Παρόντες χρήστες | 13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Τετ Φεβ 15, 2012 12:21 pm | |
| Ήταν μια μέρα όπως τις άλλες δεν υπήρχε καθόλου φασαρία στους δρόμους και καθόλου καβγά και εγώ ήσυχα ωραία κάθε μέρα πήγαινα στην εκπαίδευση μου ώστε να γίνω πιο δυνατός, για να μπορώ να νικήσω τον πειρατή που έχω βάλει στο μάτι μου εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν θα δεχόμουν από κάποιον βοήθεια ώστε να με βοηθήσει να τον σκοτώσω εκτός από μερικές ειδικές περιπτώσεις όπως το πλήρωμα μου, πήγα άνοιξα το παράθυρο να μπει καθαρός αέρας και είδα ένα σωρό περιστέρια και μου φάνηκε κάπως ωραία αλλά μετά όταν κοίταξα κάπως καλύτερα ήταν ένας κακός οιωνός που θα έφερνε μπελάδες στο νησί αυτό, αλλά εμένα δεν με επηρέαζε γιατί θα έφευγα σύντομα εφόσον είχα τελειώσει την προπόνηση μου, έβαλα τα ρούχα μου και πείρα το σπαθί μου και έφυγα από το σπίτι μου για αν πάω στα βουνά να συνεχίσω την προπόνηση μου.Το μέρος που ήμουν και προπονιομουν σκληρά ήταν πάνω ψηλά στα βουνά και έπειτα έφυγα προς τα βουνά. -Ε εσύ νεαρέ έλα εδώ λιγάκι. -Ε τι τρέχει κύριε. -Μπορείς να μου πεις που είναι το μπαρ , ξέρεις για πιο μιλάω. Μου είπε ο γέρος με ένα βλέμμα κάπως ανώμαλο, εκείνο το μπαρ ανήκε στην ιδιοκτήτη Leila Enwine που είναι πολύ όμορφη από τι έχω ακούσει από κάτι περαστικούς που και που αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε εμένα επειδή δεν ήταν ο στόχος μου να κυνηγάω γυναίκες από και εκεί , εμένα ήταν κάτι πιο πολύ σημαντικό και άσε που ήταν και η κόρη του πιο πλούσιου ανθρώπου σε αυτό το νησί ,αν και ήταν ο μόνος άνθρωπος που μισούσα από αυτό εδώ το νησί πιο πολύ επειδή ήταν πλούσιος όσο και ευγενικός και να ήταν -Λοιπόν τι έγινε θα μου πεις ξέρεις που είναι έτσι. -Ναι τι να κάνω θα σου πω έχω πάει κάνα δυο φορές εκεί πέρα να πιω μια μπύρα, είναι δεξιά στο επόμενο στενό και εκεί θα βρεις ένα μπαρ που λέγεται Μρ. Enwine Του είχα πει οδηγίες και έφυγε γρήγορα προς τα εκεί χωρίς καμία άλλη λέξη και να του έτρεχαν τα σάλια , σκεφτόμουν αν όλοι οι γέροι είναι έτσι ανώμαλοι,και εγώ μετά έφυγα και πήγα προς το δάσος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Κυρ Φεβ 19, 2012 1:36 am, 4 φορές συνολικά | |
| | | Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Τετ Φεβ 15, 2012 12:57 pm | |
| Εγώ πήγαινα στο λόφο στο βουνό πάνω για να συνεχίσω την εκπαίδευση μου ,για να μπορώ να φύγω από αυτό το νησί όσο πιο γρήγορα μπορώ και ήταν μαζί μου ο max που ήταν ο μόνος που μέχρι τώρα έχω εμπιστευτεί αρκετά για να τον έχω μαζί μου , έφτασα πάνω στο λιβάδι και πήγα αμέσως να αρχίσω την εκπαίδευση μου , πήγα και πήρα από την τσάντα που είχα μαζί μου λίγα μαχαίρια που είχα μαζί μου και τα πέταξα σε ένα δέντρο που ήταν μπροστά μου για να δω αν έχει ανεβεί η δύναμη στο να ρίχνω μαχαιράκια σε εχθρούς , όταν το έριξα πήγα να δω αν θα έκανε μεγάλο σημάδι και είχε κάνει περίπου μια μικρή λακουβίτσα στο δέντρο αν και αυτό το δέντρο ήταν το προσωπικό μου μέρος που έριχνα τα μαχαιράκια αυτά τα τελευταία χρόνια που είχα μείνει σε αυτό νησί , μάλλον κάπου εδώ θα έφτανε στο τέλος η προπόνηση μου. Έτσι όπως εγώ προπονιομουν ο max γάβγιζε αλλά εγώ δεν τον άκουγα και τόσο καλά ώστε να μην μπορώ πλήρως να ακούσω αυτό που ήθελε να μου πει και έτσι πήγα λίγο πιο μπροστά να ακούσω καλύτερα και θυμήθηκα ότι είχε ένα πρόβλημα με άλλους ξένους τριγύρω όταν υπήρχαν αλλά ήμασταν μόνο εμείς οι δυο αναρωτήθηκα και κοίταξα μήπως είναι κανένας εδώ τριγύρω και κρύβεται,η είναι κανένας και θέλει να μας επιτεθεί ,αν είναι το δεύτερο τότε θα είναι ωμό κρέας σε λίγα λεπτά , πήγα να δω πιο καλά αλλά μπήκε μπροστά ο max να πάει να δει αυτός όσο και να έτριζαν τα πόδια του από το φόβο προς του ξένους. Έτσι όπως πήγαινε μέσα σε ένα θάμνο πετάχτηκε ένα ξίφος από μπροστά του και τον κάρφωσε στο πόδι του ,δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι εδώ πέρα ήταν κάποιοι εχθροί που ήθελαν να μας σκοτώσει αλλά βρήκαν τον λάθος άνθρωπο να τα βάλλουν μαζί μου επειδή είχα εκπαίδευση 2 χρόνο συν και ότι ήμουν μαθητευόμενος του δασκάλου μου που είχε πεθάνει πριν κάτι χρόνια. -Βγες έξω όποιος και να είσαι, είπα και έβγαλα τα σπαθί μου έξω και ήμουν προετοιμασμένος για μάχη. -Σε βλέπω έτοιμο για μάχη νομίζεις ότι μπορείς να τα βάλεις μαζί μας τους Grondior Pirates, ξέρεις έχουμε σκλαβώσει νησιά και νησιά και κανένας δεν αντιστάθηκε. -Συγνώμη που στο λέω αυτό , αλλά δεν είναι δικό μου το νησί αυτό και ότι αν πειράξεις κάτι δικό μου πράγμα αμέσως πρέπει να υποστείς τις συνέπειες οπού είναι θάνατος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Παρ Φεβ 17, 2012 12:13 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Τετ Φεβ 15, 2012 1:44 pm | |
| Αυτός φαίνεται να μην δείλιασε καθόλου αυτό είναι που λένε ότι η τρελοί πειρατές δεν είναι σοβαροί και έτσι όπως έβγαζα το σπαθί μου έξω τον έβλεπαν να έρχεται κατά πάνω μου μου έδωσε με στριφογυριστή κλωτσιά στο στήθος αλλά έβαλα το σπαθί μπροστά μιας και ήταν και πολύ φαρδύ για να μπλοκάρω και έτσι αφού αυτός δεν ήταν σε απόσταση που να μην μπορούσε να κάνει τίποτα με δεξί μου χέρι του έδωσα μια μπουνιά στο πρόσωπο του και πήγε προς τα πίσω στο δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο δέντρο που ήταν πίσω του, μετά όμως σηκώθηκε αμέσως και έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη του. -Με κανείς και ανάβω έτσι το ξέρεις .-Δεν νομίζω να με πολεμήσεις με ένα τόσο μικρο μαχαιράκι έτσι.-Μην κρίνεις ένα βιβλίο από την εμφάνιση του αλλά από τα προσόντα του, έλεγαν πάντα οι αρχαίοι ,δεν το ήξερες.Και έτσι μανιωδώς έτρεχε προς τα πάνω μου με ένα μικρο μαχαιράκι στραμμένο προς τα εμένα ,δεν νόμιζα να μου κάνει ένα τόσο μικρο μαχαίρι κάτι και προσπάθησα να του το πετάξω κάτω πετάγοντας ένα μαχαίρι δικό μου από την τσάντα μου , έτσι όπως του το πέταξα με τον τρόπο που το κράταγε δεν χρειαζόταν καν να βάλω δύναμη για να του τω πετάξω άσε που έτσι όπως το πέταξα δεν είχα βάλει καν δύναμη και του έκανε ένα τραύμα στο χέρι ώστε να μην μπορεί να σηκώσει πια μαχαίρι η σπαθί με το αριστερό του χέρι αυτό σήμαινε ότι ήταν ένας πολύ αδύναμος άνθρωπος που βασιζόταν πάντα σε άλλους και νόμιζε ότι ήταν κάποιος,και έτσι με πολύ οργή που είχε μέσα του έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε στην δεξιά του τσέπη και ήρθε καταπάνω μου κρατώντας το στο δεξί του χέρι. -Θα σου δείξω με ποιον τα βάζεις άθλιε πολίτη.-Και για να ξέρεις εγώ δεν είμαι πολίτης , είμαι πειρατής.-Εσύ πειρατής ,μην με κάνεις να γελάσω.-Ξέρεις όπως είπες και πριν μην κρίνεις ένα βιβλίο από την εμφάνιση του γιατί θα πεθάνεις. Και έτσι όπως ερχόταν κατά πάνω μου για να τον κάνω να καταλάβει με ποιον τα βάζει του έπεισα το χέρι και αντέστρεψα την επίθεση του προς εκείνο καρφώνοντας τον στην κηλια με το ίδιο το δικό του μαχαίρι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Πεμ Φεβ 16, 2012 4:27 am, 1 φορά | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Πεμ Φεβ 16, 2012 4:04 am | |
| Αυτός είχε φύγει γρήγορα με τα πόδια του στο ένα παπούτσι ετσι όπως τον είχα καταντήσει και ήταν και χτυπημένος όμως το πρόβλημα ήταν που δεν ήξερα που πήγαινε η αν είχε και άλλους εδώ τριγύρω η σε κανένα άλλο καράβι αλλά ποτέ δεν θα συχωρέσω κανένα όταν μου πειράζει τα δικά μου πράγματα, εφόσον εξκεινος έφυγε εγώ πήγα στον max που ήταν πεσμένος κάτω στο πάτωμα με χτυπημένο το πόδι του ,δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα έτσι και αλλιώς ήταν ένας μικρός σκύλος και φοβητσιάρης μπροστά σε ξένους. Είχε μια τρομερή πληγή στο πόδι του και έκοψα απο ενα ρούχο που είχα μέσα στην τσάντα μου και του έδεσα την πληγή αλλά αυτό δεν θα τον κράταγε και έτσι ετοιμάστηκα και πήγα προς τα κάτω στην πόλη για να πάω σε κανένα γιατρό να τον δούνε καλύτερα και εγώ να δω τι συμβαίνει σε αυτό το νησί ,στο καλό την ώρα που θα έφευγα και θα συνέχιζα την πειρατεία μου, πάνε καλά αυτοί οι άθλιοι πειρατές. Έφτασα μετά από 20 λεπτά στο ιατρικό αφού κατέβηκα το βουνό και πήγα στην πόλη και ζήτησα να μου προσέχουν τον max. -Σας παρακαλώ μπορείτε να φροντίσετε τον σκύλο μου τον max , έχει χτυπηθεί πολύ άσχημα. -Τι είπες, εδώ δεν είμαστε κτηνίατρο είμαστε ιατρικό. -Σας παρακαλώ μπορεί να πεθάνει αν δεν κάνετε κάτι. -Να σου πω κάτι νεαρέ μου,αν θες να γίνει καλά ο σκύλος πήγαινε στο κτηνίατρο που έχει σε δυο στενά πιο πέρα, εκεί θα μπορείς να βοηθηθείς. -Ευχαριστώ για την πληροφορία σας δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω. -Ε αυτός δεν ήταν ο νεαρός που ήρθε πριν κάτι χρόνια γεμάτο πληγές με ενα καράβι που είχε ενα σωρό νεκρούς μέσα,λες να είναι εντάξει να του πεις, λένε φήμες οτι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. -Ναι δίκιο έχεις , αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείς , εξάλλου νοιαζόταν πολύ για τον σκύλο του ένας κακός άνθρωπος δεν θα τον ένοιαζε ποτέ. Ακουγόντουσαν ενα σωρό φήμες για μένα και ούτε μια δεν ήταν καλή όλες κακές όμως μερικοί έλεγαν μερικά καλά πράγματα για εμένα αν και η πραγματική αλήθεια ήταν ότι ήμουν ένας εγκληματίας και όσο μπορούσα να με κρύψω μπορούσα παριστάνοντας τον καλό αλλά όλα θα τελειώσουν σε λιγάκι. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Πεμ Φεβ 16, 2012 5:22 am | |
| Αφού μου είχαν πει πως μπορώ να πάω σε ένα κτηνίατρο που υπήρχε πιο κάτω αμέσως μετά πήρα τα πράγματα μου και το σκύλο στην πλάτη μου βγήκα έξω και έτρεχα σαν βολίδα προς το κτηνίατρο για να τον δούνε σκεφτόμουνα την ταλαιπωρία που είχε περάσει ο max και ήθελα να πάρω εκδίκηση για αυτό που του κάνανε αλλά δεν ήξερα αν είναι ακόμα εδώ η είναι κανένα πραγματικό πλήρωμα , εγώ όμως φοβόμουν μονάχα αν πέθαινε ο max αν όμως γινόταν στα αλήθεια αυτό θα τον είχα σκοτώσει η θα τους είχα σκοτώσει αν ήταν κανονικό πλήρωμα και όχι μόνο εκείνος πάντως όσοι και να ήταν δεν θα είχαν γλυτώσει από τον θάνατο τους αρκεί μόνο να προλάβω να τον σώσω,και έτσι έφτασα στο κτηνίατρο για να ζητήσω βοήθεια από εκείνους να τον κάνουν καλά, μπήκα μέσα και είδα είχε ένα σωρό κόσμο αλλά εγώ δεν έπρεπε να κάνω πολύ ώρα επειδή ήταν σε κρίσιμο σημείο ο max και επίσης δεν είχα μάθει τίποτα για τους άλλους πειρατές που ήθελα, από την τσαντίλα μου μπήκα μέσα με την βια επειδή όλο περίμενα να πάω μπροστά να τον δουν πετάχτηκα μπροστά τους και τους ανάγκασα να με βοηθήσουν. Τι νομίζεις πως κάνεις, πετάγεσαι πάνω σε ανθρώπους και τραπέζια εδώ δεν είναι παιδική χαρά εδώ φροντίζουμε ζώα.Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά μπορείτε να βοηθήσετε τον max είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο , μπορεί να πεθάνει αν δεν κάνετε κάτι.Μας έχεις φέρει σε δύσκολη θέση τώρα,θα δούμε τι θα κάνουμε άφησε τον εκεί πέρα και θα βάλω μια νοσοκόμα να τον δει σε λιγάκι.Ευχαριστώ εγώ θα φύγω τώρα έχω κάτι δουλειές να κάνω,και θα επιστρέψω μετά να τον δείτε καλά μην τον παραμελήσετε οκ.Και ξαφνικά άρχιζε να φωνάζει κάποιος από έξω κάτι. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ Grondior Pirates ,ΨΑΞΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.Ώστε υπάρχουν στα αλήθεια έτσι πολύ καλά νέα για μένα ψιθύρισα στο εαυτό μου. Είπες κάτι νεαρέ μου . Ε τίποτα θα φύγω τώρα και εσείς ξέρετε τι θα κάνετε έτσι.Ε τι είναι αυτά ου λες δεν άκουσες μας επιτίθενται .Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά και εγώ είμαι πειρατής ,και για αυτό θα πάω να τους σφάξω , αφού είμαι πειρατής. Τι πράγμα!!!!!!!!!!!! Α συγνώμη που σε ξάφνιασα τότε αντίο.Είπα και πήδηξα από το παράθυρο με το μυαλό μου να πάω να τους βρω τίποτε άλλο πια για αυτό που έκαναν στο max. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Παρ Φεβ 17, 2012 7:50 am | |
| Είχα βγει και πάλι έξω στην πόλη και κατευθυνόμουν προς την πορια που ειναι οι πειρατές αλλά κατάλαβα μετά ότι εκεί που πάω αν δεν ξέρω που ειναι ακριβός είναι και όλο έτρεχα χωρίς να ξέρω που να πηγαίνω , καθώς εγω όμως παραμιλούσα άκουσα κάτι φωνές να πετάγονται από ενα δρομάκι στα δυο πιο κάτω στενά και έτσι όπως πάω να δω τι γινεται ξαφνικά εκτός από τις φωνές εκείνες ακούω και μια άλλη φωνή. -crimson slash!!!!!!!!!!!Και έτσι όπως είχα ακούσει την φωνή εκείνοι βλέπω να πετάγονται από τον ουρανό κάτι άνθρωποι με γεμάτο πληγές και πάω να δω καλά ποιοι είναι και βλέπω ένα τσούρμο πειρατές που είχαν εισβάλει σε αυτό το σπίτι , αλλά γιατί είχαν τόσες πληγές ποιος το έκανε αυτό αναρωτήθηκα,και ξαφνικά βλέπω μια γυναίκα να στέκεται στην άκρη της πόρτας του σπιτιού , σκεφτικά θα είναι κανένα τέρας για να μπορεί να τους κάνει τόσες πληγές και πήγα να την ρωτήσω αν είναι εντάξει. -Κυρία μου είστε καλά ,δεν πάθατε τίποτα έτσι,δεν σας έκαναν κάτι.-Ε εμένα να μου κάνουν κάτι;Εγώ τους έχω για πρωινό κάτι τέτοιους.-Αχ και που είναι αυτός ο jester-kun να πέσουμε στο γλυκό το κρεβατάκι μας ,και εκείνοι την στιγμή που τον περίμενα εισέβαλαν στο σπίτι μου έτσι απλά και ζήταγαν λεφτά και να με σκοτώσουν,τους έδωσα και εγώ ένα μάθημα για να μάθουν.-Συγνώμη που ρωτάω αλλά τι φασαρία ήταν πιο πριν αυτή που ακουγόταν.-Α τίποτα τα μωρά μου είχαν ξυπνήσει όταν άκουσαν τις αγριοφωνάρες αυτών των πειρατών-Έχετε μωρά δεν σας φαίνεται.-Με κάνεις και κοκκινίζω καλέ.-Α και ποιος είναι αυτός ο jester που είπατε πριν λίγο.-Ο άνδρας μου.-Έχετε άνδρα .-Και φυσικά ναι πως θα ήταν αυτά τα μωρά δικά μου.-Ναι σωστά λάθος δικό μου. -Αλλά αυτός όλο δουλεύει τώρα τελευταία και δεν έχω καμία ώρα μαζί του ούτε στο κρεβάτι ούτε και στο σπίτι .-Όπως και να έχει όμως πρέπει να φύγεις από εδώ να πας να κρυφτείς.-Γιατί ;-Έχουν έρθει πειρατές, αλλά μην ανησυχείς θα τους ξεφορτωθώ εγώ.- Τι πράγμα τότε γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα θα το κάνω εγώ η ίδια εξάλλου είναι δικό μου τον νησί.-Κανε ότι θες αλλά θα πάω και εγώ να το έχεις στο μυαλό σου.Και έτσι έβαλε ξανά τα μωρά για ύπνο και ετοιμάστηκε και έφυγε με εμένα να πάμε να τους ξεφορτωθούμε τους πειρατές εκείνους, τώρα για τον άντρα της που είπε σίγουρα θα εμφανιστεί μετά όταν ακούσει όλα αυτά πράγματα που έγιναν σε αυτό εδώ το νησί. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 2:59 am | |
| Αφού φύγαμε μετά από το σπίτι της που δεν είχα ρωτήσει για το όνομα της ακόμα -Πως σε λένε το είχα ξεχάσει;-Εμένα; Εμένα με λένε Akane, εσένα;-Με λένε Ryota-Χαίρω πολύ Ryota.-Και εγώ.Και μετά πήγαμε και ρωτήσαμε τους πεσμενους πειρατές που ήταν κάτω για να μας πούνε που είναι όλο το πλήρωμα τους. -Να σας πω εσάς κύριοι.-Τι θες;Μου είπε και με έφτυσε στο πόδι όπου αυτό το πράγμα που έκανε με είχε τσαντίσει πολύ που παραλίγο να χάσω την υπομονή μου, ήταν εντός λίγο δευτερολέπτων πριν τους σκότωνα. -Τι νομίζεις πως κάνει βρε αξιολύπητε. -Τίποτα,και τι ήθελες;-Θέλω να μου πεις που είναι όλο το πλήρωμα σας να πάμε να τους πλακώσουμε.Και όταν του είπα για τι τον ήθελα είχε ξεσπάσει στα γέλια. -Τι είναι τόσο αστείο μου λες;-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! Τίποτα απλά δεν πρόκειται να τους πλακώσετε είναι πάρα πολύ δυνατοί εκείνοι ακόμη και εμείς τους φοβόμασταν.-Ε ώστε έτσι ε, τότε πηγεντε στους συντρόφους σας και πείτε τους ότι να μας περιμένετε για να σας διαλύσουμε.-Είσαι τρελός ,θα γίνεις κόσκινο και η άλλη θα γίνει σκλάβα αν πάτε.-Ποιον είπες ότι θα γίνει σκλάβα , εγώ είμαι μόνο σκλάβα του Jester-kun το κατάλαβες.-Είναι τρελή οπότε δεν την θέλουμε.- Τι είπες μόλις τώρα θα σε ξεκοιλιάσω εδώ και τώρα.Προσπάθησα εγώ να καθησυχάσω την Akane για να μπορέσω να μου πουν. -Πίσω στο θέμα μας θα μου πεις η όχι ,από τα λόγια που θα πεις θα κρέμεται η ζωή σας. -Εντάξει εντάξει θα σου πω, είναι στο λιμάνι εδώ κοντά , ένα τεράστιο πλοίο ,αν πατέ εκεί θα το βρείτε. -Ευχαριστώ τώρα δρόμο να μην σας ξαναδώ.Και έτσι αφού μας είπαν πήγα εγώ με την akane να πάμε προς τον λιμάνι για να τους τελειώσουμε,αν και θα ήταν πολύ μεγάλος δρόμος μέχρι το λιμάνι από εδώ πέρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Σαβ Φεβ 18, 2012 6:36 am, 1 φορά | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 6:34 am | |
| Είχαμε ξεκινήσει και πηγαίναμε προς το λιμάνι και ξαφνικά στο δρόμο ακούγαμε μια φωνή να στριγκλίζει δυνατά που μας είχε ξεκουφάνει τα αφτιά,και έτσι πήγαμε εμείς να δούμε τι γινόταν, αυτή η φωνή ερχόταν από ένα μπαρ εδώ πιο κοντά και αφού φτάσαμε στο μπαρ είδαμε ένα τσούρμο ανθρώπους που λογικά ήταν μερικοί πειρατές από αυτούς που εισέβαλαν στο νησί αυτό ,και ενοχλούσαν μια κηρία ,την πρόσεξα καλά και ήταν αυτή που είχαν όλοι άντρες τα σάλια τους σε αυτό εδώ το νησί για εκείνη την Leila Enwine την κόρη του πλούσιου Lord Enwine και έτσι πήγα εγώ να τους σταματήσω ,και να την αφήσουν ελεύθεροι. -Σταματήστε εσείς αυτό που κάνετε εδώ και τώρα.-Ποιος είσαι εσύ , φύγε εδώ και τώρα.-Να μην σας νοιάζει ποιος είμαι, μάλλον δεν θα σας πω γιατί θα έχετε πεθάνει αν δεν την αφήσετε το καταλάβατε καλά. - Τι τι πράγμα ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑ!!!!!!!!! -Καλά ε πολύ γέλιο έχεις μικρέ θα σου δώσω ένα γλυκό επειδή με έκανες να γελάσω.-Ώστε έτσι τότε δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. -Για πια επιλογή μι....Και έτσι όπως μίλαγε πήγα μπροστά και τον βάρεσα στην μούρη αλλά όχι όμως με το σπαθί με μια δυνατή μπουνιά και τον ξάπλωσα κάτω, όπου οι άλλοι που ήταν γείρω του είχαν θυμώσει μαζί μου. -Ελάτε επάνω μου ,και θα δούμε ποιος γελάει τελευταίος.-Αυτό ακριβώς θέλαμε και εμείς.Και έτσι όλοι ερχόντουσαν προς εμένα να μου πάρουν το κεφάλι για αυτό που έκανα στον σύντροφο τους,και έτσι με ανάγκασαν να βγάλω το σπαθί και να τους κόψω όλους σε δυο κομμάτια. Όλοι ερχόντουσαν από μπροστά που έβλεπα την κάθε κίνηση τους και έτσι όπως έφτασαν σε εμένα πήδηξα και βρέθηκα από πίσω τους και να μην ξέρουν που είμαι,τώρα στα αλήθεια έπαιζα μόνο μαζί τους δεν ήμουν καν σοβαρός. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 9:13 am | |
| Ήμουν μέσα στη μέση αυτής της μάχης ξανά περικυκλωμένος από κάθε μου γωνία , αυτοί νόμιζαν ότι με είχαν περικυκλώσει και ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο , ήρθαν κατά πάνω μου 2 πειρατές και μου έκαναν πολλαπλές επιθέσεις με τα σπαθιά τους αλλά εγώ μπορούσα και της απέφευγα με πάρα πολύ άνεση και σβούρα και μετά τους έδωσα μια κλωτσιά που τους έστειλε πολύ μακριά έξω από το μπαρ, αλλά εγώ δεν έβλεπα εκείνη την στιγμή από πίσω μου και ξαφνικά βλέπω να πετάγεται η akane και να κλωτσάει άλλους δυο που πήγαν να με χατζάρουν με τα σπαθιά τους,αν και δεν χρειαζόταν γιατί θα το είχα καταλάβει προτού καν έρθουν μέχρι το λαιμό μου,με λίγα λόγια από εδώ και πέρα μέσα στο μπαρ ήμασταν πλάτη με πλάτη και πολεμάγαμε τους πειρατές αυτούς,και έτσι πήγα εγώ μπροστά και με το σπαθί έκανα επίθεση σε 3 που βρήκα μπροστά μου. -Τι λέτε θέλετε να παίξουμε.Τους είπα με ένα βλέμμα λες και χαιρόμουν την μάχη αυτή,και τους έκανα μια οριζόντια επίθεση με κοίταξαν με κάτι μάτια λες και είχαν χεστεί από τον φόβο τους και να μην μπορούν να τα βάλουν μαζί μου. -Δεν σε φοβάμαι ... καθόλου....ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΠΑ!!!!!Από τον τρόμο του κράταγε το σπαθί του αρκετά γερά αλλά δεν φαινόταν να είχε βάλει πολύ δύναμη και έτσι μου κάνει μια οριζόντια επίθεση στο λαιμό αλλά εγώ σκύβω και του δίνω μια μπούνια στην κοιλία και έπεσε κάτω στο πάτωμα -Κανείς άλλος θέλει να δοκιμάσει το χέρι μου η το σπαθί μου.Και με το που είπα αυτή την λέξη όλοι έτρεξαν να φύγουν από το μπαρ αυτό ακόμα και αυτοί που πάλευαν την akane επειδή ήταν πολύ δυνατή για αυτούς,με το που έφυγαν πήγα να ρωτήσω την δεσποινίδα να δω αν είναι καλά. -Κηρία μου είστε καλά ,δεν σας έκανα τίποτα το περίεργο αυτοί οι κακούργοι.-Τι εννοείς με το περίεργο; Κατάλαβα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω από εκείνη και έκανα ότι δεν ήξερα -Ε ε δεν ξέρω και εγώ απλά ήθελα πάντα να το πω.-Τώρα εμείς θα φύγουμε θα σώσουμε αυτό εδώ το νησί από πειρατές.-Ε αλήθεια , περίμενε έχουν έρθει πειρατές εδώ πέρα; Και όχι μόνο ότι δεν ήξερε τι έκαναν οι άλλοι άντρες από την πλάτη της δεν ήξερε ότι αυτή που ήταν πριν λίγο εδώ ήταν πειρατές | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 11:52 am | |
| Φύγαμε από το μπαρ της Leila Enwine και ξανά κατευθυνόμασταν προς το λιμάνι για να τους σκοτώσουμε , αφού πέρασε 1 ώρα τρεξίματος φτάσαμε επιτέλους στο λιμάνι όπου και εκεί πέρα στα αλήθεια υπήρχε ένα μεγάλο καράβι όπως μας είχαν πει και οι άλλοι πειρατές, προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να μπω μέσα και να τους τελειώσω ,και μου ήρθε στο μυαλό να ανάψω μια φωτιά και να βάλω φωτιά στο καράβι αυτό , πήρα ένα σπίρτο και άρχισα να προσπαθώ να ανάψω μια φωτιά , όταν την άναψα το πέταξα στο πλοίο και περίμενα να πιάσει δουλειά το σπίρτο και βλέπω έναν από πάνω το πλοίο να κοιτάει εμάς φαινόταν κάπως γνωστός και όταν τον πρόσεξα καλά ήταν ο προηγούμενος πειρατής. -Για τι κάνεις.-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! το τέρας και ο χαζός. Καπετάνιε ήρθαν η τύποι που σου είχα πει.Άρχιζε με το που με είδε να λέει ότι ήμαστε εδώ και τέτοια ,πρώτου καν η φωτιά πάρει μπρος δεν μας άφησε άλλη επιλογή από το να μπούμε στο καράβι αυτό με την βια και να τα ρημάξουμε όλα όσα είχε και δεν είχε, είχα βγάλει από την τσάντα μου ένα μεγάλο σκοινί με έναν γάντζο που είχε κιόλας και τον πέταξα πάνω και μαγκώθηκε στο πλοίο έπειτα εμείς πιάσαμε το σκοινί και αρχίσαμε να σκαρφαλώνουμε, αφού ανεβήκαμε μετά είδαμε ένα σωρό πειρατές που φάτσες τους έμοιαζαν τόσο χαζές που δεν μπορούσα να τις κοιτάω σκέφτηκα αυτοί είναι δυνατοί από πότε έτσι όπως μιάζουν. -Τι βλέπω τι βλέπω τα ματάκια μου έχουμε δυο καλεσμένους εδώ πέρα στο πάρτι μας.Καθώς περπάταγε ο καπετάνιος τους όλοι άλλοι έκαναν λες ήταν κανένας βασιλιάς τον είχαν ακόμα προσκύνηση αυτός δεν είναι πειρατής είναι βάρβαρος,η οργή μου το είχε περάσει το όριο. -Φεύγεις εδώ και τώρα από αυτό εδώ το νησί η σε κάνω εγώ και εξαφανίζεσαι ,το έπιασες.-Τι HAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!Όπως και τον άλλον γελάς έτσι,μην με κατηγορήσεις εμένα όταν θα είσαι σουριασμένος στο χώμα κάτω.Και έτσι όπως μίλαγα πήγα κατευθείαν πάνω του και του επιτέθηκα δεν είχε δει καν ότι ημουν σε σημείο να τον εξαποστείλω. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 12:33 pm | |
| Την στιγμή που πήγα να τον βαρέσω , εκείνος δεν είχε καταλάβει αλλά δεν τον είχα πετύχει επειδή μπήκαν στο δρόμο μου δυο πειρατές που κρατούσαν δυο σπαθιά. -Τι νομίζεις πως κάνεις στον καπετάνιο μας. -Ναι και επίσης τα βάζεις με άλλα άτομα από αυτό το πλήρωμα τα βάζεις με εμάς. Ήταν τόσο τσαντισμένοι που ήρθαν με φόρα καταπάνω μου σε πολύ μεγάλη ταχύτητα αλλά αυτό ήταν τίποτα σε εμένα ο ένας πέρασε από δίπλα μου γλήγορα αλλά τον απέφευγα και έπειτα τον βάρεσα στο κεφάλι και ο άλλος πάλι γρήγορα μου έδωσε μια κλωτσιά αλλά έβαλα τα χέρια μου και μπλοκάρω την επίθεση του , καθώς είχα μπλοκάρει αμέσως τον πέταξα αφού είχα μπλοκάρει την επίθεση του πανω σε κάτι άλλους πειρατές,και ξαφνικά όλοι ήρθαν καταπάνω μου να μου κάνουν επίθεση αλλά αυτό είναι σκέτη δολοφονία ,να έρχεσαι έτσι κατεπάνω μου , έβγαλα το σπαθί μου το σήκωσα στον αέρα και είπα. -Όσοι θέλετε να μην πεθάνετε φύγετε ήσυχα και ωραία αλλά αυτοί που θα μείνετε εδώ και θέλετε να αντιμετωπίσετε θα υποστείτε τις συνέπειες. -Τι είναι αυτά που λέει αυτός, ποτέ δεν θα έφευγα και θα άφηνα τους συντρόφους μου. Ναι σωστά σωστά. -Ώστε έτσι ε τότε πείτε την προσευχή σας. Είπα και προχώρησα μπροστά κρύβοντας από πίσω την akane για αν τους κάνω μια αιφνιδιαστική επίθεση,έτσι όπως ήμουν εγώ στην άκρη πήδηξα στο πλάι και εμφανίστηκε η akane και έκανε ένα crimson slash ώστε να χτυπήσει όσους πιο πολλούς πειρατές μπορούσε με την γρήγορη επίθεση της,η επίθεση ήταν αποτελεσματική και πολλοί πειρατές ήταν στο πάτωμα χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι αλλά η μάχη είχε μόνο αρχίσει και ήμασταν μόνο δυο μπροστά σε ολόκληρο πειρατικό πλήρωμα,αν και αυτοί δεν είναι πραγματικοί πειρατές εγώ είμαι ο πραγματικός.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiros1jko στις Δευ Φεβ 20, 2012 12:24 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Σαβ Φεβ 18, 2012 1:14 pm | |
| Η προηγούμενη επίθεση μας τους είχε ξαπλώσει τους περισσοτέρους σχεδόν όλοι ήταν αδύναμοι κανένας δυνατός σε αυτό εδώ το πλήρωμα, ενώ εγώ μίλαγα ήταν ένας με ένα όπλο και πήγε να με πυροβολήσει και ξαφνικά βλέπω την akane να μπαίνει μπροστά και να απέκρουει της σφαίρες με το σπαθί που κράταγε μαζί της. Κοίταξε να βλέπεις από όλες τις πλευρές ,να μπορείς να αμυνθείς καλά. Τι ξέρεις καλύτερα από εμένα , εσύ θα μου μάθεις. Κοίταξε εδώ να σου πω εγώ ήμουν παλιά bounty hunter οπότε μην μου λες εμένα τι ξέρω και τι όχι. Καλά ντε μια κουβέντα είπα,μην μας πάρεις και από τον λαιμό. Αν κατάλαβες τότε εντάξει. Όση ώρα εμείς μαλώναμε οι άλλοι ετοίμαζαν ένα σχέδιο να μας νικήσουν. Ε γιατί δεν σταματάτε τον καβγά σας και ελάτε καταπάνω μου αφού βλέπω ότι μας έχετε υποτιμήσει αρκετά. Ο άλλος ήθελε με αυτό που μας είχε πριν να δοκιμάσει την δύναμη μας προσωπικά, δέχτηκα εγώ την πρόσκληση του και πήγα κατευθείαν κατά πάνω του , επιταχύνθηκα λίγο πιο πολύ για να του κάνω μια πιο δυνατή επίθεση με το σπαθί, όταν έφτασα δίπλα του του έκανα μια κάθετη επίθεση και εκείνος την απόφυγε αν και ήταν βαρύς και μου έκανε μια επίθεση με την μπούνια του δεν κρατούσε όπλο οπότε πως θα περίμενε να με νικήσει μόνο με τα χέρια του, αλλά εγώ όμως έβαλα το σπαθί για να μπλοκάρω την επίθεση του,και άρχισε αν με βαράει πολλαπλά και πολύ γρήγορα κατάφερνα να τις μπλοκάρω αλλά μέχρι ένα σημείο επειδή ηταν πάρα πολύ γρήγορα και όσο περνούσε η ώρα όσο και πιο γινόντουσαν πιο γρήγορα τα χτυπήματα του, άρχιζα να κουράζομαι σιγά σιγά μέχρι που κατάφερε να με χτυπήσει με το πόδι του στον ώμο μου και αν ήμουν πεσμένος στο πάτωμα και να κρατάω τον ώμο μου, αλλά δεν ήταν και κάτι τόσο το σοβαρό,και έτσι όπως τον κοιτάω στα μάτια αισθάνθηκα κάτι να ερχόταν από πίσω μου και ήταν ένας άνδρας , μετά προσγειώθηκε στο καράβι αφού πήδηξε πάνω στο καράβι ,και κοίταγε με ένα άγριο βλέμμα τον καπετάνιο πειρατή. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Κυρ Φεβ 19, 2012 12:35 am | |
| Είχε φτάσει αυτός ο άντρας εδώ και τον κοίταζε με ένα ύφος πολύ άγριο ,ποιος ήταν και τι ήθελε και γιατί ήρθε δεν το ήξερα ακόμη. Εσύ είσαι καλά, πονάς πουθενά. Ε μια χαρά είμαι , μόνο ο όμως μου βγήκε λιγάκι. Τι τότε πρέπει να τον δέσουμε. Είπα μια χαρά είναι. Jester-kun!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akane σε βλέπω μια χαρά, αυτοί είναι έτσι που έχουν έρθει σε αυτό το νησί πειρατές . Ναι πήγαινε σφαχτούς να μάθουν με ποιον τα βάζουν. Δεν χρειαζόταν να μου το πεις αυτό γλυκιά μου. Και έτσι όπως είπε τα λόγια αυτά πήγε και όρμησε στον καπετάνιο του,αν εγώ δεν μπορούσα να του κάνω κάτι θα μπορούσε εκείνος,και έβγαλε το σπαθί του έξω ήταν ένα τεράστιο two hunded και έκανε μια οριζόντια επίθεση πάνω του αν έβαζε ο άλλος το χέρι του για άμυνα θα του το έκοβε αλλά το έβαλε το χέρι του, δυστυχώς όμως είχε ένα πράγμα σαν πανοπλία χεριού που ήταν όσο σκληρό σαν το μέταλλο και μπλόκαρε την επίθεση του. Ώστε έτσι νομίζεις δεν μπορώ να το κόψω ε . Crimson slash!!!!!! Ξαφνικά η επίθεση του έγινε πιο γρήγορη από πριν και αυτή την φορά όταν ξανά έκανε επίθεση έβαλε πάλι ο άλλος το χέρι του για να μπλοκάρει αλλά αυτή την φορά το χέρι του κόπηκε στα δυο αφού είχε βάλει διπλή δύναμη πάνω στο σπαθί του. Πως τολμάς τώρα με έκανες α αγριέψω. Και ξαφνικά κάτι γινόταν γείρω του. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Κυρ Φεβ 19, 2012 1:08 am | |
| Σφιγγόταν τόσο πολύ που φαινόταν λες και μεγάλωνε και ένοιωθα μια τρομερή δύναμη να ερχόταν από μέσα του, από τι φαίνεται θα είναι πιο δυνατός από πριν τώρα που έγινε έτσι. Αν τολμάτε τώρα ελάτε να τα βάλετε μαζί μου. Δεν χρειαζόταν να μου το πεις. Περίμενε,θα έρθω και εγώ. Τι εσύ κάτσε εκεί ,είσαι χτυπημένος. Αυτό δεν είναι τίποτα είπα, έχω ακόμη ένα άλλο χέρι ένα κεφάλι και δυο πόδια και όλο το σώμα μου ,για έναν ώμο θα δειλιάζω. Κανε ότι θες αλλά μην τρέχεις σε εμένα και μου κλαις ότι δεν μπορώ να παλέψω άλλο πια. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ όσο ζω,για ένα λόγο δεν θα ξέρουν με ποιον έχουν να τα κάνουν εφόσον σοβαρέψω. Σηκώθηκα εγώ πήρα το σπαθί μου και άρχισα να τρέχω κατά πάνω του, αν και ήξερα ότι θα μπορέσει να με αποφύγει πιο εύκολα αυτή την φορά και του πέταξα 3 μαχαιράκια πάνω του στο κεφάλι δηλαδή αλλά εκείνος έβαλε το χέρι του για να μπλοκάρει και βρήκα την ευκαιρία να του επιτεθώ και πήγα και του έκανα μια επίθεση στον κοιλία με το σπαθί , φαίνεται να του είχε κάνει ζημιά αλλά δεν αρκούσε αυτό ήθελε πιο πολύ. Τι λες θέλεις να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τον νικήσουμε. Γιατί όχι μου ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά θα σου πω πρώτα μια επίθεση που θα τον νικήσουμε εύκολα τώρα. Οκ Double crimsson slash!!!!!!! Είπαμε και οι δυο και το σπαθί μου φαινόταν πιο γρήγορα από ποτέ και πιο δυνατό μαζί με τον άλλον και του κάναμε επίθεση αυτός έβαλε σχεδόν όλο του το σώμα για να μπλοκάρει αφού είχε ένα σωρό μεταλλικά πράγματα επάνω του, αλλά επειδή η επίθεση αυτή ήταν αποτελεσματική τον κόψαμε στα δυο. | |
| | | Rikuo Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Κυρ Φεβ 19, 2012 1:30 am | |
| Αφού τον σκοτώσαμε η άλλοι τώρα σίγουρα δεν θα μπορούσαν να τα βάλουν με εμάς που είχαμε νικήσει τον καπετάνιο τους και τον έλεγαν δυνατό. Όποιος θέλει να πολεμήσει και άλλο ελάτε πάνω μας,αν τολμάτε βεβαία.Συ..Συ..ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!Είπαν όλοι οι άλλοι πειρατές και έτρεχαν όλοι γρήγορα να φύγουν με τις βάρκες που είχε το καράβι αυτό πάνω αν και είχανε στριμωχτεί μέσα σε μικρούλες βάρκες αλλά ποιος νοιάζεται. Είσαι δυνατός βλέπω ,που έμαθες να παλεύεις.Στο χωρίο μου παλιά και ήμουν εδώ πέρα για εκπαίδευση δυο χρόνων για να γίνω δυνατότερος.Για αυτό μαθαίνεις εύκολα τεχνικές έτσι.Ναι.Τώρα τι θα κάνεις θα παραμείνεις εδώ.Μάλλον όχι.Ε γιατί θα ήταν ωραία θα γινόμασταν φιλαράκια.Υπάρχει λόγος για αυτό δεν μπορώ να παραμείνω εδώ πέρα.Καλά τότε.Μετά εμείς φύγαμε από το καράβι και εγώ θυμήθηκα τον max ότι τον είχα αφήσει στο κτηνιατρικό,και καθώς μπαίναμε στο κέντρο της πόλης όλοι οι κάτοικοι μας χειροκροτούσαν ,εμένα δεν με αφορούσε γιατί ήμουν και πειρατής και όχι αυτού του νησιού κάτοικος και ότι αυτό που με αφορούσε τώρα ήταν ο max, εγώ συνέχιζα και έτρεχα στο κτηνιατρικό , όταν έφτασα μπήκα αμέσως μέσα και ρώτησα τι έγινε με τον max. Τι έγινε ο max.Συγνώμη αλλά πέθανε πριν 20 λεπτά .Τι αλήθεια.Ναι προφανώς είχε χτυπηθεί και στη καρδιά και εκεί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.Όταν το άκουσα αυτό είχα τόση οργή που θα μπορούσα να τα έσπαζα όλα εδώ μέσα, είχα πια αποφασίσει θα γίνω ένας πειρατής που θα εξαφανίσει άλλους πειρατές που είναι ψευτο πειρατες και θα γίνω ένας μεγάλος πραγματικός πειρατής, μετά του παράτησα όλους πίσω και αμέσως έφυγα πήγα στο σπίτι που είχα και πείρα ότι πράγματα είχα, σπαθί τσάντα με μαχαιράκια οτιδήποτε χρήσιμο και έφυγα προς το λιμάνι, βρήκα εκεί μια βάρκα την πείρα και άρχισα ξανά το ταξίδι μου προς το δρόμο του πραγματικού πειρατή. Τελος | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun Δευ Φεβ 27, 2012 12:41 pm | |
| Όνομα: Ryota Hachiro Haki Points: - Player of the Month Points:7 Beli: 22.000 Bounty/Fame Points:+3.000.000 Παρατηρήσεις: Κάνεις καλά πόστ αλλά δεν βάζεις τελεία εκεί που πρέπει και δεν μπορώ να βγάλω καλό νόημα από τα πόστ. Επίσης η συνάντηση σου με τους αντίπαλους πειρατές δεν με ενθουσίασε καθόλου. | |
| | | | [Τελος]The invasion of Grondior Pirates,The slaughter begun | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|