.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 2:57 pm

Είχε περάσει μόλις μια μέρα απο την μάχη με τους Krieg Pirates ...Εγώ καθόμουν στην καρέκλα του δωματίου μου και διάβαζα την χθεσινή εφημερίδα.. Ειχα παραλήψει να διαβάσω για τον Tagasuki Sinsuke που είχα παραξενευτεί τόσο εχθές, για την παρουσία του στο πρωτοσέλιδο, πως είχε καταστρέψει μια ολόκληρη βάση των Marine..Σίγουρα ,. έχει κότσια, όμως κάθε άνθρωπος που εναντιώνεται στους Marine πρέπει να μην μένει ατιμόρητος... Μόλις τελείωσα αυτή μου την σκέψη, κατάλαβα πόσο είχε αλλάξει ο χαρακτήρας μου και τα πιστεύω μου...Λίγα πράγματα δεν άλλαξαν όμως μέσα μου.... Η αίσθηση της δικαιοσύνης , το όνειρό μου να γίνω κάποτε Marine Admiral ωστε να καθαρίσω αυτόν τον σάπιο κόσμο απο κάθε εγκληματικό και πειρατικό στοιχείο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Ιαν 30, 2012 9:16 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 3:04 pm

Ήθελα να δημιουργησω έναν κόσμο, στον οποίο θα ζουσαν μόνο ευγενεις άνθρωποι..Όμως καθώς ταξίδευα, είδα οτι υπάρχει επίσης βρωμιά στις τάξεις των Marine...Ευτυχώς , βρέθηκαν άνθρωποι , όπως ο Captain Smoker, O Lieutenant Junior Grade Suijiro και ο μακαρίτης Lieutenant Yagami , που μου έδειξαν οτι δεν είμαι μόνος μου... Υπάρχουν πολλοί σαν κι εμένα στην γη οι οποίοι θα συμεριζονταν τα πιστεύω μου ... Στο τέλος της εφημεριδας, ειδα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός...Τίτλο ειχε "Μεγάλη επιτυχία των Marines " Κατευθείαν άρχισα να διαβάζω... Έλεγε πως στο Mystery island της east blue οι Marines κατάφεραν να πιασουν την Evriale , μέλος των Insanity Pirates ...
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 3:10 pm

Οι Insanity pirates, ήταν μακραν το πιο δυνατό πλήρωμα στις αρχικές θάλασσες..Καπετάνιος τους ήταν ο Raziel.. Είχε υπερβολικά μικρό Bounty σε σχέση με αυτά που ήταν ικανός να κάνει... Μπορούσε με μια κίνηση να αφανισει ολόκληρο νησι, απ ότι έλεγαν οι φήμες... Αν και ήταν τόσο τρομερός αντίπαλος, κάποια φορά θα ήθελα να τον αντιμετοπίσω... First Mate του Raziel, ήταν ο Sorin Markov..Ένας άντρας με δυνάμεις που λεγότε οτι φτάνουν αυτές του Shichibukai , Sir Crocodile ..Άφησα την εφημερίδα στην άκρη... Σηκώθηκα παίρνοντας τα τσιγάρα μου και άρχισα να προχωρώ προς τον θάλαμο πλοήγησης...Ήθελα να μάθω , πόσο ακόμα απέχουμε απο το Blue island
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΚυρ Ιαν 29, 2012 3:25 pm

Προχωρούσα με ένα αργο και βαριεστημένο βήμα.. Τα χέρια μου ήταν στις τσέπες και το βλέμμα στο άπειρο απο τον καταιγισμό σκέψεων... Όταν έφτασα, ενημερώθηκα πως φτάνουμε σε περίπου 1 ώρα.. Έτσι έφυγα απο εκεί και άρχισα να περπατώ προς τον θάλαμο του τηλεφωνείου, οπου υπήρχε το κεντρικο Den Den Mushi του πλοίου, για να κάνω την ανακοίνωση... Στην διαδρομή, είδε μερικούς Marines να σφουγκαρίζουν το πάτωμα και τότε θεωρησα οτι έπρεπε να τους επιδοκιμάσω για τον ζήλο που έδειξαν στην μάχη και οτι είναι αριστοι στα καθικοντά τους.. Βέβαια, δεν ήξερα πως πολεμούσαν η αν είναι δυνατοί, αλλα έπρεπε κάπως να ανεβάσω το πεσμένο ηθηκό των Marines μετά τους πολλαπλούς θανάτους , συναδέλφων τους και του Lieutenant Yagami.
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 6:21 am

Στο θάλαμο , πήρα το κεντρικο Den Den mushi του πλοίου και ανακοίνωσα πως φτανουμε σε 1 ωρα και επίσης πως θέλω όλοι να είναι στο κατάστρωμα ,σε μισή ώρα, όσοι είχαν μείνει δηλαδή .. Με το πέρας μισής ώρας , μαζεύτηκαν όλοι επάνω.. Εκει τους έβγαλα λόγο... Τους μίλησα για το θάρος που έδειξαν στην μάχη εναντίων των πειρατών και τους ανέφερα οτι χάρη στην βοήθεια όλων, μερικοί άνθρωποι θα κοιμούνται ήσυχοι καθως θα ξέρουν οτι μια απειλή λιγότερη υπάρχει στον ορίζοντα.. Τέλος, τους ανακοίνωσα οτι από το Blue island , θα έχουμε καινούριο δοιηκητή
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 6:30 am

Τα μούτρα τους φάνηκαν να ξινήζουν μετά απο το τελευταίο ανακοινωθέν.. Ένας απο αυτούς, με ρώτησε εαν θα παραμείνω στην μονάδα και του απάντησα πως αν μου το επιτρέψουν , φυσικά... Δεν ήταν στο χέρι μου αυτό.Ο Μαριν πήρε ένα ύφος ανακούφησης. Η αντίδραση του Marine έκανε καλό στο ηθικό μου! Φαινόταν πως οι άντρες που υπηρετούσαν σε αυτή τη μονάδα, ήθελαν να πολεμούν υπο τις διαταγές μου και να βρίσκονται στο ίδιο πλοίο με εμένα..Λογικό αφού ήταν μάρτηρες των δυνάμεων που κατέχω και φυσικό είναι να νοιώθουν περισσότερη ασφάλεια.. Όμως το ίδιο δεν ίσχυε και για μένα κατα κάποιον τρόπο
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 6:46 am

Εγώ αισθανόμουν μειομένος όσον αφορά τις πολεμικές μου ικανοτητες... Τελευταία είχα παραγκωνήσει την χρηση του σπαθιού στις μάχες όταν η μάχη ήταν σε κρίσημη κατάσταση.. Έπερνα την μορφή του κέρβερου και απλά τους νικούσα έτσι..Δεν επιθυμούσα όμως να συνεχιστεί αυτό..Έπρεπε με κάποιον τρόπο να γίνω εξίσου δυνατός και θανατηφόρος, όπως ήμουν σαν κέρβερος, και στην ανθρώπινη μορφή μου.. Έπρεπε να προπονηθώ απο κάποιους έμπειρους Marines γιατί τις απλές προπονήσεις τις είχα για πλάκα.. Επίσης έπρεπε να βρω κάποιον τροπο να βελτιώσω και τημ μαχητηκή μου ικανότητα και ως κέρβερος ..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 8:12 am

Μετά απο λίγες ώρες φάνηκε μπροστά μας το επιβλητικό νησί Blue .Όταν φτάσαμε έξω απο τις πύλες της βάσης , εκείνες ανέβηκαν αφήνοντας το πλοίο να μπει μέσα...Την προηγούμενη φορά που μπήκα στην βάση , ήταν πριν απο ένα χρόνο..Τότε, ήμουν μόλις ένας ακόμα marine...Τώρα έχω ανέβει βαθμο και το όνομά μου, είναι γνωστό στις αρχικές θάλασσες μετά τα κατορθώματά μου! Μπήκαμε μέσα και δέσαμε το πλοίο εκεί που ήταν και τα υπόλοιπα... Κάτω , μας περίμενε ο Commander Maxneel,
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 8:29 am

Μετά απο μια σύντομη συζητηση με εμένα,. μου είπε να πάω στο γραφείο του ....Εκείνος διέταξε τους μαριν να μεταφέρουν τα τρόφημα στις αποθήκες...Περπατούσαμε προς τα γραφείο του ..Στην δειάρκεια της διαδρομής τον ρώτησα σχετηκα με αυτο ποτ διαβασα στην εφημερίδα εχθές(Ποιο συμαντικο πρόσωπο των Marines πέθανε.. Μετά απο λίγες στιγμές σιγής μου απάντησε λακωνηκα" Ο Admiral Destro".. Μόλις το πληροφορήθηκα αυτό , έμεινα σαν χαζός..Δςν περίμενα ποτε οτι κάποιος τόσο δυνατός όσο ο Destro είχε πεθάνει
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 8:41 am

Μόλις φτάσαμε στο γραφείο του, μου έδωσε χάρτες των αρχικων θαλασσων και μου είπε πως θα αναλάβω μια μικρή ομάδα μαριν απο την West Blue... Μετά , μου έδωσε συγχαρητήρια για τους κακοποιούς τους οποίους έχω πιάσει.. Τέλος μου είπε πως θα πάρω 1 πλοίο χωρητικότητας 10 ατόμων για τις επόμενες αποστολές .. Βγήκα απο το δωμάτιο και άρχισα να κατευθύνομαι προς τα μαγειρία... Πεινούσα σαν λύκος! Οι διάδρομοι ήταν σαν λαβύρινθος , όμως εγώ τους γνώροζα σαν την παλάμη του χεριού μου καθώς είχα περάσει 1 χρονο σε αυτο το μέρος
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 8:52 am

Στην διαδρομή, οι νεοσύλεκτοι Marine με χειρετούσαν και κάθονταν προσοχή...Κάποια στιγμή πέρασα μπροστά απο τον παλιό θάλαμο στον οποίο έμενα! Αυτό το μέρος μου ξύπνησε πολλές καλές αναμνήσεις! Θυμήθηκα εκείνη τη μέρα που είχα πατήσει για πρώτη φορα το πόδι μου στην βάση..Ήμουν πολύ ψαρωμένος! Και συν αυτού, είχα πέσει και στην πιο δύσκολη προπόνηση που είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου!Αυτήν την προπόνηση, μας την ειχε κάνει ο ίδιος ο Barbosa maxneel
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 8:57 am

Μας είχε βάλει να τρέχουμε επι ώρες στο γήπεδο, μετά να κάνουμε ατελείωτες καμψεις και τέλος ένα τρίωρο προπόνηση σε σκοποβολή και ξιφασκια! Ήμουν ο μόνος που κατάφερε να τα κάνει όλα εκείνη την μερα και γι αυτό έλαβα ένα μεγάλο μπράβο απο τον Maxneel που συνοδεύτηκε με άδεια! Είχα φτάσει πλέον στα μαγειρία+ Μέσα μπορούσες να δεις χιλιάδες νεοσύλεκτους να κάθονται στα τραπέζια και να τρώνε..Πήγα και έβαλα μεσημεριανό και μόλος βρήκε κενή θέση, έκατσα!
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 9:05 am

Εφαγα στα γρήγορα το γεύμα μου και σηκώθηκα να φύγω... Με μια κίνηση κατέβασα απο τον ώμο μου τον σάκο μου και έριξα μια ματιά στους χάρτες!Το Blue island βρισκόταν πολύ κοντά στην West blue ! Μετά καθόμουν και έψαχνα τα νησιά στα οποία είχα πάει! Ήταν αρκετα! Είχα γυρίσει ολες τις αρχικές θάλασσες όμως δεν είχα πάει στην West blue αρκετά... Με την νέα μονάδα μου όμως , θα πήγαινα αναγκαστικά, αν και ήθελα να πάω στο Commi island της east blue και να τα βάλω με τον ψαράνθρωπο που ταράζει την περξοχη
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 9:13 am

Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, πορεύτηκα προς το νέο πλοίο... Πέρασα τα εκπαιδευτήρια, το γυμναστηριο και επι τέλους έφτασα στον προορισμο μου... Ανέβηκα στο πλοίο και αφού βεβαιώθηκα οτι έχει τα κατάληλα αποθέματα νερου και τροφήμων, διέταξα να σηκώσουν την άγκυρα για να φύγω... Κατέβηκα στην αποθήκη και πήρα μια ξαπλώστρα απο εκείνες που είχε... Μετά την ανέβασα μέχρι το κατάστρωμα και αφού βεβαιώθηκα οτι είχα φύγει απο το νησί, την έστησα στο κατάστρωμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΔευ Ιαν 30, 2012 9:25 am

Χωρίς να χάσω χρόνο , ξάπλωσα πάνω της και άναψα ένα τσιγάρο! Επι τέλους λίγες ώρες ξεκούρασης! Έβγαλα το Den Den mushi και άρχισα να καλώ τον Smoker..
-Smoker
-Εδώ Vergil, αποστολή εξετελέσθη.. Τα τρόφημα είναι στο Blue island
-Καλώς! Θα σε καλέσω σε λίγο για άλλη αποστολή
Έτσι το κλείσαμε.. Άφησα το den den mushi στο τραπεζάκι δίπλα , φόρεσα τα γυαλιά ηλίου που είχα και επι τέλους άρχισα να χαλαρωνω
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)    [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)  I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 4:21 pm

Όνομα: Vergil
Haki Points: -
Player of the Month Points:5
Beli: 15.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Η ίδια με την προηγούμενη ιστορία.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 2)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος-Αποστολή] Delivery boy (Part 1)
» [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2)
» [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 2/2)
» [τέλος-αποστολή] Working for the World Government (PART 1)
» [ΑΡΧΗ]Πρωτη αποστολη και μια νεα φιλια-part 2[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: