.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

[ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 11:35 am

Στην προηγουμενη ιστορια: Εγω μοναμαχησα στο Karate Island με τo Jerry εναν Μαριν που ανηκει στην CP6 μια κυβερνητικη οργανωση.Δεν καταφερα ομως να τον νικησω με αποτελεσμα να συλληφθω και να με στειλουν στο Impel Down,την μεγαλυτερη φυλακη του κοσμου.Μετα απο λιγες μερες εκει οριστηκε το μερος και η ημερομηνια εκτελεσης μου.

Τωρα: Βρισκομαι μεσα σε ενα πλοιο των Μαρινς που με μεταφερει στο νησι που θα εκτελεστω. Ηδη ειχα αρχισει να σκεφτομαι τροπους που θα μπορουσα να αποδρασω και τωρα που ηξερα σε ποιο νησι θα παω ηταν ακομη πιο ευκολο. Στο Pingtan Island της South Blue, ημουν πριν μερικες μερες και ειχα αναπτυξει μια ιδιαιτερη φιλια με τους κατοικους και ιδιαιτερα με τον Jack τον φουρναρη, τον οποιο ειχα βοηθησει σε μια πολυ δυσκολη στιγμη της ζωης του. Ηξερα τωρα οτι η ημερομηνια και ο τοπος εκτελεσης μου θα ειχαν δημοσιευθει παντου στις 4 θαλασσες και ολοι θα το ηξεραν,γ'αυτο ηλπιζα σε βοηθεια απο τους κατοικους του χωριου. Παρολα αυτα ειχα σκεφτει και ενα σχεδιο αποδρασης εαν χρειαζοταν να δραπετευσω μονος μου.
Βρισκομουν στο καταστρωμα του πλοιου δεμενος και καθισμενος σε μια καρεκλα.Ο ηλιος εκαιγε απο πανω μου και μου προκαλουσε εναν ελαφρυ πονοκεφαλο.Καποια στιγμη γυρισα και ρωτησα εναν Μαριν.
Ει εσυ...Κοντευουμε??? Δεν αντεχω αλλο εδω με τοση ζεστη....
Σε 1-2 ωρες θα ημαστε στον προορισμο μας...
Επιτελους ειχα αρχισει να βαριεμαι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Κυρ Φεβ 19, 2012 10:31 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 11:42 am

Εκεινος με κοιταξε παραξενα καθως δεν περιμενε ενας μελλοθανατος να εχει τετοια συμπεριφορα ομως δεν μου εδωσε και πολυ σημασια και συνεχισε την δουλεια του. Σιγουρα δεν εδινα την εντυπωση του φοβισμενου πειρατη ο οποιος μπροστα στον θανατο του θα εβαζε τα κλαμματα και θα μετανιωνε για τα παντα. Εκτος του οτι ημουν σιγουρος οτι θα επιβιωσω, ποτε δεν μετανιωνω γα τιποτα στην ζωη μου.Πιστευω πως ολα γινονται για καποιο λογο,ετσι και αν πεθαινα σε αυτο εδω το νησι θα υπηρχε λογος.Ομως η μοιρα μου δεν θα τελειωσει εδω,εχω πολλα πραγματα να κανω ακομη και ειμαι ακομη στην αρχη.
Παρολα αυτα μου φανηκε πολυ παραξενο που η κυβερνηση διεταξε την εκτελεση ενος πειρατη σαν και εμενα.Ενταξει ειχα ενα ικανοποιητικο bounty ομως συνηθως τυπους σαν εμενα τους κρατανε στην φυλακη.Ισως το εκαναν επειδη ηθελαν να τρομοκρατησουν την Sakura.Ξερουν οτι ημαστε πληρωμα και ισως πιστευουν οτι αν προσπαθησουν να με εκτελεσουν θα την ελκυσουν στο νησι.Δεν ξερουν ομως την υποσχεση που δωσαμε και το ραντεβου σε μερικους μηνες στην Μεγαλη Γραμμη. οποιος επιβιωνε αυτους τους 6 μηνες θα συναντουσε τους υπολοιπους,αυτη ηταν η συμφωνια.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 11:50 am

Οι ωρες περασαν και ειδαμε επιτελους την στερια του Pingtan Island μπροστα μας.Μετα απο μιση ωρα αγκυροβολουσαμε στο λιμανι και οι Μαρινς αρχισαν να κατεβαζουν διαφορα πραγματα.Σε καποια στιγμη στο πλοιο ανεβηκε ο αρχηγος της βασης του νησιου,ο οποιος πληροφορηθηκε την αφιξη μου.
Εμαθα οτι θα εκτελεστεις σε 4 μερες στο νησι μου Diamond Bill...Πως νιωθεις γι'αυτο?
Πολυ ωραια...Εχετε ωραιο περιβαλλον απο'τι θυμαμαι...
Ναι...Πριν μερικες εβδομαδες ησουν εδω και την ειχες γλυτωσει την τελευταια στιγμη...οχι αυτην την φορα ομως!!!
Εννοια σου και αυτην την φοα θα φροντισω να το σκασω νωριτερα...πριν αρχισετε την γιορτη σας!
Εισαι πολυ φιλοδοςο ή πολυ βλακας για να πιστευεις οτι μπορεις να το σκασεις...Δεξου το! Εδω ειναι το τελος σου!!!!
Εδω ειναι μονο η αρχη μου και θα το δεις...Μετα απο αποψε ολοι οι Μαρινς των 4 θαλασσων θα φοβουνται εμενα και το πληρωμα μου!!!
Χμμμ το πληρωμα σου ε??? Ναι ξερω οτι εισαι στο πληρωμα στην Dark Assasin Sakura.Εχουμε ετοιμασει κατι και γι'αυτην...
Μην μπαινετε στον κοπο...Δεν προκειται να ερθει...
Αα ναι??? Και γιατι θα παρατησει ετσι τον συντροφο της?
Τωρα νοιαζεσαι για μενα??? Ετσι συμφωνησαμε μεχρι να ξαναενωθουμε...
Τελοσπαντων ποσος με ενδιαφερει...Αρκετα συζητησαμε,αντε προχωρα.
Και τραβωντας με με σηκωσε απο την καρεκλα και κατεβηκαμε απο το πλοιο...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 12:15 pm

Προχωρουσαμε μεσα στην πολη για να με πανε στην φυλακη της τοπικης βασης και ο κοσμος ειχε βγει στο δρομο για να δει τι συμβαινει.Καθως προχωρουσα εβλεπα αρκετες γνωστες φυσιογνωμιες που ειχα συναντησει και την προηγουμενη φορα.Καποια στιγμη περναγαμε εξω απο τον φουρνο του Jack κα πριν προλαβω να γυρισω το κεφαλι μου και να τον αναζητησω ακουσα μια φωνη.
Bill!!!!!! Οχιιι!!!! Δεν το πιστευα οτι σε επιασαν...πως ειναι δυνατον???
Jack μην ανησυχειςολα θα πανε καλα.....
Του ειπα και του εκλεισα το ματι.
Ελα ακρη ακρη!!!
Ενας Μαριν μπηκε στην μεση και με βιαιο τροπο απωθησε τον Jack στην ακρη του δρομου για να συνεχιστει η πορεια μας.Εγω προσπαθησα να αντιδρασω και να τον χτυπησω ομως οι υπολοιποι Μαρινς που κρατουσαν τις αλυσιδες μου τις τραβηξαν με αποτελεσμα να μην με αφησουν να κουνηθω.Ετσι συνεχισαμε την πορεια μας προς το αρχηγειο.Απο καποια στιγμη και μετα δεν ακουγα τις φωνες του Jack και ηλπιζα οτι εφαθγε η αποσταση και οχι οτι του εκαναν κακο. Λιγη ωρα αργοτερα φταναμε στο αρχηγειο του νησιου,εκει οπου με οδηγησαν σε ενα κελι.Με εβαλαν μεσα και απ'εξω σταθηκαν 3 φρουροι να με φυλανε.
Τςς σκεφτηκα, αν ηθελα θα τους ειχα με 2 κινησεις,αλλα ας περιμενω την καταλληλη στιγμη εχω ακομη καιρο 4 μερες να οργανωσω μια καλη αποδραση...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 12, 2012 12:42 pm

Ετσι λοιπον μπηκα μεσα στο κελι και ξαπλωσα στο κρεβατι που υπηρχε εκει.Παρατηρουσα το δωματιο και ειδα οτι υπηρχε ενα μικρο παραθυρακι με σιδερα που εβλεπε στην πισω μερια του αρχηγειου που δεν υπηρχε τιποτα εκει. Εμεινα λοιπον ξαπλωμενος στο κρεβατι για αρκετη ωρα ωσπου η πορτα του κελιου ανοιξε και ενας απο τους φυλακες μου εφερε ενα δισκο με φαγητο.
Ελπιζω να ειναι καλυτερο απο αυτο που μου εδιναν στο Impel Down...
Θα πρεπε να ησουν ευγνωμων που τρως...Νηστικο θα πρεπε να σε αφηναμε...
Ασε ρε ναυτακι που μου κανετε και χαρη.Ασε το δισκο και ξεκουμπησου!
Εκεινος δεν ξαναμιλησε και απλα αφησε το δισκο στο πατωμα και κλειδωσε την πορτα. Εγω πηγα αμεσως κοντα στο φαι και με μεγαλη προσπαθεια αρχισα να τρωω, δυσκολευομενος βεβαια στις κινησεις μου απο τις χειροπεδες.Δεν αργησα να τελειωσω το φαγητο μιας και πεινουσα παρα πολυ.Ετσι φωναξα τον φυλακα και ηρθε και μαζεψε τον δισκο.
Γλυκο δεν εχουμε???
Του ειπα θελοντας να τον κοροιδεψω...
Οχι μας τελειωσε...
Κριμα..Δεν ειστε καλοι οικοδεσποτες παντως...
κανε μας μηνυση...
[mor146] [mor146] [mor146] [mor146] Πολυ αστειο!!!! 09
Ρε δεν μας χε.....
Εεεεεπ!!!!! Πιπερι στο στομα κακε Μαριν!!!! 203
Ρε αντε απο εδω!!!
Μου ειπε και κλειδωσε την πορτα φευγοντας ενω εγω ξαναεκατσα στο κρεβατι γελωντας...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 15, 2012 12:22 pm

Η πρωτη μερα περασε γρηγορα χωρις να συμβει κατι αλλο αξιοσημειωτο. Η επομενη ξεκινησε και πλεον η εκτελεση μου απειχε 3 μερες. Τα χρονικα ορια ειχαν στενεψει ομως θα περιμενα αλλο λιγο ακομη για να δω μηπως προκυψει κατι και δεν χρειαστει να αποδρασω μονος μου. Το απογευμα της ιδιας μερας ο φυλακας ηρθε και με ειδοποιησε πως εχω επισκεπτηριο και με οδηγησε σε μια αλλη αιθουσα. Αμεσως σκεφτηκα πως ο Jack ηρθε να με δει,ετσι κι αλλιως δεν ηξερα καποιον αλλον τοσο καλα στο νησι.
Οταν εφτασα στην αλλη αιθουσα οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν.Ειδα τον Jack να καθεται σε μια καρεκλα πισω απο ενα πλαστικο χωρισμα της δικης μου μεριας και της δικης του.Καθισα και εγω σε μια καρεκλα και σηκωσα ενα den den mushi που υπηρχε για να μπορουμε να επικοινωνουμε.
Bill τι κανεις??? Πως εισαι???
Μια χαρα ειμαι Jack....Σε ευχαριστω που ηρθες να με δεις...
Bill δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ασχημα ενιωσα οταν σε επιασαν και οταν σε ειδα στην πολη με τις χειροπεδες...
Εννοια σου και κατι θα σκεφτω να κανω για να ξεφυγω...
Σκεφτηκα εγω εναν τροπο να ξεφυγεις! Ειπε χαμηλωνοντας την φωνη του.
Τι εννοεις Jack????
Εχω κανονισει ενα σχεδιο για να καταφερεις να αποδρασεις απο την φυλακη προτου ερθει η ωρα της εκτελεσης σου...
Και πως το κανονισες ρε Jack???
Εεε εχω και γω τους γνωστους μου στο νησι που δεν πανε τους Μαρινς και συμφωνησαν να με βοηθησουν...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 15, 2012 12:43 pm

Jack εισαι σιγουρος??? Ειναι πολυ επικυνδηνο αυτο που πας να κανεις...Δεν θελω να μπλεχτεις!!!
Εννοια σου και δεν θα μπλεχτω εγω...Και που ξερεις οτι ειναι επικυνδηνο χωρις να σου εχω πει τι θα γινει????
Εμμ ναι εχεις δικιο...Λοιπον?
Λοιπον...Καταρχην θα γινει μεθαυριο,δηλαδη μια μερα πριν απο την εκτελεση σου.Εχω κανονισει να γινει το μεσημερι που η φρουρα ειναι λιγοτερη επειδη ειναι η ωρα του φαγητου και γενικα θα υπαρχει λιγοτερη επιτηρηση.
Πολυ ωραια ως εδω,παρακατω...
Θυμασαι τον Edward που ειχες μονομαχησει την προηγουμενη φορα??
Ναι..Αυτον δεν τον ειχε σκοτωσει εκεινος ο πειρατης?
Ναι και γι'αυτο οι υπολοιποι αντρες του που εζησαν σταματησαν πλεον να επιτηθονται στο χωριο,ομως ειναι ακομη καταζητουμενοι απο τους Μαρινς για την προηγουμενη πειρατικη τους ζωη.Ετσι λοιπον καταφερα να τους πεισω να με βοηθησουν στην αποδραση σου...
Τιιιιι?????? Jack εισαι σιγουρος??? Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πειρατες!!!!
Το ιδιο και εσυ μην το ξεχνας...
Ναι αλλα εγω...
Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις. Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη ολων στο χωριο.Και ετσι κι αλλιως ειναι οι μονοι που μπορουν να μας βοηθησουν...
Ναι εδω εχεις δικιο...Τελοσπαντων...Συνεχισε...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Φεβ 15, 2012 1:12 pm

Ωραια μεχρι εδω.Ακου τωρα πως θα γινει...Κανονισαμε να μαζεψουμε μπαρουτι και εκρηκτικα.Το προηγουμενο βραδυ θα τα τοποθετησουμε περιμετρικα της βασης σε τετοιο σημειο ωστε η εκρηξη να ριξει τον δεξια τοιχο του κελιου σου οχι ομως και παραπερα.Τα παιδια το εχουν μελετησει,καθως εχουν μπει αρκετες φορες σε αυτην την φυλακη και ξερουν.
Μαλιστα...Ειστε σιγουροι γι'αυτο???Θα πετυχει???
Ειναι η μονη μας ελπιδα και το μοναδικο σχεδιο που εχουμε αρα βασιζομαστε σε αυτο.Λοιπον αφου γινει η εκρηξη εσυ πρεπει να προσπαθησεις να το σκασεις μεσα στον πανικο.Οι πειρατες θα μπουν μεσα στην βαση για να σε βοηθησουν και θα ψαξουν για τα κλειδια των χειροπεδων σου ωστε να μπορεις να πολεμησεις...
Ωραια,το εχετε οργανωσει καλα βλεπω...Ξερετε ομως που θα ειναι τα κλειδια?Μπορει να καταστραφει το δωματιο...
Τα εχουν στο δωματιο ελεγχου,εκει που ειναι και οι καμερες παρακολουθησης.ΕΙναι αρκετα μακρυα απο το σημειο που θα γινει η εκρηξη και δεν θα κινδυνευσει.
Ωραια τοτε,ολα μια χαρα!!!
Τελος το επισκεπτηριο!!! Μια φωνη ακουστηκε απο το βαθος και ενα Μαριν εμφανιστηκε.
Πρεπει να κλεισω Jack,θα τα πουμε σε 2 μερες ελπιζω αφου εχω δραπετευσει!!!
Ενταξει Bill να προσεχεις.Και θυμησου μολις σερβιριστει το φαγητο θα γινει η εκρηξη.
Ωραια τα λεμε αντιο.
Ειπα και εκλεισα το τηλεφωνο και ακολουθησα τον Μαριν που με οδηγησε στο κελι μου. Εκει εκατσα στο κρεβατι σκεπτικος και συλλογιζομουν το σχεδιο που ειχε ετοιμασει ο jack...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 16, 2012 11:09 am

Τις επομενες 2 ημερες σκεφτομουν συνεχως το σχεδιο που ειχε οργανωθει για την αποδραση μου. Το εφερνα συνεχεια στο μυαλο μου και προσπαθουσα να βρω μηπως και υπηρχε καποια ατελια,ομως δεν εβρισκα κατι το πολυ σημαντικο που θα αλλαζε δραμαικα τα δεδομενα.Ετσι περασαν και οι 2 αλλες μερες και ξημερωσε η παραμονη της εκτελεσης μου.Ο ηλιος ειχε ανεβει απο νωρις στον ουρανο και σκεφτηκα πως ο καλος καιρος ηταν καλο σημαδι,τωρα απλα επρεπε να περιμενω. ΟΙ ωρες τελικα περασαν και εφτασε το μεσημερι.Ειδα μια κινητοποιηση στους φυλακες και οι 2 απο τους 3 που με φυλαγαν εφυγαν λεγοντας μου.
Μην παει και φυγεις οσο λειπουμε.....Χαχαχαχα...
οχι οχι μην ανησυχειτε...
Ειπα και γελασα σιγανα χωρις να φανει. Δεν ηξεραν τι τους περιμενε και το επαιζαν ανετοι ομως σε λιγη ωρα εγω θα ειχα το πανω χερι.
Η ωρα πλησιαζε και απο λεπτο σε λεπτο περιμενα την εκρηξη γι'αυτο και ειχα παει στην απεναντι γωνια του κελιου και εκατσα στην αρκη περιμενοντας. Ξαφνικα μετα απο λιγη ωρα ενας πολυ δυνατος θορυβος ακουστηκε μαζι με φωνες και εκρηξεις,ενω ταυτοχρονα ο δεξια τειχος του κελιου μου επεσε με δυναμη στο εδαφος ανοιγοντας μου δρομο διαφυγης.Ο μοναδικος φυλακας που στεκοταν απ'εξω επεσε κατω μετα την εκρηξη και σηκωθηκε αμεσως και ετρεξε να φραξει τον δρομο μου ομως εγω στην προσπαθεια μου να αποδρασω του εριξα μια κλωτσια και τον εριξα στο εδαφος.Στην συνεχεια τον κλωτσησα και παλι δυνατα στο κεφαλι και τον αφησα αναισθητο,ενω αρχισα να τρεχω στους διαδρομους της βασης. Καθως ετρεχα μετα απο μια στροφη ειδα να ερχονται προς το μερος μου μερικοι αντρες και ετοιμαστηκα να πολεμησω ομως με προλαβαν αυτοι.
Να τος επιτελους τον βρηκαμε!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 6:01 am

Αυτος ειναι???ΕΙσαι σιγουρος???
Ναι αυτος ειναι τον θυμαμαι...
Οι αντρες με πλησιασαν και μου μιλησαν.
Diamond Bill ξερεις οτι ηρθαμε να σε βγαλουμε απο εδω μεσα.Ακολουθησε μας,ψαχνουμε το μερος που εχουν τα κλειδια για τις χειροπεδες σου.
Ωραια παμε..Ααα πρεπει να παρω και τα οπλα μου...Που θα τα εχουν?
Λογικα στο ιδιο μερος.Ελα παμε γρηγορα.
Δεν ξαναμιλησα παρα μονο τους ακολουθουσα τρεχοντας.Επρεπε να βγαλω τις χειροπεδες απο πανω μου και επειτα θα αναλαμβανα δραση. Στους διαδρομους συναντουσαμε μερικους Μαρινς οι οποιοι ετρεχαν δεξια κι αριστερα ομως οι πειρατες τους πυροβολουσαν και δεν τους αφηναν να πλησιασουν. Σε καποια στιγμη φτασαμε σε ενα διαδρομο με 3 πορτες και ενας απο τους πειρατες ειπε.
Να το το βρηκαμε το δωματιο ελεγχου!!!
Πριν προλαβει να μιλησει ομως καποιος αλλος απο την αλλη μερια του διαδρομου ακουστηκαν φωνες Μαρινς.
Captain Chad,βρηκαμε τον Diamond Bill!!!! Ειναι στο δωματιο ελεγχου!!!!
Και εμφανιστηκαν ξαφνικα 5-10 Μαρινς ετοιμοι να πυροβολησουν.Εγω κρυφτηκα σε μια γωνια του διαδρομου οπως και οι υπολοιποι πειρατες για να καλυφθουμε απο τα πυρα των Μαρινς.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα στο σημειο εφτασε και ο αρχηγος και μου φωναξε.
Diamond Bill παρατα αυτην την τρελα και παραδωσου!!!Δεν εχεις ελπιδες να σωθεις!
Δεν ξερεις τι λες!!!! Εγω το σκαω απο αυτην την φυλακη ΤΩΡΑ!!!!!!
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 6:10 am

Οσο συνεβαιναν ολα αυτα μερικοι απο τους πειρατες μπηκαν στο δωματιο ελεγχου και αρχισαν να ψαχνουν για τα κλειδια και τα πραγματα μου.ΕΙδα μετα απο λιγο πισω μου εναν απο αυτους να κραταει τα κλειδια για τις χειροπεδες μου και να ειναι ετοιμος να τις ξεκλειδωσει.Εκεινη την στιγμη ακουστηκε ξανα η φωνη του Αρχηγου.
Πυροβολιστε τους!!!! Δεν εχουν που να τρεξουν και ο Diamond Bill οσο φοραει τις χειροπεδες δεν μπορει να αλλαξει!!!
Εκεινη την στιγμη ακουσμα το κλανκ,που σημαινε οτι ειχα πλεον ελευθερωθει απο τις χειροπεδες και ημουν ετοιμος να πολεμησω.Βγηκα λοιπον απο την κρυψωνα μου και αμεσως 10 οπλα στοχευσαν προς το μερος μου και πυροβολησαν.Χωρις να χασω χρονο μετατραπηκα σε διαμαντι και οι σφαιρες εξοστρακιστηκαν στο σωμα μου. Ο Αρχηγος τους εβριζε γιατι καταφερα να βγαλω τις χειροπεδες και ετοιμαστηκε να ριχτει ο ιδιος στην μαχη απεναντι μου.
Κανεις πειρατης που τα εβαλε μαζι μου δεν εμεινε ζωντανος!!!
Μαλλον οι πιο δυνατοι πειρατες που αντιμετωπισες θα ηταν αυτοι εδω οι βλακες που με ελευθερωσαν...
Ειιι,θα μπορουσες να μας ευχαριστησεις οχι να μας βριζεις...
ναι σωστα φανηκατε χρησιμοι,ευχαριστω...Το οτι ειστε ομως αδυναμοι δεν αλλαζει...
Και πριν μιλησω ξανα ο Αρχηγος ειχε τραβηξει το σπαθι του και ερχοταν με φορα προς τα πανω μου. Εγω αφου προηγουμενως ειχα παρει την κανονικη μου μορφη,τωρα μετετρεψα το χερι μου σε διαμαντι και απεκρουσα την επιθεση του.
Αν δεν εισαι ικανος να κοψεις το διαμαντι με αυτο το σπαθι τοτε μην κανεις τον κοπο να μονομαχεις μαζι μου.
Του ειπα και μετατρεποντας και το αλλο μμου χερι σε διαμαντι του εριξα μια δυνατη γροθια στο στομαχι.
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 7:09 am

H γροθια μου τον εκτοξευσε στον αερα και σταματησε πανω σε εναν τοιχο.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ομως σηκωθηκε αμεσως επανω.Ηταν σιγουρο οτι δεν θα τα παραταγε τοσο ευκολα.
Δεν προκειται να μου την γλυτωσεις παλιοπειρατη!!!
Δεν εχεις ελπιδα καταλαβε το.
Του ειπα και ορμησα προς το μερος του.Εκεινος απεφυγε την γροθια μου οχι ομως και την κλωτσια που τον βρηκα στο δεξι ποδι και τον εριξε στο πατωμα.Σηκωθηκε αμεσως και προσπαθησε να με χτυπησει με το σπαθι του,εγω εμεινα ακινητος και αυτο σταματησε επανω μου και στην ανοιχτη του πλευρα του εριξα μια ακομη κλωτσια και τον πεταξα κατω. Παρα την δικη μου ανετη νικη οπως φαινοταν οι υπολοιποι πειρατες δεν τα εβγαζαν ευκολα περα με τους Μαρινς.Δεν ειχα σκπο να τους αφησω να πεθανουν,μιας και με εσωσαν και ετσι εριξα μια γροθια στον τοιχο σπαζοντας τον και δημιουργωντας μια διεξοδο διαφυγης.
Απο εδω ολοι,γρηγορα παμε να φυγουμε!!!
Ολοι οι πειρατες με ακολουθησαν εξω απο το κτηριο και απο πισω μας ετρεχαν οι Μαρινς πυροβολοντας,χωρις ομως να μας πετυχαινουν. Αυτο συνεχιστηκε σε ολη την διαδρομη και της καταδιωξης ηγουταν ο Αρχηγος που ειχε ξανασηκωθει μετα το χτυπημα μου. Καποια στιγμη φτασαμε στο χωριο και τρεχαμε αναμεσα στους πολιτες.Ολοι εκαναν στην αρκη εκτος απο εναν.Ο Jack οταν με ειδε να τρεχω ελευθερο προσπαθησε να τρεξει προς το μερος μου.
Bill επιτελους ελευθερωθηκες,τα παιδια τα καταφεραν!!!!
Jack οχι μην πλησιαζεις!!!!
Δεν προλαβα να μιλησω ομως και ο Jack ηταν ηδη πολυ κοντα σε εμενα και τους υπολοιπους πειρατες.Τοτε ακουσα εναν Μαριν να φωναζει.
Εσυ προδοτη οργανωσες το σχεδιο...Θα πεθανεις μαζι με τους πειρατες!!!
Και πυροβολησε προς το μερος μου.Ολα εγιναν πολυ γρηγορα.Μολις ακουσα τον πυροβολισμο γυρισα το κεφαλι μου προς το μερος του Μαριν.Η σφαιρα κινουταν με μεγαλη ταχυτητα και δεν μπορουσα να κανω τιποτα παρα να την βλεπω να σφηνωνεται στο αριστερο μερος του θωρακα του Jack....
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 7:18 am

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Jack οχι!!!!!!!!
Μια κραυγη πονου βγηκε απο μεσα μου τοσο δυνατη που αντηχησε σε ολη την πολη. Δεν μπορουσα να το πιστεψω...Ο Jack που με βοηθησε τοσο πολυ να αποδρασω, o Jack που περασα τοσα πολλα κατα την προηγουμενη μου επισκεψη στο νησι,που μου εδωσε την συνταγη για το περιφημο ψωμι που φτιαχνουν στο νησι, πανω απο ολα ο φιλος μου ο Jack ηταν νεκρος.Κειτοταν εδω διπλα μου στο εδαφος με μια σφαιρα σφηνωμενη στο θωρακα του.Δεν μπορουσα να το πιστεψω.Δακρυα κυλουσαν απο τα ματια μου και επεφταν πανω στο σωμα του καθως κοιτουσα με απογνωση το προσωπο του,στο οποιο ειχε μεινει το παγωμενο χαμογελο της χαρας που ειχε καθως ετρεχε προς το μερος μου. Η μαχη που γινοταν με τους Μαρινς λιγη σημασια ειχε πια.Δεξια κι αριστερα επεφταν λαβωμενοι πειρατες και Μαρινς ομως δεν με ενοιαζαν ολα αυτα.Ο μοναδικος γνωστος μου και καλος φιλος σε αυτο το νησι ειχε σκοτωθει μπροστα στα ματια μου και ειχα τεραστιο μεριδιο ευθηνης.Δεν επρεπε να τον ανακατεψω με εμενα,ηταν πολυ μεγαλο λαθος.Ενοιωθα τεραστια θλιψη μεσα μου,ομως την θεση της πηρε μετα απο λιγο ενα αλλο συναισθημα ο θυμος...Ηθελα να σκοτωσω αυτον τον καταραμενο τον Μαριν που πυροβολησε τον Jack.πρωτη φορα ενιωθα τοσο εκδικητικα απεναντι σε καποιον και ειχα χασει το μυαλο μου.
Θα πεθανεις καθαρμα!!!!!!!!!
Φωναξα και σηκωθηκα ορθιος και περπατησα προς το μερος του.Εκεινος τρομαγμενος καθως με εβλεπε να προχωραω με σκυφτο το κεφαλι αρχισε να πυροβολαει.Οι σφαιρες εξοστρακιζοταν ολες στο σωμα μου και δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα.
Θα πληρωσεις για το θανατο του φιλου μου!!!!
Του ειπα οταν ειχα φτασει στα 2 μετρα και με μια γρηγορη κινηση του εριξα μια δυνατη γροθια στο στομαχι.Πριν πεσει κατω τον επιασα απο τον γιακα και του εριξα μια δυνατη κλωτσια πετοντας τον στον αερα.Καθως επεστρεφε σηκωσα το δεξι μου χερι στον αερα και τεντωνοντας τα δαχτυλα μου τα εκανα πολυ κοφτερα και πεφτοντας τον εκοψα στην κοιλιακη χωρα...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 8:14 am

Το μισος δεν ελεγε να καταλαγιασει μεσα μου.Ενιωθα τοση θλιψη και πονο για τον χαμο του Jack και ηθελα να εκτονωθω ηξερα ομως οτι επρεπε να φυγω απο το νησι.Αυτο θα ηθελε και ο Jack να αποδρασω κι αν δεν τα καταφερνα θα ειχε πεθανει αδικα προσπαθωντας να με βοηθησει.Ετσι αρχισα να τρεχω προς το λιμανι,ενω δακρυα κυλουσαν στα ματια μου καθως αφηνα πισω το αψυχο κορμι του Jack.
Δεν προκειται να την γλυτωσεις Diamond Bill!!!!!
Ακουσα απο μακρυα τον Αρχηγο να μου φωναζει και να με ακολουθει,ομως πλεον τιποτα δεν με συγκινουσε,ολα ειχαν σταματησει εκεινη την καταραμενη στιγμη. Μετα απο λιγη ωρα εφτασα στο λιμανι,προκειμενου να μην εχω προβλημα στην αποδραση μου πηδηξα στο πλοιο των Μαρινς που ηταν αραγμενο εκει και με μια κλωτσια το εσπασα στην μεση.Επειτα πηδηξα στην στερια και αφου βρηκα μια αρκετα ευρυχωρη βαρκα ελυσα το σκοινι και μπηκα μεσα. Αρχισα να κοπηλατω οσο πιο γρηγορα μπορουσα προκειμενου να απομακρυνθω απο την ακτη. Οι Μαρινς ειχαν φτασει στο πλοιο τους και εβλεπαν την καταστροφη που του προκαλεσα.Ο Αρχηγος τους τους διεταξε να πυροβολησουν και αυτοι το επραξαν αμεσως.ΕΙδα σφαιρες να ερχονται προς το μερος μου και εσκυψα στην βαρκα να μην με χτυπησουν. Σε καποια στιγμη ειχα φτασει σε τετοια αποσταση που δεν μπορουσαν πλεον να με φτασουν και ετσι αρχισα να κοπηλατω πιο αργα.Ειχα πλεον ξεφυγει απο τους Μαρινς και απο την επικειμενη εκτελεση μου και ημουν πλεον ξανα ελευθερος να αλωνιζω στις θαλασσες...
vasilhs6
Marines
Marines
vasilhs6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 19, 2012 10:31 am

Παρα το οτι δραπετευσα δεν μπορουσα να χαρω αυτην την επιτυχια μου,γιατι την επισκιασε ο θανατος του Jack. Τωρα που ημουν μονος μου ενιωθα την απωλεια του ακομη περισσοτερο,η ηρεμια της θαλασσας δεν με χαλαρωνε καθολου αντιθετα με εκνευριζε.Φαινοταν ολα οπως παλια ομως δεν ηταν,κατι ειχε χαθει. Ενιωθα ενα κενο μεσα μου...Τον Jack μπορει να μην τον ηξερα καλα,ομως ειχα περασει εδω πανω απο ενα μηνα μαζι του.Τον ειχα βοηθησει σε δυσκολες στιγμες και εκεινος με βοηθησε με τις συμβουλες του.
Καθως επλεα στην θαλασσα σκεφτομουν οτι επρεπε να ξεχασω τον Jack και να θυμαμαι μονο τις καλες στιγμες που περασαμε μαζι.Ηταν επιτακτικη η αναγκη γι'αυτο...Ως πειρατης δεν επρεπε να εχω συναισθηματικους δεσμους με κανεναν γι'αυτον τον λογο...
Στην συνεχεια σκεφτηκα με πονο πως η ζωη συνεχιζεται...Υπαρχουν ανθρωποι που στηριζονται σε εμενα και νοιαζονται..Η μητερα μου και το πληρωμα μου...Ακομη και ο Jack δεν θα ηθελε να πτοουμε αλλα αντιθετα να συνεχισω την ζωη μου. Επειτα απο ολα αυτα αποφασισα να αφησω την South Blue.ΕΙχα περασει αρκετα εδω και ενιωθα μια νοσταλγια για την δικη μου θαλασσα την East..Ετσι αποφασισα να γυρισω πισω για λιγο και στην συνεχεια απο εκει να χαραξω μια νεα πορεια στα ταξιδια μου...
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 3:04 pm

Όνομα:Diamond Bill
Haki Points: 2
Player of the Month Points: 8
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points: 5.000.000
Παρατηρήσεις: Ωραιο το ολο σκηνικο. Οι διαλογοι ειχαν αρκετη πλακα μπορω να πω. Συνεχισε την καλη προσπαθεια. Μπορεις και ακομα καλυτερα [ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ] 818143

[ΑΡΧΗ] The execution.....[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» The execution time[Τελος]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part1)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: