| Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LegendCero Civilian
Posts : 791 Join date : 30/01/2012 Age : 29 Location : Home
| Θέμα: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Σαβ Φεβ 18, 2012 2:55 am | |
| Βρίσκομαι στη μέση ενός απέραντου ωκεανού και κατευθύνομαι προς το νησί Cytherea με έναν στόχο στο μυαλό μου. Έχω ξαπλώσει στη σχεδία μου και αγναντεύω τον ελαφρά συννεφιασμένο ουρανό παίζοντας μια όμορφη μελωδία με την κιθάρα μου και τραγουδώντας. Οι γλάροι πετάνε ψηλά στον ουρανό και αναζητούν ψάρια στη θάλασσα για να τραφούν. Ενώ όλα κυλάνε ωραία ξαφνικά αρχίζει να συννεφιάζει περισσότερο αλλά όχι πολύ. Απλώς ο ήλιος κρύφτηκε και έπεσε η θερμοκρασία. Κάποιες ψιχάλες πέφτουνε και εγώ για να μην βραχώ παίρνω ένα πανί και σκεπάζομαι. Όμως για κακή μου τύχη η βροχή δυναμώνει και μια άγρια καταιγίδα ξεσπάει με δυνατούς ανέμους και μεγάλα κύματα να με βασανίζουν. Προσπαθώ να κρατηθώ πάνω στη σχεδία πάση θυσίας αλλά και ταυτόχρονα προσπαθώ να την κρατήσω να μην μου γυρίσει. Κάπου πολύ μακριά ένας τυφώνας κάνει την εμφάνισή του και φαίνεται να πλησιάζει. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε κάτι για να βγω από τον δρόμο του αλλιώς την έβαψα άσχημα. Και ενώ παλεύω με νύχια και με δόντια να μην πνιγώ αλλά και να μην χτυπήσει ο τυφώνας ένα κύμα σκεπάζει τη σχεδία μου και εμένα με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου και να λιποθυμήσω. Όταν ξυπνάω βρίσκομαι σε ένα νησί και ο ουρανός αλλά και το τοπίο γύρω μου έχουν πλέον καθαρίσει. Φτύνω νερό από το στόμα μου και ίσα που μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου. Δεν έχω καθόλου δυνάμεις να σηκωθώ και να περπατήσω και έτσι παραμένω κάτω. Ακούω βήματα και κάτι φωνές και βλέπω κάποιους ανθρώπους να με πλησιάζουν. Από τα ρούχα τους αν και τα βλέπω πολύ θολά καταλαβαίνω πως είναι Marines. με πιάνουν αμέσως, μου φοράνε κάτι χειροπέδες και με μεταφέρουν χωρίς όμως να τους έχω πει ποιος είμαι. Δεν μπορώ ούτε καν να μιλήσω από την κούραση και την εξαθλίωση. Με πάνε σε μια κατασκήνωση η οποία βρίσκεται στους πρόποδες ενός βουνού και με παρατάνε σε ένα μεγάλο κλουβί. Πρέπει να φάω και να κοιμηθώ γιατί δεν έχω τη δύναμη να κάνω τίποτα. Έρχεται ένας σχετικά κοντός άντρας με ένα πλούσιο μούσι και αφού του ανοίγουν να μπει μέσα στο κλουβί με θεραπεύει. -Λοιπόν είσαι έτοιμος. δεν έχεις κάτι σοβαρό. Φαγητό και ύπνο χρειάζεσαι και θα είσαι περδίκι σε λίγες ώρες. -Φέ...ρτε μου να...φάω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Κυρ Φεβ 19, 2012 9:56 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 3:19 am | |
| Ξαφνικά ένας από τους άντρες που δουλεύουν υπόγεια βγαίνει έξω γεμάτος χαρά και με ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. -Real Admiral Yukimaru. Βρήκαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ελάτε να δείτε. -Έρχομαι ναύτη. Εσύ Busujima θα με περιμένεις εδώ. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω να έρθεις σε επαφή με τα αρχαιολογικά στοιχεία. Δεν είναι δική μου απόφαση αλλά εντολή των ανωτέρων μου. -Όχι εντάξει καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Φεύγει και πηγαίνει στην υπόγεια σπηλιά για να δει τι ανακαλύφθηκε. Εγώ τον περιμένω για περίπου μισή ώρα και ύστερα αυτός βγαίνει έξω κρατώντας κάτι χαρτιά στα χέρια, γεμάτα σκόνη και μοιάζουν παλαιολιθικά. Τα βάζει μέσα σε ένα σεντούκι και το κλειδώνει βάζοντας το κλειδί στην τσέπη του. Πηγαίνει στο κέντρο της κατασκήνωσης και φωνάζει στους ναύτες να μαζευτούν όλοι γύρω του. -Ναύτες συγκεντρωθείτε όλοι εδώ. Σας έχω κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Η αποστολή μας ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο το νησί για να εντοπίσουμε κάποιο αρχαιολογικό εύρημα. Αλλά μέχρι τώρα δεν βρήκαμε τίποτα εκτός από σήμερα. Και επιτέλους η αποστολή μας έφτασε στο τέλος της. Όλοι οι ναύτες ζητωκραυγάζουν πετώντας στον αέρα τα καπέλα τους και τα όπλα τους. -ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ! -Μαζέψτε τα πράγματά σας σιγά-σιγά γιατί αύριο αναχωρούμε. Θα μεταφέρουμε τα στοιχεία στο Mariejois. Επίσης ένα ευχαριστώ στον Hajime Busujima που προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει. -ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! -Ευχαριστώ αν και δεν έκανα τίποτα. Ήταν όλα ήρεμα μέχρι τώρα. Υπάρχει ένα έντονο κλίμα χαράς στην ατμόσφαιρα που κάποιοι έχουν δακρύσει. Τους ρωτάω γιατί είναι τόσο ευτυχισμένοι που θα φύγουν και μου απαντάνε πως θα δουν τις οικογένειες τους μετά από σχεδόν ένα μήνα. Αυτό το μικρό γλέντι σταματάει απότομα από πυροβολισμούς που ακούγονται από την παραλία και όλοι παγώνουν... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 4:21 am | |
| Πριν προλάβουμε να τρέξουμε αμέσως προς την παραλία ένας ναύτης από αυτούς που είχε τοποθετήσει ο Yukimaru να περιπολούν φτάνει σε εμάς, τραυματισμένος και από παντού να τρέχει αίμα. -Τι συνέβη; Τι δουλειά έχεις εδώ; Γιατί είσαι έτσι; Ποιος σου το έκανε αυτό; -Ήρθαν οι επα...ναστάτες. Μας αιφ...νιδίασαν και μό...νο εγώ μπό...ρεσα να ξεφύ...γω. Τώρα έρχο...νται προς τα εδώ με άγ...ριες διαθέ...σεις και έτοιμοι για μάχη. Πέφτει κάτω και οι γιατροί τρέχουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς είναι νεκρός. -Τι θα κάνουμε τώρα; -Είμαστε καταδικασμένοι. Δεν έχουμε προετοιμαστεί για μάχη. Αν μας επιτεθούν τώρα την βάψαμε. Παντού υπάρχει πανικός και αναστάτωση, όλοι βρίσκονται σύγχυση και όλοι πηγαίνουν αριστερά και δεξιά χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Μία επιβλητική και αξιοσέβαστη φωνή επιβάλει την τάξη. -Ναύτες! Προσοχή! Όλοι σταματάνε και κάθονται ακίνητοι σαν αγάλματα υπακούοντας τον καπετάνιο τους. -Μην φοβάστε. Δεν πρόκειται να χάσουμε αυτήν τη μάχη. Έχουμε λίγη ώρα να παραταχθούμε. Ακούστε με προσεκτικά τι θα κάνουμε. Θα φύγουμε από την κατασκήνωση και θα αφήσουμε στοιχεία που θα τους οδηγούν σε εμάς. -Και εμείς που θα πάμε καπετάνιε; -Θα πάμε σε ένα βραχώδη μέρος όπου ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί θα κρυφτούμε πίσω από τους βράχους και θα τους περιμένουμε με τα όπλα να τους πολεμήσουμε. -Πολύ καλό σχέδιο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. -Μισό λεπτό. Χωριστείτε στις ομάδες που σας είχα φτιάξει πριν φτάσουμε στο νησί. Η ομάδα ένα θα φτιάξει την κατασκήνωση έτσι ώστε οι επαναστάτες να έρθουν σε εμάς. Η ομάδα δύο, τρία, τέσσερα, πέντε θα έρθει μαζί μου. Και τέλος η ομάδα έξι θα κάτσει κρυμμένη για να βοηθήσει την ομάδα ένα όταν αυτή έρχεται προς τα εμάς σε περίπτωση που εμφανιστούν επαναστάτες. Εσύ Busuzima θα κουβαλήσεις το σεντούκι με τα αρχαιολογικά στοιχεία. -Έγινε αλλά θέλω να πάρω και τα πράγματα μου πριν φύγουμε... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 5:28 am | |
| Σκάνε μύτη η ομάδα ένα και έξι οι οποίες ήταν υπεύθυνες να οδηγήσουν τους επαναστάτες σε αυτό εδώ το μέρος όπου λόγω του γεωγραφικού του σχεδιασμού μας δίνει το πλεονέκτημα. Φαίνονται όμως αναστατωμένοι και ιδρωμένοι σαν να είδαν κάτι αρκετά τρομακτικό. -Rear Admiral Yukimaru σας έχουμε κάποια πολύ κακά νέα. -Τι συμβαίνει; Τι εννοείς; -Οι επαναστάτες είναι πάρα πολλοί και δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τους κερδίσουμε. -μα εμείς είμαστε περίπου εκατό άτομα. Και λόγω αυτού του μέρους έχουμε το πάνω χέρι. -Ναι αλλά αυτοί είναι γύρω στα πεντακόσια άτομα. Είναι πολύ περισσότεροι από εμάς. Τι θα κάνουμε τώρα; -Όντως είναι τόσοι πολλοί που μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον να τους αντιμετωπίσουμε πόσο μάλλον να τους διαλύσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διώξουμε κάποιους με το πλοίο για να μεταφερθούν τα ευρήματα στο Mariejois. -Δυστυχώς ούτε αυτό μπορούμε να το κάνουμε γιατί το πλοίο βρισκόταν στην παραλία όπου επιτέθηκαν πι επαναστάτες και θα το έχουν καταλάβει λογικά. -Εμείς σας έχουμε και ένα άλλο άσχημο νέο. -Πόσο πιο χαλιά μπορούν να γίνουν τα πράγματα; -Παρατηρήσαμε πως ένας ναύτης, ο Bakuryo λείπει και δεν ήταν υπεύθυνος να περιπολεί οπότε αποκλείεται να τον σκότωσαν οι επαναστάτες. -Δηλαδή τι υπονοείς; -Ότι αυτός πρέπει να μας πρόδωσε και να πήγε με το μέρος τους. Αυτός θα τους είπε που βρισκόμαστε και έτσι μας βρήκαν. -Από ότι ακούσατε κύριοι τα κακά μαντάτα μας αγαπάνε πολύ και δεν μπορούν μακριά μας. Ετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα στην μάχη που πρόκειται να ακολουθήσει. Πάρτε όλοι θέσεις μάχης και να είστε καλά κρυμμένοι μέχρι να δώσω το σύνθημα για τον πρώτο πυροβολισμό... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 6:36 am | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 7:03 am | |
| -Ώστε είσαι και εσύ σαν όλους τους άλλους. Μόνο τα λεφτά σε νοιάζουν και τίποτα άλλο. -Ας μην μιλάμε άλλο και ας συνεχίσουμε τη μάχη. Τρέχει πολύ γρήγορα και φτάνει δίπλα μου αλλά τον σταματάω με το σπαθί μου. Πετάγεται πίσω και μου ορμάει πάλι πολύ γρήγορα αλλά κάνω ένα μεγάλο σάλτο αριστερά και έτσι δεν παθαίνω ζημιά. Βρίσκω ευκαιρία και τον καρφώνω στο δεξί πλευρό. Την έφαγε επίτηδες όμως και δεν ξέρω το γιατί. Γυρνάει και με τραυματίζει στον ώμο. Χάνω αρκετό αίμα και αισθάνομαι λίγο αδύναμος. Αφήνω το σπαθί καρφωμένο πάνω του και απομακρύνομαι από κοντά του. Αλλά και αυτός δεν μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα. -Δύσκολη μάχη μπορώ να πω. Δεν περίμενα να είσαι τόσο δυνατός. -και εγώ το ίδιο μπορώ να πω για σένα. Μάλλον στο επόμενο χτύπημα θα καθοριστεί ο νικητής. Καθώς το λέει αυτό τραβάει το σπαθί που βρίσκεται καρφωμένο στο πλευρό του και το βγάζει έξω. -Μόνο που εσύ δεν έχεις κανέναν όπλο ενώ εγώ έχω δύο. Για να δούμε το θα μπορέσεις να κάνεις έτσι. -Μην με υποτιμάς εμένα. Δεν πρόκειται να χάσω με τίποτα από σένα. -θα το δούμε αυτό. Πάντως μου πρόσφερες μια πολύ καλή μάχη. -Και εσύ το ίδιο. Ας νικήσει ο καλύτερος. Τρέχουμε ο ένας κατά πάνω του άλλου και κάνουμε επίθεση. Καθώς πάει να με κόψει σκύβω λίγο με αποτέλεσμα να με τραυματίσει άσχημα στην πλάτη αλλά όμως εγώ τον πιάνω από τον λαιμό και του τον σπάω έτσι ώστε αυτός να πέσει κάτω νεκρός. Εγώ είμαι μπρούμυτα και δεν έχω δυνάμεις να σηκωθώ από το έδαφος. Η μάχη έχει σχεδόν τελειώσει με εμάς να είμαστε οι νικητές. Τα μάτια μου κλείνουν και χάνω τις αισθήσεις μου. Όταν ξυπνάω είμαι μέσα σε μια καλύβα δεμένος με επιδέσμους και έναν γιατρό από πάνω μου να με προσέχει έντονα. Μου έχουν φτιάξει ένα πλούσιο γεύμα για να φάω και να αναρρώσω... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Κυρ Φεβ 19, 2012 9:55 am | |
| Μπαίνει μέσα στην καλύβα ο Yukimaru και αφού λέει στον γιατρό να φύγει κάθεται κάτω να μου μιλήσει. -Τι κάνεις; Πως αισθάνεσαι; -Πονάω λίγο στην πλάτη από το χτύπημα που δέχτηκα αλλά κατά τα άλλα μια χαρούλα. Απλώς νιώθω λίγο αδύναμος. -Εντάξει θα περάσει. δεν είναι τίποτα. Ο γιατρός μας σε περιποιήθηκε πολύ καλά. -Τον ευχαριστώ κιόλας. Τώρα όμως πρέπει να φύγω. -Και που θα πας; Δεν πρέπει να μπλέξεις μέχρι να γίνεις καλά. -Ναι το ξέρω. Είχα σκοπό να πάω στο νησί Cytherea αλλά μάλλον τώρα λόγω του ότι δεν μπορώ να παλέψω θα πάω στο Toroa μέχρι να αναρρώσω πλήρως και να γίνω καλά. -Μάλιστα. Θα σου προτείνω κάτι. Αν θέλεις μπορούμε να σε πάμε εμείς μέχρι εκεί. Έτσι και αλλιώς στο δρόμο μας είναι. -Αλήθεια; Θα σας ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό. Τώρα δεν είμαι σε θέση να ταξιδέψω με τη σχεδία μου. -όχι θα σε πάμε εμείς, έκλεισε. Και να ξέρεις πως θα ενημερώσω τους ανωτέρους μου για τη βοήθεια σου. Μας ήσουν πολύ χρήσιμος. Δεν θα αφήσω την βοήθεια σου να μην μαθευτεί. Επίσης πρόσθεσα και ένα χρηματικό ποσό στο σακουλάκι σου καθώς σου είπα πως θα έπαιρνες και μια ανταμοιβή. -Σε ευχαριστώ. Πότε θα φύγουμε για το επόμενο νησί; -Τώρα σε λίγο. περιμένω τους ναύτες να μαζέψουν τα πράγματα τους και τότε θα αναχωρήσουμε. -Ωραία. τα δικά μου πράγματα που είναι; Η κιθάρα μου; Τα λεφτά μου; -Στα έχουμε φυλάξει όλα εμείς. Είναι όλα πάνω στο πλοίο. Μπαίνει ένα ναύτης μέσα και μας ανακοινώνει πως όλα είναι έτοιμα για να φύγουμε. Εγώ δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά και σε κάθε μου βήμα πονάω σε όλη μου την πλάτη αν και όχι πολύ. Πηγαίνουμε στην παραλία και ανεβαίνουμε στο πλοίο. Καθώς αναχωρούμε βλέπω το νησί Ohara να χάνεται πίσω μου και να μετατρέπεται σε μια μικρή κουκκίδα. Το ταξίδι μου συνεχίζεται με πολλές περιπέτειες να με περιμένουν.
To Be Continued... | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] Τρι Φεβ 28, 2012 12:36 pm | |
| Όνομα: Hajime BusuzimaHaki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 20.000 Bounty/Fame Points: +5.000.000 Παρατηρήσεις: Τα πόστ σου ήταν μια χαρά,η ιστορία πάρα πολύ ωραία αλλά σου έκοψα πολλά Beli για δυο πράγματα αλλά για το ένα κυρίως. 1)100 Marine vs 500 Επαναστάτες[Πόλεμος είναι,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει οπότε το αφήνουμε αυτό] 2)Έχετε έναν Rear Admiral να σας κατευθύνει και οι επαναστάτες έναν αρχηγό ο οποίος πρέπει να είναι επίπεδο πάνω από Commander για να τους κατευθύνει,πόσο μάλλον τόσα άτομα,τον οποίο κέρδισες μέσα σε 3 σειρές. Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου,το λέω για να προσέξεις σε περίπτωση που ξαναγίνει τέτοια μάχη Υ.Γ Θέλω και ένα πμ για να μου πεις αν έχω άδικο ή όχι για να δω την άποψη σου | |
|
| |
| Καταλήγοντας Στο Ohara[Τέλος] | |
|