Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 2:37 am | |
| Είχαν περάσει μόλις δυο μέρες απο τότε που αφήσαμε το Lyneel πίσω μας.. Εγώ βρισκόμουν βαροεστημένος στο δωμάτιό μου , με ένα τσιγάρο στο στόμα και κοίταζα έξω απο το μικρό παράθυρο ... Ο ουρανός είχε πάρει το σκούρο μπλέ χρώμα του , καθώς ο ήλιος ετοιμαζόταν να ανέβει ψηλά... Ξαφνικά , την ησυχία μου διέκοψαν κάποια χτυπήματα στην πόρτα... Σηκώθηκα , πήρα και φόρεσα την κάπα των Ensign και αρχισα να περπατώ προς την πόρτα... Όταν έφτασα και την άνοιξα, είδα έναν Marine να κρατάει στο αριστερό του χέρι την εφημερίδα της Παγκόσμιας κυβέρνησης , και το δεξί να είναι κολημμένο στο πλευρό του(σαν προσοχή).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιαν 29, 2012 11:56 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 2:51 am | |
| Πήρα την εφημερίδα στα χέρια μου και ευχαρίστησα τον Marine που την έφερε..Έκλεισα την πόρτα καθώς κοιτούσα το εξώφυλλο .. Είχε τις φωτογραφίες 3ων πειρατών και σαν τίτλο "Nέοι κίνδυνοι στις αρχικές θάλασσες" Δίπλα είχε τις περιγραφές των χαρακτήρων τους και των κατορθωμάτων τους και απο κάτω τα bounty που είχε ο καθε ένας... Απο τους τρεις εικονισμένους, ένας Roni D. Razor είχε το μεγαλύτερο Bounty... οι άλλοι δυο είχαν ελάχιστο .. Έτσι παραξενεύτηκα και διάβασα τα άρθρα που υπήρχαν για τα κατορθώματα που έκαναν... Μόλις τελείωσα, έμεινα με την απορία! Μπορούσα να δικαιολογήσω την παρουσία του Roni D Razor καθώς το bounty που είχε στο κεφάλι του , ήταν 51.000.000 belli αλλα και ενός άλλου άντρα με το όνομα Shai "Zeus" Hulud καθώς έμοιαζε με μια φυλή εξαιρετικά επικίνδυνη που η WG είχε εξαφανίσει η έτσι νόμιζε τουλάχιστον, τους Ikarians
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιαν 29, 2012 4:43 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 3:06 am | |
| ο τρίτος όμως , είχε Bounty που σε έκανε να γελάς! Μονο 7.000.000? και τον έβαλαν στην εφημερίδα?σκέφτηκα, έτσι άρχισα να διαβάζω για τα κατορθώματά του ... Μόλις τελείωσα για δεύτερη φορά την ανάγνωση, έμεινα με την ίδια απορία που είχα και πριν... Δεν είχε κανει απολύτως τίποτα το αξιοπρόσεκτο .. Υπήρχαν άτομα σε αυτές τις θαλασσες που όπου πατούσαν επικρατούσε ο φόβος και ο τρόμος... Κάποιοι απο αυτούς αναφέρονταν παρακάτω, Ο Kuran Kaname και η καπετανιoς των Incompatible pirates Sakura.. Πέρασα το άρθρο απορώντας με την κρίση της World government..Στο επόμενο άρθρο, έλεγαν κάτι για το Shabaody archipelago..Άρχισα να διαβάζω γεμάτος περιέργεια το άρθρο ... Ανέφεραν για μια μάχη μεταξύ κάποιων εξαιρετικά δυνατών ανθρώπων, του Admiral Destro, του καλύτερου κινηγού επικυριγμένων στον κόσμο και πιο δυνατο άντρα πάνω στην γη Rikido Metaru και τους αντιπάλους τους Messi D teo και του Revolutionary leader Monkey D Dragon! Μόλις είδα τα εμπλεκόμενα ονόματα , δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου! | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 3:23 am | |
| Έγραφε οτι έγινε μια τεραστίου μεγέθους μάχη μεταξύ αυτών των αντρών.. Ως αποτελεσμα ειχε να φυγουν τρέχοντας απο το νησι ο Dragon και ο Teo όμως εγραφαν οτι υπήρχε κάποιος θάνατος απο μεριάς Marine που δεν επιτρεπόταν να γραφεί στην εφημερίδα... Η κηδεία θα γινόταν με συνοδια παρέλασης Marine στο Marineford...Την ανάγνωση μου διέκοψαν κάποιοι κανονιοβολησμοί ! Πετάχτηκα απο την καρέκλα στην οποία καθόμουν και έδεσα το Katana στην ζώνη μου .. Η σειρήνα του πλοίου άρχισε να ηχεί! Μόλις άνοιξα την πόρτα, ένα βίαιο τράνταγμα που ταρακούνησε ολόκληρο το πλοίο, με έριξε κάτω.. Όταν ξαναστάθηκα στα πόδια μου, άρχισα να τρέχω προς το κατάστρωμα..Μόλις έφτασα επάνω, αντίκρυσα την σημαία των Krieg Pirates! Έκαναν ρεσάλτο στο πλοίο μας! Ξαφνικά , στα αριστερά μου , είδα την φιγούρα του Don Krieg! Μπορούσα να τον αναγνωρίσω γιατι είδα το Wanted poster του στην χθεσινή εφημερίδα..Χωρίς να χάσω χρόνο , τραβηξα το σπαθι μου και άρχισα να τρέχω προς το μέρος του | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 6:32 am | |
| Κατευθυνόμουν με όλη μου την ταχύτητα πάνω του. Αυτός δεν με έβλεπε . Ξαφνικά , πετάχτηκε απο τα αριστερά κάποιος προς τα πάνω μου και έπεσε επάνω μου.. Ο ήχος που έκαναν τα σώμματά μας τράβηξε την προσοχή του Krieg, αφού όμως είδε οτι δεν ήταν κάτι αντάξιο της προσοχής του γύρισε το βλέμμα τπυ αλλού. Σήκωσε 2 μαριν ψηλά και τους πεταξε στην θάλασσα .. Τράβηξα το βλέμμα μου απο εκείνον και έστρεψα την προσοχή μοθ στον τωρινό αντίπαλό μου..Ήταν ένας χοντρος που κρατούσε ενα σπαθι τυπου cutlass..Πήγε να με χτυπίσει με το σπαθί του , φερνοντάς το διαγώνια προς το μέρος του αριστερού μου πλευρού .Εγώ το απόκρουσα με το κατανα μου και τον κλώτσησα στο στομάχι.. Αυτός έπιασε το ποδι μου και με σήλωσε ανάποδα ,. όμως ξέχασε οτι κρατούσα ακομα το κατανα μου.. Έτσι του έκοψα τα πόδια.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 6:43 am | |
| Έπεσα με την πλάτη στο κατάστρωμα και με μια τούμπα , σηκώθηκα ξανά στα πόδια μου.. Πήγα επάνω. απο τον χοντρο πειρατη και τον αποτελείωσα.. Το βλέμμα μου έπεσε πάλι στον Krieg.Τώρα πολεμούσε με τον Lieutenant Yagami..Με μια απότομη κίνηση, ο θυριώδης Don Krieg , χτύπησε με το δόρυ τύπου Dainsenso που είχε το Katana του Lieutenant και αυτό πετάχτηκε στην θάλασσα.. Τώρα ήταν αβοήθητος.. Έτρεξα προς το μέρος του για να τον σωσω ! Ήταν όμως αργά.. Ο Krieg κάρφωσε με το Dainsenso του στο στομάχι τον Yagami και πριν το βγάλει απο μέσα του τον πάτησε στην περιοχή του θώρακα .. -Krieeeeg ετοιμάσου να πεθάνεις! Φώναξα ενω είχα απόσταση 4 μέτρων και έτρεχα προς τα πάνω του.. Με μια αποτομη κίνηση γύρισε το δορυ και πήγε να με κόψει στην μέση ,όμως το σταμάτησα με το Katana μου..Ήμουν μυηκά πιο αδύναμος απο αυτόν, όμως η δύναμη της θέλησής μου για να τον νικήσω, ήταν μεγαλύτερη | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 6:55 am | |
| Μόλις έφτασα κοντά του, του επιτέθηκα με το κατανα μου , πηγαίνοντας να τον κόψω απο τον δεξι ώμο μέχρι το αριστερό πλευρό, όμως με την πανοπλία που είχε , δεν τοτ έκανα ούτς γρατζουνιά... Με έπιασε απο τον λαιμό και με πέταξε στα πλάγια λέγοντάς μου -Μην προσπαθεις καν , είναι ανόφελο να προσπεθεις να με χτυπίσεις.... Η σύγκρουση του σώμματός μου με το καράβι, απέφερε στο καράβι , ένα άνοιγμα στο κατάστρωμα, 4 μέτρων... Σηκώθηκα ενω έπιανα το κεφάλι μου.. Μπροστά μου εμφανήστηκαν 2 πειρατες του Krieg .. Ετρεξα προς το μέρος τους !Απέκρουσα με το katana μου το χτύπημα του ενώς και τον κλώτσησα στο γόνατο πριν προλάβει να πλησιάσει αρκετά ο άλλος. Έτσι του έσπασα το πόδι, και μόλις άρχισε να πέφτει κάτω, τον αποκεφάλησα...Τώρα ήταν η σειρά του δεύτερου.. Λιγο πριν φτάσει κοντά, πηρα το σπαθι του άλλου απο κάτω και το πέταξα στον άλλο που έτρεχε προς τα εμένα με αποτέλεσμα να τον καρφώσει στο στομάχι.. Με τα μάτια μου έψαχνα πλέον τον Krieg | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 7:36 am | |
| Τον εντόπησα λίγα μέτρα πιο πέρα να σφάζει δυο Μαριν .. Χωρις δεύτερη σκέψη του όρμησα... Αυτός απεκρουσε το κατανα μου με το δόρυ του και με χτύπησε με το γάντι του που ήταν στολισμένο με διαμάντια .Αυτή η μπουνιά του με έστειλε πάνω σε δυο συναδέλφους μου ..Ο Krieg περπατούσε προς το μέρος μου -Δεν σου είπα οτι είναι ανούσιο?... Δεν ακούς μικρε...Κακό αυτό.. Σηκώθηκα στα πόδια μου και τότε άρχισα να του μιλάω. και εγώ. -Η αλήθεια είναι οτι σε υποτίμησα Krieg.. Τώρα όμως το παρατράβηξες και γι αυτό θα πληρώσεις... -Χαχαχαχα! Τι είπες μικρέ? Θα πληρώσω? Έβαλα το κατανα στην θήκη του. Την θηκη την ξέδεσα απο την ζώνη και την έδωσα σε έναν συνάδελφό μου | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 7:48 am | |
| Πήρα την μορφή του κέρβερου ... Ο Krieg έδειχνε ταραγμένος..Έκανε μερικά βήμματα προς τα πισω -Είσαι devil fruit user ε? Οτι και να είσαι δεν μπορεις να τα βάλεις μαζί μου! Ξαφνικά η πανοπλία που είχε στους ώμους, ανέβηκε προς τα πάνω ..Εμφανήστηκαν δυο όπλα που αρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος μου..Εγώ απτόητος, άρχισα να κάνω ζιγκ ζαγκ αποφεύγοντας τις επιθέσεις του..Μόλις έφτασα κοντά του, για καλή μου τύχη του τελείωσαν οι σφαίρες, όμως σήκωσε το Dainsenso του απο κάτω για να μου επιτεθεί.. Το είδα να έρχεται και έτσι το πάτησα προς τα κάτω με το δεξί μπροστά πόδι μου με αποτέλεσμα να σπάσει .. Έτσι όπως ήταν απελπισμένος, πήρε ένα σπαθι απο έναν νεκρο μαριν και το έστρεψε προς το μέρος μου... Τον πλησίαζα αργά αργά μέχρι που έφτασε στην άκρη του πλοίου..Ο φόβος είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του.. Πήηε να μπυ επιτεθεί με το σπαθι αλλα το δάγκωσα με το αριστερο κεφαλι και το πέταξα στην θάλασσα... Μετά δάγκωσα τον Krieg στα χέρια και τον σήλωσα ψηλά... Το αποτελειωτικό χτύπημα δώθηκε απο το μεσαίο κεφάλι μου.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:17 am | |
| Το πτώμα του Don Krieg έπεσε με θόρυβο στο έδαφος ...Φωνές και ποδοβολητά ακούστηκαν απο πίσω μου ... Οι πειρατές του Don Krieg έτρεχαν προς το πλοίο οτυς φοβησμένοι ..Διέταξα τους μαριν να τους αφήσουν να φύγουν , και να τους βυθίσουμε μετά... Μόλις πήρα την ανθρώπινη μορφή μου παρατήρησα ένα πλοίο που έμοιαζε στο μπροστινό του μέρος με ψάρι...Ξαφνηκά το den den mushi αρχισε να χτυπάει...Το σήκωσα -Vergil -Smoker..Ποια η θέση σας? -Είμαστε κοντα σε ένα καραβι που που μοιάζει με ψάρι -Το Barratie? Κοίταξα καλύτερα το πλοίο και είδα οτι όντως λεγόταν Baratie | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:25 am | |
| -Ναι λέγετε baratie! -Ωραία..Είχα κανονίσει να στείλω ένα πλοιο αλλα αφού είστε κοντά πάντε εσεις.. Θα πάρεται τροφημα και θα τα πάτε στην βάση του Blue island... -Μάλιστα...Ε.. έχω να σας πω κάτι ... -Τι? -Πριν απο λίγο , έγινε ναυμαχία... Αντίπαλοι ηταν οι Krieg pirates .. Νικήσαμε και κατάφερα να σκοτώσω τον Krieg όμως ο Yagami πέθανε... Ακολούθησε μια μικρη σιγη.. Μετα αλο αυτή , ο Smoker μου είπε οτι την δοιήκηση του πλοίου αναλαμβάνω εγώ μέχρι να φτάσουμε στο Blue island.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:32 am | |
| Μόλις κλείσαμε το Den den mushi , διέταξα να ρίξουμε στους Krieg Pirates ... Οι κανονιοβολισμοί ακούγονταν ο ένας μετά τον άλλο ... Στο πλοίο τους άρχισαν να ανοίγουν τρύπες και μετά άρχισε να πιάνει φωτιά... Το πλοίο κόπηκε στην μέση και άρχισε να βουλιάζει ..Όταν περάσαμε δίπλα απο τα συντρίμια, διέταξα να πυροβολήσουν όποιον είναι ακόμα ζωντανός.. στο Baratie φτάσαμε μετά απο λίγη ώρα.. Είχαμε μαζέψει τους νεκρούς μας και τους νεκρούς πειρατες τους πετάξαμε στην θάλασσα εκτός του Krieg που τον κρατησαμε για να επιβεβαιωθει οτι πιάστηκε στο Blue island | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:38 am | |
| Στο Baratie κατεβήκαμε καο εκεί μας περίμενε ένας άντρας με μακρυ καπελο (σεφ) και άλλοι μαγειρες που κρατούσαν βαρελια και κασόνια.. Διέταξα τους Marine να τα μεταφέρουν στο πλοίο ..Είχα δει οτι το πλοίο αυτό , ήταν εστιατόριο και έτσι αποφάσισα να κάτσω για να δοκιμάσω το φαγητό τους.. Μπήκα μέσα .. Είχε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα! Μέσα έπερναν το γεύμα τους πολλοί άνθρωποι και κυρίως κοστουμαρισμένοι... Υπήρχε και μια υπέροχη μελωδία που παιζόταν απο τα μεγάφωνα..Ένας σερβητόρος με βοήθησε να βρω θέση καθώς το μαγαζί ήταν σχεδον γεμάτο | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:45 am | |
| Μου προτεινε κάποια φαγητά, όμως εγω του είπα να φέρει την σπεσιαλιτε του μαγαζιου . Έτσι κι έγινε..Μετά απο περιπου δεκαπέντε λεπτα το φαγητο ηρθε.. Μέσα στο πιατο μπορουσες να διακρινεις πολλά χρωματα! Η μυροδιά που έβγαζε ήταν υπέροχη! Άρχιζα να δοκιμάζω την σούπα και έμεινα έκπληκτος! Ήταν το πιο νοστημο πραγμα που είχα φάει στην ζωη μου! Έτρωγα με όρεξη την σουπα μέχρι που αυτη έφτασε στο τέλος της.. Ακομα και τοτε, η ευχάριστη γεύση της με συνόδευε! | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Ιαν 29, 2012 11:53 am | |
| Πλήρωσα και βγήκα έξω! Σίγουρα θα ξαναγυρνουσα για να φάω σε αυτο το μέρος! Η μεταφορά , είχε σχεδον τελειωσει... Εγώ ανέβηκα στο πλοιο και διέταξα όσους δεν συμμετήχαν στην μεταφορα , να σφουγκαρισουν το κατάστρωμα καθως είχε αίματα... Μετά ,. μολις ολοκληρώθηκε η μεταφορά, ευχαριστοσα τον σεφ απο το κατάστρωμα και άρχισα να περπατω προς την καμπίνα μου .. Έβγαλα το Den den mushi για να καλεσω την βαση του blue island..Μόλις έγινε αυτό, πήρα τα τσιγάρα μου απο το τραπεζακι, άναψα ένα και άρχισα να περπατω προς το κατάστρωμα...Έπρεπε να φανω καλος αντικαταστατης του Yagami | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) Κυρ Φεβ 05, 2012 4:07 pm | |
| Όνομα:Dirk Haki Points:- Player of the Month Points: 5 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Μικρά πόστ,μικρή ιστορία. | |
| | | | [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|