Posts : 791 Join date : 30/01/2012 Age : 29 Location : Home
Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Σαβ Φεβ 11, 2012 7:16 am
-Για που το έβαλες μικρέ; Θέλεις να σου κάνουμε παρέα; Χαχαχα! -Όχι ευχαριστώ και κάντε στην άκρη γιατί βιάζομαι. Δεν έχω όρεξη να παίξω μαζί σας. -Βιάζεται λέει. Ας τον αφήσουμε να φύγει τότε ή μήπως όχι; Τι λέτε θέλετε να κάνουμε παιχνιδάκια μαζί του; -Εγώ ναι θέλω. Και μικρέ μην προσπαθήσεις να μας αντισταθείς. Γιατί ένας που το έκανε έξω από την πόλη Jadd τις έφαγε άσχημα. Ώστε αυτοί είναι που πλάκωσαν τον Mishanjo στο ξύλο και τώρα ήρθες η ώρα να πληρώσουν. -Τελικά άλλαξα γνώμη. Αποφάσισα να παίξω μαζί σας αλλά όταν τις φάτε μην κλαίτε. Σύμφωνοι; -Μην μας υποτιμάς μικρέ. Δεν θα είμαστε εμείς που θα κλαίμε αλλά εσύ. -Θα το δούμε αυτό ψευτονταήδες. Ας αρχίσει το μεγάλο παιχνίδι! Έτσι λοιπόν ξεκινάει η μάχη. Ένας από αυτούς βγάζει όπλο και μου ρίχνει αλλά κάνοντας έναν σάλτο δεξιά η σφαίρα δεν με φτάνει. Στη συνέχεια τους ρίχνω εγώ και πετυχαίνω τους δύο από τους τρεις καθώς είμαι στην κίνηση και δεν έχω σταθερό στόχο. Οι σφαίρες όμως μου τελειώσαν και τώρα πρέπει να πολεμήσω τον τρίτο με το σπαθί μου. -Για να δούμε λοιπόν και τι μπορείς να κάνεις και μάχη σώμα με σώμα. Δεν θα είμαι τόσο εύκολος αντίπαλος. -Και όμως θα χάσεις στο επόμενο χτύπημα. Δεν είμαι ένας απλώς νεαρός αλλά έχω κάποιος δυνάμεις και εγώ. Ετοιμάσου να τις γευτείς. Έτσι του ορμάω και ενώ αυτός πάει να βάλει το σπαθί μπροστά του για να με σταματήσει κάνω ένα άλμα στον αέρα και ύστερα καθώς πέφτω κάτω του κόβω το κεφάλι και τελειώνω τη μάχη με μία κίνηση. -Σου είπα πως θα το τελείωνα στο επόμενο χτύπημα. Τελικά δεν ήσουν αρκετά δυνατός για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη εσύ και οι φίλοι σου. Η ζωή σας προτιμούσε νεκρούς παρά ληστές. Πλέον έχετε πάρει τον σωστό δρόμο. Συνεχίζω το ταξίδι μου γρήγορα μέχρι να φτάσω στο επόμενο νησάκι όπου εκεί βρίσκεται η πόλη Wendell. Δεν πρέπει να καθυστερήσω άλλο αλλά να βιαστώ για την Ilusia. Πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσω την αποστολή...