.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]Robots Everywhere!!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Gohan
Marines
Marines
Gohan

[Τέλος]Robots Everywhere!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 10:02 am

3 μέρες είχαν περάσει απο τότε που έφυγα απο το Baratie το πιο διάσημο εστιατόριο στις 4 θάλασσες.Όσο και καλό και αν ήταν το φαγητό εκεί δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που πέρασα εκεί... 4235 Με έβαλαν να δουλεύω σαν σκλάβος ενώ δεν έκανα τίποτα και απο πάνω μύριζα το λαχταριστό φαγητό που έφτιαχναν στην κουζίνα..Ήταν μαρτύριο που βρισκόμουν εκεί.Ευτυχώς είχα τελειώσει με εκείνο το μέρος και τώρα βρισκόμουν πάλι στα ανοιχτά τις θάλασσας....

Βαριέμαι... 070 Ελπίζω να συμβεί κάτι σύντομα γιατί δεν θα αντέξω πάλι ένα βαρετό ταξίδι...Ξαφνικά άρχισε να σκοτεινιάζει και τα σύννεφα να μαζεύονται.... Α... 071

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Κυρ Φεβ 26, 2012 4:37 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 10:20 am

Μέσα σε μερικά λεπτά δυνατοί άνεμοι ξέσπασαν και μεγάλα κύματα χτυπούσαν την βάρκα μου.Βροχή και κεραυνοί έπεφταν επίσης το οποίο δυσκόλευε την κατάσταση...

063 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!?Προσπαθούσα να κρατήσω σταθερή την βάρκα για να μην πέσω στο νερό όταν ξαφνικά είδα ένα τεράστιο κύμα να έρχεται κατα πάνω μου. 071 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ 077 Ανήμπορος να κάνω κάτι το κύμα πέρασε απο πάνω μου και με έριξε στο νερό.Η βάρκα μου βρισκόταν μακριά,ευτυχώς όχι κατεστραμμένη.Προσπάθησα να κολυμπήσω προς την βάρκα μου.Αν και με δυσκολία έφτασα στην βάρκα και κρατήθηκα απο πάνω της.Τα κύματα με χτυπούσαν και αυτό το έκαναν δύσκολο να κρατηθώ και είχε ως αποτέλεσμα να άφηνα την βάρκα όμως μετά έκανα το ίδιο πράγμα και κρατιόμουν πάνω της.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 10:36 am

Αφού πέρασαν 2 δύσκολες ώρες τελικά βγήκα απο την καταιγίδα στην οποία έπεσα.Βρισκόμουν ακόμα στο νερό και κρατιόμουν απο την βάρκα μου όμως είχα εξουθενωθεί τελείως...

Δεν αντέχω άλλο.. 1212 Είπα και άφησα ελεύθερο τον εαυτό μου και άρχισα να απομακρύνομαι απο την βάρκα...Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει αλλα δεν είχα δυνάμεις ούτε να ανοίξω τα μάτια μου να δω τι συμβαίνει...Ξαφνικά ένιωσα κάτι να αγγίζει τα πόδια μου.Αμέσως άνοιξα τα μάτια μου με ότι δύναμη είχα και είδα στεριά....Στεριά!! [mor204] Στάσου πόση ώρα κοιμόμουν!? 543534 Ε...η βάρκα μου είναι εδώ...Αρα... 5345436 Βρισκόμουν δίπλα στο νησί εδώ και 1 λεπτό!! 09 Βγήκα έξω απο το νερό και ξάπλωσα κάτω στο στο χώμα...Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκείνη την στιγμή και μην έχοντας πολλές δυνάμεις αποκοιμήθηκα.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 10:45 am

Όταν ξύπνησα ήταν ακόμα μέρα.Μάλλον κοιμήθηκα λίγο..Αμέσως σηκώθηκα και κοίταξα τριγύρω μου.Το μέρος φαινόταν άδειο.Δεν υπήρχε τίποτα στην παραλία του νησιού.Ούτε κανένας δρόμος ούτε κανένα δάσος.Το μόνο που υπήρχε ήταν κάτι σκάλες που οδηγούσαν προς τα πάνω.Γεμάτος περιέργεια αποφάσισα να πάω τρέχοντας.Θα ήταν μια καλή εξάσκηση για να με ξυπνήσει.Όταν ανέβηκα τις σκάλες υπήρχε ένα μεγάλο σπίτι.Στον δρόμο προς το σπίτι αυτό υπήρχε ένας σιδηρόδρομος.Τον αγνόησα και απλά προχώρησα όταν ξαφνικά ένιωσα το έδαφος απο το δεξί μου πόδι να πέφτει αμέσως έκανα ένα άλμα και προσγειώθηκα στο σιδηρόδρομο.Ευτυχώς για εμένα δεν έγινε τίποτα και έστριψα για να συνεχίσω τον δρόμο προς το σπίτι.Όταν γύρισα το κεφάλι μου είδα κάτι να έρχεται προς το μέρος μου...
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤρι Φεβ 21, 2012 11:02 am

Αυτό που ερχόταν ήταν ενα βαγόνι το οποίο ερχόταν κατα πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα.Αμέσως άρχισα να τρέχω για να μην με πιάσει μάταιο όμως καθώς πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.Καθώς έτρεχα το πόδι μου σκόνταψε κάπου και έπεσα απο την δεξιά μεριά όπου έπεφτες κάτω απο τον γκρεμό.Ευτυχώς έπεσα και σώθηκα απο το βαγόνι όμως απο την άλλη θα έπεφτα στο έδαφος με μεγάλη δύναμη...Λίγο πριν χτυπήσω στο έδαφος πετάχτηκε μπροστά μου ένα ρομπότ και πάνω του υπήρχε ένας άνθρωπος, ευτυχώς για εμένα έπεσα πάνω του και μαλάκωσε την πτώση μου.

Ευχαριστώ που μαλάκωσες την πτώση μου...

645645 Τι ευχαριστώ ρε μαϊμού!Πως πετάγεσαι έτσι πάνω σε άλλους!!

Ε καλα ντε...δεν σε σκοτώσαμε κιόλας.

Θα μου το πληρώσεις αυτό...!!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 5:24 am

Αμέσως ένα χέρι εμφανίστηκε απο το πουθενά και με χτύπησε.

Τι είναι αυτό...?

Αυτό είναι το ρομπότ μου και....

ΡΟΜΠΟΤ!? [mor153] [mor153]

53454353 Δεν με προσέχεις.... 9789078 Ξαφνικά τα χέρια ου ρομποτ άνοιξαν και πετάχτηκαν 2 πύραυλοι.

ΠΥΡΑΥΛΟΙ!? [mor153] Οι πύραυλοι έρχονταν κατα πάνω μου και εγώ με ένα πήδημα τους απέφυγα.Χα μόνο αυτ...Ξαφνικά οι πύραυλοι άλλαξαν κατεύθυνση και έρχονταν πάλι κατα πάνω μου.Τι στο...Απέφυγα πάλι τους πυραύλους με τον ίδιο τρόπο όμως και πάλι γύρισαν πίσω σε εμένα...

Χαχαχα δεν μπορείς να με νικήσεις!!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 5:41 am

Έτρεχα δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να αποφύγω να με χτυπήσουν οι πύραυλοι.Μετά απο λίγο τρέξιμο σκέφτηκα μία ιδεά πως να τους αποφύγω.Πήδηξα πάλι και βρέθηκα πίσω τους και άρχισα να κατευθύνομαι προς το ρομπότ που βρισκόταν ο αντίπαλός μου.Αμέσως πήδηξα πάνω στο ρομπότ και οι πύραυλοι κατευθύνονταν προς τα εδώ.

Τι κάνεις εκεί!?Δεν μπορείς να με νικήσεις χτυπώντας με οι πύραυλοι μου θα σε πετύχουν στο τέλος!

Και ποιος σου είπε οτι σκόπευα να σε χτυπήσω? 081

Ε...?Γύρισε το κεφάλι του και είδε τους πυραύλους να κατευθύνονται προς το ρομπότ.ΟΧΙΙΙΙΙ!! 077

Χαχα..αντίο!Του είπα και πήδηξα απο το ρομπότ.Τότε η πύραυλοι έπεσαν πάνω στο ρομπότ και μία έγινε μία μεγάλη έκρηξη.Το κρουστικό κύμα με παρέσυρε αρκετά μακριά.Όσο για τον άλλον δεν είχα ιδέα τι απέγινε.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΤετ Φεβ 22, 2012 6:20 am

Μετά την έκρηξη έπεσα πάνω σε ένα δέντρο και λιποθύμησα.Μετά απο μερικές ώρες ξύπνησα και κατάλαβα πως είχα χάσει τις αισθήσεις μετά την έκρηξη.Είχε σχεδόν νυχτώσει πια, αλλα ήμουν περίεργος για τι συμβαίνει σε αυτό το νησί...Όσο περίεργος όμως και αν ήμουν η παροιμία λέει πως η περιέργεια σκότωσε την γάτα γι' αυτό αποφάσισα να φύγω απο το νησί.Έφυγα απο τον ίδιο δρόμο που ήρθα και σύντομα βρήκα τον δρόμο μου προς την βάρκα μου που ήταν ανάποδα έτσι όπως την έβγαλαν τα κύματα απο την θάλασσα.Ξαφνικά όμως ακούστηκε ένας θόρυβος...

Λοιπόν λοιπόν...Ακόμα εδώ ε?Τότε βγήκε ο τύπος με το ρομπότ και βρισκόταν πάνω σε μία μηχανή.

Μα πως επέζησες?Είσαι ζόμπι!? 543534

Τι λες ρε βλάκα... 053 Με λένε Maji και είμαι άνθρωπος.Για εσένα όμως δεν είμαι σίγουρος...

Άσε τις βλακείες και ετοιμάσου να χάσεις!Θα σου ανταποδώσω για το τρέξιμο που με έκανες να κάνω!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 23, 2012 11:03 am

Έβγαλα τα 2 σπαθιά μου και όρμισα πάνω του.Αυτός δεν κουνήθηκε.Πάτησε ένα κουμπί στην μηχανή του και τότε πετάχτηκαν 2 πύραυλοι.

Οχι πάλι!!Έβαλα τα σπαθιά μου μπροστά και με μεγάλη δύναμη τα έσπρωξα προς τα κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσω τους πυραύλους και να τους κόψω στην μέση.

Πως!? 543534

Αυτό έχεις μόνο σκουπίδι?

Έριξε ένα πλατύ χαμόγελο και τότε πάτησε ένα κουμπί. Περίεργοι ήχοι έβγαιναν απο το ρομποτ και άρχισε να μετακινείται περίεργα...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!? 063 071
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 3:20 am

Στο επόμενο λεπτό η μηχανή μεταμορφώθηκε σε ρομπότ.Είχε χέρια και πόδια και στις άκρες τις ρόδες.Το κεφάλι ήταν ο Maji που το χειριζόταν.

SUGEEEEEEEE [mor153] ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΟΟΟΟΟΟΤ [mor207]

Φανταστικό ε?Ο αφέντης Rachet πάντα κάνει τα καλύτερα πράγματα.Εκπλήσσει ακόμα και εμένα μερικές φορές!Ειναι φανταστικός ο αφέντης!! [mor204]

Oi...κλαις!? 543534

Σκούπισε τα μάτια του και στην συνέχεια γύρισε και μου είπε.Ποιος κλαίει?Οι άντρες δεν κλαίνε!Τώρα που είχαμε μείνει? 423

Καλά...οτι πεις... 09 Τότε άρχισε να πατάει πάλι κάτι κουμπιά και το χέρι του ρομπότ άνοιξε με αποτέλεσμα να βγει ένας πύραυλος απο εκει μέσα.Πάλι τα ίδια ε?Έβγαλα το σπαθί μου και έκοψα ον πύραυλο στην μέση με αποτέλεσμα να εκραγεί χωρίς να με χτυπήσει.

Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα...!
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 3:34 am

Ο Maji ξαναπάτησε πάλι κάτι κουμπιά και τότε απο το δάχτυλο απο το δεξί χέρι του ρομπότ πετάχτηκε ένα λέιζερ.

ΛΕΙΖΕΡ !!! [mor153] Με ένα σάλτο στα δεξιά κατάφερα να ξεφύγω το χτύπημα με δυσκολία όμως.Αυτό το πράγμα είναι επικίνδυνο..πρέπει να το καταστρέψω γρήγορα, σκέφτηκα.Έβγαλα και το 2ο σπαθί μου και ετοιμάστηκα για να τελειώσω την μάχη.Ώρα να τελειώνουμε άσχημε.

Πείρες τα λόγια απο το στόμα μου, μικρέ.Ο Maji εξαπόλυσε απο το ρομπότ πυραύλους για ακόμα μια φορά.

Σου είπα αυτό δεν πιάνει!Με τα σπαθιά μου χτύπησα και τους 2 πυραύλους απο τα πλάγια με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν και να χτυπήσουν μεταξύ τους.Αμέσως έκανα ένα άλμα προς τον Maji.Όταν τον κοίταξα στο πρόσωπο του σχηματίστηκε ένα χαμόγελο.Αμέσως κατάλαβα πως κάτι ετοίμαζε...
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 3:42 am

Το ρομπότ άπλωσε το χέρι του προς το μέρος μου.Αμέσως κατάλαβα πως θα έριχνε με το λέιζερ ξανά.Μόλις έριξε με το λέιζερ έβαλα τα σπαθιά μου μπροστά και απέκρουσα το χτύπημα όμως το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό και με έριξε πίσω.Παραλίγο...Σκέφτηκα.Τότε ο όμως άρχισε να πονάει.Μόλις τον κοίταξα πρόσεξα πως είχα ένα τραύμα και η μπλούζα μου είχε σκιστεί.Κατάλαβα πως το χτύπημα τελικά με πέτυχε...Αυτό το λέιζερ ήταν πολύ δυνατότερο απ' ότι περίμενα.

Τι έγινε μικρέ φοβόμαστε?Βλέπεις πως δεν έχεις καμία ελπίδα παράτα τα!Κανείς δεν νικάει τις μηχανές του αφέντη μου!

Αυτό το τραύμα δεν είναι τίποτα...Και όσον αναφορά το μηχάνημα του αφέντη σου σε λίγο θα είναι ένα μάτσο μαραφέτια.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 4:02 am

Με κούρασες!Τώρα θα δεις τι παθαίνει όποιος τα βάζει μαζί μου και με τις μηχανές του αφέντη μου!Τότε ο Maji άρχισε να πατάει πολλά κουμπιά.Στην συνέχεια η επιφάνεια του ρομπότ άνοιξε.Στα χέρια και στα πόδια υπήρχαν τρύπες και απο εκεί θα εκτοξεύονταν πύραυλοι.

Οου... 128

ΠΕΘΑΝΕ!Τότε πάτησε το κουμπί και πολλοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν.Δεν πανικοβλήθηκα, πολύ( tongue ).Αμέσως πήδηξα πάνω στους πυραύλους αποφεύγοντας τους ταυτοχρόνως χτυπούσα μερικούς με τα σπαθιά μου με αποτέλεσμα να χάνουν την τροχιά τους και να χτυπάνε ο ένας τον άλλον.Όταν έφτασα στο τέλος έκανα ένα μεγάλο άλμα και βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Maji.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! 071

Σου το είπα...!Τότε έκοψα το ρομπότ στην μέση με το σπαθί μου και στην συνέχεια αυτόν...Αμέσως μετά έπεσα κάτω εξουθενωμένος.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 4:31 am

Είχα κουραστεί απο την μάχη μου αρκετά.Το ρομπότ και ο Maji είχαν νικηθεί και μπορούσα πλέον να μείνω ήρεμος.Κοίταξα τον ουρανό και είδα πως είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει.Όσο και αν ήθελα να φύγω δεν μπορούσα με στην νύχτα.Δεν θα είχα τον προσανατολισμό για να πλεύσω στην θάλασσα.Αφού σηκώθηκα έδεσα τον Maji με ένα σκοινί σε ένα δέντρο και στην συνέχεια έφυγα απο εκεί πριν ξυπνήσει.Για αρχή πήγα στην βάρκα όπου εκεί θα είχα οτι εργαλεία θα χρειαζόμουν για να ανάψω μια φωτιά.Αφού πήγα ξανα μέσα στο δάσος και έφερα ξύλα άναψα μια φωτιά.Στην συνέχεια έπιασα μερικά ψάρια με ένα καλάμι που έκανα και αφού τα έψησα τα έφαγα.Αφού είχα φάει περιποιήθηκα τις πληγές μου και αμέσως μετά κοιμήθηκα για να είμαι έτοιμος για αύριο.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 4:37 am

Την επόμενη ημέρα που ξύπνησα ο καιρός ήταν πολύ καλός.Είχε αέρα για να μπορέσει να τραβήξει την βάρκα μου και ο ήλιος χτυπούσε πολύ δυνατά στο δέρμα σου.Αφού ψάρεψα ξανά μερικά ψάρια για να φάω ένα ωραίο πρωινό άρχισα να ετοιμάζω τα πράγματα για να φύγω.Είδα πάλι τις πληγές μου απο εχθές και φαινόταν να ήταν καλά.Έβγαλα τις παλιές γάζες και έβαλα καινούργιες για να μην μολυνθούν οι πληγές μου.Στην συνέχεια μετακίνησα την βάρκα μου και την έβαλα μέσα στο νερό.Αφού ανέβηκα και εγώ με την σειρά μου άρχισα να σαλπάρω για το επόμενο νησί...
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]Robots Everywhere!!   [Τέλος]Robots Everywhere!! I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2012 2:28 pm

Όνομα:Cervantes D. Leon
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 22.000
Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Διαβαζε τα ποστ σου καθε φορα που τα γραφεις!Σε μερικα σημεια σου ξεφευγουν. Normal σεναριο μπορω να πω

[Τέλος]Robots Everywhere!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: