.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

The Events At Ilusia[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 4:47 am

Πιάνω την κιθάρα μου και αρχίζω να παίζω μουσική. Αμέσως και οι δύο άντρες πιάνουν τα αφτιά τους και με παρακαλάνε να σταματήσω. Εγώ όμως δεν το κάνω αυτό. Αντίθετα παίζω ακόμα πιο γρήγορα και δυνατά.
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! 1213 Σταμάτα σε παρακαλώ!
-ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! 7474 Σταμάτα, δεν αντέχω άλλο. Τα αυτιά μου πονάνε.
Σηκώνομαι όρθιος και πηγαίνω κοντά τους με πολύ αργά και "μισά" βήματα. Πιάνω το όπλο στο χέρι μου και ενώ πάω να καρφώσω τον Stroud στο κεφάλι κάνει την εμφάνιση του ο John Marshall και με σταματάει. Με πετάει μακριά και η κιθάρα μου φεύγει από τα χέρια.
-John εσύ εδώ; Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω. Αλλά γιατί δεν με άφησες να τον αποτελειώσω;
-Μην γίνεις σαν αυτόν. Δεν χρειάζεται να σκοτώνεις όταν μπορείς απλώς να τον πιάσεις και να τον βάλεις φυλακή.
-Χρόνια και ζαμάνια. Εμείς είχαμε αφήσει μια μάχη στη μέση. Εσύ ήσουν ο λόγος που έχασα και δεν μπόρεσα να πάρω την εξουσία. Ήρθε η ώρα να πάρω την εκδίκηση μυ και από σένα.
-Μην το παρατραβάς. Έχεις ήδη χάσει.
-John σκότωσε τον και από μένα ότι θέλεις!
-Έχω σταματήσει πια αυτή τη ζωή. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει ειρήνη στο νησί μας. Τίποτα παραπάνω.
-Λυπάμαι αλλά δεν θα ζήσεις για πολύ ακόμα για να δεις και πάλι ειρήνη...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 4:56 am

Ο Stroud ορμάει αμέσως στον John αλλά αυτός κινείται τόσο γρήγορα που τον χάνω από τα μάτια μου και εμφανίζεται από πίσω του. Αμέσως πιάνει και σπάει τα δύο πόδια του Stroud και αυτός πέφτει κάτω χωρίς να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.
-Σου είπα πως είχε τελειώσει.
-Δεν θα τη γλιτώσεις τόσο απλά. Κάτω σε περιμένουν και άλλοι πειρατές. Δεν θα ξεφύγεις.
-Δυστυχώς για σένα τους σκότωσα όλους. Είσαι ο μόνος που παραμένει εδώ ζωντανός.
-Και τι λες να τον κάνουμε;
-Να τον φυλακίσεις σε μία κατακόμβη για να μην δει ποτέ ξανά το φως της ημέρας και να παρακαλάει για το θάνατο του.
-Εμένα κατηγορίες αλλά και εσύ δεν έχεις καμία διαφορά. Έχεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου και σου αρέσει να βασανίζεις τους άλλους.
-Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς καθόλου.
Και ο John του τραβάει μια μπουνιά με τέτοια δύναμη που δημιουργείται ένα κύμα αέρα και ο Stroud πέφτει κάτω αναίσθητος.
-Ουάου!!! [mor207] Δεν ήξερα πως είσαι τόσο δυνατός;
-Πάμε να φύγουμε τώρα. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ευτυχώς όλα τελειώσαν.
-Θα κάτσω και εγώ μαζί σας να σας προσφέρω ένα χέρι βοηθείας.
-Σε ευχαριστούμε πολύ. Και σου υπόσχομαι πως σε περιμένουν πολύ καλά χρήματα.
-Μπορείς να φύγεις. Ότι έκανες για αυτό το νησί είναι ήδη αρκετό και θα σου είμαστε πάντα ευγνώμων...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 5:11 am

-Όχι εγώ θα κάτσω να σας βοηθήσω επειδή το θέλω.
-Εντάξει λοιπόν. Ας πάμε να ξεκουραστούμε πρώτα και βλέπουμε.
Καθώς πάμε να φύγουμε εγώ ζαλίζομαι και ο κόσμος γύρω μου αρχίζει να περιστρέφεται. Τα πάντα γίνονται άσπρα και χάνω τις αισθήσεις μου. Όταν ξυπνάω βρίσκομαι μέσα σε ένα σπίτι στην πόλη της Ilusia. Έξω ακούω γλέντια και χαρές! [mor22] [mor46] Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο John.
-Βλέπω ξύπνησες. Πως αισθάνεσαι τώρα;
-Τέλεια μπορώ να πω. [mor87]
-Είχες χάσει πολύ αίμα και με δυσκόλεψες να σε κάνω καλά. Αλλά πήγαν όλα μια χαρά.
-Πάμε έξω που χορεύουν και πίνουν;
-Λυπάμαι αλλά πρέπει να ξεκουραστείς λίγο ακόμα. Μέχρι να αναρρώσεις θα πρέπει να περάσει περίπου μια εβδομάδα.
-Πόση ώρα ήμουν αναίσθητος;
-Όχι ώρα! Μέρες. Τρεις μέρες κοιμόσουν.
-Πόσες;;; [mor42] Τόσο πολύ;
-Ναι ο οργανισμός σου χρειαζόταν ξεκούραση.
-Οι άνθρωποι είναι όλοι καλά; Η πόλη πως πάει;
-όλα εντάξει. Μπόρεσα και θεράπευσα όλους τους τραυματίες και η πόλη χτίζεται πάλι από την αρχή. Λάβαμε και κάτι δωρεές από την Wendell και Topple και μπορούμε πλέον να τα επιδιορθώσουμε όλα.
-Χαίρομαι πολύ να ακούω τέτοια καλά νέα.
-Εσύ που λες να πας τώρα; Έχεις κάποιον συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σου;
-Όχι όπου με ξεβγάλει η θάλασσα. Τώρα που σκότωσα το τέρας του νησιού θα πάρω μια πολύ καλά αμοιβή. Τελείωσε και η ιστορία με τον Stroud, οπότε Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 5:22 am

Καθώς μιλάω με τον John μπαίνει μέσα ένας φύλακας και μας λέει να βγούμε έξω γιατί ο βασιλιάς θα βγάλει λόγο.
-Αγαπητοί κάτοικοι της Ilusia. Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε δύο πράγματα. Πρώτον το ότι το νησί μας καθάρισε από το βίαιο τέρας που τόσα χρόνια ας φόβιζε όλους. και δεύτερον αφού νικήθηκε ο εχθρός μας Stroud, σας υπόσχομαι πως μόνο ειρηνικές μέρες και μέρες ανάπτυξης θα γνωρίσει το νησί μας από εδώ και πέρα.
-ΖΗΤΩ!!! ΖΗΤΩ!!! ΖΗΤΩ!!! [mor121]
-Και όλα αυτά τα πετύχαμε χάρις τη βοήθεια του περίφημου Bounty Hunter Hajime Busuzima!Έλα πάνω να μας πεις κάποια λόγια.
-Εμ όχι δεν χρειάζεται. Και από εδώ μια χαρά μπορώ να τα πω.
-Έλα πήγαινε σήμερα είναι η μέρα σου.
Αναιβένω πάνω και το πλήθος έχει τα μάτια του στραμμένα πάνω μου. Ιδρώνω λίγο και έχω άγχος γιατί είναι η πρώτη φορά που βγάζω λόγο.
-Ε, λοιπόν, τι να πω και εγώ; Εγώ έκανα το καθήκον μου και άλλωστε για αυτό πληρώνομαι κιόλας. Δεν μπορούσα να σας εγκαταλείψω σε μια δύσκολη στιγμή σαν αυτή. Έκανα ότι μπορούσα και σας εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι χωρίς διχόνοια ή τσακωμούς.
-ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΖΗΤΩ!!! ΖΗΤΩ!!!
Κατεβαίνω κάτω και πηγαίνω δίπλα στον John.
-Από ότι φαίνεται θα γίνεις νέο πρότυπο στο νησί μας. Θα σε κάνουν σύμβολο!
-Χμμ! Υπερβάλλεις τώρα αν και δεν θα με χάλαγε καθόλου.
-Χαχαχα! Λοιπόν πάμε να γλεντήσουμε.
-Εγώ πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο με περιμένει δύσκολη μέρα. Αναχωρώ.
-Εντάξει! Καληνύχτα τότε και όνειρα γλυκά.
-Ευχαριστώ! Καλή διασκέδαση...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 5:37 am

Έρχεται το πρωί και ο ήλιος φωτίζει όλο το νησί με τις λαμπερές του αχτίνες. Ανοίγω τα μάτια μου και αφού σηκώνομαι μαζεύω τα πράγματα μου και ετοιμάζομαι για την αναχώρηση. Βγαίνω έξω από το σπίτι του John και τον βλέπω παρέα με τον βασιλιά Lucas συνοδεία στρατιωτών. Επίσης βλέπω να μου έχουν κατασκευάσει μια καινούρια σχεδία, πιο μεγάλη από την προηγούμενη και πιο χοντρή για να μπορεί να αντέχει περισσότερο σε καταιγίδες.
-Καλημέρα Busuzima. Πως είσαι;
-Πως σου φαίνεται η νέα σου σχεδία; Την κάναμε καλή;
-Μια χαρά είμαι και ναι είναι πολύ καλή!!! Λοιπόν πάω στην παραλία για να φύγω.
-Θα έρθουμε και εμείς μαζί σου.
Περνάμε μέσα από την πόλη και όλοι με χαιρετάνε με μεγάλα χαμόγελα στα χείλη τους. Ένα παιδάκι έρχεται και μου ζητάει αυτόγραφο.
-Κύριε Busuzima θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα αυτόγραφο;
-Υποθέτω ναι. Τι θέλεις να γράψω;
-Μμμ! Με αγάπη στον φίλο μoυ Brick.
-Να ορίστε. Και να θυμάσαι να μην τα βάζεις ποτέ κάτω. Πάντα να πολεμάς για αυτό που θέλεις.
-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Το μικρό παιδί φεύγει. Εμείς μετά από λίγη ώρα φτάνουμε στην παραλία όπου και πετάω την σχεδία στην θάλασσα.
-Εδώ ήρθε η ώρα να πω αντίο. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.
-Και εμείς. Σε ευχαριστούμε για όλα. Πιάσε αυτό!
-Τι είναι;
-Η ανταμοιβή σου. Μην νομίζεις ότι θα το ξέχναγα.
-Σε ευχαριστώ! Λοιπόν αντίο και εύχομαι να σας δω πάλι σύντομα.
-Αντίο και καλή συνέχεια!!!

To Be Continued...
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Events At Ilusia[Τέλος]   The Events At Ilusia[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 4:12 pm

Όνομα: Hajime Busuzima
Haki Points: -
Player of the Month Points:9
Beli: 56.000
Bounty/Fame Points: +3.000.000
Παρατηρήσεις: Ενδιαφέρουσα ιστορία,είχε πολλά πράγματα μέσα και γενικά πολύ φαντασία.Δεν μου άρεσε καθόλου ο μύθος για το πως βγήκε το τεράστιο πλάσμα από εκείνη την τρύπα αλλά γενικά η ιστορία ήταν όλα τα λεφτά,μπράβο.
http://www.onepiecegr-rpg.com

The Events At Ilusia[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Random Events
» The Government is Losing Control! Revolution in Ilusia[Τελος]
» [Τελος] I For Ilusia ! (The Vongola Marines Version X Are Going To Be Created!)
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: