Παρόντες χρήστες | 34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Κυρ Φεβ 26, 2012 12:14 pm | |
| Κοιτάζοντας ύποπτα τον Akisu, δέχθηκα τυπικά την πρόταση και λίγο αργότερα φτάσαμε μπροστά στον ανελκυστήρα. Ο Squalo πάτησε το κουμπί και τότε ο Borodo και ο Akisu μας αποχαιρέτησαν. -Νομίζω ότι εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια Kaname και Squalo. -Δεν κάνει τίποτα Borodo. Καλή συνέχεια στη ζωή σας. Απάντησε με ένα καταφατικό νεύμα γεμάτο ευγνωμοσύνη και έτρεξε με τη συνοδεία του παιδιού προς την πόλη. Ο ανελκυστήρας έφτασε και ο περίεργος ήχος της άφιξής του ακούστηκε. Παρόλα αυτά, έμεινα να κοιτώ τον Borodo να φωνάζει ασταμάτητα "Οι Trump Siblings Pirates νικήθηκαν!!! Είμαστε ελεύθεροι!!!", δίχως όμως να ξέρει ότι ο Akisu ήταν ο πραγματικός εγκέφαλος και πιο επικίνδυνος από όλους. Γύρισα προς τις ορθάνοιχτες πόρτες και πάνω που ετοιμάστηκα να μπω, ακούστηκε η τρομαγμένη φωνή του άντρα. -Akisu!? Akisu πού είσαι??? Κοίταξα έκπληκτος προς το μέρος του και πήρα αμυντική στάση, καθώς περίμενα ότι με την εξωφρενική ταχύτητα που θα κέρδιζε απ'την ικανότητά του θα επιτιθόταν σε μένα. Όμως δε συνέβη κάτι τέτοιο. Παρατηρούσα το τοπίο μπροστά μου, αλλά το παιδί δεν ήταν πουθενά. -Vooii!!! Μη μου πεις... φτου! Κοίτα ψηλά σκουπίδι! μου είπε ο Squalo δείχνοντάς μου την κορυφή του κάστρου των Trump Siblings. Απ'την κατεστραμμένη τζαμαρία, άρχισε να ξεπροβάλλει το πελώριο κανόνι που είχε πίσω του ο Bear King. Το απόκοσμο της υπόθεσης, ήταν ότι το μετακινούσε ο Akisu. Τι ακριβώς ήταν αυτή η δύναμη!? Όταν πλέον το κανόνι εξείχε απ'το κάστρο και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, φάνηκε ότι μάζευε ενέργεια. Στο σημείο από όπου εκτοξεύονταν οι οβίδες, υπήρχε ένα γυαλί, στο οποίο συγκεντρωνόταν η απαραίτητη ενέργεια για να εξαπολυθεί η επίθεσή του, της οποίας τη φύση δεν τη γνωρίζαμε. | |
| | | FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Κυρ Φεβ 26, 2012 12:54 pm | |
| -Τρέχα!!! -Τι? Γιατί? Τώρα είναι η ευκαιρία μας να τον σκοτώσουμε! -Όχι ηλίθιε!!! Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιεί τις ακτίνες του ήλιου. Μαζεύει ηλιακή ενέργεια και την μετατρέποντάς την σε ακτίνα, είναι ικανό να καταστρέψει ένα ολόκληρο νησί! Ο Squalo έκανε να μπει στον ανελκυστήρα, αλλά οι πόρτες έκλεισαν αυτόματα και ένα έντονο *κρακ* ακούστηκε. Τότε το δωματιάκι έπεσε και λίγα δεύτερα αργότερα ακούστηκε μια έκρηξη. -Το μπά***ρδο! Διέλυσε τον ανελκυστήρα. Ο Borodo ερχόταν προς το μέρος μας τρομαγμένος, ενώ παράλληλα οι κάτοικοι έτρεχαν προς διάφορες κατευθύνσεις τρομοκρατημένοι. -Kaname! Τι κάνει ο Akisu εκεί πάνω? Σώσε τον!!! -Δε γίνεται να τον σώσουμε απ'τον ίδιο του τον εαυτό. Μάζεψε τους κατοίκους και φύγετε. Η μόνη μας επιλογή είναι ο Πύργος. Χωρίς να το σκεφτώ, έτρεξα προς τις σκάλες που διαγράφονταν δίπλα στις κλειστές πόρτες του ανελκυστήρα και ξεκίνησα να τις κατεβαίνω τρέχοντας. Ο Squalo με ακολουθούσε, ενώ ο Borodo είχε ακούσει τη συμβουλή του Squalo και παρακινούσε τους κατοίκους να τον ακολουθήσουν για να σωθούν. Καθώς κατεβαίναμε τον Πύργο, άνοιξαν δυο μεγάλες σχισμές στον τοίχο και εκτοξεύτηκαν μια εικοσαριά βέλη. Ευτυχώς, έστελνα συνεχώς μαγνητικά κύματα γύρω μου σταματώντας την πορεία τους και εκσφενδονίζοντας τα ξανά στον τοίχο, σώζοντας τον εαυτό μου και τον τραυματισμένο Squalo. Η πορεία μας προς τα κάτω δε θα γινόταν ευκολότερη. Το κάθε σκαλοπάτι που περνούσαμε, ενεργοποιούσε κι από μια παγίδα. Μετά τα πρώτα βέλη, ενεργοποιήθηκαν μια σειρά από άλλα, τα οποία όμως δεν σταμάταγαν να εκσφενδονίζονται προς το μέρος μας. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Κυρ Φεβ 26, 2012 1:03 pm | |
| Γλιτώσαμε απ'τα "βέλη-πολυβόλα" χάρη στις δυνάμεις του Φρούτου μου, αλλά δε θα συνεχιζόταν για πολύ ακόμα αυτό. Λόγω της μάχης μου με την Honey Queen και τον Bear King, η ενέργειά μου είχε μειωθεί δραματικά και δε θα μπορούσα να αποκρούω για πάντα αυτές τις επιθέσεις. Κατεβήκαμε αρκετά σκαλιά ακόμα, όταν ένιωσα ένα να χαμηλώνει. Κατάλαβα ότι ενεργοποίησε μια άλλη παγίδα, αλλά ο τοίχος δεν άλλαξε. -ΤΡΕΧΑΑΑ!!!! ούρλιαξε ο Squalo, ο οποίος κουτσαίνοντας με πέρασε. Κοίταξα πίσω μου και έντρομος πρόσεξα ότι μια πελώρια πέτρα μας "κυνηγούσε". Συνέχισα να τρέχω μανιασμένα, αλλά το χειρότερο με την περίπτωσή μας, ήταν ότι δεν ανεβαίναμε τις σκάλες, αλλά κατεβαίναμε. Αυτό αυτόματα σήμαινε, ότι δεν είχαμε περάσει τις αρχικές παγίδες. Άρα καθώς τρέχαμε να ξεφύγουμε απ'την κοτρόνα, ενεργοποιήσαμε κι άλλες. Περνώντας από ένα σκαλοπάτι, τα σκαλιά που μόλις περάσαμε έχασαν το σχήμα τους κι έγιναν όμοια με διάδρομο, αυξάνοντας εξωφρενικά την ταχύτητα της πέτρας, την οποία αρχίζαμε και χάναμε. Μια κραυγή βγήκε απ'το στόμα μας όταν την είδαμε να μας πλησιάζει. ξαφνικά όμως, άλλο ένα σκαλί χαμήλωσε και κοιτώντας πίσω μας, είδαμε έναν τεράστιο πάσσαλο δεμένο με δυο σχοινιά να κατευθύνεται προς το μέρος μας. ήμασταν σίγουροι ότι θα πεθαίναμε, αλλά ο κορμός χτύπησε την πέτρα δίνοντάς της ύψος και στέλνοντάς την κάτω απ'τον Πύργο σώζοντας μας. Την επόμενη στιγμή κόψαμε ταχύτητα και καθίσαμε σε ένα σκαλοπάτι ξεφυσώντας και παίρνοντας μερικές ανάσες. -Ποιανού ιδέα ήταν να έρθουμε με τις σκάλες!? Θα τον σφάξω!!! -Δικιά σου ηλίθιε! Ευτυχώς φτάνουμε, άρα δε θα έχουμε πολλές παγίδες ακόμα... το μόνο που ήλπιζα, ήταν να μη μετανιώσω αυτό που μόλις είχα πει... | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Κυρ Φεβ 26, 2012 1:27 pm | |
| Αφού πήραμε μερικές ανάσες, συνεχίσαμε την πορεία μας ενεργοποιώντας μια τελευταία παγίδα, η οποία ελευθέρωσε δυο πέλεκυς που βρίσκονταν κολλημένοι στο κάτω μέρος των πάνω σκαλιών. Αυτοί έπεσαν πλαγιαστά στις σκάλες, αλλά πηδώντας καταφέραμε να τους αποφύγουμε και να τελειώσουμε με τις παγίδες. Λίγα σκαλιά μετά, βρεθήκαμε να πατάμε σε χώμα, ενώ δίπλα μας υπήρχαν δυο διαλυμένες πόρτες και ο κατεστραμμένος ανελκυστήρας. Τότε μια έκρηξη ακούστηκε που έκανε ολόκληρο το νησί να σείεται. Κοίταξα ψηλά και είδα κομμάτια απ'τις σκάλες και την πόλη να πέφτουν. Η επίθεση πρέπει να είχε προκαλέσει τεράστιες ζημιές. Ξάφνου, ακούστηκαν φωνές και απ'τις σκάλες άρχισαν να εμφανίζονται ο Borodo ακολουθούμενος από μερικούς κατοίκους. -Τρέχτε! ΤΡΕΧΤΕ!!! Το κλειδί καταστράφηκε!!! φώναξε ο Borodo. -Ποιο κλειδί? -Απλά τρέχα! Όμως το σενάριο ήταν πολύ καλό για να ήταν αληθινό. Ο Akisu εμφανίστηκε απ'το πουθενά καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην πλάτη του τελευταίου κατοίκου. Την ίδια μοίρα είχαν άλλοι δύο. -A..Akisu!!! Γιατί το κάνεις αυτό!? -Σκάσε Borodo. Μη με αναγκάσεις να σκοτώσω και εσένα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σε αφήσω να ζήσεις. -Δεν είσαι καλά!!! Κατέστρεψες το κλειδί! Τη ζωή του νησιού! Τώρα θα καταρρεύσουν όλα! -Δε με νοιάζει. Είναι όλα μέρος του σχεδίου μου και σε αυτό είστε όλοι νεκροί. -VOOOIIIII!!!! Πολλά άκουσα απ'το στοματάκι σου νιάνιαρο, ώρα να πεθάνεις! είπε γλείφοντας την λεπίδα του, αλλά τον σταμάτησα απλώνοντας το χέρι μου. -Δεν μπορείς να τον νικήσεις στην κατάστασή σου. Σκέψου ότι ο Fran δεν ήταν πραγματικός χρήστης, αλλά χρησιμοποιούσε ψευδαισθήσεις και ότι τον νίκησες με το ζόρι. Δεν έχεις ελπίδα απέναντι στο πραγματικό. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Κυρ Φεβ 26, 2012 3:25 pm | |
| Ο Akisu άρχισε να γελά μανιασμένα και με τη χρήση της ικανότητάς του, άρχισε να σφαγιάζει σε απόκοσμες ταχύτητες τους επιζώντες κατοίκους, με εμάς να μην μπορούμε να αντιδράσουμε. Όταν και ο τελευταίος έπεσε νεκρός στο έδαφος και μια ακόμα σφαίρα μου βρέθηκε να αστοχεί, ο Akisu στάθηκε μπροστά μας. -Νομίζω ότι ήρθε η σειρά σας. -Akisu, σκέψου αυτά που κάνεις. Γιατί το κάνεις αυτό? Έτσι σε μεγάλωσα? -Το κάνεις να ακούγεται σαν να με νοιάζει. Ο λόγος που ζω, είναι για να κυριεύσω τον κόσμο. Οι ηλίθιες απόψεις σου δε με ενδιαφέρουν! Τότε το παιδί χάθηκε απ'τα μάτια μας και εμφανίστηκε μπροστά στον Borodo, ενώ ένα μεγάλο ρήγμα έπεσε μπροστά απ'τον διαλυμένο ανελκυστήρα. Με μια κίνηση του χεριού του, το μαχαίρι καρφώθηκε στην κοιλιά του Borodo και εκείνος πέρασε το ένα του χέρι γύρω απ'τον Akisu. -Kaname, Squalo, φύγετε. Αυτό δε σας αφορά. Δεν έπρεπε να πάρει και εσάς η μπάλα εξαρχής. Φύγετε όσο προλαβαίνετε! -Δε θα σε αφήσουμε πίσω. -Άσε με παλιομπά***ρδε!!! ούρλιαξε ο Akisu καθώς ο Borodo τον έσφιγγε όλο και περισσότερο. -Δεν μπορείτε να με σώσετε, ούτε εμένα, ούτε τον Akisu, ούτε το νησί. Διαλύθηκε το κλειδί. Ολόκληρο το Clockwork Island κατάφερνε και βρισκόταν στην επιφάνεια του ωκεανού χάρη στη δύναμη ενός κλειδιού. Η ακτίνα του κανονιού όμως κατέστρεψε το κτήριο που φυλασσόταν, με αποτέλεσμα το νησί να χάσει την ισχύ του. Αυτό είναι το τέλος του Clockwork, φύγετε όσο προλαβαίνετε. -Πάμε. μου είπε ο Squalo τραβώντας με απ'τον ώμο. Εντελώς μηχανικά τον ακολούθησα στο πλοίο, όπου έμεινα στην πλώρη να κοιτώ τον Borodo, ο οποίος κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του τον Akisu. Το παιδί μαχαίρωνε συνέχεια στην κοιλιά τον άντρα για να το αφήσει, αλλά δεν είχε νόημα. O Borodo ήταν αποφασισμένος να πεθάνει με τον "υιό" του. Ο Squalo σήκωσε την άγκυρα και ανοίγοντας το μοναδικό πανί του πλοίου, σαλπάραμε στα ανοιχτά, ενώ πίσω μας το Clockwork Tower κατέρρεε και την ίδια τύχη ακολούθησε ολόκληρο το νησί που σε κλάσματα δευτερολέπτου χάθηκε απ'τα μάτια μας.
[Τέλος] | |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. Τετ Φεβ 29, 2012 3:03 pm | |
| Όνομα: Kuran Kaname Haki Points: --- Player of the Month Points: 10 Beli: 60.000 Bounty: +5.000.000 Παρατηρήσεις: Παρα πολυ καλη ιστορια. Την απολαυσα πραγματικα. Πολυ θετικο που εν τελει δεν μπορουσες να νικησεις τον αντιπαλο σου.
| |
| | | | [Τέλος] Η τυραννία των Trump Siblings Pirates. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|