεται να μενεις αλλο εδω.Μπορεις να φυγεις ολα πλεον ειναι οπως παλια....
οχι Jack εδωσα μια υποσχεση και θα την τηρησω,ετσι ειμαι εγω.Ωστοσο δεν ξερω αν το ξεχασες αλλα εχω ακομη μια εκρεμμοτητα στο νησι...
Ναι...Σχετικα με αυτο...Θα ηθελα να σου ζητησω να μην το συνεχισεις,θα εχεις μπλεξιματα!
Jack εχε μου εμπιστοσυνη.ξερω τι κανω,δεν μπορουν αυτοι οι πειρατες εδω να με βλαψουν εχω γνωρισει πολυ πιο εμπειρους και δυνατους αντιπαλους και ξερω να αναγνωριζω εαν κινδυνευω απο καποιον ή οχι.
Ενταξει τοτε Bill,σου εχω εμπιστοσυνη αλλα εχεις κανει τοσα για εμενα και δεν θελω να παθεις κατι!
Μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα και τωρα πηγαινε να φτιαξεις το μυστικο ψωμι σου γιατι ο κοσμος θα πειναει σε λιγο!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 23, 2012 12:23 pm

Και ετσι γυρισαμε και οι 2 στην δουλεια.Ημουν πολυ πεισμωμενος να βοηθησω τον Jack και οι προσπαθειες μου φαινοταν να πιανουν τοπο.Η θεληση μου ηταν ισχυρη και καθως περνουσαν οι μερες σκεφτομουν ολο και περισσοτερο την αλλη εκρεμμοτητα που ειχα.Την εκδικηση απεναντι στους πειρατες του νησιου.
Ο ενας μηνας σχεδον ειχε περασει και απο μερα σε μερα θα επρεπε να φυγω,γι'αυτο μιλησα ενα απογευμα στν Jack που καθομασταν και ξεκουραζομασταν.
Jack ο ενας μηνας σχεδον περασε....Πιστευω το εχεις καταλαβει...
Ναι Bill το ξερω...Ηταν πολυ ωραια ολο αυτο το διαστημα που εμεινες εδω και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου προσεφερες!!!
Δεν εκανα τιποτα χαρη σε εσενα υπαρχει το μαγαζι.Λοιπον,πρεπει να κανονισω καικατι αλλο αν θυμασαι καλα...
Ναι..κοιτα...καλυτερα να φυγεις χωρις να κανεις φασαρια.Ειναι καλυτερο για εσενα για να μην εχεις προβληματα!
Οχι...Οτι και να μου πεις εχω παρει την αποφαση μου και δεν μπορεις να με μεταπεισεις...Πρεπει να παρω εκδικηση για σενα απο αυτους τους αθλιους!
Καλα αφου δεν ακους κανε οτι καταλαβαινεις,ομως μετα θα πρεπει να φυγεις αμεσως γιατι θα σε βρουν οι Μαρινς...
Ενταξει ενταξει...Λοιπον παω να ετοιμαστω και να παω προς το λημερι τους...Θα τα πουμε σε 2 ωρες στο λιμανι.Να εχεις φερει τον σακο με τα πραγματα μου για να φυγω κατευθειαν.
Ενταξει, καλη επιτυχια Bill!!!
Και ετσι πηγα να ετοιμαστω για να παω να αντιμετωπισω τους πειρατες.Ηξερα οτι θα ηταν περισοτεροι αλλα πλεον ειχα αρκετη εμπειρια και δυναμη ωστε να καταφερω να τους κερδισω...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΔευ Ιαν 23, 2012 1:10 pm

Πηρα το οπλο μου(αν και δεν το πολυ χρησιμοποιουσα εξαιτιας του φρουτου μου) και πηρα τον δρομο που οδηγουσε στο λημερι των πειρατων.Δεν αργησα να φτασω στον προορισμο μου και κανεις δεν φανηκε στον δρομο.Τοτε εβαλα ολη μου την δυναμη και φωναξα δυνατα.
Edward!!!!!!!!!!!!Βγες εξω!!!!!!!!!!!
Μετα απο λιγα λεπτα ενας ανδρας σχετικα γεροδεμενος και ψηλος βγηκε απο το ''σπιτι'' ακολουθουμενος απο καμια 15αρια πειρατες.Τον λογο πηρε ο Riku ο οποιος με ηξερε απο την συναντηση που ειχαμε στον φουρνο πριν ενα μηνα.
Captain αυτος ειναι ο Diamond Bill.Ειναι ο τυπος που πολεμησα στον φουρνο του Jack...
Χμμμ ωστε εσυ εισαι εε??? Εισαι γνωστος στις αρχικες θαλασσες εισαι ενας ανερχομενος πειρατης ομως δεν θα επρεπε να τα βαζεις με εμπειρους σαν κι εμας...
Δεν με νοιαζει τι λες και τι πιστευεις για τον εαυτο σου...Εγω ηρθα εδω για να παρω εκδικηση για τον Jack.Ξερω οτι εσυ εκαψες το μαγαζι του επειδη εσπασα στον ξυλο τον τον μαλ#@!κα απο εκει!
Εεε για ηρεμησε μικρε που νομιζεις οτι εισ....
ΣΚασε ρε αχρηστε ποιος σου μιλησε???Τωρα μιλαω με τον καπετανιο σου τι πεταγεσαι???
Ακου Diamond Bill εδω δεν ειναι East Blue...Εδω εμεις κανουμε κουμαντο και τα πραγματα λειτουργουν διαφορετικα!!!
Ειπε και εδωσε εντολη σε 4 απο τους αντρες του να μου επιτεθουν.Εγω δεν κουνηθηκα απλα περιμενα την επιθεση τους.Εκεινοι τραβηξαν τα σπαθια τους και ηρθαν προς το μερος μου κραδαινοντας τα με ιδιαιτερη τολμη.Ομως δεν ηξεραν ποιον ειχαν απεναντι τους.Με το που πλησιασαν μετετρεψα το σωμα μου σε διαμαντι σε διαμαντι και οι επιθεσεις τουυς σταματησαν.Αμεσως κανοντας μια περιστροφη με τεντωμενα τα χερια μου χρησιμοποιησα την σκληροτητα του φρουτου μου και εκοψα τους αντιπαλους μου στην κοιλιακη χωρα...

Υ.Γ εγραψα ενα ποστ εδω λογω pvp: http://www.onepiecegr-rpg.com/t4417-topic#138834
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 4:05 am

Μετα την μαχη και αφου νικησα τον αλλαζονα αντιπαλο μου ο θυμος ειχε κοπασει λιγο και κατευθηνθηκα προς το λιμανι οπου με περιμενε ο Jack για να φυγω.Προχωρουσα με γοργο βημα μιας και ειχαν πλησιασει μερικοι Μαρινς στο σημειο που εδωσα την μαχη.Μετα απο λιγη ωρα ειδα απο μακρυα το λιμανι και αντικρισα την βαρκα μου που με περιμενε για το επομενο μας ταξιδι.Ξαφνικα απο ενα στενο ακουσα φασαρια και φωνες.
Να τος!!! Πιαστε τον!!!
Απο ενα στενο ειχαν πεταχτει μια ομαδα Μαρινς με 10 ατομα και αρχισαν να με κυνηγανε.Εγω αρχισα να τρεχω προς το λιμανι για να μην αναγκαστω να πολεμησω ξανα με τους Μαρινς.Εκεινοι αρχισαν να πυροβολουν και εγω μετετρεψα την πλατη μου σε διαμαντι για να μην με χτυπησουν οι σφαιρες.Ευτυχως δεν ειχαν προμηθευτει Kairouseki γιατι αλλιως θα την ειχα πολυ ασχημα.Ο αρχηγος τους βροντοφωναζε συνεχως διαταγες και λιγο αργοτερα απο ενα αλλο στενο εμφανιστικαν μπροστα μου 4 αντρες με σπαθια.Αμεσως μου επιτεθηκαν ομως τους αναχαιτισα σχετικα ευκολα με 2 κλωτσιες.
Επιτελους ειχα φτασει στο λιμανι και εβλεπα τον Jack να με περιμενει διπλα στην βαρκα μου με το σακιδιο μου στα χερια.Οταν εφτασα που μπορουσα να του μιλησω,φωναξα.
Jack πετα το σακιδιο μεσα στην βαρκα και λυσε το σκοινι.Με κυνηγανε Μαρινς πρεπει να φυγω αμεσως!!!!Φυγε απο εκει γρηγορα μολις κανεις οτι σου ειπα.
Εκεινος εκανε οτι του ειπα και φροντισε να απομακρυνθει γρηγορα απο την αποβαθρα.Εφτασα στην βαρκα προτου ομως μπω μεσα φροντισα να καταστρεψω 3-4 βαρκες που ειχαν σημαια της παγκοσμιας κυβερνησης.Αμεσως μετα μπηκα στην δικη μου βαρκα και αρχισα να κοπηλατω οσο πιο γρηγορα μπορουσα.Καθως ομως απομακρυνομουν ακουσα τον Jack να φωναζει απο μακρυα.
Βill σε ευχαριστω για ολα!!!!!Ξερω οτι δεν θες να σε ευχαριστω ομως οτι εκανες για εμενα ηταν πολυ σημαντικο,γι'αυτο και μεσα στο σακιδιο σου σου εχω ενα δωρο...Ανοιξε το μονο οταν εχεις απομακρυνθει αρκετα απο το νησι.ΕΛπιζω να τα ξαναπουμε και σου ευχομαι καλη τυχη!!!!Να γινεις ενας πολυ δυνατος πειρατης!!!
Σε ευχαριστω Jack!!!! Ναι εισαι καλα,ελπιζω να τα ξαναπουμε!!! Αντιο....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 10:07 am

Ο αποχωρισμος με τον Jack και η φυγη μου απο το Pingtan Island δεν εγιναν ετσι οπως τα περιμενα.Ο κινδυνος ακομη δεν ειχε χαθει μιας και ημουν κοντα στην στερια και οι Μαρινς προσπαθουσαν να με χτυπησουν με τα οπλα τους γι'αυτο και κοπηλατουσα οσο πιο γρηγορα μπορουσα για να απομακρυνθω.Μετα απο λιγη ωρα ημουν σε αρκετα μακρινη αποσταση ωστε οι σφαιρες να μην φτανουν στ σημειο που βρισκομουν και ετσι αφησα τα κουπια και κατεβασα το πανι για να με οδηγησει ο ανεμος στον δρομο μου.Τωρα που ειχα επιτελους γλυτωσει επεσα ξεθεωμενος στο καταστρωμα της βαρκας μου και ο καυτος ηλιος με χτυπαγε κατακουτελα.Ενω παρατηρουσα το νησι που χανοταν σιγα-σιγα στον οριζοντα θυμηθηκα αυτο που μου ειπε ο Jack για καποιο δωρο που μου ειχε αφησει στο σακιδιο μου.Σεβαστηκα την επιθυμια του και περιμενα μεχρι να χαθει εντελως το νησι απο την ορατοτητα μου.Μεχρι λοιπον να απομακρυνθω αρκετα αποφασισα να μαγειρεψω κατι να φαω,μιας και τις τελευταιες μερες το ειχα παραμελησει το μαγειρεμα και δεν ηταν καλο για εμενα.ΕΙχα αφοσιωθει κυριως στα γλυκα με τον Jack και οχι στο φαγητο και τωρα ηταν μια καλη ευκαιρια.Ανοιξα τον σακο με τα τροφιμα μου και εβγαλα μερικα υλικα τα οποια αρχισα να προετοιμαζω για να ξεκινησω το μαγειρεμα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Ιαν 26, 2012 10:24 am

Συνεχισα την προετοιμασια των υλικων και ειχα ηδη βαλει το νερο πανω στην φωτια για να βραζει.Στην συνεχεια τα εριξα σιγα-σιγα με την σειρα που επρεπε ολα μεσα και αρχισα να ανακατεβω,προτου χαμηλωσω την φωτια και τα αφησω να σιγοβρασουν.Βγηκα εξω για να παρω μερικα μυρωδικα που ειχα σε γλαστρα στο καταστρωμα και το νησι πια δεν φαινοταν μπροστα μου.Μπηκα και παλι στην καμπινα και αφου εριξα τα μυρωδικα στο φαγητο πηγα να δω τι μου ειχε αφησει στο σακιδιο ο jack.Ανοιξα τον σακο και περα απο τα πραγματα μου,τα ρουχα μου κτλ ειδα ενα χαρτι διπλωμενο.Αμεσως το ανοιξα να το διαβασω.Το γραμμα ελεγε:
Βill σε ευχαριστω για ολα! Ολα οσα εκανες για εμενα τον τελευταιο μηνα ηταν πολυ σημαντικα και κανεις ανθρωπος δεν με εχει βοηθησει τοσο πολυ...Αν δεν ησουν εσυ θα τα ειχα παρατησει ολα και δεν θα ξαναανοιγα τον ιστορικο φουρνο που εχουμε στην οικογενεια απο πολυ παλια.Ολα αυτα λοιπον με εκαναν ολες αυτες τις μερες να σκεφτω και να προβληματιστω πολυ μεχρι που πηρα την αποφαση μου πριν λιγες ημερες.Σε αυτο εδω το γραμμα σου εχω γραψει την συνταγη του ψωμιου που φτιαχνουμε στο νησι,του ψωμιου που ειναι τοσο φημισμενο σε ολο τον κοσμο.Μια συνταγη που οπως ξερεις περναει απο γενια σε γενια στην οικογενεια μου,θελω να την δωσω σε εσενα γιατι αν δεν ησουν εσυ η παραδοση αυτη θα σταματουσε.Πιστευω οτι εισαι αξιος να ξερεις ενα τετοιο μυστικο!
Σε ευχαριστω ξανα για ολα,χρησιμοποιησε την καλα
Jack.

ΕΙχα μεινει αφωνος.Πραγματι μολις τελειωνε το γραμμα απο κατω υπηρχαν σε μια στηλη μερικα υλικα και οι ποσοτητες που χρειαζοταν και απο κατω ενα μικρο κειμενο που περιεγραφε την συνταγη του ψωμιου με καθε λεπτομερεια.Ημουν πολυ συγκινημενος καθως οτι ειχα πετυχει ηταν χαρη στον κοπο μου και στην θεληση μου να επιτυχω.Τωρα πλεον με αυτο το εφοδιο κατευθυνομουν στο επομενο νησι και φυσικα στην επομενη περιπετεια....
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 31, 2012 6:56 am

Όνομα: Bill
Haki Points: -
Player of the Month Points:7
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points:+5.000.000
Παρατηρήσεις: Σε βοήθησε αρκετά το πόστ του Teller αλλά γενικά ήταν αρκετά καλή η ιστορία.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[ΑΡΧΗ] Τhe fresh bread....[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: