.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 2:39 am

Εφυγα απο το μπαρακι και κατευθυνθηκα προς την πλατεια, απο οτι μου ειχε πει ο περιεργος γερος στο μπαρ εκει ηταν ο περιβοητος αντιπαλος μου. Η δυναμη του φρουτου του ηταν πραγματικα αξιοπροσεχτη, μπορει να μην του εδινε καποια ιδιαιτερη φυσικη βοηθεια στη μαχη αλλα σιγουρα ηταν ενα σημαντικο ατου το να ξερεις πως ακριβως θα πολεμησει ο αντιπαλος σου, απλα και μονο βλεποντας τις προηγουμενες μαχες του. Σκεφτομενος ολα οσα θα μπορουσα να κανω ή και να αποφυγω με την δυναμη του φρουτου αυτου εφτασα επιτελους στον προορισμο μου. Ευτυχως ειχε αρκετο κοσμο στην πλατεια της πολης και ετσι μπορεσα να αναμηχθω μεταξυ τους και να πλησιασω απαρατηρητος τους Μαριν που εψαχναν για μενα...
Τους επιτηρουσε ενας πολυ ψηλος Μαριν, φαινοταν δυνατος οποτε υπεθεσα πως αυτος θα ηταν ο Jerry. Πλησιασα λιγο ακομα και υστερα κοντοσταθηκα και τους παρατηρουσα, η κουκουλα μου εκρυβε το προσωπο και ετσι ειχα απλετο χρονο να δω ποσοι περιπου Μαριν ηταν σστην πλατεια...
Ασχετα με το αποτελεσμα της μαχης θα επρεπε να εχω και εναν τροπο διαφυγης υστερα... Οποτε καλυτερα να ειμαι προετοιμασμενος για τον αριθμο των Μαριν που θα αντιμετοπισω σκεφτηκα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 2:51 am

Εμενα ψαχνετε; φωναξα στους Μαριν μπροστα μου...
Γυρισαν ξαφνιασμενοι και με ειδαν, ευθυς αμεσως με ειχαν περικυκλωσει αρκετοι Μαριν...
Πειρατη Roni D. Razor καταζητησε για πολλα εγκληματα κατα της Παγκοσμιας Κυβερνησης καθως επεισης και την δολοφονια πολλων Μαριν... μου ειπε με βαρια φωνη ο ψηλος Μαριν...
Χμμ... ναι! και εσυ ποιος εισαι ειπαμε;;;
Ειμαι ενας υψηλοβαθμος Μαριν της Κυβερνησης, ανηκω στην πρωην μυστικη υπηρεσια Cp6... Το ονομα μου ειναι Jerry και προκειτε να σε συλλαβω...
Μπορεις να δοκιμασεις... ειπα και πεταξα εκτος του κυκλου των Μαριν...
Εκεινοι εκαναν μια κινηση να με ξανακυκλωσουν αλλα ο Jerry τους σταματησε λεγοντας: Αφηστε τον... Εγω θα τον πολεμησω, ειναι δυνατος αντιπαλος και δεν θελω να μου στερησει την ζωη αλλων Μαριν...
Jerry-san!!! αναφωνησαν ολοι οι Μαριν με προφανη ενθουσιασμο αλλα και καθυσηχασμο, λες και με ειχε ηδη νικησει...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 3:02 am

Εεεε!!! Τι φωναζετε;; Θελω να δω αν θα ειστε το ιδιο χαρουμενοι οταν χασει ο πολυαγαπημενος σας Cp6...!
Δεν προκειτε να χασω...οχι οσο θα προστατευω τον κοσμο απο πειρατες και αλλα αποβρασματα σαν εσενα...
Προσεχε τα λογια σου Μαριν!!! φωναξα καθως το ποδι μου εφευγε με ταχυτητα προς το προσωπο του... Βεβαια απεφυγε την κλωτσια, δεν περιμενα αλλωστε να τον βαρεσω απλα ηθελα να δω την ταχυτητα του...
Χαχα τουλαχιστον εισαι λιγο γρηγορος...
Ειμαι ο βασιλιας του Καρατε... Δεν εχεις ελπιδα απεναντι μου βρωμερε πειρατη...!
Αυτο θα το δουμε...ετοιμασου...!! Γιατι αλλιως δεν νομιζω πως θα αντεξεις αρκετα σε αυτην τη μαχη...
Jerry-san δειξε του την δυναμη των Μαριν...
Εσεις ειπα ΥΣΗΧΙΑ!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 10:30 am

Και η μαχη ξεκινησε δυναμικα, και εγω μα και ο Jerry χρησιμοποιουσαμε μονο τις μαχητικες μας ικανοτητες και οχι καποιο οπλο. Οποτε η μαχη θα κρινοταν απο το ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος στις πολεμικες τεχνες... Γρωθιες και κλωτσιες ειχαν την τιμητικη τους... Βεβαια ειμασταν σχεδον το ιδιο γρηγοροι και ετσι η μαχη ηταν αρκετα περιπλοκη... Επρεπε να προσεχω τις αντεπιθεσεις του Jerry καθως και να απαντω το ιδιο γρηγορα με αυτον!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 10:38 am

Ειδα εναν αγκωνα να ερχεται προς το μερος μου, εσκυψα και τον απεφυγα ενω απαντησα με ενα δυνατο δεξι απερκατ... Αλλα μπλοκαριστηκε απο τον αντιπαλο μου, συνεχισαμε στον ιδιο ρυθμο για αρκετη ωρα αλλα κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε το παραμικρο σημειο κουρασης. Τραβηχτικα πισω να ξεκουραστω λιγο, αλλα ο Jerry δεν θα με αφηνε τοσο ευκολα... Μου επιτεθηκε αμεσως για να με αποτρεψει απο το να παρω μια ανασα...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 10:41 am

Ισα ισα προλαβα να αποφυγω την κλωτσια του που στοχευε το κεφαλι μου... Τον επιασα και προσπαθησα να απαντησω με μια γονατια στα πλευρα αλλα ματαια γιατι προλαβε και την μπλοκαρε... Αυτη την φορα ηταν αυτος που τραβηχτικε πισω, τον αφησα ετσι ωστε να μπορεσω να ξεκουραστω και εγω λιγο... Με κοιταγε με μισος, ενω βαριανασενε απο την κουραση, αλλα το ιδιο εκανα και εγω...Η μαχη μας μεχρι τωρα ηταν ιδιαιτερα εντονη...!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 10:51 am

Πρεπει να παραδεχτω πως εισαι αρκετα καλος για πειρατης... μου ειπε...
Δεν μπορω να πω το ιδιο και για σενα βρωμο μαριν!! του ειπα χερεκακα...
Κοιταχτηκαμε για λιγο και ξαναεπιτεθηκαμε ο ενας στον αλλο με την ιδια ή και με ακομα μεγαλυτερη ορμη απο πριν... Μια χαμηλη κλωτσια απο μερους του, αλλα πεταξα αποφευγοντας την ενω συγχρονως η δικη μου κλωτσια βρηκε στοχο στο κεφαλι του. Επεσε κατω και φαινοταν αρκετα ζαλισμενος...
Τι εγινε μεγαλε Μαριν; Δεν το περιμενες αυτο εε;;!
Θα μου το πληρωσεις αυτο παλιο πειρατη...Θα μου το πληρωσεις ακριβα...!
Δεν νομιζω...Μαλλον θα σε καθαρισω πρωτα..!!!

Εκανε μια κινηση να σηκωθει αλλα ημουν πιο γρηγορος... τον επιασα με το ποδι μου και τον ακινητοποιησα...
Καλυτερα να παραδεχτεις την ηττα σου αν θες την ζωη σου...
Σου ειπα πως ποτε δεν θα χασω οσο πολεμω εναντια σε αλητες σαν εσενα...
Αυτα ηταν τα τελευταια λογια του Jerry των Cp6... Με μια κινηση του ποδιου μου ο λαιμος του εσπασε στα δυο... Σηκωθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα πετωντας μακρια απο κει...σιγουρα αυτο δεν θα μεινει απαρατηρητο απο την κυβερνηση...
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]   Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 2:12 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 8
Beli: 50.000 + 3.000 (αρχαιολόγος)
Bounty: +4.000.000
Παρατηρήσεις: Info Info no Mi??? [mer21]

Η πρωτη μαχη με εναν δυνατο Μαριν[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Asuka Island: Η μαχη με πειρατες και με εναν ξεροκεφαλο Marine[Τελος]
» [Τέλος - Αποστολή] H πρώτη μάχη
» [Αρχή] Η πρώτη μου μάχη με Boss [Τέλος]
» [Τέλος] Mια καλή προπόνηση- Η πρώτη μου μάχη
» [ΑΡΧΗ]Η πρωτη μαχη με τους Μαρινς...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: